Fórum hepatitidy

Share Tweet Pin it

Sdílení znalostí, komunikace a podpora pro lidi s hepatitidou

Spusťte HTP 11.11.11. Altevir + Ribavirin (Hep C 3a)

Moderátor: Gudvin

Spusťte HTP 11.11.11. Altevir + Ribavirin (Hep C 3a)

Vaše zpráva alek volf »11 Nov 2011 21:51

Re: Spusťte OEM 11.11.11. Altevir + Ribavirin (Hep C 3a)

Vaše zpráva Gudvin »11 Nov 2011 21:52

Re: Spusťte OEM 11.11.11. Altevir + Ribavirin (Hep C 3a)

Vaše zpráva Gal1nka »11 Nov 2011 21:52

Re: Spusťte OEM 11.11.11. Altevir + Ribavirin (Hep C 3a)

Vaše zpráva alek volf »11 Lis 2011 22:08

Re: Spusťte OEM 11.11.11. Altevir + Ribavirin (Hep C 3a)

Vaše zpráva Gudvin 11. listopadu 2011

Re: Spusťte OEM 11.11.11. Altevir + Ribavirin (Hep C 3a)

Vaše zpráva alek volf 11. listopadu 2011

Re: Spusťte OEM 11.11.11. Altevir + Ribavirin (Hep C 3a)

Vaše zpráva OlgaUA 11. listopadu 2011

Re: Spusťte OEM 11.11.11. Altevir + Ribavirin (Hep C 3a)

Vaše zpráva Gudvin 11. listopadu 2011

Re: Spusťte OEM 11.11.11. Altevir + Ribavirin (Hep C 3a)

Vaše zpráva Alexey-1980 »Blog Archive» 12. 11. 2011 03:48

Re: Spusťte OEM 11.11.11. Altevir + Ribavirin (Hep C 3a)

Vaše zpráva alek volf »12 Nov 2011 08:34

Re: Spusťte OEM 11.11.11. Altevir + Ribavirin (Hep C 3a)

Vaše zpráva Sovok-59 »12 Lis 2011 08:39

Re: Spusťte OEM 11.11.11. Altevir + Ribavirin (Hep C 3a)

Vaše zpráva alek volf »12 Lis 2011 09:31

Re: Spusťte OEM 11.11.11. Altevir + Ribavirin (Hep C 3a)

Vaše zpráva OlgaUA »12 Lis 2011 09:48

Re: Spusťte OEM 11.11.11. Altevir + Ribavirin (Hep C 3a)

Vaše zpráva Sovok-59 »12 Nov 2011 10:32

HEPATITIS C - tajemný virus! Fórum je věnováno problematice rehabilitace po terapii, přirozených metod posílení imunity, zdravé výživy, příběhů o pacientech.

Navigační nabídka

Odkazy uživatelů

Informace o uživateli

Pravda o ribavirinu - o čemž lékaři mlčí.

Příspěvky 1 strana 48 z 48

Sdílejte to312013-08-25 23:58:49

  • Autor: Алина
  • Nováček
  • Registrovaní od: 2013-08-25
  • Pozvánky: 0
  • 0 příspěvků
  • Respekt: ​​+0
  • Pozitivní: +0
  • Váš genotyp: 1b
  • Krevní skupina: 3
  • Znamení zvěrokruhu:
  • Využití na fóru:
    36 minut
  • Poslední návštěva:
    2013-09-04 23:13:03

ahoj všichni! Řekněte nebo řekněte, kdo se ve Švýcarsku snažil léčit? jaký je výsledek?

Sdílejte to322013-08-29 14:59:19

  • Autor: Kosmonavt
  • Administrátor
  • Umístění: Spojené království
  • Registrovaný od: 2009-11-29
  • Pozvánky: 0
  • Online Příspěvky: 0
  • Respekt: ​​+10
  • Pozitivní: +19
  • Věk: 40 [1978-01-25]
  • Váš genotyp: 1
  • Krevní skupina: 1
  • Znamení zvěrokruhu: Vodnář
  • Využití na fóru:
    1 den 12 hodin
  • Poslední návštěva:
    2013-11-18 15:52:06

Léky jsou všude stejné a výsledek bude stejný. Po terapii se objeví nové zdravotní problémy, hormonální systém bude létat, psychika se rozbije, apatie a deprese budou mučeni.
Hepatolog zasadil ruce a napsat postoupení jinými lékaři, odborníci úzký profil a říci - „Udělali jsme vše pro to, abyste se léčit své nové nemoci od jiných lékařů.“
Takže to bylo s mnoha, nejen se mnou. A před terapií jsme byli zdraví, nic, žádné nemoci, kromě hepatitidy C.
Teď jsem 100% jistý, že léky proti hepatitidě nejsou léčeny, ale jsou zmrzačené.

Sdílejte to332013-08-30 13:20:19

  • Autor: Аська
  • Nováček
  • Místo: Краснодар
  • Registrovaní od: 2013-08-30
  • Pozvánky: 0
  • 3 příspěvky
  • Respekt: ​​+0
  • Pozitivní: +0
  • Pohlaví: Žena
  • Věk: 38 [1980-05-16]
  • Váš genotyp: 1b
  • Krevní skupina: 2+
  • Znamení zvěrokruhu: Taurus
  • Využití na fóru:
    1 hodina 22 minut
  • Poslední návštěva:
    2013-08-30 13:59:51

Jaká noční můra, kachna co dělat? Chcete se léčit a jak?

Sdílejte to342013-08-31 02:38:44

  • Autor: demis
  • Nováček
  • Registrovaný od: 2012-09-30
  • Pozvánky: 0
  • 0 příspěvků
  • Respekt: ​​+0
  • Pozitivní: +0
  • Váš genotyp: 3
  • Krevní skupina: 2+
  • Znamení: škorpión
  • Využití na fóru:
    1 hodina 44 minut
  • Poslední návštěva:
    2013-08-31 03:05:43

Léky jsou všude stejné a výsledek bude stejný. Po terapii se objeví nové zdravotní problémy, hormonální systém bude létat, psychika se rozbije, apatie a deprese budou mučeni.
Hepatolog zasadil ruce a napsat postoupení jinými lékaři, odborníci úzký profil a říci - „Udělali jsme vše pro to, abyste se léčit své nové nemoci od jiných lékařů.“
Takže to bylo s mnoha, nejen se mnou. A před terapií jsme byli zdraví, nic, žádné nemoci, kromě hepatitidy C.
Teď jsem 100% jistý, že léky proti hepatitidě nejsou léčeny, ale jsou zmrzačené.

40 dní uplynulo od skončení pvt.fizicheski cítit luchshe.no bolesti hlavy a hluk vám nepropadne ucho, chuť v ústech a vlny jako ribovirinovye stávají méně nápadný, ale prisutstvuyut..pozvonochnik křivka stal.treschit.govoryat manualku že teprve po 3 měsících po hře.

Sdílejte to352013-11-04 23:23:53

  • Autor: Яна
  • Nováček
  • Registrovaní od: 2013-11-04
  • Pozvánky: 0
  • 0 příspěvků
  • Respekt: ​​+0
  • Pozitivní: +0
  • Váš genotyp:
  • Krevní skupina: 1 +
  • Znamení zvěrokruhu: Střelec
  • Využití na fóru:
    10 minut
  • Poslední návštěva:
    2013-12-05 10:13:37

Dobrý den, chci podělit se o svou léčbu s ribavirinem a interferonem. Když zjistila, že mám hepatitidu se mnou, jsem byla těhotná. V diagnostickém centru zaměstnanci řekli "je to v pořádku - vyléčíme se!" A poradil hepatologovi. Mimochodem, profesore. On zakázal porod, poslal na potrat a bylo mu řečeno, aby se s ním zacházelo po dobu šesti měsíců. Dítě chtělo být strašné, ale aby se narodil pacientovi? Nooooo. Rozhodli se: potrat, léčba a opět těhotenství. Půl roku pod touto těžkou, drahou léčbou se zdálo, že je to peklo. Jak fyzicky, tak duševně žije jen s nadějí, že se zotaví, znovu otěhotní a má zdravé dítě.
O šest měsíců později proběhly úspěšné testy. Virus zůstal v krvi, ale neměl by nikomu napadat. Pro mne a pro manžela mi hepatolog řekl: "za 4 týdny bude ukončena akce, která může skončit a může se stát" berimen ". Raději jsem těhotná za 4 týdny.
Jako výsledek, dítě se srdečním onemocněním a těžkou patologií zraku. Můj syn má 9 let. 9 let mučednictví pro nemocnice, skryty svědomí, on je zdravotně postižený, vidí 1 procento sto s jedním okem, zacházel dokonce i v Německu, 750 000 eur nepomohlo. Narodil se a za 10 dní první operaci na očích. Pak každý rok pro 2 operace.
Řekni mi, proč? Ale co mne bylo zacházeno a přátelé s hepatitidou B a C porodili zdravé děti?
Proč hepatologistka-profesorka zelí dovolila beremenům za 4 týdny, kdy jsou tyto drogy tak toxické?
Že v roce 2004, kdy se narodil můj syn, tato informace nebyla k dispozici hepatologům?
Jak mohu žít osoznovaya, že mé dítě je odsouzeno k životu, a na to je za to lékař.

Zpětná vazba na léčbu hepatitidy s altevirem a ribavirinem

Altevir

Popis a pokyny léku Altevir

Altevir je přípravkem interferonu. což je jeden z nejdůležitějších faktorů obrany člověka. Tento lék obsahuje rekombinantní lidský interferon alfa-2 beta. Tato sloučenina má antivirovou aktivitu inhibicí množení virů v buňkách tkáně, stejně jako snížení intenzity reakcí samotných patologické tkáňové penetrace činidla (proliferace). Vliv interferonu stimuluje buněčnou imunitu - aktivitu buněk - fagocytů, T-buněk a tak dále. Navíc přítomnost této látky v těle snižuje rychlost vývoje nádorových procesů. Proto léčba virových a onkologických patologií zahrnuje podávání interferonových přípravků, například Altevira.

Altevir se používá k:

  • Chronické formy virové hepatitidy B a C;
  • Papilomy a kondylomy;
  • Některá zhoubná onemocnění - Kaposiho sarkom, melanom a tak dále.

Altevir forma uvolňováním pro parenterální podávání, - subkutánní nebo intramuskulární injekce, stejně jako intravenózní (po kapkách). Pokud jsou zobrazeny snímky, zahájení léčby by mělo být pod dohledem lékaře, ale pak může pacient pokračovat v léčbě samostatně. Instrukce léku Altevir obsahuje obecné informace o taktikách jeho použití v různých patologických stavech. Tyto informace jsou nepochybně poskytnuty pro obecné informace o pacientech, ale individuální jmenování provádí ošetřující lékař s přihlédnutím k konkrétní situaci.

Kontraindikován Altevir za:

  • Těžká ledvinová a jaterní patologie (s imunosupresivní léčbou);
  • Závažné kardiovaskulární patologie (včetně s hyperkoagulací);
  • Těžké patologie nervového systému a psychika;
  • Autoimunitní patologie a imunosupresivní terapie;
  • Nepodléhá korekci těžkých plicních onemocnění, štítné žlázy, diabetes mellitus a tak dále;
  • Během těhotenství kojení;

Nežádoucí účinky přípravku Altevir

Zavedení této drogy často vede k chřipkovým stavům - horečce, zimnici, slabosti. Tyto reakce jsou dočasné. Zdraví nervového systému může trpět, což se projevuje podrážděností, bolesti hlavy, depresivním stavem (až po sebevražedné myšlenky) a tak dále. Kromě toho může léčba přípravkem Altevir způsobit svalovou bolest, poruchy zažívacího traktu, pokles krevního tlaku, porušování krevní formulace, dermatologické reakce a tak dále.

Recenze hotelu Altevira

Obecně platí, že recenze týkající se Alteviru souvisí s diskusí o tom, jak a kam vstoupit. Potřeba užívání tohoto léku a jeho analogů zpravidla nevyvolává pochybnosti u pacientů. Takže na fórech, kde komunikují pacienti s virální hepatitidou, probíhají podrobné diskuse o tomto tématu:

- Včera jsem dostal první injekci přípravku Altevira do žaludku. Bylo to tak bolestné! Nejsem si jistý, co můžu udělat sám sobě... A mohu si injekčně injektovat do hýždí stejnou malou stříkačkou?

- V hýždě, v noze - můžete pichnout (již intramuskulárně, nikoliv subkutánně). To ale vyžaduje normální (ne inzulínovou) injekční stříkačku.

- Každým dnem se Altevir pichá, dokud se zvýšené ukazatele biochemie nezmění. A pak to udělám za den. Ačkoli někteří lékaři předepisují třikrát týdně...

Otázka místa vpichu je u těchto pacientů naléhavá. Koneckonců, držení dlouhého kurzu (například šesti měsíců) přípravku Altevira, zavedení do hýždě, znamená přeměnit obě svaly na souvislý "nerv". Pro takovou dlouhodobou léčbu je nejoptimálnější podávání léku subkutánně v záhybech břicha.

O frekvenci injekcí - existují různé názory. Je zřejmé, že takové intenzivní zatížení (denní injekce) může vydržet jen poměrně silné tělo. Doporučení třikrát týdně očistit Altevir je založeno především na nutnosti snížit pravděpodobnost nežádoucích účinků.

Ohodnoťte Altevir!

Celkové hodnocení: 4.1 z 5 243

Můj manžel a já jsme začali ukrást Altevir 10.03. 3krát týdně intramuskulárně. Máme hep C, 2 gen. První dvě injekce (nebo spíše dojmy po nich) budou trvat dlouho. Tato vysoká teplota (dosáhla 40), a bolesti svalů a kloubů, bolest hlavy a, a suché slizistyh.No pro zotavení může snést všechny. Jediná věc, s každou injekcí, je stále bolestnější (samotná injekce). O měsíc později se teplota vrátila na normální, ale pravidelná bolest hlavy, bolest v kloubech zůstala. budeme pokračovat!

Její manžel začal užívat Altevir dne 29.04.14. Kolín každý druhý den. První den je jenom noční můra, lámání, třes, oba z aktuálního ve filmu! teplota 39,2, nespadá do 6 hodin a je lepší dát si noci, že je možnost lehnout si. Ráno to bylo 37,5. Už je to dobré. Vedle prick čekal se strachem, zásobené se svíčkami na teplotě, ale naštěstí prošel tiše, každý den, jednodušší a snadnější, teplotu 37,2, 37,0.Lomki třese ne, žádnou bolest. Někdy bolesti hlavy, ale to není tak hrozné jako první den. Držte se, buďte léčeni, všechno bude v pořádku, opravdu tomu věříme!

A tady jsme znovu! Byly to 3 měsíce od začátku OEM. Máme mínus. Pokračujeme v léčbě. Podle mých vedlejších účinků skoro proběhlo nebo proběhlo (prožívám pouze vlasy, které mluví, začnou intenzivně vypadávat). Teplota jejího manžela vzrůstá po každé injekci. Pili jsme extra bodlák (je mnohem lehčí, chuť k jídlu vypadá, klouby méně zraněné.) Injekce jsou stále stejně bolestivé, ale můžete tolerovat! Také pijeme sirup Gerbamarin pro játra (s čajem a citronem), ale také zmírňuje vedlejší účinky. Tatiana, přejeme vám a vašemu manželovi trpělivost a skvělé zdraví.

HEPATITIS S. Je to léčebný nebo ne?

Lidé mají pravdu. s výjimkou interferonů nic neuděláte. léčba je velmi obtížná a nákladná. nechá se držet dietní výživy, pije mléko a dvakrát za rok propichuje fosfoglym v nemocnici. Je to zdarma. není tak strašidelné.


K mé matce 57 a v ní chronické hepatitidě B. Zotavit se v tomto věku z In bude oche problematicky a to je nepravděpodobné. Kromě interferonů existují i ​​jiné léky, které jsou používány a poměrně účinné, ale časování je významnější a interferon je nejlevnější metoda. Mimochodem, není nutné potlačit hepatitidu, můžete významně snížit její účinek na tělo. Adresa pro hepatologové v Záporoží. Je-li fáze aktivní, je mnohem účinnější léčit.

Konstantin. nechápete. že Viriad léčí hepatitidu B, ale nikoliv hepatitidu C.


George, který si nejprve nepozorně přečetl místo otázek, její matka a C a B, ve druhé jsem se právě nabídl, že si přečtu. Nové technologie léčby se neustále objevují. Doporučuji kontaktovat HEPATOCENTER. Pro osoby, které nemohou podstoupit léčbu pro fyzickou kondici, nabídnou jemnější léčbu. Interferony jsou vhodné pro ty, kteří mají normální fyzický stav a / nebo mají možnost ležet ve vrstvách po dobu několika měsíců. ALE musíte jít na profesionálního HEPATISORA a na specialisty na infekční onemocnění. A pokud jde o Veriad jsem řekl, jen pro příklad lze uvést, že věda není v klidu, a ve snaze, aby se nedostala tseroz nutně porazit nemoc na sto procent, můžete výrazně snížit dopad virů a poskytovat co nejvíce příležitostí k obnovení játra na přijatelnou úroveň. Ačkoli si zároveň pamatujete, že jste potenciálním nebezpečím infekce pro ostatní.

465. George | |. | 28.08., 14:12:52 [3409021155]

George, který si nejprve nepozorně přečetl místo otázek, její matka a C a B, ve druhé jsem se právě nabídl, že si přečtu. Nové technologie léčby se neustále objevují. Doporučuji kontaktovat HEPATOCENTER. Pro osoby, které nemohou podstoupit léčbu pro fyzickou kondici, nabídnou jemnější léčbu. Interferony jsou vhodné pro ty, kteří mají normální fyzický stav a / nebo mají možnost ležet ve vrstvách po dobu několika měsíců. ALE musíte jít na profesionálního HEPATISORA a na specialisty na infekční onemocnění. A pokud jde o Veriad jsem řekl, jen pro příklad lze uvést, že věda není v klidu, a ve snaze, aby se nedostala tseroz nutně porazit nemoc na sto procent, můžete výrazně snížit dopad virů a poskytovat co nejvíce příležitostí k obnovení játra na přijatelnou úroveň. Ačkoli si zároveň pamatujete, že jste potenciálním nebezpečím infekce pro ostatní.


Souhlasím s vámi, nesprávně jsem vás nesprávně porozuměl, ospravedlňoval jsem se, ale v předchozích příspěvcích jste mi nerozuměl.

Uživatel stránky webu Woman.ru chápe a souhlasí s tím, že je plně zodpovědný za veškeré materiály zveřejněné částečně nebo úplně prostřednictvím služby Woman.ru.
Uživatel stránky stránky Woman.ru zaručuje, že umístění materiálů, které předložil, neporušuje práva třetích stran (včetně autorských práv), nepoškozuje jejich čest a důstojnost.
Uživatel stránky stránky Woman.ru, zasílající materiály, má tedy zájem o jejich zveřejnění na webu a vyjadřuje svůj souhlas s jejich dalším využíváním redakčními pracovníky webu Woman.ru.
Veškeré materiály na webu Women.ru, bez ohledu na formu a datum zveřejnění na webu, mohou být použity pouze se souhlasem redakčního webu. Reprodukce materiálů z webu Woman.ru je nemožné bez písemného souhlasu redakce.

Redaktoři neodpovídají za obsah reklam a článků. Názor autorů se nemusí shodovat s redakčním hlediskem.

Materiály zveřejněné v sekci Sex se nedoporučují pro prohlížení osob mladších 18 let (18+)

Když navštívíte woman.ru, souhlasíte s Podmínkami používání stránky Woman.ru. v t.ch. a v části o cookies.

Síťová publikace Woman.ru (Certifikát médií EL № FS-77 - 65950, vydaný společností Roskomnadzor dne 10. června roku).

Altevir - Hodnocení

Altevir je prostředek interferonu, který je důležitým faktorem lidské imunity. Ve složení tohoto léčiva existují látky, které mají antivirovou aktivitu. Jednou z nejdůležitějších složek je rekombinantní interferon alfa-2 beta. Tato látka inhibuje množení virů, snižuje intenzitu patologických reakcí. Buněčná imunita je stimulována působením interferonu, tj. Zvyšuje se aktivita buněk fagocytů a T buněk. Vzhledem k přítomnosti této látky v lidském těle se rychlost a intenzita vývoje nádoru snižují. Proto v léčbě onkologických a virových patologií odborníci často předepisují léky interferonu, včetně přípravku Altevira.

Pokyny k užívání přípravku Altevir

Používá ho pacienti s chronickými formami virové hepatitidy B a C, stejně jako s papilomy a kondylomy. Doporučuje se také u některých maligních onemocnění, jako je Kaposiho sarkom, melanom.

Forma přípravku Altevir pro parenterální podání je subkutánní nebo intramuskulární injekce, intravenózní infúze pomocí kapátků. Při léčbě přípravky Altevir by měl být pacient pod dohledem lékaře. A dále pacient může nezávisle pokračovat v léčbě. Pokyny k léčbě přípravkem Altevir obsahují obecné informace o různých taktických způsobech jmenování v závislosti na patologii. Je pravda, že takové informace jsou zobecněny a nikdo nezruší individuální jmenování lékařem, v závislosti na specifických situacích.

Kontraindikace

Při těžkých patologických stavech ledvin a jater, tj. Při léčbě imunosupresivy, je zapotřebí užívat v patologických stavech kardiovaskulárních a nervových systémů. Také je kontraindikován u jedinců s autoimunitními patology a paralelní léčbou imunosupresivy. Použití se nedoporučuje u onemocnění štítné žlázy, plic, diabetes mellitus. Altevir je zakázán těhotným a kojících matek.

Nežádoucí účinky

Osobní nesnášenlivost k léčbě, nedodržení všech pokynů uvedených v pokynech může vést k častým nežádoucím účinkům, jako je horečka, zimnice, slabost. Tyto reakce jsou však dočasné. Nervový systém může být ovlivněn lékem, který se projevuje podrážděností, depresivním stavem, bolesti hlavy. Také léčba přípravkem Altevir může způsobit bolest svalů, poruchy trávení, nízký krevní tlak, porušení krevního složení, dokonce dermatologické reakce.

Recenze hotelu Altevira

Nejčastější recenze o přípravku Altevir ovlivňují téma léku. Pokud jde o účinnost tohoto léčiva a jeho analogů, pochybnosti nevyvolávají u pacientů.

  • Včera poprvé jsem cítil akci Altevira. Injekce byla provedena v žaludku, velmi bolestivý postup. Byla tu otázka: zda je možné pichnout ve stejné stříkačce, ale pouze v hýždě? Jen jsem si uvědomil, že se nemůžu vstříkat do mého žaludku. Lékař řekl, že můžete vstřebat intramuskulárně jak do nohy, tak do hýždí. Avšak injekční stříkačka by neměla užívat inzulín, ale obvykle.
  • Altevir denně podávám injekci. Lékař předepisuje, až dojde k poklesu ukazatelů biochemie. A pak to můžete udělat za den, a v některých případech může být jmenování lékařů omezeno třikrát týdně.
  • Doktor Altevir mi nařídil. Po první injekci byly pocity strašné. Samotná injekce je velmi bolestivá a ihned se zhoršilo celkové zdraví, hlava začala bolet. Myslím, že zkusím nějaké analogy z Altevir, protože mi to nevyhovuje.

Problém místa vpichu je nejoblíbenější u pacientů, kteří užívají tento lék. Léčba tímto lékem může trvat až šest měsíců. Během takového dlouhého cyklu injekčního podání léku na stejné místo může způsobit nežádoucí účinky. V případě dlouhodobého užívání je nejlepší podkožně injikovat injekci do záhybů břicha.

Pokud jde o četnost injekcí Altevira, názory se zde liší. Denní injekce jsou dostatečně vážným zatížením, které nemůže každý organismus udržet. Aby se snížila pravděpodobnost vývoje léků, doporučuje se Altevir bodit pouze třikrát týdně.

Balení Altevira, obsahující 5 ampulí po 1 ml, za cenu 972 až 1006 rublů.

Názory na drogu Altevir

Získali jsme skutečné recenze o produktu Altevir, který publikují naši uživatelé. Nejčastěji jsou odpovědi napsány matkami malých pacientů, ale také popisují osobní historii užívání léku na sebe.

Jako součást komplexní terapie u dospělých:
- s chronickou virovou hepatitidou B bez příznaků cirhózy;
- s chronickou virovou hepatitidou C v nepřítomnosti příznaků jaterní insuficience (monoterapie nebo kombinovaná léčba ribavirinem);
- s papilomatózou hrtanu;
- s genitálními bradavicemi;
- s leukémie z vlasatých buněk, chronická myeloidní leukémie, non-Hodgkinova lymfomu, melanomu, mnohočetného myelomu, Kaposiho sarkom na pozadí AIDS, progresivní rakoviny ledvin.

Diskuse

. Dokonce i první rok student zná vnější stěnu. Druhý - interferon-alfa droga má všechny roztomilé vedlejší účinky (viz terapie hepatitidy). Porovnejte pokyny s přípravkem viferon a altevir, rozsah a vedlejší účinky. Existují názory některých pediatrů, že děti dostávající viferon v ARVI mají delší a st.

. Sal by nikdy. Neexistuje žádná látka s tímto jménem. A ty, kdybys byl doktor, to by vědělo. A pokud nejste lékař, kdo jste vy? Reklamní agent? Více: píšete o "Intron" a "Altevir". Ne příliš líní, aby viděli, jaký druh příprav. Obojí se podává intramuskulárně nebo přes ústa. Pokud jste byl lékař, Natalie, věděli jste, že způsob podávání z velké části určuje počet vedlejších účinků. Co je naznačeno v kontraindikacích k těmto lékům ve slově, lze nazvat - chřipkový syndrom. Ty, samozřejmě, to nevíte. Odkud? V kulinárské škole to není vyučováno. O dalších skutečnostech nepředpokládám, že bych se domnívala, že tuto drogu neznám dostatečně, abych mohl soudit. A tady vy, čtenáři reko.

. Znám stěnu střeva i prvního člověka. Druhá - příprava interferonu-a má všechny roztomilé vedlejší účinky (viz hepatitidy terapii.). Porovnávat návod viferon a alteviru, rozsah a vedlejší účinky. Existují názory některých pediatrů, že děti dostávají Viferon SARS, mají dlouhou a přetrvávající horečka.... Ostatní přípravky - „antivirové“ a tzv imunomodulační přípravky s antivirovou aktivitou. - Tsikloferon, likopid, polioksidony, timogen, Kagocel, panavir, neovir, Isoprinosine, groprinosin, proteflazid atd rovněž nebyly řádné klinické bezpečnostní zkoušky a účinnost a nesmí být používán, zvláště.

. Zbytek je hodně. Jen tak pro zábavu, zadejte do vyhledávání na internetu, například „Intron“ (tento interferon alfa-2b zahraniční výroby, účinná látka je stejná jako v viferon) nebo „Altevir“ (to je naše produkce interferonu alfa-2b, a je zajímavé, s Stejná rostlina je látka interferonu alfa-2b pro výrobu čípků Viferon). Viz část "Nežádoucí účinky". Pak se podívejte na vedlejší účinky přípravku Viferon (podle instrukcí k léku, ne). Myslím, že tato nesrovnalost je docela zajímavá otázka, která se ho může zeptat lékaři, který jmenoval Viferona. "Zde jsou informace o ARVI http://forums.rusmedserv.com/showthread.php.

. Zbytek je hodně. Jen tak pro zábavu, zadejte do vyhledávání na internetu, například „Intron“ (tento interferon alfa-2b zahraniční výroby, účinná látka je stejná jako v viferon) nebo „Altevir“ (to je naše produkce interferonu alfa-2b, a je zajímavé, s Stejná rostlina je látka interferonu alfa-2b pro výrobu čípků Viferonu). Viz část "Nežádoucí účinky". Pak se podívejte na vedlejší účinky přípravku Viferon (podle instrukcí k léku, ne). Je to divné, že? Myslím, že tento rozpor - docela zajímavá otázka požádat ho k lékaři, který předepsal Viferon „Re-číst pro bůhvíkolikáté, a mohou být jisti, že jste na..

. Zbytek je hodně. Jen tak pro zábavu, zadejte do vyhledávání na internetu, například „Intron“ (tento interferon alfa-2b zahraniční výroby, účinná látka je stejná jako v viferon) nebo „Altevir“ (to je naše produkce interferonu alfa-2b, a je zajímavé, s Stejná rostlina je látka interferonu alfa-2b pro výrobu čípků Viferon). Viz část "Nežádoucí účinky". Pak se podívejte na vedlejší účinky přípravku Viferon (podle instrukcí k léku, ne). Je to divné, že? Myslím, že tato nesrovnalost je dost zajímavou otázkou, než ji požádat lékaře, který jmenoval Viferona. "Znovu čtete po stotinu a můžete být přesvědčeni.

. Xia střevní stěny i pervokursniku.Vtoraya je známo, - přípravek interferonu-a má všechny roztomilé vedlejší účinky (viz hepatitidy terapii.). Porovnávat návod viferon a alteviru, rozsah a deystviya.Est boční výhled na některých pediatrů, že děti dostávají viferon SARS mají více dlouhodobý a stabilní lihoradku.Kipferon - stejný viferon, který přidal imunoglobuliny z krve. Navzdory všem možným průzkumným opatřením není zajištěna žádná krev donoru bez virů hepatitidy a HIV. Používání jakýchkoli krevních derivátů by proto mělo být prováděno s velkou opatrností. Existují také homeopatické "protiopatření".

. přípravu léku, pak přineste normální argumenty. Například výsledky mezinárodních studií provedených podle pravidel lékařské medicíny založené na důkazech. Četl jsi, že chovají intron a altevir? Viděl jste seznam pobochek? Stále máte pochyb o tom, že přípravky na interferon jsou pro děti bezpečné, jak tvrdí naši.

. ayu máme něco podobného, ​​nebo bohužel (((anagrelidu tohoto tabletu ven? 5 tablet je tam bojí tolik pít (((komunikoval s holkama taky, s diagnózou ET, takže injekce představují nebo Altevir nebo Roferon-A a krevní destičky na podzim až na 300. Říkají a berou na ně, můžete, a jsou převedeny normálně. Jdu na placeného lékaře, zjistím.

Přečtěte si o Altevire, jak, jak může být Viferon neškodný, pokud funguje? Buď funguje as pobochkami nebo nefunguje a je neškodné. A další je třeba číst o smyslu pro interferon, o tom, jaký je obecně a jak funguje. Mělo by to být stále totéž, přemýšlejte.. Možná je část vitaminu C a E vše.

Altevir

Ekaterina Ruchkina 25. září 2012

Popis a pokyny léku Altevir

Altevir je přípravkem interferonu, který je jedním z nejdůležitějších faktorů obrany člověka. Tento lék obsahuje rekombinantní lidský interferon alfa-2 beta. Tato sloučenina má antivirovou aktivitu inhibicí množení virů v buňkách tkáně, stejně jako snížení intenzity reakcí samotných patologické tkáňové penetrace činidla (proliferace). Vliv interferonu stimuluje buněčnou imunitu - aktivitu buněk - fagocytů, T-buněk a tak dále. Navíc přítomnost této látky v těle snižuje rychlost vývoje nádorových procesů. Proto léčba virových a onkologických patologií zahrnuje podávání interferonových přípravků, například Altevira.

Altevir se používá k:

  • Chronické formy virové hepatitidy B a C;
  • Papilomy a kondylomy;
  • Některá zhoubná onemocnění - Kaposiho sarkom, melanom a tak dále.

Altevir forma uvolňováním pro parenterální podávání, - subkutánní nebo intramuskulární injekce, stejně jako intravenózní (po kapkách). Pokud jsou zobrazeny snímky, zahájení léčby by mělo být pod dohledem lékaře, ale pak může pacient pokračovat v léčbě samostatně. Instrukce léku Altevir obsahuje obecné informace o taktikách jeho použití v různých patologických stavech. Tyto informace jsou nepochybně poskytnuty pro obecné informace o pacientech, ale individuální jmenování provádí ošetřující lékař s přihlédnutím k konkrétní situaci.

Kontraindikován Altevir za:

  • Těžká ledvinová a jaterní patologie (s imunosupresivní léčbou);
  • Závažné kardiovaskulární patologie (včetně s hyperkoagulací);
  • Těžké patologie nervového systému a psychika;
  • Autoimunitní patologie a imunosupresivní terapie;
  • Nepodléhá korekci těžkých plicních onemocnění, štítné žlázy, diabetes mellitus a tak dále;
  • Během těhotenství kojení;

Nežádoucí účinky přípravku Altevir

Zavedení této drogy často vede k chřipkovým stavům - horečce, zimnici, slabosti. Tyto reakce jsou dočasné. Zdraví nervového systému může trpět, což se projevuje podrážděností, bolesti hlavy, depresivním stavem (až po sebevražedné myšlenky) a tak dále. Kromě toho může léčba přípravkem Altevir způsobit svalovou bolest, poruchy zažívacího traktu, pokles krevního tlaku, porušování krevní formulace, dermatologické reakce a tak dále.

Recenze hotelu Altevira

Obecně platí, že recenze týkající se Alteviru souvisí s diskusí o tom, jak a kam vstoupit. Potřeba užívání tohoto léku a jeho analogů zpravidla nevyvolává pochybnosti u pacientů. Takže na fórech, kde komunikují pacienti s virální hepatitidou, probíhají podrobné diskuse o tomto tématu:

- Včera jsem dostal první injekci přípravku Altevira do žaludku. Bylo to tak bolestné! Nejsem si jistý, co můžu udělat sám sobě... A mohu si injekčně injektovat do hýždí stejnou malou stříkačkou?

- V hýždě, v noze - můžete pichnout (již intramuskulárně, nikoliv subkutánně). To ale vyžaduje normální (ne inzulínovou) injekční stříkačku.

- Každým dnem se Altevir pichá, dokud se zvýšené ukazatele biochemie nezmění. A pak to udělám za den. Ačkoli někteří lékaři předepisují třikrát týdně...

Otázka místa vpichu je u těchto pacientů naléhavá. Koneckonců, držení dlouhého kurzu (například šesti měsíců) přípravku Altevira, zavedení do hýždě, znamená přeměnit obě svaly na souvislý "nerv". Pro takovou dlouhodobou léčbu je nejoptimálnější podávání léku subkutánně v záhybech břicha.

O frekvenci injekcí - existují různé názory. Je zřejmé, že takové intenzivní zatížení (denní injekce) může vydržet jen poměrně silné tělo. Doporučení třikrát týdně očistit Altevir je založeno především na nutnosti snížit pravděpodobnost nežádoucích účinků.

ALTEVIR

Injekční roztok transparentní, bezbarvá.

Pomocné látky: octan sodný, chlorid sodný, disodná sůl ethylendiamintetraoctové kyseliny, tween-80, dextran 40, voda d / u.

0,5 ml - ampule (5) - balení, planimetry (1) - balení karton.
0,5 ml - ampule (5) - obaly celulárního obrysu (2) - balení z lepenky.
0,5 ml - lahve (1) - balení z lepenky.
0,5 ml - lahve (5) - obaly celulárního obrysu (1) - balení z lepenky.
0,5 ml - skleněné injekční stříkačky (1) - obaly, planimetrické buňky (1) - balení z lepenky.
0,5 ml - skleněné injekční stříkačky (1) - obaly, planimetrické (3) - balení karton.
0,5 ml - skleněné stříkačky (3) - obaly celulárního obrysu (1) - balení z lepenky.
0,5 ml - skleněné injekční stříkačky (3) - obaly celulárního obrysu (3) - balení z lepenky.

Injekční roztok transparentní, bezbarvá.

Pomocné látky: octan sodný, chlorid sodný, disodná sůl ethylendiamintetraoctové kyseliny, tween-80, dextran 40, voda d / u.

1 ml - ampule (5) - obaly celulárního obrysu (1) - balení karton.
1 ml - ampule (5) - obaly celulární obrys (2) - balení karton.
1 ml - lahve (1) - balení z lepenky.
1 ml - lahve (5) - obaly celulárního obrysu (1) - balení z lepenky.
1 ml - skleněné injekční stříkačky (1) - balení, planimetrie buněk (1) - balení z lepenky.
1 ml - skleněné injekční stříkačky (1) - obaly, planimetrické (3) - balení karton.
1 ml - skleněné stříkačky (3) - obaly celulárního obrysu (1) - balení z lepenky.
1 ml - skleněné stříkačky (3) - obaly celulárního obrysu (3) - balení z lepenky.

Interferon. Altevir má antivirový, imunomodulační antiproliferační a protinádorový účinek.

Interferon alfa-2b, interakcí se specifickými receptory na buněčných površích spouští komplexní změny řetězce v buňce, včetně indukce syntézy řady specifických cytokinů a enzymů dává syntézu virové RNA a virových proteinů v buňce. Výsledkem těchto změn je nespecifická antivirová a antiproliferační aktivita spojená s prevencí virové replikace v buňce, inhibici proliferace buněk a imunomodulační účinky interferonu. Interferon alfa-2b stimuluje proces prezentace antigenu imunokompetentních buněk má schopnost stimulovat fagocytární aktivity makrofágů a cytotoxické aktivity T-buněk a „natural killer“, zapojených do protivirové imunity.

Zabraňuje proliferaci buněk, zejména nádorových buněk. Má depresivní účinek na syntézu určitých onkogenů, což vede k inhibici růstu nádoru.

Při n / k nebo / m zavedení interferonu alfa-2b je jeho biologická dostupnost od 80% do 100%. Po podání interferonu alfa-2b Tmax v krevní plazmě je 4-12 h, T1/2 - 2-6 hodin Po 16 až 24 hodinách po zavedení rekombinantního interferonu do séra není stanoveno.

Metabolismus se provádí v játrech.

Alfa interferony mohou narušit oxidační metabolické procesy, což snižuje aktivitu mikrozomálních jaterních enzymů systému cytochromu P450.

Vylučuje se především ledvinami glomerulární filtrací.

Jako součást komplexní terapie u dospělých:

- s chronickou virovou hepatitidou B bez příznaků cirhózy;

- s chronickou virovou hepatitidou C v nepřítomnosti příznaků jaterní insuficience (monoterapie nebo kombinovaná léčba ribavirinem);

- s papilomatózou hrtanu;

- s genitálními bradavicemi;

- s leukémie z vlasatých buněk, chronická myeloidní leukémie, non-Hodgkinova lymfomu, melanomu, mnohočetného myelomu, Kaposiho sarkom na pozadí AIDS, progresivní rakoviny ledvin.

- těžké kardiovaskulární nemoci v anamnéze (nekontrolované chronické srdeční selhání, nedávno přenesený infarkt myokardu, těžké srdeční arytmie);

- závažné selhání ledvin a / nebo jater (také způsobené přítomností metastáz);

- epilepsie, stejně jako závažná dysfunkce centrálního nervového systému, zvláště projevující se depresí, sebevražednými myšlenkami a pokusy (včetně anamnézy);

- chronická hepatitida s dekompenzovanou cirhózou jater a u pacientů, kteří dostávají nebo nedávno podstoupili imunosupresivní léčbu (s výjimkou dokončené krátkodobé léčby SCS);

- autoimunní hepatitida nebo jiné autoimunitní onemocnění;

- léčba imunosupresivy po transplantaci;

- onemocnění štítné žlázy, které nelze kontrolovat obvyklými terapeutickými metodami;

- dekompenzované choroby plic (včetně CHOPN);

Dekompenzovaný diabetes mellitus;

- hyperkoagulace (včetně tromboflebitidy, tromboembolie plicní arterie);

- období laktace (kojení);

- přecitlivělost na složky léku.

Použijte s / k, v / m a / in. Léčbu by měl zahájit lékař. Dále s povolením lékaře může pacient podat samonosnou dávku samotnou (v případech, kdy je lék předepisován n / a nebo / m).

Chronická hepatitida B: Altevir je podáván SC nebo IM v dávce 5 až 10 milionů IU třikrát týdně po dobu 16-24 týdnů. Léčba je přerušena po 3 až 4 měsících užívání v nepřítomnosti pozitivní dynamiky (podle DNA viru hepatitidy B).

Chronická hepatitida C: Altevir je podáván SC nebo I / m v dávce 3 miliony IU třikrát týdně po dobu 24 až 48 týdnů. U pacientů s recidivujícím onemocněním au pacientů, kteří dosud neměli léčbu interferonem alfa-2b, se zvyšuje účinnost léčby při kombinaci s ribavirinem. Doba trvání kombinované léčby je nejméně 24 týdnů. Terapie by měla být Altevirom 48 týdnů u pacientů s chronickou hepatitidou C genotypu 1 viru s vysokou virovou zátěží, v níž konec prvních 24 týdnů léčby, sérum není určeném viru hepatitidy C RNA

Papillomatóza hrtanu: Altevir je podáván v dávce 3 miliony IU / m3 třikrát týdně. Léčba začíná po chirurgickém (nebo laserovém) odstranění nádorové tkáně. Dávka se volí s přihlédnutím ke snášenlivosti léku. Dosažení pozitivní odpovědi může vyžadovat léčbu během 6 měsíců.

Leukémie vlasatých buněk: doporučená dávka přípravku Altevir k podání SC pacientům po splenektomii nebo bez ní je 2 miliony IU / m3 třikrát týdně. Ve většině případů nastane normalizace jednoho nebo více hematologických indikátorů po 1-2 měsících léčby, je možné prodloužit dobu trvání léčby na 6 měsíců. Tento režim dávkování by měl být nepřetržitě dodržován, pokud nedojde k rychlému průběhu onemocnění nebo k výskytu příznaků závažné intolerance k léku.

Chronická myelogenní leukémie: doporučená dávka přípravku Altevir jako monoterapie činí 4-5 milionů IU / m2 denně za den. K udržení počtu leukocytů může být zapotřebí použití dávky 0,5 až 10 milionů IU / m2. Pokud léčba umožňuje kontrolu počtu leukocytů, pak je třeba udržovat hematologickou remisi s maximální tolerovanou dávkou (4-10 milionů IU / m2 denně). Léčba by měla být přerušena po 8-12 týdnech, jestliže léčba nevedla k částečné hematologické remisi nebo klinicky významnému poklesu počtu bílých krvinek.

Non-Hodgkinův lymfom: Altevir se používá jako adjuvantní terapie v kombinaci se standardními režimy chemoterapie. Léku se podává SC v dávce 5 milionů IU / m3 třikrát týdně po dobu 2-3 měsíců. Dávka by měla být upravena v závislosti na snášenlivosti léku.

Melanom: Altevir se používá jako adjuvantní terapie s vysokým rizikem recidivy u dospělých po odstranění nádoru. Altevir zavádí do / v dávce 15 mil. IU / m 2, 5 krát týdně po dobu 4 týdnů, pak s / C v dávce 10 mil. IU / m 2 až 3 krát týdně po dobu 48 týdnů. Dávka by měla být upravena v závislosti na snášenlivosti léku.

Vícečetný myelom: Altevir je předepsán v době dosažení stabilní remise v dávce 3 miliony IU / m 2 třikrát týdně p / k.

Kaposiho sarkom proti AIDS: optimální dávka není stanovena. Látka může být použita v dávkách 10 až 12 milionů IU / m2 / den p / k nebo IM. V případě stabilizace onemocnění nebo odpovědi na léčbu pokračuje terapie, dokud nenastane regrese tumoru nebo se nevyžaduje vysazení léku.

Rakovina ledvin: není stanovena optimální dávka a schéma aplikace. Doporučuje se používat tablety s léky v dávkách od 3 do 10 milionů IU / m3 třikrát týdně.

Příprava roztoku pro intravenózní podání

Objem roztoku Altevir potřebného k přípravě požadované dávky se shromáždí, přidá se do 100 ml sterilního 0,9% roztoku chloridu sodného a vstřikuje se 20 minut.

Časté reakce: velmi často - horečka, slabost (závislost na dávce a reverzibilní reakce, zmizení během 72 hodin po přerušení léčby nebo při jeho ukončení), zimnici; méně často - malátnost.

Ze strany centrálního nervového systému: velmi často - bolesti hlavy; méně často - asténie, ospalost, závratě, podrážděnost, nespavost, deprese, sebevražedné myšlenky a pokusy; zřídka - nervozita, úzkost.

Z muskuloskeletálního systému: velmi často - myalgie; méně často - artralgie.

Z trávicího systému: velmi často - snížená chuť k jídlu, nevolnost; méně často - zvracení, průjem, sucho v ústech, změna chuti; zřídka - bolesti břicha, poruchy trávení; případně reverzibilní zvýšení aktivity jaterních enzymů.

Z kardiovaskulárního systému: často - snížení krevního tlaku; zřídka - tachykardie.

Dermatologické reakce: méně často - alopecie, zvýšené pocení; zřídka - kožní vyrážka, svědění kůže.

Na straně hematopoezního systému: reverzibilní leukopenie, granulocytopenie, snížení hemoglobinu, trombocytopenie jsou možné.

Ostatní: zřídka - ztráta hmotnosti, autoimunní tyroiditida.

Léková interakce mezi Altevirem a jinými léky není plně pochopena. Opatrně je třeba užívat Altevir souběžně se spacími tabletami a sedativy, narkotickými analgetiky a léky, které mají potenciálně mielodepresivní účinek.

Při současném podávání přípravku Altevir a teofylinu by měla být monitorována koncentrace těchto látek v séru a v případě nutnosti by měl být změněn režim dávkování.

Pokud se Altevir používá v kombinaci s chemoterapeutickými léčivy (cytarabin, cyklofosfamid, doxorubicin, teniposid), zvyšuje se riziko toxických účinků.

Předtím, než Altevir léčí chronickou virovou hepatitidu B a C, doporučuje se jaterní biopsie k posouzení rozsahu poškození jater (příznaky aktivního zánětu a / nebo fibrózy). Účinnost léčby chronické hepatitidy C se zvyšuje při kombinované léčbě s Altevirem a ribavirinem. Užívání přípravku Altevir není účinné při vývoji dekompenzované jaterní cirhózy nebo jaterní kómy.

V případě nežádoucích účinků během léčby přípravkem Altevir by měla být dávka léku snížena o 50% nebo dočasně zrušena před vymizením léku. Pokud se po snížení dávky přetrvávají nebo se vyskytnou vedlejší účinky nebo pokud se objeví progrese onemocnění, léčba přípravkem Altevir by měla být přerušena.

Pokud je počet krevních destiček nižší než 50 x 109 / l nebo hladina granulocytů je nižší než 0,75 x 109 / l, po 1 týdnu se doporučuje snížení dávky přípravku Altevir dvakrát s kontrolou krevního testu. Pokud tyto změny přetrvávají, musí být droga vyřazena.

Snížením počtu destiček pod 25x10 9 / l, nebo pod úrovní granulocytů 0,5 x 10 9 / l Doporučená zrušení Altevir léčiv pro kontrolu krevní test po 1 týdnu.

U pacientů užívajících přípravky s interferonem alfa-2b mohou být v séru detekovány protilátky neutralizující jejich antivirovou aktivitu. Téměř všechny titry protilátek jsou nízké, jejich výskyt nevede ke snížení účinnosti léčby nebo výskytu jiných autoimunitních poruch.

Internet První pomoc Lékařský portál

Hodnocení stížností

  1. Hepatitida32
  2. Krevní test22
  3. Imunita12.
  4. Těhotenství10
  5. Bradavice10
  6. Rychlost10
  7. Ústní9.
  8. Játra9.
  9. Syfilis9.
  10. Bilirubin8.
  11. Tsmv8.
  12. Infekce8.
  13. Herpes7.
  14. Rnc7.
  15. Sliny6.
  16. Vyrážka6.
  17. Toxoplasmóza6.
  18. Spolehlivost6.
  19. Zaškrtněte5
  20. Malaise5

Hodnocení léků

  1. Kokav10
  2. Ceftriaxon4
  3. Anti-E4
  4. Polyoxidonium4
  5. Heptrál3
  6. Cíl T2
  7. CYCLOFERON2
  8. Rabipur2
  9. Imunoglobulin2
  10. Viferon2
  11. Karsil2
  12. Glukóza-E2
  13. Suprastin2
  14. Močovina2
  15. Glukóza2
  16. Lycopid2
  17. Amoxiclav2
  18. Ceftriaxon sodný1
  19. Ursosan1
  20. FSME-Immun injekce1

Altevir

V této tabulce jsou 2 příspěvky.

Dobrý den, přijal jsem altevir+ribaverin 2 měsíce, včera zjistila, že je těhotná, (gestační období je 3 týdny). Nyní nevím, co mám dělat, jak může droga postihnout dítě? Stojí to za to, že porodila, nebo je ještě lepší mít potrat? otevřít

. začátek 6. srpna. Pro mne 24 let, 53 kg, genotyp 3, naplnění 3,9 x 10 v 5 IU / ml, vysoká replikační aktivita, fibróza 0 - jmenovali nebo nominovali Altevir 3 ml denně každý druhý den 24 týdnů - Ribavirin C3 800 mg / den, 2 kapsle ráno, 2 kapsle večer při jídle,. otevřít

Hepotitida se předepisuje altevir každý druhý den a ribovirin, 6 měsíců, říkají tyto strašlivé pimples každý den pro celou theropia, nebo jen den během injekce? A je lepší dát bodnutí ráno nebo večer? Četl jsem výzvy, nic takového jsem nenašel, jen se bojím. otevřít

Dobrý den. Ať už je to potřeba, můžete přijímat kapky Beresh plus na antivirovou terapii hepatitidy s.Altevir a ribosterin). Bylo mi řečeno, že kapky mají dobrý účinek na imunitní systém. otevřít

Dobrý den, mám subleukemickou myelózu, 8 let stab "altevir"Prošel analýzou hepatitidy S, na protilátky, on pozitivní, může být tak, že virus není přítomen a protilátky jsou kvůli" altvir "? (1 další zpráva)

10. ledna 2015 / Marina

Pavel Andreevich, ahoj! Předal PTSR. virus je detekován. Je to možné? Dělat 8 let "altevir"Je to antivirotikum." Co mám dělat dál a v mém případě mám uklidňující prognózu?

.,Mám hypotenzi, chci být léčen, nebudu čerpat z dovozu za peníze, doktor nabídne, aby se zacházelo s sovětskými interfironas, ALTEVIR+RIBOVERIN, řekni mi, že v mém případě bude v zásadě účinný nebo ne? A vypište vedlejší účinky po. otevřít

. 2-8 stupňů. náhodou se ukázalo, že chladírenský obchod byl zapnutý na jeden den v režimu mrazničky. všechny produkty jsou zmrazeny, altevir-ne. zůstal tekutý. řekni mi, prosím, může být nyní vyhozen s takovým porušením podmínek skladování, nebo můžete. otevřít

. hepatitida s hepatitidou c se zotavila, ale zůstala s e-antigenem. Nyní doktor nabídl, že podstoupí léčbu altevirem a uvidíme, jaká bude odpověď za 3 měsíce. altevir může být v mém případě efektivní a stojí za to vyzkoušet? otevřít

Dobrý den! !! Nevěděl jsem, na koho se lépe řeknu vám nebo psychologovi, nejdřív jsem se k tobě rozhodl. Na mne teď HVGS procházím nebo se konám PVT (Pegasis + Ribavirinum), jak se říká standard... otevřít (dalších 64 zpráv)

11. června 2011 / Julia

Dobrý den! Mám léčbu hepatitidy C, 3a Altevir+ribaverin, výsledek byl již 2 měsíce zapomenout šel do práce doma skandálů a nedorozumění, pak deprese, psychologa, atd.. Nejlepší způsob, jak podle mého názoru výjezdu z deprese. hodinky

ALTEVIR

Najděte v lékárně a koupte ALTEVIR od 1 079.80R

ALTEVIR Instrukce
Injekční roztok

Injekční roztok transparentní, bezbarvá.

Pomocné látky: octan sodný, chlorid sodný, disodná sůl ethylendiamintetraoctové kyseliny, tween-80, dextran 40, voda d / u.

0,5 ml - ampule (5) - balení, planimetry (1) - balení karton.
0,5 ml - ampule (5) - obaly celulárního obrysu (2) - balení z lepenky.
0,5 ml - lahve (1) - balení z lepenky.
0,5 ml - lahve (5) - obaly celulárního obrysu (1) - balení z lepenky.
0,5 ml - skleněné injekční stříkačky (1) - obaly, planimetrické buňky (1) - balení z lepenky.
0,5 ml - skleněné injekční stříkačky (1) - obaly, planimetrické (3) - balení karton.
0,5 ml - skleněné stříkačky (3) - obaly celulárního obrysu (1) - balení z lepenky.
0,5 ml - skleněné injekční stříkačky (3) - obaly celulárního obrysu (3) - balení z lepenky.

Injekční roztok transparentní, bezbarvá.

Pomocné látky: octan sodný, chlorid sodný, disodná sůl ethylendiamintetraoctové kyseliny, tween-80, dextran 40, voda d / u.

1 ml - ampule (5) - obaly celulárního obrysu (1) - balení karton.
1 ml - ampule (5) - obaly celulární obrys (2) - balení karton.
1 ml - lahve (1) - balení z lepenky.
1 ml - lahve (5) - obaly celulárního obrysu (1) - balení z lepenky.
1 ml - skleněné injekční stříkačky (1) - balení, planimetrie buněk (1) - balení z lepenky.
1 ml - skleněné injekční stříkačky (1) - obaly, planimetrické (3) - balení karton.
1 ml - skleněné stříkačky (3) - obaly celulárního obrysu (1) - balení z lepenky.
1 ml - skleněné stříkačky (3) - obaly celulárního obrysu (3) - balení z lepenky.

Interferon. Protinádorové, protivirové a imunomodulační léky

Interferon. Altevir® má antivirový, imunomodulační antiproliferační a protinádorový účinek.

Interferon alfa-2b, interakcí se specifickými receptory na buněčných površích spouští komplexní změny řetězce v buňce, včetně indukce syntézy řady specifických cytokinů a enzymů dává syntézu virové RNA a virových proteinů v buňce. Výsledkem těchto změn je nespecifická antivirová a antiproliferační aktivita spojená s prevencí virové replikace v buňce, inhibici proliferace buněk a imunomodulační účinky interferonu. Interferon alfa-2b stimuluje proces prezentace antigenu imunokompetentních buněk má schopnost stimulovat fagocytární aktivity makrofágů a cytotoxické aktivity T-buněk a „natural killer“, zapojených do protivirové imunity.

Zabraňuje proliferaci buněk, zejména nádorových buněk. Má depresivní účinek na syntézu určitých onkogenů, což vede k inhibici růstu nádoru.

Při n / k nebo / m zavedení interferonu alfa-2b je jeho biologická dostupnost od 80% do 100%. Po podání interferonu alfa-2b Tmax v krevní plazmě je 4-12 h, T1/2 - 2-6 hodin Po 16 až 24 hodinách po zavedení rekombinantního interferonu do séra není stanoveno.

Metabolismus se provádí v játrech.

Alfa interferony mohou narušit oxidační metabolické procesy, což snižuje aktivitu mikrozomálních jaterních enzymů systému cytochromu P450.

Vylučuje se především ledvinami glomerulární filtrací.

Jako součást komplexní terapie u dospělých:

- s chronickou virovou hepatitidou B bez příznaků cirhózy;

- s chronickou virovou hepatitidou C v nepřítomnosti příznaků jaterní insuficience (monoterapie nebo kombinovaná léčba ribavirinem);

- s papilomatózou hrtanu;

- s genitálními bradavicemi;

- s leukémie z vlasatých buněk, chronická myeloidní leukémie, non-Hodgkinova lymfomu, melanomu, mnohočetného myelomu, Kaposiho sarkom na pozadí AIDS, progresivní rakoviny ledvin.

- těžké kardiovaskulární nemoci v anamnéze (nekontrolované chronické srdeční selhání, nedávno přenesený infarkt myokardu, těžké srdeční arytmie);

- závažné selhání ledvin a / nebo jater (také způsobené přítomností metastáz);

- epilepsie, stejně jako závažná dysfunkce centrálního nervového systému, zvláště projevující se depresí, sebevražednými myšlenkami a pokusy (včetně anamnézy);

- chronická hepatitida s dekompenzovanou cirhózou jater a u pacientů, kteří dostávají nebo nedávno podstoupili imunosupresivní léčbu (s výjimkou dokončené krátkodobé léčby SCS);

- autoimunní hepatitida nebo jiné autoimunitní onemocnění;

- léčba imunosupresivy po transplantaci;

- onemocnění štítné žlázy, které nelze kontrolovat obvyklými terapeutickými metodami;

- dekompenzované choroby plic (včetně CHOPN);

Dekompenzovaný diabetes mellitus;

- hyperkoagulace (včetně tromboflebitidy, tromboembolie plicní arterie);

- období laktace (kojení);

- přecitlivělost na složky léku.

Léčba je kontraindikována v těhotenství a laktaci (kojení).

Použijte s / k, v / m a / in. Léčbu by měl zahájit lékař. Dále s povolením lékaře může pacient podat samonosnou dávku samotnou (v případech, kdy je lék předepisován n / a nebo / m).

Chronická hepatitida B: Altevir ® injektuje SC nebo I / m v dávce 5 až 10 milionů IU třikrát týdně po dobu 16-24 týdnů. Léčba je přerušena po 3 až 4 měsících užívání v nepřítomnosti pozitivní dynamiky (podle DNA viru hepatitidy B).

Chronická hepatitida C: Altevir ® je podáván SC nebo I / m v dávce 3 miliony IU 3krát týdně po dobu 24-48 týdnů. U pacientů s recidivujícím onemocněním au pacientů, kteří dosud neměli léčbu interferonem alfa-2b, se zvyšuje účinnost léčby při kombinaci s ribavirinem. Doba trvání kombinované léčby je nejméně 24 týdnů. Terapie by měla být Altevirom 48 týdnů u pacientů s chronickou hepatitidou C genotypu 1 viru s vysokou virovou zátěží, v níž konec prvních 24 týdnů léčby, sérum není určeném viru hepatitidy C RNA

Papillomatóza hrtanu: Altevir ® se podává v dávce 3 miliony IU / m3 třikrát týdně. Léčba začíná po chirurgickém (nebo laserovém) odstranění nádorové tkáně. Dávka se volí s přihlédnutím ke snášenlivosti léku. Dosažení pozitivní odpovědi může vyžadovat léčbu během 6 měsíců.

Leukémie vlasatých buněk: doporučená dávka přípravku Altevir k podání SC pacientům po splenektomii nebo bez ní je 2 miliony IU / m3 třikrát týdně. Ve většině případů nastane normalizace jednoho nebo více hematologických indikátorů po 1-2 měsících léčby, je možné prodloužit dobu trvání léčby na 6 měsíců. Tento režim dávkování by měl být nepřetržitě dodržován, pokud nedojde k rychlému průběhu onemocnění nebo k výskytu příznaků závažné intolerance k léku.

Chronická myelogenní leukémie: doporučená dávka přípravku Altevir jako monoterapie činí 4-5 milionů IU / m2 denně za den. K udržení počtu leukocytů může být zapotřebí použití dávky 0,5 až 10 milionů IU / m2. Pokud léčba umožňuje kontrolu počtu leukocytů, pak je třeba udržovat hematologickou remisi s maximální tolerovanou dávkou (4-10 milionů IU / m2 denně). Léčba by měla být přerušena po 8-12 týdnech, jestliže léčba nevedla k částečné hematologické remisi nebo klinicky významnému poklesu počtu bílých krvinek.

Non-Hodgkinův lymfom: Altevir® se používá jako adjuvantní terapie v kombinaci se standardními režimy chemoterapie. Léku se podává SC v dávce 5 milionů IU / m3 třikrát týdně po dobu 2-3 měsíců. Dávka by měla být upravena v závislosti na snášenlivosti léku.

Melanom: Altevir ® se používá jako adjuvantní terapie s vysokým rizikem recidivy u dospělých po odstranění nádoru. Altevir ® je podáván intravenózně v dávce 15 milionů IU / m2 5krát týdně po dobu 4 týdnů, poté sc v dávce 10 milionů IU / m3 třikrát týdně po dobu 48 týdnů. Dávka by měla být upravena v závislosti na snášenlivosti léku.

Vícečetný myelom: Altevir ® je předepsán v období dosažení stabilní remise v dávce 3 miliony IU / m 3 třikrát týdně p / k.

Kaposiho sarkom proti AIDS: optimální dávka není stanovena. Látka může být použita v dávkách 10 až 12 milionů IU / m2 / den p / k nebo IM. V případě stabilizace onemocnění nebo odpovědi na léčbu pokračuje terapie, dokud nenastane regrese tumoru nebo se nevyžaduje vysazení léku.

Rakovina ledvin: není stanovena optimální dávka a schéma aplikace. Doporučuje se používat tablety s léky v dávkách od 3 do 10 milionů IU / m3 třikrát týdně.

Příprava roztoku pro intravenózní podání

Objem roztoku Altevir potřebného k přípravě požadované dávky se shromáždí, přidá se do 100 ml sterilního 0,9% roztoku chloridu sodného a vstřikuje se 20 minut.

Časté reakce: velmi často - horečka, slabost (závislost na dávce a reverzibilní reakce, zmizení během 72 hodin po přerušení léčby nebo při jeho ukončení), zimnici; méně často - malátnost.

Ze strany centrálního nervového systému: velmi často - bolesti hlavy; méně často - asténie, ospalost, závratě, podrážděnost, nespavost, deprese, sebevražedné myšlenky a pokusy; zřídka - nervozita, úzkost.

Z muskuloskeletálního systému: velmi často - myalgie; méně často - artralgie.

Z trávicího systému: velmi často - snížená chuť k jídlu, nevolnost; méně často - zvracení, průjem, sucho v ústech, změna chuti; zřídka - bolesti břicha, poruchy trávení; případně reverzibilní zvýšení aktivity jaterních enzymů.

Z kardiovaskulárního systému: často - snížení krevního tlaku; zřídka - tachykardie.

Dermatologické reakce: méně často - alopecie, zvýšené pocení; zřídka - kožní vyrážka, svědění kůže.

Na straně hematopoezního systému: reverzibilní leukopenie, granulocytopenie, snížení hemoglobinu, trombocytopenie jsou možné.

Ostatní: zřídka - ztráta hmotnosti, autoimunní tyroiditida.

Údaje o předávkování přípravkem Altevir ® nejsou k dispozici.

Léková interakce mezi Altevirem a jinými léky není plně pochopena. Opatrně je třeba užívat přípravek Altevir spolu se spacími tabletami a sedativy, narkotickými analgetiky a léky, které mohou mít myalodepressivní účinek.

Při současném podávání přípravku Altevir a teofylinu by měla být monitorována koncentrace těchto látek v séru a v případě nutnosti by měl být změněn režim dávkování.

Pokud se Altevir používá v kombinaci s chemoterapeutickými léčivy (cytarabin, cyklofosfamid, doxorubicin, teniposid), zvyšuje se riziko toxických účinků.

Předtím, než Altevir léčí chronickou virovou hepatitidu B a C, doporučuje se jaterní biopsie k posouzení rozsahu poškození jater (příznaky aktivního zánětu a / nebo fibrózy). Účinnost léčby chronické hepatitidy C se zvyšuje při kombinované léčbě s Altevirem a ribavirinem. Užívání přípravku Altevir není účinné při vývoji dekompenzované jaterní cirhózy nebo jaterní kómy.

V případě nežádoucích účinků během léčby přípravkem Altevir by měla být dávka léku snížena o 50% nebo dočasně zrušena před vymizením léku. Pokud se po snížení dávky přetrvávají nebo se vyskytnou vedlejší účinky nebo pokud se objeví progrese onemocnění, léčba přípravkem Altevir by měla být přerušena.

Pokud je počet krevních destiček nižší než 50 x 109 / l nebo hladina granulocytů je nižší než 0,75 x 109 / l, po 1 týdnu se doporučuje snížení dávky přípravku Altevir dvakrát s kontrolou krevního testu. Pokud tyto změny přetrvávají, musí být droga vyřazena.

Pokud je počet krevních destiček nižší než 25 x 109 / l nebo hladina granulocytů je nižší než 0,5 x 109 / l, doporučuje se přípravek Altevir® s kontrolou krevního testu po 1 týdnu.

U pacientů užívajících přípravky s interferonem alfa-2b mohou být v séru detekovány protilátky neutralizující jejich antivirovou aktivitu. Téměř všechny titry protilátek jsou nízké, jejich výskyt nevede ke snížení účinnosti léčby nebo výskytu jiných autoimunitních poruch.

Léčivo by mělo být skladováno mimo dosah dětí v souladu s normou SP 3.3.2-1248-03 při teplotě 2 ° až 8 ° C; Neuchovávejte v mrazničce. Doba použitelnosti - 18 měsíců.

Doprava při teplotě 2 ° až 8 ° C; Neuchovávejte v mrazničce.

Droga je uvolněna na předpis.

Informace jsou poskytovány lékařem "Vidal".
Poslední aktualizace popisu 09/28/2011


Související Články Hepatitida