Fórum Hepatitida C | Vše o lécích | Léčba

Share Tweet Pin it

Zde můžete diskutovat o problémech léčby hepatitidy typu C v celém Rusku a v SNS, můžete diskutovat a objednat nové léky z hepatitidy c (sophosbuvir, daklatasvir, ladypasvir, veltaspasir a další)

Bycyclol, recenze

Bycyclol, recenze

Vaše zpráva Melissa »04 březen 2017, 13:10

Re: Bicyklování, recenze

Vaše zpráva Měsíc »04 březen 2017, 14:15

Re: Bicyklování, recenze

Vaše zpráva Christie »04 Mar 2017, 21:38

Re: Bicyklování, recenze

Vaše zpráva SOLLO »05. března 2017, 09:32

Re: Bicyklování, recenze

Vaše zpráva Liprikon »05. března 2017, 13:11

Re: Bicyklování, recenze

Vaše zpráva Doufám »05. března 2017, 14:22

Re: Bicyklování, recenze

Vaše zpráva Drozdova »06, 2017, 10:29

Re: Bicyklování, recenze

Vaše zpráva Oleinik K. »7. března 2017, 07:35

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

Fórum hepatitidy

Sdílení znalostí, komunikace a podpora pro lidi s hepatitidou

Bicyklol (Bicyclol) ​​- vyřazené peníze?

  • Přejít na stránku:

Bicyklol (Bicyclol) ​​- vyřazené peníze?

Vaše zpráva Gudvin »08 říjen 2013 20:55

Re: Bicyclol (Bicyclol) ​​- vyhozené peníze?

Vaše zpráva Dneprodum »08 říjen 2013 21:02

Re: Bicyclol (Bicyclol) ​​- vyhozené peníze?

Vaše zpráva Lex2012 »09 Říj 2013 00:19

Vaše zpráva Juriku »11. říjen 2013 18:49

Re: Bicyclol (Bicyclol) ​​- vyhozené peníze?

Vaše zpráva Lex2012 »11. říjen 2013 21:25

Re: Bicyclol (Bicyclol) ​​- vyhozené peníze?

Vaše zpráva Leonidovna »11. říjen 2013 21:32

Re: Bicyclol (Bicyclol) ​​- vyhozené peníze?

Vaše zpráva Daisy »28. října 2013 15:23 hod

Bycyclol

Bycyclol: návod k použití a recenze

Latinský název: Bicyclol

Účinná látka: bicyklol (bicyklol)

Výrobce: Beijing Union Pharmaceutical Factory (Čína)

Aktualizace popisu a fotografie: 06.04.2018

Bicylol - hepatoprotektivní činidlo.

Forma vydání a složení

Forma dávkování: tablety: kulaté, na obou stranách konvexní, téměř bílé nebo bílé (9 kusů v obrysových polích, 2 balení v kartonovém svazku).

Účinná látka: bicyklická, v 1 tabletě - 25 mg.

Pomocné složky: škrob 10% škrobu, sodná sůl karboxymethylškrobu, sacharóza, stearan hořečnatý, kukuřičný škrob.

Farmakologické vlastnosti

Farmakodynamika

Aktivní složkou Bycyclolu na chemické struktuře je lignan. Léčba lékem na hepatitidu různých etiologií podporuje snížení zvýšené aktivity jaterních transamináz.

Ochranný účinek bicykolu byl potvrzen studiemi, které modelovaly různé formy poškození jater: konvavalin A (CoAn) a vakcína BCG - imunitní poškození; chlorid uhličitý (CCI4) - fibróza / nekróza jater, poškození biomembrán; D-galaktosamin - poškození DNA jader hepatocytů; acetaminofen (AP) - depléce v hepatocytech glutathionu. Jako výsledek terapie se v různých stupních pozoruje obnova pathomorfologických poruch ve struktuře jaterní tkáně.

Účinek je zajištěn útlumem produkce faktoru nekrózy nádorů (TNF-a) aktivními neutrofily, makrofágy a Kupfferovými buňkami. Bitsiklol také přispívá ke snížení rychlosti proudění volných radikálů procesů v buňkách, inhibici oxidační aktivity spojené s poruchou funkce mitochondrií, které mohou zabránit apoptózu a nekrózu hepatocytů. Kromě toho terapie vede k obnově poškození jádra a DNA hepatocytů (zajišťuje se inhibicí apoptózy hepatocytů stimulovaných TNF-α a cytotoxickými T buňkami).

Studie v modelu poškození jater AR prokázáno, že předběžná přihláška bitsiklola významně snižuje míru poškození hepatocytů, jak se projevuje ve snížení aktivity ALT a ACT (alaninaminotransferáza a aspartátaminotransferáza), které jsou markerem nekrózy hepatocytů, a také v prevenci defragmentace DNA a snižuje uvolňování cytochrom C a faktory indukující apoptózu z mitochondrií.

Bycyclol může inhibovat vylučování HBsAg, HBeAg a DNA replikace viru hepatitidy B.

Při chronické virové hepatitidy C mírnou aktivitu terapie Bitsiklolom v denní dávce 150 mg po dobu 12 týdnů významně snižuje biochemických markerů zánětu v játrech (ALT aktivity a ACT, přímá, nepřímá, a celkový bilirubin), a také snižuje projevy astenovegetativnogo syndromu a zlepšuje kvalita života pacientů. To ukazuje, protizánětlivé a hepatoprotektivní účinky při použití léku ve formě monoterapie chronické virové hepatitidy C

Léčba bicololem po dobu 12 týdnů v dávce 150 mg denně je charakterizována dobrou snášenlivostí a příznivým profilem bezpečnosti.

Farmakokinetika

Bycyclol po perorálním podání se rychle vstřebává a po 15 minutách se stanoví v krvi.

T1/2ka a T1/2ke (poločas rozpadu v první a druhé fázi dvoufázového modelu) je 0,84 a 6,26 hodin. Cmax (maximální koncentrace látky) v krevní plazmě je 50 ng / ml, doba dosažení je 1,8 hodiny.

Cmax a AUC (plocha pod křivkou "koncentrace-čas") přímo závisí na dávce a odpovídají charakteristikám lineární farmakokinetiky. Cmax při užívání bicykolu po jídle se může zvyšovat.

Při opakovaném použití v terapeutické dávce se nekumuluje. Stupeň vázání Bycyclolu s plazmatickými bílkovinami je 78%.

Cmax v játrech je dosaženo za 4 hodiny. Metabolismus se vyskytuje v játrech, jde o izoenzymy cytochromu P450. Hlavním metabolitem je 4,4'-hydroxybicyclol.

24 hodin vylučuje střeva až 30% léku. Přibližně 1,3% dávky se vylučuje močí, 0,03% - žlučí.

Indikace pro použití

Podle pokynů se přípravek Bycyclol používá k léčbě chronické virové hepatitidy B a C, které jsou doprovázeny zvýšením aktivity jaterních transamináz, v následujících případech:

  • dříve prováděné kúry antivirové léčby byly neúčinné;
  • neexistuje žádná motivace pro antivirovou terapii;
  • existuje přecitlivělost na standardní antivirové léky.

Kontraindikace

  • sub- a dekompenzovaná jaterní cirhóza (třídy B a C podle klasifikace Child-Pughovy klasifikace);
  • hepatocelulární karcinom;
  • autoimunní hepatitida;
  • nedostatek cukru / isomaltázy, nesnášenlivost fruktózy, malabsorpce glukózo-galaktózy;
  • věk do 18 let;
  • těhotenství a kojení;
  • přecitlivělost na jakoukoli složku léčiva.

Bitsiklol opatření by měla být použita v přítomnosti doprovodných onemocnění gastrointestinálního traktu, jako je gastritida, pankreatitida a žlučníku, t. K. Droga může pomoci zvýšit aktivitu alkalické fosfatázy (ALP), aspartátaminotransferáza (AST), a gamaglutamyltransferáza (GGT).

Návod k použití Bycyclol: metoda a dávkování

Tablety Bycyclol byste měli užívat po jídle po perorálním podání.

Dospělí pacienti jsou předepisováni 1-2 tablety 3krát denně.

Doba trvání léčby je 12 týdnů.

Lékař může v případě nutnosti prodloužit průběh (použitím jedné dávky 25 mg) na 6 měsíců.

Nežádoucí účinky

Bycyclol je obvykle dobře snášen. Výsledné reakce jsou obvykle mírné nebo středně závažné, přechodné, ukončují se symptomatickou léčbou nebo se po ukončení léčby samy odjedou.

Možné nežádoucí účinky:

  • z gastrointestinálního traktu: bolest v epigastru, nadýmání, nevolnost, zvracení;
  • z nervového systému: závratě, poruchy spánku, bolest hlavy;
  • ze systému kůže a podkožního tuku: kožní svědění, kožní vyrážky, kopřivka;
  • Laboratorní údaje: přechodné zvýšení koncentrace glukózy a kreatininu v krvi, snížení počtu krevních destiček, leukopenie, prodloužený protrombinový čas, zvýšení transamináz, hemoglobinu, aktivity alkalické fosfatázy, ACT a GGT, celková koncentrace bilirubinu.

Předávkování

Zvláštní instrukce

Během léčby by měly být systematicky sledovány ukazatele funkce jater a klinický obraz onemocnění.

Při přítomnosti souběžných gastrointestinálních onemocnění se doporučuje terapie při dodatečné kontrole funkčních parametrů hepatobiliárního systému.

Vliv na schopnost řídit motorovou dopravu a složité mechanismy

Studie týkající se účinku přípravku Bicyclol na rychlost reakce a schopnost koncentrace pozornosti nebyly provedeny. Vzhledem k pravděpodobnosti vzniku závratí je však třeba věnovat pozornost při provádění potenciálně nebezpečných pracovních úkonů a řízení.

Použití v těhotenství a laktaci

Bycyclol během těhotenství / laktace není předepsán.

Aplikace v dětství

Terapie Bycyclovol pro pacienty mladší 18 let je kontraindikována.

S porušováním funkce jater

Contra: hepatocelulární karcinom, autoimunitní hepatitida, podskupina a dekompenzovaná cirhóza (Child klasifikace - Pugh - třídy B a C).

Lékové interakce

Interakce cyklopulu s jinými léky nebyla studována.

Podmínky ukládání

Uchovávejte mimo dosah dětí, v suchu při teplotě 8-25 ° C.

Doba použitelnosti - 3 roky.

Analogy

Analogy Bycyclolu jsou Resalyut Pro, Splenin.

Podmínky dovolené z lékáren

Je vydáván na lékařský předpis.

Recenze Jízdní kola

Recenze Bicyclope málo. Ti, kteří drogu užívali, nejčastěji dospívají k závěru, že se nezhojí, ale jen dočasně zlepšuje tento stav. Je třeba poznamenat, že po zrušení terapie se všechny indikátory vrátí na počáteční. Hodnota směnného kurzu je odhadována jako vysoká.

Cena Bycyclolu v lékárnách

Přibližná cena Bicylolu (18 tablet) činí 1848-2355 rublů.

BICYCLOL

Tablety bílá nebo téměř bílá, kulatá, bikonvexní.

Pomocné látky: kukuřičný škrob - 65 mg sacharóza - 40 mg, carboxymethylamylopectin sodný - 10 mg Stearan hořečnatý - 1 mg, 10% pasta škrobu - 25 mg (pokud jde o sušině - 2,5 mg).

9 ks. - balení obrysová síť (2) - balení karton.

Účinnou látkou léčivého přípravku Bycyclol je jeho chemická struktura lignan.

Použití přípravku Bycyclol pomáhá snížit zvýšenou aktivitu jaterních transamináz v hepatitidě různých etiologií. Ochranný účinek Bitsiklola přípravku byla prokázána na modelech in vitro a in vivo, simulující různé formy poškození jater: chloridu uhličitém (CC14) - poškození biomembrán, nekróza, jaterní fibróza, acetaminofen (AP) - vyčerpání glutathionu v hepatocytech, D-galaktosaminu - poškození DNA jádro hepatocytů, vakcína BCG a konavavalin A (ConA) - poškození imunity. Pod vlivem Bycyclolu se obnovují pathomorfologické poruchy ve struktuře jaterní tkáně v jiné míře. Bitsiklol inhibuje produkci faktoru nekrosy nádorů (TNF-a) aktivní neutrofily, Kupfferovy buňky a makrofágy, a také pomáhá snížit intenzitu proudu volných radikálů procesů v buňkách. Bitsiklol inhibuje oxidační aktivitu způsobenou mitochondriální dysfunkci, která zabraňuje nekrózu hepatocytů a apoptózu. Bitsiklol také inhibuje apoptózu hepatocytů stimulované TNF-a a cytotoxických T-buněk, což vede k obnovení nucleus a DNA poškození hepatocytů.

Ve studiích in vivo v játrech modelu poranění AR bylo prokázáno, že pre-přiřazení bitsiklola významně snižuje míru poškození hepatocytů, což má za následek snížení aktivity ALT a ACT, - nekróza markery hepatocytu při snižování uvolňování cytochromu C a faktorů indukujících apoptózu z mitochondrií a také zabraňuje defragmentaci DNA.

In vitro studie také zjistily, že Bycyclol je schopen inhibovat vylučování HBeAg, HBsAg a DNA replikace viru hepatitidy B.

Výsledky klinických studií Bitsiklol léčiva u pacientů s chronickou hepatitidou C mírné aktivity prokázaly, že pokud se podává v dávce 150 mg / den po dobu 12 týdnů, došlo ke statisticky významnému snížení biochemických indikátorů zánětu jater (transaminázy (ALT, ACT) celkem, přímé a nepřímé bilirubin), stejně jako snížení projevů astenické-vegetativní syndrom a zlepšení kvality života pacientů. Získané údaje ukazují přítomnost protizánětlivým účinkem v hepatoprotektivním léčiva Bitsiklol při užívání v monoterapii u pacientů s chronickou hepatitidou C,

Lék Bycyclol při jeho jmenování v dávce 150 mg / den po dobu 12 týdnů je charakterizován příznivým bezpečnostním profilem a dobrou snášenlivostí.

Léčivo se po perorálním podání rychle vstřebává a po 15 minutách se stanoví v krvi.

T1/2ka v první fázi dvoufázového modelu je 0,84 h, T1/2ke ve druhé fázi dvoufázového modelu je 6,26 h, Tmax - 1,8 hodiny, Cmax - 50 ng / ml.

Cmax a AUC jsou přímo závislé na dávce léčiva a odpovídají charakteristikám lineární farmakokinetiky. Cmax může při užívání léku po jídle vzrůst.

Při opakovaném vstupu do terapeutické dávky se lék v lidském těle nehromadí. Stupeň vázání na plazmatické proteiny je 78%.

Cmax Bicylol v játrech je dosažen 4 hodiny po podání léku. Metabolismus léku se vyskytuje v játrech za účasti izoenzymů cytochromu P450; hlavní metabolit léčivého přípravku Bycyclol v lidském těle je 4,4'-hydroxybicyclol. Méně než 30% léčiva se vylučuje z těla střevem po dobu 24 hodin. O 1,3% léčiva se vylučuje ledvinami, 0,03% - žlučí.

- chronickou virovou hepatitidu B;

- chronickou virovou hepatitidu C, doprovázenou zvýšenou aktivitou jaterních transamináz;

- pacienti s neúčinností předchozí antivirové léčby nebo nedostatečnou motivací pro antivirovou terapii nebo se známou přecitlivělostí na standardní antivirotika.

- přecitlivělost na kteroukoli složku léčiva;

- věk dětí do 18 let;

- období kojení;

- sub- a dekompenzovaná jaterní cirhóza (třída B a C podle klasifikace Child-Pyo);

- nedostatek cukru / isomaltázy, intolerance na fruktózu, malabsorpce glukózy-galaktózy.

Gastritida, cholecystitida, pankreatitida. Pacienti s přítomnosti doprovodných gastrointestinálních poruch, jako je gastritida, žlučníku, pankreatitida, příjem Bitsiklol přípravek může být doprovázeno klinicky významným zvýšením aktivity ACT, alkalické fosfatázy a gama glutamyltranspeptidasy (GGT). V této souvislosti by měla být terapie těchto pacientů s přípravkem Bycyclol prováděna s opatrností při dodatečné kontrole funkčních parametrů hepatobiliárního systému.

Uvnitř. Pro 25-50 mg třikrát denně po jídle. Průběh léčby je 12 týdnů. Na doporučení lékaře lze průběh léčby (dávkou 25 mg třikrát denně) prodloužit až na 6 měsíců.

Lék Bycyclol je obvykle dobře snášen; Nežádoucí účinky jsou obvykle přechodné, mírné nebo středně závažné a po ukončení léčby nebo symptomatické léčbě se samovolně vyhubí.

Z nervového systému: porucha spánku, závratě, bolesti hlavy

Z trávicího traktu: nevolnost, zvracení, nadýmání, epigastrická bolest.

Ze strany systému kůže a podkožního tuku: kožní vyrážka, svědění, kopřivka.

Laboratorní údaje: zvýšení aktivity ACT, alkalická fosfatáza, GGT, prodloužení protrombinového času, zvýšení hladiny hemoglobinu, leukopenii, zvýšení koncentrace celkového bilirubinu a transamináz aktivity, snížení počtu krevních destiček, přechodné zvýšení koncentrace glukózy v krvi a kreatininu.

Případy předávkování léky Bycyclolem není popsán.

Interakce léčivého přípravku Bycyclol s jinými léky nebyla studována.

Během léčby je nutné pravidelně kontrolovat funkci jater a klinický obraz onemocnění podle norem příslušné patologie.

Pacienti s přítomnosti doprovodných gastrointestinálních poruch, jako je gastritida, žlučníku, pankreatitida, příjem Bitsiklol přípravek může být doprovázeno klinicky významným zvýšením aktivity ACT, alkalické fosfatázy a GMT. V této souvislosti je, tito pacienti terapie • lék Bitsiklol třeba s opatrností pod kontrolou dalších funkčních parametrů hepatobiliárního systému.

Vliv na schopnost řídit vozidla, mechanismy

Studie léčiva Bycyclol o schopnosti řídit vozidla a zapojit se do dalších potenciálně nebezpečných aktivit, které vyžadují zvýšenou koncentraci a rychlost psychomotorických reakcí, nebyly provedeny. Během léčby přípravkem Bycyclol je nutná zvýšená opatrnost při řízení vozidel a dalších potenciálně nebezpečných aktivitách vyžadujících zvýšenou pozornost a rychlost psychomotorických reakcí v důsledku možnosti vzniku závratí.

Údaje o použití přípravku Bycyclol u těhotných a kojících žen nejsou k dispozici. Použití drogy během těhotenství je kontraindikováno. Není známo, zda se lék vylučuje do mateřského mléka. Pokud je nutné užívat přípravek Bycyclol během laktace, je nutné přestat kojit.

Bycyclol - návod k použití

Během posledních 3 let byl proveden průlom v léčbě hepatitidy C a jaterní cirhózy. Moderní léky mají méně nežádoucích účinků, 5 a vícekrát levnější než tradiční interferon a ribavirin.

Většina moderních léků se používá jako součást komplexní léčby s trváním 6-12 měsíců; nedostatek integrované terapie - je třeba vzít v úvahu vedlejší účinky a kontraindikace 2 léky - je těžší vybrat si nejlepší kurz.

Běh léčby pomocí bicykloom nepřesahuje 6 měsíců. Léčba je používána v monoterapii, téměř netoxická, a plný průběh léčby je o 30-50% levnější než 2 léky používané v komplexu. Pravděpodobnost úplného vytvrzení je 80%

Návod k použití

Výrobce - farmaceutická společnost (BUPF) Čína. V balení je pokyny výrobce s krátkým popisem přípravku. Na obalu je uvedeno datum vypršení platnosti.

Farmakologický účinek

Bitsiklol metabolismus zpomaluje patomorfnyh buňky s HBV DNA B, C, a urychluje regeneraci oblasti s cirhózou destruktivních buněk. Léčivo snižuje aktivitu transamináz - proteinů syntetizovaných viry hepatitidy, inhibuje vývoj nádorových buněk, zabraňuje jejich nekróze; zpomaluje tok procesů volných radikálů v hepatocytech - obnovení regeneračních schopností jaterních buněk.

Farmakologické účinky bicellolu

Indikace

Bycyclol je předepsán za přítomnosti následujících onemocnění nebo patologií.

  1. Chronická virovou hepatitidu B, C, u které je zvýšena aktivita transamináz.
  2. Alkoholická hepatitida.
  3. Chemické poškození jaterních buněk fenoly, acetáty, další perzistentní éterické sloučeniny.
  4. Poškození hepatocytů vakcínou BCG.
  5. Předávkování nebo vedlejší účinky léků.
  6. Neúčinnost, dříve provedená antivirová terapie nebo nežádoucí projevy při léčbě těchto léků.

Složení a forma uvolnění

V jedné tabletě přípravku Bycyclol obsahuje 25 mg bicykolu - účinné látky.

Pomocné látky obsažené v obalu:

  • cukr - zrychluje vstřebávání stěnami tenkého střeva;
  • škrob - částečně neutralizuje účinek žaludeční šťávy na účinnou látku;
  • Stearát hořečnatý a pastovité emulgátory pro rovnoměrnou absorpci.

Bicylol je dostupný v tabletách obsahujících 25 mg účinné látky. Balení obsahuje 2 blistry s 9 tabletami.

Způsob aplikace

Chcete-li dosáhnout nejlepšího účinku při užívání přípravku Bycyclol, postupujte podle pokynů pro použití

V toxických a chemických lézích jater:

  • dospělí s tělesnou hmotností vyšší než 45 kg 1 tableta třikrát denně;
  • dospělí s tělesnou hmotností nižší než 45 kg a ne více než 50 mg denně;
  • pro děti od 12 do 18 let, 0,5 tablet 3krát denně.

S chronickým průběhem hepatitidy C, prudkým zvýšením hladiny transamináz, cirhózou jater se průměrná denní dávka zvyšuje dvakrát.

Vezměte 2 hodiny po jídle. Umyjte vařenou vodou. Nemůžete pít nebo mastné nápoje, vytváří vysokou kyselost v trávicím traktu - ovocné šťávy, ovocné nápoje, neoříznuté mléka, masa vývary. Maximální koncentrace v jaterních buňkách 4 hodiny po přijetí. 30% cyklopolu se vyloučí za 24 hodin ve stolici. 70% během regenerace této skupiny hepatocytů.

Průměrná délka léčby: 3 měsíce - toxické a chemické poškození jater; až 6 měsíců - chronická hepatitida C, cirhóza. Se spontánním zvýšením transaminázy a / nebo AST po týdnu po normalizaci těchto indikátorů. Opakujte kurz nejméně 30 dní.

Interakce s jinými léky

Účinnost se snižuje při současném podávání s lamivudinem a jinými nukleosidovými inhibitory.

V ostatních případech, na základě vlivu na transaminázovou aktivitu jinými léky.

  1. Antibiotika (fluorochinolony, syntetické a polosyntetické peniciliny). Antifungální léky, imunomodulátory syntetického původu, další antivirové léky - zvyšující koncentrace bicylolu v hepatocytech - snižují průměrnou denní dávku.
  2. Imunosupresiva, antikonvulziva a antiepileptika, antipsychotika - snížení koncentrace bitsiklola - zvýšit průměrnou denní dávku léku ukončit příjem a čekat na snížení jeho koncentrace odmítnout, aby bitsiklola uzávěr terapie další léky.

Bycyclol zpomaluje štěpení aldehydů na kyselinu octovou - zvýšení toxicity alkoholu. Alkohol snižuje účinnost přípravku Bycyclol.

Nežádoucí účinky

Ve srovnání s jinými léky, které se účinně vyrovnávají s virovou hepatitidou, užívá Bycyclol nejméně škodu tělu.

Předávkování

Nespavost je jedním z vedlejších účinků předávkování přípravkem Bycyclol

Překročení maximální denní dávky (150 mg) o 2,5 - 3krát nevede k intoxikaci a jiným nebezpečným projevům kromě alergických. Někteří pacienti mohou mít následující vedlejší účinky.

  1. Trávení.
  2. Slabé závratě.
  3. Nespavost.
  4. Krátkodobé rozostření pozornosti.
  5. Kožní vyrážky jsou podle příznaků podobné jako kopřivka.

Kontraindikace

V některých případech je používání bicykolu přísně zakázáno nebo je podáváno pod dohledem lékaře.

  1. Alergie na složky - vedle účinné látky se na pomocných složkách objevují alergické projevy, před začátkem léčby je nutné podstoupit alergický test - užívejte ¼ tablet a počkejte 3 hodiny.
  2. Věk před 12 lety.
  3. Těhotenství a kojení - pouze pod lékařským dohledem.
  4. Akutní únik hepatitidy - v akutní fázi může tělo zvládnout samotný virus a vyvinout vhodné protilátky.
  5. Autoimunitní hepatitida - bicyklol může urychlit zničení hepatocytů.
  6. Reaktivní zánětlivé procesy.
  7. Exacerbace artritidy a dalších imunitních onemocnění.
  8. Dekompenzovaná cirhóza jater.
  9. Současný příjem diuretik a choleretických přípravků.

Zvláštní instrukce

Chcete-li zlepšit účinnost terapie, snížit příjem potravin obsahujících komplexní mastné kyseliny, dextrin: vepřové a drůbeží maso, čerstvé mléko, smažené potraviny.

Dopad na schopnost řídit vozidla a řídit mechanismy

Bicyklol má vliv na schopnost řídit vozidla a kontrolní mechanismy,
Pouze pokud se objeví vedlejší účinky - závratě, rozostření, bolesti hlavy. Rozhodnutí v každém případě provádí lékař po přezkoumání celkového stavu těla.

Těhotenství a laktemie

Bycyclol je kontraindikován v těhotenství

Bitsiklola vliv na vývoj plodu a stav novorozence - nebyl zkoumán, respektive výrobce domnívá, těhotenství a kojení kontraindikací. na třídě chemických sloučenin bitsiklola (lignanů) základě, může léčivo snížit počet průchodu placenty, kapaliny a snížit kyselost vajíčka - křehké kosti a cévní nenarozeného dítěte, může leukémie a zhoubný nádor v játrech. Lék proniká do mateřského mléka.

Aplikace v dětství

Výrobce stanoví minimální věk 18 let. Ale lékaři předepisují cykloplán od 12 let:

  • Kontraindikace k alternativním lékům, které představují nebezpečí pro život dítěte;
  • Předchozí léčba byla neúčinná.

Aplikace na poškození funkce ledvin a jater

Bycyclol podporuje vzhled pevných formací. Při dlouhodobém užívání je možné zvýšit bilirubin. Léčba je lépe odložit, pokud je diagnostikována:

  • Akutní únik cholecystitidy a pyelonefritidy;
  • Urolitiáza a cholelitiáza;
  • Selhání ledvin - v konečné fázi může být v kombinaci s nefroprotektory použito maximálně 75 mg denně.

Podmínky dovolené

Droga je zakázána na Ukrajině. Lze jej zakoupit v on-line lékárnách. V Rusku se vydává na předpis.

Podmínky ukládání

Skladujte při teplotě 8-25 ° C. Doba použitelnosti - 3 roky.

Na Ukrajině - 800-1100 UAH. V Rusku - 1500-1800 rublů.

Analogy

Skupina analogů - Glutargin, Silimar, Ursodez.

BICYKOL (BICYCLOL)

BICYCLOLUM * A05B A50 **

Peking Union Pharmaceutical Factory

SLOŽENÍ A FORMA VYDÁNÍ:

Tabulka. 25 mg, č. 18

Další složky: škrob, cukr, karboxymethylškrob, stearát hořečnatý, škrob 10% škrob.

UA / 1736/01/01 od 18.11.2009 do 18.11.2014

Farmakodynamika. Chemická struktura podobná Bitsiklol bifendatu. Farmakodynamické studie ukázaly, že Bitsiklol schopna snížit zvýšené hladiny transamináz hepatitidy, poškození jater chloroformu, D-galaktosaminu a acetaminofenu a obnovu poškozených tkání struktury jaterní z různého stupně závažnosti. Výsledkem experimentálních studií in vitro na buněčných kolonií 2.2.1.5, jakož i v rámci klinických studií prokázaly, že je schopna zastavit sekreci Bitsiklol HBeAg, HBsAg, HCV DNA a RNA v HCV
Bycyklol potlačuje produkci faktoru nekrózy nádorů (TNF) aktivními neutrofily, buňkami buňky a makrofágy a také odstraňuje volné radikály z buněk. Takže Bycyclol snižuje oxidační stres způsobený poškozením jaterních mitochondrií, který zabraňuje nekróze a apoptóze v hepatocytech.
Bycyklol také inhibuje apoptózu hepatocytů stimulovanou TNF a cytotoxickými T buňkami (CTL). To zase vede k obnovení poškození jádra a DNA hepatocytů.
Bicyklol má také významný odrazující účinek na expresi HbsAg a HbeAg a výrazně snižuje hladiny HBV-DNA a HCV-RNA.
Farmakokinetika. T(?) k? je 0,84 hodiny, T(?)ke - 6,26 h, Tvrchol - 1,8 h a Cmax - 50 ng / ml. Cmax a AUC jsou přímo závislé na dávce užívaného léku, ale jiné farmakokinetické parametry, jako je T(?) k?, T(?)ke, Vd/ F, CL / F a Tvrchol, se liší v závislosti na dávce a odpovídají charakteristikám lineární farmakokinetiky.
Léčba se po opakovaném podávání v obvyklých dávkách nenachází v lidském těle. Cmax se může zvýšit v případě užívání drogy po jídle.
Metabolismus Bycyklol se vyskytuje v játrech za účasti cytochromu P450 s tvorbou hlavních metabolitů 4'OH-Bicyclol a 4OH-Bicyclol.
Léčba je stanovena v lidské krvi beze změny po 15 minutách po perorálním podání. Maximální koncentrace přípravku Bycyclol je zaznamenána v játrech 4 hodiny po podání léku. Stupeň vázání na plazmatické proteiny je 78%. Méně než 30% Bitsiklola vylučuje zažívacím traktem ve stolici během 24 hodin o 1,3% léčiva vyloučeného v moči a 0,03%. - Se žlučí.

léčba chronické hepatitidy různé etiologie (virové, toxické, alkoholické).

jsou užívána perorálně, dospělí a děti ve věku 12 let a starší - 25 mg (1 tableta) 3krát denně.
Dávka léku může být zvýšena na 50 mg třikrát denně v řadě případů:

  • při léčbě chronické hepatitidy C;
  • nekontrolované zvýšení hladiny transamináz, nebo absence významných pozitivních dynamiky Hladiny ALT a AST za 1-2 měsíců Bitsiklola obdržení 25 mg 3 x denně;
  • s jaterní cirhózou, s tukovou jaterní částí, alkoholickou hepatitidou;
  • zatímco souběžné podávání nukleosidových inhibitorů reverzní transkriptázy (lamivudin).

Bycyclol je žádoucí trvat 2 hodiny po jídle. Minimální doba trvání léčby je 6 měsíců podle doporučení lékaře. Pokud je to nutné, podle doporučení lékaře lze průběh léčby opakovat po 1 měsíci.

alergické reakce na přípravek Bycyclol nebo jiné složky léku, akutní hepatitidu, těhotenství a kojení, věk 12 let.

obvykle dobře snášeny; v jednotlivých případech může nastat kožní vyrážka a závratě.

Během léčby by měl být monitorován klinický obraz a funkční stav jater.
Bitsiklol by měl být používán opatrně u pacientů s dekompenzací funkce jater (hypoalbuminemia, cirhóza, jícnových varixů, hepatické encefalopatie, těžká hepatitida), selhání ledvin, a autoimunitní hepatitidy.
Při řízení vozidla a při práci s potenciálně nebezpečnými mechanismy by měl být lék užíván s opatrností.

zatímco souběžné podávání inhibitorů nukleosidové reverzní transkriptázy (lamivudin) může snížit účinnost přípravku Bycyclol.

v souladu s klinickými pozorováními s použitím Bicylolu v dávce 150 mg třikrát denně nebyly zjištěny žádné vedlejší účinky. Kromě toho překročení obvyklé dávky pro osobu 400 krát nezpůsobilo intoxikaci.

Bicylol je původní hepatoprotektor, který se používá k léčbě různých typů hepatitidy

Původní hepatoprotektor, který se používá k léčbě různých typů hepatitidy. V našich životech jsou pravidelné občerstvení zabaleny na místo zdravé snídaně, oběda a večeře, stálý stres a špatný životní styl, včetně alkoholu a kouření. To vše vede k poruše trávicího traktu.

Pokud je jakýkoli orgán gastrointestinálního traktu mimořádný, celé tělo trpí obdrží méně než potřebné látky. Proto jestliže existují nějaké příznaky gastrointestinálního traktu, například bolesti břicha nebo plynatost, musíte kontaktovat zdravotnickou instituci.

K léčbě onemocnění trávicího traktu lékař předepisuje komplexní léčbu, která zahrnuje cvičební terapii, dodržování výživy a léky.

Jedním z těchto léků může být droga Bycyclol. Co je to droga a co o ní potřebujete vědět?

Poznámky pacienta lze přečíst na konci tohoto článku.

1. Pokyn

Inzert s instrukcí obsahuje důležité informace o indikacích, způsobu užívání, léčivé kombinaci přípravků, vedlejších účinků, formě uvolnění, kontraindikacích a také o přijetí během těhotenství. Všechny tyto údaje musí být pečlivě prozkoumány, takže v budoucnosti nebudou mít žádné nepříjemné důsledky.

Farmakologie

Bicyklol je hepatoprotektivní léčivo určené k léčbě onemocnění jater. Bycyclol se po požití absorbuje poměrně rychle.

V případě opakovaného podávání v terapeutické dávce se lék v těle pacienta nehromadí. Stupeň vázání na proteiny je asi 78%. Tento lék opouští pacienta asi za den. Asi 1,3% léčiva se vylučuje ledvinami, tj. 0,03% žlučí.

Indikace

Přípravek Bycyclol by měl být podáván v situacích, jako jsou:

  • Léčivo pro léčbu hepatitidy - (Bicyclol). Pokud má pacient chronickou formu virové hepatitidy B, C (v přítomnosti zvýšené aktivity jaterních enzymů);
  • Pacienti, kteří našli neúčinnou antivirovou terapii;
  • Pokud byla osoba diagnostikována toxická (alkoholová, drogová, narkotická) forma hepatitidy;
  • Pokud má osoba nealkoholickou steatohepatitidu.

Dále může být lék předepsán, pokud má pacient cirhózu, stejně jako onemocnění tukové jater.

Způsob aplikace

Lék Bicyclole by měl být podáván perorálně, omyt vodou. Tablety nelze žvýkat nebo použít jako drcený prášek. Pokud jsou potíže s polykáním celé pilulky, musí lékař zvolit další lék na léčbu onemocnění. Dospělí jsou zpravidla předepisováni lék v dávce 25-50 mg třikrát denně.

Pro léčbu nevirové hepatitidy, lékař zpravidla předepisuje léčivý přípravek Bycyclol v dávce 25 mg. Recepce je rozdělena na 3 krát. Pokud pacient nevykazuje pozitivní dynamiku po 30-60 dnech, může být dávka zvýšena na 50 mg. Výše příjmu zůstává nezměněna.

Pro léčbu virové hepatitidy C a také B, které jsou v chronické fázi, je lék předepisován v dávce 50 mg třikrát denně.

Lék musí být podán 1 hodinu po jídle. Léčba by měla pokračovat po dobu šesti měsíců. Pokud to lékař považuje za nutné. pak lze terapii obnovit po jednom měsíci odpočinku.

Forma propuštění, stejně jako složení

Lék Bycyclol má tabletovou formu uvolňování. Tablety jsou bílé.

Kompozice 1 tablety obsahuje bicyklickou, stejně jako sacharosovou, škrobovou pastu, kukuřičný škrob, stearát hořečnatý a karboxymethylškrob sodný.

Kombinace léků

Lék Bycyclol nereaguje na jiné léky. Nicméně lékaři přesto doporučují před jmenováním drogy informovat lékaře o přijetí dalších prostředků.

Etapy přípravku (Bicyclol).

2. Nežádoucí účinky

Lék Bycyclol zpravidla nezpůsobuje vedlejší reakce, avšak v několika případech se projevy jako:

  • Bolest hlavy, ospalost, únava, pocit strachu, úzkost, deprese a závratě;
  • Alopecie, porucha menstruačního cyklu;
  • Nevolnost, nadýmání, bolest v žaludku, plynatost, stejně jako zvracení, průjem nebo průjem;
  • Svědění kůže, kopřivka, zarudnutí, výtok z nosu, kožní vyrážka, otok, zduření nosní sliznice, angioedém a další projevy alergické reakce.

Nežádoucí účinky se vyskytují samostatně po přerušení léčby nebo snížení dávky. Pokud se tak nestane, měli byste se poradit s nemocnicí.

Předávkování

Lékaři nemají jediný protokol o vývoji předávkování.

Kontraindikace

Tento lék by neměl být užíván za takových podmínek, jako je:

  • Alergie na jednotlivé složky léku;
  • Cirhóza jater ve fázi dekompenzace;
  • Hepatitida (autoimunitní forma);
  • Věk dítěte mladšího 18 let.

S opatrností může být tento lék předepsán pro pankreatitidu, gastritidu a cholecystitidu.

Těhotenství

V tuto chvíli by dívka neměla užívat žádné léky, včetně přípravku Bycyclol. To je způsobeno možnou penetrací účinné látky placentou. Pokud je příjem nezbytný, musí být pacient v nemocnici. Pouze takové opatření vám umožní sledovat dopad těla ženy a plodu na tělo.

Během období kojení by měl být přípravek Bycyclol vyřazen. Pokud není vhodný žádný z bezpečných analogů, měl by být před zahájením užívání dítěte převeden na umělou výživu.

3. Některé informace

Tato část obsahuje důležité informace pro některé občany.

Řízení stroje

Nedoporučuje se dostat se za volantem, jestliže jste užil pilulku.

Těhotenství

Nežádoucí účinky jdou sami po zastavení užívání léku nebo snížení dávky. Během těhotenství je užívání přípravku přísně zakázáno. Toto opatření souvisí s tím, že hlavní látka může mít škodlivý vliv na tělo nenarozeného dítěte.

Užívání léků od dětí

Vstupné není povoleno do 18 let.

Přijetí tohoto léku staršími občany

Příjem bez úpravy dávky je přijatelný.

Nemoci ledvin

Lék může být předepsán, ale s opatrností.

Onemocnění jater

Léčba je kontraindikována za přítomnosti poškození jater jako:

V ostatních případech je tento lék předepisován.

Nechte lékárnu

Je vydáván výhradně na předpis.

Alkohol a léky

Pitný alkohol není povolen.

V případě potíží s játry je nutné absolvovat úplné vyšetření s cílem objasnit diagnózu a zahájit léčbu.

4. Doba použitelnosti

Lék Bycyclol by měl být skladován při teplotě, která bude v rozmezí 10-30 stupňů, na místě, kde bude suchá a také tmavá. Dodržování těchto požadavků umožňuje použití specifikovaného termínu.

Doba použitelnosti drogy je 3 roky. Po uplynutí tohoto období by měl být přípravek okamžitě zlikvidován v koši. Další použití léku je vyloučeno.

5. Cena

Náklady v Rusku a na Ukrajině se výrazně liší. Navíc stojí za to zvážit, že přesná cena léku, kterou potřebujete učit v každé konkrétní lékárně.

Ruská federace

Pro drogu Bycyclol v průměru bude muset zaplatit 1800-2300 rublů.

Ukrajina

Pro drogu Bycyclol bude muset zaplatit 777-1350 hřivny.

Jak vyléčit cirhózu jater pomocí lidových léků

6. Analogy

Analogy Bycyclolu jsou léky, jako jsou:

Z uvedených analogů existují levnější léky, ale pouze lékař nebo lékárník by si měli vybrat náhradní lék.

7. Hodnocení

Mnoho pacientů nedůvěřuje tomuto léku, protože Bicylol se týká hepatoprotektivních látek. Kromě těchto pacientů jsou vysoké náklady na léčbu děsivé. Nicméně ti, kteří užívali tento lék, svědčí o účinnosti léku Bycyclol. Lidé mají rádi také velký seznam analogů a vhodnou formu uvolňování léků.

8. Výsledek

Je důležité číst nejen recenze, pokyny a cenu, ale také tipy.

  1. V žádném případě byste neměli přestat užívat léky rychle;
  2. Lék Bycyclol lze zakoupit v lékárně a předložit lékařský předpis;
  3. Kvůli takovým nežádoucím účinkům, jako je závratě, je třeba pozorovat ospalost a zvýšenou opatrnost na silnicích.

Sdílejte informace se svými přáteli! Prosím, blikněte jedno z tlačítek:

Lékařské fórum lékařských konzultací: Bycyclol - Lékařské fórum lékařských konzultací

Půjčovna Jaký je zázrak? Hodnocení:

# 1 atheh

  • Začátečník
  • Skupina: Členové
  • 39 příspěvků
  • Datum registrace:

# 2 Airmed

  • Administrátor
  • Skupina: Kořen Admin
  • Příspěvky: 0 Členové:
  • Datum konání: 17. dubna 07
  • Pohlaví: Muž

# 3 atheh

  • Začátečník
  • Skupina: Členové
  • 39 příspěvků
  • Datum registrace:

Dr. Airmed (22.2.2010, 21:46) napsal:

# 4 Linora

  • Začátečník
  • Skupina: Členové
  • 34 příspěvků
  • Datum registrace: 12
  • Pohlaví: Žena
  • Zájmy: Rodinná medicína

# 5 lena78

  • Nováček
  • Skupina: Členové
  • 0 příspěvků
  • Připojen: 24. září 13
  • ← Předchozí téma
  • RODINNÍ MEDICÍNA
  • Další téma →

Sdílejte toto téma:

2 lidé čtou toto téma
0 členů, 2 hosté, 0 anonymních uživatelů

Smazat zprávu

Zpráva bude zcela smazána

Vzhled

Statistiky provozu systému

  • V současné době:

Fórum Komunita Software od společnosti IP.Board
Licence je registrována dne: AirMed - fórum lékařských konzultací

Informace zveřejněné na fóru nemohou být použity jako vodítko k vlastní léčbě.
Správa webu není zodpovědná za škody způsobené použitím informací zveřejněných na fóru.

Novinky

Již v prodeji nový léčivý přípravek BICYCLOL (BICYCLOL)

Vážení zákazníci, dovolujeme si Vás informovat, že v naší sekci léku pro léčbu hepatitidy C, nový lék BITSIKLOL (BICYCLOL). Droga je na ruském trhu nová, registrována na konci roku 2015.

BITSIKLOL (BICYCLOL) inovativní léčiva pro patogenetické léčení chronické virové hepatitidy B a C, nealkoholické steatohepatitidy, alkoholické a toxické (včetně lék) hepatitida. Farmakodynamické studie ukázaly, že Bitsiklol schopna snížit zvýšené hladiny transamináz hepatitidy, poškození jater chloroformu, D-galaktosaminu a acetaminofenu a obnovu poškozených tkání struktury jaterní z různého stupně závažnosti.

Jsme oficiálním distributorem společnosti BICYCLOL v Rusku. Pokud si od nás koupíte BICYCLOL, garantujeme Vám:
1. že tato droga je oficiálně dovezena na území naší země;
2. Při prodeji této drogy jsme připraveni předložit všechny potřebné dokumenty potvrzující pravost léku BICYCLEOL (BICYCLOL);
3. Balení a výuka v ruštině;
4. Naše lékárna není internetový obchod nebo virtuální lékárna, na níže uvedených kontaktech jsou lékárny Ilan. Mají všechny potřebné dokumenty a licenci k provádění farmaceutických činností. Naši lékárníci vám poradí o léku BICYCLOL (BICYCLOL).

Množství léku je omezená, pokud jste ochotni koupit lék, zeptejte se svého lékárníka o naší přítomnosti nezbytného množství léků, platebních možností a způsobu dodání (od sebe nebo kurýrní službou).

Kupte si drogu, kterou můžete v našich lékárnách ILAN na adrese:
Moskva, Akademik Oparin St., Budova 4, Budova 1. Tel.: +7 (499) 749-75-92, +7 (499) 749-74-89.
Moskva, Komsomol vyhlídka, 47 Tel:. +7 (495) 212-23-51, +7 (499) 242-90-85, +7 (800) 775-03-81 (bezplatná linka z mobilu).


Pokyny pro lék BICYCLEOL (BICYCLOL) 2015 byl založen na základě pokynu zveřejněného na oficiálních stránkách Ministerstva zdravotnictví Ruské federace:

Forma uvolňování, složení a balení:
Tablety bílá nebo téměř bílá, kulatá, bikonvexní.

1 kartu.

Pomocné látky:
kukuřičný škrob - 65 mg sacharóza - 40 mg, carboxymethylamylopectin sodný - 10 mg Stearan hořečnatý - 1 mg, kleysterkrahmalny 10% - 25 mg (pokud jde o sušině - 2,5 mg).
9 ks. - balení obrysová síť (2) - balení karton.

Klinická a farmakologická skupina:
Hepatoprotector.

Farmakoterapeutická skupina:
Hepatoprotektivní činidlo.

Indikace:
- chronická virovou hepatitidu B;
- chronická virovou hepatitidu C, doprovázená zvýšenou aktivitou jaterních transamináz;
- pacientů s neúčinností předchozí antivirové léčby nebo nedostatečnou motivací pro antivirovou terapii nebo s přítomností známých přecitlivělostí na standardní antivirotika.

Dávkovací režim:
Uvnitř. Pro 25-50 mg třikrát denně po jídle. Průběh léčby je 12 týdnů. Na doporučení lékaře lze průběh léčby (dávkou 25 mg třikrát denně) prodloužit až na 6 měsíců.

Vedlejší efekt:
Lék Bycyclol je obvykle dobře snášen; Nežádoucí účinky jsou obvykle přechodné, mírné nebo středně závažné a po ukončení léčby nebo symptomatické léčbě se samovolně vyhubí.

Z nervového systému: porucha spánku, závratě, bolesti hlavy.
Z trávicího traktu: nevolnost, zvracení, nadýmání, epigastrická bolest.
Ze strany systému kůže a podkožního tuku: kožní vyrážka, svědění, kopřivka.

Laboratorní údaje: zvýšení aktivity ACT, alkalická fosfatáza, GGT, prodloužení protrombinového času, zvýšení hladiny hemoglobinu, leukopenii, zvýšení koncentrace celkového bilirubinu a transamináz aktivity, snížení počtu krevních destiček, přechodné zvýšení koncentrace glukózy v krvi a kreatininu.

Kontraindikace:
- přecitlivělost na kteroukoli složku léčiva;
- věk dětí do 18 let;
- těhotenství;
- období kojení;
- autoimunní hepatitida;
- hepatocelulární karcinom;
- sub- a dekompenzovaná jaterní cirhóza (třída B a C podle klasifikace Child-Pyuyu);
- nedostatek cukru / isomaltázy, intolerance na fruktózu, malabsorpce glukózy-galaktózy.

S opatrností:
Gastritida, cholecystitida, pankreatitida. Pacienti s přítomnosti doprovodných gastrointestinálních poruch, jako je gastritida, žlučníku, pankreatitida, příjem Bitsiklol přípravek může být doprovázeno klinicky významným zvýšením aktivity ACT, alkalické fosfatázy a gama glutamyltranspeptidasy (GGT). V této souvislosti by měla být terapie těchto pacientů s přípravkem Bycyclol prováděna s opatrností při dodatečné kontrole funkčních parametrů hepatobiliárního systému.

Aplikace v těhotenství a kojení:
Údaje o použití přípravku Bycyclol u těhotných a kojících žen nejsou k dispozici. Použití drogy během těhotenství je kontraindikováno. Není známo, zda se lék vylučuje do mateřského mléka. Pokud je nutné užívat přípravek Bycyclol během laktace, je nutné přestat kojit.

Žádost o porušení funkce jater:
Kontraindikace použití léku u pacientů s sub- a dekompenzovanou jaterní cirhózou (třída B a C podle klasifikace Child-Pyo).

Aplikace u dětí:
Kontraindikace užívání drogy u dětí a dospívajících mladších 18 let.

Zvláštní pokyny:
Během léčby je nutné pravidelně kontrolovat funkci jater a klinický obraz onemocnění podle norem příslušné patologie.

Pacienti s přítomnosti doprovodných gastrointestinálních poruch, jako je gastritida, žlučníku, pankreatitida, příjem Bitsiklol přípravek může být doprovázeno klinicky významným zvýšením aktivity ACT, alkalické fosfatázy a GMT. V této souvislosti je, tito pacienti terapie • lék Bitsiklol třeba s opatrností pod kontrolou dalších funkčních parametrů hepatobiliárního systému.

Vliv na schopnost řídit vozidla, mechanismy.

Studie léčiva Bycyclol o schopnosti řídit vozidla a zapojit se do dalších potenciálně nebezpečných aktivit, které vyžadují zvýšenou koncentraci a rychlost psychomotorických reakcí, nebyly provedeny. Během léčby přípravkem Bycyclol je nutná zvýšená opatrnost při řízení vozidel a dalších potenciálně nebezpečných aktivitách vyžadujících zvýšenou pozornost a rychlost psychomotorických reakcí v důsledku možnosti vzniku závratí.

Předávkování:
Případy předávkování léky Bycyclolem není popsán.

Interakce pacienta:
Interakce léčivého přípravku Bycyclol s jinými léky nebyla studována.

Podmínky dovolené z lékáren:
Droga je uvolněna na předpis.

Podmínky skladování:
Léčivo by mělo být skladováno na suchém místě, které není pro děti přístupné při teplotě 8 až 25 ° C.

Další informace o přípravku BICYCLEOL (BICYCLOL):

Jaká je optimální dávka přípravku Bycyclol pro léčbu chronické virové hepatitidy C?
K dosažení maximálního klinického účinku se doporučuje podávat Bycyclol v denní dávce 150 mg, tj. na 50 mg (2 tablety) třikrát denně.

Jaké by měly být intervaly mezi příjmem tablet Bicyclol?
Lék se užívá třikrát denně. Je žádoucí sledovat mezi jednotlivými metodami stejné intervaly 7-8 hodin. Například v 8:00; 15 -00; 22 - 00. Nebo 8 - 00; 16 - 00; 24 - 00. Tuto schému můžete snadno přizpůsobit sami, s přihlédnutím k vašemu režimu a délce nočního spánku.

Jak dlouho mám užívat Bycyclol v chronické virové hepatitidě C?
Minimální doba trvání léčby přípravkem Bycyclom pro chronickou virovou hepatitidu B a C je 6 měsíců. Ale v závislosti na tom, jak rychle vaše tělo reaguje na léčbu, může být nutné prodloužit příjem na 9 měsíců. Klinické studie potvrdily, že zvýšení trvání léčby přípravkem Bycyclol zvyšuje jeho účinnost. Bycyclol je dobře snášen, takže neexistuje kontraindikace pro jeho dlouhodobé užívání. Konečné rozhodnutí však v každém případě provádí lékař.

Je možné podávat alkohol během léčby přípravkem Bycyclol?
Během léčby přípravkem Bycyclovol je kontraindikace konzumace alkoholu.

Při jakých onemocněních než je virový hepatitid Bicilol?
Bicylol je účinný při alkoholickém onemocnění jater (alkoholová steatóza, hepatitida, cirhóza), nealkoholická steatohepatitida (steatóza jater), léčivé poškození jater. Se všemi těmito nemocemi pomáhá bicclol snižovat zánětlivý proces v játrech, chrání jaterní buňky před ničením, zlepšuje funkci jater a zabraňuje fibróze.

Po chemoterapii došlo ke zhoršení funkce jater. Je možné užívat přípravek Bycyclol ke zlepšení funkce jater?
Chemoterapie, stejně jako jakákoli jiná agresivní léčiva, může mít vliv na funkci jater, protože většina léků je játry neškodná. Můžete užívat přípravek Bycyclol v denní dávce 75 mg (1 kartu třikrát denně) po dobu 2-4 týdnů. Na konci příjmu je vhodné předložit kontrolní analýzu "jaterního testu".

Užívám přípravek Bycyclol po dobu 2 měsíců (u chronické hepatitidy C). Nedávno jsem dostala pneumonii a lékař předepsal antibiotikum. Je nutné přerušit užívání přípravku Bycyclol před ukončením léčby antibiotiky?
Ne, nepotřebujete přerušit Bicyclol. Přípravek Bycyclol navíc pomůže snížit škodlivé účinky antibiotik na játra, a proto pokračujte v užívání stejné dávky.

Další informace naleznete na webu BICYCLOL: bicyclol.com



Lékárna "Ilan" - zdroj zdraví!

Dodávání léků do vašeho domova, kanceláře nebo nemocnice.


Následující Článek

Co zabije virus hepatitidy C

Související Články Hepatitida