BIA ORIHIRO Agaricus Blazei Murill Agaric Brazílie - tip

Share Tweet Pin it

Syn:. Solar houba, brazilský houba, houba Boha, k nezaplacení Aztec houba, houba a trvanlivosti, brazilské houby, houby, tlačítko hub mandle, božské houby, houbová princezna.

Brazilská agarická je jedlá houba, která roste v tropickém podnebí.

Obsah

V medicíně

Brazilská agarická houba nyní získala zvláštní popularitu v lékařské praxi mnoha zemí světa kvůli své jedinečné kompozici. Tato senzační rostlina je uznávána vědci za jedinečnou a účinnou v onkologických praktikách, protože obsahuje cenné polysacharidy - beta-glukany. Ty mají znatelný protinádorový účinek, stimulují imunitní systém těla k potírání růstu rakovinných buněk. Agarika Brazilský v RF státní lékopisu není uveden, ale jeho prospěšné vlastnosti jsou široce používány v oficiálním a lidovém léčitelství k východu, Ameriky a nyní v Evropě. Agaric je dostupný ve formě suchého ve vodě rozpustného prášku, kapslí, drcených surovin. Používá se k přípravě různých biologicky aktivních přísad širokého spektra účinku. Agarika Brazilian - nízkokalorické produkt, který usnadňuje čištění a hubnutí tělu zbavit cholesterolu, normalizuje látkovou výměnu, brání zvýšení hladiny glukózy v krvi. Jíst uvnitř agarika hub extrakt, i když není prolomení dietu, můžete dosáhnout hmatatelných výsledků hubnutí - do 5 kg za měsíc.

Kontraindikace a vedlejší účinky

Aplikace agaru se nedoporučuje ženám během těhotenství a laktace s individuální nesnášenlivostí. Brazilské agarické kontraindikace se vztahují i ​​na děti do 18 let, které používají houby a drogy z nich, je přísně zakázáno.

Ve vaření

Sušené a drcené na stav prášku agaric houby, místní obyvatelé používají jako koření pro masové pokrmy, omáčky. Houby mají spíše neobvyklou chuť - pikantní a sladké a kyselé, vůně ostře.

Klasifikace

Botanický popis

Brazilská agarická látka je talířovitá houba s válcovitým, plochým kuželovým kloboukem, který nakonec získává více konvexní, rozšiřující se tvar. Ve volné přírodě brazilský agar vyčnívá ze země a stěží viditelný mezi trávou. Klobouk má průměr od 5 do 19 cm, jeho barva se liší od bílé až na načervenalou. Maso agaru je jedlé, sladce chutné a připomíná mandle nebo anýzu. Lamely nejsou připevněny k noze, úzké. Během dozrávání získají spóry tmavě hnědý odstín. Spóry houby jsou hladké, oválné. Brazilská agarická noha je pýřitá, dlouhá 5 až 15 cm, rozšířena na základnu. Zpočátku je to těžké, ale stárne s věkem. Mladí agarici mohou vidět bílý závoj, který spojuje nohu s kloboukem, a pak se odtrhne a zanechá pevný kroužek na noze.

Šíření

Původně brazilská agarická houba se nachází v severovýchodních oblastech Spojených států amerických a Kanady. Později byla nalezena agarická houba v Kalifornii, Spojeném království, Havaji, Tchaj-wanu, Nizozemsku, Brazílii a na Filipínách. Tam je houba sám, stejně jako malé skupiny v deštných pralesích, preferovat bohatou, úrodnou půdu.

V současné době se brazilská agarická houba pěstuje ve velkém měřítku v Číně, Japonsku s cílem vyrábět protinádorová činidla z ní. Agaric se pěstuje po celý rok v laboratorních podmínkách z mycelií na substrátu v tmavých, dobře větraných místnostech. Rostoucí houby jsou dodávány téměř všem farmakologickým podnikům na světě.

Zadávání surovin

Chemické složení

Ve složení houby agarika brazilský nalezeno polysacharidové molekuly (beta-glukany, a-glukany, D-glukany, nukleové kyseliny, xyloglukany, peptidoglykanu), velké množství ergosterolu, protinádorových lipidy, linolové, olejové, palmitové a palmitolejové kyseliny, piroglyutamat sodný, sacharidy, beta-karoten, pyroglutamové aminokyseliny. Ze všech testovaných hub agarika obsahuje největší množství beta-glukanu - polysacharidový protinádorové. Specifický pach houby přivádí do kompozice benzaldehyd, benzylalkohol, benzonitril a methylbenzoát.

Farmakologické vlastnosti

V laboratorních studiích prováděných u pacientů s leukémií hlodavců, čínští vědci prokázali, že tato houba agarika Brazilec je schopna aktivovat imunitní systém. Vzhledem k přítomnosti polysacharidů (beta-glukanů) v přípravku je extrakt agarický účinný při různých zánětlivých procesech a novotvarů. Čínští vědci z Národního centra pro vědecký výzkum studovali vliv extraktu brazilské agarické houby na potkany, které jsou obézní. Výsledkem je, že potkani, kteří byli drženi na strave a přidali extrakt z brazilské houby do své stravy, nezvýšili hmotnost a ztratili váhu. Podle oddělení čínské medicíny mají léky brazilské houby, zejména agarický extrakt, příznivý účinek na játra. Zejména u pacientů s hepatitidou B je významně zlepšena funkce jater. Sacharidy s dlouhým řetězcem nacházející se v houbových buňkách představují beta-glukan, který je prezentován jako komplex - chitin-glukan. Tato složka je tepelně stabilní, to znamená, že varu houby nezničí její molekulu. Chitin-glukany brazilského agarického aktivují růst ochranných buněk, čímž přispívají k ničení a odstraňování těžkých kovů a toxinů po chemoterapii. Pyroglutaminová aminokyselina agarové houby blokuje oběhový systém nádoru. Podle průzkumu Ústavu gastroenterologie chirurgie Ullevaal fakultní nemocnici v Oslu (Norsko), lékařské houby agarika brazilský schopen aktivně bojovat proti některým typům infekcí, zpomaluje proces stárnutí. Léčivé houby agarické brazilské se nazývá "jedním z nejslibnějších hub pro léčbu rakoviny" na jednom z vědeckých kongresů v New Yorku.

Aplikace v lidové medicíně

Brazilské agarické houby, jejichž léčebné vlastnosti jsou již dlouho známy, se používají v lidové orientální medicíně. Zvláště ceněný agarika v onkologii, jako aktivně odstraňuje produkty odbourávání rakoviny v různých fázích, a to i ve stavu nekrózy. Po chemoterapii agarická normalizuje činnost jater a obnovuje střevní mikroflóru, nezpůsobuje alergické reakce. Agarika alkoholát nebo vodné infuzní mleté ​​hub používají pro profylaktické a terapeutické cíle v onkologii v různých fázích, obezita, diabetes, onemocnění jater (hepatitida, cirhóza). Agarika Brazilský používá při léčbě chronických onemocnění střeva, žaludku, ledvin a močových cest, jako při onemocnění krve a lymfy. Pomoc houby a autoimunitních onemocnění: systémový lupus erythematodes, artritida, sklerodermie, roztroušené sklerózy, epilepsie a encefalopatie. Agarický je zvláště ceněn v onkologii. To se používá pro terapeutické účely v gynekologické praxi: na polypy, endometrióza, fibroidy, myomy, zánět přívěsky, s různými sexuálních infekcí a houbovým chorobám (mycosis, kandidózy), které jsou často velmi časté komplikace chemoterapie nebo radiační terapie. Agarický brazilský ve formě odtučněné nebo alkoholové tinktury se používá ke ztrátě hmotnosti, protože houba aktivuje metabolismus.

Historické pozadí

Historie brazilské agarické houby pochází z doby aztéků. Starověké kroniky, byzantské lékařských pojednání, nalezené během archeologických vykopávek v oblasti Středomoří (jejíž počátky sahají do 4. století před naším letopočtem. E.), staří fresky a keramické zlomky s obrazem léčivých hub tlačítek ukazují, že léčivé vlastnosti agarika znali starověké národy. Poprvé byla tato houba používá v brazilské vesnici Piedade, používat u infekčních onemocnění, chronických onemocnění trávicího traktu. Místní obyvatelé považovali houbu za magickou. Oficiálně objevil a popsal houbový agarický americký vědec - mykolog Murill (1965). Vědci už dlouho studoval obyvatele malé obce nedaleko Sao Paulo, který se lišil živost, zdraví a dlouhověkost ve srovnání se svými vrstevníky, stejně jako malé procento z různých nemocí, včetně rakoviny. Takže rybáři ve věku 90-100 let aktivně lovili, aniž by se lišili od svých mladších kolegů. Ukazuje se, že místní obyvatelé pravidelně používali agarické houby pro jídlo. Jak se ukázalo později v průběhu japonských studií, buňky v organizmech těchto venkovských obyvatel jsou mnohem pomalejší než ostatní obyvatelé. Toto bylo tajemství aztécké dlouhověkosti. Po takovém výzkumu způsobily agarické houby agiotáž, byly shromážděny k masivnímu prodeji. A jen Murill a jeho spolupracovníci vytáhli část mycelií těchto léčivých hub, čímž zachovali vzhled. Zředí agarika Brazilský otáčet pouze v 90. letech, vytváření umělé příznivých podmínek pro růst a vývoj hub (vysoké vlhkosti, symbióze s tropických rostlin, teplota není nižší než 35 stupňů Celsia). Dnes je agarický ve velkých městech pěstován v zemích východu, zejména v Číně, na výrobu protinádorových léků. Velké množství houb agariki se nachází na trhu s potravinami - v Číně a Japonsku. V roce 2002 světoznámý Coca-Cola Company učinila při zahájení prodeje „hub“ colu obsahující agarika brazilské extraktu.

Terapeutická brazilská agarická houba má mnoho zajímavých jmen. V Japonsku je to himematsutake ‚což znamená‘ princezna houba ‚v Latinské Americe -‘ sogumelo do Sol ‚nebo‘ houba boha ‚v Evropě -‘ Královské slunné agarika ‚a rodné brazilské město Sao Paulo -‘ Houba Piedadi. " Brazilci volají houba "královská", "božská houba". Botanický název z houby - Agaricus brasiliensis nebo Agaricus blazei Murill - pojmenovaný biologové Myurilla.

Literatura

1. Gubanov, IA, atd. 703. Turritis glabra L. [Arabis glabra (L.) Bernh.] -. Arabis glabra // Ilustrované Manuál rostlin Middle Rusku. Ve 3 svazcích. - Moskva: Te-nauch. ed. KMC, Ústav technologie. issled., 2003. - T. 2. Angiospermy (dvouděložné rostliny: dioecious). - str. 329.

2. Malovichko A. Boj proti rakovině. Zastavte a vyhrajte! Autorská technika slavného léčitele. - Litry, 2015. - 135 str.

3. Malovichko A. ONKO-STOP. Boj proti rakovině. Self-učitel pro ty, kteří chtějí porazit nemoc. - litry, 2015. - 680 p.

4. Phillipova IA Houby proti rakovině. - "Vydavatelství" "Peter" ", 2013. - 224 p.

Agarik

Stav:

  • Nový produkt

    Řekněte o tom příteli

    Agarik

    Extrakt rozpustný ve vodě (prášek) z buněk Agaricus blazei Murill.
    Baleno s 15 metalizovanými sáčkami.
    2 gramy extraktu v sáčku.
    Celková hmotnost léčiva je 30 gramů.

    Aplikován v jakékoli fázi rakovině plic, jater, močového měchýře, lymfom, tenkého střeva, prostaty, děložního těla, glioblastom a astrocytom, hypofaryngu, melanomu, mnohočetného myelomu, prsu, jícnu, slinivky, ledvin, sarkom, děložního čípku, vaječníku.

    E-mailová adresa přítele *:

    Extrakt rozpustný ve vodě (prášek) z buněk Agaricus blazei Murill.
    Baleno s 15 metalizovanými sáčkami.
    2 gramy extraktu v sáčku.
    Celková hmotnost léčiva je 30 gramů.

    Aplikován v jakékoli fázi rakovině plic, jater, močového měchýře, lymfom, tenkého střeva, prostaty, děložního těla, glioblastom a astrocytom, hypofaryngu, melanomu, mnohočetného myelomu, prsu, jícnu, slinivky, ledvin, sarkom, děložního čípku, vaječníku.

    Pozor: omezené množství dostupných produktů!

    Při zakoupení tohoto výpisu obdržíte 1850 bonusových bodů.

    Agarická je brazilská. Agaricus blazei Murill.

    Složení: 100% tělo Agaricus blazei Murill
    Obsah polysacharidy: 45%.

    Certifikát o stát registrace:
    Č. RU.77.99.88.003.E.003317.02.15 ze dne 11.02.2015.
    Formulář №0262512 (kontrola na internetových stránkách státního rejstříku)


    Schváleno pro použití Státním výborem pro zdraví a plánovaným dítětem Čínské lidové republiky a Čínskou akademií lékařských věd. Je zařazen do klinické praxe pro prevenci a léčbu rakoviny. Je analogem léku Lentinan™ (Lentinan).

    Chemické složení účinných látek:
    neutrální polysacharid: beta-D-glykan (F1o-alfa-b);
    peptidový glykan: alfa-glykan (FA-1 alfa-alfa);
    kyselý heteropolysacharid: beta-galaktoglykan (FA-1-alfa-beta);
    nukleová kyselina (RNA) (FA-2-beta-beta);
    ribonukleotid protein - protein glykan F III-2-beta (komplex beta (1-6), alfa-D-glykan a protein) a RNA (ribonukleová kyselina);
    neutrální polysacharid - xyloglykan FIV-2-beta;
    ergosterol a pyroglyutamát sodný;
    antineoplastické lipidy: 3,6% lipidů, z nichž 26,8% jsou neutrální lipidy a 73,2% fosfolipidy.

    Farmakodynamika:
    Protinádorový účinek posilováním mechanismu protinádorové rezistence organismu:
    Režie aktivace různých imunitních pohonů (zvýšení NK-buněčné aktivity, zvýšená tvorba cytotoxických T lymfocytů (CTL), aktivace makrofágů);
    zvýšení jejich životního cyklu;
    antiangiogenní účinek - blokuje růst vlastního oběhového systému nádoru;
    podporuje průnik imunitních buněk do nádoru, což zvyšuje účinnost imunitního účinku;
    potenciace různých lymfokinů (interleukin 1, 2 a 6);
    zvýšená syntéza alfa-TNF (faktor nekrózy nádorů);
    zvyšuje produkci interferonu-alfa a zlepšuje působení interferonu-gama 2-4krát;
    zvýšení výroby perforinů;
    obnovení snížené imunologické reaktivity, která je pozorována během ozáření nebo chemoterapie;
    potlačit depresivní účinky cytostatik na počet bílých a červených krvinek;
    s chemoterapií a radiačními úlevy od symptomů, jako jsou: slabost, anorexie, zvracení, sucho v ústech, spontánní pocení a bolest;
    imunomodulace;
    analgetický účinek;
    protizánětlivé vlastnosti;
    hepatoprotektivní účinek, zlepšení funkčního stavu jater, snížení enzymopatie.

    Hlavní akce:
    Potlačit růst nádoru, zastavit šíření metastáz, To zahrnuje postup destrukce a ničí rakovinové buňky a metastáz, zvyšuje úroveň imunity, silně podporuje tělo během chemoterapie a radiační terapie, snižuje na minimum negativní účinky chemoterapie a radiační terapie, zlepšuje krevní testy, otupuje bolest, což výrazně prodlužuje životnost baterií.
    Podrobně si přečtěte: JAK VÝSLEDKY VLIVU NA TUMOR

    Denní dávkování:
    Preventivní: 2 x denně 1 sáček po dobu 30-60 minut před jídlem
    Terapeutické: 2-3 krát denně pro jedno sáček 30-60 minut před jídlem
    Pro dosažení nejlepších výsledků doporučujeme provést metodu "PROGMA" podle pravidel. Je nutné konzultovat odborníka.

    Nedoporučuje se trvat déle než dva měsíce po sobě.

    Popis:
    Jemný prášek, zcela rozpustný ve vodě. Barva se může měnit od světle hnědé až tmavě hnědé.

    Způsob aplikace:
    Obsah sáčku nalijte do sklenice se 100 ml horkou

    80 ° C vodou, míchat až do úplného rozpuštění prášku, ochladit na přijatelnou teplotu. Pít.

    Nežádoucí účinky:
    Při zvýšené citlivosti může ve vzácných případech způsobit mírnou dyspepsii. Také alergické reakce ve formě kopřivky na složkách extraktu byly zřídka pozorovány.

    Kontraindikace:
    Pouze individuální nesnášenlivost.
    Těhotenství, laktace - v těchto skupinách nebyly provedeny žádné klinické studie.
    Doporučuje se, aby přípravek nebyl podán dětem mladším 8 let.

    Interakce s jinými léky, doplňky stravy a produkty:
    To jde dobře s cytostatiky. Také s terapií dává výraznější účinek v kombinaci s výtažky z jiných hub. V tomto případě musí být dávka extraktu upravena odborníkem. To jde dobře s jinými doplňky stravy.

    Podmínky skladování:
    Uchovávejte při pokojové teplotě (15-25 ° C) v původním obalu.

    Ošéfe:

    Zhejiang Fangge Pharmaceutical Co, Ltd
    QINGYUAN, ČÍNSKÁ MUZEUM MĚSTO, NO. 1
    EKOLOGICKÉ PROSTŘEDÍ ČÍNA ČÍNA,
    ZHEJIANG PROVINCIE
    ČÍNA

    Norma produkce a kvalita: GMP (správná výrobní praxe)

    Speciální nabídky podmínky:
    Před použitím konzultujte odborníka
    Biologicky aktivní přísada není léčivý přípravek.
    Neobsahuje GMO.

    Platba příkazů:
    - kreditní kartou při zadávání objednávky na web
    - bankovním převodem na náš účet
    - hotovost v kanceláři (pouze v Petrohradě)
    - hotovost při obdržení objednávky (pouze v Petrohradě)

    Dodání objednávek:
    - objednávky pro Rusko a CIS jsou zasílány kurýrními službami SDEC nebo EMC-Post Ruska
    - Dodání do Petrohradu provádí vlastní kurýři

    Kompletní platební podmínky a doručení objednávek naleznete ZDE.

    Průměrná doba dodání trvá 3-6 dní. Kuriér předá objednávku na zadanou adresu v pracovní době. Sledovat pohyb objednávek pro Rusko může být na místech poštovních služeb. Budete vždy vědět, kde je odjezd, a zjistěte přibližné datum dodání. V okamžiku obdržení dalších doplňkových plateb se nevyžaduje.

    Materiály

    Dovolte mi říct,

    Drahý příteli!

    Pravděpodobně jste četl nebo slyšel od přátel a příbuzných o tom, co pacient s rakovinou, přijímání peněz lidí, zbavil jeho nemoci, nebo že jiný soused přesně ví, co, pokud budete mít bolehlav nebo oměj, je „pravděpodobné“, že to bude fungovat.

    Jak najít cestu? Jak se dostat kolem všech nástrah?

    Existuje metoda, která je oficiálně přijata pro léčbu rakoviny v 5 zemích. Japonsko, Čína, Indie, Jižní Korea a Vietnam formálně aplikují tuto techniku ​​spolu s chirurgií, radiací a chemoterapií. Oficiálně! Tato metoda je použití léčivých hub metodou PROGMA.

    PROGMA je zkratka: PR otivist. O nafouknutém hroznu.

    Jako každá technika by měla obsahovat několik důležitých ustanovení. Zde jsou:

    1. Houby se používají pouze ve formě výtažkových extraktů

    Od roku 1998 do roku 2002 jsem pracovala pouze s mletými houbami - houbovou moukou. Dala jsem to svým pacientům a nezávisle připravila z jejích alkoholových tinktur. Koncentrace polysacharidů byla velmi malá - přibližně 4% a terapeutický účinek byl odpovídajícím způsobem malý.

    2. Systém vždy obsahuje 2 houby

    Přidání další houby do terapeutického režimu zvyšuje celkový protinádorový účinek

    3. Důležitý bod - stejná houba není podána déle než 8 týdnů!

    Praxe ukazuje, že pokud dáte pouze jednu houbu po celou dobu, pak přibližně v 3. měsíci léčby přichází závislost na působení houby.

    4. Velká dávka - minimálně 8 gramů denně

    Případ pomohl. V roce 2002, vedoucím pacienta s rakovinou prsu, jsem nemohl zastavit růst nádoru. V podpaží byly metastázy. Dávkování podle dnešních standardů bylo malé - 4 gramy denně.

    Můžete použít houby pomocí této techniky a začít proces obnovy?

    Zavolejte mi telefonicky
    (495) 509-6374
    a konzultujte!

    Nejdůležitější otázka, která se stará o mé pacienty, je, zda houby pomáhají s rakovinou nebo ne? Nebo je to jen jeden obchod?


    Nejprve teorii. Terapeutické vlastnosti houbových vědců se začaly používat od konce 60. let minulého století. Jako obvykle vycházely z dlouholetých praktických zkušeností léčitelů a provedly hodně experimentů se zvířaty a později i s klinickými zkouškami s dobrovolníky.

    V houbách existují látky - sacharidy, přesněji - polysacharidy. Jsou nazývány beta-delta-glukanem, nebo prostě beta-glukany.

    Tato molekula je v některých léčivých protinádorových houbách. Proto mají společný protinádorový mechanismus. Konkrétně:

    § Houba beta-glukanů probudí naši protinádorovou imunitu, "tlačí" ji a pošle ji do boje s rakovinovým nádorem. Jak? Aktivují tři buňky protinádorové ochrany - makrofág, CTL (cytotoxický T-lymfocyt) a přirozený vrah.

    Takže beta-glukany zahrnují protinádorový mechanismus, aktivují makrofágy, CTL a přírodní vrahy a začnou svou hlavní práci - ničení rakovinných buněk.

    Jak přirozené zabijáky a cytotoxické T-lymfocyty zničí nádor?

    V NK a CTL existují látky, které se nazývají perforiny a granzymy.

    Když NK přistupuje k rakovinové buňce a rozpozná, přilne se k ní a vyhazuje její perforiny, které tvoří otvory v obálce nádorových buněk. Voda a sůl se uvolňují přes tyto otvory - v této fázi se často vyskytuje smrt rakovinných buněk. Ale jestliže úkony úderů nestačí, pak se bitva stává grasims, která zničí jádro zhoubného článku, který se zárukou vede k jeho smrti.


    Jaké další mechanismy potlačování růstu vědců maligních nádorů našli v houbách?

    Každá houba má svůj vlastní a jedinečný protinádorový mechanismus. Který z nich?

    • Brazilský Agarik má mechanismus, který odděluje krevní cévy od nádoru, protože Perseus odřízl hadové vlasy od Gorgon Medusa. Našel pyroglyutamáty sodíku, které blokují růst oběhového systému nádoru.

    To vědci zjistili za 40 let výzkumu.


    A co ukázala praxe léčby?


    V tomto vydání před sebou - Japonsko.

    A zde je vhodné se ptát:

    Jaká je účinnost léčby rakoviny houbami?

    „Začal jsem trpět bolestmi hlavy, křeče, necitlivost v prstech, levé oko začal vidět méně, a proto 07.10.2006 jsem šel do lidové Ichzhan okresní nemocnice, kde jsem podstoupil diagnostiku mozkové. I byl diagnostikován s nádorem na mozku, a odstranit chyby, jsem se rozhodl zdvojnásobit zkontrolovat diagnózu a řešit 8. lidové nemocnici v Chenzhou, kde se po mé MRI potvrdily prvotní diagnózy: nádorem mozkového kmene, pravděpodobně anaplastický astrocytom.

    Takže o účinnosti - pacienti jsou podmíněně rozděleni do 3 skupin:

    Skupina A: v 79,3% případů je možné dosáhnout inhibice růstu nádoru. V tomto případě nádor již neroste. Pacienti po dlouhá léta žijí s těmito formacemi v normálním životním rytmu.

    Terapie vyvinutá na východě, od tohoto okamžiku je k dispozici!

    Jaké jsou výhody užívání léčivých hub?

    Při léčení rakoviny pomocí extraktů z houb je s větší pravděpodobností dosaženo požadovaného výsledku, účinek na nádor je mnohem dokonalejší a silnější vzhledem k tomu, že každá houba má alespoň 2 protinádorové mechanismy účinku

    Mohou se houby používat společně s chemoterapií?

    Je to nezbytné. Nyní je přímo dokázáno, že současný příjem extraktů z hub a cytostatik vede k významnému zvýšení délky života pacienta o více než 2,2krát.

    Pozor: starší příjem extraktů hub zvyšuje pravděpodobnost úspěšné chemoterapie!


    Mohou se houby používat společně s ozařováním?

    Stejně jako v případě chemoterapie je to nutné. Houby dělají nádorové buňky citlivější na záření a chrání zdravou tkáň před radiační nemocí. Výsledkem je podstatně méně komplikací: edém tkání kolem ozařovaného místa je 2krát menší.

    Upozorňujeme, že příjem extraktů hub zvyšuje protinádorový účinek ozařování!


    Mohu použít houby, jestliže plánujete operaci?

    Při předběžném příjmu plísní operace často probíhá bez komplikací - hnojení a nekonzistence stehů a co je nejdůležitější - snižuje možné riziko pooperačních metastáz.

    Vezměte prosím na vědomí: příjem extraktů hub zvyšuje šance na úspěšné fungování!

    Jak zjistit načasování zahájení léčby a dodržovat správný postup při užívání hub během chemoterapie, záření a chirurgie? Zavolejte mi nyní (495) 509-6374 a kontaktujte naléhavě!


    Může být nějaká rakovina léčitelná?

    Samozřejmě žádné. Rakovina má mnoho forem, mohou se jednat o různé fáze procesu, různé velikosti rakovinových uzlin, kombinace s jinými nemocemi - pokaždé, když musíte přemýšlet nad terapeutickým schématem.


    Jakákoliv houba vyléčí nějakou rakovinu?

    Mnoho lidí se na mě obráti s otázkou: je možné koupit pouze jeden brazilský Agarik nebo Shiitake? bylo to o něm, že četli v knize, v reklamě, v přítele nebo známém známém.

    Proč nikdo o této technice neslyšel?

    Často kladl takovou otázku. Zde je třeba objasnit - v naší zemi slyšeli. Řekněme jen, že - tyto techniky jsou v Rusku dobře známé pro úzký okruh odborníků. Například: na katedře mykologie a algologie Biophak Moskevské státní univerzity. Mikhail Vasilyevich Lomonosov nebo ve Výzkumném ústavu pro studium nových antibiotik Ruské akademie lékařských věd. Georgy Frantsevich Gause. Tam byl léčivý účinek těchto hub studován na velmi dobré úrovni - je to nicméně naše vědecká elita. Materiály těchto studií jsou však publikovány nejčastěji v časopisech ústavních ústavů, v zahraniční nebo speciální literatuře.

    Uveďte: houby - je to jen podpora těla, a ne léčba?

    To je zásadně špatné. Podpora, samozřejmě, důkladná. Ale dělám to přesně léčbě zhoubných nádorů.

    Je dobré, že houby léčí rakovinu samozřejmě. A co metastázy?

    Metastázy jsou stejné nádory, které se oddělí od hlavního uzlu a jsou připojeny k novému místu. Proto houby působí na metastázy, stejně jako na podkladový nádor.

    Existuje nějaká závislost na houbách?

    Ne, v tom smyslu, že zvyknou na houby jako drogy nebo spací pilulky - ne, samozřejmě ne.

    Je možné vyrobit tinkturu hub?

    Můžete, ale je to zbytečné. Faktem je, že houby na jídlo se vyrábějí na lusku rýže a mísí se s houbovým myceliem. Sklizeň se ukáže rychle - po 1 měsíci jsou houby velmi chutné. Ale nemají léčivé vlastnosti.

    Proč dělat extrakt?

    Zajímavá otázka. Koneckonců, předtím, než byly žádné farmaceutické produkce a laboratoře. Faktem je, že houba obsahuje hodně polysacharidů - chitin (chitin je například v krabích, z něhož se tvoří vnější kostra kraba). Je to součást buněčné stěny hub. Díky tomu houba pevně stojí na svém pedikelu, je to zvláštní houbová kostra. Chitin není v lidském střevě asimilován - je to proto, že je obvyklé říkat, že houby jsou těžké potraviny.

    Nyní, v podmínkách farmaceutické výroby na třídních zařízeních, je možné vyrobit vysoce koncentrovaný extrakt - až 50%, je to velmi.

    Existují vedlejší účinky a jak toxické jsou tyto houby?

    Houbové výtažky jsou velmi silné. Někdy dochází k poklesu krevního tlaku o 10-15 mm Hg, toto by mělo být zapamatováno a pokud tlak klesl, pijte šálek čaje nebo kávy.

    Jaká jsou balení vašich výtažků?

    Říkáte, že máte více účinné látky na jednotku hmotnosti v 80-90násobku než u produktů jiných společností. Je pro mé tělo škodlivé užívat tolik polysacharidů?

    Neškodné, jsou jen dobré. Navíc, pokud jde o léčbu nádorů, je jediným možným řešením dávkování 8-12 gramů denně.

    Jak to být: máte ve svých houbách polysacharidy, ale cukr nelze aplikovat na onkologii?

    Nejprve nemůžeme vstřebat glukózu do nádoby v blízkosti nádoru. A tam je cukrová plechovka (v rozumných mezích, samozřejmě),


    Je hub nalezen v přírodě lépe, nebo pěstován lidmi?

    Přírodní houba může mít vynikající léčebné vlastnosti nebo nemusí mít vůbec.

    Zajímalo by mě, jak dostanete tak užitečný produkt?

    Zpočátku se zvolí místo kultivace. Mělo by kombinovat stabilní průměrnou denní teplotu - asi 24-28 ° C a vysokou vlhkost - asi 70%.

    Proč přesně výrobky společnosti "Zhejiang Fungi Pharmaceutical Company", slyšel jsem, že dobré přípravky jsou v "..."?

    Volba není náhodná.

    Xiao Lizhang (Xiao Lizhang), 32 let, rakovina jater, Nanjing City.

    "8. července 2005 jsem šla do lidové nemocnice kvůli bolesti na pravé straně a těžké nevolnosti. Po ultrazvukové vyšetření mi bylo řečeno, že jsem měl v levém laloku jater velký nádor 11 x 10 cm. Souhlasil jsem s operací, která mi byla nabídnuta, a 19. července jsem odstranil celý nádor.


    Přesně přinášíte houby z Číny?

    Máte síťovou společnost?

    Ne, to není. Mám přímou smlouvu s továrnou. Neexistují žádní zprostředkovatelé.


    Některé firmy prodávají své výrobky pouze v sadách. Jak se chováte?

    Na mě si můžete koupit libovolné množství potřebné výroby - ačkoli 1 balení.

    Já kromě nádoru mám další nemoci. Bude jejich současnost zhoršovat užívání hub?

    Samozřejmě že ne. Léčivé houby nemají silné vedlejší účinky. Naopak existuje široké terapeutické spektrum. Používají se pro kardiovaskulární, endokrinologické onemocnění s hormonálními poruchami, záněty a virovými, bakteriálními a plísňovými infekcemi velmi dlouho a s velkou účinností. Tyto vlastnosti nejsou uvedeny pouze v rámci PROGMA.

    Výtažky z léčivých hub zachránily mnoho životů pacientů s rakovinou v provincii Hunan. To znamená, že pacient byl přijat do nemocnice, Chen Zheng Liang diagnostikována v srpnu 2006: nemalobuněčný karcinom pravé plíce s metastázami v paratracheal lymfatických uzlin. Pacientovi byla odmítnuta formální léčba as předpovědí zbývající doby života až 4 měsíce byla vyhoštěna pod dohledem místního onkologa.

    Nevím, co mám dělat, řekni mi to!

    Vzhledem k tomu, že moderní věda stále nezná jistě mechanismy degenerace normálních buněk do maligních buněk, je nutné pracovat na zvýšení přírodní protinádorové obrany organismu. A zde jsou jen dvě možnosti:

    Vždycky dávám tuto odpověď svým pacientům.

    Kdy budete doporučovat spuštění houbových výtažků?

    Mohl bych říct, že je to lepší před 5-6 lety, ale kdybych byl tak chytrý...

    A přesto, hlavní otázka: Mohou houby léčit můj nádor? Zbavím se toho?

    Okamžitě nebudu odpovídat. Jako svědomitý doktor řeknu: musíme se pokusit. Obvyklé taktiky v tomto případě - po měsíci přijetí (během této doby jsou zahájeny základní mechanismy) očekávám pozitivní dynamiku. Vše závisí na citlivosti konkrétního nádoru na houbu.

    Co mohu zaručit?

    Vzhledem k samotné podstatě této terapie a zákeřnosti této nemoci vám nemohu zaručit lék. Důvod je jednoduchý: Jsme lékaři a vědci, doposud neznáme mechanismy degenerace normálních buněk do rakovinných buněk. Ale mohu vám osobně zaručit několik důležitých věcí:

    - Garantuji že produkt je originální, že se vyrábí v samotné Číně av podniku, kde je standard GMP (Good Manufacturing Practical). GMP - velmi přísných farmaceutických standardů - bere v úvahu každý detail, jako je počet bakterií na krychlový metr, obklady stěn, moderní vybavení, a co je nejdůležitější - je třeba neustále vysoce kvalitní suroviny.

    - Garantuji ty, co jsou extrakty, a že v těchto extraktech není méně než 50% rozpustných polysacharidů

    - Garantuji vy, že tyto výtažky hub jsou naprosto bezpečné pro vaše zdraví

    - Garantuji že tyto výtažky hub jsou účinné proti maligním nádorům a jsou naprosto přínosné pro vaše zdraví. To potvrzují klinické studie, které vám poskytnu na požádání.

    To jsou mé osobní záruční povinnosti vůči vám, mým pacientům.

    Abyste správně užívali léčivé houby, vždy byste se měli poradit s lékařem!

    Léčivé houby jsou silné v jejich protinádorových vlastnostech, ale mohou se objevit některé doprovodné projevy:

    KAŽDÉ MINUTE MEDITACE ZVYŠUJE VELKÝ PROTI PROTITUMOVÉ OCHRANĚ - NAROZENÝ TUMÁŘ ZŮSTĚJE STŘÍBRNĚ! Máte čas čekat? Je nutné začít už dnes užívat houby!

    Pokud si koupíte výtažky z léčivých hub, dostanete:

    Získáte zdarma soubor literatury o houbách a protinádorových mechanismech těchto hub.

    Někdy je tato nebo ta houba pro pacienta nevhodná. Dělám to, co nikdo jiný nečiní (a podle zákona má právo) - změnu výtažku z houby do vhodnějšího.

    Když vezmete houby, vždy můžete volat a konzultovat mě. Koneckonců, jsem praktický lékař od svých 94 let, a proto mám velké zkušenosti s léčbou rakoviny.

    P.S. Chtěla bych znovu zdůraznit, že tato metoda léčby rakoviny je variantou metody, která byla oficiálně přijata v pěti zemích. Můj zásluh je pouze při vypracování skvělých praktických zkušeností s léčbou rakoviny houbami.

    P.S.S.

    Teď je na řadě, abyste se rozhodli učinit tento první krok.

    Zavolejte mi a získejte co nejdříve cestu na obnovu!

    Pochopte, nemohu vám pomoci, dokud nevyjádříte svou touhu přijmout svou pomoc. Bude to váš první krok.

    Volejte prosím tel.: 8-800-555-0328 zdarma vyzývá Rusko (495) 5096374, nebo (495) 506-6652, pošlete mi e-mail na [email protected] nebo přijít do mé kanceláře na adrese:.Mосква, ул.Новая площадь, д.8, стр. 2 a obdržíte kompletní konzultaci o problému, který vás zajímá.

    Budu s vámi po celou dobu zotavení, radím vám a podporím vás.

    Tel.: 8-800-555-0328 bezplatné volání po celém Rusku.

    Tel.: +7 (495) 509-63-74
    Tel.: +7 (495) 506-66-52

    Fórum hepatitidy

    Sdílení znalostí, komunikace a podpora pro lidi s hepatitidou

    kteří se pokusili nebo slyšeli brazilské agarické houby

    kteří se pokusili nebo slyšeli brazilské agarické houby

    Vaše zpráva Edward123 »28. ledna 2015 16:25

    Re: Kdo se pokusil nebo slyšel brazilské agarické houby

    Vaše zpráva lynx »28. ledna 2015 v 16:53

    Re: Kdo se pokusil nebo slyšel brazilské agarické houby

    Vaše zpráva LEXA »28. ledna 2015 16:17

    Re: Kdo se pokusil nebo slyšel brazilské agarické houby

    Vaše zpráva lynx »28. ledna 2015 1701

    Re: Kdo se pokusil nebo slyšel brazilské agarické houby

    Vaše zpráva Edward123 »29. ledna 2015 12:35

    Re: Kdo se pokusil nebo slyšel brazilské agarické houby

    Vaše zpráva Edward123 »30. ledna 2015 09:32

    Re: Kdo se pokusil nebo slyšel brazilské agarické houby

    Vaše zpráva Edward123 »23. června 2015 15:07

    Re: Kdo se pokusil nebo slyšel brazilské agarické houby

    Vaše zpráva Vesta »23. června 2015 15:10

    Re: Kdo se pokusil nebo slyšel brazilské agarické houby

    Vaše zpráva KAWAII »23. června 2015 15:11

    Re: Kdo se pokusil nebo slyšel brazilské agarické houby

    Vaše zpráva Vesta »24. června 2015 12:25

    Agarické brazilské recenze

    Poslal zákazník iHerb 31. ledna 2015

    Pomáhá vyrovnávat hladinu cukru v krvi.

    Bylo vám toto hodnocení užitečné?

    Přidal ClaudiaM 4. dubna 2018

    Léčivé houby jsou pro nás nejlepší doplňky, působí velmi rychle a opravdu máte pocit, že jste ze všech hledisek lepší.

    Bylo vám toto hodnocení užitečné?

    U inzulinových otázek

    Publikováno zákazníkem iHerb 2. března 2017

    Používám to pro svého psa, který má problémy s inzulínovou rezistencí, ale používám spolu s dalšími přírodními věcmi, které také bere. Je dobře tolerován a účinný. Hadí houba a to je bomba. Znám výrobek.

    Bylo vám toto hodnocení užitečné?

    Výborný produkt - první třída hub

    Publikováno zákazníkem iHerb dne 1. září 2013

    Vynikající produkt, cenově výhodné řešení v každém ohledu si můžete představit. Fungiologie je opravdu spolehlivým dodavatelem vynikajících hub / adaptogenních bylin. Nejlépe letové služby a doručení. Děkujeme iHerb.com. S pozdravem.

    Bylo vám toto hodnocení užitečné?

    Odeslal zákazník iHerb dne 29. dubna 2018

    Bylo vám toto hodnocení užitečné?

    Vystavil zákazník iHerb 10. února 2018

    Používám tento produkt po dobu 2 let.

    Bylo vám toto hodnocení užitečné?

    Publikováno zákazníkem iHerb 24. listopadu 2017

    Vynikající přísada pro kontrolu cukru

    Bylo vám toto hodnocení užitečné?

    Hodnocení

    Jazyk

    • Vše (21)
    • Angličtina (7)
    • Španělština (1)
    • Japonština (1)
    • Ruština (9)
    • Čínština, zjednodušená (2)
    • Čínština, tradiční (1)

    Získejte aplikaci iHerb

    Stáhněte si mobilní aplikaci a nakupujte na cestách!

    Tento mýtus je odhalen!

    Protinádorové houby

    Pátek, 2. ledna 2009

    Docela časté je stanovisko, že houby mají protinádorový účinek. Například, Japonci dávají celé štěstí za tinder, roztrhaný na Mount Fujiyama. Nicméně legendární protirakovinová látka nebyla dosud nalezena, ani v jiných potravinářských houbách. Rak centrum Ruské akademie lékařských věd, kde po mnoho let zabývá podobnými studiemi, vědci je zodpovědný: obsažený v potravinářských hub látky mobilizovat imunitní systém, pomáhá zvládat sboleznyami obecně, a to je dobře. Navíc aktivně vylučují radionuklidy a těžké kovy z těla, protože mají schopnost absorbovat je jako houbu. V přírodě vysávají všechny jedy z otrávené půdy a stávají se nebezpečnými. A všechny mluvy o tom, že je to výsledek mutace, není nic jiného než jen blud.

    Navíc, od nových vědeckých poznatků, japonská vláda vydala varování pro spotřebitele a podniky, které produkují takzvaný aktivní potravinářských přídatných látek, a obecně - jídlo: ústřičná, získala obrovskou popularitu, údajně kvůli schopnost bojovat s rakovinou, ve skutečnosti to má přímo proti vlastnostem.

    Agarik brazilský - houba života a dlouhověkost na stráži zdraví

    Příroda poskytla lidstvu vše potřebné pro pohodlný a zdravý život. Tato myšlenka je potvrzena pravidelnými objevy vědců v oblasti používání léčivých bylin a rostlin pro boj s různými nemocemi. Jedním z nedávných objevů byl brazilský agar - houba rostoucí v jihovýchodní části Brazílie.

    Historie objevu brazilského agaru

    Poprvé brazilský agarika byl otevřen v roce 1917 americký biolog William A. Myurillom, po němž houba byla jedním z jeho jmen - Agaricus blazei Murill. Téměř o 50 let později další američtí vědci, Jay W. Sinden a Dr. ED Lambert si všiml, že obyvatelé malé oblasti Sao Paulo, s centrem ve městě Piedade, který se nachází v jihovýchodní Brazílii, překvapivě zřídka potýkají s rakovinou. V tomto případě byla základem kuchyně houba Piedadi, jiná jména pro brazilský agar.

    Dva roky po zveřejnění těchto studií se japonský biolog Ferumoto rozhodl pokračovat ve studiu vlastností houby a přinesl své vzorky do Japonska. Další výzkumnou práci provedl Sogdi Sibata, profesor na klinickém oddělení Tokijské univerzity a Dr. Ikebata, pracující v oddělení rakoviny japonského Národního onkologického centra.

    Jednalo se o první kroky ve vědeckém studiu protinádorových vlastností brazilského agaru. Tehdy byly objeveny a studovány protinádorové vlastnosti beta-glukanů s vysokým obsahem brazilského agaru.

    Poprvé tento hub a vědeckých prací, které podporují účinnost agarika v boji proti nádorům byly představeny v roce 1980 na 39 zasedání japonské Akademie rakoviny profesorů Hitoshi Ito, Keyshiro Shimura a Sensuke Naruse. Poté studie léčebných vlastností brazilské akarice začala v mnoha dalších zemích a Japonsko a Čína ji začaly aktivně kultivovat. Podle statistik tyto dvě země konzumují největší množství agarů a v roce 2002 dokonce vydaly Coca-Cola obsahující jeho extrakt.

    Botanický popis a klasifikace

    Brazilský agar se odkazuje na rodinu Shapminyonovů nebo Agarikovů. Rod Acaricus má až 30 druhů, ale léčivé vlastnosti byly nalezeny pouze v brazilské agarice. Tyto houby mají sladkou chuť s nádechem mandlí nebo anýzu, takže jedno z názvů je mandlový hřib.

    Jedná se o talířovitou houbu s malou bílou nebo červenohnědou čepičkou zploštělou kónickou tvarovou, s časem nahrazeným více konvexním. V přírodním prostředí jsou tyto houby prakticky neviditelné v trávě, protože rostou poměrně nízko a stěží vyčnívají nad povrch země. Průměr krytu se může lišit od malých 5 cm až po působivé 19 cm.

    Poškozená noha může dosáhnout délky 5-15 cm, obvykle se rozšiřuje. S věkem se pevnost snižuje a noha se stává dutá, s pevným kroužkem zdobeným odděleným krytem, ​​který zpočátku spojil stopku s víčkem.

    Přes jeho název, brazilská agarická v jeho přirozeném prostředí se nachází nejen v Brazílii, ale také v mnoha dalších regionech a zemích, včetně:

    • v severovýchodních Spojených státech a Kanadě;
    • v Kalifornii;
    • Velká Británie;
    • na Havaji;
    • na Tchaj-wanu;
    • Nizozemsko;
    • Filipíny.

    Rusty může buď jednotlivě, nebo v malých skupinách, preferovat úrodné půdy tropických lesů. Uměle je agar se aktivně pěstuje v Japonsku a Číně, odkud je dodáván téměř všem farmakologickým firmám.

    Výhody a ublížení

    Indikace a užitečný účinek

    Za prvé, brazilský agar se používá k boji proti nádorovým nádorům, a to:

    • pro prevenci vývoje a léčby stávajících maligních nádorů;
    • pro léčbu a prevenci benigních nádorů;
    • jako další nástroj, který chrání tělo před škodlivými účinky chemoterapie a radioterapie, a nezhoršuje jejich účinnost v boji proti rakovinným buňkám.

    Kromě onkologie může být tato houba použita také k boji proti nemocem:

    • GIT;
    • játra (toxická, virová hepatitida B, C, D, J, počáteční stavy cirhózy, degenerace tuků, hepatóza atd.);
    • ledviny;
    • urogenitální systém;
    • lymfatický systém a krev;
    • s epilepsií a encefalopatií;
    • při autoimunitních onemocněních.

    Kromě toho je brazilská agarická látka schopná potlačit vývoj patogenní houbové flóry, a proto je široce používána k léčení houbových kožních a nehtových lézí. A také je považována za účinnou látku schopnou zpomalit procesy stárnutí organismu a prodloužit život.

    Na rozdíl od jiných hub užívaných k léčbě nádorů nemá brazilská agarická jediná, ale tři mechanismy boje. První z nich je společná všem takovým houbám. Jedná se o přítomnost polysacharidů - beta-glukanů, které se dostanou do krve a aktivují vlastní síly těla, aby bojovaly proti buňkám nádoru.

    • makrofág;
    • přirozený zabiják;
    • cytotoxický T-lymfocyt (CTL).

    Objevující rakovinnou buňku, tyto tři lymfocyty jsou schopny ji zničit, čímž se zabrání dalšímu šíření. Pokud se však rakovina objeví, počet těchto buněk klesá a jejich činnost se snižuje. Existuje názor, že nádorové buňky mohou inhibovat aktivitu lymfocytů a zabránit jejich aktivní práci. Na druhé straně beta-glukan, obsažený v houbách, naopak aktivuje tyto lymfocyty a obnovuje svůj vlastní ochranný systém těla. V tomto případě také agarické glukany přispívají ke zvýšení rychlosti zrání potřebných lymfocytů a období životně důležité aktivity.

    Podobný mechanismus je také charakteristický pro houby shiitake, Reishi, Maytake, vícebarevnou průdušnici. Brazilský agarik má navíc ještě dvě další, což výrazně zvyšuje jeho účinnost.

    Již v roce 2004, profesor Yoshiki Kimura a Takeshi Takaku prokázal schopnost inhibovat vývoj agarika vlastní rakovinu brazilského systému v krvi v důsledku látek obsažených v něm. V průběhu svého vývoje, nádor začne vyrábět speciální látky v krvi - vaskulární růstový endoteliální faktor (VEGF), který způsobuje, že tělo vytváření nových krevních a lymfatických cév, které spojují nádor s celkovým průtokem krve. Prostřednictvím těchto buněk dostávají rakovinné buňky základní výživu a schopnost metastázovat. Tato plavidla umírají rychle, ale na jejich místě se objevují nové.

    Jako součást agarové látky byly nalezeny dvě látky, které mohou inhibovat uvolňování VEGF do krve. Výsledkem je, že zničené nádoby nejsou obnoveny a nádor ztrácí svou výživu a začne umírat. Tyto látky jsou ergosterol a pyroglutamát sodný.

    Ten má dodatečnou schopnost vyvolat apoptózu (úmrtí) rakovinných buněk. Výsledkem je, že lymfocyty jsou schopny proniknout hluboko do nádoru a zničit jeho buňky nejen na povrchu, ale také zevnitř, což významně zvyšuje účinnost a rychlost léčby.

    Ergosterolu a piroglyutamat sodného se stát nové látky, které jsou již dlouho známé, nicméně, extrahované z houby, jejich molekuly mají zcela unikátní konfiguraci a strukturu odlišnou od všechny známé.

    Kontraindikace a vedlejší účinky

    Brazilská agarická látka téměř nikdy nevyvolává vývoj alergické reakce těla na jeho podání a také nezpůsobuje nežádoucí účinky. Jeho použití se však nedoporučuje ženám během těhotenství a laktace, je zakázáno pro děti do 18 let a pro osoby s individuální nesnášenlivostí ke složkám houby.

    Jak užívat agaric

    Brazilský agarik je používán v lidové medicíně již od starověku. Jeho zmínka se nachází v rukopisech byzantských léčitelů, mezi zbytky kultury aztéků a jiných národů. Od té doby se způsoby aplikace houby neměnily, s výjimkou toho, že není nutné osobní sběr a přípravu surovin.

    Důležité! Než začnete léčbu brazilským agarem, nezapomeňte poradit se specialistou, který vám řekne, jak správně a bez negativních důsledků pro tělo užívat.

    Přípravky z této houby lze použít jako biologicky aktivní přísady k aktivaci tělesných sil, ke zlepšení celkového stavu. Infuze a bujóny brazilského agaru se připravují nejčastěji z práškového extraktu nebo drcených suchých hub.

    Chcete-li připravit doplňky stravy z agaru, můžete použít dva recepty:

    1. Prášková agarika rozpuštěná ve vodě nebo v bujné bujné půdě (50-100 ml). Je lepší použít odvar, protože v kombinaci s vitamínem C se agarická látka absorbuje účinněji.
    2. 0,5 g prášku se vaří v 20 g teplé vody, která se užívá ráno na prázdný žaludek, 1 hodinu před prvním jídlem. Připravit řešení pro budoucí použití se nedoporučuje, je nejúčinnější čerstvé.

    Jako lék v boji proti nádorům je připravena tinktúra agarického na vodku. K tomu se do 150 ml vodky nalije 5 gramů surovin, trvá na chladu, trvá až 3krát denně na lžíci.

    Brazilská agarická látka je dnes jednou z nejúčinnějších protirakovinných hub, schopných zpomalit vývoj nádoru a zničit rakovinné buňky. Vzhledem k jeho složení nemá jeden, ale tři mechanismy boje, což zvyšuje jeho účinnost, a tím usnadňuje urychlení léčby. Současně nemá žádné vedlejší účinky a nezpůsobuje alergické reakce, což umožňuje jeho použití téměř ve všech případech.

    Jste jednou z těch milionů žen, které se potýkají s nadváhou?

    A všechny vaše pokusy zhubnout nebyly úspěšné? A už jste přemýšleli o radikálních opatřeních? Je to pochopitelné, protože štíhlá postava je indikátorem zdraví a příležitostí k hrdosti. Navíc je to minimálně dlouhověkost člověka. A skutečnost, že osoba, která ztrácí "extra kilo" vypadá mladší - axiom, který nevyžaduje důkaz. Proto doporučujeme přečíst si historii ženy, která dokázala rychle, efektivně a bez nákladných postupů zhubnout. Přečtěte si článek >>


  • Předchozí Článek

    Očkování proti hepatitidě

    Následující Článek

    Mastná hepatóza

    Související Články Hepatitida