Fórum hepatitidy

Share Tweet Pin it

Sdílení znalostí, komunikace a podpora pro lidi s hepatitidou

Fibroscane, fibrotest. názory, recenze, statistiky.

  • Přejít na stránku:

Re: Fibroscane, fibrotest. názory, recenze, statistiky.

Vaše zpráva Strashnenko »19. ledna 2013 19:16

Re: Fibroscane, fibrotest. názory, recenze, statistiky.

Vaše zpráva Maksymych »23. ledna 2013 11:31

Re: Fibroscane, fibrotest. názory, recenze, statistiky.

Vaše zpráva lynx »23. ledna 2013 11:42

Re: Fibroscane, fibrotest. názory, recenze, statistiky.

Vaše zpráva lynx »23. ledna 2013 12:00 hod

Re: Fibroscane, fibrotest. názory, recenze, statistiky.

Vaše zpráva Strashnenko »23. ledna 2013 19:00

Re: Fibroscane, fibrotest. názory, recenze, statistiky.

Vaše zpráva lynx »24. ledna 2013 1:34 pm

Fibroscan játra

Fibroskopické vyšetření jater je inovativní, rychlá, neoperační metoda výzkumu orgánů, která určuje stadia onemocnění jater pro známou příčinu. Rozsah fibrosanu je rozsáhlý: hepatitida různých skupin, Wilsonova choroba, cirhóza a různé patologické změny v životně důležitých orgánech.

K provedení studie "jaterního fibrosanu", na rozdíl od fibrotestu, se člověk nemusí předem připravit na tento postup. Ale jako každá jiná metoda výzkumu lidského zdraví existují kontraindikace: obezita, přítomnost tekutiny v břiše (ascites), těhotenství.

Tato metoda určení fáze onemocnění je dobrá, protože:

Zařízení fibroscan analyzuje obrysy jater, jeho funkčnost a morfologické vlastnosti, hustotu tkání. Přístroj působí v intervalech intercostals se zaměřením na 5-6 cm. Má ultrazvukový senzor s oscilacími nízkofrekvenčních vln, které v jaterní tkáni vytvářejí elektromagnetické vlny.

V konečných hodnotách této analýzy jsou parametry zdravých buněk a elastických hepatocytů fixovány ve vztahu k ne-zdravým buňkám. Výsledek studie je odhadován v kilopascalu a určuje stupně patologických změn (0-4):

F0 - žádná fibróza;

F1-F3 - relativní stupeň fibrózy;

Co je fibróza a její příznaky?

Vlastnosti studie fibrózy v játrech na fibroscan:

  1. automatické působení přístroje;
  2. více provedení;
  3. absence vedlejších účinků a komplikací;
  4. drží se v zádech na zádech s pravou rukou odhodenou zpět;
  5. lze důvěřovat.

Fibroscan, jehož cena není příliš drahá, je určena pro osoby s výskytem takových onemocnění, jako jsou:

  • hepatitida c;
  • infekce nebo viru;
  • cirhóza;
  • autoimunní hepatitida;
  • nezjištěný zánět v játrech;
  • infiltrace;
  • žloutenka;
  • intoxikace těla;
  • cholangitida žlučových cest;
  • cholestáza;
  • cytolýza;
  • tukové hepatózy.

Porovnáme-li fibroscanning s elastografií a biopsií, bude pro pacienta méně informativní a bolestivější než ostatní dva druhy výzkumu:

  • biopsie - malá oblast těla je vzít v poškozené tkáně a analyzovány, ale pacient pocit nepohodlí, krvácení místo, kde byl vzorek odebrán, bolest, která může vést ke smrti;
  • fibroscan + elastrometrie - ukazují rozsáhlý obraz patologického procesu jater. V současné době se lékaři domnívají, že jejich současné užívání umožňuje zcela opustit postup "biopsie".

I přes tento názor lékařů je v těchto případech dobrá biopsie, kdy všechny vyšetření nedávají jasný obraz, pokud pacient vyslovil příznaky. Biopsie pomáhá zjistit příčinu porážky životně důležitý orgán, ale tento postup má kontraindikace a komplikace (závratě, nevolnost, zvracení, alergické na jakýchkoliv složek léků proti bolesti).

Dešifrování fibroscanu vyžaduje speciální dovednosti pro přesné interpretaci výsledků, ale pacient, aby nějak porozuměl indikátorům, stačí znát omezující kritéria (indexová tabulka fibroscans):

  1. 14.1 Kpa = F4 - cirhóza vitálního orgánu.

První hodnota je značně přehnané, protože existují případy, kdy v důsledku onemocnění, jako je cholestáza nebo hustoty steatózou nafouknutí tělesné tkáně bez fibrózy. takže výsledek primárního indikátoru kolísá na 6,1 KPa.

Mnoho lidí, kterým lékař jmenoval tento postup, se ptá otázka "jak často se fibroscan mýlí". Na tuto otázku můžete jednoznačně zodpovědět - zřídka. Fibroscan je světovými lékaři uznáván jako nejpřesnější (informativní) a současně neškodný způsob studia fáze onemocnění. Výsledky této studie jsou proto důvěryhodné a nezbytné.

Fibroskanom par s játry, jejichž cena se pohybuje od 3 000 do 10 000 rublů, v závislosti na studijních míst (městské či soukromé klinice, město), a prováděné kolonoskopie (prosvětlení těla přes tlustého střeva). Náklady na tento postup činí 4 000 - 7 000 rublů, nejčastěji však tento druh výzkumu probíhá v zahraničí.

Koupit zařízení "fibroscan" jednoduše tak, že je nemožné, protože častěji nakupují takové vybavení nemocnice a polyklinické a nikoliv ve velikosti jedné jednotky. Proto pokud si koupíte jednotku v jediné kopii - bude to příliš drahé. K nákupu takového zařízení je také malá, hlavní věc je pak jej obsahovat a v případě potřeby jej opravit. A to vyžaduje specializované dovednosti.

Fibroscan, navzdory malému životu - 10 let, má obrovské množství pozitivních recenzí jak od lékařů, tak od pacientů. Mnozí, kdo provedli tento postup, byli velmi spokojeni s výsledkem, protože díky výsledkům testů doktor dokázal identifikovat stádium onemocnění a včas předepisovat léčbu fibrózy.

Takže se nebojte podrobit se komplexnímu vyšetření vašeho těla, nikdy není příliš pozdě na to, abyste se s ním léčil. Pamatujte, že váš život je ve vašich rukou!

Kolik žije s jaterní fibrózou

Proč se objevuje fibróza jater?

Co můžete jíst s fibrózou jater

Co je nebezpečná cirhóza

Co můžete jíst s cirhózou

Jak vyléčit cirhózu jater

Tradiční lék na cirhózu jater

Příčiny cirhózy jater

Symptomy cirhózy jater

Ušní krvácení

Symptomy hepatitidy c

Léčba chronické hepatitidy s

PCR krevní test na hepatitidu s

Tradiční lék na hepatitidu s

Metody infekce hepatitidou c

Těhotenství během hepatitidy

Výživa pro hepatitidu s

Očekávaná délka života pacienta s hepatitidou c

HKV krevní test pro hepatitidu ts

Pacienti s hepatitidou C jsou nebezpeční i při biopsii. I když je tento postup považován za méně traumatický, je stále invazivní. Pokouší se vzít materiál může způsobit krvácení, které je obtížné zastavit. Kromě toho vyžaduje biopsie speciální výcvik a pobyt v nemocnici.

V současné době byly vyvinuty neinvazivní techniky pro vyšetření jater - elastometrie (elastografie) nebo fibroscanning.

Fibroscanning jater je vývoj profesora-hepatologist Thierry Poinar. V současné době je jeho vynález světovým standardem diagnostiky v hepatologii.

Postup se provádí pomocí přístroje "Fibroscan". Úkolem metody je studium parenchymu orgánu s odhadem jeho elasticity. Při standardním ultrazvuku se zkoumá pouze hustota tkáně, zatímco elastometrie měří množství vychýlení tkáně způsobené oscilací vyzařovaným čidlem.

Pro diagnostiku závažnosti fibrózy se používá nepřímá elastografie jater - náhrada normální tkáně za pojivovou tkáň, fibrotickou tkáň.

Princip přístroje "Fibroscan" - čím vyšší je hustota jater, tím rychleji se šíří a odráží vlny vysílané senzorem.

Výhody této techniky:

  • neinvazivita - během postupu nedochází k narušení integrity kůže a vnitřních orgánů;
  • bezbolestnost;
  • nedostatek specifické odborné přípravy;
  • Automatizovaný systém - výsledek není ovlivněn lidským faktorem a kvalifikací sonologa;
  • univerzálnost - technika se používá k diagnostice fibrózy v jakémkoliv onemocnění jater. Výjimkou je ascites;
  • rychlost - doba vyšetření je od 5 do 10 minut;
  • náklady - jaterní elastometrie je levnější než biopsie;
  • možnost pozorování patologických procesů v dynamice;
  • posouzení heterogenity šíření patologických změn v tkáních orgánu;
  • informativní.

Indikace pro studium:

  • hepatitida jakékoli etiologie, včetně chronické;
  • cirhóza a hepatóza jaterních jater;
  • toxická léze s příznaky cytolýzy nebo cholestázy;
  • cholangitida;
  • zvýšené hladiny bilirubinu v krvi po dlouhou dobu.

Jakýkoli lékařský postup má pozitivní i negativní aspekty.

Fibroscanning jater má následující nevýhody:

  • nekrotické změny v tkáních nelze odhadnout;
  • slabá citlivost v časných stádiích fibrózy;
  • zkreslení výsledku u pacientů s nadváhou, akutní zánětlivý proces v játrech.

Kontraindikace pro elastometrii:

  • těhotenství;
  • věk do 18 let;
  • pacient má kardiostimulátor;
  • ascites;
  • obezita.

V komplikovaných případech nemůže jaterní elastometrie nahradit biopsii. Rozhodnutí o metodě diagnostiky v tomto případě provádí ošetřující lékař.

Fórum Hepatitida C, hepatitida B, HIV, onkologie
Indické léky generik

(Výměna informací, zkušenosti, znalosti, komunikace)

Není-li možnost vyrobit fibroscan, je možné začít bez HTP?

Není-li možnost vyrobit fibroscan, je možné začít bez HTP?

Vaše zpráva Anfisa »22. prosince 2017, 16:24

Není-li možnost vyrobit fibroscan, je možné začít bez HTP?

Vaše zpráva Hepatologist »24. prosince 2017, 20:24

Facebook

Fibroscan - Uzi

Naučili jsme se o akci jednoho z MC v Kyjevě:

Komplexní vyšetření jater s fibroelastometrem na přístroji "Fibroscan" na klinice "Suhsna medicína" za 899 UAH. místo 1820 UAH. Ukládání 921 UAH. (51% sleva)

Náklady na zkoušku zahrnují:
o konzultace hepatolog-gastroenterology
o Fibroelastomer na přístroji Fibroscan
o expresní test na hepatitidu B
o expresní test na hepatitidu C

Je třeba předem zaregistrovat telefonicky: +380931704186

Povýšení je platné od 25. dubna 2018 do 25. července 2018 včetně.

Fibroscan - Uzi

Kdo byl diagnostikován s hepatitidou C, pár slov specialisty na léčbu této nemoci.

REVIEWS

V únoru poté, co zubař našel hepatitidu c. Šel jsem u lékaře, řekl jsem, že existují indické generiká. Záruka je 95%. V Indii je objednávka nápovědy objednána. Všechno přišlo, dokumenty, pokyny. Jediné krabice byly mírně pokrčené. Zavolal jsem na místo, dívka řekla, že možná na poště. Baletka z Moskvy přišla. Měsíc už pil, Sophosubir a daklatasvir, analýza je negativní. další dva banky musí být opilé. ale už jsem nadšená touto zprávou. všechno zdraví a štěstí.

Hepatitida nebyla nalezena!

Na mně by měla podnikat až do druhé fáze fibrózy. Obvyklá léčba mi nepomohla. Pomalu umírám před našimi očima. Manželka byla informována indickými pilulkami, říkají, pomáhají v 98% případů. Rodinná rada se rozhodla zkusit. Hepatolog jmenoval schéma sof + dak (objednal celý kurz, tak trochu levnější). A mohu říct, že to není interferon a ribavirin, během terapie můžete bezpečně jít do práce, blahobyt je normální. Dostal jsem se za diagnózu za šest měsíců, dokonce ani já tomu nevěřím.

Náhodou byla hepatitida c (genotyp 3a / c) nalezena v hrůze při přípravě na operaci na kolenním kloubu. Objednal jsem si kurz Lucisovel po dobu 12 týdnů, v okamžiku, kdy jsem začal druhou sklenici. Dnes jsem dostal výsledek analýz (kvantitativní PCR), NOT DETECTED. Nevěřím svým očím! Štěstí plné kalhoty! Děkuji moc! Lék jsme odeslali v den objednávky, rychle, rychle, všechny dokumenty byly připojeny.

Děkuji moc všem, kdo vynalezl lék na hepatitidu C a poděkovat obchod dnes, o tři měsíce později jsem přišel na negativní reakci PCR ultrochuvstvitelny, nebyl zjištěn žádný virus za zájem mám za měsíc po nástupu sofosbuvirai daklatosfira prošel jednoduchou PCR na 60 jednotek a už záporná odpověď, lék funguje skvěle, jsem pil zudis vzít tu odvážný a cena, kterou mají nejnižší, že je také velmi pěkný, vedlejší účinky jsem se nejen levém koleně třikrát a otok tekutiny čerpané, i ochladit hepatolog je díky závody pada-virus, takže to působí na vazivové tkáně, jsou nyní všechny Super tři měsíce prošel rychle, biochemie a klinická analýza velkého všechno je v pořádku, děkuji moc dívka poradce Nastya a lidé, kteří otevřeli obchod!

Dobrý den! Rozhodl jsem se, že zanechám recenzi o Indii - nápovědě. Ale začnu svou prehistorií. Naučila jsem se o mém hepatitidě v roce 2012. Před léčbou jsem měl diagnostikovaný genotyp 3a, fibroscan F4. Dozvěděla jsem se o své nemoci náhodou, v roce 2012 jsem byla špatně vyplavena, nic mi pomohlo. Můj terapeut se obrátil na specialista na infekční onemocnění - poté prošel testy - výsledky - hepatitidu C. Indexy ALT 328, AST 142. Lékař mě poslal na PCR, ultrazvuku a fibroscan. Ultrazvuk vykazoval zvýšení jater a sleziny, fibroscan - f4. Diagnóza je kompenzována cirhózou jater. Byl to krevní tlak, ne slova. Hledal jsem dobrý hepatolog - našel jsem to prostřednictvím přátel. Zaznamenávám okamžitě z interferonu, že jsem rychle odmítl, vím výsledek. Pak se kolega z práce radil věnovat pozornost indickým drogám, říkají, že někdo byl s nimi léčen. Později jsem narazil na tuto stránku, rozhodl jsem se ji vzít, protože každý den jsem byl na účtu...
Mým režimem je sophosbuvir + daklatasvir + rebetol. Po 4 týdnech od prvních testů: ALT a AST (14.5 a 19.7) se vrátily do normálu, týden později přešly PCR kvalitativně - negativní. Chci si uvědomit, že během léčby došlo k bolesti svalů a kloubů, krvácení do nosu, tělo přestalo svědění. Jak to všechno mě naštvalo. teď doufám, že cirhóza bude ticho.
Z mínusů - to je těžká závislost na droze - mé tělo špatně reagovalo na pre-pilulku - chtěl jsem spát a chtěl spát. Ale jsem rád, že jsem riskoval a vyhrál gep S. Zvláštní díky společnosti Indie - pomoc pro vaši spolupráci!

Ahoj všichni! Objednáno na tomto webu sophosbuvir a daklatasvir od Natka, byl spokojen. Najednou si uvědomím výhody - minimální vedlejší účinky, dostupnou cenu, po 6 měsících kontroly PTSR - virus není odhalen! Nevýhody: není patentován v Ruské federaci, je třeba se dostat přes zprostředkovatele (v mém případě jsem měl štěstí, pomůže Indii pomáhal o 100%), nemůžete koupit u lékaře nebo v lékárně, zvláštních podmínkách skladování a teplotě, která není vhodná pro všechny.
Krátce o samotné terapii: po měsíci testu se ukázala absence HCV, ale prošel jsem kurzem až do konce, tj. všech 12 týdnů. Pobochek hrozné-tam byl si všiml, že moje vlasy mu prořídly, ale nemůže, protože tablet, ale o šest měsíců později, všechno se vrátil do normálu. Pro kurz byl dán někde patnáct set dolarů. Parcel musel čekat, že ji přivedl do Ťumeň pozdě ((Během léčby jsem byl letargický a depresi, může být, že je kvůli dietě a konstantních myšlenky o této nemoci. Vést normální život, řídí auto a běží ke mně tablet na cestě. Teď pořádku, AST a ALT normální, ultrazvuk také ukázal, že je vše v pořádku. kluci, nebojte se vyzkoušet nové metody, protože opravdu funguje. Děkuji všem zaměstnancům Indie-pomoc, která nám pomůže obyčejné lidi se vypořádat s HCV ve své vlasti.

Jeho syn se léčil na hepatitidě C podle schématu cofosbwir + lepidasvir. Až dosud neví, kde získal tuto infekci během svých 25 let. Analýzy s hepatitidou byly špatné: ALT a AST byly několikrát vyšší než normální, přínos fibroscanu prokázal, že s játry je ještě méně. Řeknu najednou - léčba pomohla, ale... se setkáváme s vážnými vedlejšími reakcemi: syn se změnil na žlutou, než si užíval pilulky, vlasy se staly jaksi bezbarvou, zkrátka - neustále se cítí špatně. Jak se ukázalo později, pilulky jsou vážné, takže daly takové účinky. Zlepšení se vyskytlo někde po 2-3 týdnech od konce kurzu (bylo nám předepsáno 12 týdnů). Trpěli jsme, ale stále jsme vyhrál HCV - PCR - NEGATIVNÍ. Chci říct jednu věc, buďte připraveni na to, že ne všechno bude tak hladké, ale stojí to za to i přes několik měsíců špatného zdraví. Teď je zdravý a už snu vnučky)))

Léčený z hepatitidy C na matku. Původní sophosbuvir nebylo možné koupit, protože jakmile jsem se dozvěděl o generikách, rozhodl jsem se to zkusit. Toto se stalo naší spásou z vzniku fibrózy, cirhózy a dalších strašných diagnóz. Koupili jsme Hepzinat LP prostřednictvím internetové lékárny eu. Po roce terapie je matka zcela zdravá, v krvi není žádný virus, znovu se usmívá a užívá si života.

Žila jsem s hepatitidou C více než deset let, byla jsem registrovaná u specialisty na infekční onemocnění, čekala jsem na řadě, abych získal bezplatný program. Vzhledem k tomu, že jsem neustále zkoumal tento problém, zjistil jsem, že se geps naučil léčit nejen interferon. Americké drogy, které jsem si nemohla dovolit, a tak jsem hledala další možnosti - jsou to indické generiká, stejné léky jsou jen levnější. Ve skutečnosti je na internetu mnoho nabídek - pak jsem se zajímala, jak najít slušného prodejce. Pak jsem dostal stránky INDIA_HELP, zavolal jsem kluci - poradce Irina mi pomohl přijít na to. Po konzultaci jsem se rozhodl objednat celý kurz. Prošel celý běh pohovky + doc, testy se vrátily do normálu. Před léčbou byl detekován virus RNA, genotyp 1b, virové zatížení 4,4 * 10 ^ 5 kopií / ml. po ošetření: PCR - negativní. DĚKUJI VÁM, chlapci z Indie-Pomoc, díky tobě jsem se vyrovnal s HCV a navždy jsem o něm zapomněl!

Její manžel byl diagnostikován hepatitidou C, genotypem 3a. Infekcionista poradil indickým generikům. Nejlevnější je lucisovel. Ve třech týdnech recepce předaly analýzy - vše v normě nebo sazbě. Funguje to! Pijeme další.

Díky indii - pomoc při rychlém podání léků. Budu stručný: pili pohovku + dac, ukazatele AST a ALT byly překročeny, bez fibrosy genotyp 3. Odlupujte 12 týdnů. Z reakcí: průjem a nevolnost. Jinak to všechno bzučení! Tablety jsou hořké, takže nedoporučuji, aby byly uchovávány v ústech po dlouhou dobu, okamžitě umyjte vodou. Analýzy neukázaly okamžitě mínus, ale až po 6 týdnech přijetí jsem to konečně viděl. Pokud je to nutné, zavolejte klukům 0 800 301 03 44, radím!

Vaše recenze byla přidána!

Po kontrole moderátora se na webu objeví. Děkujeme za Vaši zpětnou vazbu.

Fibroscan (elastometrie) - diagnostika jater

Průzkum přístroje Fibroscan za cenu 3500 rub.
+ bezplatné konzultace lékařský hepatolog
Timofina Anna Ivanovna nebo
Zagrebina Ekaterina Alexandrovna

Chcete-li uskutečnit schůzku, můžete volat 495 646-07-47

  • Účastnit se akce mohou pacienti s potvrzenou virovou hepatitidou B a C, poprvé kontaktovat kliniku "MedElit"
  • Propagace je k dispozici od pondělí do pátku

Před koncem akce

Je elastometrie úplnou náhradou za biopsii?

Na rozdíl od biopsie, která umožňuje studovat pouze malou oblast jater (z níž byl odebrán vzorek biopsie), poskytuje elastometrie kompletní obraz orgánu a umožňuje stanovit stupeň fibrózy.

Fibróza je nahrazením normální tkáně spojivovou tkáňou jizev, která je pozorována v určitých stadiích chronického onemocnění jater. Množství vláknitých tkání je hlavním ukazatelem závažnosti průběhu a kritériem pro předpovědi onemocnění jater.

Výhody skenování vláken

  • Elastometrie může být provedena podle potřeby, protože to zcela neškodné.
  • Doba trvání postupu analýzy Fibroscan je od 10-15 minut.
  • Nepotřebuje speciální trénink, ale ukazuje to vysoký informační obsah.

Proveďte schůzku každý den od 9 do 21: 8 495 646-07-47

Nebo zanechte své telefonní číslo, zavoláme vám zpět v době, která je pro vás vhodná

Jak se provádí elastometrie?

Postup nevyžaduje přípravu. Vyšetření jater přípravkem Fibroscan se provádí v poloze pacienta ležet na zadní straně s holým žaludkem a spodní částí hrudníku. Nebyly zkoumány žádné nepříjemné pocity.

Indikace pro výzkum
Elastometrií jako preventivní vyšetření lze doporučit i každé zdravé osobě, která dosáhla věku 35 let.

Elastometrie je nezbytná pro lidi:

  • trpící chronickou virovou hepatitidou (především hepatitidou B a hepatitidou C)
  • nadváhou
  • kteří často pijí alkohol
  • nevirové trpící chronickým zánětlivým onemocněním jater (steatózou, alkoholických a nealkoholické steatohepatitidy, skladování onemocnění, Gilbert onemocnění, atd.)

Nezapomeňte, že játra jsou hlavní purifikační strukturou našeho těla, z čehož závisí trvání a kvalita života. Nestandardní potravinářské výrobky, alkoholické náhrady, často prodávané pod rouškou exkluzivní produkty, padělaných léků, rychlého občerstvení a další „kouzla“ moderního života mít významný negativní vliv na stav jater.

Proč je nutné provést fibroscanning na klinice Medelit

  1. Více bodů průzkumu než ve standardních případech
  2. Vedení pozorovací elastometrie pod dozorem ultrazvuku
  3. Elastometrie se speciálními senzory M a XL (až 135 kg) pro lidi s velkým hrudníkem

Fibroscane. Výsledky jaterní elastometrie

Elastometry jater pomocí „Fibroscan“ umožňuje analyzovat strukturu jater, zhodnotit jeho morfologických a funkčních ukazatelů (poměr fibrózy a normální fungování tkáně) se různých chorob, což je tak nutné v léčbě hepatitidy.

Obrázek 1. Hlavní indikátory na displeji Obrázek 2. Poměr pružnosti / fibrózy

Dosud naši odborníci na kliniku získali rozsáhlé zkušenosti s prováděním elastometrie (diagnostika jaterní fibrózy) - více než dva tisíce lidí podstoupili tuto studii na klinice MedElit. Podle výsledků elastometrie, mnoho z nich prošlo úspěšnou terapií, která těmto lidem umožnila trvale se zbavit chronické hepatitidy.

Proveďte schůzku každý den od 9 do 21: 8 495 646-07-47

Nebo zanechte své telefonní číslo, zavoláme vám zpět v době, která je pro vás vhodná

Lékaři - hepatologové

Lékař nejvyšší kategorie, gastroenterolog a hepatolog. Léčuje pacienty s virovou hepatitidou již více než 10 let a neustále se účastní klinických studií nových antivirových léků. Obrovské praktické a teoretické zkušenosti umožnily lékaři vyvinout vlastní metody a dosáhnout vysokých výsledků léčby antivirové léčby. Předpokládá léčbu pacientů s dekompenzovanou cirhózou s těžkým průvodních onemocnění: hypertenze a diabetes, bronchiální astma a psoriázy, systémového onemocnění kloubů a onemocnění ledvin, drogové závislosti a alkoholismu, u pacientů infikovaných HIV. Dokonale kontroluje všechny komplikace antivirové terapie, takže pacienti nemusí předčasně přerušit léčbu. Poradí a kontroluje těhotné ženy se souběžnou jaterní patologií. Má techniku ​​punkční biopsie jater. Provádí online konzultace o hepatologických lokalitách.
Poručík-plukovník lékařské služby.
Vzdělání: Klinické bydlení na klinice imunologie (2006); Vojenská lékařská fakulta na Sáratovské státní lékařské fakultě (1996).
Profesní rekvalifikace v pulmonologii (2001); na gastroenterologii, hepatologii (2003).
Podílí se na provádění klinických studií nových léků pro léčbu pacientů s virovými hepatotropními infekcemi podle mezinárodních pravidel GCP (od roku 2003).
Tatiana se věnuje "Klinika moderní medicíny. IAKI ».
Příjem pacientů se provádí na adrese:
Moskva, pl. Vítězství, 2, budova. 1.

Okres: Victory Park, Kutuzovská oblast.

Cena: 2500 rublů.

Provádí ambulantní vstup pacientů s onemocněním pankreatu, žlučovodů, duodena, žaludku, jícnu. Poradí lidem, kteří mají nadváhu ve výživě. Expert na fibrózu a jaterní cirhózu. Autor více než 45 vědeckých prací patentovala vynález způsobu detoxifikace pacientů s biliární cirhózou jater. Listy pro pacienty doma.
Doktor nejvyšší kvalifikační kategorie. Kandidát na lékařské vědy, docent (1997).
Vzdělání: postgraduální studium, Fyziologický ústav, Akademie věd SSSR (1981); specialita - lékařská činnost, první lékařský ústav Leningrad. acad. I.P. Pavlova.
Primární specializace v terapii.
Pokročilé vzdělávací kurzy: Gastroenterologie ve všeobecné lékařské praxi, Vojenská lékařská akademie. S.M. Kirov (2010); Léčba polyklinikou (2012).
Patent na vynález způsobu detoxifikace pacientů s cirhózou jaterní jater.
Monografie "Funkční a psychosomatické poruchy gastrointestinálního traktu" (spoluautoři: prof. VI Simanenkov a prof. VB Grinevich).
Irina Valentinovna se věnuje zdravotnímu středisku "SM-Clinic near Ladozhskaya metro".
Pacienti jsou přijímáni na adresu:
Petrohrad, ulice Udarnikov, 19, budova 1.

Cena: 2350 rublů.

Provádí diferenciální diagnostiku hepatitidy různé etiologie a jaterních lézí doprovázejících metabolické poruchy a endokrinní onemocnění. Vypracovává plán léčby a dispenzární pozorování pacientů trpících akutní a chronickou patologií jícnu, žaludku, žlučníku a žlučových cest, všech částí střeva. Má rozsáhlé zkušenosti s řízením pacientů trpících metabolickým syndromem, poskytuje lékařskou a diagnostickou pomoc při infekčních onemocněních gastrointestinálního traktu.
Doktor nejvyšší kvalifikační kategorie.
Vzdělání: praxe v infekčních nemocech v Ústřední městské nemocnici v Ulyanovsku (1983); Státní zdravotní ústav Saratov, specializace - lékařská činnost (1982).
Profesní rekvalifikace v gastroenterologii, MGMSU. A.I. Evdokimova (2008).
Pokročilé vzdělávací kurzy: Vybrané problémy infekčních onemocnění, MSMSU je. A.I. Evdokimova (2012); Diagnostika a léčba onemocnění zažívacího ústrojí, Státní zdravotní univerzita v Moskvě. A.I. Evdokimova (2013).
Certifikát: Gastroenterologie, NMHC z nich. N.I. Pirogov (2016).
Odborné školení v rámci XXI. Ročníku Mezinárodního kongresu hepatologie (2016).
Autor 10 článků.
Lékařská zkušenost - 33 let.

Okres: Marksistský, Taganská.

Hepatologie: 3500 rub.

Gastroenterologie: 3500 rub.

Infekční onemocnění: 3500 rub.

Díky hlubokým teoretickým a praktickým znalostem se snadno vyrovná s diagnózou bolesti břicha různých původů. Více než 10 let léčí pacienty s virovou hepatitidou. Hluboce zasahuje do problémů svých pacientů, ví, jak vysvětlit rysy onemocnění dostupným způsobem a podrobně popisuje schéma léčby.
Doktor druhé kvalifikační kategorie.
Vzdělání: První MGMU pojmenované po. I.M. Sechenov.
Certifikáty: Gastroenterologie, SPbMAPO (2014); Ultrazvuková diagnostika, SPbGPMA (2016).
Lékařská zkušenost - 11 let.
Olesya Andreevna přijímá v narcologické kliničce "Doctor SAN".
Pacienti jsou přijímáni na adresu:
Petrohrad, ul. Marata, 78.

Hepatologie: 1820 rub.

Gastroenterologie: 1820 rub.

Gastroenterologie a hepatologie, lékař v nejvyšší kvalifikační kategorie, MD, od roku 2001 do roku 2007 vedl oddělení tlustého střeva onemocnění centrálního výzkumného ústavu gastroenterologie. Je autorem více než 150 publikací v Rusku i v zahraničí, a knihy „Vláknina“ (1988), „Dětská gastroenterologie“ (2002), „Vybrané kapitoly z klinické gastroenterologie“ (2005), „Onemocnění tlustého střeva a anorektální oblast "(2007)," Ulcerózní kolitida "(2009). Specializuje se na léčbu nemocí tlustého a tenkého střeva, jater, žlučníku a pankreatu, žaludku a jícnu. Lékař se ponořit hluboko do problémů svých pacientů, pacient ví, jak srozumitelně vysvětlit důvody pro jeho nemoci, a mluvit o principu detailu a léčebného režimu. Lékař mluví hodně v médiích s podporou zdravého životního stylu a správné výživy.
Doktor lékařských věd.
Profesor.
Vzdělání: doktorské studium (1992); postgraduální studium, Výzkumný ústav pediatrie Akademie lékařských věd SSSR (1981); Druhý moskevský státní zdravotní ústav. N.I. Pirogova, pediatrická fakulta (1975).
Kandidátská disertace Komplexní hodnocení aktivity zánětu u chronické pneumonie u dětí.
Doktorská disertace Léčebná výživa pro zánětlivé onemocnění střev.
Pokročilé vzdělávací kurzy: Therapy, MGMSU (2006); Gastroenterologie, ruská státní lékařská univerzita (2007).
Certifikát: Gastroenterologie, MONIKI je. M.F. Vladimirský (2012).
Autor více než 150 publikací v Rusku av zahraničí.
Lékařská zkušenost - více než 40 let.

Okres: Ulitsa 1905 goda, Krasnopresnenskaya, Barrikadnaya.

Fibroscanning jater: cena, výsledky, recenze

Je dobré, pokud se nemoc nachází v rané fázi vývoje. Ale to se ne vždy děje. Onemocnění spojená s orgánem, jako je játra, jsou diagnostikována již v době, kdy je onemocnění v plném proudu. Proto jsou onemocnění jater velmi nebezpečné pro život. Aby se zabránilo smrtelnému výsledku, aby se zjistily příznaky onemocnění, používají se jaterní fibroscans.

Popis postupu

Postup je podobný vzhledu ultrazvuku, ale jeho mechanismus je zcela jiný. Skládá se z měření přenosové rychlosti elektromagnetického impulsu. Používá se speciální snímač, který fixuje puls procházející vnitřními orgány. Je umístěn v pravé dolní části hrudníku. Stupeň poškození jater závisí na rychlosti pulzu, který se vytváří na povrchu kůže. Nejčastěji tato metoda určuje onemocnění fibrózy, jinak můžeme říci - zvýšení pojivové tkáně orgánu. Pouze tento postup může diagnostikovat onemocnění v dřívější fázi. Tato studie je zcela bezbolestná, není vyžadována speciální odborná příprava. Doba strávená na něm není delší než půl hodiny, hospitalizace se nevyžaduje. Proto je tato metoda výzkumu velmi populární. Navzdory skutečnosti, že jaterní fibroscans jsou jednoduchý postup, ale podle zjištění se blíží k biopsii.

Podle výsledků studie jsou diagnostikovány následující stavy:

  • Zdravá játra - F0.
  • Stupeň fibrózy je F1-F3.
  • Cirhóza jater - F4.

Indikace

Fixro scan je přiřazen v případě:

  • Pokud si pacient stěžuje na bolest, opuch, zkrátka lokální známky poruchy těla, na jejichž základě není možné diagnostikovat. Odborník musí použít metodu eliminace, dokud není nalezen zdroj onemocnění.
  • Plánovaná kontrola, i když tento postup není povinný. Zvláště pro ty, kteří dosáhli třiceti pěti let. Fibroskopické vyšetření jater v Moskvě není tak drahé, takže je lepší se živit.
  • Pokud je v anamnéze přítomno onemocnění jater (cirhóza, hepatitida). Lidé, kteří podstupují léčbu, potřebují znát dynamiku a specialisté na sledování účinnosti léčby. U takových onemocnění je jejich vývoj velice důležitý, proto je fibroscaning nejúčinnější metodou, udává míru úmrtí jaterních buněk.
  • Nadváha.
  • Časté používání alkoholických nápojů.
  • Chronická zánětlivá onemocnění jater.

Kontraindikace

Stejně jako u mnoha procedur, jaterní fibroscans mají nejen indikace, ale i kontraindikace. A ačkoli jsou jen málo, ale stále se jedná o výzkum, měli by být vzati v úvahu.

  • Tento postup se nedoporučuje těhotným ženám. Účinek impulsů na plod nebyl dosud plně studován.
  • Tato studie byla kontraindikována a děti do osmnácti let.
  • U pacientů trpících ascitem je také tento postup kontraindikován, protože akumulace tekutiny v břišní dutině vede k deformacím. Ačkoli je tato onemocnění někdy prekurzorem cirhózy a hepatitidy.
  • Pacienti trpící obezitou, indexem tělesné hmotnosti vyšší než 28 kg / m2.
  • Tento postup se nedoporučuje osobám, které nosí kardiostimulátor.

Na základě všech výše uvedených skutečností lze konstatovat, že postup je jednoduchý, ale má své omezení. A než půjdete na to, stojí za to poradit se svým lékařem.

Výhody

Výhody postupu fibroskanalizace jater (odborné recenze potvrzují tuto skutečnost) jsou následující:

  • Neinvazivita.
  • Neexistují žádné vedlejší účinky.
  • Neexistují žádné komplikace.
  • Výsledek je okamžitý.
  • Schopnost sledovat účinnost léčby.
  • Postup je plně automatický.
  • Výsledek nezávisí na kvalifikaci provozovatele.
  • Zmeruje se pouze jaterní tkáň.
  • Objem je studován dvakrát více než biopsie.
  • Výzkum probíhá v krátké době.
  • Téměř žádné kontraindikace.
  • Žádné další náklady. Je vyžadován pouze ultrazvukový gel.
  • Výzkum může probíhat jak u dětí, tak u lidí trpících obezitou.
  • Nevyžaduje se hospitalizace a speciální příprava pacienta.
  • Diagnostika cirhózy v počáteční fázi.
  • Vysoká přesnost.
  • Můžete zjistit nejvíce drobných porušení v játrech.
  • Používá se i při poruchách koagulace krve.

Nevýhody

Pokud se lidé dozví, že nejsou žádné nedostatky, mají obavy. Postup fibroscanningu, stejně jako některé jiné, s výjimkou omezení, má některé nevýhody.

Patří sem:

  • Není možné hodnotit projev necroinflammatorického procesu.
  • Pokud je fibróza ve stádiu F0-F3, je malá citlivost.
  • Správné údaje nelze získat, pokud má pacient nadbytek podkožní vrstvy tuku.
  • Při takovém postupu, jako jsou fibroskansy jater, mohou být výsledky deformovány u pacientů, kteří jsou ve stádiu biochemické remise, akutního zánětu, tkáňového edému, extrahepatální cholestázy.
  • Studie závisí na indexu tělesné hmotnosti a stupni steatózy.
  • Pro lidi s kardiostimulátorem a budoucími matkami nelze provést postup.
  • Fibroscanning jater nemůže nahradit proceduru biopsie pro diagnostiku onemocnění ve fázi F2 a F3.

Ale přes tyto nedostatky je tato studie prioritou v diagnostice onemocnění jater.

Co říkají lidé o postupu

Než se rozhodne o tomto výzkumu, chci se s někým poradit a poslouchat to, co o něm říkají bývalí pacienti. O takovém postupu, jako je fibroskanalizace jaterních odpovědí, můžete slyšet následující.

  • Někteří říkají, že jen díky tomuto postupu bylo onemocnění jater zjištěno ve velmi "pupenku". Příznaky tam nebyly, někdy jen bolely s pravou stranou.
  • Mnozí se rozhodli pro tento výzkum profylaxe a nelitovali se, protože patologie se začala rozvíjet v játrech.
  • Někteří lidé vám doporučují, abyste podstoupili tento postup nejméně jednou za rok. Čas trvá trochu, prochází bezbolestně a výhody přinášejí spoustu. Někdy v důsledku fibroscanning může zabránit výskytu vážného onemocnění.
  • Nejen, že procedura je bezbolestná, nemusíte se na to připravovat, ale také trvá trochu času. Můžete je projít i v době oběda, pokud není možné se zbavit práce.
  • Tam jsou také takové klienty, kteří dlouho trpěli onemocněním jater, studie pomáhá monitorovat léčbu a sledovat výsledky.

Závěr

Játra jsou orgán, který čistí naše tělo. Je na něm, že závisí kvalita a trvání života člověka. Souhlasíte s tím, že náklady v tomto případě nezáleží. Někteří lidé si budou myslet, že cena fibrosanů jater je příliš vysoká, pohybuje se od dvou do šesti tisíc rublů. Ale peníze mohou být získány a zdraví je obtížné obnovit, někdy nemožné. Snažte se je chránit, vést správný způsob života, jít do sportu, podstoupit preventivní vyšetření.

Fórum Hepatitida C | Vše o lécích | Léčba

Zde můžete diskutovat o problémech léčby hepatitidy typu C v celém Rusku a v SNS, můžete diskutovat a objednat nové léky z hepatitidy c (sophosbuvir, daklatasvir, ladypasvir, veltaspasir a další)

Volný postup fibroscan

Volný postup fibroscan

Vaše zpráva Lore »13. července 2017, 11:46

Re: Volná procedura fibroscan

Vaše zpráva LEO-nid 13. července 2017, 14:05

Re: Volná procedura fibroscan

Vaše zpráva Nino »13. července 2017, 20:46

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

Probíhá stahování.

Recenze společnosti "Hepatologist"

Komentáře (36)

Alexander Sergejevič, moc děkuji! zvláště pro kvalitu a rychlost samotného postupu! V případě potřeby vám a vaší práci doporučuji!

"Milý Alexander Sergejevič,
Děkuji vám za vysoce profesionální chování FGDA a za dobročinný postoj. "
Natalia ze dne 24. dubna 2017

"Chci vyjádřit velkou vděčnost všem lékařům, zdravotním sestrám, servisním pracovníkům
a osobně k hlavě - VG Morozov. pro osobní účast, pozornost a péči.
Oddělit "Děkuji" endoskopickému lékaři Nizhegorodtsevovi A.S. a léčbu lékaře Degtiareva
Yu.S.
Poprvé obdržela úplné a komplexní vyšetření v nemocnici, ultrazvuk,
příčinu, příčinu krvácení.
Lékařská společnost "Hepatologist" je vynikající společnost, která poskytuje služby jak pro MHI, tak pro MHI
a VHI (rarita v naší době), která nešetří peníze na léky a vývoj kliniky.
Určitě vám poradím tuto kliniku všem, kteří ji potřebují. "
z 30. listopadu 2017

Líbilo se mi, že zkušený odborník, jako by nebyl mluvil s pacientem, ale jako se stejnou osobou, ne jako všichni ostatní. Obecně bylo vše příjemné!
Eugene 14. dubna 2015, ošetřující lékař: Lyudmila Mikhailovna Topornina
Zdroj: https://samara.docdoc.ru/clinic/meditsinskaya_kompaniya_gepatolog

Měl jsem problémy s cévami. Na této klinice se uskutečnila ozonoterapie. Upřímně si myslel, že to je nesmysl - nic takového se nezjistilo! Dokonce to pomůže! Nemůžu tomu uvěřit - je snazší žít! Děkujeme lékařům za jejich pomoc a pozornost!
Alexander, 21. dubna 2015 Zdroj: https://online-diagnos.ru/org/profile/comment/32814

Opravdu se mi to líbilo. Doktor je dobrý odborník, všechno šlo na úroveň. Byla jsem spokojená s recepcí!
Catherine, 6. srpna 2015, ošetřující lékař: Lyudmila Mikhailovna Topornina
Zdroj: https://samara.docdoc.ru/clinic/meditsinskaya_kompaniya_gepatolog

Velmi dobrá recepce a velmi dobrý lékař! Všechny otázky, které mě zajímaly, jsem jim odpověděla. Doktor je velmi klidný, zdvořilý, společenský, vysvětluje vše detailně. Nejlepší dojmy byly z recepce. V budoucnu se budu zajímat pouze s tímto doktorem, myslím, že budeme mít dlouhý vztah!
Julia, 7. srpna 2015, ošetřující lékař: Lyudmila Mikhailovna Topornina
Zdroj: https://samara.docdoc.ru/clinic/meditsinskaya_kompaniya_gepatolog

Už ho znám 11 let. Záměrně jsem šel s tímto doktorem záměrně. Postoj byl vzájemný. Chovám svého lékaře s úctou a vzájemností a plným kontaktem pro 5+. Lékař je pozorný, zájem o tuto věc. Ona mě zná, já ji znám, přihlásila jsem se k muži, se kterým jsem se někdy v minulosti zabývala.
Oleg, 11. srpna 2015, ošetřující lékař: Topornina Lyudmila Mikhailovna
Zdroj: https://samara.docdoc.ru/clinic/meditsinskaya_kompaniya_gepatolog

Díky velkému týmu hepatologů za to, že mě vyvedu ze světa! Díky vám, svým znalostem a částečnému postoji se cítím dobře a hned se zotavuju. Děkujeme vám znovu. Bůh vám dá štěstí!
Ekaterina Dmitrievna, 14. srpna 2015 Zdroj: https://online-diagnos.ru/org/profile/comment/32814

Přijel jsem tady ve velmi vážném stavu, všechno je jako v mlze. nezapomeňte, že za to, co jsem nemohl, jsem si vzpomněl, že jsem byl trýzněný. děkuji hepatologovi za rychlou a kompetentní odpověď a léčbu, teď se cítím dobře, i když léčba ještě není u konce. Děkuji vám, Bůh vám mnoho let dává štěstí a zdraví.
expert77 09. 09 2015 Zdroj: https://online-diagnos.ru/org/profile/comment/32814

Děkujeme Vyacheslavovi Gennadievicovi Morozovovi za Vaši profesionalitu a srdečný postoj k pacientovi. Léčba je účinná, je kontrolována na sebe (věří), vysvětluje srozumitelně, snadno, bez nervů. Dostal jsem mu pravdu s malou frontu, musel jsem počkat, ale v zásadě nic strašného, ​​nebyl jsem ve spěchu.
Mashenka, 01. prosinec. 2015 Zdroj: https://online-diagnos.ru/org/profile/comment/32814

Všechno je normální. Doktor měl rád. Všichni vysvětlili, že to zajímá Žádné nároky. Všechno mi vyhovovalo. Všechno šlo dobře, dobře.
Julia, 26. ledna 2016, ošetřující lékař: Vyacheslav Gennadievich Morozov
Zdroj: https://samara.docdoc.ru/clinic/meditsinskaya_kompaniya_gepatolog

Konzultace probíhala dobře. Všichni se zeptali. Všechno je v pořádku, líbilo se mi to. Postoj je dobrý. Poprvé to bylo. Souhlasili jsme s tím, že předám všechny testy a myslím, že si to znovu zapíšu. Protože při prvním příjmu měla a nemá smysl to všechno vyprávět jinému.
Larissa, 28. ledna 2016, ošetřující lékař: Ulyanina Natalia Ivanovna
Zdroj: https://samara.docdoc.ru/clinic/meditsinskaya_kompaniya_gepatolog

Moc se mi líbil doktor, bude to můj doktor. Když jsem poprvé viděl, setkal se s doktorem, rozhodl jsem se, že je doktorem, který potřebuji. Tichý, zdrženlivý, může odstranit úzkost, klid pacienta, vysvětlit vše.
Světlana, 8. února 2016, ošetřující lékař: Vyacheslav Gennadievich Morozov
Zdroj: https://samara.docdoc.ru/clinic/meditsinskaya_kompaniya_gepatolog

Recepce proběhla, všechny rady byly srozumitelně prezentovány. Lékař řekl, jaká nemoc měla, informovala o průběhu léčby.
Roman, 2. března 2016, ošetřující lékař: Lyudmila Mikhailovna Topornina
Zdroj: https://samara.docdoc.ru/clinic/meditsinskaya_kompaniya_gepatolog

Moje tchyně byla léčena pro jaterní cirhózu, bylo strašidelné, že se na ni díval: všechno bylo žluté, bolest. prostě horor. Teď je ošetřena, cítí se mnohem lépe. Manžel příliš uvolněně, to nervózní, vztek - byl takový strach o mé matce, myslel jsem si, že to všechno - říká, nemohl odolat a mluvil s doktorem a on ujistil ho přesvědčil, třídit, a to je to, co. Bohužel, já nevím jméno lékaře, ale chci říci mnohé díky němu a uloženy nervy jejího manžela a zdraví mé milované matky v právu.
helen @ 777 23. březen. 2016 Zdroj: https://online-diagnos.ru/org/profile/comment/32814

Mám pozitivní zpětnou vazbu. Mnohokrát děkuji, byla mi touto léčbou velice dotekována, dala mi všechna doporučení a poradila mi. Podstoupil jsem testy a stále musíme volat Lyudmilu Mikhailovu a ona mi řekne výsledky testů. Všechno je v pořádku. Přišel jsem dříve a ještě před stanoveným časem jsem se zúčastnil konzultace. Bylo pro mě problematické najít kliniku, ale nakonec jsem ji našel a příště budu to vědět. Mám někoho, kdo doporučuje lékaři.
Lyudmila, 5. července 2016, ošetřující lékař: Lyudmila Mikhailovna Topornina
Zdroj: https://samara.docdoc.ru/clinic/meditsinskaya_kompaniya_gepatolog

Líbilo se mi to. Dobře si promluvte s doktorem, společenská na kontaktu. Klinika je čistá, uklizená, hygienické a hygienické podmínky jsou normální. Líbilo se mi klinice.
Julia, 14. července 2016, ošetřující lékař: Topornina Lyudmila Mikhailovna
Zdroj: https://samara.docdoc.ru/clinic/meditsinskaya_kompaniya_gepatolog

Opravdu se mi to líbilo. Vše jsem podrobně vysvětlil. Cena je normální. Klinika byla poprvé, líbilo se mi vše, co jsem chtěl. Nepoužil jsem žádné další služby.
Nina, 12. července 2016, ošetřující lékař: Ulyanina Natalia Ivanovna
Zdroj: https://samara.docdoc.ru/clinic/meditsinskaya_kompaniya_gepatolog

Opravdu se mi to líbilo. Vše jsem podrobně vysvětlil. Cena je normální. Klinika byla poprvé, líbilo se mi vše, co jsem chtěl. Nepoužil jsem žádné další služby.
Nina, 12. července 2016, ošetřující lékař: Ulyanina Natalia Ivanovna
Zdroj: https://samara.docdoc.ru/clinic/meditsinskaya_kompaniya_gepatolog

Mám dobré dojmy. Natálí Ivanovna je inteligentní žena, komunikovala se mnou laskavě. Vybral jsem si ji z recenzí na stránkách společnosti Dokdok. V kanceláři bylo všechno čisté, normální, lehké.
Victor, 23. září 2016, ošetřující lékař: Ulyanina Natalia Ivanovna
Zdroj: https://samara.docdoc.ru/clinic/meditsinskaya_kompaniya_gepatolog

Chtěl bych vyjádřit svou hlubokou vděčnost vašemu zdravotnímu středisku a nechat pozitivní odpověď. Centrum je čisté a pohodlné, správci jsou zdvořilí a vysoce kvalifikovaní lékaři. Ve svém středu mi pomohl vyrovnat se s mým onemocněním. Děkuji vám za to! teď se cítím dobře.
Maria, 13. října 2016 Zdroj: https://online-diagnos.ru/org/profile/comment/3281

Měl jsem rád postoj, byl jsem poprvé, jsem šťastný. Vyacheslav Gennadyevich doktor s velkým dopisem, četl jsem o něm a šel přesně k němu. Vysvětlil jsem lékaři mou situaci, s jakým problémem jsem přišel, poslouchal mě a předepsal testy. Bude druhá schůzka.
Clara, 23. prosince 2016, ošetřující lékař: Vyacheslav Gennadievich Morozov
Zdroj: https://samara.docdoc.ru/clinic/meditsinskaya_kompaniya_gepatolog

Již řadu let jsem byl dobrým specialistou. Lyudmila Mikhailovna je dobrá odbornice, je velmi milá. Jsem velmi znepokojen a pokud nejsem spokojený, pak se druhá návštěva zpravidla nestane.
Nina, 7. března 2017, ošetřující lékař: Lyudmila Mikhailovna Topornina
Zdroj: https://samara.docdoc.ru/clinic/meditsinskaya_kompaniya_gepatolog

Všechno bylo dobré. Doktor mi všechno vysvětlil, řekl mi. Lyudmila Mikhailovna mi předepsala jmenování, snad budeme hledat jiné metody, protože léčba je poměrně drahá. Na recepci byl lékař se mnou přátelský, všechno bylo v pořádku. Velmi dobrý doktor. Nemůžu říct nic špatného.
Raisa, 13. května 2017, ošetřující lékař: Lyudmila Mikhailovna Topornina
Zdroj: https://samara.docdoc.ru/clinic/meditsinskaya_kompaniya_gepatolog

Moc se mi líbilo. Lékař je pozorný, ví, jak poslouchat a ví, jak vysvětlit vše jasně a nejdůležitěji stručně. Šel jsem na místo, abych zjistil dostupnost, přečetl recenze a vybral lékaře.
Andrey, 13. května 2017, ošetřující lékař: Lyudmila Mikhailovna Topornina
Zdroj: https://samara.docdoc.ru/clinic/meditsinskaya_kompaniya_gepatolog

Velmi dobře. Moc se mi líbilo. V budoucnu, pokud budeme potřebovat, budeme určitě pozorovat pouze s ní. Je velmi laskavá, vymalovala vše podle očekávání, odpověděla na všechny otázky. Všechno, co zajímalo, všechno vysvětlovalo, všechno bylo velmi populární, velmi detailní. Úžasná, upřímná osoba.
Elena, 23. května 2017, ošetřující lékař: Lyudmila Mikhailovna Topornina
Zdroj: https://samara.docdoc.ru/clinic/meditsinskaya_kompaniya_gepatolog

Vše je standardní. Doktor se zeptal všeho, přijal verdikt. Dosud byly odeslány pouze testy. Všechno bylo profesionální, lékaře mluvil otevřeně.
Alexey, 23. května 2017, ošetřující lékař: Vyacheslav Gennadievich Morozov
Zdroj: https://samara.docdoc.ru/clinic/meditsinskaya_kompaniya_gepatolog

Všechno bylo přátelské a srozumitelné. Lékař mi poradil všechno, předepsal léčbu. Všechno bylo pečlivé. Mluvili jsme s doktorem už dlouho.
Andrey, 27. května 2017, ošetřující lékař: Topornina Lyudmila Mikhailovna
Zdroj: https://samara.docdoc.ru/clinic/meditsinskaya_kompaniya_gepatolog

Moc se mi líbil doktor. Neměli jsme správně diagnostikovali naše testy, terapeut četl to nesprávně a Lyudmila Mikhailovna nám vysvětlila všechno dostupným jazykem. Opravdu jsme si to užili. Jsme vděční této klinice a především tomuto lékaři. Pouze dobré recenze ohledně lékaře. Zdraví pro lékaře, nechte vše také jít a pracovat!
Saida, 21. června 2017, ošetřující lékař: Lyudmila Mikhailovna Topornina
Zdroj: https://samara.docdoc.ru/clinic/meditsinskaya_kompaniya_gepatolog

Chci poděkovat Vjačeslav G. Morozov a celý personál zdravotnického hepatology firmy a pro jejich profesionalitu a za úžasnou atmosférou a přístupu k pacientům.

Chtěl bych vyjádřit svou hlubokou vděčnost vašemu zdravotnímu středisku a nechat pozitivní odpověď. Centrum je čisté a pohodlné, správci jsou zdvořilí a vysoce kvalifikovaní lékaři. Ve svém středu mi pomohl vyrovnat se s mým onemocněním. Děkuji vám za to! teď se cítím dobře.
Zdroj: https://online-diagnos.ru/org/profile/comment/32814

Drahý Vyacheslav Gennadyevich. Před rokem a půl jste byli hospitalizováni. Předtím a poté jsem byl v různých zdravotnických zařízeních, ale neviděl jsem takový vysoký a pozorný postoj, jaký máte. Vaše klinika je ukázkou toho, jak budete muset jednat s vaší firmou. Přeji vám jen úspěch ve všech vašich snahách a zdraví. Děkuji vám za vaše úsilí a starosti o utrpení.
P, S. Nemám nyní příležitost dostat se na recepci kvůli tomu, že jsem v jiném městě, je možné mít on-line konzultaci, například přes Skype nebo telefonicky? (Předtím jste odeslali dokumenty s analýzami a výpisy, abyste je mohli předem číst.


Související Články Hepatitida