Ahcc recenze z onkologie

Share Tweet Pin it

Publikováno zákazníkem iHerb dne 16. ledna 2009

Tenhle produkt mi dal mému manželovi, protože byl léčen na lymfom - dva druhy - jedna byla etapa 4. Chemo o něm udělal. On vzal AHCC více než pět let. Doktor rakoviny nedávno řekl, že ho nechce znovu vidět! Byla to skvělá zpráva. Pevně ​​si myslím, že AHCC tak dlouho přispíval k tomu, že drží rakovinu v zátoce. Je zajímavé, že jsem minulý měsíc vyběhl a můj manžel. Dostal strašnou zima! Neměl zimu ani pět let! Věřte mi, že z toho znovu nevyjde!

Bylo vám toto hodnocení užitečné?

Publikováno zákazníkem iHerb 30. prosince 2011

Před 4 lety byla maminka, Ed, diagnostikována kočičí leukémie. Objevil jsem tento výrobek na internetu, objednal ho (za 100 USD / láhev) a začal na kapsli na jídle. Ed se prosperoval. O dva roky později jsem se zúčastnil rutinního vyšetření. Ed ohromil mého veterináře. Nejen, že přežil, tak jeho krevní test ukázal, že onemocněl. Vysvětlil jsem o AHCC a byla skepticky nadšená. Nejsem skeptický. Ed dostává každý den kapsule ve svém jídle. A teď mi to stojí mnohem méně díky I-Herbu. Aktualizace 30.12.11: Ed stále prospívá. Zastavil jsem se, když jsem mu to ujistil. Řekám lidem o tomto konkrétním produktu často.

Bylo vám toto hodnocení užitečné?

Lepší člověk s ním.

Přidal zákazník iHerb 28. prosince 2009

Objednal jsem tři lahve, abych to zkusil. a byla přesvědčena o první dávce dvou tobolek, že AHCC je skutečně úžasný produkt

Rozumím to rychleji! Do týdne užívání šest tobolky denně, jsem především došlo k zmírnění mé chronické bolesti, zvýšení tolerance bolesti, výrazné snížení úzkosti, výrazné zvýšení trpělivosti, méně pálení žáhy a velkou úlevu z mé (obvyklá ) konstantní únavu. Během dvou týdnů byl můj manžel přesvědčen, že tento výrobek funguje. Z toho, co viděl, řekl rozdíl mezi mnou a AHCC. tak obrovské, že přidal cenu do našeho ročního rozpočtu! Jsem si velmi dobře vědoma toho, že to prospívám. jak vzrušující, že sklízím

jako moje posilující imunitní systém! Dolní řádek. Znal jsem osobu, která jsem bez ní. a já jsem s ním jen lepší člověk.

AHCC proti onkologii

Já jsem se nesetkal dříve, ale jméno AHCC je docela populární. Studium materiálů o používání hub v léčbě onkologie jsem se okamžitě setkal s rozsáhlými studiemi tohoto tématu v Japonsku. S respektem k moudrosti východních vědců jsem musel ponorit trochu hlouběji.

Co je AHCC a proč je taková pozornost. Těmito čtyřmi písmeny (mimochodem, jméno je patentováno) je označován výpisem japonských hub. Kombinace AHCC se skládá z prvních písmen výrazu Active Hexose Correlated Compound (což zhruba znamená: aktivní houbové složení).

Extrakt AHCC je uznáván jako jeden z nejsilnějších imunostimulantů. To bylo vyvinuto chemická společnost Amino-Up z Sapporo (Japonsko). Je vyrobena z vlastní hybrid houbami shiitake (neuvažujeme zde houbami shiitake extrakt, to bude samostatný článek), Kawaratake a Suehirotake, pěstovány v tekutém médiu s rýžových otrub (kontrolovaném prostředí, podobně jako hydroponie zahradničení). Tím, ochota zkvašený jedinečnou kombinaci s nízkou molekulovou hmotností, která není běžně vyskytují v léčivých hub.
Více než 29 zveřejnila žádost o výzkumu AHCC ve více než 700 nemocnic v Japonsku od roku 1986. K dispozici je velké množství vědeckých důkazů o tom, že AHCC nejen pomáhá, aby se zabránilo vedlejším účinkům chemoterapie, ale také zvyšuje výkonnost imunitního systému.

Výsledky výzkumu publikované v Proceedings of the Americké asociace pro výzkum rakoviny v březnu 1999, ukázala, že AHCC mohly zmírnit vedlejší účinky mnoha standardních chemoterapeutických režimů. U myší, které byly vystaveny chemoterapeutické léky fluorouracil (5-FU) nebo cyklofosfamid (CY), nebo společná aplikace, denní pozorováno snížení hmotnosti, měl špatnou krev a kostní dřeň, které byly „významně obnovený“, pokud se podává s AHCC.

Myši léčené merkaptopurin (6-MP) a methotrexát (MTX), došlo k poklesu tělesné hmotnosti, snížení sérového albuminu, a zhoršení jaterních funkcí. Všechny tyto ukazatele byly významně zlepšeny, když byl AHCC podáván společně s chemoterapeutickými činidly. Vypadávání vlasů, také známý jako alopecie vyvolané cytosinarabinosid a obvykle (Ara-C), se redukuje za použití AHCC. Ochranný účinek AHCC v tomto ohledu byly také potvrzeny v jiné studii, kde 5 ze 7 ukázal, těžké a 2 z 7 střední stupeň alopecie u kontrolní skupiny krys, léčených cytosinarabinosid chemoterapií (Ara-C). Myši, při provádění chemoterapie s AHCC podporou, byly chráněny před ztrátou vlasů.

Poškození funkce jater je také často příčinou nepříjemných vedlejších účinků chemoterapie. Ve studii u myší, kde byla jako součást chemoterapie použita suplementace AHCC a tetrachlormethan, došlo ke snížení funkce jater. Navíc byl zvýšený metabolismus, což pomohlo zabránit akumulaci karcinogenních sloučenin a rozvoji hormonálních poruch, které často doprovázejí jaterní nedostatečnost.

Kromě ochrany před škodlivými vedlejšími účinky se AHCC také ukázal jako schopný zvýšit účinnost chemoterapie. Ve studii provedené na potkanech s implantovanými buněčnými liniemi rakoviny prsu byly pozorovány tři skupiny, které byly pozorovány po 38 dnech. Byla zde kontrolní skupina, skupina užívající UFT (orální forma chemoterapie s fluorouracilovými léky) a léčená skupina UFT + AHCC. Kontrolní skupina vykazovala největší růst nádoru. U skupiny AHCC došlo ve srovnání s skupinou UFT k mírnému nárůstu suprese nádoru. Největší rozdíl byl zjištěn u růstu vzdálených metastáz, které byly inhibovány léčbou AHCC + UFT, ale zvýšily se s použitím pouze UFT.

Myši, které dostaly pouze UFT, byly postiženy potlačením funkce přirozených zabijáckých buněk (NK). NK buňky, buňky imunitního systému jsou považovány za zvláště důležité v boji proti rakovině. AHCC obnovuje a zlepšuje funkce NK buněk, stejně jako makrofágy, je to další důležitá součást imunitního systému těla. Zlepšuje také tvorbu protirakovinových cytokinů.

Je velmi důležité zachovat imunitní obranu těla. V oslabeném stavu imunity se vzdálené metastázy mohou začít šířit poté, co byly primární nádory sníženy nebo úplně odstraněny. Oslabený imunitní systém umožňuje volný růst mikroskopických nádorů.

V rozšířené studii od roku 1992 do roku 1999, 70 pacientů s patologicky potvrzeným karcinomem jater, po operaci orálně přijatých AHCC (3 gramy na den), což umožnilo ukázat zvýšení přežití (50% pacientů, o 45 až 68 měsíců). Všimněte si, že AHCC mohou nakupovat v internetových obchodech, jako je ImmPower AHCC.

Následující dávky odráží to, co byl úspěšný ve studiích na základě opakovaných testů aktivity buněk NK: pro rakovinu, HIV a jinými život ohrožujících onemocnění, 3 g denně po dobu dvou týdnů, načež následuje 1 g za den, tak dlouho, dokud se jejich stav se nestala uspokojivé. Někteří lidé i nadále brát dávku 1 g jako prevence i poté, co byl problém vyřešen, zatímco jiní přestanete užívat, a obnovit v případě, že problém vrátí.

Ve vzácných těžkých případech je nutné užívat až 6 gramů denně. Jako forma prevence se doporučuje 1 gram denně. Přijetí 3 gramů denně vede k prudkému zvýšení aktivity NK buněk během dvou týdnů. Při snížené dávce 1 gram za den byly stejné výsledky dosaženy po čtyřech týdnech. Dokonce i poté, co byla dávka snížena na 1 gram na den, aktivita buněk NK se dále zvyšovala.

Možná vám tyto články budou užitečné

Alternativní metody léčby rakoviny. Prevence

Imunitní systém proti rakovině

Imuno-posilující terapie (IAT). Dr. Burton

Zdravý zvyk. Rakovina a bílkoviny

11 komentářů

poradte si, kde koupit, prosím
pouze kvalitní

Přejděte na stránku a vyberte.
Předložený odkaz neuveřejnil jsem s obrovskou cenou.
Podle mého odkazu bych si vybral produkt NOW FOODS.
Dlouhou dobu používám jiné produkty této společnosti - funguje to.
I když používám také produkty Source Naturals.

Navíc komunikuji s mammalogovým onkologem, který je zodpovědný za onkologické centrum a vlastní centrum v laboratoři.
Před několika lety vzal produkty pro své pacienty z jedné společnosti MLM v Rusku. Ale z nějakého času
kvalita výrobku přestala uspokojovat...
Z tohoto online obchodu však laboratoř dosáhla pozitivního závěru.
Nesprávně pochopte reklamu.

Dobrý den,
U manželky onkologie... Jak se můžete obrátit na konzultaci?

Yuri, položte tu otázku. Pokud je otázka čistě osobní, neuveřejním ji.
Žijete v takovém velkém městě, pravděpodobně se můžete poradit interně.
Celoživotní konzultace s dobrým specialistou je rozhodně lepší než internet.

Drahý Jurij. Nechci zveřejnit svůj dopis, ale odpověděl jsem.
Bohužel v mém seznamu není žádný odborník ve vaší oblasti a ve vašem velkém městě. S tématem, o němž píšete, nebylo nutné se srazit, takže nemohu dát jasnou radu. Nicméně řeknu, že chemoterapie ve vašem případě opravdu moc nepomáhá. Léky, které jsou mi známy, se s vaším problémem netýkají a aplikace, kterou nerozumím, je ekvivalentní akceleraci terminální fáze.
Hledat. Jsem si jist, že ve vašem městě najdete správného specialistu.

Jsem z Astany. Kde mohu koupit ANSS?

Přijďte na odkaz, vyberte si produkt a koupit. Ale nejprve se ujistěte, jestli je doručení do Astany.

Dobrý den, V článku jsem četl, že AHCC nelze použít pro krevní onemocnění. A co lymfom (nodální v buňce)? Nemohu najít potvrzení o těchto informacích. V předstihu, díky, za odpověď!

Catherine, abyste odpověděli na vaši otázku, potřebujete "úzkého" praktika. Je to pro lymfomy. Bez praktického potvrzení bych nedoporučoval žádost. Je třeba hledat "úzkého" odborníka.

Dobrý den, Je možné použít ANSS v nefunkční formě glioblastomu? Lékařství nemůže nabídnout nic v případě mého tátu.

Julia opakovaně napsala, že všechny alternativní terapie mohou být použity jako DOPLŇKOVÉ pro hlavní metody. Jako metoda BASIC léčby - to je špatné. Všechny alternativní metody mohou pouze doplnit procento se základními metodami, ale v žádném případě je nenahrazovat.
Totéž platí pro AHCC.
Přečtěte si tento článek v části experimentu Dr. Ornish. Použijte jeho techniku. A v tomto případě je možné, že AHCC může nějak pomoci. Ale ne samo o sobě!

Ahcc recenze z onkologie

AHCC (Active Hexo Composition) - lék obsahující biologicky významné prvky, je určen k prevenci a léčbě závažných onemocnění: jater, srdečních a cévních cest, maligních nádorů. Hlavní účinné látky - vysokomolekulární polysacharidy - zajišťují ochranné, skladovací, energetické funkce.

AHCC aktivuje imunitní systém a obnovuje jeho účinnost, zabraňuje růstu rakovinných buněk. Po opakovaných provedených studiích byly získány výsledky prokazující jedinečné vlastnosti biologicky aditivních látek: snížení počtu nádorových buněk u různých onemocnění o 50-80%, zlepšení pohody po chemoterapii. Bioadditivum se používá v oficiální onkologii Japonska a některých asijských zemích.

Výrobní technologie je patentována japonskou společností Amino up Chemical Co., Ltd. Všichni výrobci tuto technologii používají, takže léky mají stejnou účinnost. Cena: AHCC dostatečně vysoké díky drahým surovinám a nedostatečné konkurenci.

AHCC: formulace

Biologicky aktivní aditivum je koncentrovaná extrakce z léčivých hub rostoucích ve speciálním živném prostředí založeném na surové rýži. V procesu životně důležité činnosti hub se vytvářejí vysoce molekulární aktivní sacharidy, které simulují imunitní systém. Vzhledem k vysokému obsahu beta-glykanů má extrakt silný imunostimulační účinek, ale nevyvolává nadměrnou ochrannou reakci organismu.
Extrakt obsahuje kyseliny ganoderovské, které mají antialergický účinek, chrání jaterní buňky, pomáhají snižovat krevní tlak, inhibují syntézu cholesterolu, mají uklidňující účinek na centrální nervový systém.

Pro výrobu AHCC se používají houby:

  • Shiitake.
    Obsahuje minerály, aminokyseliny, riboflavin, thiamin. Nejcennější složka polysacharidu lentinanu produkuje enzym, který zastavuje růst nádorů. Extrakt Shiitake brání rozvoji aterosklerózy a hypertenze, stimuluje střevo, ničí viry hepatitidy, herpes, podporuje uvolňování inzulinu.
  • Maitake.
    Griffolan obsahující polyserid aktivuje bílé krevní buňky, které rozpoznávají a zničí toxické částice a rakovinné buňky. D-frakce zvyšuje aktivitu a počet imunitních buněk. Frakce X, normalizuje obsah cukru.
  • Reishi.
    Látky obsažené v houbě mají antialergický, antispazmodální účinek, imunomodulační účinek. Obsahuje antineoplastické polysacharidy a terpenoidy, které zvyšují odolnost vůči stresu.

Každá houba snižuje určitý druh rakoviny. Komponenty ANSS citlivé na všechny typy novotvarů. Látka může být použita pro komplexní léčbu onkologických onemocnění v různých stádiích. Podle pacientů je jasné, že ANSS pomáhá tolerovat radiační terapii a chemoterapii, zabraňuje rozvoj metastáz.

Jak funguje AHCC

Pod vlivem polysacharidů se zvyšuje počet různých typů bílých krvinek, které ničí infikované nebo abnormální buňky, produkty rozpadu buněk, bakterie. Dendritické buňky, které přenášejí informace o antigenu na lymfocyty, jsou aktivovány. Výsledkem je tvorba protilátek proti patogenním prvkům, posílení imunitní odpovědi. Extrakt terapeutických hub tak pomáhá v boji proti patologickým procesům. AHCC zvyšuje aktivitu NK buněk (ničit nádorové buňky a buňky infikované virem) 3-8 krát. Populace makrofágů (záchyt a trávení toxických částic a bakterií) se zdvojnásobuje. Počet T-lymfocytů (určuje přítomnost antigenů) se zvyšuje třikrát.

Výtažek z hub:

    • potlačuje nádorové buňky a zpomaluje jejich růst;
    • snižuje zánět a vysokou hladinu c-reaktivního proteinu;
    • podporuje odstranění volných radikálů;
    • zvyšuje odolnost vůči stresu;
    • chrání před různými infekcemi;
    • normalizuje hladinu cukru v krvi;
    • zabraňuje poškození jater, snižuje virovou zátěž u hepatitidy;
    • zlepšuje krevní oběh, snižuje tlak na stěny cév,
    • snižuje množství kalprotektinu, které způsobuje funkční poruchy střev;
    • snižuje nitrooční tlak;
    • zlepšuje celkové zdraví.

Dávejte pozor! Navzdory všem pozitivním vlastnostem, AHCC nenahrazují léky proti rakovině a jiným chorobám. Bioadditivum obnovuje funkce imunitního systému v boji s onemocněním a snižuje vedlejší účinky léčby. Fungoterapie pomáhá udržovat stav neoperovatelných pacientů, omezuje růst nádorů a metastázy v progresivním onemocnění, odstraňuje intoxikaci krve. Droga dává šanci na úlevu od utrpení a zotavení. Účinek je dosažen při komplexní léčbě.

Kdy by měli odborníci doporučit užívání AHCC

Léčivá síla Aktivní Hexo složení rozšiřuje se na celé tělo.

Indikace k použití AHCC:

  • diabetes,
  • cirhóza, akutní selhání jater,
  • virové hepatitidy B a C,
  • kožní virové nemoci (herpes, condylomata, papilomy),
  • atopická dermatitida,
  • zánětlivé onemocnění kloubů,
  • ateroskleróza, hypertenze,
  • syndrom chronické únavy,
  • infekčních a virových onemocnění.

Lék je doporučen pro imunoprofylaxi, omlazení a zpomalení procesu stárnutí těla.

Příjem AHCC během chemoterapie a radioterapie zabraňuje poškození střevní sliznice a jaterních funkcí, snižuje projev zvracení, deprese na zvracení, obnovuje krevní složení. Snižuje škodlivý účinek na struktury kostní dřeně, které se podílejí na hematopoéze. Tvorba erytrocytů a leukocytů není narušena, hemoglobin nespadá do kritických hladin. AHCC zabraňuje vzniku akutní trombocytopenie (prudké snížení koagulace krve).

Bioadditivum lze použít s většinou léků používaných pro chemoterapii. Lék by neměl být užíván s doxorubicinem, tamoxifenem, antiemetiky Ondansetronem. Pokyny pro použití ukazují, že složky extraktu snižují účinek těchto léků. Než si koupíte AHCC, poraďte se s lékařem.

Použití léku po chemoterapii pomáhá rychle obnovit hladinu leukocytů a tkáňovou homeostázu, stimulovat tvorbu krevních destiček, zvyšovat hemoglobin.

V terminálních stádiích onemocnění AHCC lze použít jako paliativní léčbu ke zmírnění symptomů, snížení objemu nádorových tkání, snížení poruch trávení, prodloužení života. Na základě výsledků této studie umožnilo 3000 mg extraktu denně zvýšit míru přežití u 50% pacientů s rakovinou jater o 45-60 měsíců.

V praxi nebyly zjištěny žádné kontraindikace užívání drogy, houbový extrakt nezpůsobuje alergické a toxické reakce.

Doporučené dávky AHCC

Kapsle s extraktem z houby se užívají hodinu před jídlem.
Profylaktické dávkování AHCC - Dva až šest tobolek denně po dobu dvou týdnů. Děti do 12 let mají pouze jednu kapsli.
Aby se zabránilo nežádoucím účinkům během chemoterapie, doporučuje se dávka 3000-6000 mg (6-12 tobolek) denně.

Po protinádorové léčbě trvá dietní doplněk dva týdny 6-12 tobolek denně. Při závažném stupni rakoviny je optimální dávka 18 tobolek denně po dobu tří měsíců. Jak učinit lék v komplexní léčbě, řekne to lékaři.

Přehled přípravků obsahujících extrakt z hub AHCC

Kinoko Gold AHCC


Vydáno společností Laboratoře kvality života. Léčivá látka (500 mg) je v tobolkách z rostlinné analogové želatiny. Látka má protinádorový účinek: inhibuje množení buněk, stimuluje imunitní systém, vytváří nepříznivé prostředí pro buněčný růst. U poloviny pacientů po přijetí výtažku z houby jsou výrazné zlepšení. Bioadditiva by měla být použita ve spojení s terapeutickými protinádorovými metodami. Po chemoterapii Kinoko Gold AHCC snižuje projevy komplikací: anémie, horečka, nevolnost, zvracení. Bioadditivum stimuluje regeneraci normálních buněk poškozených léčbou.

Léčivo zvyšuje účinnost léčby virových infekcí (opar, hepatitida, HIV), snižuje cholesterol a glukózu v krvi, snižuje závažnost zánětu kloubních nemocí.

Kinoko Gold AHCC Můžete si koupit pro prevenci rakoviny u rizikových lidí (slabá dědičnost, častý stres, interakce s karcinogeny).

Kinoko Platinum AHCC

Kultivovaný výtažek z léčivých hub vyrobený společností Laboratoře kvality života aktivuje protinádorovou imunitu. Může být použita při komplexní léčbě, během a po chemoterapii a radiační terapii k posílení imunitního systému.

Lék je účinný při prevenci rakovinových, vaskulárních, zánětlivých, virových onemocnění. Doporučuje se starším lidem podporovat zdraví, normalizovat krevní tlak, zvyšovat vitalitu.

AHCC (aktivní hexo kompozice)

Lékařská společnost Planetary Herbals má velkou protinádorovou aktivitu. Extrakt houb podporuje vývoj imunitních buněk, zvyšuje účinnost chemoterapie a minimalizuje vedlejší účinky protirakovinových léků. Bioadditivum inhibuje vývoj AIDS, cirhózy, hepatitidy. Součásti obsažené v přípravku zabraňují přilnutí krevních destiček, zředění krve, snížení cholesterolu. AHCC může být použita jako doplněk k léčbě a pro prevenci onemocnění souvisejících s věkem spojených s oslabením těla. Hodnocení seniorů naznačuje trvalé snížení krevního tlaku a zlepšení celkového stavu po podání doplňku.

AHCC, extra-síla

Bioadditivní společnost Nyní jídlo má antioxidační, protinádorový, imunomodulační účinek. Zahrnuté do složení nízkomolekulárních složek stimulují aktivitu T-lymfocytů na destrukci antigenů. Droga zvyšuje schopnost těla detoxikovat, podporuje nejrychlejší rehabilitaci po radioterapii a chemoterapii. AHCC, extra-síla Doporučeno pro oslabení imunitního systému u starších a vážně nemocných. Lze ji použít při komplexní léčbě novotvarů, virové hepatitidy, kožních virových onemocnění, prevence trombózy, zlepšení celkového stavu syndromu chronické únavy.

AHCC: Zpětná vazba

Pacienti reagují na bioadditivy obsahující extrakt terapeutických hub jako účinnou podporu při léčbě rakoviny a závažných virových onemocnění. AHCC posiluje humorální a buněčnou imunitu, výrazně usnadňuje stav, pomáhá dosáhnout stabilní remise.

Rakovina prsu byla diagnostikována 2 lžíce. AHCC probíhala souběžně s průběhem chemoterapie podle pokynů pro použití. Trochu rozpačitá cena, ale Iherb všechny léky jsou levnější. Po léčbě poměrně rychle se neobjevily žádné změny na ledvinách a střevách.

Vybral AHCC po odstranění žaludku. Byly nalezeny metastázy. Po přečtení recenzí, které jsem si vybral Kinoko Gold AHCC. Prošel jsem chemoterapií bez komplikací. Zkouška potvrdila odpuštění.

Celý rok jsem měl chlad, měl jsem játra v játrech. Nemohla jít do práce kvůli své slabosti. Po kurzu AHCC ztracená únava, byl optimismus, několik měsíců virus neútočí na moje tělo.

Hodnocení produktů: herb777.ru

Katalog produktů recenze pro zdraví a krásu

Hodnocení kvality laboratoří, Kinoko Gold AHCC, imunitní podpora 60 zeleninových tobolek

Rozumím, že je to tak rychle! Do týdne po užití šest tobolky denně, jsem především úlevu moje chronická bolest, zvýšená tolerance bolesti, k významnému poklesu úzkosti, výrazné zvýšení trpělivosti, méně pálení žáhy a velká úleva mého (obvykle) stálou únavu. Během dvou týdnů, můj manžel byl přesvědčen, že (jako moje „pokroku“ neváhal), že tento produkt funguje... Z toho, co viděl, řekl, že je rozdíl mezi mnou užívat AHCC a nebere to „obrovské“... je tak obrovský, že přidává nám náklady na náš roční rozpočet! Velmi dobře rozumím jeho výhodám jen tím, že se cítím... jak skvělé, že sklízím jiné úžasné výhody, které necítím

jako moje posilování imunitního systému! V dolní čáře... Vím, že jsem byl bez... a já jsem s ním jen dobrý člověk.

Ahcc recenze z onkologie

AHCC (Nyní potraviny) - produkt NOW Foods, který je určen k aktivaci imunitního systému a je směsí bioaktivních sloučenin, které jsou silnými imunostimulačními látkami s protirakovinovými vlastnostmi. Složení léčivého přípravku AHCC zahrnuje mycelium léčivých hub, které jsou světoznámé onkoprotektivní látky.

AHCC Now Foods: složení

Složení tohoto léčiva zahrnuje:
1. Extrakt mycélií hub - 500 mg:
- Shiitake;
- Maitake;
- Reishi.
Název drogy je počáteční písmena anglických slov "Aktivní hemi-celulózová sloučenina".

Vlastnosti AHCC

Abychom lépe porozuměli vlastnostem tohoto léku, povíme vám o vlastnostech jeho složek.

Indikace a kontraindikace AHCC

Vlastnosti tohoto léčiva určily jeho vysokou relevanci a použití. Používá se v následujících případech:
- s stavemi imunodeficience pro posílení imunity;
- se zhoubnými a benigními nádory;
- s diabetes mellitus;
- s hepatitidou B a C;
- pokud jsou ovlivněny herpes virusem;
- s atopickou dermatitidou;
- s chronickým únavovým syndromem;
- efektivní AHCC pro kožní problémy;
- zpomalit proces stárnutí a omlazovat tělo;
- v komplexní léčbě onkologických onemocnění;
- v rehabilitaci po chemoterapii a radioterapii;
- pro imunorehabilitaci a imunoprofylaxi.

Aplikace AHCC

1. Jako preventivní agent.
Použijte lék třikrát denně pro 2-6 tobolek (1000-3000 mg). Pro děti - jedna tobolka jednou denně.

Cena a prodej AHCC

Nabízíme tento lék od nás dvěma způsoby:
- volání po telefonu, uvedeno na webu, u našeho manažera a učinit ústní pořádek;
- objednat lék prostřednictvím formuláře zpětné vazby.
Dodávka léku v obou případech bez prodlení.
Cena drogy na této stránce.

Hodnocení AHCC

Tamara Sergeevna B, 53, Novosibirsk
„Mám slabý imunitní systém, a z tohoto důvodu nějaké studené starty“ vylazit „herpetické rty Tento poslední 15-20 let jsem použil hodně drog -.. nepomohlo Doktor mi poradil. AHCC. Spotřeboval jsem 8 tobolek denně po dobu jednoho měsíce, prodal jsem se 15 dní a znovu jsem pil ve stejné dávce. Během posledních dvou let jsem nikdy nebyla nemocná, úplně jsem zapomněla na herpes. Teď piji každých šest měsíců. ".

© 2009-2018 Transfer Factor 4Life. Všechna práva vyhrazena.
Mapa webu
Oficiální místo Ru-Transferfactor.
Moskva, st. Marxist, 22, budova 1, z. 505
Tel: 8 800 550-90-22, 8 (495) 517-23-77

© 2009-2018 Transfer Factor 4Life. Všechna práva vyhrazena.

Sleva na AHCC

Dávky doporučené Asociací pro studium účinnosti AHCC.

1. Dávky pro prevenci onemocnění:

1000-3000 mg AHCC nebo 2-6 tobolek denně ve třech dávkách. Děti na prevenci - 1 tobolka 1 denně.

2. Podpora při léčbě rakoviny, prevence nežádoucích účinků protirakovinné léčby:

3000-6000 mg AHCC nebo 6-12 tobolek denně.

Podle doporučení Asociace pro studium AHCC je podpora imunitního systému s AHCC indikována u všech typů rakoviny s výjimkou onemocnění krve.

- Benígní a maligní novotvary.

Zdravnica.ru

Tradiční medicína, Alternativní medicína, Medicína, Léčení

REALIZACE CANCERU Epithalamin + Timalin

Moderátoři: Ovula, Tatiana

  • Přejít na stránku:

Vaše zpráva thunderdome »Sob pro 03, 2016 10:48 hod

Vaše zpráva thunderdome »Sob pro 03, 2016 22:52

Vaše zpráva thunderdome »Sob pro 03, 2016 11:02 pm

Vaše zpráva thunderdome »Ned 04 prosinec 2016 1:14 hod

Vaše zpráva thunderdome »Ned 04 prosinec 2016 1:20 hod

Vaše zpráva thunderdome »Ned 04 prosinec 2016 1:38

Vaše zpráva thunderdome »Ne 04.12.2016 14:14

Vaše zpráva thunderdome »Ne 04.12.2016 14:16

Vaše zpráva thunderdome »Ne 04.12.2016 14:26

Vaše zpráva Veterinář »Ned 04 prosinec 2016 15:28 hod

Vaše zpráva Christina2 »Ne 04.12.2016 18:30

Vaše zpráva Veterinář »Ne 04.12.2016 19:25

Léčba rakoviny ANSS

AHCC je patentovaný vývoj společnosti Amino Up Chemical Co., Ltd. Produkt imunoterapie AHCC byl výsledkem výzkumu a vývoje vedeného profesorem Toshihiko Okamoto z univerzity v Tokiu) a Amino Up Chemical Co., Ltd. Od roku 1989 Amino Up Chemical Co., Ltd začala vyrábět AHCC ve svých závodech podle nejvyšších standardů kvality.

Imunitní systém a princip činnosti ANSS

Chcete-li porozumět principu činnosti ANSS, musíte se trochu seznámit s vaším imunitním systémem.

Imunitní systém chrání organismus před infekční mikroflórou a dalšími nepříznivými faktory. Prostřednictvím řady kroků nazývaných imunitní odpověď určuje imunitní systém cíle a napadá bakterie, viry a další antigeny, které mohou způsobit onemocnění.

Hlavní buňky, které se podílejí na fungování imunitního systému, jsou bílých krvinek nebo leukocytů.

Mezi nimi existují dva typy:

- makrofágy, které "jedí" abnormální buňky a pronikaly do cizích mikroorganismů

- lymfocyty, že ničí cizí látky, které produkují chemické látky, které působí jako poslů, aby tělo k zapamatování a rozpoznat již zde na „vetřelce“, takže tělo je dokáže eliminovat.

Pokud se váš imunitní systém používá v optimálním režimu, výrazně zvyšujete šance na prevenci a prevenci infekcí, nemocí a dalších zdravotních problémů.

V roce 2000, MD, onkolog a rakovina výzkumník Katsuaki Uno pomocí AHCC pro své pacienty, pacienty rakom.V výsledek svého výzkumu, Dr. dospěl k závěru, že aby rakovinné buňky vyvinuly do nádoru, které potřebují určité prostředí, nebo „stav onemocnění ", která je důsledkem poruch v imunitním systému. Řekl, že "rakovina je porucha v imunitním systému, která vede k výskytu onemocnění, jinými slovy, je to imunita."

Důvody proč Oslabení naší imunity,velmi:

- stres;

- toxicita pro životní prostředí;

- léky a další hrozby.

Tak, oslabení imunitního dozoru může způsobit různé nemoci, včetně benigní (papilloma myomy, adenomu, prsu) a maligních (rakovinných uzlin) nádory.

Podle některých vědců rakovinové buňky vylučují enzym (glyoxalasa-1). Při působení tohoto enzymu ztrácejí lymfocyty svou aktivitu a vstoupí do "spícího" stavu. Výsledkem je, že u pacientů s nádorovým onemocněním mají obránci našeho těla makrofágy, lymfocyty se utlačují a řádně nevykonávají své protirakovinné ochranné funkce.

Alfa-glukany, který obsažené v AHCC, aktivovat "spálenou válku": makrofágy, (NK), cytotoxické T-vrahy).

1. Makrofágy

Makrofág doslova "jí" nemocnou buňku.

Navíc, alfa-glukány způsobují, že makrofágy vylučují nekrotický tumor-alfa faktor (TNF-alfa). Neumožňuje plamenům růst uvnitř nádoru, nádor se začne zmenšovat a zmenšovat.

2. lymfocyty

  • Cytotoxické T-zabijáky izolovat látky, které zničí abnormální buňky a cizí organismy v těle.

Když zjistili rakovinnou buňku, T-zabijáci uvolnit speciální bílkoviny perforiny.Perforiny dělají díru v membráně abnormální buňky. Výsledkem je, že buňka zemře. A pokud ne, pak další proteiny přijdou k záchraně - "Grasms",které vyzařují T-zabijáky po perforinách.Granzymy nakonec zničí rakovinnou buňku a ničí její jádro.

Cytotoxické T-vrahy napadají rakovinnou buňku

  • Přírodní (přírodní) zabijáci (NK).: Typ lymfocytů, které provádějí velmi důležitou práci v imunitním systému: tyto buňky dokáží detekovat a zničit nádorové buňky a mikroby před tím, než se množí, což může chránit vás před chronickými degenerovanými nemocemi. NK buňky pracují obklopením rakovinných buněk nebo mikrobů a injekcí do jejich kořisti malých částic, které způsobují smrt buňky nebo mikroba.

Natural Killer (NK) - buněčný singulární má silný protinádorový ochranné vlastnosti, identifikuje různé nemocné buňky, které nebyly schopné rozpoznat makrofágy a cytotoxické T buňky.

Zásada působení přírodních zabijáků (N-zabijáků) je stejná jako pro T-zabijáci: spojující cizí buňku N-zabiják, začne uvolňovat látku perforin, který koroduje povrch rakovinné buňky, v důsledku čehož se na povrchu objevují perforinové otvory.Pokud rakovinná buňka nezemře, pak se další úder N-zabiják vylučuje granzymes,které zničí jádro nemocné buňky. Po těchto akcích rakovinná buňka zcela umře.

Přirozený zabiják (NK) napadne rakovinnou buňku.

Takže díky alfa-glukanům je AHCC přísadou komplexního účinku na imunitní systém v boji proti rakovinovým buňkám, a to:

- aktivuje "spárované války": makrofágy, (NK), cytotoxické T-vrahy).

- způsobuje, že makrofágy vylučují Faktor nekrosu tumoru (TNF-alfa),což zpomaluje růst rakovinných buněk.

Důkaz účinnosti ANSS

Nejaktivnější a nejrozsáhlejší studie byly věnovány použití AHCC v oblasti rakoviny. Od 90. let 20. století se ANSS používá jako adjuvantní terapie u pacientů s rakovinou, kteří dostávají konvenční léčbu, která stimuluje a udržuje imunitní systém a zlepšuje kvalitu života. Vzhledem k tomu, že společnost ANSS byla vynalezena a registrována v Japonsku, probíhalo také většina studií. Do konce devadesátých let 20. století byla společnost ANSS používána v přibližně 700 zdravotnických zařízeních, z nichž většina byla umístěna v Japonsku. V těchto institucích byla přijata AHCC a používána jako potravinový doplněk při rakovině, protože jednotlivé případy a výsledky výzkumu ukázaly, že je velmi užitečné. Ve skutečnosti, ANSS se stala známou jako "potraviny zdraví při rakovině".

Je důležité zdůraznit, že ANSS se používá vedle tradiční léčby, tj. AHCC nenahrazuje chemoterapii, radioterapii a / nebo chirurgický zákrok nebo jinou imunoterapii. Lékaři v Japonsku obvykle používají ANSS společně se základními metodami léčení rakoviny a tento doplněk se postupně získává v jiných zemích po celém Asii a ve Spojených státech.

Snížení zánětlivého procesu

Zánět je reakce imunitního systému v reakci na trauma, infekci nebo podráždění. Zánět stimuluje imunitní systém a je důležitým prvním krokem v boji proti infekci a léčbě poškozených buněk a tkání. Nicméně, když je zánět chronický, což znamená, že imunitní systém je neustále vzrušený a může to vést k chronickým onemocněním.

AHCC má protizánětlivé vlastnosti, což z něj činí potenciální kandidáta na léčbu onemocnění charakterizovaných zánětem. Jedním z velmi účinných způsobů, jak kontrolovat úroveň zánětu v těle, je měřit množství bílkovin v krvi (takováto analýza se nazývá C-reaktivní protein nebo CRP). Pokud je hladina bílkovin vysoká, je to signál přítomnosti infekcí, například rakoviny, syndromu zánětlivého střeva, pankreatitidy, kardiovaskulárních onemocnění a jiných zánětlivých stavů. Studie také ukázaly, že ANSS může snížit zánět a vysoké hladiny CRP.

Regulace hmotnosti a regulátor chuti k jídlu.

ANSS také může zvýšit úroveň leptin, hormon s protizánětlivými vlastnostmi. Leptin se také účastní kontrola hmotnosti, Protože hraje důležitou roli v metabolismu tuků a regulaci chuti k jídlu. To znamená ANSS mohou být užitečné při řízení hmotnosti.

ANSS jako antioxidant

Oxidanty jsou látky v potravinách, v životním prostředí a v některých lécích, zejména chemoterapeutických lécích, které zvyšují aktivitu kyslíku v těle a v důsledku toho vedou k procesu nazývanému oxidace. Oxidace je opotřebení nebo stárnutí buněk. Fyzický a emoční stres může také působit jako oxidant. Oxidanty pomáhají vytvářet volné radikály, molekuly, které mohou poškodit buňky, tkáně a orgány.

Antioxidanty bojují proti oxidaci a volným radikálům, stejně jako s poškozením, které mohou způsobit. AHCC vykazuje antioxidační vlastnosti při použití proti určitému počtu oxidantů, včetně různých chemoterapeutických léků

Odolnost proti stresu

Bylo také zjištěno, že AHCC snižuje fyzickou odezvu na emoční stres. Když je tělo vystaveno emočnímu stresu, je narušena rovnováha mezi imunitním a endokrinním systémem, což může vést k fyzickým onemocněním a nemocem. Experiment provádí na krysách podle profesora Shigeru Matsuzaki z lékařské fakulty na univerzitě Dokѐ v Tochigi, Japonsko, ukázala, že Anssi zavedena do stravy krys vystavených neustálém stresu, kontrolovat hladinu prvků, jejichž počet je známo, že se zvyšuje ve stresových situacích, a to cukrové krve a adrenalinu. ANSS proto může pomoci snížit stres a udržet rovnováhu mezi myslí a tělem.

Chřipky, chřipka a další infekce

Vzhledem k neefektivitě antibiotik, nemluvě o tom, že vedou k nežádoucím účinkům, které znesnadňují i ​​další infekce, více lidí si zvolí přírodní alternativy.

AHCC byla rozsáhle studována, poskytuje příležitost k prevenci a léčbě infekcí na přední čáře fronty: budování, posílení a udržování imunitního systému aktivací speciálních imunitních buněk. ANSS - vynikající posilovač imunitního systému proti nachlazení.

Jiné chronické nemoci

Schopnost ANSS pozitivně ovlivňovat imunitní buňky a imunitní odpověď v celém těle otevírá dveře pro jeho použití při léčení mnoha chronických onemocnění. Studie těchto příležitostí probíhají dodnes.

Komplikace spojené s diabetem, obvykle oslabující a smrtící. U dospělých s diabetem je frekvence úmrtí na srdeční onemocnění 2-4krát vyšší než u osob bez cukrovky.

Studie naznačují, že zánět a oxidační stres (stav, ve kterém tělo hromadí nadměrné množství volných radikálů a / nebo není dostatečně antioxidanty jejich snižování) jsou přítomny v diabetu typu 2. Navíc zánět snižuje schopnost těla správně užívat inzulín a také podporuje rozpad buněk, které produkují inzulín v pankreatu. ANSS má protizánětlivé vlastnosti a normalizuje hladinu cukru v krvi.

ANSS může být užitečné při léčbě závažných onemocnění jater, jako je například akutní porucha funkce jater a hepatitida. Akutní selhání jater není příliš časté, ale závažné onemocnění s vysokou úmrtností. "Hepatitida" znamená zánět jater a také patří do skupiny virů, které postihují orgán. Nejběžnější jsou hepatitida A a B.

Studie ukazují, že ANSS zabraňuje poškození jater spojeným s oxidací způsobenou toxinem, jako je chlorid uhličitý.

Specialisté také zhodnotili možnou užitečnost AHCC pro pacienty s hepatitidou. V některých případech rakoviny hepatitidy a jater hlásí pacienti a lékaři zlepšení ztrát trombocytů, pokles nebo vymizení virové zátěže (koncentrace viru v krvi) a ukončení poklesu jaterních funkcí.

Kardiovaskulární onemocnění je jednou z hlavních příčin smrti po celém světě.

ANSS má některé vlastnosti, které pomáhají předcházet kardiovaskulárním chorobám. Jeden se týká jeho protizánětlivých vlastností, protože, jak vědci zjistili, zánět hraje klíčovou roli v kardiovaskulárních onemocněních.

Druhou možností, protože ANSS může být užitečné pro kardiovaskulární systém, je jeho schopnost zvyšovat produkci oxidu dusnatého. Oxid dusnatý je chemická látka tvořená na vnitřní vrstvě cév (endotel).

Enzymy skrze řadu kroků přeměňují aminokyselinu arginin a kyslík na oxid dusnatý.

Oxid dusnatý je důležitý pro zdraví srdce, protože uvolňuje hladký sval cév, což zlepšuje krevní oběh. Může také dilatovat krevní cévy a tepny, což zase snižuje hladinu krevního tlaku na stěnách nádob. Antioxidační vlastnosti oxidu dusnatého mohou snížit růst cholesterolických plaků v artériích snížením množství cholesterolu a snížením zánětu, což je důvodem vzniku těchto plaků.

Problémem s oxidem dusnatým je, že ačkoli jeho vysoká hladina v krvi může snížit riziko kardiovaskulárních onemocnění, velmi málo metod týkajících se stravy nebo životního stylu může ovlivnit tvorbu oxidu dusnatého. ANSS vám může pomoci vyřešit tento problém.

Vzhledem k tomu, kolik pozitivních výsledků prokázalo ANSSS během studií imunitních funkcí, lze předpokládat, že AHCC může být užitečné při léčbě mnoha dalších onemocnění a onemocnění, přestože klinické studie specificky pro ně ještě nebyly provedeny.

Vzhledem k protizánětlivým vlastnostem AHCC může například pomáhat lidem trpícím artritidou. Pacienti s revmatoidní artritidou, kteří trvale užívali ANS, zaznamenali zlepšení symptomů. To může být důsledkem schopnosti ANSS stimulovat snížení hladiny TNF-α a látky nazývané kalprotektin, které mají prozánětlivé vlastnosti. Kalprotektin je ve velkém množství v synoviální tekutině kolem kloubů pacientů trpících revmatoidní artritidou.

Amyotrofická laterální skleróza

Modelování v myší ABS (amyotrofická laterální skleróza), progresivní onemocnění, které postihuje svaly a nakonec vede ke smrti, vědci zkoumali možných výhod léčby Anssi autoimunitních onemocnění. U myší, u kterých byla laboratorní metoda provokována ABS, zavedení AHCC významně zlepšilo sílu přilnavosti a přežití.

Lidé trpící glaukomem zaznamenali pokles nitroočního tlaku (tlak vyvolaný nitroočními tekutinami).

ANSS přispěl ke snížení krevního tlaku u lidí s hypertenzí.

Syndrom chronické únavy

Lidé s chronickým únavovým syndromem zaznamenali pokles po únavě po podání ANSS.

Navzdory více než 20 let výzkumu, úplný seznam výhod, které mohou lidé získat z používání AHCC, není zdaleka úplný. Významný příspěvek již byl věnován studiu jeho vlivu na diabetes, kardiovaskulární onemocnění, onemocnění jater a další chronické nemoci. Vzhledem k tomu, že AHCC může ovlivnit imunitní systém těla na základní úrovni, zdá se, že jeho schopnosti jsou velmi slibné.

Použití AHCC

Je důležité si uvědomit, že AHCC není lékem na rakovinu. ANSS je biologicky aktivní přísada (BAA) a že jeho místo vedle tradiční medicíny je silným nástrojem imunoterapie, který může pacientům poskytnout silnější imunitní systém a lepší kvalitu života.

Nejprve je určen AHCC zachování kvality života a obnovení funkce imunitního systému.

ANSS je modifikátor biologické odpovědi,použitý v imunoterapie.

Imunoterapie - je netoxická metoda léčby rakoviny, která používá některé části imunitního systému k boji proti rakovině nebo ke snížení nežádoucích účinků spojených s léčbou.

Indikace pro použití:

1. Efektivní s komplexní léčbu rakoviny, v kombinaci s tradičními metodami léčby (chemoterapie, radioterapie)

2. Snižuje vedlejší účinky chemoterapie a radioterapie rakoviny:

  • snížená vypadávání vlasů, nevolnost, zvracení;
  • obnovuje chuť k jídlu;
  • ochrana jater a sleziny


3. Diabetes, normalizuje hladinu cukru v krvi

4. Akutní selhání jater, cirhóza jater

5. Hepatitida B a C.

6. Kardiovaskulární nemoci, hypertenze

7. Syndrom chronické únavy, stresu

8. Herpes, virové onemocnění kůže, atopická dermatitida

9. HPV (papilomaviry)

10.Výsledky chřipky a chřipky

10. A také artritida, kolitida, amyotrofická laterální skleróza, glaukom.

Doporučené dávky a předměty přijetí.

Vezměte před jídlem (může být během jídla), umyté vodou.

Základní schéma přijetí - 6 měsíců - 24 měsíců (závisí na nemoci a stavu těla). Pro prevenci doporučujeme použít speciální AHCC, který se používá k prevenci vzniku rakoviny a rakovinových buněk.

3 krát denně. V den 2-3 balíčky.

Základní kurz

S alergiemi, nachlazeními - 1 paket 2krát denně.
V případě diabetu, kardiovaskulárních onemocnění, hepatitidy, 1 paket 3-4krát denně.
V prevenci recidivy po operaci, cirhóza jater, 1 paket 3-4krát denně.
Při ozařování záření (lékařské nebo nouzové) - 1 balíček 3-4krát denně.
S onkologií, komplexní léčba v kombinaci s chemoterapií / radioterapií - 1 balení 3-5x denně.

Příjem AHCC s jinými léky.

Studie a hodnocení provedené v onkologickém centru MD. Andersen na University of Texas, Houston, ukázal, že AHCC může být užíván spolu s nejběžněji používaných léků, nedojde dopad lék a potravinový doplněk navzájem. Patří sem léky používané při chemoterapii, stejně jako v udržovací terapii, jako jsou antidepresiva a proti nevolnosti a zvracení, stejně jako inzulín a léky bez lékařského předpisu.

Existuje pouze jedna výjimka. AHCC je schopen indukovat tvorbu enzymu CYP450 2D6, který se podílí na určitých metabolických procesech. Při užívání AHCC s léky, jako je doxorubicin (antibiotikum používaný v chemoterapii) nebo ondansetron (často používaný k léčbě nevolnosti a zvracení spojených s použitím chemoterapie), které jsou substráty tohoto enzymu, může být účinnost těchto léčiv snížena.

Nedoporučuje se užívat přípravek ANSS v průběhu chemoterapie

- s adriamycinem (doxorubicinem);

- antiemetika Ondansetron;

Proto, Než začnete užívat přípravek AHCC, poraďte se se svým lékařem, pokud užíváte některý z těchto léků, ať již na předpis nebo ne, stejně jako všechny doplňky stravy.

Individuální intolerance komponent, těhotenství, kojení, krevní onemocnění, transplantace orgánů.

AHCC: nejlepší houba

Články

Faktor přenosu

Programy pro příjem funkční výživy pro přípravu bariatrické chirurgie a regenerace po

Jak zlepšit své duševní schopnosti?

Pokud se pokusíte vyhledat AHCC v encyklopedii na houbu, nedospejete nic. Není to rod, a nikoliv druh, jedná se o jedinečnou směs složenou z několika poddruhů hub. AHCC byla vytvořena pomocí tajných patentovaných technologií, včetně kultivace, zpracování enzymů, sterilizace, koncentrace a sušení.

Vývoj one-of-a-druhu houby byly doktor farmacie Toshihiko Okamoto v Japonsku, a konečný výsledek jeho práce byla AHCC doplněk - produkt, který prokázal svou účinnost při klinickém výzkumu a má dokonalý bezpečnostní profil.

V současné době je přípravek k dispozici široké veřejnosti a je vydáván bez lékařského předpisu a má status "funkčního potravinářského výrobku". Tisíce lidí ji užívají k posílení imunity a prevenci nachlazení. Od devadesátých let více než 700 zdravotnických zařízení v Japonsku doporučilo AHCC jako další součást komplexní terapie pro pacienty s rakovinou. Některé úspěšné příklady dávají důvod domnívat se, že to přinese pozitivní výsledek.

AHCC: mnohem více než jen houba

Léčba mycelií enzymy rozkládá živiny AHCC na menší formy, které jsou tělem lépe absorbovány. Tak AHCC molekulová hmotnost se sníží na 5000 daltonů, ve srovnání s jinými houbovými extrakty, které mají asi 100.000 daltonů a v průměru vyšší. Nízká molekulová hmotnost je charakteristickým rysem této houby, protože umožňuje, aby složky AHCC byly absorbovány snadno a rychle tělem. Takže AHCC je snadno přístupný pro buňky imunitního systému, které ho využívají ke zvýšení obranyschopnosti těla a boje proti nádorům.

Chemické složení AHCC zahrnuje:

- vitamíny B1, B2 a B3 (niacin) 0,3%,

- minerály sodíku a draslíku každé 4,5%

Jedná se o sacharidy a zejména o polysacharidy alfa a beta-glukanu, což činí přísadu zázračnou. Beta-glukan je součástí mnoha léčivých rostlin a hub, alfa-glukan je vzácná bioaktivní sloučenina a tvoří základ AHCC, což činí houbu zvlášť účinnou.

Alfa-glukan je v tomto případě ve zvláštní acetylované formě, jejíž produkce nastává během dlouhého kultivačního procesu a je součástí výroby AHCC. Acetylovaný alfa-glukan má molekulovou hmotnost 5 000 daltonů a beta-glukan je mnohem vyšší, což ztěžuje jeho trávení. To neznamená, že beta-glukan není užitečný; je to jistě účinná a má pozitivní vliv na imunitní systém, ale acetylovaný alfa-glukan je lepší než jeho účinek a je "hvězdou" složkou AHCC.

AHCC a imunitu

Stav imunity hraje klíčovou roli ve stavu celého lidského zdraví. Pokud je váš imunitní systém oslabený stresem, podvýživou, špatnou ekologií, nedostatkem spánku, pak je to příhodná příležitost pro invazi patogenních bakterií a rozvoj nemocí širokého spektra. Naopak zachování imunitního systému na optimální úrovni výrazně zvyšuje pravděpodobnost, že se vyhneme mnoha zdravotním potížím. Často se ale lidem uděluje imunita jako samozřejmost a nestará se o ně, dokud se něco neobtěžuje.

AHCC je funkční doplněk stravy, který pomůže ochránit imunitní systém před selháním v době, kdy je v dobrém stavu, a obnovit ho, pokud již existují nějaké problémy.

AHCC je imunomodulátor, který má normalizační účinek na imunitu. To znamená, že stimuluje imunitní systém, když je imunitní odpověď potlačena, a uklidňuje ji, když se projevují nadměrné imunitní reakce.

Imunita je komplexní systém, reprezentovaný sítí různých buněk, tkání a orgánů. AHCC podporuje a zvyšuje aktivitu součástí imunitního systému, což jim umožňuje lépe vykonávat práci, pro kterou jsou určeny.

  1. AHCC může regulovat počet makrofágů - buněk zapojených do boje s infekcemi. Absorbují a spolknou bakterie, stejně jako produkty rozpadu buněk.
  2. Studie na zvířatech a lidech ukazují, že AHCC může optimalizovat hladiny cytokinů, včetně faktoru nekrosy nádorů, gama interferon, interleukiny a 1 a 12 (IL-1, IL-12). Kromě toho AHCC může snížit zvýšenou aktivitu cytokinů, které potlačují imunitní systém, jako je transformační růstový faktor beta (TGF-B). Cytokiny jsou "chemické posly", jde o speciální typ proteinové molekuly, která je vylučována jinými buňkami. Cytokiny pomáhají imunitním buňkám komunikovat a koordinovat imunitní odpověď, jsou důležité při odstraňování potenciálních hrozeb.
  3. Studie, které se účastnily lidí s rakovinou, ukázaly, že AHCC může zvýšit úroveň aktivity přírodních zabijáků (EC) o 3-4 krát. Jedná se o hlavní bojovníky s nádorovými buňkami a buňkami infikovanými viry.
  4. Četné studie, včetně těch, které byly provedeny na Yale School of Medicine, ukázaly, že AHCC zvyšuje účinnost T buněk, které řídí sílu a trvání imunitní odpovědi.
  5. AHCC pomáhá optimalizovat rovnováhu mezi T-helper 1 a T-helper 2, který aktivuje a vyladí aktivitu jiných buněk imunitního systému, včetně cytotoxických lymfocytů a makrofágů.

Přijetí AHCC bude užitečné pro lidi všech věkových kategorií, ale stojí za zmínku, že je to pro starší lidi zvlášť zajímavé. Věc spočívá v tom, že v průběhu let se imunitní systém vyčerpá a starší lidé jsou náchylnější k infekcím, rakovině a dalším vážným nemocem.

AHCC a onkologie

Pokud tradiční metody léčby rakoviny zničí jak rakovinné, tak zdravé buňky těla, AHCC pracuje výhradně na těle. Neměl přímo zabít nádor, posiluje a povzbuzuje zdravých buněk imunita: lymfocyty, NK buňky, makrofágy a jiné imunitní sloučeniny, které zase útoku a / nebo zabíjet rakovinné buňky.

AHCC může stimulovat produkci nádorového nekrotického faktoru alfa (TNF-a). Tento faktor přispívá k odštěpení některých typů nádorů, což AHCC slibuje pomoc při komplexní léčbě rakoviny. U dvou skupin myší byla provedena studie, ve které byl transplantován rakovinou prsu, jedna ze skupin léčených injekcí AHCC. Po měsíci se nádor snižoval o 60 procent ve skupině myší, která dostávala AHCC, ve srovnání se zbytkem myší.

V Japonsku je AHCC druhým nejpopulárnějším bioaditivním prostředkem, který užívají pacienti s rakovinou. Přehled dostupných studií ukazuje, že více než 100 000 pacientů trpících různými typy rakoviny užíval AHCC společně s konvenční léčbou. U 60% z nich byla přísada užitečná: někteří lidé měli pokles nádorové hmoty, v jiných přestali růst, rozšířili se do jiných částí těla, zvýšili přežití a ve většině případů se zlepšila kvalita života. Je důležité zdůraznit, že AHCC se používá jako doplněk ke konvenční léčbě rakoviny; že AHCC nenahrazuje chemoterapii, radioterapii a / nebo chirurgii a imunoterapii.

AHCC a chemoterapie

Klinické studie ukazují, že AHCC může poněkud zmírnit vedlejší účinky chemoterapie. Například na základě nemocnice v Jižní Koreji byla provedena malá studie, ve které Dr. předepsal AHCC po dobu osmi měsíců na 12 pacientů s rakovinou II. Až IV. Stupně. Během tohoto období léčby lékař poznamenal, že závažnost symptomů, které se objevily u pacientů po chemoterapii, a to nauzea, zvracení a bolesti, se snížila. Navíc mnoho pacientů užívajících AHCC zaznamenalo obnovení chuti k jídlu.

AHCC a zánět

Zánět je reakce imunitního systému v reakci na trauma, infekci nebo podráždění. Charakteristickým rysem zánětu je příliv bílých krvinek do poškozené oblasti, horečka, edém a bolest. Zánět má stimulující účinek na imunitní systém a je důležitým prvním krokem v boji proti infekci a zotavení. Nicméně, když je zánět chronický, je imunitní systém v konstantním tónu, což může vést k onemocnění, jako je astma, alergie, atopická dermatitida, autoimunní onemocnění, jako je revmatoidní artritida, lupus a ulcerózní kolitidy.

Tradiční způsoby léčby zánětu, obvykle používat steroidy a nesteroidní protizánětlivé léky (NSAID), které způsobují významné vedlejší účinky, zejména nevolnost a krvácení z gastrointestinálního traktu. Některé NSAID mohou potlačit imunitní systém.

AHCC má protizánětlivý účinek, takže jeho použití může být bezpečnou a účinnou alternativou ke snižování zánětu. Kromě toho může být použita v kombinaci s výše uvedenými léky, což urychluje regeneraci.

AHCC jako antioxidant

V těle se v procesu životně důležité činnosti vytvářejí škodlivé sloučeniny každé druhé - volné radikály. Jedná se o nestabilní molekuly, které interagují s jakoukoliv strukturou, která se vyskytuje v jejich cestě. Zároveň se volné radikály stabilizují a látky, které spadají pod jejich útok, jsou oxidovány a zničeny. Ve zdravé buňce jsou nejprve poškozeny buněčné membrány.

Volné radikály zrychlují stárnutí, narušují hladké fungování tělesných systémů a vyvolávají zánětlivé procesy ve všech tkáních, včetně nervového systému a mozkových buněk. A co je nejdůležitější - porušují funkci imunitního systému.

Antioxidanty jsou látky, které brání oxidaci, bojují proti volným radikálům a vyrovnávají škody, které způsobují. AHCC vykazuje antioxidační účinek proti řadě silných oxidantů, včetně chemoterapeutických léků. Podporuje také výrobu enzymů, jako je superoxiddismutáza, které hrají důležitou roli při ochraně buněk těla před toxickými účinky radikálů.

AHCC a kardiovaskulárních chorob

AHCC může být účinným nástrojem prevence kardiovaskulárních onemocnění. Za prvé, má protizánětlivý účinek a zánět podle lékařů hraje klíčovou roli ve vývoji srdečních onemocnění. Za druhé, AHCC pomáhá zvýšit produkci oxidu dusnatého. Tato chemická sloučenina se účastní všech metabolických procesů v těle. Oxid dusnatý odstraňuje napětí hladkých svalů cév, rozšiřuje krevní cévy a tepny, zlepšuje krevní oběh a snižuje vysoký krevní tlak.

Výzkum

Byla provedena řada studií potvrzujících účinnost AHCC, studie tohoto produktu probíhá. Jeden z prvních experimentů byl proveden na University of Drexel ve Philadelphii v roce 2006. Byly studovány dvě skupiny myší, z nichž jedna byla infikována virem chřipky A (H1N1). Druhá skupina dostala AHCC (1 g / kg tělesné hmotnosti za den) po dobu jednoho týdne, po které byly také infikovány.

Studie ukázala, že skupina myší léčených AHCC měla vysokou míru přežití, nižší skóre symptomů a rychlejší zotavení z nemoci než u první skupiny. A přesněji, použití AHCC snížilo úmrtnost z 25% na 5%. Autoři studie dospěli k závěru, že použití bioaktivní přísady, jako je AHCC, může být jednou z účinných a bezpečných možností zvyšování imunity v případech chřipky.

Výsledky dalšího experimentálního experimentu byly publikovány v japonském časopise Alternativní medicína. Kontrolní skupina myší byla infikována H5N1 «ptačí chřipkou“, a druhá skupina dostávala AHCC denně po dobu jednoho týdne před tím, než byly infikovány letální dávkou vysoce patogenního viru. Všechny myši v kontrolní skupině zemřel v den 11 po infekci, přičemž 30% myší léčených AHCC, naživu po 28 dnech.

V další studii vědci porovnali, jak vakcína proti chřipce H5N1 ovlivňuje regeneraci samotnou a v kombinaci s AHCC. U myší, které dostaly pouze inokulaci, byla míra přežití 80%. Přesto přežilo 100% myší, které dostaly vakcínu i AHCC!

Na soukromé japonské univerzitě v Teikyu byla provedena studie, která prokázala účinnost AHCC proti infekci způsobené bakterií Pseudomonas aeruginosa. Vědci vyhodnotili účinek různých dávek AHCC injikovaných injekcí a ve formě tablet na imunokompromitované myši. Myši, které dostaly AHCC injekcí s dávkou 500 mg / kg tělesné hmotnosti, byly živé 14 dní po infekci infekcí. Myši, které nedostaly AHCC, zemřely třetí den. Perorální podání AHCC poskytlo podobný výsledek: šest z osmi myší, které dostávalo 1000 mg / kg AHCC, přežilo.

Nejzajímavější a nejslibnější studie týkající se použití AHCC se týkají onkologických onemocnění.

Výhody AHCC v oblasti rakoviny byly pozorovány a studoval nejen v Japonsku, ale také v zahraničí, výzkumné středisko na univerzitě v Yale v Connecticutu, na Drexel University ve Philadelphii, University of Colorado, a mnoho dalších.

Například v Soul, byla provedena studie na diagnostiku Cancer Center Dr. Chan Sok Won, které se zúčastnilo 12 lidí: čtyři s rakovinou žaludku, tři rakoviny tlustého střeva, dva s rakovinou plic, a jedna osoba s rakovinou prsu, rakoviny vaječníků a melanomu. Dr. Vaughn odhaduje AHCC vliv na imunitní systém, včetně počtu lymfocytů a NK buněk a jiných krevních složek. Všichni pacienti dostávali tři až šest gramů AHCC denně po dobu tří měsíců jako doplněk k jeho ošetření ozařováním nebo chemoterapií. Dr. Vaughn poznamenal následující:

  • Nebyly zaznamenány žádné významné změny v krvi, které by znamenaly zhoršení imunitní funkce, ačkoli pacienti podstoupili záření nebo chemoterapii.
  • Počet lymfocytů v periferní krvi se mírně zvýšil nebo se nezměnil. To je pozitivní znamení, protože Úroveň lymfocytů obvykle klesá s vývojem rakoviny.
  • Procento přirozených killerových buněk, které jsou důležité pro odstranění nádorových buněk, se po uplynutí tří měsíců po zahájení léčby zvýšilo o 21 procent.
  • Obecně se AHCC ukázala jako neškodná a účinná proti těmto pacientům.

Bezpečnost použití

Studie na zvířatech a na člověku byly prováděny v souladu se standardy SLP. Produkt je považován za bezpečný a netoxický v doporučených dávkách. Navíc nebyly zaznamenány žádné významné vedlejší účinky. Pokud však máte nějaké onemocnění nebo léky, poraďte se se svým lékařem před použitím AHCC.

Závěr

AHCC není lék na rakovinu a není zárukou věčného života a mládí. AHCC je účinný a dobře studovaný doplněk stravy, který posiluje ochranné prostředky a pomáhá tělu bojovat proti patogenům sama.

Výzkumné a vědecké práce týkající se aplikace AHCC:

  • Kenner D. Japonský léčebný imunomodulátor: AHCC. Příjemný Grove, UT: Woodland Publishing; 2001.
  • Kidd PM. Použití houbových glukanů a proteoglykanů při léčbě rakoviny. Altern Med Rev. 2000, 5 (1): 4-27.
  • Pescatore F, Ritz B. AHCC: silná pomoc při boji proti virům a infekcím. Celkový časopis o zdraví. 2008, 30 (2): 30-31.
  • Ritz BW, Nogusa S, Ackerman EA, Gardner EM. Doplněním aktivní sloučeniny korelující s hexózou se zvyšuje vrozená imunitní odpověď mladých myší na primární infekci chřipky. J Nutr. 2006, 136 (11): 2868-2873.
  • Aviles H, O'Donnell P, Orshal J, Fujii H, Sun B, Sonnenfeld G. Aktivní hexózy koreluje sloučenina aktivuje imunitní funkce snížit bakteriální zátěž v myším modelu infekce intramuskulární. Am J Surg. 2008, 195 (4): 537-545.
  • Gao Y, Zhang D, Sun B, Fujii H, Kosuna K, Yin Z. Aktivní hexózová korelovaná sloučenina zvyšuje sledování nádoru regulací jak vrozených, tak adaptivních imunitních odpovědí. Cancer Immunol Immunother. 2006, 55 (10): 1258-1266.
  • Matsushita K, Kuramitsu Y, Ohiro Y a kol. Kombinovaná léčba aktivní sloučeniny korelující s hexózou plus UFT významně snížila metastázu adenokarcinomu prsu u potkanů. Protinádorová léčiva. 1998, 9 (4): 343-350.
  • Burikhanov RB, Wakame K, Igarashi Y, Wang S, Matsuzaki S. Tlumivý účinek aktivního hexózy koreluje sloučeniny (AHCC) na brzlíku apoptosu indukovanou dexamethasonem u potkanů. Endocr Regul. 2000; 34 (4): 181-188.
  • Yagita A, Maruyama S, Wakasugi S, Sukegawa Y. H-2 produkci sérové ​​IL-12 závislé na haplotypu u myší nesoucích nádor ošetřených různými myceliálními extrakty. In Vivo. 2002, 16 (1): 49-54.
  • Sun B, Mukoda T, Kosuna K, Okada F. Snížení vedlejších účinků protinádorových léčiv aktivní sloučeninou korelující s hexózou (AHCC) [abstrakt 92563]. Proc Am Assoc Cancer Res. 1999; 40.
  • Hirose A, Sato E, Fujii H, Sun B, Nishioka H, ​​Aruoma OI. Vliv aktivní hexózové korelované sloučeniny (AHCC) na cisplatinem vyvolané chemoterapeutické a vedlejší účinky u myší nesoucích nádor. Toxicol Appl Pharmacol. 2007; 222 (2): 152-158.
  • Ghoneum M, Paul P, Ninomiya Y, Ghonaim M, Gill G. Zvýšení NK buněčné aktivity u pacientů s rakovinou pomocí aktivní hemicelulózové sloučeniny (AHCC). Papír prezentovaný na adrese: Adjuvant Nutrition in Cancer Treatment Symposium; 6. - 7. listopadu 1992; Tulse, OK.
  • Ghoneum M. NK-imunomodulace aktivní hemicelulózou (AHCC) u 17 pacientů s rakovinou. Dokument předložený na: 2. schůzi Společnosti pro přirozenou imunitu; Května 1994; Taormina, Itálie.
  • Ghoneum M, Wimbley M, Salem F, Mcklain A, Attallah N, Gill G. Imunomodulační a protirakovinné účinky účinné hemicelulózy sloučeniny (AHCC). Int J Imunoterapie. 1995, X1 (1): 23-28.
  • Katsuaki U, Kosuna K, Sun B a kol. Aktivní hexózová korelovaná sloučenina (AHCC) zlepšuje imunitní parametry a výkon pacientů se solidními tumory. Bioterapie. 2000, 14 (3): 303-309.
  • Matsui Y, Uhara J, Satoi S, et al. Zlepšená prognóza pooperačních pacientů s hepatocelulárním karcinomem, kteří byli léčeni následujícími potravinami: prospektivní kohortní studie. J Hepatol. 2002; 37 (1): 78-86.
  • Cowawintaweewat S, Manoromana S, Sriplung H, et al. Prognostické zlepšení u pacientů s pokročilým karcinomem jater po léčbě aktivní léčbou s hexózovou korelovkou (AHCC). Asian Pac J Allergy Immunol. 2006, 24 (1): 33-45.
  • Turner J, Chaudhary U. Dramatická antigenní odezva specifická pro prostatu s aktivovanou hemicelulózovou sloučeninou v metastatické rakovině prostaty rezistentní na kastraci. Protinádorová léčiva. 2009, 20 (3): 215-216.
  • Vyhrál JS. Hematoimunologický účinek AHCC pro korejské pacienty s různými druhy rakoviny. Bioterapie. 2002, 16 (6): 560-564.
  • Aviles H, jistící T, fontána K, Vance M, Sun B, Sonnenfeld G. Aktivní hexózy koreluje látka zvyšuje odolnost vůči infekci Klebsiella pneumoniae u myší v modelu zadní končetiny-vykládání spaceflight podmínek. J Appl Physiol. 2003; 95 (2): 491-496.
  • Aviles H, Belay T, Vance M, Sun B, Sonnenfeld G. Aktivní hexózová korelační sloučenina zvyšuje imunitní funkci myší v modelu vyprázdnění zadního letadla v zádech. J Appl Physiol. 2004, 97 (4): 1437-1444.
  • Aviles H, O'Donnell P, Sun B, Sonnenfeld G. Aktivní hexolózově korelovaná sloučenina (AHCC) zvyšuje odolnost proti infekci u myšího modelu chirurgické infekce rány. Surg Infect (Larchmt). 2006, 7 (6): 527-535.
  • Nogusa S, Gerbino J, Ritz BW. Nízká dávka doplněná aktivním hexózem korelovaným prostředkem zlepšuje imunitní odpověď na akutní infekci chřipky u myší C57BL / 6. Nutr Res. 2009, 29 (2): 139-143.
  • Ishibashi H, Ikeda T, Tansho S a kol. Profylaktická účinnost přípravku basidiomycetes AHCC proti smrtelným oportunním infekcím u myší [v japonštině]. Yakugaku Zasshi. 2000, 120 (8): 715-719.
  • Ikeda T, Ishibashi H, Fujisaki R a kol. Profylaktická účinnost přípravku basidiomycetes AHCC proti letální infekci Candida albicans u experimentálních granulocytopenických myší. Nippon Ishinkin Gakkai Zasshi. 2003, 44 (2): 127-131.
  • Wang S, Welte T, Fang H, et al. Perorální podání účinné sloučeniny korelující s hexózou zvyšuje rezistenci hostitele k encefalitidě západního Nilu u myší. J Nutr. 2009; 139 (3): 598-602.
  • Kenner D. Léčba imunitní dysfunkce z posttraumatické stresové poruchy a chronického onemocnění s AHCC. Townsend dopis pro lékaře Pacienti. 2001; 221: 68-72.
  • Ghoneum M, Priestly J; Mezinárodní konference o AIDS. Imunoterapie AHCC u pacientů s AIDS. Int Conf AIDS. 1994, 10 (1): 215.
  • Wang S, Ichimura K, Wakame K. Preventivní účinky aktivní sloučeniny korelující s hexózou (AHCC) na oxidativní stres indukovaný nitrilotriacetátem železitým u potkanů. Dokkyo žurnál lékařských věd. 2001; 28 (2-3): 745-752.
  • Ye SF, Wakame K, Ichimura K, Matsuzaki S. Ameliorace aktivním hexózem korelovanou sloučeninou endokrinních poruch indukovaných oxidačním stresem u potkanů. Endocr Regul. 2004; 38 (1): 7-13.
  • Wakame K. Ochranné účinky aktivní sloučeniny korelující s hexózou (AHCC) na vznik diabetu indukovaného streptozotocinem u potkanů. Biomed Res. 1999, 20 (3): 145-152.
  • Daddaoua A, Martínez-Plata E, López-Posadas R a kol. Aktivní hexózová korelovaná sloučenina působí jako prebiotikum a je protizánětlivá u potkanů ​​s haptenem indukovanou kolitidou. J Nutr. 2007; 137 (5): 1222-1228.
  • Matsui K, Kawaguchi Y, Ozaki T, et al. Vliv aktivní hexózové korelované sloučeniny na produkci oxidu dusnatého v hepatocytech. JPEN J Parenter Enterální Nutr. 2007, 31 (5): 373 - 380; diskuse 380-381.
  • Matsui K, Ozaki T, Matsumiya M a kol. Aktivní hexosolově korelovaná sloučenina (AHCC) inhibuje indukci exprese genu iNOS v hepatocytech stimulovaných prozánětlivými cytokiny. Oxid dusnatý. 2008; 19: S37.
  • Terakawa N, Matsui Y, Satoi S a kol. Imunologický účinek aktivní sloučeniny korelující s hexózou (AHCC) u zdravých dobrovolníků: dvojitě zaslepená placebem kontrolovaná studie. Nutr Cancer. 2008; 60 (5): 643-651.
  • Mach, Fugii H, Wakame K, Smith J. Hodnocení metabolismu pečene korelujícího s aktivním hexózem a potenciál pro lékové interakce s chemoterapeutickými látkami. Soc Integro Oncol. 2008, 6 (3): 105-109.
  • Spierings EL, Fujii H, Sun B, Walshe T. Studie fáze I týkající se bezpečnosti výživového doplňku, aktivní zdravé hexózové sloučeniny, AHCC u zdravých dobrovolníků. J Nutr Sci Vitaminol (Tokio). 2007, 53 (6): 536-539.

Související Články Hepatitida