Invitro.

Share Tweet Pin it

Mám situaci před 2 dny, když jsme hráli fotbal (já a 1 spolužák), pil jednu vodu společně (láhev
Viděl jsem krev v rtu.
i když vím, že je dobrá osoba (ještě není dívka a trochu kouří
rozhodl se analyzovat krev,
ukázat kde je možné (a zítra rychlejší bych měl jít)? v našem poliklu nevěřím, můj přítel, když potřebujete certifikát o HIV analýze
vzali krev, ale okamžitě napsali odpověď.

Křen nerozuměl (v čem je HIV)? ale pokud chcete být vyšetřeni - vzít testy za poplatek v laboratořích In-Vitro (http://www.invitro.ru)
jeden z nich, pokud si pamatuji, je hned vedle stanice metra na Vernadsky Avenue. 9
můžete dokonce volat domů
telefon pro informaci 363-0-363

uzavřel kancelář in vitro vedle m University, bohužel.
Ale v roce 202 takové zkoušky.
Bohužel, testovány na HIV brzy, bude jasné až po několik měsíců - infikovaný nebo ne, ačkoli to je nepravděpodobné, že (pokud váš přítel není závislý na drogách nebo víte jistě, že on byl nemocný a jeho krev nedostane do otevřené rány).

možné v polyklinickém čísle 5 na univerzitě

Cituji se na aplikaci Invitro (zobrazuje se vícekanálový telefon)
můžete dokonce volat domů
telefon pro informaci 363-0-363

Spsibo všichni, dnes už jsem prošel Skrov Invitro v řadě odpadků metra (je to opravdu čistá, medsetra je dobrá). Zítra, abys získal výsledek, pak vás informuji.

Heh, ale co je to použití, minimální doba inkubace je 3 měsíce.
Maximálně rok.
PS: toto je, pokud jste provedli test ELISA

In vitro již výsledek: NEGATIVNÍ

Heh, ale co je to použití, minimální doba inkubace je 3 měsíce.
Maximálně rok.
PS: toto je, pokud jste udělali ELISA, že výsledek nemusí být správný
Nevím, jaký způsob výzkumu,
HIV1 / 2 (PROTILÁTKA HIV): 180
CELKOVÁ KRVKA: 50
CELKEM: 230 RUB
TODAJEM MÁM POTŘEBAT POMOC, a zeptat se, jakou metodu analýzy.

Pokud vysvětlíte jednoduchým způsobem, pak
pokud je infikován HIV, tento virus se nemusí objevit IMMEDIATELY. A po období od 3 měsíců do roku.
To je nejméně 3 měsíce virus spí.
To znamená, že alespoň tři měsíce protilátky nebudou vyvinuty a takový test dá negativní výsledek.

o kterém však dvakrát napsal výše =)

Já vím
jen píše, jako by to stále nerozuměl
Myslíte, že výsledek nemusí být správný?

Již jsem byl v Ivitro, medsetra říkala:
Nyní není nic, co nemůže udělat.
Trvá to 3 měsíce a znovu se provede analýza.
medstra mě poradila: Nebudu se načítat, málo víře. Požádal jsem konzultační centrum pro HIV
A dali mi: www.infoshare.ru/td/
Teď už nejsem úplně klidná, ale nechci lovit svůj život, chci 100% záruku.
Není příliš rád přerozdělovat, co byste chápali situaci v květnu:
nejdřív můj spolužák pil láhev vody, neviděl jsem hodně krve v jeho rtech a zuby
(to je obvykle, suché rty mohou být snadno zraněny v té době jsem nevěnoval pozornost, a vypil vodu.
ve láhvi není žádná krev a zdá se mi, že můj rt není zraněn
O den později jsem náhodou sledoval film o AIDS, nebyl jsem moc strach.
a čím víc jste už věděli.
prosím, řekněte mi, co děláte, když se dostanete do mé situace.

Vaše situace je zcela jasná.
Jen pro ni by stálo za to, že se s ní zachází jinak:
Pokud byste se na krku bojí krve, neměli byste z lahve vypít vodu. A teď je čas se bát - vy jste se rozhodli, pil vodu. A nějakým způsobem ovlivnit to, že jste infikováni nebo ne, je to nemožné (podle mého názoru).
Pravděpodobnost takové infekce je velmi malá. A pokud se domníváte, že ten chlap pravděpodobně není nemocný, není nebezpečí.
Kdybych byl tebou, nebudu se v ní koupat, nebo jsem nepil vodu.

a máte spolužka zapomněl požádat o odkaz?
tak typu, jen pro případ

máme metodu léčby HIV doma, pokud okamžitě přijde k lékaři poté, co pochybuje, že se nakazí HIV. Tato metoda je často používána policií, která smluvně srazila zločince (narkotikum)
Pokud v Moskvě použije tuto metodu poliklinika.

Opravdu potřebuji vaši radu

tak tato metoda není v Moskvě

DNA diagnóza? (tj. PCR). je stanovena DNA viru, žádná ELISA, žádné protilátky. v Moskvě, samozřejmě, to dělají, podle mého názoru, kdekoliv.
ale obecně se nebojte, nepijte z lahví jiných lidí a nesledujte stahované filmy, protože jste tak hanbliví.

DNA diagnóza? (tj. PCR). je stanovena DNA viru, žádná ELISA, žádné protilátky. v Moskvě, samozřejmě, to dělají, podle mého názoru, kdekoliv. Nemám takovou metodu, zeptala jsem se zdravotní sestry, řekla
potřebujete minimálně 3 měsíce

Analýza HIV v revizi in vitro

Dobrý den, mám dotaz o testu HIV ELISA ukázaly pozitivní výsledek IB ve středu také, ale faktem je, že v době mezi tzv infekce, a aktuální výsledky HIV negativní jsem neměl sex, a z žíly krve nebyl ale testy jsou pozitivní. Divnost je, že jsem dlouho Gilbert syndrom a hepatitidy C, jsem si pro falešně pozitivní výsledky, a ještě více, že zatížení HIV nejprve jako mi bylo řečeno, existuje vysoký, a druhá přijímací uvedl, že výsledek je nezjistitelné, i když jsem ne zcela stabilní přijímat léky. Existuje nějaký test in vitro pro potvrzení výsledků? Jak mám vědět, není tento mizerný případ, kdy v důsledku životního stylu a jiných nemocí, i ZS vydaný chybu a já neměla užívat drogu? Je možné provést test na 100% potvrzení výsledků? napříč k odhalení protilátek a viru?

Milá Míša! Podle MoH Order №170 roku 1994 „o opatřeních ke zlepšení prevence a léčby HIV infekce v Ruské federaci“ ke stanovení diagnózy infekce HIV, léčení infekce a klinické vyšetření provádějí pouze na AIDS centra. Všechny ostatní laboratoře, veřejné i soukromé, se provádí pouze projekce obyvatelstva k infekci HIV. V případě pozitivního výsledku všechny ostatní stupně vyšetření a diagnostika se provádí pouze na AIDS centra. V laboratoři provedeny InVitro kvantifikaci HIV RNA pomocí PCR, ale tento test není určen k potvrzení vyloučení infekce, a používá se pouze jako metoda vyhodnocení antivirové léčby u dříve stanovenou diagnózou a určit druh a subtyp viru HIV. Chcete-li určit další taktiky, doporučujeme vám kontaktovat Centrum AIDS.

Hemolýza

Dobrý den. Předali testy na HIV, o 2 dny později v mé osobní kanceláři to bylo napsáno, že žádost o opakování dodávky biomateriálu, hemolýza! Znamená to pozitivní výsledek? Pokud ano, proč to nepsat hned, ale přijít s výsledkem?

Vážení Cyrus! Hemolýza je destrukce erytrocytové membrány, doprovázená uvolňováním hemoglobinu do plazmy, což je překážkou pro další diagnózu. Proto musíte jít do stejné kanceláře s kontrolou, kde jste podstoupili krevní test a bezplatně předali analýzu.

Recenze na laboratoř "Invitro" v Moskvě

Dobrý den! Chtěl bych nechat zpětnou vazbu na práci pracovníka kanceláře Invitro, ul. Prosinec B, budova 1, Moskva, Moskva, 1905. Byl v daném sídle dne 05/23/18 v 9:05. Potřebovala jsem provést krevní test protilátek proti osýpce před hospitalizací. U vchodu byly za recepcí dvě dívky: Kristina Katsko (správce-pokladník) a sestra (jak jsem později zjistil). Vzhledem k tomu, že jsem se ponáhl do práce, správně jsem vysvětlil, zda je možné předat analýzu co nejrychleji, protože jsem nebyl poprvé v Invitro a postup pro registraci není pro mě nezbytný. Co mi Christina řekla, že počítač je jeden, že nemůže jít rychleji, nemá to spěchat, dělá pacientku. Chápu, že Christina nemá zájem o klienty, nebo její vedení špatně vysvětlilo podstatu práce s klienty. Začínala se mnou hádat se, hádala se, místo toho, aby udělala toho muže, který stál vedle něj, a ani neztrácel čas. Řekla jsem jí, že je možné, abych neposkytla své připomínky, ale abych urychlila práci, v reakci na to jsem slyšela, že bych vůbec nebyla přijata. Řekla jsem, že nechávám zpětnou vazbu na její práci a kancelář jako celek. No, podle toho jsem slyšel: "Nechte." Zde je kniha připomínek a návrhů, vezměte si ji s vlastními rukama. " To znamená, že je tolik negativních recenzí, které Christina už zvykla. A to ji nevyděsit. Věřím, že ti, kteří pracují s lidmi, by měli být sebeovládají a chladnokrevně (ona sama pracovala v této oblasti). Ne všichni zákazníci jsou stejní. Ale co klientově orientované a diplomacie? Pocit, že jste na trhu. Požádám o vyřešení problému s Christinou, vysvětlím jí prsty, jak by měla pracovat s lidmi. Vždy jsem ocenil Invitro za jeho mobilitu a schopnost reagovat. Ale díky tak bezstarostným zaměstnancům byla moje návštěva poslední.

Dobré odpoledne. 14.04.2018 (v sobotu) v kanceláři v Novoshchukinskaya 5 bylo vydáno "naléhavé" řádek v 284231814 za darování krve mému synovi (17 let) v mé nepřítomnosti, ale s povolením. Zaplaceno 1,5 hotovostních nákladů. Je velmi důležité, aby náš ošetřující lékař dostal výsledky do 4 hodin (tato informace je uvedena na internetových stránkách: je-li platba 1,5krát). Zaměstnanci však byli informováni o tom, že objednávka bude připravena do 17:00 a že objednávka nebude hotová během 4 hodin, které nebyly zmíněny, avšak platba za naléhavost byla formalizována. Tato objednávka byla dokončena do 6 hodin, což neodpovídá naší žádosti a informacím na webu. Tuto skutečnost považuji za nesplnění smluvních povinností a revizi platby za tuto objednávku, protože podle ceníku uvedené náklady pro provedení výzkumu neodpovídají zaplacené částce. Když jsem se do kanceláře obrátil na mou otázku, odpověděl jsem: "Získali jste výsledky před 17 hodinou, jak jsme řekli." Dva týdny čekají na odpověď na odvolání.

Nechutný! Invitro Moskva. Dnes jsem předal krevní testy, naléhavé (služba je více než jeden a půlkrát, než obvyklým způsobem) lehnout na operaci. Ujistili jsme se, že časový limit je 2 hodiny. Kontrola uvedená - 4 hodiny (zadáno vědomě zavádějící). Nakonec! Všechny podmínky byly porušeny! Předal jsem ve 12 hodin, byli jsme připraveni v 16:30. A v současné době neexistuje žádný anesteziolog. Operace byla zpožděna na dobu neurčitou kvůli svátku 23. února. Můj pobyt v nemocnici mi stojí 1000 rublů za den. Dnes je 02/21/2018 a první pracovní den je 26! Pokud to uděláte naléhavě, nerobte šance!

Ona požádala Invitro 4. ledna 2018. Byl na Kashirce v Invitro Expert. No, můžete říct - je to strašné. Přijel jsem tam ve špatném stavu s bolestmi, shromáždil jsem dokumenty pro chirurgii v onkologické jednotce. Lékař na ultrazvuku, který nevidí zcela odlišný stav, vytvořil namísto nezbytných US malou pánvi pouze pro 2200 rublů ultrazvukem. A při zohlednění 10% slevy můj manžel zaplatil asi 5000 rublů. Nikdy jsem neviděl takovou hrubost. Administrátorka Kristina Limonová - ***** a šunka. Hádal jsem se s každým ve frontě, snažil jsem se polovinu podvádět. Jediným hodným lékařem je gastroenterolog. Gastroskopie byla provedena rychle, pohodlně a nic nepotřebného nebylo připsáno a nepočítáno.

Přišel jsem udělat analýzu detekce patogenní mikroflóry a její citlivosti na antibiotika. Aby to bylo jasnější, má diagnóza hnisavou osteomyelitidu. Otevřená píštělka a hnis teče z chodidla. Výsledkem bylo prostě úžasné! Mikroorganismy nejsou detekovány, antibakteriální terapie není zapotřebí! Můj doktor otevřel ústa a on nemohl zavřít to na 5 minut, když četl výsledek! A pak řekl, že takoví technici zármutku by měli být ve vězení a po dlouhou dobu. Kvůli nim se tisíce lidí špatně zacházejí a mohou zemřít! Nechci nikoho, aby tam dokonce analyzoval moč, ne to vážnější!

Pokud potřebujete normální laboratoř - kontaktujte jiné místo.

Požádám vás, abyste mi sdělil zprávu vedoucímu. 01.07 byly předány ve vaší kanceláři analýzy (TTG, obecný nebo běžný cholesterin, protrombinum). Zaměstnanci varovali, že výsledky budou pouze 04.07. Číslo INZ však nebylo vydáno. 04.07 po 19:00 jsem přišel za výsledky. Váš správce oznámil, že výsledky nejsou připraveny, a začne od mě požadovat počet INZ, který se vaši zaměstnanci neobtěžovali přiřadit. Během dlouhého konverzace, uvědomující si, že neopustím bez výsledků, začal administrátor kontaktovat laboratoř a objasnit výsledky. Zvláštní pozornost je věnována způsobu komunikace vašich zaměstnanců. Po hodině byly výsledky dvou studií - TTG a cholesterolu. Výsledky studie protrombinu slíbily ke stažení v 22:00. Dnes na e-mailu přišlo opět výsledky, pouze dvě studie. Zavolala jsem call centrum, nedostala jsem žádné informace. Jediné, čeho je váš zaměstnanec schopen, je vzít telefonní zpětnou vazbu a slibovat, že zavolá zpět. Prosím, řekněte mi, proč by se vaše nedostatky v IT zabezpečení staly problémem pro vaše zákazníky? Platbu za výzkum získáte hned. Z tohoto důvodu, vědělic, že ​​nebudete schopni splnit termíny pro výzkum, pokračujete v přijímání pacientů? Proč by pacienti měli trpět výdělečnou činností? Proč je třeba doslova poškrábat výsledky placeného výzkumu, plýtvání časem, nervy a mimochodem, opět peníze (zaplacené parkoviště)?! V této souvislosti pan Alexander Ostrovský zveřejnil na webových stránkách falešné prohlášení, že práce byla v plném rozsahu obnovena, a to i nadále zavádějící zákazníky? Váš nečestný a nezodpovědný postoj k vašemu podnikání (je to v souvislosti se zdravím, pokud zapomenete), upřímně doufám, že všechno padne na místo a zákazníci se zamyslí nad tím, že vás kontaktují nebo hledají lepší laboratoř. Děkuji vám za pozornost.

Třikrát jsem se touto laboratoří odvolal. Velmi pohodlné, není potřeba psát, rychle. K dispozici je komfortní čekárna, kancelář není příliš prostorná, ale stále čistá a zaměstnanci vychovaní. Přístroje jsou sterilní, obecně čisté všude, za běžných podmínek. Naše polyclinice by měly být příkladem!

Neplatná analýza INVITRO, která mě šokovala! Chyba, která by mohla mít nevratné následky!

Každý by o tom měl vědět! Zejména těhotné dívky, které se chystají vzít testy do této laboratoře.

Před měsícem jsem podal úder konzultací, všechno bylo v pořádku, až na hemoglobin 106. jmenován jsem panu pithttp: //www.baby.ru/pharmacy/11548-maltofer/ pro jeho zvedání, zatímco dělá to, jsem se rozhodl zvýšit produkty hemoglobinu. Napil jsem šťávu z granátového jablka, jedl játra a černý rybíz... No, po 2 týdnech jsem se rozhodl ověřit - zda to funguje? Vzhledem k tomu, že lékař mi nedal pokyny pro analýzu, šel jsem do Invitro (vždycky tam zkoušky)... Podal jsem to, jako by se nic nestalo a šel do práce.

Další den je volný den. Dlouho očekávaný dopis na poště... Otevřu... a tam je:

Zprvu jsem si myslel, ano, to je zřejmé, může se stát cokoli, jsem těhotná... napsal bebik, dívky začal psát to přesně normální, a naléhavě potřebuje hematolog. Pak jsem začal paniku: Cítím se dobře. A zkoušky jako mrtvý člověk! Četl jsem na internetu, co to může znamenat... odpověď je jedna: rakovina kostní dřeně! All řev jako beluga, pochopit, co je to všechno... uloženy tímto hysterie jen moje pozice... Řekla jsem svému manželovi... I uklidnit hemoglobinu - 60. S ním bych alespoň dostanou do mdlob. A já říkám okurku! Ale rozumíte tomu, že všechny pokusy o uklidnění jsou marné.

Souhlasíme ráno, jdeme do laboratoře v polyklinice a tam se mnou znovu podají analýzu. Neřeknu vám, jaká je noc... jaké myšlenky mi nevadily.

9,00, dorazil do laboratoře... vzal krev z prstu (v InVitro odebrané z žíly, ale jsem si jistý, že tak vážně ovlivnit výsledky této nemohl)... dívka asistent žádá, aby přišli až 2 hodiny, vzali výsledky... I v slzách prosil ji k tomu analýza právě teď. Pochopila mě a řekla, že teď udělá všechno, kromě ESR... to mi vyhovovalo. A pak vyšla z kanceláře... v tuto chvíli jsem necítila nohy... a říká: Nerozumím nic! Hemoglobin-111, leukocyty naopak mírně zvýšené - 12 (to je norma s B) dobře, a tak dále pro všechny indikátory... jsou normální. Pane! Ano, byla jsem připravená ji políbit! Vidí mě a můj stát, říká: jdi do kanceláře, dovolím vám znovu zařízení přes zařízení... Určitě jsem souhlasil... vynechal... a opět stejné výsledky. A pak jsem si uvědomil, jak jsem šťastný... a jak tento život miluji. A INVITRO... co můžu říct - prostě BAD! Mohla by být taková pochybná poslána, ale napište se například, že analýza selhala... a požádala mě, abych znovu vzala... děsivě, abych myslela, jaké by mohly být důsledky.

A ano, jsem v ten samý den, běžel do USA (protože na základě analýz InVitro mé dítě mělo alespoň zaostávání za vývojem, protože nemám krev a voda). Nic takového, před 2 dny a všechno, co jsme udělali dobře, s výjimkou jediného zavěšení kolem děložního hrdla, ale ultrazvuk ani o tom nepřemýšlel. Obecně, dívky! Buďte bdělí. Vždycky jsem věřil INVITRO a já tam jen zkoušky... a teď mám paniku strach z této organizace... Obejdu party. I když vím, že můj případ je velmi vzácný. Ale přesto... Odpusť mi zmatek.

_____ a doplněk:

Zaměstnanci společnosti INVITRO po odezvu, kterou jsem odešla na webu, nereagovala, později jsem našla jejich komentář pod položkou zde na baby.ru, požádali o uvedení mých údajů. Řekla jsem jim, že jsem už v odvolání uvedla vše. Potom mě znovu zavolali! A požádali mě, abych poslal důkazy, že daruji krev v jiné laboratoři a všechno bylo v pořádku! No... jsem sfotkala a poslal. A všechno) Ticho! Co se stane dál, nevím... ale neměla bych mlčet o tom! A ano, dnes ráno jsem znovu vzal ten test v jiné laboratoři, kde analýzy nevedou nikde, ale probíhají na místě... protože stále byla přítomna část strachu a pochybností o mém vlastním životě ve mně. Také to... dostala jsem analýzy: jsem naprosto normální, zdravá, těhotná dívka. Teď jsem určitě vydechla a těším se na výzvu od Invitro, zajímalo by mě, co se ospravedlní!))) No, uvedu výsledky dnešní analýzy, abych nebyl neopodstatněný:

Řekl jsem mu, že na závěr: Mám hovor personál InVitro a hlásil, že oni nemohli zjistit příčinu této chyby (tedy alespoň ne muset tvrdit, že došlo k chybě jako takové nebo ne)... a požádal mě, abych předat placené mě součet UCK žádnou analýzu ( Štedrostivost je hned na stupnici)... ano, teď už tam dokonce půjdu zdarma, nedostanu mi dostatek hlavy a bez šedých vlasů. Jak jsem již řekl o tom, že 300 rublů v mém životě, role nebude hrát... ale já bych neměl opuštěný morální odškodnění, protože zkušenost jako extrémně nebezpečné na mém místě - I jemně naznačil, že je to nad rámec svých pravomocí) A je to!. Závěrem je to: zaměňujte analýzy, které mohou, a nikdo za to není zodpovědný.) Ve skutečnosti si přemýšlejte o tom, co trošku!

INVITRO - Nekompetentní testy a rozvod pro opakování

Adresa: Moskva, Jižní Tušino, Khimki Boulevard, 9

Autor: Oksana

Negativní aspekty

Před několika dny jsem se obrátil na kliniku INVITRO na "Oktyabrskoe pole, Narodno milicia ul.". Před operací bylo nutné provést testy na HIV RV HIV a hepatitidu. V negativních výsledcích nebyla žádná nejmenší pochybnost. Mimochodem, jsem zaměstnanec vzdělávací instituce a předávám pravidelné vyšetření těchto infekcí. Nemůžete převést to, co HORROR! Zjistil jsem, že jsem viděl pozitivní (DUBT) analýzu hepatitidy c. ZABUDUJETE TENTO NIGHTMARE NEPŘEHLÉ A VLASTNÍK! Naléhavá retake na dvou klinikách + kvantitativní a kvalitativní, výsledek je NEGATIVNÍ! Takže, vyvodte závěry potenciálními pacienty, kde byste se mohli ucházet, mimochodem po mé návštěvě mi bylo nabídnuto, abych znovu vzali analýzu za měsíc nebo si podali stížnost, kterou budu dělat.

Pozitivní aspekty

Recenze společnosti

Negativní aspekty:
Zatímco pracuji, nevidím žádné zjevné negativní strany
Pozitivní aspekty:
Pracuji zde rok a půl. Jsem rád, že jsem součástí takové společnosti, kterou věřím. Než se lidi, kteří přijíždějí k nám, nehřešili, ještě více - moje rodina také využívá služby tohoto laboratoře. Ne bez skutečnosti, že se klient s někým nikdy nespokojil, avšak v každém případě funguje služby zákaznického servisu i v takových situacích..

Moskva, Petrohrad, Voroněž, Chelyabinsk, Samara

Negativní aspekty:
_
Pozitivní aspekty:
Mám práci jako správce. Strávil jsem dvě hodiny v posledním zaměstnání na cestě, a tady 20 minut a jsem v kanceláři :) Jsem na metru vždycky, jsme blízko m.Akademicheskaya. Vztahy v týmu se mohou pochlubit, dívky jsou dobrotivé, pozitivní, jsme s kolegy dobré..

Moskva, Petrohrad, Voroněž, Chelyabinsk, Samara

Petrohrad, okres Vasileostrovský, N 11, ulice Nalichnaya, 49, písmeno A, pom. 42-N

Negativní aspekty:
Z mínusů: Velký proud lidí a večer nemůžete cítit nohy, ale takové pohyby nejsou každý den.
Pozitivní aspekty:
Chci se obrátit na ty, kteří hledají práci nyní. Pracuji v laboratoři déle než rok a můžu sdílet mé plusy a mínusy. Pros - to je jistě s formalizace dovolené a pracovní neschopnosti, včasné výplaty mezd a bonusů (mimochodem všechny platby bílá), firemní bonusy, zubní VHI, slevy na laboratorní služby pro zaměstnance..

Moskva, Petrohrad, Voroněž, Chelyabinsk, Samara

Gusachenko E.M.:
Téměř žádný kontakt z Novosibirsku. Dostanete se k ústřednímu odkazu a posloucháte hudbu po dobu půl hodiny. Připojení je nechutné, téměř nerozpoznatelné. Telefon přímo - je klasifikován, což způsobuje podezření.

Novosibirsk, Krasný prospekt, 218/2

Negativní aspekty:
Nebudu popisovat všechny mínusy, existuje spousta z nich. O nich je napsáno v předchozích recenzích. Jenom dodávám, že po třech letech práce v jednom z kanceláří jsem dostal ošklivé oko a zdálo se mi to jako plné profesionální "vyhoření". Ale ne. Trvalo to 2 měsíce a uvědomil jsem si, že mám rád svou profesi a jsem připraven znovu pracovat v medicíně. Jen se chci zmínit o náborové agentuře v Electrozavodskaya. Jednou jsem opravdu chtěl jít do propagace. U všech příspěvků je vyšší postavení předem přiděleno. A volná místa jsou vystavena, aby viděli práci, kterou vykonali. Na rozhovoru se hraje.
Pozitivní aspekty:
Před skokem dolar nebyl špatný. Výborný tým, chybí mi. Plat včas.. Více informací >>

Leonid:
Plat není zadržen a výše platů se rovná slibovanému platu. Téměř vždy se bonusy na základě výsledků provedeného plánu navyšují. Společnost je velká a dlouhodobě pracuje, proto máte pocit jistoty. Víte, že zítra a pozítří bez práce a platů nezůstanete. Dokonce i stomatologie je na VHI. Více informací >>

Victor:
Výhody zde pracuji třetím rokem. A budu upřímný, jsem šťastný. Vzhledem k tomu, že pracovní podmínky jsou lidské, neexistují žádné změny, zaplatím můj plat včas a včas. S týmem máme štěstí, ale v naší laboratoři je všechno klidné a s kolegy nepracujeme jenom, ale jsou také přátelé. Takže kdo má zájem o práci, doporučuji! Více informací >>

Lana, Moskva:
Výhody, které mi dovoluje pracovat ve společnosti Invitro. Společnost je stabilní, spolehlivá, zcela loajální vedení. Flexibilní plán je nainstalován, je to pro mě výhodné. Kancelář není špatná, byť malá, ale čistá a pohodlná. Více informací >>

Elena, Moskva:
Výhody Ve společnosti Invitro pracuji jako zdravotní sestra po dobu 4 let v této společnosti. Dobré spolehlivé místo, stabilní plat. Personál je krásný, jsem šťastný. Více informací >>

Lyuda, Moskva:
Výhody, které nebudu opakovat, nic nového nepsám), ale podpořím to, co je napsáno níže. Neutrál jsem s tím, že jsem přišel do práce ve společnosti Invitro, již tři roky, dnes je každý šťastný, zaměstnavatel si zaslouží respekt k vytváření dobrých podmínek pro zaměstnance. Více informací >>

Tatiana, Moskva:
Výhody Pracoval jsem jako zdravotní sestra tři měsíce, dokud tato nálada a dojem nic nezkazí. Všechno je dobré, je spousta práce, i klientů, plat se ukázal hodný. Někdy musíte zůstat po práci, abyste vyčistili. Obecně se to líbí. Více informací >>

Natasha, Wedge:
Výhody Rozhovor byl ve dvou etapách, jsem rád, že ho přijali, chtěl jsem se sem dostat dlouho, ale nebyly žádné volné pozice. Jakmile jsem viděl, že potřebuji zdravotní sestru ve společnosti Invitro, okamžitě jsem předložil životopis. Od známého víme, že je pro naši oblast (předměstí) spíše velká a je spíše velká. Více informací >>

Tonya, Shchyolkovo:
Výhody V loňském roce jsem dostal práci v laboratoři Invitro v Šchelkově. Podmínky jsou dobré, hodně se dělá pro své zaměstnance, dobře koordinovaná práce. Více informací >>

Alla, Moskva:
Výhody, které se mi líbí Zp je bílá, existují bonusy. Samozřejmě, hodně práce, ale přijatelné, plán práce je flexibilní, pokud je to nutné, víkend, můžete se s někým změnit. Od minulého roku jsem pracoval jako zdravotní sestra, existují drobné nedostatky, ale nezasahují do práce, jsou to jen pracovní okamžiky, které jsou zcela vyřešeny. Více informací >>

Elena, Moskva:
Výhody: Byla jsem pouze v rozhovoru v invitro, chtěl bych být zde jako zdravotní sestra. Tyto podmínky mi vyhovovaly, velikost platu taky. Doufám, že v příštích dnech zavolám oddělení lidských zdrojů, protože říkali, že moje kandidatura je vhodná. Více informací >>

Alla, Moskva:
Výhody Jsem konzervativní osoba a nemám ráda změny, ale nemohla jsem zůstat na poslední práci. Bylo mnoho osobních důvodů, ale hlavní věc je trestání sankcí za zaměstnance bez objektivních důvodů. Obecně se začala hledat nová pracovní místa a viděla volné místo ve společnosti Invitro. Zde nabídli dobrý plat, velmi pohodlný plán. Rozhovor nebyl snadný, HR se zdálo být naprosto přísné a náročné, ale stále mám pozitivní odpověď. Nyní oficiálně zaregistrován jako zdravotní sestra. První plat byl dán včas - to, co slíbili, dostali. Je to téměř nikdy nutné zůstat po denní práci. Kancelář je moderní, vše je čisté a udržované. Více informací >>

Petrohrad, Nevsky Prospekt, 90-93, lit. b

Zoya:
Navzdory skutečnosti, že v podstatě máme ženský tým, dobře spolupracujeme. Věřím, že všechno závisí na lidech a jejich slušnosti. Pracujeme nejen společně, ale po práci často odpočíváme. A je velmi blízko a pomáhá najít společný jazyk, který se pak odráží v pracovních okamžicích. Více informací >>

Liana:
Řeknu ti o mé práci ve společnosti Invitro. Pracovala jsem tady jako sestra po dobu tří let, teď jsem na vyhlášce. Podívejme se, samozřejmě, jak se věci vyvinou, nechci myslet, ale myslím, že poté, co vyhláška opět vrátit na své místo) jsou dva nejdůležitější body zde byly vytvořeny pro mě, kteří chtějí pracovat - to je slušná mzda a zdravé vztahy v týmu. Kolik by za práci nebylo zaplaceno, ale pokud jsou kolem konverzace za zády a závisti kolegy, pak to není dobré, právě naopak! Ve společnosti Invitro jsem přesvědčen, že jsem měl velké štěstí. Plat trh tady, narůstat bez prodlení, je bonusový systém, v podstatě, pokud budete pracovat v dobré víře, ale zaručena budete důsledně obdrží cenu. Na společenském balíčku se také nemohu stěžovat - existují návrhy pro zaměstnance na fitness (jednou jsem šel s dívkami) a stomatologie na VHI. Co je to tam není, jako bludiště, takže zpoždění.. ale ukažte mi společnost, kde je vítán)) v každém případě, nejsou tam žádné problémy s dopravou, včas stihnout práci, právo úřad v metru. Uvnitř máme čistý, moderní, velmi čistý. Je pravda, že není k dispozici kuchyň a není tam dost místa, ale oblast je živá, vedle ní je spousta kaváren, kde je i více >>

O nás

ReTWORK - rychlé vyhledávání odpovědí na firmu, obchod, zaměstnance, zaměstnavatele na internetu. Stránky nejsou zodpovědné za informace získané ze zdrojů třetích stran.

Tipy

Nebyly nalezeny žádné další recenze společnosti. Můžete použít naše pokročilé vyhledávání.

Centrum AIDS Kurgan

Vaše dotazy

Pokud jste nenašli odpověď na tuto otázku zajímavou, můžete se zeptat svého lékaře-poradce

Prosím, nezveřejňujte poznámky k inzerci!

Dobrý den, V říjnu a polovině února byl npa, partner je stejný. Od začátku měsíce začal Mench narušit takový stav, jako kdyby byla teplota, ale není. O týden později tento stav prošel. Ale na vnější straně rtu se objevil sotva znatelný herpes a s vnitřní vředy. Prošel. A pak se znovu objevil, můžete říct okamžitě. Od včerejška jsem nemocná z tupé bolesti v dolní části břicha a dávám spodní část zad. Stejně jako u menstruace. Svědění. A výtok je bíle žlutý, je málo z nich, v konzistenci jako sliz. Ať už je to podobné na známkách vich? Budu se příští týden vzdát

Doktore, ahoj! Ať už je to v pořádku, je možné důvěřovat analýzám na syfilisu předaných po 2 měsících od kontaktu - analýzy: 1) součet. AT (IgG a IgM) a 2) TRNA
Děkuji!

Děkujeme za podporu! Drahý doktor, zde píšete, že onkologie již odhalí. A jak? Máme takových doktorů, že se rychle otočíte, než něco najdou. Navíc je to takový proces, že můžete chodit a nevíte, dokud se zcela neztratíte. Nechtěl bych, mám dítě, nemusím vzdělávat nikoho ((((A pro vás všechny, skvělé zdraví, štěstí a dobrota.

Děkuji vám doktorovi, že ani o víkendech nezanecháte návštěvníky na webu! Zdraví pro vás a vaši rodinu!

Doktor, to je dost času?) Pokud ano, posílám svého manžela 2. den)

Dobrý den prosím pomozte npa. Předán analýzy HB 3 týdny po dobu 4 až 7, 9 až 10 týdnů všechny InVitro otritsatel.esche rychlost srdce Přesně měsíc IFA podal otritsatel.ptsr také podal 45-denní vysoce kvalitní RNA není obnaruzhenno.partner negativní rukou a InVitro 7 nedele.riskov Už jsem neměl. Mohu se uklidnit? Díky za pozornost, Bůh vám poskytne zdraví

Dobrý den! Řekni mi prosím, je zde riziko HIV dráždivého když bezpečný sex, pokud například před samotným sex male oholil pubis (ne pořezal, ale teď prischiki v tomto bodě), a to má tukový portnershi?

Lékař, dobrý den! Zítra přijde můj muzh.analiz může být uveden do invitro.so dnech se situace se bude konat 2. května 68 dney.rano trvat na HIV a hepatitidy C (on byl očkován)? Nebo je již možné dodat i usadit? Díky za odpověď!

A navíc, podmínka jako na ORVI neprojde ani nekoná. I když není kašel. Stejně jako mor. Stav neustálé nevolnosti

Dobré ráno! S nadcházející dovolenou vás! Ty píšeš, že zmatek je nemožný, protože tam je malý tok v soukromých klinikách. Ale právě tam dáváme krev a pak ji vezmou do Moskvy, nemáme, město je malé. A v Moskvě myslím, že jsou zapletení možné, tok je obrovský! Děkuji za odpověď!

Vyzývej, prosím, zda se nejspíš ocitnete, jestli před sexem pubik se oholel, může se tam dostat alokace ženy a jestliže tam byly malé raki (jazvochki) pod labiem?

Dobrý den, pomozte v odpovědi, došlo k kontaktu s dívkou, později byla zjištěna HIV +, ústní bez ochrany a anal s protivotoy.Další analýzy,
Pokud 4 týdny za 2 týdny "-"
Ifa 3 týdny "-"
Pokud je jeho položka 25 a PTSR RNA kach.20 me. "-
Pokud je 4 n.6 ned.v chas.klin.anonimno a v centru AIDS anonymně "-"
Pokud trvá 9 týdnů. V hodině a množství a množství anonymních "-"
Ifa 4 body 13 týdnů. zejména.cl.and s anonymně "-"
Pokud je v Invitro 17 týdnů. "-"
Ifa18 ned.v anonymně in vitro "-"
Pokud je 4 pufy 20 týdnů. Částečně. "-"
Ifa 6 měsíců a 10 dnů. Částečně. "-"
Mohu věřit těmto analýzám?
Z příznaků, otoky nad klíční kostí a podpaží, hromadí hrdlo a všechny tyto příznaky dva týdny po nebezpečném kontaktu. Příznaky nezmizí.

Myslím tím, že pokud se vyskytne virová infekce, jak se vyskytnou škody a rány, když se náhle zhoršíte, bude to všechno pomalu, protože tělo nemůže zvládnout nebo jako obvykle?
Děkuji.

Ahoj, doktore! Předala analýzu vlhkou. Je špatný. Tam jsou bílé krvinky erytrocyty, hlen a velmi velké množství plochého epitelu. Četl jsem, že to znamená infekce v těle. Řekněte nebo řekněte prosím, zda může být HIV? No, hodně epitelu, pokud je správně pochopeno, pak 214, v poměru až 10. Co to je? Prompt.

Drahý doktor! SOS! Pokud si pamatujete můj příběh. Mám vedle nádoru podkolenní lymfatické uzliny, který byl teplotu trouby o 35, 3, 37,00, přidal se další zprávy, supraklavikulární lymfatické uzliny jsou oteklé. ty, které jsou uvnitř klíční kosti. Jen se začal uklidňovat a pak vy

Vážení lékaři centra! Děkujeme vám za podporu. Chtěl bych, aby všechno bylo v pořádku a tato chyba mě nestává mým životem. Často se vzdát, protože se bojím.
Děkuji

Děkuji vám za vaše odpovědi otvety.Iskhodya od 0,09 do 0,9, je více, že budete muset snažit chytit.toest nepotřebuji být testován po výtěru? Jsem tak vystrašený, vyděšený lékaři údajně zjištěny případy, kdy analýzy předat ((nebo všechna Rizika jsou malá, ale pokud jsem jen takový případ.

Vážení lékaři střediska, dobré odpoledne!
Děkujeme vám za podporu. Prošel nebo proběhl test IFA 4G za 8 měsíců. Negativní. Již předala obecnou nebo běžnou analýzu krve. Všechny údaje jsou v normě (v rámci referenčního rozsahu), kromě zvýšené lymfocytů - 3,81 tisíc / mm (referenční hodnoty 1,32 - 3,57 tisíc / ml) v% - 42% (v množství 19 - 37%). Více neutrofily% plynule na spodní referenční mezní hodnotu - 48,0% (při rychlosti (48 - 78%), V tomto případě, abs -.. 4,36 tisíc / ml (normální 1,78 -. 5380 / ml), Dan Poznámka - při vyšetření krve na hematologickém analyzátoru patologických buněk nebyl nalezen. Počet neutrofilů v bodě nepřesahuje 6%.

Další čtyři měsíce hrůzy

On dal syfilis - negativní! Zde se dnes objevila další analýza komba testu IFA 6 týdnů 5 dnů - negativní

Doktor a jak se rány chovají, řeže, pokud najednou existuje riziko infekce.
Děkuji

Dobrý den, Řekni mi, prosím, všichni dostali vyčerpaný, pokud jde o mé příznaky než 2 týdny po expozici dostali vředy na jazyku, už je 7 týdnů po expozici, vředy léčit a dostat se do jazyka znovu na různých místech, ale nebolí, a někdy i krvácejí, chci říkají, že nalezeno erozivní gemmorogichesky (jako tak) gastritida, a hodně Helicobacter v GI traktu, teploty jako takové, ne, drží téměř vždy 36,8, předán analýzy v týdnu po vystavení PCR HIV DNA negativní na 2 týdny PCR HIV DNA negativní po 3 týdnech pokud jsou generovány 4 generacemi atelno, 4 týdny IFA 4 + generace HIV DNA PCR negativní a 5 týdnů 5 dnů 4 generace ELISA negativní - dal všem očekáváním, ať už je HIV?

Dobrý den drahý doktor. Ukazuje se, že mohu rozhodně vyloučit testování na HIV poté, co se vzdal po roce 3,5, 13, 19, 22 měsíců, bez ohledu na to, co by mohli zaměnit výsledky, atd. Později se produkce protilátek z individuálního organismu po NPA s ženou. Můžete ironicky zavřít toto téma a zapomenout na to, jak hrozný sen. Děkuji vám za poskytovanou odbornou pomoc, přeji vám všem štěstí a úspěch ve všem.

Doktore, ahoj, prosím, neodstraňujte mě (to je opět o možnosti infekce před těhotenstvím, matkou a dítětem). Řekni mi, jak mám pokračovat? Začal jsem užívat uklidňující léky. Ukázalo se mi, že vůbec nic nepřemýšlím o tom, že dítě může mít HIV, protože medicína je lék, a pokud tomu nerozumím, pak se o tom nedotýkejte. Vich je vyhnán na lékařský, pod analýzou a na mně i u dítěte, takže doktor? A nemůže existovat žádný "buts"? Řekněte nebo řekněte ještě, prosím, jako doktor, na všech lékařských přístrojích je možné všechno uzavřít?

To, zda můžeme zmást analýzy na vich? a zobrazit falešný negativní výsledek? jsou takové případy?

Dobrý večer! Píšete, že můžete identifikovat infikované z tuctu a pokud jsou tito lidé anonymní všichni nebo částečně, jak? Laboratoř nebude hledat, protože není možné najít! Co se v takových případech děje, prosím, řekněte! Děkuji!

Dexamethason byl podáván 4 injekcemi 8 ml každý druhý den dva týdny po pohlavním styku. Doktore, v tomto případě nejsou moje testy pravdivé? (PCR RNA kach po 17, 25, 40 dnech a ELISA po 2,4,5,6,7,8 týdnech)

Doktore, byl jsem utěsněn: dostala jsem injekce dexamethasonu. Jakmile bude daná příprava schopna prodloužit dobu okna?

Promiňte, ale myslíte si, že mohu udělat další test v centru AIDS, nebo mohu ještě důvěřovat anonymním testům v soukromých laboratořích? Poslední test byl proveden ve 4 měsících. Děkuji.

Doktore, ahoj! Řekněte mi, prosím, mohl tyto léky zvyšují období okna: amoxiclav, valacykloviru, Atarax, injekce dezdoratadina, metronidazol, Enterofuril, citrín? Děkuji!

Dobrý den, jsem si položil otázku, před třemi měsíci se zdá klidný, ale nyní opět panika, předal analýzy 2 krát v InVitro dobu asi 80 dnů a 90 dnů v negativních podal stolice kulturách našel zlatý stafillok, jazyk je nyní v kořenovém adresáři existují malé červené hrboly, a krevní testy po dobu 4 měsíců lymfocytů, neutrofilů 50 40 neutropenie řekl, znovu jsem zpanikařil zase zdaval HIV? nebo jsou známky něčeho jiného, ​​žaludek stále bolí, ale to je často jazyk hrboly vyděsit a analyzuje tento neytropeniya.skazhite může potěšit symptomy nebo skórovat už?

Invitro

Nezávislá laboratoř INVITRO byla jednou z prvních na trhu zdravotnických služeb, která využívala zásadu síťového podnikání při své práci, organizovala síť lékařských pracovišť v různých okresech Moskvy a řadu dalších měst v Rusku.

  • Více než 800 lékařských úřadů pracujících pod obchodními značkami INVITRO® nebo INVITRO® v celém Rusku, stejně jako na území Ukrajiny, Kazachstánu a Běloruské republiky.
  • 9 technologické celky na území Ruska v Moskvě, Petrohradu, Čeljabinsk, Novosibirsk a Samara, na území Ukrajiny v Dněpropetrovsku, na území Běloruské republiky v Minsku, v Kazachstánu v Almaty a Astana.
  • Víceúrovňový systém kontroly kvality.
  • Testovací systémy předních světových výrobců.
  • Výsledky výzkumu nezávislého laboratoře INVITRO jsou uznávány všemi zdravotnickými institucemi v Rusku.

Invitro - nezávislá laboratoř - zpětná vazba

Recenze na "Invitro - nezávislá laboratoř"

Slyšela jsem o tom, že se invitro odlišuje, a to jak dobře, tak ne moc, ale nikdy se ani nestalo špatným postojem ani velkými frontami. i když jsem je měl jen dvakrát. ale obecně zanechali dobrý dojem. Teď jsem se přestěhoval a je pohodlnější chodit v šroubovice. Kompletní přehled

mají všechny stejné testy, které potřebuji, taky

Mimořádně nespokojena s prací této společnosti na ulici. Admirál Makarov. Předala analýzu dítěti (celý den se odebral moč). Namísto výsledku jsem po e-mailu po více než jednom dni dostal hovor, ve kterém mi ženský hlas informoval, že moje analýza byla rozptýlena. A byl jsem požádán, abych ji znovu přijal. Jsem jen v šoku. Kompletní přehled

Je to asi 24 hodinový moč, který jsem shromáždil pro zdravotně postižené dítě. Tato analýza byla pro nás velmi důležitá a její včasné podání závisí na účelu léčby. Nemluvím o tom, že to trvá celý den a podnikl jsem prázdninovou práci bez úspory průměrných příjmů. Obecně bych tam nejde přesněji.

Přítel během těhotenství vždy šel do společnosti Invitro na vyšetření, nezdálo se, že si stěžuje a výsledky nebyly zvlášť matoucí. Byl jsem tam jednou, dostal se do fronty (Ano, jen pět lidí, ale já jsem byl kritický, byl jsem ve spěchu k práci.) Rozhodl jsem se hledat další možnosti,

Helix má rád všechno, postoj k pacientům je v pořádku a více než jedna osoba před sebou nepadla na frontu ani jednou

Jsem těhotná, 36 týdnů. Přišli s manželem, aby předal analýzu o latentní infekci (Mycoplasma Genitalium), já. Byli jsme s potěšením a zájmem informováni o cenách a podmínkách odpovědi. Řekli, že přijdou na další den od 13:00 do 19:30. Druhý den přišel, abych tak řekl, přišli jsme k 17 úplnému přehledu

hodin. Díky Bohu, že jsme měli před sebou jednu osobu a neztratili jsme hodně času ve frontách, jen den předtím, než jsme strávili asi 30 minut ve frontě. Na informačním pultu jsem řekl, že jsme přišli včera, mluvili s vámi. Mějte na paměti, že dívky (dva) byly stejné jako včera. A jeden z nich se zeptal na otázku: "Kolik týdnů máte?", Odpověděl jsem na to 36. A řekli mi s pont, že tyto testy neberou od 22 týdnů. Požádal jsem, abych napsal odmítnutí, neudělali. Nyní chápu, že je třeba alespoň požádat, abych ukázal, kde jsou tyto informace napsány. Dobře, dobře. Nejvíce urážlivé je, že čas, který mám, není malý a je těžké, abych šel na dlouhé cesty, stál v řadách, po schodech a tak dále. Ukazuje se, že včera se domnívalo, že není nutné poskytovat informace, které od 22. týdnů shromáždění analýz neprodukovaly. Navíc je ztraceno dva dny. Děkuji. Jména a příjmení těchto krásných a kompetentních dívek, nepamatuji se. Mohu říci, že jsme přišli dvakrát - 23. a 24. května. Adresa je Dybenko 27.

Dvě analýzy a úplný nesmysl. Analyzovali jsme čtyřměsíčnímu dítěti na intoleranci laktózy. Výsledek analýzy je negativní. Pro potvrzení volali a objasnili lékaře-poradce INVITRO, potvrdil nepřítomnost této intolerance laktózy. Když bylo dítěti podáno tuto laktózu, okamžitě na ni reagoval. Tři dny jsme doslova tančili

s tamburinou kolem dítěte. Třetí Analýza provedená v InVitro, klepsiela oksitoka jako zázrakem proměnila zápal plic klepsielu.. Když voláte a mluvit s odborníkem v nárocích bylo slíbeno hovor zpět - nevolejte zpět! Strašná laboratoř. Bypass. Peníze budou platit ne malý, ale výsledky budou neúnosné! Budeme usilovat o vrácení peněz pro obě analýzy

Není detekován ani pomocí dalekohledu

Nespolehlivé (ze stropu) testy

Test č. 110 Kreatinin v denním moči v přípravku Invitro není v mmol / l (jako v žádné kompetentní laboratoři), ale v mmol / den! A trvají na tom, že jejich výsledky jsou v mmol / den!

Ráno 23. června jsem darovala svou krev pro analýzu v laboratoři INVITRO na ulici Profsoyuznaya, 104. Večer se na místě injekce vytvořil hematom. Po obdržení výsledku analýzy to Galina naznačila správci, který mi vysvětlil mé špatné žíly a řekl, že se nic nedá dělat. Opakovaně po celý život

darovaná krev pro testy a žíly byla normální, ale jakmile se dostal do rukou sestry INVITRO, žíly se staly neinvazivní. Nevzpomenout na tanečníka, který v každém okamžiku je něco meshaet.Napisal recenzi na oficiálních internetových stránkách InVitro nulová reakce, která dává důvod předpokládat, že management je také trochu obavy o kvalitu personálu a pověsti laboratoře. O několik týdnů později však zaměstnanec zavolal a slíbil, že na diskontní kartu poskytne slevu ve výši 15% na úkor vady laboratoře. O tři roky ještě není u konce, takže se nemusíte ztrácet nadezhdu.Dumayu pokračovat nohy nebude v laboratoři, jakož i všem přátelům a rodině na zakázku silnici.

Výsledek krevního testu je přijat včas.

Nespecialita zdravotní sestry. Na místě vzorkování krve hematom s pěti-rublové mince.

nechutný postoj zaměstnanců katedry na ulici. trofimov svým klientům, nejprve dne 01.07.2015 jsem podal dva krevní testy, jeden po druhém a druhý nepřijel vůbec. po mém volání na telefonní linku mi bylo řečeno, že v databázi není vůbec žádná druhá analýza, tj. Kompletní přehled

jeho prostí zaměstnanci této proslulé kanceláře prostě ztratili. když jsem byl spojen s touto kanceláří, zaměstnanec ve velmi hrubé podobě mi naštval a řekl, že nic strašného, ​​se tak neustále děje a já prostě musím přijít a provést tuto analýzu znovu. pak musím trávit pracovní čas na vlastní náklady, jíst ráno, znovu propíchnout žílu.....

Pozor na zákazníky "Invitro"! Buďte opatrní a rozhodněte se používat služby poboček "Invitro". Pod značkou této společnosti existují "franšízové", kteří používají toto jméno, tzv. Partnery. Normy a kvalita práce, kterou společnost Invitro nevykazuje. A existují situace. když při výpočtu celkové odezvy vyjadřuje zákazníkovi cenu služby a zapisuje ji na příjem

po přezkoumání je klient povinen zaplatit mnohem více, než byl dříve informován. Pozor, pokud (například) po ultrazvuku lékař náhle rozhodne vyjádřit svůj názor na šetření, a nenechte Bůh doporučovat nebo něco napsat na kus papíru (a tokmo, z dobroty!) I když jste se zeptat !! Zvažte, že budete muset zaplatit i za příjem! A lékař vás o tom neohrozí! Pro vás to bude nepříjemné překvapení. Samozřejmě, můžete volat na call centrum „InVitro“ a zeptat se: „Proč ne lékař varuje, že“ potřeba „mnohem více, pokud se rozhodne otevřít ústa, nebo psát něco na kus papíru?“ Ty. na to samé uslyšíte: "To nejsou naše, ale naši partneři." A kdo by měl kontrolovat splnění všech podmínek franchisingu, kvalitních informačních standardů a zákaznický servis ?? ? INVITRO je stejná vaše značka! Buďte opatrní s odkazem na kancelář Šheremetevské (Maryina Roshcha)!

Systém řízení jakosti ve společnosti "INVITRO" a sledování práce franchisanta nefunguje!

Lilia, byla jsem na stáži jako správce paramedického záchranného systému (chtěla jsem pracovat ve společnosti Invitro Chelyabinsk) obecně, protože studie o syfilisu jsou zmateny pouze tímto způsobem. a váš případ nebyl jediný se mnou, takže jsem rád, že mě tam nebrali.

v laboratoři in vitro

Sestry z vlašských ořechů bere testy přímo u vchodu. před pár týdny v sobotu jsem chtěl vynechat moč, ale když jsem viděla, že se to otočilo a odešlo, malé dítě bez znalosti zřejmě vzalo krev od drogového návyku na schodech, hrůzu. to nebylo dost vyzvednout nějakou infekci od těchto pacientů.

Vždy spokojen s kvalitou služeb služby Invitro. Vždy nesmírně zdvořilý, opatrný. Vše bude zapsáno a znovu požádáno o kontrolu všech dat. Analýzy jsou připraveny včas. Přišla SMS - můžete jít vyzvednout. Velmi pohodlné, pokud jde o mě. No, což je nejdůležitější, důvěřuji výsledkům testů. Když jsem přešel na Invitro

z jiného laboratoře (unaveného placení šarlatány) se podrobněji dozvěděli o vybavení a obecně o normách kvality.

Vše na nejvyšší úrovni

Historie mého využívání služeb laboratoře Invitro neznala tmavé skvrny. Výsledky byly vždy připraveny včas, žíly byly rychle nalezeny, správci nebyli hrubý, ale vždy zářili zářivým úsměvem a dokonce i fronta byla ulovena rychle.

Dobré nové vybavení, přiměřené služby, výhodná poloha a plán práce

No, ani nevím...

Jsem v pozici. Vybral jsem si testy, které bych mohl zdarma předat státní instituci. Rozhodla se odevzdat analýzy v placené laboratoři, neostávat ve frontách a přijímat pohodlné služby. Jako výsledek, mladá dívka, bohužel si nepamatovala její jméno, mluvila se mnou tak hrubě, že hladina adrenalinu vyskočila

v mé krvi až do konce. To, že musím v tento den odmítnout provést testy. Úplný nedostatek zájmu o klienta, nebylo snadné vstávat brzy ráno, ne jíst (protože trpí toxikózou) a dostat nervózní šok. Děkuji, nikdy se nevrátím k INVITRO. Navíc, jako lékař, není do tohoto laboratoře zaslán žádný pacient. Jsou zde i jiné hodné laboratoře. Zítra půjdu na již osvědčené, i když dražší. Adresa kanceláře Vladikavka, ul. Barbashov 64

Dnes, 31. března 2014, v 8:00 hod., Opět byla moje rodina probuzena hlasitým neustálým poklepáním vysokých podpatků Eleny Yefimové. Tento manažer pobočky "Invitro" v Krasnodaru, na Prospectu Chekistov, 38 denně (a dokonce i v sobotu) od ranních hodin až po celý tip

pozdě večer (kromě neděle) přechází v vysoký podpatek boty a zároveň přináší hlasité řinčení na podlaze v pokoji na výše uvedené adrese je dlažba. Zvuk je v tuto chvíli velmi hlasitý a hlasný, všichni lidé v domě stále spí, a zvuk je ještě silnější. Připomínám, že tato organizace se nachází na Prospect Chekistovovském domě 38, v prvním patře v zrekonstruovaném 3-pokojovém bytě v bytovém domě. Nad vaší organizací jsou také obvyklé obytné třípokojové byty, zejména LOŽNICE, ve kterých spívají rodiny s malými dětmi ve stejnou dobu.. A o normální spánek všech žijících nad "Invitro" ve svých bytech na 6. vstupu v tomto domě nemůže vůbec mluvit. Neustále, každý den zaklepat na paty zaměstnance Efimova slyšel až 6 pater, o tom, co ona a další členové této oblasti jsem řekl více než jednou, a požádal o člověka chodit na patách na dlažbě, protože to narušuje normální život mé rodiny a ostatní obyvatel, stejně jako nesouhlasí s orgány SES. Bohužel však mé požadavky nebyly slyšeny. Nemáme trpělivost z každodenního "klepání paty". Tento hluk probudí lidi celé rodiny! Nájemci domu jsou pobouřeni nečinností vedení v osobě stejné Efimovy. Nedělá nic, aby situaci snížila na "ne". Poslouchali jsme každodenní každodenní klepání patů z této osoby už rok. Věřte mi, že od rána do večera, zatímco klepání je ve svém vlastním bytě je prostě nemožné! Prosím přijmout opatření proti zaměstnance Efimova větev „InVitro“, která systematicky porušuje klid a pohodu v obytné budově a prostě přestat chodit na paty pracovní plochy.so stejné kopie stížnosti byl poslán k CPS, stejně jako divizní komisař porušení, s požadavkem na prověření zákonnosti umístění „InVitro“ v bytovém domě, prověření zákonnosti instalace vrchlíku a jen pár kroků, aniž by panda sa pro osoby se zdravotním postižením atd.

Devilův postoj k lidem!

V sobotu v sobotu provedla testy na HIV, syfilis a hepatitidu. (Invitro m. Airport) Překvapivě se výsledky objevily ve stejný den za 4 hodiny. Překvapený. Výsledkem je pozitivní reakce na syfilis. Bylo doporučeno podrobit se některé "rozsáhlejší" analýze. Nákladné. :) Byl jsem v šoku. Jsem pro manžela, sám

a můj manžel je jistý. Navíc na podzim dala stejnou analýzu v nemocnici, všechno bylo v pořádku. Jsem silně perenervnichala. Můj manžel byl v šoku. Z toho důvodu, těsně předtím, než se rozvedení nevyskytlo, se kvůli tomu těžce obtěžoval. Ale hluboko, stále jsem nevěřil, že je to pravda. Podíval se na recenze na internetu a ujistil ještě víc, že ​​to není pravda. Následující den jsem ji vzal do nemocnice. Výsledky jsou v pořádku. A peníze jsou taky vyhozeny. Už žádná noha. A nikomu neříkám. Je to jen rozvod za peníze. A nemůžete je podat. Nebude to užitečné.

Chci to oznámit, že teď v Invitro - zvláštní rozvod za peníze. Došlo k předání gynekologických analýz na klinice (m. Kozhuhovskaja). Během kontroly se „doktor“ (pokud to tak lze volat) Jevgenija Valentinovna Artemov řekl, že měl „všechno papillom“ a naléhavou potřebu, aby jejich odstranění, strach, celá recenze

to je strašné pro budoucí těhotenství a okamžitě se nazývá cenovka 15 000 rub. Po příjezdu jsem byl rozrušen, tk. Přesto je to operace, všechno se po dlouhou dobu uzdraví. Tento lékař však ve mně nezavinil důvěru a já jsem se rozhodl znovu zkontrolovat u jiného lékaře na klinice "Doktorka pro rodinu". Při vyšetření lékař řekl, že nemám papilomy. Ukázalo se, že je to taková struktura sliznice. Jako lékař ve společnosti INVITRO by to mohlo zmást. Ve skutečnosti je to zločin udělat moxibustion pro zdravého člověka! Ale ona je matka, není tam žádná hanba, žádné svědomí. Nikdy znovu na tuto kliniku nepůjdu a všem mým přátelům o této události povím.

1. Vysoké neoprávněné ceny
2. "Specialisté", kteří byli přijati na inzerát.
3. Neustálý rozvod za peníze.

Byl pravidelným zákazníkem Invitro. Nemohu říci o laboratoři nic strašného: zaplatíte peníze a počkáte na výsledek. tam bylo několik nepříjemných okamžiků s dívkami na recepci, protože hamskovogo odvolání k zákazníkům. Nedávno jsem objevil laboratoř Lab4u. Ceny a služby jsou lepší než Invitro

Snažil jsem se dostat všem! Otázka dozrála! Kolik máte kvalifikovaných odborníků? Šel jsem do Uzi! A vy víte, že jsem omráčen - NENČE nic říkat. Za prvé, dívka, která odpověděla na telefon, nebyla moc příjemná. Cítím, že jsem ji v 7 hodin ráno probudil v celé recenzi

vzkříšení. Zadruhé, když jsem přišel, nikdo mi nic neřekl, ani kde by visel věci, ani jakou zdvořilost, nejen že jsem čekal dalších 10 minut. Ale není to děsivé. Tak jsem přišel k ultrazvuku kamarádovi Blagikhovi A.V. (jak je napsáno v extraktu na uzi) se začalo na první pohled podívat na břicho: Oh! Ano, máte cysty! na které jsem se rozloučila, že nemám cysty. Odpověděl: "Možná je to cysta žlutého těla nebo samotného žlutého těla. Nic jsem neřekla. Začal vypadat transvaginálně - řekl, že je to žluté tělo. že embryo nevidí v děloze, ale s největší pravděpodobností je těhotenství. Ptal jsem se, jaká kritéria vyvodila takové závěry? Neslyšela jsem jasnou odpověď, zdánlivě (jak jsem chápala) prostě přítomností žlutého těla. I když mluví pouze o ovulaci a ne nutně o těhotenství, o pravdě o ovulaci, také mi to řekl. Zeptal jsem se ho, jestli to může být vidět ještě po dobu 5 týdnů od počátku, řekl, že Emik je někde na silnici. Ale pro nás nejdůležitější - řekl, je vyloučit mimoděložní, to přijde týden po implantaci (citát), může dojít ve střevě, a pak uříznout polovinu tlustého střeva (netřeba říkat, co jsem byl zmatený?). (.) Dále jsem požádal o nasazení monitoru a mezi oběma vaječníky viděl kousky s hrudkou a zeptal se, co to je? Možná je to on? Který odpověděl: Ano, je to střevo. (odkud dělá střeva v mé děloze?), a pak mě udeřil na místě! (Argumentovat, že embryo ještě není procházen a proto implontatsii nebylo), že musím darovat krev pro hCG, protože žluté tělísko IS (.) A pak HCG je již vyrábí (.) Jsem v šoku. Kde je spojení vůbec? Na mé otázky jsem odpověděl, že bych se jich zeptal gynekologa a za to, co jsem zaplatil 650 rublů? Pro úžasný příběh o střevách v děloze a hCG ve žlutém těle? Je přirozené přijít za týden s tímto lékařem a INVITRO obecně nemá v úmyslu. (Myslím, že hádal) a všude, kde budu zveřejňovat tento příspěvek! Protože lidé chodí na placené kliniky ne na zábavu, ale na NEED. Je divné, že je dobrý, ne Lobanov...

Jsou tu stejní lékaři jako já a balerína! Ne zdvořilý, ne čistý! Vlasy u dívky na retsepshene nemyjí... jako u všechno. No, v přehledu, můžete přečíst vše ostatní! Hodnocení náhodně postvila, chtěl jsem to říct!

Laboratoř Babushkinskaya. 04.08.2013 v neděli předal analýzy proto brzy ráno, rychle. 08/06/2013 Já jsem šel na výsledek. ráno kolem 8:00 před zahájením práce. Frontu. Správce lady pracuje s pacientem. Počkám, myslím, že teď to bude propuštěno, budu požádám o rozdělení výsledků, v ruce kontrolu. Ta dáma skončí, další po sobě zavolá. Kompletní přehled

Uchopil jsem ve chvíli, kdy jsem se zeptat, jak mohu získat rezultat.Ona, aniž by zvedl oči, zapadne na první, snažím se jí vysvětlit, že tisknout jeden list je moment času, a počkat na náklad pacientovi se seznamem asi 10 testů minut za každé, už hodinu. Ke kterému jsem byl opět poslán do fronty s kategorického požadavku sakra to nerozptyluje, neboť již vydal 12 pacientů a byl velmi unavený. No, já jsem zvíře to nebylo uklidnil, a přesto požádal o to, zda na rozdíl od ní, aby mi výsledek, protože se pracovní volno, záznam na endokrinologa, přičemž půl hodiny, a ještě dostat, a všechno, co získal čirý odpověď, ano mně může dát výsledky, jakmile někdo, bude propuštěn. A v tu chvíli jsem skoro nesmála, je mi líto, jako kůň, protože ve dveřích, v průchodu na léčbu, bylo 2 zdravotní sestry (a bůh ví, jaké národnosti) a druhý specialista retsepshena a snadné dělat v žádném sračky, hlupáku čekání, zdravotní sestra, pomalu vydala pacienta a druhá z retsepsyně, no, ani nevím, na co čekala. Upřímně jsem byl jen v šoku. Tři samostatně funguje dobře, jak je to možné, zatímco oni jsou rozzuření, říkat, co to sakra postávat tady, jako je poslat e-mail, výsledky tisku a raduyte a ne kurva nám velmi zaneprázdněné lidi rozptýlit. Nedostal jsem se k lékaři. Testy získal po 30 minutách, a volání na call-centra, vlevo stížnost obdržel monotónní odpovědi odborníka, který se konal rozhovor o kultuře jednání se zákazníky a obecně pobočku v Babushkinskiy provozuje franchisového systému, což ve skutečnosti znamená, legalizoval hamstvo.Kakaya, vaši matku, kulturu, pracujete za peníze, vaše "ZÁKAZNÍK VŽDY PRAVÝ" princip, i když to není správné. Za peníze, které nemáme vidět váš obličej není šťastný, nemusíte poslouchat, jak jste unavená, to všechno blbost slyšíme v městských klinikách v rámci MLA. Ty jsi Boží lid. Trh zdravotnických služeb v tomto okamžiku je tak přeplněný návrhy, které musíte alespoň bojovat za marketing vašich služeb, spíše než nechat vše. Dobře obhamili, no, někdo odjede a sakra s ním přijde další, a vy se nebojíte, že to nepřijde. A jeho přátelé a příbuzní nebudou poradit. RESPEKTUJTE LIDÉ, na kterých vyděláváte.


Související Články Hepatitida