Imunomodulační činidlo Algeron - recenze

Share Tweet Pin it

alexey: kurz 66 měsíců Algeron + ribaverin trval měsíc a půl hemoglobinu 98 erytrocytů, pak u mínus lékařů.

Ano, můžete vypít 6 litrů denně, ale obsah tuku by neměl být vyšší než 6,5%. Průměrná hmotnost 6 litrů mléka je 6 579 kg (informace naleznete v Yandexu).

Dobrý den! Mám hepatitidu c, genotyp 8, virovou zátěž 555555. Léčím algeron + reboverin! Léčba prochází bez malého pobocheku, určitě jsou, ale vy to dokážete! Vlasy vypadnou, bolesti v kloubech, suchý kašel! Ale obecně je to všechno přijatelné! Płr předal po 9 nyxis výsledku zatím nevím! Někdy se objevují záchvaty kariéry, nálada se mění často!

V lékařské praxi byly zaznamenány případy, kdy vypadly vlasy a změnily jejich pigmentaci v důsledku příjmu léků předepsaných pro terapeutické účely. Mezi tyto léky patří: kyselina boritá, cytostatika, vizmut, antikoagulancia, antimalariální a tyreostatická činidla. K dispozici jsou také difúzní alopecie, které jsou způsobeny poruchami endokrinního systému (slinivky břišní onemocnění, tyreotoxikóza, hypogonadální, hypotyreóza), a také v důsledku u dialyzovaných pacientů pacientů s chronickým selháním ledvin. Jakmile patologická látka přestala fungovat, růst vlasů se okamžitě obnovil.

Takové důležité faktory, jako je doba trvání vypadávání vlasů, zvýšený prolapse, celkový pokles počtu vlasů, naznačují, že onemocnění se již objevilo a postupně se rozvíjí. Dříve trpěli těžké nemoci, užívali různé léky, tuhé diety také ovlivnily stav vlasů a mohou vést k jejich ztrátě. Zkoumání pokožky hlavy a její kontrola za zánět jsou hlavními úkoly trichológa při počátečním vyšetření pacienta. Dále odborník odhaduje distribuce a hustota vlasů, následuje kontrola hlaveň průměr vlasů, tvaru, délky a stanovení stupně poškození vlasů podání pacientovi upozornění.

Po očkování jsem začala strašnou ztrátu vlasů. Navíc se zdálo, že úly byly také studené. Šest měsíců po očkování se zvýšila TSH, respektive hypotyreóza. Po příjmu L-tyroxinu TTG se normalizoval, endokrinolog se zmínil o tom, že je třeba pokračovat v jeho užívání. Navíc endokrinolog řekl, že vlasy by měly být obnoveny. Jsem v panice, kůže na hlavě už svítí. Řekněte mi prosím, co dělat, abyste zastavili spad. Otočila jsem se z veselé a sebejisté dívky na podrážděnou a zamračenou osobu. Všechny myšlenky jen o vlasu. Díky předem!
. Vzal Ferrum Lek a zinku, má nízkou míru železa v krvi, po jednom měsíci příjmu si uvědomil, že špatné železa, provedena analýza, a mám to nyní normou přesahuje.

Jo.. ne jen já akutní ztráta vlasů problém.. teď chápu, ze to, co.. také viděl Diane-85, tři a více let s přestávkami po dobu šesti měsíců, asi šest měsíců pít, pak zlomit.. pak začal velký případ vlasy.. ale mám takovou hřívu. a všechno, a tam je více vznešenosti, a nemohl jsem ani zavázat tento problém abstinenčními tablet.. Nyní pravidelně pít Yasmin antikoncepce, ale ne po dlouhou dobu, a tříměsíční lhůta, a opět přestávka.. Chtěl bych vědět, že bezpečnější v mém případě, pít krátkou dobu nebo delší pití neustále, nemají v plánu rodit vzhledem ke svému věku, byl jsem 96 nebo tak nějak.. stále můžete vychutnat jako antikoncepce? a já jsem zvýšil růst volů na nepotřebných místech a užívání Yariny mi pomáhá snížit to..

Sassi Voda:
7 litrů čisté vody
6 citronů jemně nasekaných (může být jednoduše kroužky)
6 neloupaná okurka, nakrájená na kroužky
6. strouhaný zázvor (ne více, a pak koktejl bude hořký ((()
5-65 listů (pokud je sušené, vařte s vařící vodou, napněte a přidejte do koktejlu)

Lék by měl být skladován v dobře chráněném prostředí před slunečním světlem a mimo dosah dětí, při dodržení teplotního rozmezí 7 až 8 stupňů. Nechtívejte lahvičky roztokem Algeron.

Užívání léku spolu s antihypertenzivními léky může vyvolat aditivní antihypertenzní účinek.

Algheroon

Popis je aktuální 30.7.2014

  • Latinský název: Algeron
  • ATX kód: L03AB
  • Aktivní složka: Pegylovaný interferon alfa-2b (Tsepeginterferon alfa-2b)
  • Výrobce: ZAO BIOCAD, Rusko

Složení

Algeron je dostupný jako roztok pro subkutánní injekci. Jeden mililitr obsahuje 200 μg účinné látky, což je neugolded interferon alfa-2b, a pomocné látky:

  • trihydrát octanu sodného (2,617 mg);
  • octové kyseliny na pH 5,0;
  • Chlorid sodný (8 mg);
  • polysorbát-80 (0,05 mg);
  • dihydrát edetanu disodného (0,056 mg);
  • voda pro injekce(do 1 ml).

Forma vydání

Transparentní roztok pro subkutánní injekce bez barvy nebo s lehce nažloutlým nádechem.

Algeron je k dispozici ve třech formátech:

  • jedna injekční stříkačka;
  • čtyři stříkačky;
  • jeden blok "tří balení čtyř stříkaček".

Farmakologický účinek

Používání Algeronu poskytuje imunostimulační a antivirové účinky. Mechanismus účinku léčiva, jakož i jeho biologické a klinické účinky jsou určovány aktivitou jeho složky pegylovaného interferonu alfa-2b (peg-IFN alfa-2b), který je tvořen kombinací polymerní struktury (polyethylenglykolu (PEG), jehož molekulová hmotnost je 20 kDa) s molekulou interferon alfa-2b.

IFN alfa-2b jsou získány způsobem biosyntézy za použití technologie rekombinantní DNA, tj. uměle vytvořené lidské DNA sekvence, jejíž části mohou být chemicky syntetizovány polymerázovou řetězovou reakcí. Je také produkován kmenem Escherichia coli Escherichia coli, ve kterém je zaveden gen lidského interferonu za použití technik genetického inženýrství.

  • imunomodulace;
  • antivirotika;
  • antiproliferačním účinkem.

Jeho účinnost proti virům je způsobena jeho schopností vázat se na specifické buněčné receptory. Výsledkem tohoto procesu je zahájení komplexního mechanismu určitých intracelulárních reakcí, kvůli kterým je potlačen genom viru a tvorba virových proteinů. Imunomodulační účinek IFN alfa-2b se projevuje zvýšením ochranných vlastností imunitního systému těla. Účinek interferonu je zaměřen na:

  • zvýšená cytotoxicita T-vrahů a dalších přírodních zabijáků;
  • zvýšená fagocytární aktivita makrofágů;
  • diferenciace T-pomocníků;
  • ochrana T buněk před naprogramovanou smrtí buněk (apoptóza).

Imunomodulační účinky u pacientů léčených Algeronom je také podmíněna tím, že interferon má schopnost ovlivňovat produkci některých cytokinů (např interleukiny nebo interferon gama).

Farmakodynamika a farmakokinetika

Přípravky obsahující jako aktivní složku peg-IFN alfa-2b, vyvolávají zvýšení koncentrace efektorových proteinů, které zahrnují sérového neopterinu, stejně jako 2'5'-oligoadenylát syntetázy. Po jedné injekci skupiny dobrovolníků pro injekci přípravku Algeron měly dávkově závislé zvýšení sérových hladin neopterinu. Maximální zvýšení tohoto indikátoru bylo pozorováno 48 hodin po injekci. Zavedení léku v jedné týdenní dávce, která se rovná 1,5 μg na 1 kg hmotnosti pacienta, zajišťuje udržení sérových pacientů trpících hepatitida C, stabilní vysokou koncentraci neopterin.

Při provádění in vitro Antivirová aktivita nemodifikované IFN alfa-2b. Studie potvrzují, že v důsledku pegylace molekuly IFN alfa-2b:

  • Jeho vstřebávání se zpomaluje od místa vpichu;
  • objem distribuce se zvyšuje;
  • clearance významně klesá (což naopak vyvolává více než desetinásobné zvýšení doby trvání poločasu poločasu terminace) peg-IFN alfa-2b ve srovnání s IFN alfa-2b nemodifikovaný typ).

Doba vylučování Algeronu z těla přesahuje 153 hodin, což je přibližně 6,5 dne. V důsledku subkutánního podávání léku jednou týdně pacientům léčených hepatitida C, bylo pozorováno postupné zvýšení koncentrace Algeronu závislé na dávce až do osmého týdne, po kterém nebyla zaznamenána další kumulace.

U pacientů s poruchou funkce ledvin nebyl vztah mezi farmakokinetikou Algeronu a clearance kreatininu fixován. Maximální koncentrace peg-IFN alfa-2b, jeho poločas a AUC se zvýšily v poměru k stupni renální insuficience. Pokud dojde k nežádoucím účinkům při podávání léku u pacientů s těžkou a středně závažnou poruchou funkce ledvin, doporučuje se opatrný lékařský dohled a úprava dávky ve směru jeho snížení.

Kdy porušení funkce jater u pacientů trpících hepatitidou typu B nebo C, a centrályirrosis játra, Farmakokinetické parametry Algeronu zůstávají nezměněny ve srovnání se zdravými lidmi. Nepoužívejte lék u pacientů s výrazným stupněm poškození funkce jater, protože u této skupiny farmakokinetických léků peg-IFN alfa-2b nebyla studována.

Farmakokinetické parametry peg-IFN alfa-2b nezávisí na věku pacienta, takže starší lidé nepotřebují úpravu dávky Algeronu.

Indikace pro použití

Účel Algeronu je užitečný při léčbě chronické formy primární hepatitida C u pacientů s pozitivní RNA viru hepatitida C (HCV), pokud nemají symptomy dekompenzace jater. Nejefektivnějším způsobem léčby je komplexní terapie, která předepisuje podávání preparátů IFN-alfa (včetně peg-IFN alfa-2b) v kombinaci s ribavirin.

Kontraindikace

Algeron není přidělen těmto skupinám pacientů:

  • Lidé s přecitlivělostí na léky IFN, polyethylenglykol (PEG), stejně jako v jakékoliv z pomocných složek Algeronu.
  • Pacienti s dekompenzovanou formou cirhóza jater, u kterých součet bodů na stupnici Child-Pugh odpovídá třídě B nebo C.
  • Pacienti, kteří krvácejí křečové žíly.
  • Pacienti s HIV nebo hepatitida C, u nichž je v pozadí diagnostikována jaterní cirhóza hepatální nedostatečnost.
  • Pacienti s autoimunní hepatitida.
  • Pacienti s diabetes mellitus ve stadiu dekompenzace.
  • Pacienti s hyper- nebo hypotyreóza.
  • Pacienti s výraznou depresí funkce hematopoézy kostní dřeně. Děti, těhotné a kojící ženy.

S opatrností je lék předepisován pacientům s duševními poruchami, s renální dysfunkcí, osobami trpícími srdečním a cévním onemocněním a autoimunitními chorobami a v kombinaci s myelotoxické léky.

Nežádoucí účinky

Při léčbě Algerone v doporučených dávkách, včetně kombinace léku s ribavirin, nežádoucí účinky byly mírné nebo středně závažné a neznamenaly ukončení léčby. Nejčastěji poznamenáno:

  • bolesti hlavy, zvýšená podrážděnost, depresivní stavy, emoční labilita;
  • nevolnost a nevolnost průjem;
  • suchý kašel;
  • bolesti v kloubech a bolesti ve svalech;
  • kožní reakce, vyjádřené ve formě zvýšené suchosti, olupování kůže, svědění a vzhled vyrážky;
  • lokální reakce v místě aplikace léku;
  • obecné příznaky (febrilní stav, asténie a podobně);
  • poruchy lymfatického a oběhového systému;
  • změna laboratorních ukazatelů.

Frekvence nežádoucích nežádoucích účinků obecně závisí na dávce přípravku Algeron podávaného pacientovi.

Algeron: návod k použití a režim dávkování

Doporučuje se injikovat injekční roztok pod kůži do tukové tkáně:

  • v oblasti stehna (přední plocha stehna, s výjimkou oblasti slabiny a kolena);
  • v oblasti přední břišní stěny (s výjimkou střední čáry a oblasti kolem pupku), střídající se s místem vpichu.

Nejlepší je podstoupit injekci před spaním. Léčba je předepsána ošetřujícím lékařem, v průběhu léčby by měl být pacient pod dohledem odborného specialisty se zkušenostmi s léčbou hepatitida C.

Léčivo se podává jednou týdně rychlostí 1,5 mcg pro každý další kilogram tělesné hmotnosti pacienta. Je důležité si uvědomit, že každá lahvička a každá stříkačka jsou určena výhradně k jednorázovému použití. Je také zakázáno aplikovat Algeron intravenózně.

Délka léčby a že je třeba upravit režim dávkování je stanovena v závislosti na genotypu viru nežádoucích účinků a jejich stupně závažnosti, parametry analýzy krve, přítomnost yl absenci dysfunkce vnitřních orgánů a systémů (zejména, játra, ledviny a nervový systém).

Předávkování

Když byla dávka Algeronu překročena, neměly pro pacienta žádné závažné důsledky. Zvláště náhodná dvojnásobná dávka peg-IFN alfa-2b nevyvolává vzhled příznaků předávkování a intoxikace těla. K odstranění nežádoucích účinků není zapotřebí lékařské intervence a stažení léku.

Algerona pokyn znamená, že tam jsou kazuistiky předávkování, které se objevily po podání injekčního roztoku po dobu 2 dní v řadě bez držení týdenní interval, jakož i po podání roztoku každý den po dobu jednoho týdne. Nebyly však zaznamenány žádné závažné, život ohrožující nebo související s léčbou následky. Lék nemá specifické vlastnosti antidotum.

Interakce

Kombinace peg-IFN alfa-2b a léčivého přípravku Ribavirin nemá vliv na farmakokinetickou interakci. Na pozadí léčby peg-IFN alfa-2b neměl žádný vliv na:

  • farmakokinetiky tolbutamid;
  • farmakokinetiky mefenytoin;
  • farmakokinetiky debrisoquine;
  • farmakokinetiky dapsone;
  • aktivita izoenzymů cytochromu P450 CYP1A2 a CYP3A4;
  • činnosti N-acetyltransferázy.

Zároveň však:

  • zvyšuje aktivitu cytochromu P450 CYP2C8 / C9 a cytochromu CYP2D6 (z tohoto důvodu je lék podáván s opatrností pacientům, kteří jsou léčeni jinými léky v těchto izoenzymů, které zahrnují biotransformaci);
  • aktivita izoenzymu 1A2 systému cytochromu P450 je potlačena;
  • plocha pod křivkou AUC teofylinu se zvyšuje;
  • průměrné hladiny metabolitů se zvyšují methadon;
  • pravděpodobnost laktátová acidóza u pacientů s HIV, kteří podstupují léčbu VAAP.

Obchodní podmínky

V lékárenských řetězcích je Algeron vydáván na předpis.

Podmínky skladování

Lék by měl být skladován v dobře chráněném prostředí před slunečním světlem a mimo dosah dětí, při dodržení teplotního režimu 2 až 8 stupňů. Nechtívejte lahvičky roztokem Algeron.

Datum vypršení platnosti

Léčivo si uchovává své farmakologické vlastnosti po dobu dvou let. Použití po uplynutí doby použitelnosti je zakázáno.

Recenze Alghero

Četné studie a recenze pacientů o Alžírně, které zůstaly na fóru, naznačují, že užívání drog peg-IFN alfa-2b jako součást komplexní terapie je nyní zaslouženě považován za "zlatý standard"Léčba. Navzdory skutečnosti, že účinnost léčby závisí především na genotyp viru, nicméně jeho ukazatele jsou v rozmezí od 50 do 90%. Tak, - a klientů Algerone jsou v bodě - dosažené setrvalé virologické odpovědi ve více než 80% pacientů s druhým a třetím virem hepatitidy C genotypu a téměř 70% pacientů s HCV genotypem první.

Analog Algeronu je droga Pegasys, který byl dlouho považován za uznávaný standard léčby hepatitida C. Nicméně, výběr mezi Pegasysem a Algeronem, většina pacientů dává přednost tomu druhému. A to není přinejmenším kvůli skutečnosti, že průběh léčby přípravkem CJSC "BIOCAD" stojí o něco levnější.

Dalším přínosem pro společnost Algeron je to, že od roku 2013 oznámil výrobce zahájení společenského programu "Průběh zotavení", Který podporuje pacienty, kteří nedostávají finanční podporu ze státního rozpočtu. Realizací tohoto projektu, „BIOCAD“ společnost vytvořila sociální sítě pro lidi s hepatitidou C, a touží zničit stereotypů, že nemoc je pouze problém anti-sociální skupiny. Po připojení k podpůrnému programu mají pacienti možnost získat Algeron za cenu, která je o 35-50% nižší než tržní průměr.

Cena Alghero

Koupit Algheron v Moskvě může být od 1. července 2013. Získání drogy v licencovaných léčebných řetězcích, pacientů s hepatitida C současně připojit k systému kumulativní slevy, což umožňuje snížit cenu Algeronu o 5-55%.

Algheroon

Ekaterina Ruchkina 21. května 2015

Popis a pokyny přípravku Algeron

Algeron je antivirový přípravek používaný při komplexní léčbě hepatitidy C. Léčivo obsahuje látku chaineginterferon alfa-2b. Bez toho, abychom se dostali do komplexních vlastností tohoto typu interferonu, stručně popisujeme mechanismus jeho vlivu na viry.

V těle tato látka (která je součástí kapalné imunity) způsobuje produkci určitých sloučenin v buňkách infikovaných virem, které brání šíření patogenu. Také interferon aktivuje a zvyšuje aktivitu všech složek buněčné imunity (zabijácké buňky, makrofágy, lymfocyty a tak dále). Pro tuto látku jsou popsány další imunitní mechanismy, které pomáhají udržovat zdraví a pomáhat při boji s různými infekcemi.

Aktivní složka Algeronu je vyráběna bioinženýrskými metodami - lidský interferon produkuje kmeny bakterií.

Tento nástroj se používá, když:

  • Hepatitida C - aktivní, primární, chronická. Léčba se provádí společně s léčivem ribavirinem;

Produkují Algerone ve formě injekčního roztoku. Subkutánně se nacházejí v břišní stěně nebo stehně a střídají oblasti injekcí. Dávkování se provádí podle tabulky, která obsahuje návod k léčbě. Norma trvá 1,5 μg na kilogram hmotnosti pacienta. Injekce se provádí jednou týdně.

Je zapotřebí zahájení léčby pod dohledem zkušeného lékaře, který vypočítá dávky a vysvětlí, jak injekce provádět. On také posoudí stav pacienta na začátku léčby (včetně výsledků kontrolních testů). Další injekce se mohou provádět nezávisle. Instrukce přípravku Algeron podrobně popisuje, jak provádět injekce samostatnou stříkačkou nebo již naplněným roztokem.

Tyto informace si přečtěte a přesně dodržujte tyto doporučení. Každý popsaný krok není výsledkem nadměrných opatření, ale součástí techniky, kterou vyvinula a uplatňovala desetiletí. Jeho cílem je zachovat své zdraví a nakonec i život.

Anotace také popisuje úpravu dávky Algeronu pro různé poruchy, patologické stavy a získané dávky. Tyto informace jsou nezbytné jako připomínka lékaře. Pacient by měl pochopit, že je nepřijatelné provádět jakékoli úpravy léků nezávisle!

Kontraindikováno v:

  • Závažné onemocnění jater - cirhóza ve stádiu dekompenzace, selhání jater na pozadí kombinace HIV a hepatitidy C, autoimunitní hepatitida a tak dále;
  • Závažné renální patologie;
  • Nemoci nervového systému, včetně epilepsie;
  • Nemoci kardiovaskulárního systému, zejména ty, které nejsou kontrolovatelné;
  • Patologie štítné žlázy, které nelze korigovat užíváním léků;
  • Dědičná porucha metabolismu laktózy;
  • Onkologické onemocnění;
  • Některé krevní onemocnění, včetně těžké hemopoézy v kostní dřeni a závažný patologický nedostatek hemoglobinu;
  • Nesnášenlivost komponentů Algeronu nebo Ribavirinu;
  • Těhotenství a kojení;
  • Léčba muže, který je sexuálním partnerem těhotné ženy;
  • Léčba pacientů mladších věku;

- s opatrností, když -

  • Kombinace hepatitidy C a HIV při určité míře aktivity patogenů;
  • Závažný diabetes mellitus s rizikem komplikací;
  • Těžké plicní patologie;
  • Některá porušení krevního vzorce a koagulačního systému;
  • Při léčbě myelotoxickými látkami;

Nežádoucí účinky

Přípravek je dobře studován a toto je doloženo zejména podrobným popisem všech možných nežádoucích účinků. Zmíníme zde pouze ty příznaky, které si pacienti zvlášť stěžovali. Jedná se o:

  • Chřipkový stav s horečkou, zimnicí;
  • Cítí unavený, slabý;
  • Zvýšená emoční povaha, deprese, úzkost, nespavost, snížená pozornost;
  • Bolesti hlavy;
  • Nevolnost, průjem, bolest břicha, nedostatek chuti k jídlu;
  • Bolest v krku ve svalech a kloubech;
  • Suchý kašel, dušnost, bolest v krku;
  • Zánět míst v místě vpichu, suchost, svědění, vločková kůže, vypadávání vlasů;

Také ze strany laboratorních krevních indikátorů docházelo často k významným změnám ve vzorcích, ke snížení koncentrace glukózy a ke zvýšení koncentrace triglyceridů.

Takové reakce doprovázely přibližně každou desetinu pacienta. Mohou však existovat další příznaky. Jakákoli změna ve vašem stavu (dokonce předpokládaná, imaginární) je důležitá, co nejdříve informovat ošetřujícího lékaře.

Analogy levnější než Algheron

Tento nástroj je příliš špecializovaný a používá se v takových nebezpečných patologiích, že je prostě nebezpečné zvolit a používat analogy, které jsou levnější. Ale na druhé straně, náklady na Algeron a jiné podobné drogy mohou šokovat nepřipravenou osobu.

Analogy tohoto přípravku (obsahující peginterferon) jsou:

Obě tyto léky jsou dražší. Ve skutečnosti se ruský Algeron objevil jako ekonomičtější alternativa dovážených léků.

Při čtení terapie v nemocnici - injekce by měly být prováděny zdarma. Tato léčba obvykle trvá až do prvního zlepšení ("mínus"), po němž je pacient převeden na ambulantní péči. V některých oblastech existují programy, které lze využít k získání těchto produktů za slevu.

Recenze Alghero

Mnoho z těch, kteří zažili hepatitidu C, je léčeno standardním režimem: Algeron + Ribavirin. Navíc podle samotných pacientů je jejich volba často způsobena nižšími náklady na terapii (ve srovnání s cizími analogy).

V prvních dnech po injekci tohoto léku pacienti trpí různými vedlejšími účinky. Například:

- Horečka, bolesti hlavy, chlad, horečka... Tak začala moje léčba.

- Moje teplota obvykle trvá tři dny po injekci. Jsem už zvyklá na to. Další hroznou věc je nevolnost. Za to stojí za to začít něco dělat, začíná se mrkat hodně.

Někteří poznamenávají, že po následných injekcích nedochází k tak zřetelnému zhoršení stavu:

- Už je to pár týdnů. Jsem zvyklý - teplota nikdy nepřeskočí. Samozřejmě, slabost, nepřítomnost je deprese - to se stává... Já přijímám nejrůznější věci pro játra, aby se nějak zlepšila.

- Byl jsem účastníkem klinických studií. Za rok jsem dostal všechny pobachki, které jsou nyní popsány v anotaci. Ale byl vyléčen.

Obecně, když čtete recenze o Algherone, chápete, jak individuálně každý organismus reaguje na tuto terapii. Lidská individualita je také velmi důležitá: někdo je ochoten vydržet téměř jakékoliv utrpení, kvůli účelu, zatímco jiní se neustále snaží "zakrývat" jakékoliv zhoršení zdravotního stavu novými a novými léky. Netřeba dodávat, že účinnost léčby se liší, ale ti, kteří dokázali tuto chorobu porazit - hodně.

Algheroon

Popis:

Algheroon je inovativní léčivo pro léčbu hepatitidy C. Účinnost léku Algeron je způsobena interferonem alfa-2b. Léčba má antivirový, antiprophylactický a imunomodulační účinek.

Vlastnosti:

Jedinci, kteří dostávají interferony, vykazují takové vedlejší účinky jako deprese a sebevražedná predispozice. Pokud se symptomy zvyšují, měli byste přestat léčbu a kontaktovat psychiatra.

Indikace:

Léčivo se používá k léčbě chronických onemocnění hepatitidou C u pacientů s pozitivní HCV RNA, pokud nejsou známky dekompenzace onemocnění jater. Nejefektivnější je užívání léku v kombinaci s ribavirinem.

Schéma příjmu:

Zaveďte subkutánně do femorální části nebo do oblasti přední břišní stěny - místo injekce se musí střídat. Použití léku je možné odborníkem, který má zkušenosti s léčbou pacientů s hepatitidou C. Při kombinaci s ribavirinem se podává injekce jednou za týden při výpočtu 1,5 μg léku na 1 kg hmotnosti pacienta.

Kontraindikace:

Nedoporučujeme užívat lék proti osobám s přecitlivělostí na jeho složky. Také pacienti s dekompenzovanou jaterní cirhózou a autoimunitní hepatitidou ji neužívají. Dysfunkce štítné žlázy, epilepsie a duševní onemocnění jsou také omluvou pro opuštění Algeronu. Pacienti se zhoubnými novotvary, intolerancí laktózy a osobami mladšími jako věkové skupiny nemohou užívat drogu.

Nežádoucí účinky:

Nežádoucí účinky nejsou vyslovovány a nevyžadují stažení léku. Mohou se objevit bolesti hlavy, nevolnost, suchý kašel, vločková kůže a horečka.

naléhavě potřebují pomoc. 48 injekcí přípravku Algeron k léčbě hepatitidy C

naléhavě potřebují pomoc. Bylo předepsáno 48 injekcí přípravku Algeron k léčbě hepatitidy C. Postarám se o Algeron a Ribaverin (toto je ekvivalentní materiálové pomoci). Musíš se teď uzdravit, tak to řekl doktor. Neptám se na sebe, ale proto, že je malé dítě, je pro ni strašidelné, jak bude bez mě. Každý kurz v průměru stojí 70 tisíc rublů. kteří mohou pomoci karty Sporitelny 639002079010368949.

Díky všem, kteří nezůstali lhostejní.

  • poštovné
  • 9. dubna 2015
  • 17:02

Co to znamená (každý kurz v průměru stojí 70 tisíc rublů)?

  • feb199712
  • 9. dubna 2015
  • 19:52

se můžete dostat do úvěry! a tak opravdu nikdo na pomoc, tera drahý, tam jsou možnosti léčby na tý projekt! se neléčí 6 let, to nedává smysl, neumřel od hepatitidy a žloutenky, takže doktor řekl, je tam a motor z panterů odmítají, podle toho, který stav, jak varaint národní projekt v místě kam jít, pokud je to ve vaší oblasti! nebo prostě vás scammer a sbírat kořist, nebo lekarstava, a pak prodat, mnoho z nich bylo před 4 lety na mé cestě, miliony lidí nakažených onemocnění a vryatli všechno vyléčené, není dostatek financí a není prospěšné, aby stát byl zdravý tl. nepropadejte panice, žijí s hepatitidou C, normální a velmi kvalitní, tady čistý psychologie je stále platný, pak jde smerene, myslet pozitivně a život je krásný s hepatitidou C je

  • triad197605
  • 9. dubna 2015
  • 20:46

poštovné, kurz 3 měsíce 12 injekcí - pokud si koupíte jeden po druhém, cena je 8000 rublů, a pokud okamžitě 12 injekcí pak 62-65000 rub. + Ribaverin, potřebují 5 tablet denně. Na mně se nyní z této bezishhodnosti jedná o přímou depresi, neusiluji o to, aby pablo snížil pomoc s léky, a to je ještě nutnější.

  • triad197605
  • 9. dubna 2015
  • 20:52

feb199712, možná máte pokoru, když jen odpovíte za sebe, a když máte 4leté dítě, pak si myslíte zcela jinak. A nepožaduji peníze, Algeronova pomoc je strmější než peníze. Je jednoduše možné, že se někdo léčil, zbylo několik injekcí. Kdybych měl další snímky, které bych dal.

  • poštovné
  • 9. dubna 2015
  • 20:57

triad197605, mají příležitost k nákupu se slevou algerona koukněte http://www.hv-info.ru/gepatit- fórum / viewtopic.php? f = 10T = 113 83

  • poštovné
  • 9. dubna 2015
  • 21:00

Zde dodávají nebo prodávají zbytky léků. můžete najít své krajany. Hodně štěstí. http://www.hv-info.ru/gepatit- forum / viewforum.php? f = 10

  • feb199712
  • 9. dubna 2015
  • 21:01

triad197605, je pozůstatkem vzhledem k lidem, ale pro celý kurz vryatli soustředěný, pohonu přerušit nepoužitelné, je nutné celý kurz projít! Offline hepatitida není, na druhé straně si můžete prohlédnout, ale ze všeho nejvíc na komerční bázi, prodávat pozůstatky levnější! ale soudě, že stránky falešný, mnoho předpokládat, vytvářet skupiny, referenční testy, všechny dokumenty, takže můžete stále najít něco, a tak dále falešné vryatli kteří reagují! jestli bude mít ještě 1-2 injekce, pak to nemá smysl, aby je píchnutí a přerušit dopisy, potřebují plnou úrokovou sazbu nebo koupit za své peníze

  • 12brisbanu5
  • 10. dubna 2015
  • 08:26

Ribaverin a kopepus jsou stejné?

  • poštovné
  • 10. dubna 2015
  • 13:16

12brisbane5, ano. léčivých přípravků ribavirinu. kopegus- původní lék od švýcarské farmaceutické společnosti, „Hoffmann-La Roche“ přiloženého k Pegasys. jméno závisí na značce. beretol na PegIntron (Schering-Plough, USA), tyto léky jsou dražší, a jsou považovány za lepší čistit, což může snížit strana))). tam je ještě Ribapeg, Ribamedil, Arviron, Virazol, Devirs, Trivorin, Vero ribavirin, ribavirin-Meduna, ribavirin-Verte. vedoucí podle cenové kvality Ribavirin-SZ kapsle 200 mg, 60 ks. (Severní hvězda, Rusko), Rebetol, Copepus.

  • triad197605
  • 17. dubna 2015
  • 19:13

Proč se místo, kde se prodávají zbytky léčiv, nefunguje? Může se s tím někdo setkat?

  • formy
  • 7. května 2015
  • 09:33

A proč lékař nenabízí léčbu běžnými interferony? Nebo jste už byl pro ně léčen?

  • triad197605
  • 13. května 2015
  • 4pm

formy, jejich koljat v den a kolbasit od nich to je silné. A zde obecně nejsou žádné vedlejší účinky.

  • formy
  • 13. května 2015
  • 20:13

triad197605, jako pobckoc ne? Všichni mají pobochki. A teplota, a další, jako jsou vypadávání vlasů a deprese. Otočte se ke mně. Nyní bodala interferony i kolíky. Totéž.

  • úsilí
  • 20. května 2015
  • 10:51

triad197605, nikdo ti nedá nic. A tak mám kromě jiného i HEP C 1B po dobu 10 let. a to prostě jde na terasu. Takže bez panice))

Léčba hepatitidy s algeronem a ribavirinem

Terapie hepatitidy C, 1 genotyp. SOF + DCV

Stručně řečeno: 1 genotyp, není fibróza, zátěž je 6 milionů ALT, AST a TTG jsou normální. HIV coinfekce, CD4 - 420 (všechna data k 26.06), ARVT - kievksa, ritonavir, prezidium. Pojďme psát IL28.
PVT souhlasila, včera se chtěli zbavit, nejsou žádné drogy. Na otázku, kdy a co se stane, odpověď je Algerone + Ribavirin, zavolejte v srpnu.
Měla bych se vyrovnat s Algeronem, nebo se vytratit, abych dal Pegasovi? Algeron je používán v Rashe po dobu 2 let. Podle důkazu přenosnosti je nejlepší účinek stejný jako účinek Pegasys. Něco, co pochybuji.

Všechno bude v pořádku! Zjistil jsem to!

Alexey, a tady je to možné více podrobněji? Jména zapisují?
A obecně stojí za to spoléhat na takovou možnost v SC, pokud se nyní nabídne Algeron.

Drogy nejsou registrovány v Rusku, a když jsou registrovány, miliony budou stát. VikeuruPak ​​(3D) již slíbil v Rusku na podzim 1,5 milionu rublů. Cm. Post http://hivlife.info/showthread.php?p=455962#post455962, kde je uvedeno, jak se připojit k čínské sekce. Je třeba především koupit daklatasvir. Zasílání z Číny není a liboy samo bude muset letět do Hong Kongu, nebo nějací lidé spolupracují, čip a poslat někoho, kdo je důvěryhodný (v tomto případě je nutné si vybrat, to je pravda. Je-li důvěra nikdo, budete muset letět sám. Visa v Hongkongu není potřebujete pouze cestovní pas). Ale nejprve si přečtěte čínskou sekci.
Sofosbuvir,
Pokyn pro ty, kteří chtějí nezávisle objednat sophosbuvir v Indii
IndiSof

Existuje několik dalších témat, ale dostatek těchto dvou. Celkem

a) SOF
b) DCV
c) ribaverin.

Je mnohem jednodušší ovládat tuto terapii než obvykle a neočekává se žádné komplikace. Doba trvání léčby je 12 týdnů. Odhadované náklady - méně než 4000 USD. Zeptat se lizok, kolik strávil. Možná méně.

Katatonia lucidus Uživatel č. 17142 Registrácia 26.04. Příspěvky 725 Reputace 246

Re: Algerone + ribavirinová terapie.

Wow, už je to 1,5. Byl jsem pro dva na jaře, připravil molo na účet na podzim))

Katatonia lucidus Uživatel č. 17142 Registrácia 26.04. Příspěvky 725 Reputace 246

Re: Algerone + ribavirinová terapie.

Je mnohem jednodušší ovládat tuto terapii než obvykle a neočekává se žádné komplikace. Doba trvání léčby je 12 týdnů. Odhadované náklady - méně než 4000 USD. Zeptat se lizok, kolik strávil. Možná méně.

Náklady: Přesně si pamatuji 1910 Baku za dac. Pplus 30 000 tyr osobě létání do přístavu v Hongkongu. A 70.000 tyrů jsou tři plechovky Maypap a dva realtagraviry. Nepamatuji si, kolik je Mayphes. Protože zaplatila za všechno najednou. Zdá se však mnohem levnější. No, teď platit za virové testy. A další 3500 je Ribaverin pr-va severní hvězda. Zde je taková aritmetika. Doufám, že mínus a jsem rád, že jsem nemusel prodat byt, abych koupil místokrále.

Obyvatel fóra Uživatel № 13109 Registrace 22.03. Umístění СПб Příspěvky 107 Reputace 5

Re: Algerone + ribavirinová terapie.

A znovu ahoj!

Porazil jsem infu a začal jsem s HTP manželem. Následující je zajímavé: v jakém dávkování bude nutné přijmout SOF + DCV? Snažím se naplánovat své výdaje.
Pokud jsem správně pochopil z doporučení EASL, pak SOF 400 mg (1 den / den), DCV 30 nebo 60 mg (1 den / den), ribavirin 1200 mg / den (na výzvu společnosti Bobcat výše) po dobu 12 týdnů.

Dovolte mi vzpomenout na genotyp 1, fibroscan = 0, ARVT - kievksa / ritonavir / prezista. Vzhledem k tomu, že v režimu je ritonavir, měl by DCV být 30 mg / den? Opravte, pokud ne.

A přesto, uvedené generiká v pevném tématu fóra jsou v každém případě co si vybrat? Protože kvalita léčby netrpí?

Naposledy upravil Бублигум; 15.03. v 15:39.

Všechno bude v pořádku! Zjistil jsem to!

Porazil jsem infu a začal jsem s HTP manželem. Následující je zajímavé: v jakém dávkování bude nutné přijmout SOF + DCV? Snažím se naplánovat své výdaje.
A ještě více, od uvedených v generických formulářích s pevným předmětem, co si vybrat? Protože kvalita léčby netrpí?

sophosbuvir 400 mg, + daklutasvir 60 mg, jednou denně po dobu 12 nebo 24 týdnů, v závislosti na přítomnosti nebo nepřítomnosti cirhózy. může být nutné připojit ribavirin - bude zobrazeno genotypizace a fibroscan.

Vzhledem k tomu, že v režimu je ritonavir, měl by DCV být 30 mg / den? Opravte, pokud ne.

nedávné příhody naznačují, že při dávce darunaviru / ritonaviru nebo lopinaviru / ritonaviru není nutná úprava dávkování. EASL

v režimu s DRV r snížení dávky DCV na 30 mg by nemělo být. a protože cirhóza nehovoří, nepotřebujete ribavirin, a to zejména proto, že plánujete IVF.
o generikách sotva někdo řekne se 100% zárukou, ale nebyly žádné stížnosti, vše bylo úspěšně zacházeno, jak to chápu, což je to, co si přeji pro vás.

Naposledy upravil mr.brightside; 15.03. v 15:58.

celý život je ve vašich rukou. v této malé krabici s buňkami. (c)

Obyvatel fóra Uživatel № 13109 Registrace 22.03. Umístění СПб Příspěvky 107 Reputace 5

Re: Algerone + ribavirinová terapie.

mr.brightside upravila svůj příspěvek výše

A stojí za to udělat znovu fibroscan? První byla provedena dávno, pravděpodobně před několika lety.

Naposledy upravil Бублигум; 15.03. v 15:47.

Všechno bude v pořádku! Zjistil jsem to!

Statistiky fóra Uživatel č.18165 Připojen 30.07. Umístění С-Петербург Příspěvky 391 Reputace 178

Re: Algerone + ribavirinová terapie.

A stojí za to udělat znovu fibroscan? První byla provedena dávno, pravděpodobně před několika lety.

abyste dostali odpovídající léčbu, musíte mít aktuální údajů o zdravotním stavu. to je nepravděpodobné, samozřejmě, stav jater se degradoval na cirhózu na pár let, ale.

Naposledy upravil mr.brightside; 15.03. v 16:08. Líbilo se: novogod73

celý život je ve vašich rukou. v této malé krabici s buňkami. (c)

Obyvatel fóra Uživatel № 13109 Registrace 22.03. Umístění СПб Příspěvky 107 Reputace 5

Algheroon

Popis a pokyny přípravku Algeron

Algeron je antivirový přípravek používaný při komplexní léčbě hepatitidy C. Léčivo obsahuje látku chaineginterferon alfa-2b. Bez toho, aby se dostali do komplexních vlastností tohoto typu interferonu. stručně popisuje mechanismus jeho vlivu na viry.

V těle tato látka (která je součástí kapalné imunity) způsobuje produkci určitých sloučenin v buňkách infikovaných virem, které brání šíření patogenu. Také interferon aktivuje a zvyšuje aktivitu všech složek buněčné imunity (zabijácké buňky, makrofágy, lymfocyty a tak dále). Pro tuto látku jsou popsány další imunitní mechanismy, které pomáhají udržovat zdraví a pomáhat při boji s různými infekcemi.

Aktivní složka Algeronu je vyráběna bioinženýrskými metodami - lidský interferon produkuje kmeny bakterií.

Tento nástroj se používá, když:

  • Hepatitida C - aktivní, primární, chronická. Léčba se provádí společně s léčivem ribavirinem;

Produkují Algerone ve formě injekčního roztoku. Subkutánně se nacházejí v břišní stěně nebo stehně a střídají oblasti injekcí. Dávkování se provádí podle tabulky, která obsahuje návod k léčbě. Norma trvá 1,5 μg na kilogram hmotnosti pacienta. Injekce se provádí jednou týdně.

Je zapotřebí zahájení léčby pod dohledem zkušeného lékaře, který vypočítá dávky a vysvětlí, jak injekce provádět. On také posoudí stav pacienta na začátku léčby (včetně výsledků kontrolních testů). Další injekce se mohou provádět nezávisle. Instrukce přípravku Algeron podrobně popisuje, jak provádět injekce samostatnou stříkačkou nebo již naplněným roztokem.

Tyto informace si přečtěte a přesně dodržujte tyto doporučení. Každý popsaný krok není výsledkem nadměrných opatření, ale součástí techniky, kterou vyvinula a uplatňovala desetiletí. Jeho cílem je zachovat své zdraví a nakonec i život.

Anotace také popisuje úpravu dávky Algeronu pro různé poruchy, patologické stavy a získané dávky. Tyto informace jsou nezbytné jako připomínka lékaře. Pacient by měl pochopit, že je nepřijatelné provádět jakékoli úpravy léků nezávisle!

Kontraindikováno v:

  • Závažné onemocnění jater - cirhóza ve stádiu dekompenzace, selhání jater na pozadí kombinace HIV a hepatitidy C, autoimunitní hepatitida a tak dále;
  • Závažné renální patologie;
  • Nemoci nervového systému, včetně epilepsie;
  • Nemoci kardiovaskulárního systému, zejména ty, které nejsou kontrolovatelné;
  • Patologie štítné žlázy, které nelze korigovat užíváním léků;
  • Dědičná porucha metabolismu laktózy;
  • Onkologické onemocnění;
  • Některé krevní onemocnění, včetně těžké hemopoézy v kostní dřeni a závažný patologický nedostatek hemoglobinu;
  • Nesnášenlivost komponentů Algeronu nebo Ribavirinu;
  • Těhotenství a kojení;
  • Léčba muže, který je sexuálním partnerem těhotné ženy;
  • Léčba pacientů mladších věku;

- s opatrností, když -

  • Kombinace hepatitidy C a HIV při určité míře aktivity patogenů;
  • Závažný diabetes mellitus s rizikem komplikací;
  • Těžké plicní patologie;
  • Některá porušení krevního vzorce a koagulačního systému;
  • Při léčbě myelotoxickými látkami;

Nežádoucí účinky

Přípravek je dobře studován a toto je doloženo zejména podrobným popisem všech možných nežádoucích účinků. Zmíníme zde pouze ty příznaky, které si pacienti zvlášť stěžovali. Jedná se o:

  • Chřipkový stav s horečkou, zimnicí;
  • Cítí unavený, slabý;
  • Zvýšená emoční povaha, deprese, úzkost, nespavost, snížená pozornost;
  • Bolesti hlavy;
  • Nevolnost, průjem, bolest břicha, nedostatek chuti k jídlu;
  • Bolest v krku ve svalech a kloubech;
  • Suchý kašel, dušnost, bolest v krku;
  • Zánět míst v místě vpichu, suchost, svědění, vločková kůže, vypadávání vlasů;

Také ze strany laboratorních krevních indikátorů docházelo často k významným změnám ve vzorcích, ke snížení koncentrace glukózy a ke zvýšení koncentrace triglyceridů.

Takové reakce doprovázely přibližně každou desetinu pacienta. Mohou však existovat další příznaky. Jakákoli změna ve vašem stavu (dokonce předpokládaná, imaginární) je důležitá, co nejdříve informovat ošetřujícího lékaře.

Analogy levnější než Algheron

Tento nástroj je příliš špecializovaný a používá se v takových nebezpečných patologiích, že je prostě nebezpečné zvolit a používat analogy, které jsou levnější. Ale na druhé straně, náklady na Algeron a jiné podobné drogy mohou šokovat nepřipravenou osobu.

Analogy tohoto přípravku (obsahující peginterferon) jsou:

Obě tyto léky jsou dražší. Ve skutečnosti se ruský Algeron objevil jako ekonomičtější alternativa dovážených léků.

Při čtení terapie v nemocnici - injekce by měly být prováděny zdarma. Tato léčba obvykle trvá až do prvního zlepšení ("mínus"), po němž je pacient převeden na ambulantní péči. V některých oblastech existují programy, které lze využít k získání těchto produktů za slevu.

Recenze Alghero

Mnoho z těch, kteří zažili hepatitidu C, je léčeno standardním režimem: Algeron + Ribavirin. Navíc podle samotných pacientů je jejich volba často způsobena nižšími náklady na terapii (ve srovnání s cizími analogy).

V prvních dnech po injekci tohoto léku pacienti trpí různými vedlejšími účinky. Například:

- Horečka, bolesti hlavy, chlad, horečka... Tak začala moje léčba.

- Mám horečku. Obvykle trvá po podání injekce tři dny. Jsem už zvyklá na to. Další hroznou věc je nevolnost. Za to stojí za to začít něco dělat, začíná se mrkat hodně.

Někteří poznamenávají, že po následných injekcích nedochází k tak zřetelnému zhoršení stavu:

- Už je to pár týdnů. Jsem zvyklý - teplota nikdy nepřeskočí. Samozřejmě, slabost, nepřítomnost je deprese - to se stává... Já přijímám nejrůznější věci pro játra, aby se nějak zlepšila.

- Byl jsem účastníkem klinických studií. Za rok jsem dostal všechny pobachki, které jsou nyní popsány v anotaci. Ale byl vyléčen.

Obecně, když čtete recenze o Algherone, chápete, jak individuálně každý organismus reaguje na tuto terapii. Lidská individualita je také velmi důležitá: někdo je ochoten vydržet téměř jakékoliv utrpení, kvůli účelu, zatímco jiní se neustále snaží "zakrývat" jakékoliv zhoršení zdravotního stavu novými a novými léky. Netřeba dodávat, že účinnost léčby se liší, ale ti, kteří dokázali tuto chorobu porazit - hodně.

Ocenujte Algheiron!

Celkové hodnocení: 3.8 z 5 118

Ribavirin v léčbě hepatitidy

Dobrý den, mám hepatitida C, genotyp 1, Fibroscan ukázal počáteční fázi cirhózy, nepijte, nekouří, ale velmi ráda muffiny a plyushechki, který je extrémně kontraindikován u velkých samozřejmě počet nepoužívají jazyce průběhu léčby algeronom a ribavirinem po dobu 12 týdnů - pozitivní kvalita. co dělat, jak být? Léčba na vlastní náklady? Proč se stále nachází, je droga nevhodná?

-05-13 18:34. Zilia Rusko / oblast Tyumen

Upozorňujeme, že žádná rada nebo rada na internetu není náhradou za konzultaci s lékařem na plný úvazek! Správa stránek není zodpovědná za možné následky!

Odpovědi na otázky mohou pouze uživatelé, kteří zaregistrovali a potvrdili profil lékaře

Dobrý den, tato léčba je neúčinná a v moderním civilizovaném světě se nepoužívá. Efekt je extrémně nízký. Pokud se můžete zaregistrovat ke konzultaci, pokusím se o pomoc. S HI. Aleksandrov PA

Ahoj, s 1 genotypem Algeronu a ribavirinu, slabá terapie. Má smysl revidovat terapii interferonem pro terapii neinterferonem. S pozitivní PCR po dobu 12 týdnů můžete mluvit o neúčinnosti této terapie a zastavit ji.

A co jste udělali nebo jste udělali kvalitní PTSR? Potřebujeme kvantitativní. Virová zátěž by se měla snížit. Na základě toho a soudce. Zda je třeba léčit dále. Ale obecně, teď existují další léky na léčbu, takže nezoufejte.

Podobné konzultace

Za 3 týdny od počátku se na rtu objevil herpes virus. Již byla nemocná tak opakovaně, i v prvním těhotenství, ale za 20 týdnů. Co může mít důsledky pro dítě a co potřebuje. Celkové odpovědi (1)

Ať už je možné, aby dítě bylo očkované kokainem k vypití suprima lor nebo faryngoseptu s horečkou, konzultoval jsem s lékaři, řekl, že kromě ko ro ro steroidů a iunodepresantů může. Celkové odpovědi (1)

Ahoj, u mne zjistili toxoplasmózu-IgG a lGM pozitivní, peresdala dvakrát. Mám těhotenství 12 týdnů, jsem prošel analýzou pro avidita-výsledek 16, pro ptsr krví k t. Celkové odpovědi (1)


Související Články Hepatitida