Fórum hepatitidy

Share Tweet Pin it

Sdílení znalostí, komunikace a podpora pro lidi s hepatitidou

kteří se pokusili nebo slyšeli brazilské agarické houby

kteří se pokusili nebo slyšeli brazilské agarické houby

Vaše zpráva Edward123 »28. ledna 2015 16:25

Re: Kdo se pokusil nebo slyšel brazilské agarické houby

Vaše zpráva lynx »28. ledna 2015 v 16:53

Re: Kdo se pokusil nebo slyšel brazilské agarické houby

Vaše zpráva LEXA »28. ledna 2015 16:17

Re: Kdo se pokusil nebo slyšel brazilské agarické houby

Vaše zpráva lynx »28. ledna 2015 1701

Re: Kdo se pokusil nebo slyšel brazilské agarické houby

Vaše zpráva Edward123 »29. ledna 2015 12:35

Re: Kdo se pokusil nebo slyšel brazilské agarické houby

Vaše zpráva Edward123 »30. ledna 2015 09:32

Re: Kdo se pokusil nebo slyšel brazilské agarické houby

Vaše zpráva Edward123 »23. června 2015 15:07

Re: Kdo se pokusil nebo slyšel brazilské agarické houby

Vaše zpráva Vesta »23. června 2015 15:10

Re: Kdo se pokusil nebo slyšel brazilské agarické houby

Vaše zpráva KAWAII »23. června 2015 15:11

Re: Kdo se pokusil nebo slyšel brazilské agarické houby

Vaše zpráva Vesta »24. června 2015 12:25

BIA ORIHIRO Agaricus Blazei Murill Agaric Brazílie - tip

Účinek používání japonských dietních doplňků. Mýtus nebo realita?

Sběr další objednávky na japonském trhu Rakuten a nabotavshis o zázračných léčivých houbách se rozhodl hodit košík Agarika brazilské firmy Orihiro (Orihiro). To bylo před zdvojnásobením dolaru a cena přímo z Japonska byla od 1000 r. (v závislosti na tom, kteří prodejci) plus náklady na dopravu.

Je to něco jako zvláštní druh žampionů a častěji se prochází vyhledáváním cizích stránek stejně jako "šampiňon" a ne "agarické".

Obecně platí, že mám zkušenosti s používáním japonských dietních doplňků, které mě nezklamaly, to je, že nebyl téměř žádný pobochek a někteří dokonce pozorovali jakýkoli snadno vyjádřený účinek. Nejpamátnější byly kapky pro oči, o kterých jsem již napsal, a odkud jsem začal své známosti s japonskými doplňky stravy. Některé z nich neměly vůbec žádný účinek a od kyseliny alfalipolové (nebo koenzymu, které je užívaly dohromady) došlo několikrát k hrozným pálením žáhy (nebo nevím, jak to můžete nazvat). Byli někteří, kteří se nejdříve zdáli, že mají účinný účinek (ne placebo) a jejich aplikace nemá žádný účinek.

Ale obecně, relativně k ostatním, velmi dobré výrobky.

Takže teď o Hagaricovi.

Složení přípravku je následující:

Agaricus Blazei prášek, Agaricus Blazei extrakt, kvasinkový extrakt, sladový cukr, mléko vápník (obsahující mléčné produkty), mikrokrystalickou celulózu, oxid křemičitý, stearát vápenatý, šelak.

Zde šelak pravděpodobně není to, co jste si mysleli.. Oh, tyto problémy s překladem..

Balení 432 tablet po dobu 36 dnů. Čistá hmotnost 108 gramů, hrubá hmotnost 240 g.

A samozřejmě máme na internetu mnoho slibů:

Použití extraktu z brazilského Agarica:

  • O(léčba maligních nádorů, vysoká účinnost, včetně posledních onkologických stadií);
  • Prevence a léčba benigních nádorů;
  • Prevence a léčba kardiovaskulárních onemocnění;
  • Ochrana funkce jater, ochrana sleziny a celého imunitního systému;
  • Prevence diabetu, prevence hyperinzulinémie;
  • Prevence osteoporózy;
  • Snížení vysokého cholesterolu v krvi;
  • Prevence a léčba infekčních onemocnění;
  • Jako doplňkové činidlo před a po záření a chemoterapii;
  • Léčba alergií a kožních onemocnění;
  • Ochrana proti záření a tak dále.

Pokud se dostanou ruce, budu na japonských místech a píšu o svých slibech a zpětné vazbě, které budou pravdivější.

Ve skutečnosti jsem ho vzal měsíc. A jaký je výsledek? Dobře nic se nezměnilo. Ani horší, ani lepší.. Mám mnoho zdravotních potíží, nebudu vyčíslit, a tady už jsem už dávno zašel... No, alespoň něco někde nějak.. Ale ne.. Ačkoli třeba je třeba pít několik měsíců pro tento efekt, ale nebudu experimentovat, pokud se někdo pokusil - napiš, prosím, jak pocity.. A pak zázračné recenze dosud jen našly od distributorů..

Takže zbytky japonských výživových doplňků samozřejmě dokončím to, stále je tam někde chlorella. Ale už bez velkého nadšení.

Teď se domnívám, že blahobyt je ovlivňován nejen tím, co dáváme do žaludku, ale také naší životní motivací a obecně našeho světového pohledu, způsobu věcí a rozkazů v naší hlavě. Pokud existuje motivace k životu, pokud existují cíle, pak se objeví síly, aby se udržely na nohou. Můžete samozřejmě strávit celý svůj život vykopáváním a hledáním všech druhů onemocnění a příčinou vašich strachů a pocitů, zbytečnou energií na tom, marně seberealizovat, samo zničením, soucením pro sebe a obviňováním ostatních.

Dobře, pak jsem nesouhlasil..

Mimochodem, z naší šalvěje a vratič ještě více výhod, než z jakéhokoli exotických hub, kočičí dráp a další vybavení.. ale o tom až později.. Pozitivní článek a najdete nádherné vždy, legenda byla a bude existovat. To je náš současný trh..

Materiály

Dovolte mi říct,

Drahý příteli!

Pravděpodobně jste četl nebo slyšel od přátel a příbuzných o tom, co pacient s rakovinou, přijímání peněz lidí, zbavil jeho nemoci, nebo že jiný soused přesně ví, co, pokud budete mít bolehlav nebo oměj, je „pravděpodobné“, že to bude fungovat.

Jak najít cestu? Jak se dostat kolem všech nástrah?

Existuje metoda, která je oficiálně přijata pro léčbu rakoviny v 5 zemích. Japonsko, Čína, Indie, Jižní Korea a Vietnam formálně aplikují tuto techniku ​​spolu s chirurgií, radiací a chemoterapií. Oficiálně! Tato metoda je použití léčivých hub metodou PROGMA.

PROGMA je zkratka: PR otivist. O nafouknutém hroznu.

Jako každá technika by měla obsahovat několik důležitých ustanovení. Zde jsou:

1. Houby se používají pouze ve formě výtažkových extraktů

Od roku 1998 do roku 2002 jsem pracovala pouze s mletými houbami - houbovou moukou. Dala jsem to svým pacientům a nezávisle připravila z jejích alkoholových tinktur. Koncentrace polysacharidů byla velmi malá - přibližně 4% a terapeutický účinek byl odpovídajícím způsobem malý.

2. Systém vždy obsahuje 2 houby

Přidání další houby do terapeutického režimu zvyšuje celkový protinádorový účinek

3. Důležitý bod - stejná houba není podána déle než 8 týdnů!

Praxe ukazuje, že pokud dáte pouze jednu houbu po celou dobu, pak přibližně v 3. měsíci léčby přichází závislost na působení houby.

4. Velká dávka - minimálně 8 gramů denně

Případ pomohl. V roce 2002, vedoucím pacienta s rakovinou prsu, jsem nemohl zastavit růst nádoru. V podpaží byly metastázy. Dávkování podle dnešních standardů bylo malé - 4 gramy denně.

Můžete použít houby pomocí této techniky a začít proces obnovy?

Zavolejte mi telefonicky
(495) 509-6374
a konzultujte!

Nejdůležitější otázka, která se stará o mé pacienty, je, zda houby pomáhají s rakovinou nebo ne? Nebo je to jen jeden obchod?


Nejprve teorii. Terapeutické vlastnosti houbových vědců se začaly používat od konce 60. let minulého století. Jako obvykle vycházely z dlouholetých praktických zkušeností léčitelů a provedly hodně experimentů se zvířaty a později i s klinickými zkouškami s dobrovolníky.

V houbách existují látky - sacharidy, přesněji - polysacharidy. Jsou nazývány beta-delta-glukanem, nebo prostě beta-glukany.

Tato molekula je v některých léčivých protinádorových houbách. Proto mají společný protinádorový mechanismus. Konkrétně:

§ Houba beta-glukanů probudí naši protinádorovou imunitu, "tlačí" ji a pošle ji do boje s rakovinovým nádorem. Jak? Aktivují tři buňky protinádorové ochrany - makrofág, CTL (cytotoxický T-lymfocyt) a přirozený vrah.

Takže beta-glukany zahrnují protinádorový mechanismus, aktivují makrofágy, CTL a přírodní vrahy a začnou svou hlavní práci - ničení rakovinných buněk.

Jak přirozené zabijáky a cytotoxické T-lymfocyty zničí nádor?

V NK a CTL existují látky, které se nazývají perforiny a granzymy.

Když NK přistupuje k rakovinové buňce a rozpozná, přilne se k ní a vyhazuje její perforiny, které tvoří otvory v obálce nádorových buněk. Voda a sůl se uvolňují přes tyto otvory - v této fázi se často vyskytuje smrt rakovinných buněk. Ale jestliže úkony úderů nestačí, pak se bitva stává grasims, která zničí jádro zhoubného článku, který se zárukou vede k jeho smrti.


Jaké další mechanismy potlačování růstu vědců maligních nádorů našli v houbách?

Každá houba má svůj vlastní a jedinečný protinádorový mechanismus. Který z nich?

  • Brazilský Agarik má mechanismus, který odděluje krevní cévy od nádoru, protože Perseus odřízl hadové vlasy od Gorgon Medusa. Našel pyroglyutamáty sodíku, které blokují růst oběhového systému nádoru.

To vědci zjistili za 40 let výzkumu.


A co ukázala praxe léčby?


V tomto vydání před sebou - Japonsko.

A zde je vhodné se ptát:

Jaká je účinnost léčby rakoviny houbami?

„Začal jsem trpět bolestmi hlavy, křeče, necitlivost v prstech, levé oko začal vidět méně, a proto 07.10.2006 jsem šel do lidové Ichzhan okresní nemocnice, kde jsem podstoupil diagnostiku mozkové. I byl diagnostikován s nádorem na mozku, a odstranit chyby, jsem se rozhodl zdvojnásobit zkontrolovat diagnózu a řešit 8. lidové nemocnici v Chenzhou, kde se po mé MRI potvrdily prvotní diagnózy: nádorem mozkového kmene, pravděpodobně anaplastický astrocytom.

Takže o účinnosti - pacienti jsou podmíněně rozděleni do 3 skupin:

Skupina A: v 79,3% případů je možné dosáhnout inhibice růstu nádoru. V tomto případě nádor již neroste. Pacienti po dlouhá léta žijí s těmito formacemi v normálním životním rytmu.

Terapie vyvinutá na východě, od tohoto okamžiku je k dispozici!

Jaké jsou výhody užívání léčivých hub?

Při léčení rakoviny pomocí extraktů z houb je s větší pravděpodobností dosaženo požadovaného výsledku, účinek na nádor je mnohem dokonalejší a silnější vzhledem k tomu, že každá houba má alespoň 2 protinádorové mechanismy účinku

Mohou se houby používat společně s chemoterapií?

Je to nezbytné. Nyní je přímo dokázáno, že současný příjem extraktů z hub a cytostatik vede k významnému zvýšení délky života pacienta o více než 2,2krát.

Pozor: starší příjem extraktů hub zvyšuje pravděpodobnost úspěšné chemoterapie!


Mohou se houby používat společně s ozařováním?

Stejně jako v případě chemoterapie je to nutné. Houby dělají nádorové buňky citlivější na záření a chrání zdravou tkáň před radiační nemocí. Výsledkem je podstatně méně komplikací: edém tkání kolem ozařovaného místa je 2krát menší.

Upozorňujeme, že příjem extraktů hub zvyšuje protinádorový účinek ozařování!


Mohu použít houby, jestliže plánujete operaci?

Při předběžném příjmu plísní operace často probíhá bez komplikací - hnojení a nekonzistence stehů a co je nejdůležitější - snižuje možné riziko pooperačních metastáz.

Vezměte prosím na vědomí: příjem extraktů hub zvyšuje šance na úspěšné fungování!

Jak zjistit načasování zahájení léčby a dodržovat správný postup při užívání hub během chemoterapie, záření a chirurgie? Zavolejte mi nyní (495) 509-6374 a kontaktujte naléhavě!


Může být nějaká rakovina léčitelná?

Samozřejmě žádné. Rakovina má mnoho forem, mohou se jednat o různé fáze procesu, různé velikosti rakovinových uzlin, kombinace s jinými nemocemi - pokaždé, když musíte přemýšlet nad terapeutickým schématem.


Jakákoliv houba vyléčí nějakou rakovinu?

Mnoho lidí se na mě obráti s otázkou: je možné koupit pouze jeden brazilský Agarik nebo Shiitake? bylo to o něm, že četli v knize, v reklamě, v přítele nebo známém známém.

Proč nikdo o této technice neslyšel?

Často kladl takovou otázku. Zde je třeba objasnit - v naší zemi slyšeli. Řekněme jen, že - tyto techniky jsou v Rusku dobře známé pro úzký okruh odborníků. Například: na katedře mykologie a algologie Biophak Moskevské státní univerzity. Mikhail Vasilyevich Lomonosov nebo ve Výzkumném ústavu pro studium nových antibiotik Ruské akademie lékařských věd. Georgy Frantsevich Gause. Tam byl léčivý účinek těchto hub studován na velmi dobré úrovni - je to nicméně naše vědecká elita. Materiály těchto studií jsou však publikovány nejčastěji v časopisech ústavních ústavů, v zahraniční nebo speciální literatuře.

Uveďte: houby - je to jen podpora těla, a ne léčba?

To je zásadně špatné. Podpora, samozřejmě, důkladná. Ale dělám to přesně léčbě zhoubných nádorů.

Je dobré, že houby léčí rakovinu samozřejmě. A co metastázy?

Metastázy jsou stejné nádory, které se oddělí od hlavního uzlu a jsou připojeny k novému místu. Proto houby působí na metastázy, stejně jako na podkladový nádor.

Existuje nějaká závislost na houbách?

Ne, v tom smyslu, že zvyknou na houby jako drogy nebo spací pilulky - ne, samozřejmě ne.

Je možné vyrobit tinkturu hub?

Můžete, ale je to zbytečné. Faktem je, že houby na jídlo se vyrábějí na lusku rýže a mísí se s houbovým myceliem. Sklizeň se ukáže rychle - po 1 měsíci jsou houby velmi chutné. Ale nemají léčivé vlastnosti.

Proč dělat extrakt?

Zajímavá otázka. Koneckonců, předtím, než byly žádné farmaceutické produkce a laboratoře. Faktem je, že houba obsahuje hodně polysacharidů - chitin (chitin je například v krabích, z něhož se tvoří vnější kostra kraba). Je to součást buněčné stěny hub. Díky tomu houba pevně stojí na svém pedikelu, je to zvláštní houbová kostra. Chitin není v lidském střevě asimilován - je to proto, že je obvyklé říkat, že houby jsou těžké potraviny.

Nyní, v podmínkách farmaceutické výroby na třídních zařízeních, je možné vyrobit vysoce koncentrovaný extrakt - až 50%, je to velmi.

Existují vedlejší účinky a jak toxické jsou tyto houby?

Houbové výtažky jsou velmi silné. Někdy dochází k poklesu krevního tlaku o 10-15 mm Hg, toto by mělo být zapamatováno a pokud tlak klesl, pijte šálek čaje nebo kávy.

Jaká jsou balení vašich výtažků?

Říkáte, že máte více účinné látky na jednotku hmotnosti v 80-90násobku než u produktů jiných společností. Je pro mé tělo škodlivé užívat tolik polysacharidů?

Neškodné, jsou jen dobré. Navíc, pokud jde o léčbu nádorů, je jediným možným řešením dávkování 8-12 gramů denně.

Jak to být: máte ve svých houbách polysacharidy, ale cukr nelze aplikovat na onkologii?

Nejprve nemůžeme vstřebat glukózu do nádoby v blízkosti nádoru. A tam je cukrová plechovka (v rozumných mezích, samozřejmě),


Je hub nalezen v přírodě lépe, nebo pěstován lidmi?

Přírodní houba může mít vynikající léčebné vlastnosti nebo nemusí mít vůbec.

Zajímalo by mě, jak dostanete tak užitečný produkt?

Zpočátku se zvolí místo kultivace. Mělo by kombinovat stabilní průměrnou denní teplotu - asi 24-28 ° C a vysokou vlhkost - asi 70%.

Proč přesně výrobky společnosti "Zhejiang Fungi Pharmaceutical Company", slyšel jsem, že dobré přípravky jsou v "..."?

Volba není náhodná.

Xiao Lizhang (Xiao Lizhang), 32 let, rakovina jater, Nanjing City.

"8. července 2005 jsem šla do lidové nemocnice kvůli bolesti na pravé straně a těžké nevolnosti. Po ultrazvukové vyšetření mi bylo řečeno, že jsem měl v levém laloku jater velký nádor 11 x 10 cm. Souhlasil jsem s operací, která mi byla nabídnuta, a 19. července jsem odstranil celý nádor.


Přesně přinášíte houby z Číny?

Máte síťovou společnost?

Ne, to není. Mám přímou smlouvu s továrnou. Neexistují žádní zprostředkovatelé.


Některé firmy prodávají své výrobky pouze v sadách. Jak se chováte?

Na mě si můžete koupit libovolné množství potřebné výroby - ačkoli 1 balení.

Já kromě nádoru mám další nemoci. Bude jejich současnost zhoršovat užívání hub?

Samozřejmě že ne. Léčivé houby nemají silné vedlejší účinky. Naopak existuje široké terapeutické spektrum. Používají se pro kardiovaskulární, endokrinologické onemocnění s hormonálními poruchami, záněty a virovými, bakteriálními a plísňovými infekcemi velmi dlouho a s velkou účinností. Tyto vlastnosti nejsou uvedeny pouze v rámci PROGMA.

Výtažky z léčivých hub zachránily mnoho životů pacientů s rakovinou v provincii Hunan. To znamená, že pacient byl přijat do nemocnice, Chen Zheng Liang diagnostikována v srpnu 2006: nemalobuněčný karcinom pravé plíce s metastázami v paratracheal lymfatických uzlin. Pacientovi byla odmítnuta formální léčba as předpovědí zbývající doby života až 4 měsíce byla vyhoštěna pod dohledem místního onkologa.

Nevím, co mám dělat, řekni mi to!

Vzhledem k tomu, že moderní věda stále nezná jistě mechanismy degenerace normálních buněk do maligních buněk, je nutné pracovat na zvýšení přírodní protinádorové obrany organismu. A zde jsou jen dvě možnosti:

Vždycky dávám tuto odpověď svým pacientům.

Kdy budete doporučovat spuštění houbových výtažků?

Mohl bych říct, že je to lepší před 5-6 lety, ale kdybych byl tak chytrý...

A přesto, hlavní otázka: Mohou houby léčit můj nádor? Zbavím se toho?

Okamžitě nebudu odpovídat. Jako svědomitý doktor řeknu: musíme se pokusit. Obvyklé taktiky v tomto případě - po měsíci přijetí (během této doby jsou zahájeny základní mechanismy) očekávám pozitivní dynamiku. Vše závisí na citlivosti konkrétního nádoru na houbu.

Co mohu zaručit?

Vzhledem k samotné podstatě této terapie a zákeřnosti této nemoci vám nemohu zaručit lék. Důvod je jednoduchý: Jsme lékaři a vědci, doposud neznáme mechanismy degenerace normálních buněk do rakovinných buněk. Ale mohu vám osobně zaručit několik důležitých věcí:

- Garantuji že produkt je originální, že se vyrábí v samotné Číně av podniku, kde je standard GMP (Good Manufacturing Practical). GMP - velmi přísných farmaceutických standardů - bere v úvahu každý detail, jako je počet bakterií na krychlový metr, obklady stěn, moderní vybavení, a co je nejdůležitější - je třeba neustále vysoce kvalitní suroviny.

- Garantuji ty, co jsou extrakty, a že v těchto extraktech není méně než 50% rozpustných polysacharidů

- Garantuji vy, že tyto výtažky hub jsou naprosto bezpečné pro vaše zdraví

- Garantuji že tyto výtažky hub jsou účinné proti maligním nádorům a jsou naprosto přínosné pro vaše zdraví. To potvrzují klinické studie, které vám poskytnu na požádání.

To jsou mé osobní záruční povinnosti vůči vám, mým pacientům.

Abyste správně užívali léčivé houby, vždy byste se měli poradit s lékařem!

Léčivé houby jsou silné v jejich protinádorových vlastnostech, ale mohou se objevit některé doprovodné projevy:

KAŽDÉ MINUTE MEDITACE ZVYŠUJE VELKÝ PROTI PROTITUMOVÉ OCHRANĚ - NAROZENÝ TUMÁŘ ZŮSTĚJE STŘÍBRNĚ! Máte čas čekat? Je nutné začít už dnes užívat houby!

Pokud si koupíte výtažky z léčivých hub, dostanete:

Získáte zdarma soubor literatury o houbách a protinádorových mechanismech těchto hub.

Někdy je tato nebo ta houba pro pacienta nevhodná. Dělám to, co nikdo jiný nečiní (a podle zákona má právo) - změnu výtažku z houby do vhodnějšího.

Když vezmete houby, vždy můžete volat a konzultovat mě. Koneckonců, jsem praktický lékař od svých 94 let, a proto mám velké zkušenosti s léčbou rakoviny.

P.S. Chtěla bych znovu zdůraznit, že tato metoda léčby rakoviny je variantou metody, která byla oficiálně přijata v pěti zemích. Můj zásluh je pouze při vypracování skvělých praktických zkušeností s léčbou rakoviny houbami.

P.S.S.

Teď je na řadě, abyste se rozhodli učinit tento první krok.

Zavolejte mi a získejte co nejdříve cestu na obnovu!

Pochopte, nemohu vám pomoci, dokud nevyjádříte svou touhu přijmout svou pomoc. Bude to váš první krok.

Volejte prosím tel.: 8-800-555-0328 zdarma vyzývá Rusko (495) 5096374, nebo (495) 506-6652, pošlete mi e-mail na [email protected] nebo přijít do mé kanceláře na adrese:.Mосква, ул.Новая площадь, д.8, стр. 2 a obdržíte kompletní konzultaci o problému, který vás zajímá.

Budu s vámi po celou dobu zotavení, radím vám a podporím vás.

Tel.: 8-800-555-0328 bezplatné volání po celém Rusku.

Tel.: +7 (495) 509-63-74
Tel.: +7 (495) 506-66-52

Agarik

Stav:

  • Nový produkt

    Řekněte o tom příteli

    Agarik

    Extrakt rozpustný ve vodě (prášek) z buněk Agaricus blazei Murill.
    Baleno s 15 metalizovanými sáčkami.
    2 gramy extraktu v sáčku.
    Celková hmotnost léčiva je 30 gramů.

    Aplikován v jakékoli fázi rakovině plic, jater, močového měchýře, lymfom, tenkého střeva, prostaty, děložního těla, glioblastom a astrocytom, hypofaryngu, melanomu, mnohočetného myelomu, prsu, jícnu, slinivky, ledvin, sarkom, děložního čípku, vaječníku.

    E-mailová adresa přítele *:

    Extrakt rozpustný ve vodě (prášek) z buněk Agaricus blazei Murill.
    Baleno s 15 metalizovanými sáčkami.
    2 gramy extraktu v sáčku.
    Celková hmotnost léčiva je 30 gramů.

    Aplikován v jakékoli fázi rakovině plic, jater, močového měchýře, lymfom, tenkého střeva, prostaty, děložního těla, glioblastom a astrocytom, hypofaryngu, melanomu, mnohočetného myelomu, prsu, jícnu, slinivky, ledvin, sarkom, děložního čípku, vaječníku.

    Pozor: omezené množství dostupných produktů!

    Při zakoupení tohoto výpisu obdržíte 1850 bonusových bodů.

    Agarická je brazilská. Agaricus blazei Murill.

    Složení: 100% tělo Agaricus blazei Murill
    Obsah polysacharidy: 45%.

    Certifikát o stát registrace:
    Č. RU.77.99.88.003.E.003317.02.15 ze dne 11.02.2015.
    Formulář №0262512 (kontrola na internetových stránkách státního rejstříku)


    Schváleno pro použití Státním výborem pro zdraví a plánovaným dítětem Čínské lidové republiky a Čínskou akademií lékařských věd. Je zařazen do klinické praxe pro prevenci a léčbu rakoviny. Je analogem léku Lentinan™ (Lentinan).

    Chemické složení účinných látek:
    neutrální polysacharid: beta-D-glykan (F1o-alfa-b);
    peptidový glykan: alfa-glykan (FA-1 alfa-alfa);
    kyselý heteropolysacharid: beta-galaktoglykan (FA-1-alfa-beta);
    nukleová kyselina (RNA) (FA-2-beta-beta);
    ribonukleotid protein - protein glykan F III-2-beta (komplex beta (1-6), alfa-D-glykan a protein) a RNA (ribonukleová kyselina);
    neutrální polysacharid - xyloglykan FIV-2-beta;
    ergosterol a pyroglyutamát sodný;
    antineoplastické lipidy: 3,6% lipidů, z nichž 26,8% jsou neutrální lipidy a 73,2% fosfolipidy.

    Farmakodynamika:
    Protinádorový účinek posilováním mechanismu protinádorové rezistence organismu:
    Režie aktivace různých imunitních pohonů (zvýšení NK-buněčné aktivity, zvýšená tvorba cytotoxických T lymfocytů (CTL), aktivace makrofágů);
    zvýšení jejich životního cyklu;
    antiangiogenní účinek - blokuje růst vlastního oběhového systému nádoru;
    podporuje průnik imunitních buněk do nádoru, což zvyšuje účinnost imunitního účinku;
    potenciace různých lymfokinů (interleukin 1, 2 a 6);
    zvýšená syntéza alfa-TNF (faktor nekrózy nádorů);
    zvyšuje produkci interferonu-alfa a zlepšuje působení interferonu-gama 2-4krát;
    zvýšení výroby perforinů;
    obnovení snížené imunologické reaktivity, která je pozorována během ozáření nebo chemoterapie;
    potlačit depresivní účinky cytostatik na počet bílých a červených krvinek;
    s chemoterapií a radiačními úlevy od symptomů, jako jsou: slabost, anorexie, zvracení, sucho v ústech, spontánní pocení a bolest;
    imunomodulace;
    analgetický účinek;
    protizánětlivé vlastnosti;
    hepatoprotektivní účinek, zlepšení funkčního stavu jater, snížení enzymopatie.

    Hlavní akce:
    Potlačit růst nádoru, zastavit šíření metastáz, To zahrnuje postup destrukce a ničí rakovinové buňky a metastáz, zvyšuje úroveň imunity, silně podporuje tělo během chemoterapie a radiační terapie, snižuje na minimum negativní účinky chemoterapie a radiační terapie, zlepšuje krevní testy, otupuje bolest, což výrazně prodlužuje životnost baterií.
    Podrobně si přečtěte: JAK VÝSLEDKY VLIVU NA TUMOR

    Denní dávkování:
    Preventivní: 2 x denně 1 sáček po dobu 30-60 minut před jídlem
    Terapeutické: 2-3 krát denně pro jedno sáček 30-60 minut před jídlem
    Pro dosažení nejlepších výsledků doporučujeme provést metodu "PROGMA" podle pravidel. Je nutné konzultovat odborníka.

    Nedoporučuje se trvat déle než dva měsíce po sobě.

    Popis:
    Jemný prášek, zcela rozpustný ve vodě. Barva se může měnit od světle hnědé až tmavě hnědé.

    Způsob aplikace:
    Obsah sáčku nalijte do sklenice se 100 ml horkou

    80 ° C vodou, míchat až do úplného rozpuštění prášku, ochladit na přijatelnou teplotu. Pít.

    Nežádoucí účinky:
    Při zvýšené citlivosti může ve vzácných případech způsobit mírnou dyspepsii. Také alergické reakce ve formě kopřivky na složkách extraktu byly zřídka pozorovány.

    Kontraindikace:
    Pouze individuální nesnášenlivost.
    Těhotenství, laktace - v těchto skupinách nebyly provedeny žádné klinické studie.
    Doporučuje se, aby přípravek nebyl podán dětem mladším 8 let.

    Interakce s jinými léky, doplňky stravy a produkty:
    To jde dobře s cytostatiky. Také s terapií dává výraznější účinek v kombinaci s výtažky z jiných hub. V tomto případě musí být dávka extraktu upravena odborníkem. To jde dobře s jinými doplňky stravy.

    Podmínky skladování:
    Uchovávejte při pokojové teplotě (15-25 ° C) v původním obalu.

    Ošéfe:

    Zhejiang Fangge Pharmaceutical Co, Ltd
    QINGYUAN, ČÍNSKÁ MUZEUM MĚSTO, NO. 1
    EKOLOGICKÉ PROSTŘEDÍ ČÍNA ČÍNA,
    ZHEJIANG PROVINCIE
    ČÍNA

    Norma produkce a kvalita: GMP (správná výrobní praxe)

    Speciální nabídky podmínky:
    Před použitím konzultujte odborníka
    Biologicky aktivní přísada není léčivý přípravek.
    Neobsahuje GMO.

    Platba příkazů:
    - kreditní kartou při zadávání objednávky na web
    - bankovním převodem na náš účet
    - hotovost v kanceláři (pouze v Petrohradě)
    - hotovost při obdržení objednávky (pouze v Petrohradě)

    Dodání objednávek:
    - objednávky pro Rusko a CIS jsou zasílány kurýrními službami SDEC nebo EMC-Post Ruska
    - Dodání do Petrohradu provádí vlastní kurýři

    Kompletní platební podmínky a doručení objednávek naleznete ZDE.

    Průměrná doba dodání trvá 3-6 dní. Kuriér předá objednávku na zadanou adresu v pracovní době. Sledovat pohyb objednávek pro Rusko může být na místech poštovních služeb. Budete vždy vědět, kde je odjezd, a zjistěte přibližné datum dodání. V okamžiku obdržení dalších doplňkových plateb se nevyžaduje.

    Agarik brazilský lékař recenze

    Agarik Life není lék, je to výživový doplněk. Osvědčení o registraci RU Ruské federace 77.99.11.003.E.006.337.04.12. Použijte pouze společně léčbu a předchozí konzultaci s lékařem. Provádíme takové konzultace, naše středisko má licenci na poskytování lékařských služeb.

    Jsem pacientka onkologického centra prevence a rehabilitace po dobu 4 měsíců. Bylo doporučeno zahájit přípravný léčebný postup před chemoterapií "Agarický život. „Za prvé, situace v Cancer Center pohodlný, personál je velmi přátelský, cítili velmi dobře. Také léčba tímto lékem šel s ránou. Výsledky testu jsou lepší zdraví se stala intenzivnější. Probuzení po spánku se stala jednoduchá. Imunita silnější. Děkuji odborníkům Cancer Center !!

    Larisa Vasilievna (45 let), Vladivostok, 15.11.14

    Přijal Agaric-Life na 20 dní v listopadu 2014. Byl ve velmi špatném stavu. Čtvrtá fáze rakoviny ledvin, která trvale užívá morfin. Nemohla jsem jíst. Jako kdyby znít další fráze, očekávalo to rychlé ukončení. Ale po prvním průběhu imuno-stimulantu Agarik brazilský můj stav se výrazně zlepšil, imunita se zvýšila. Začal jsem jíst sám, vypadnout z postele. Obecně chci vyjádřit svou hlubokou vděčnost doktorům "Stoupajícímu drakovi", že jejich jmenování znamenalo v mém životě významné zlepšení.

    Vladimir Mikhailovič (53 let), Vladivostok, 03.11.14

    Jsem pacientka onkologického centra. 14. května 2008 byla provedena resekce mléčné žlázy vlevo. Diagnóza: Levá rakovina prsu. Byl proveden cyklus chemoterapie a radioterapie. Před pořízením „agarika-Life“ byla hluboká deprese, ztráta chuti k jídlu, nespavost, poruchy trávicího změn ve štítné žláze. Po ukončení kurzu "Agaric-Life": 4 kapsle - 2 krát denně - 4 týdny (4 plechovky) bylo mnoho pozitivních změn:

    1. Po depresi byl zájem o život (divadlo, knihy atd.).
    2. Byla to chuť k jídlu (dokonce zbytečně). Chtěl bych jíst bílkoviny, vysoce kalorické.
    3. Židle se stala normální.
    4. Sen se zlepšil.
    5. Ultrazvuk štítné žlázy vykazoval pokles velikosti.
    6. Bez komplexů komunikuji s lidmi.

    Nejdůležitější je, že jsem se setkal s centrem a jeho specialisty včas. Děkujeme všem lékařům, kteří nejsou na naše problémy lhostejní.

    Lyudmila Nikolayevna (62 let), Vladivostok, 09.07.14

    Jsem pacientka Centra. Stoupající drak. Příjem drogy "Agaric-Life" přijímám od 26. října. K dnešnímu dni jsem už vypil dvě sklenice. Zlepšila zdravotní stav po přijetí první banky. Obnoveno po chemoterapii. Sen se zlepšil a objevila se fyzická síla. Průběh léčby rozhodně bude pokračovat.

    Tatiana (53 let), Vladivostok, 16.06.14

    Vzal jsem Agarik-Life měsíční kurz (4 banky), poté, co byla přidána síla, začal jsem se cítit dobře. Děkujeme Lékařskému rehabilitačnímu centru, lékařům a zaměstnancům za to, že se o nás starají!

    Georgy Fedorovič (66 let), Vladivostok, 18.03.14

    Já, Leonid Fedorovič, jste váš pacient po dobu 2 měsíců. Během této doby jsem se cítila lépe, měla jsem chuť k jídlu, což vedlo ke zvýšení hemoglobinu a jsem připraven na chemoterapii. Jsem vám velmi vděčná za Vaši péči a pozornost u takových pacientů jako já. Váš slevový systém mě podporuje.

    Leonid Fedorovich (66 let), Vladivostok, 10.01.14

    Přijala jsem "Agaric-Life" na 25 dní v říjnu 2012. Cítila jsem zvýšení vitality. Téměř žádná únava. Spousta vnitřní energie. Předpokládám, že imunita se zvýšila. Má v úmyslu pít druhý kurz podle doporučení. Přenesl dvě operace na onkologii v Singapuru.

    Vyacheslav Aleksejevič (63 let), Vladivostok, 25.10.13

    Jsem velmi vděčný zaměstnancům na pracovišti pro prevenci a rehabilitaci okenních nemocí za můj laskavý a citlivý postoj. Drhaný průběh léku "Agaric-Life" podpořil její zdraví. Rozhodla jsem se pokračovat v užívání a užívání drogy ve druhém roce.

    Agarik brazilský - houba života a dlouhověkost na stráži zdraví

    Příroda poskytla lidstvu vše potřebné pro pohodlný a zdravý život. Tato myšlenka je potvrzena pravidelnými objevy vědců v oblasti používání léčivých bylin a rostlin pro boj s různými nemocemi. Jedním z nedávných objevů byl brazilský agar - houba rostoucí v jihovýchodní části Brazílie.

    Historie objevu brazilského agaru

    Poprvé brazilský agarika byl otevřen v roce 1917 americký biolog William A. Myurillom, po němž houba byla jedním z jeho jmen - Agaricus blazei Murill. Téměř o 50 let později další američtí vědci, Jay W. Sinden a Dr. ED Lambert si všiml, že obyvatelé malé oblasti Sao Paulo, s centrem ve městě Piedade, který se nachází v jihovýchodní Brazílii, překvapivě zřídka potýkají s rakovinou. V tomto případě byla základem kuchyně houba Piedadi, jiná jména pro brazilský agar.

    Dva roky po zveřejnění těchto studií se japonský biolog Ferumoto rozhodl pokračovat ve studiu vlastností houby a přinesl své vzorky do Japonska. Další výzkumnou práci provedl Sogdi Sibata, profesor na klinickém oddělení Tokijské univerzity a Dr. Ikebata, pracující v oddělení rakoviny japonského Národního onkologického centra.

    Jednalo se o první kroky ve vědeckém studiu protinádorových vlastností brazilského agaru. Tehdy byly objeveny a studovány protinádorové vlastnosti beta-glukanů s vysokým obsahem brazilského agaru.

    Poprvé tento hub a vědeckých prací, které podporují účinnost agarika v boji proti nádorům byly představeny v roce 1980 na 39 zasedání japonské Akademie rakoviny profesorů Hitoshi Ito, Keyshiro Shimura a Sensuke Naruse. Poté studie léčebných vlastností brazilské akarice začala v mnoha dalších zemích a Japonsko a Čína ji začaly aktivně kultivovat. Podle statistik tyto dvě země konzumují největší množství agarů a v roce 2002 dokonce vydaly Coca-Cola obsahující jeho extrakt.

    Botanický popis a klasifikace

    Brazilský agar se odkazuje na rodinu Shapminyonovů nebo Agarikovů. Rod Acaricus má až 30 druhů, ale léčivé vlastnosti byly nalezeny pouze v brazilské agarice. Tyto houby mají sladkou chuť s nádechem mandlí nebo anýzu, takže jedno z názvů je mandlový hřib.

    Jedná se o talířovitou houbu s malou bílou nebo červenohnědou čepičkou zploštělou kónickou tvarovou, s časem nahrazeným více konvexním. V přírodním prostředí jsou tyto houby prakticky neviditelné v trávě, protože rostou poměrně nízko a stěží vyčnívají nad povrch země. Průměr krytu se může lišit od malých 5 cm až po působivé 19 cm.

    Poškozená noha může dosáhnout délky 5-15 cm, obvykle se rozšiřuje. S věkem se pevnost snižuje a noha se stává dutá, s pevným kroužkem zdobeným odděleným krytem, ​​který zpočátku spojil stopku s víčkem.

    Přes jeho název, brazilská agarická v jeho přirozeném prostředí se nachází nejen v Brazílii, ale také v mnoha dalších regionech a zemích, včetně:

    • v severovýchodních Spojených státech a Kanadě;
    • v Kalifornii;
    • Velká Británie;
    • na Havaji;
    • na Tchaj-wanu;
    • Nizozemsko;
    • Filipíny.

    Rusty může buď jednotlivě, nebo v malých skupinách, preferovat úrodné půdy tropických lesů. Uměle je agar se aktivně pěstuje v Japonsku a Číně, odkud je dodáván téměř všem farmakologickým firmám.

    Výhody a ublížení

    Indikace a užitečný účinek

    Za prvé, brazilský agar se používá k boji proti nádorovým nádorům, a to:

    • pro prevenci vývoje a léčby stávajících maligních nádorů;
    • pro léčbu a prevenci benigních nádorů;
    • jako další nástroj, který chrání tělo před škodlivými účinky chemoterapie a radioterapie, a nezhoršuje jejich účinnost v boji proti rakovinným buňkám.

    Kromě onkologie může být tato houba použita také k boji proti nemocem:

    • GIT;
    • játra (toxická, virová hepatitida B, C, D, J, počáteční stavy cirhózy, degenerace tuků, hepatóza atd.);
    • ledviny;
    • urogenitální systém;
    • lymfatický systém a krev;
    • s epilepsií a encefalopatií;
    • při autoimunitních onemocněních.

    Kromě toho je brazilská agarická látka schopná potlačit vývoj patogenní houbové flóry, a proto je široce používána k léčení houbových kožních a nehtových lézí. A také je považována za účinnou látku schopnou zpomalit procesy stárnutí organismu a prodloužit život.

    Na rozdíl od jiných hub užívaných k léčbě nádorů nemá brazilská agarická jediná, ale tři mechanismy boje. První z nich je společná všem takovým houbám. Jedná se o přítomnost polysacharidů - beta-glukanů, které se dostanou do krve a aktivují vlastní síly těla, aby bojovaly proti buňkám nádoru.

    • makrofág;
    • přirozený zabiják;
    • cytotoxický T-lymfocyt (CTL).

    Objevující rakovinnou buňku, tyto tři lymfocyty jsou schopny ji zničit, čímž se zabrání dalšímu šíření. Pokud se však rakovina objeví, počet těchto buněk klesá a jejich činnost se snižuje. Existuje názor, že nádorové buňky mohou inhibovat aktivitu lymfocytů a zabránit jejich aktivní práci. Na druhé straně beta-glukan, obsažený v houbách, naopak aktivuje tyto lymfocyty a obnovuje svůj vlastní ochranný systém těla. V tomto případě také agarické glukany přispívají ke zvýšení rychlosti zrání potřebných lymfocytů a období životně důležité aktivity.

    Podobný mechanismus je také charakteristický pro houby shiitake, Reishi, Maytake, vícebarevnou průdušnici. Brazilský agarik má navíc ještě dvě další, což výrazně zvyšuje jeho účinnost.

    Již v roce 2004, profesor Yoshiki Kimura a Takeshi Takaku prokázal schopnost inhibovat vývoj agarika vlastní rakovinu brazilského systému v krvi v důsledku látek obsažených v něm. V průběhu svého vývoje, nádor začne vyrábět speciální látky v krvi - vaskulární růstový endoteliální faktor (VEGF), který způsobuje, že tělo vytváření nových krevních a lymfatických cév, které spojují nádor s celkovým průtokem krve. Prostřednictvím těchto buněk dostávají rakovinné buňky základní výživu a schopnost metastázovat. Tato plavidla umírají rychle, ale na jejich místě se objevují nové.

    Jako součást agarové látky byly nalezeny dvě látky, které mohou inhibovat uvolňování VEGF do krve. Výsledkem je, že zničené nádoby nejsou obnoveny a nádor ztrácí svou výživu a začne umírat. Tyto látky jsou ergosterol a pyroglutamát sodný.

    Ten má dodatečnou schopnost vyvolat apoptózu (úmrtí) rakovinných buněk. Výsledkem je, že lymfocyty jsou schopny proniknout hluboko do nádoru a zničit jeho buňky nejen na povrchu, ale také zevnitř, což významně zvyšuje účinnost a rychlost léčby.

    Ergosterolu a piroglyutamat sodného se stát nové látky, které jsou již dlouho známé, nicméně, extrahované z houby, jejich molekuly mají zcela unikátní konfiguraci a strukturu odlišnou od všechny známé.

    Kontraindikace a vedlejší účinky

    Brazilská agarická látka téměř nikdy nevyvolává vývoj alergické reakce těla na jeho podání a také nezpůsobuje nežádoucí účinky. Jeho použití se však nedoporučuje ženám během těhotenství a laktace, je zakázáno pro děti do 18 let a pro osoby s individuální nesnášenlivostí ke složkám houby.

    Jak užívat agaric

    Brazilský agarik je používán v lidové medicíně již od starověku. Jeho zmínka se nachází v rukopisech byzantských léčitelů, mezi zbytky kultury aztéků a jiných národů. Od té doby se způsoby aplikace houby neměnily, s výjimkou toho, že není nutné osobní sběr a přípravu surovin.

    Důležité! Než začnete léčbu brazilským agarem, nezapomeňte poradit se specialistou, který vám řekne, jak správně a bez negativních důsledků pro tělo užívat.

    Přípravky z této houby lze použít jako biologicky aktivní přísady k aktivaci tělesných sil, ke zlepšení celkového stavu. Infuze a bujóny brazilského agaru se připravují nejčastěji z práškového extraktu nebo drcených suchých hub.

    Chcete-li připravit doplňky stravy z agaru, můžete použít dva recepty:

    1. Prášková agarika rozpuštěná ve vodě nebo v bujné bujné půdě (50-100 ml). Je lepší použít odvar, protože v kombinaci s vitamínem C se agarická látka absorbuje účinněji.
    2. 0,5 g prášku se vaří v 20 g teplé vody, která se užívá ráno na prázdný žaludek, 1 hodinu před prvním jídlem. Připravit řešení pro budoucí použití se nedoporučuje, je nejúčinnější čerstvé.

    Jako lék v boji proti nádorům je připravena tinktúra agarického na vodku. K tomu se do 150 ml vodky nalije 5 gramů surovin, trvá na chladu, trvá až 3krát denně na lžíci.

    Brazilská agarická látka je dnes jednou z nejúčinnějších protirakovinných hub, schopných zpomalit vývoj nádoru a zničit rakovinné buňky. Vzhledem k jeho složení nemá jeden, ale tři mechanismy boje, což zvyšuje jeho účinnost, a tím usnadňuje urychlení léčby. Současně nemá žádné vedlejší účinky a nezpůsobuje alergické reakce, což umožňuje jeho použití téměř ve všech případech.

    Jste jednou z těch milionů žen, které se potýkají s nadváhou?

    A všechny vaše pokusy zhubnout nebyly úspěšné? A už jste přemýšleli o radikálních opatřeních? Je to pochopitelné, protože štíhlá postava je indikátorem zdraví a příležitostí k hrdosti. Navíc je to minimálně dlouhověkost člověka. A skutečnost, že osoba, která ztrácí "extra kilo" vypadá mladší - axiom, který nevyžaduje důkaz. Proto doporučujeme přečíst si historii ženy, která dokázala rychle, efektivně a bez nákladných postupů zhubnout. Přečtěte si článek >>

    Agarik brazilský lékař recenze

    Trochu pikantní

    Publikováno zákazníkem iHerb 26. listopadu 2010

    Tam je pepř vnitřek a zdá se ne moc dobré

    Bylo vám toto hodnocení užitečné?

    Poslal zákazník iHerb dne 26. prosince 2017

    Celkově spokojen s produktem. Velmi pomalé doručení (více než 45 dní).

    Bylo vám toto hodnocení užitečné?

    Publikováno zákazníkem iHerb dne 23. září 2010

    Už nic neuvědomili.

    Bylo vám toto hodnocení užitečné?

    Hodnocení

    Jazyk

    • Vše (4)
    • Angličtina (3)
    • Čínština, zjednodušená (1)

    Získejte aplikaci iHerb

    Stáhněte si mobilní aplikaci a nakupujte na cestách!

    Léčivé vlastnosti brazilské agarické

    Brazilská agarická - je to cenná léčivá houba, objevena poměrně nedávno a její léčivé vlastnosti zavedené do elity farmaceutické mykologie (fungování).

    Je známo, že v roce 1917 houba objevil biolog - přírodovědec, americký WA Murill, který mu jmenoval jeho čest. Později, v roce 1965, dva Američané, W. Jay Sinden z University of Pennsylvania a Dr. E.D. Lambert z Lambert Laboratories poznamenal, že v brazilském regionu poblíž města Sao Paulo, kde lidé často jedí brazilskou agaru, případů rakoviny a imunitních onemocnění byly extrémně vzácné. Po zveřejnění zprávy o jejich výzkumu, etnický Japonci, biolog-výzkumník Ferumoto (Ferumoto), vzali vzorky houby a cestoval s nimi do Japonska. Ukázal houbu u Iwadeho institutu mykologie v prefektuře Mie (Iwaide Fungology Institute, založený Dr. Inosukem Inwadeem, profesorem na Tokijské univerzitě a Mie University). Poprvé v historii, po mnoha zkouškách a chybách, byly ze vzorků kultivovány a vypěstovány spory, následované umělým pěstováním hub.

    Tato houba samotnými brazilci byla nazývána Piedade, na počest okresu, ve kterém byl nalezen. Jiné lidové jména jsou: "Sluneční houba" - sluneční houba a Cogumelo do Sol, který se překládá z portugalštiny jako "Mushroom of God". V některých zemích se houba stala známou jako Royal Sun Agaricus (Royal Solar Agaricus). "Princezna s houbami" je překlad slova "Himematsutake", což je japonské jméno, které vydali badatelé z Iwade Institute.

    Teprve v roce 1967 přesně stanovil belgický vědec Dr. Heinemann (Heinemann) houbu pro vědecký název Agaricus blazei Murill (AVM). Institut mykologie Iwade se stal vedoucím studiem brazilského agaru v Japonsku. V roce 1970 začala studovat brazilskou Agaricku Shoji Shibata, profesorka na katedře farmakologie na univerzitě v Tokiu a doktorka Ikegawa, lékařka japonského Národního onkologického centra. Společně prezentovali výsledky Japonské farmakologické asociaci, Japan Cancer Association a dalším organizacím. Tyto studie byly většinou zaměřeny na studium protinádorových vlastností beta-glukanů nalezených v brazilském agaru.

    Na „39. zasedání japonské akademie rakovině“ se konala v roce 1980, tato houba byl poprvé představen profesorem Hitoshi Ito, Keishiro Shimura a Sensuke Naruse, členy studijní skupiny hub na vyšší zdravotnické škole Mie University. Byly předloženy vědecké články, které ukazují, že β-glukan nacházející se v brazilské agarice je účinným prostředkem proti zhoubným nádorům různých orgánů. Dá se říci, že v této době začala široká studie léčivých vlastností houby a produkce Agaric v Japonsku a Číně. V současné době používají Japonci a Číňané 90% všech produktů Agaric.

    Existuje mnoho knih, speciálních televizních programů, internetové stránky věnované brazilské agarice. Jedna kniha s názvem "Kouzelná potravina proti rakovině" je již 63 krát přetištěna. Od dubna 2002, v Japonsku a v Číně, vyrábí Coca-Cola nápoje obsahující brazilskou agariku.

    Na jaké choroby lze použít brazilskou agaru?

    • Léčba a prevence rakoviny (maligní nádory);
    • Léčba a prevence benigních nádorů;
    • Použití jako přísady před a po chemoterapii a radiační terapii;
    • Léčba a prevence poškození jater jakékoliv povahy: toxická hepatitida, virová hepatitida B, C, D, J, počáteční stavy cirhózy, degenerace tuků, hepatóza atd.;
    • Léčba oslabenou nebo sníženou imunitou;

    Jaký je mechanismus působení brazilské agarické látky v léčbě rakoviny?

    K dnešnímu dni má brazilský Agarik tři prokázaný protinádorový mechanismus. První mechanismus - přítomnost obrovského množství beta-delta-glukanů (-1,3-1,6 D-glukany) určuje jeho hlavní protinádorové vlastnosti. Zde beta-glukany pracují v plné kapacitě:
    - urychlit rychlost zrání lymfocytů;
    - zvyšuje životnost lymfocytů;
    - aktivovat jejich protinádorové funkce;

    V důsledku aktivace získávají lymfocyty schopnost aktivně detekovat a v případě detekce zničit nádorové buňky.

    Druhý mechanismus se vyskytuje zřídka u léčivých hub (například Maitake stále má) je schopnost blokovat vývoj oběhového systému nádoru. Faktem je, že nádor nemůže růst o velikosti větší než 2 mm, pokud neobdrží živiny z krve. K tomu uvolňuje látku - vaskulární růstový faktor, který způsobuje, že organismus klíčí nádor krevními cévami, čímž získává veškerou potřebnou výživu a zbaví se produktů metabolismu. Tyto nádoby jsou nedokonalé, často selhávají, ale nádor na oplátku obdrží nové. Agarické látky (pyroglyutamáty a ergosterol) blokují uvolňování vaskulárních růstových faktorů nádorem a v důsledku toho - postupné zastavení výživy nádoru a jeho následné "vysušení".

    Třetí mechanismus To spočívá v tom, že látka Agarika pomoc protinádorové lymfocyty - makrofágy, cytotoxické T lymfocyty a přírodní zabijáci pronikat do místa nádoru a pro boj nejen na hranici nádoru, ale také uvnitř. Tento mechanismus dramaticky zvyšuje celkovou účinnost protirakovinné léčby.

    Agaric také obsahuje steroidy, které přímo ovlivňují karcinomové buňky a inhibují růst nádorů. Steroidy pocházející z brazilské agarické látky mají protinádorový účinek, který je obzvláště důležitý pro prevenci rakoviny. Tyto hormony by neměly být zaměňovány s steroidy užívanými sportovci, aby se zlepšily výsledky. Provitamin D3, prekurzor vitaminu D, sám o sobě nemá protinádorový účinek. Ale výzkum ukázal, že nový syntetický steroid, biosyntetizovaný z provitaminu D3, také potlačuje šíření buněk karcinomu. I když se buňky karcinomu začaly tvořit v těle, nádor se rozvíjí mnohem pomaleji. Brazilská houba obsahuje 3,6% lipidů, z nichž 26,8% jsou neutrální lipidy a 73,2% fosfolipidy. To znamená, že většina fungálních lipidů jsou fosfolipidy. Lipid může být rozložen na kyseliny linolenové, palmitové, olejové a palmitoleové, z nichž každá je účinná proti rakovině. Výzkumníci z univerzity v Tokiu zjistili, že brazilská agarová obsahuje esenciální mastnou kyselinu, linolovou. Tato kyselina je známá pro své antimutagenní vlastnosti. Rovněž nalezli agarické antimikrobiální látky.

    V centru Kiev fungoterapie, bioregulace a Ayurveda můžete získat bezplatnou konzultaci s lékařem a koupit léky Agarica brazilský ve formě prášku a kapslí. Podrobněji v našem obchodě


  • Související Články Hepatitida