Fórum hepatitidy

Share Tweet Pin it

Sdílení znalostí, komunikace a podpora pro lidi s hepatitidou

Phosphogliv, recenze

Re: Phosphogliv, recenze

Vaše zpráva Morskaya »10. ledna 2015 15:59

Re: Phosphogliv, recenze

Vaše zpráva Jih »10. ledna 2015 19:28

Re: Phosphogliv, recenze

Vaše zpráva KAWAII »10. ledna 2015 19:38

Re: Phosphogliv, recenze

Vaše zpráva Jih »11. ledna 2015 14:01

Re: Phosphogliv, recenze

Vaše zpráva LEXA »11. ledna 2015 14:07

Re: Phosphogliv, recenze

Vaše zpráva Jih »11. ledna 2015 14:15

Re: Phosphogliv, recenze

Vaše zpráva Ryby »18. února 2015 9:51

Re: Phosphogliv, recenze

Vaše zpráva Gudvin »12. února 2016 17:50

Re: Phosphogliv, recenze

Vaše zpráva Olga131 »08 březen 2017 22:49

Re: Phosphogliv, recenze

Vaše zpráva Kostyan40 »09 březen 2017 03:00

Hepatoprotector Pharmstandard-Leksredstva Phosphogliv - odvolání

Komplex pomáhá dosáhnout remisí psoriázy

Ahoj všichni! Před několika lety se moje kůže začala olupovat za ušima. Nejprve jsem na to nepřikládala žádnou důležitost, vyprávěla vše pro beriberi, ale pak se začal pěstovat na malé plakety a šířit se po celém těle. Dermatolog, kterému jsem se obrátil, dal zklamání diagnózu - psoriáze. Ti, kteří nevědí, je to takový nepříjemný bolí, to nemůže být vyléčen, protože to, co a kdy bude k recidivě není vždy jasné, a aby bylo dosaženo stabilního remise - to je sen jakéhokoli psoriaznika. Obecně si nechci otestovat nic pro sebe. Udělali nezbytné dodatečné testy a ultrazvuk, který odhalil funkční poruchy jater. Předepsaný komplexní léčbu, ve které kromě Dayvoneks (revize ní také píšu) specifická strava obsahuje další Phosphogliv pro obnovu jater, a chci mu to říct víc.

Nejdůležitější věcí je to, co potřebujete být připraveno - musíte je vypít s kurzem a po dlouhou dobu, jinak nebudete muset čekat na výsledek. Vezměte dvě tobolky třikrát denně po jídle. Můj kurz byl navržen na 3 měsíce. Předpokládalo se, že po tomto období by se měly výsledky analýz zlepšit.

Malá odchylka - játra po všechny roky mého života vůbec nerušila - nebyla žádná vážnost, nic neublížilo. Poté jsem odmítl, že nemůže být podle definice nemocná - v ní nejsou receptory bolesti, jako v mozku. Proto jsou onemocnění jater, jako je hepatitida, nazývány "tichým vrahem". Onemocnění probíhá nepostřehnutelně a bezbolestně.

Moje komplexní léčba začala doslova příští den, koupila jsem masti, fosfoglu a začala jsem léčbu. Zpočátku se nezměnily, plaky neprošli, játra neublížila. V tomto režimu to trvalo asi týden. Nejtěžší bylo v tomto období sledovat dietu Pegano, kterou jsem získal. Od dětství obdivuji uzené jídlo a tato strava to kategoricky vylučuje. Ale nic se nestalo zvykem v průběhu času.

Nedelki přes 2 této komplexní léčby začaly klesat první desky. Po měsíci se kůže stala téměř čistou a já, i když opatrně, vyloučila masti, jak doporučuje lékař. Obával jsem se, že opět dojde k relapsu a všechno bude pokračovat v nové. Dále se mnou byla pouze strava (někdy jsem ji porušila, jinak to není možné) a Phosphogliv.

Během zbývající doby plakety téměř zcela zmizely a postižené oblasti pokožky se zbarvily se zdravým (někdy navštěvované solárium na krátkou dobu).

Na konci čtyř měsíců jsem provedl biochemickou analýzu třikrát a několikrát jsem použil ultrazvuk jater. Můj doktor zaznamenal neustálý pokrok ukazatelů - pokles hladiny alt a asth a postupné snížení velikosti jater samotné. V tuto chvíli už nepoužívám masti, sleduji dietu a dvakrát do roka jsem vypil Phosphoglivův kurz. Nemoc se nevrací! Podařilo se jí přinést úlevu.

Recenze ohledně léku Phosphogliv

Zjistili jsme skutečné recenze ohledně produktu Phosphogliv, které publikují naši uživatelé. Nejčastěji jsou odpovědi napsány matkami malých pacientů, ale také popisují osobní historii užívání léku na sebe.

degenerace tukových jater (hepatóza);
jiné poškození jater (alkoholické, toxické, včetně léčivých přípravků);
v komplexní terapii virové hepatitidy, jaterní cirhózy a psoriázy.

Diskuse

S problémy s játry nebyly nikdy, ale na třetí protokol již přišel s diagnózou "drogy vyvolané hepatitidy". Předtím, během protcheolu a pak celé těhotenství sedělo na fosfoglu.

Souhlasím s vámi úplně podporovat homeopatii udržovat játra a žlučových cest, udržovat imunitu, a dát gepatoprotektory, phosphogliv jsme poučeni jiného veterináře, který léčí našeho psa, ale kočku sledování a odmítá se chirurg a prostě zvedl psa, jelikož on také provozoval psa při kroucení žaludku, se nyní stala bodné kočka Nospanum, ona neskoleko dní oba byly zřejmé bolest, No-Spa pomáhá food dává jiný, ryby vařené, kuřecí prsa, krůtí a maso jen na krátkou jedl k tomu - Všechno. Chuti k jídlu zcela zmizí, močit často, kočka a pes již není vhodný. Dnešní rodiče.

. em pro změnu v chronickou podobu. Nevěřte v tento nesmysl. Žloutenka je nebezpečná, pokud je hladina juilirubinu vyšší než 400, pak je možný negativní účinek na mozkovou a CNS. Klasická léčba - fosfogliv a ursosan (ursofalk). Všechno ostatní nemá žádný vztah k léčbě. Byli jsme tak ošetřeni měsíc, ale to nám nepomohlo. V důsledku toho se ukázalo, že máme žloutenku kojení. Mléko, bilirubin, bylo zrušeno po dobu dvou dnů.

Neboj se, dítě se uklidní a všechno půjde dobře) chodí častěji. Měli jsme žloutenku, s ukazateli méně než 150 v nemocnici nedávejte. Drank Phosphogliv, pomohl správně s správným dávkováním, ale je nejlepší dát více vody a opalování (pokud je to možné).

. e aktivnopodvizhnyh zmizel a pouze 2-3%, morfologie, škoda (v Kruger my ne). Pak pili komponenty Androdoza, vit C, E, D, koenzimQ10, svíčky vitaprost, Wobenzym, phosphogliv tvrz zkapalnit, pak Profertil. V té době bylo vše lepší a viskozita odešel, ale když nemocný s akutními respiračními infekcemi a SG - žít 0% a více. Takže celý rok. Změnili jste lékaře. Říkal, že podnítí provokativní prick na skryté infekce. A pak jsem zjistil, Ureaplasma (jednoduché testy ukázaly, že!) Opět platí, že léčba antibiotiky a anti-bakteriální po dobu jednoho měsíce (patřičné plánování a zakázat mi profylaktické ošetření) paralelní ruční masáž prostaty (ubohý manžel!), Což dále snižuje.

poslouchat lékaře o luchshe.sprosi ursosan.on nás jako pomog.hotya před pitím phosphogliv, galstena, Essentiale®, ale pomohlo ursosan.40mg noch.i POI její vodichkoy.my 125 ml denně pití.

U mě na pozadí stimulů tyto ukazatele překročily normu nebo sazbu za desetkrát. Diagnostikovali hepatitidu vyvolanou drogami. Saw phosphoglue, a v těhotenství hofitol. Nyní je vše v pořádku!

. Smrk myslet by.a řekl sem FS 5 měsíců po narození nemocné v játrech, daroval jsem krev všechny ukazatele jsou normální, ale 45 a 80, prošel na hepatitidu otritsatelno.vot jmenovaného phosphogliv Piju již třetí měsíc a voblasti játrech a bolí ((také velmi znepokojen

O játrech mohu podle mých zkušeností říci, že jde o drogu vyvolanou hepatitidu. Moje čísla se zvýšily desetkrát. Protokol byl povolen, pak se napila a celé těhotenství, Phosphogliv, bylo převedeno na Hofitol na konci těhotenství. Nyní jsou ukazatele vynikající)))

. odstraňte ji. Dobrý výsledek byl od společnosti Profertil. A viskozita (mimochodem, nemáte plné zkapalňování, ale to zabraňuje pokroku spermií!) Pomohli jsme k čistění pouze.

To vše je zacházeno, měli jsme až dva měsíce. Tak se nebojte. Byl nám předepsán Liv 52, odvar z růžových boků, Ursofalk, Phosphogliv, Correlip svíčky. Ujistěte se, že dávkujete krev na bilirubin, pokud je hladina vysoká - požití, pokud ne velmi - bude předepsáno tablety s hepatoprotektorem. Neuvádějte lék a neprovádějte žádnou radu - předepište lékaře. Ikterus, který vypadá neškodně při vysoké hladině bilirubinu, zasáhne nervový systém velmi silně. Za měsíc půjdete k lékařům, pokud to nepracuje, nezapomeňte si je vzít za bilirubin. A také požádejte, abyste viděli nejen bilirubin, ale i cytomegalovirus. Utišený.

. Byla malá, ale vyrostl do 5. dne a byli vynikající kvality, v rozpětí Clexane byl od 0,4 do 0,6. Vítězství v 0,8.. A (jako jsou játra začala hroutit) Phosphogliv předepsal lékař řekl, že tam je nějaký druh kyseliny „magic“))))) a dokonce jsem hřích na této drogy, to fungovalo ))))) Takže tance s tamburíny ještě nebyly zrušeny.

Phosphoglive není zima? Nebyl bych pít, důvod není příliš vážný a je naznačeno, že těhotné ženy nejsou možné.

V protokolu a v první polovině těhotenství vypila fosfoglu. Po stimulaci začaly indexy okamžitě klesat. Důsledky, dosud, ne)))))) Kontrola mě podél a napříč))

. Většina léků, játra jsou tvrdá, musíte vypít hepatoprotektor. Rozhodli jsme se jít do zelené místnosti (RBC 2), v pátek položit 24 čísel. Začali jsme se léčit vše: acyklovir baktesubtil, phosphogliv, smektitový. Acyclovir nedal pár dní, fosfoglu a bactesubtil. V sobotu začal trpaslík. V pondělí, doktor řekl, můžeme ještě jít, ale řekla, že tam jsou všechny z nich, a pak jsem si uvědomil, že většina zeslabovaný ničeho, tedy tam jsme chytili infekci. Pondělí 27.08, teplota stoupla na 37 ° C a 6, ale pak klesla na 37 ° C, a v úterý po cestě do nemocnice teplota prošel na 38. jsem ho našel dno zubu vlevo -5ka, vybuchla, zatímco pouze uvnitř.

Vitamíny se lépe pít po léčbě, obnovit tělo a léčba je zbytečná a tak velmi silné léky. Před léčbou jsem vypil více phosphoglue, nebo můžete pít heptrální - je to dobré i pro pití, pokud jde o olej z bodláku.

Každý má chronickou prostatitidu a pokud není zánět a akutní forma pojetí nezasahuje. A o Phosphogliv Forte (jmenovitě Forte!) - doktor nám řekl, že existuje zvláštní forma výtažku z lékořice - tady to zkapalňuje dobře! U nás zkapalnění po Spemann (viskozita více než 5 cm) přestala vůbec postupovat! Ani odvar ze sladkého dříví, ani sirup nepomohl, ani z ACC nebyl žádný smysl. Z Phosphogliv se vrátil k normálu. Ale v září se můj manžel poručil s ARVI a všechny ukazatele opět klesly - mobilita A a B = 0%, není opět žádné zředění. Rok léčby pro smarku, nyní jsme v příštím týdnu přerušili přestávku. Znovu převezmeme SG a budeme znovu ošetřeni, n.

Phosphogliv u psoriázy

Pro detoxikaci jater a obnovení jeho buněk byla u komplexní terapie psoriázy použita hepatoprotektivní léčiva. To vám umožní snížit vnější projevy choroby a normalizovat práci hepatobiliárního systému. Podle pacientů je jedním z účinných hepatoprotektorů Phosphogliv. U psoriázy je léčba podávána s dlouhými cykly.

Forma vydání

Léčba je k dispozici ve dvou dávkových formách: kapsulární a ve formě lyofilátu (prášku) určeného k injekci po zředění.

Složení a vlastnosti

Aktivní složky léku:

  • Fosfolipidy. Tyto látky jsou komplexní chemické sloučeniny lipidů, alkoholů, vysokomolekulárních kyselin. Jejich hlavní funkcí je inhibovat (blokovat) nadměrnou syntézu kolagenu.
  • Trisodná sůl kyseliny glycyrrhizové.

Další látky:

  • sloučeniny vápníku s solemi uhličitanu (uhličitany) a kyselinou stearovou (stearáty);
  • oxid křemičitý;
  • mikrokrystalická celulóza;
  • prášek mastence.

Lék patří do farmakologické skupiny hepatoprotektorů, které přispívají ke stabilnímu fungování hepatobiliárního systému. Fosfolipidy jsou navrženy tak, aby aktivovaly regenerační procesy v hepatocytech (jaterních buňkách) a zpomalovaly jejich degeneraci do pojivové tkáně. Kromě toho udržují potřebnou rovnováhu živin (tuků, bílkovin, sacharidů) a zajišťují jejich přepravu tělem.

Kyselina glycyrrhizová má následující účinky:

  • antivirotika;
  • protizánětlivé;
  • hepatoprotektivní;
  • antioxidant;
  • imunomodulace.

Kombinací vlastností se přípravek Phosphogliv při léčbě psoriázy používá k obnově jaterních buněk ak vyčištění kůže z vyrážky. Forma a stupeň onemocnění nezáleží. Léčba zajišťuje prodloužení doby latentní fáze onemocnění a prevenci relapsu.

Resorpce v systémovém oběhu perorálním podáváním se provádí během 6-24 hodin. Vylučování z těla se provádí žlučou a močí.

Indikace a kontraindikace pro použití

Kromě léčby psoriázy je lék předepsán pro léčbu následujících onemocnění:

  • hepatitida A, B, C (chronický a akutní průběh);
  • tukové jaterní onemocnění (tuková hepatóza);
  • alkoholická nebo jiná intoxikace jater;
  • cirhóza;
  • pooperační stav během chirurgického zákroku na orgány trávicího systému;
  • kožní léze zánětlivého a neurogenně-alergického typu (ekzém, neurodermatitida).

Kontraindikace:

  • perinatální a laktační období;
  • nesnášenlivost složek drogy;
  • děti a dospívání.

Kontraindikace Relativní (relativní):

  • hypertenze 3 a 4 stupně;
  • bronchiální astma.

V takovém případě rozhodnutí o předepisování léku závisí na jednotlivých parametrech pacienta.

Je přísně zakázáno kombinovat léky s alkoholem.

Nežádoucí účinky

Nežádoucí projevy užívání přípravku:

  • zánět sliznice oka (konjunktivitida);
  • příznaky akutní respirační virové infekce (rinitida, kašel);
  • nestabilní (vysoký) tlak;
  • individuální kožní reakce;
  • potíže nebo bolestivé trávení (dyspepsie).

V některých případech může dojít k edému na nohou.

Pokud se vyskytnou nežádoucí účinky, měli byste se poradit s dermatologem o volbě substituční terapie.

Předávkování léku není registrováno.

Dávkování a podávání

Vezměte Phosphoglyph pro psoriázu podle obecných pokynů pro léčbu:

  • léčivo ve formě tobolek se užívá bez žvýkání 2 ks. 3-4krát denně během jídelníčku;
  • Injekční dávka je: láhev lyofilátu, předem zředěná v 10 ml fyziologického roztoku dvakrát denně (intravenózní podání - pomalé).

Doba trvání léčby kapslemi je od tří týdnů do šesti měsíců. Injekce se provádějí po dobu 10 dní (v případě potřeby může být předepsáno další léčba kapsulovou formou léku).

Při léčbě psoriázy může být trvání dávky a dávky upraveno rozhodnutím ošetřujícího lékaře.

Analogy

Podle lékařských recenzí může být přípravek Phosphogliv v případě psoriázy nahrazen individuálními ukazateli zdravotního stavu pacienta. Absolutní strukturální analog je Fosfogliv Forte. Podobné léčivé přípravky:

  • Essentiale Forte;
  • The Essler;
  • Hepagard;
  • Eslidin;
  • Energetické;
  • Phosphontsiale.

Výběr léku na substituční terapii určuje lékař.

Recenze

Anastasia

Před rokem byla diagnostikována psoriáza. Léčba byla prováděna nehormonálními léky pro vnější použití. Účinek byl, ale nebyl dlouhý. Na doporučení dermatologa dodal Phosphogliv. První výsledky se objevily o dva týdny později. Plakety byly bledé a snížily se. Na konci léčby se kůže vyčistila. Úžasná droga.

Dmitry

S problémem psoriázy lékaře pozdě později. V té době se plaky šířily od ramen do rukou (a všechny kolena byly pokryty nohama). Při hodnocení situace dermatolog okamžitě jmenoval nejen masť, ale také lék na játra Phosphogliv. Léčba trvala přibližně tři měsíce. Cítím se mnohem lépe. Váhy klesly, plaky se zbarvily do bledě růžové barvy. Abych zabránil exacerbacím, pokračuji ve vypití Phosphogliv.

Victoria

Psoriáza je nemocná tři roky. Poprvé bylo obtížné, protože nemohli zvolit optimální kombinaci mastí a hepatoprotektoru. Dosavadní exacerbace jsou v mém životě velmi vzácné. Myslím, že v mnoha ohledech je povinen Phosphogliv, protože pro obnovení jater tento lék mi přišel dokonale. Přijímám kurzy. Paralelně používám masti a dodržuji dietu. Jsem spokojen s výsledky léčby.

Phosphogliv

Formy uvolnění

Instrukce fosforu

Phosphogliv je domácí hepatoprotektor, který je kombinací fosfolipidů (fosfatidylcholin) a glycyrrhizové kyseliny. Navíc, ve skutečnosti hepatoprotektivní, má léčivo membránově stabilizující a antivirový účinek. Používá se při léčbě virové hepatitidy, hepatózy a dalších poškození jater, stejně jako kožních onemocnění (psoriáza, ekzém, atd.).

Chronická virovou hepatitidu je naléhavý problém, a to jak v Rusku, tak v celosvětovém měřítku. Očkování umožňuje zabránit akutní hepatitidě, ale bohužel není tak účinná v boji proti chronickým formám onemocnění. Klasická léková terapie pro chronickou hepatitidu je poměrně složitá a drahá cvičení, která motivuje farmaceutky k vytvoření nových účinnějších léků. Jedním z takových slibná léčiva je phosphogliv lék, který nemá jistotu jeho tvůrců analogů na globálním farmaceutickém trhu, a který je v mnoha ohledech absolutní Pioneer. Takže je to jediný hepatoprotektor, který má etiotropní i patogenetický účinek. Jedinečnost fosfoglobinu je také v kombinaci pod "střechou" jediné léčivé formy hepatoprotektivního a antivirového účinku. Jednou ze složek léčiva - fosfatidylcholin - obdařen vhodnost pro obnovení strukturální jaterní buňky, působí jako „membránový tmelu“ zalatyvayuschemu otvorů v biologických membránách. Tato farmakologicky aktivní „složka“ phosphogliv je jeho hlavní účinná složka, normalizaci metabolismu bílkovin a lipidů a zabraňuje ztrátě jaterních enzymů buněk obnovuje detoksiruyuschuyu funkci tohoto orgánu. Fosfatidylcholin inhibuje nadměrnou tvorbu pojivové tkáně, čímž se snižuje riziko vzniku jaterní fibrózy a cirhózy, jakož i zlepšuje prognózu a zlepšují kvalitu života pacientů.

Další složkou léku je glycyrrhizové kyseliny, - látka má antivirovou aktivitu, inhibice rozmnožování virů v organismu v důsledku aktivace syntézy interferonu, stimulaci fagocytů a NK aktivity. Jako antioxidant účinek a ukazuje membranstabiliziruyuschy, glycyrrhizové kyseliny potencuje hepatoprotektivní účinek fosfolipidů, které mají antialergické a protizánětlivé účinky. Novinkou je také phosphogliv a do neznámé analogové technologie suchých prášků granulována sójových fosfolipidů. To umožnilo zvýšit trvanlivost zapouzdřené lékové formy. Původní technologie pro získání lyofilizátu pro intravenózní podání je možné vytvořit stabilní fosfolipidový nanosystem skládající se z emulgovaných micel a liposomů, které neobsahují toxické čisticí prostředky (povrchově aktivní látky). Komplexní micely mohou být uchovávány v aktivním stavu již několik let, což má velký klinický význam, protože pacient v tomto případě přijímá aktivní léčivo, a nikoliv produkt metabolických procesů farmakologicky účinných látek.

Phosphogliv absolvoval řadu testů na předních ruských klinikách. Jeho účinek byl hodnocen podle kritérií stanovených, včetně zlepšení celkového stavu pacienta, eliminace příznaků intoxikace, vymizení žlutého zbarvení kůže, přítomnost / nepřítomnost žluči ve stolici, snížená koncentrace bilirubinu a jaterních enzymů. Výsledkem je, že všichni pacienti, kteří dostávali fosfogluzi, vykazovali pozitivní dynamiku. Bylo prokázáno, že tento lék má vysokou účinnost při léčbě onemocnění jater. Výrazně zlepšuje syntetickou funkci tohoto orgánu a snižuje projevy jaterní insuficience. V tomto případě má léčivo dobrou snášenlivost a příznivý bezpečnostní profil.

Jak účinná je Phosphogliv v léčbě psoriázy?

Phosphogliv - hepatoprotektivní léčivo, které se používá při komplexní léčbě psoriázy. Pozitivní zpětná vazba od pacientů a lékařů hovoří o vysoké účinnosti této drogy.

Složky přípravku

Lék je dostupný ve dvou formách: kapsle pro orální podání a lyofilizát pro injekci. Kompozice pro různé dávkové formy se liší, ale účinná látka je stejná - jde o komplex fosfolipidů. Další důležitou složkou léčiva je glycyrrhizin sodný, podporuje růst aktivity přirozených zabíječských buněk a snižuje reprodukci virových buněk.

Odkazy! Lék je vyroben z přírodních surovin rostlinného původu.

Účinek přijetí

Přípravek Phosphogliv je předepsán při léčbě psoriázy v důsledku detoxikačního účinku. Při systematickém příjmu finančních prostředků je třeba poznamenat:

  • obnovení struktury jaterních buněk;
  • snížení zánětu;
  • eliminace toxických látek přirozeným způsobem;
  • zabránění vzniku pojivové tkáně v játrech.

Při léčbě psoriázy je důležitou etapou očista těla a normalizace funkce jater. Kryty pokožky jsou citlivé na toxiny, s vysokou koncentrací škodlivých látek, ihned vzniká reakce ve formě vyrážky.

Kontraindikace, vedlejší účinky

Lék má řadu kontraindikací. Je zakázáno užívat přípravek Phosphogliv v následujících případech:

  • těhotenství;
  • období kojení;
  • věk do 12 let;
  • individuální intolerance ke složkám léčiva;
  • antifosfolipidovým syndromem.

Před zařazením léku do léčebného komplexu se doporučuje poradit se s odborníkem. Lékař může přesně určit indikace a kontraindikace užívání přípravku Phosphogliva.

Důležité! Je nepřijatelné kombinovat drogu s alkoholem! Účinná látka je při expozici alkoholu zničena, navíc horké nápoje zničí játra.

Nežádoucí účinky jsou podle klinického pozorování extrémně vzácné - ne více než 1 případ na 10 000 pacientů. Pacientská zpětná vazba tyto informace potvrzuje. Mezi nežádoucími jevy je patrné:

Odkazy! Nebyly zaznamenány případy předávkování léky. Nedoporučuje se však překročit předepsané dávkování.

Jak aplikovat Phosphogliv

Lék ve formě kapslí se podává 3-4krát denně během jídla. Najednou užijte 1-2 kapsle se spoustou vody. Doba léčby je stanovena lékařem. Minimální průběh terapie je 2-3 týdny.

Léčba lékem ve formě prášku na injekci se skládá z deseti dnů. Obsah jedné lahvičky by měl být zředěn v 10 ml injekčního roztoku. Lék se podává intravenózně 2krát denně. Po uplynutí desetidenního kurzu můžete pokračovat v léčbě použitím kapslí Fosogliva.

Odkazy! Fosphogliv v kapslích se užívá k profylaktické léčbě psoriázy, aby se zabránilo exacerbacím. Podle recenzí může být remise prodloužena na 5-7 let.

Jak Phosphoglive pomohl s problémem psoriázy

Studie provedené lékařskou univerzitou prokázaly, že ve dvou týdnech mělo 79% psorických léčiv léčených přípravkem Phosogliv zřetelné zlepšení stavu kůže. Současně u skupiny pacientů, kteří nepoužívají lék, bylo zlepšení pozorováno pouze v 55% případů.

Je třeba poznamenat, že u hepatoprotektivních přípravků se přípravek Phosphogliv liší relativně nenákladnou cenou, ačkoli mnoho pacientů stále stěžuje na vysokou cenu. Náklady na jednu sadu kapslí jsou od 400 rublů a průměrná cena dávkové formy pro injekce činí 1300 rublů. Kvalita recenzí pacientů, kteří užívali přípravek Phosphogliv k léčbě psoriázy.

Phosphogliv jmenoval lékaře pro léčbu psoriázy. Po celou dobu léčby byly odebrány tři balení léčiva ve formě kapslí, ale kožní problémy se úplně zastavily. Dostupná cena a dobrá kvalita!

Fosphogliv mi předepsal jako dermatolog, po tříměsíčním průběhu léčby zmizely stopy psoriázy na kůži. Navíc lék přispěl k úbytku hmotnosti.

Jsem nemocný s psoriázou po dobu 5 let, přečtěte si recenze o Phosphogliv a rozhodl se to zkusit sám. Neměl čas na pít lék na týden, stejně jako problémy s jeho blahem začaly. Přišla k lékaři, mně se pokoušela - a správně! Ukázalo se, že to nemůžu dělat. Teď už musím jít kardiologovi.

ZKOUŠKY LÉKAŘŮ A ODBORNÍKŮ O PŘÍPRAVĚ "PHOSPHOGLIVE"

Phosphogliv - oblíbená droga, která patří do skupiny hepatoprotektorů. Účinek je důsledkem fosfolipidů a kyseliny glycyrrhizové obsažené v kompozici.

Fosfolipidy jsou strukturní složky všech buněk v těle, včetně těch, které jsou nezbytné pro konstrukci nových hepatocytů. Existuje rostoucí potřeba fosfolipidů v patologických stavech hepatobiliárního systému, například v alkoholické nebo tukové hepatosy a podobně.

Kyselina glycyrrhizová má protizánětlivé, antioxidační a antifibrotické účinky. Také kyselina glycyrrhizová ve společnosti Phosphogliva stimuluje tvorbu interferonů, které mají antivirový účinek.

Účinky užívání přípravku Phosphogliv jsou následující:

  • Protizánětlivým účinkem je snížení účinků poškozujících faktorů na jaterní buňky, což mu umožňuje rychle začít s jeho zotavením.
  • Antifibrotickým účinkem přípravku Phosphoglivus je inhibice tvorby pojivové tkáně jizev v játrech ve stádiu jaterní fibrózy 1-3 stupně
  • Podporuje obnovu poškozených buněčných stěn hepatocytů, normalizuje metabolismus tuků a uhlohydrátů.

Tím, že působí na klíčové příčiny poškození jater, Phosphogliv umožňuje obnovit obnovení své normální struktury a funkce mnohem rychleji. Důkazem toho jsou data z klinických výzkumů a přímé recenze lékařů založených na používání přípravku Phosphogliva v jejich každodenní praxi v polyklinikách a nemocnicích.

Recenze lékařů o Phosphoglivovi

Droga je již dlouho známa na trhu farmaceutického průmyslu, vzhledem k tomu má řadu zkušeností s aplikací v praxi. Komentáře lékaře k přípravku Phosphoglie potvrzují jeho uvedenou účinnost, kterou lze snadno potvrdit laboratorním sledováním funkce jater.

Například hladina takových enzymů, jako je ALT a AST, prudce stoupá, když jsou jaterní buňky zničeny, ale rychle se vrátí k normálu při užívání přípravku Phosphogliva a lékařské recenze to potvrzují.

Zde je názor praktického narcologa V.T.:

  • "S abstinenčním syndromem doporučuji Phosphogliv všem pacientům, protože pomáhá rychleji odstraňovat intoxikaci a zároveň chrání jaterní buňky před rozpadem alkoholu."

Podobně zkušení lékaři zaznamenávají, že pozadí užívání přípravku Phosphogliva mění echografický obraz jater. VL, doktor ultrazvukové diagnostiky, terapeut:

  • "Doporučuji všem pacientům s některými problémy s hepatobiliárním systémem dynamický ultrazvuk břišní dutiny, podle výsledků, které jsem často upravoval. U většiny pacientů, kteří dostávali přípravek Phosphogliv, není nutná korekce, protože je zřejmá pozitivní dynamika. Již po 2-3 týdnech užívání drogy dochází k výraznému poklesu echogenicity, což ukazuje na stabilizaci patologického procesu a intenzivní obnovu jater. "

Také lék je široce používán ke snížení stupně intoxikace těla a dokázat, že lékaři mají pozitivní recenze o Phosphoglivovi.

  • "Předepisuji Phosphogliv v komplexní terapii s negativními účinky prostředí, smogem, životem v průmyslové zóně, pracovníky v chemických závodech apod. Antitoxický účinek s takovouto kombinací je mnohem vyšší, což lze snadno sledovat pomocí ultrazvuku a výsledky biochemických analýz. "

Podle lékařských recenzí společnost Phosphogliv také našla uplatnění v kosmetologii, dietologii a mnoha dalších oblastech medicíny. AK, lékař-dietician:

  • "Bez Phosphogliva ani nemusím doporučovat pacientům zhubnout. Zatížení na játrech se zvětšuje natolik, že konvenční léky zde nemohou zvládnout, zvláště pokud je přebytek větší než 30-40 kg. Přípravek Phosphoglive také pomáhá předcházet nepříjemným následkům a dysfunkci gastrointestinálního traktu. "
  • "Dlouho jsem přesvědčena, že stav kůže přímo závisí na činnosti jater a celého gastrointestinálního traktu. Proto v průběhu kosmetologických procedur (mezoterapie, peeling, laserová terapie) vždy doporučuji Phosphogliv. Podle mého názoru je účinek postupu na pozadí jeho správy mnohem vyšší. "

Expertní recenze na fosfoglivu u hepatózy jater

Zde je názor praktického terapeuta AK:


  • "Pravidelně užívám přípravek Phosphogliv u pacientů s hepatózami různého původu (infekční povaha, alkoholické, mastné atp.). Po běhu užívání drogy vždy zaznamenávám zlepšení biochemických parametrů krve, zejména jaterních enzymů, markerů zánětu. Všichni pacienti to dobře tolerují, a to i v případě, že mají zpočátku nějaké narušení trávicího systému. Subjektivně se jejich zdraví zlepšuje, často cítí nárůst síly a energie. "

Při užívání velkého množství léků pomáhá Phosphoglivus chránit játra před toxickými účinky. To je zvláště nutné u pacientů s již existujícími jaterními chorobami. VK, Endokrinolog: "Často musíme čelit mastné hepatóze u pacientů s druhým typem diabetes mellitus. V tomto případě jsou nuceni pravidelně užívat velké množství léků k normalizaci hladin glukózy v krvi, ke zlepšení průtoku periferní krve atd. Aby se minimalizoval účinek všech léků na játra, doporučuji kurzy Phosphogliva několikrát ročně. Výsledky mě prosím. "

VM, lékař-terapeut:

  • "Při epidemii chřipky se často setkávám s hepatotoxickým účinkem viru, zejména u pacientů s počátečními projevymi hepatózy a dysfunkce orgánů. Musí také předepisovat antibakteriální a jiné léky, proti kterým významně vzrůstají markery hepatolýzy. Všiml jsem si, že současným příjmem přípravku Phosphogliva společně s hlavní symptomatickou léčbou je méně často nutné čelit podobným následkům. Proto v rizikových skupinách doporučuji okamžitě začít užívat. "

KV, odborník na klinickou farmakologii:

  • "Sleduji účinnost léku na příkladu terapeutického oddělení se specializací na problémy gastrointestinálního traktu, včetně pacientů léčených hepatózami a jinými patologickými onemocněními jater. Společně s terapeutiky jsme zaznamenali významná zlepšení počtu krevních vzorků, stejně jako pozitivní posuny v ultrazvukovém vyšetření u těch, kteří pravidelně užívají přípravek Phosphogliv na pozadí hlavní léčby. Jak pacienti sami berou na vědomí, při podávání léků přechází závažnost v správném hypochondriu, plynatost se snižuje, stolice a dokonce i celková pohoda. "
  • "Pro mne je Phosphogliv dlouhodobě nedílnou součástí každého léčebného režimu, protože většina pacientů má alkoholické, tukové a toxické hepatózy. Na pozadí drogy si dokonce všimnu, že účinnost hlavní terapie je vyšší. "

Co říkají lékaři o Phosphoglivovi?

Také jsme analyzovali odborné fóra, kde odborníci sdílejí své zkušenosti a nechávají si připomínky a dojmy. O přípravě přípravku Phosphogliv jsou recenze lékařů pozitivní, jelikož lék splňuje všechny nárokované vlastnosti, je součástí standardů lékařské péče a klinických doporučení. Phosphogliv dlouho získal důvěru lékařů a je v praxi široce využíván.

Mnoho lékařů dává přednost individuálnímu přístupu a složitému léčení, jehož součástí je Phosphogliv. Například: "... vždy při léčbě antibiotik a antifungálních léků trávím terapii pod rouškou Phospholipha. Systém nikdy nezklamal. "

Často se vyskytují zprávy, jako je následující: ".. v mém narologickém oddělení si nedokážu představit, jak můžete bez hepatoprotektorů udělat. Ze všeho nejvíc se mi líbí Phosphoglyph a enzymy krve se rychle normalizují a opojení pomáhá odstranit. "

Také se diskutuje o nákladech na léčivý přípravek, které lze vidět: "Pokud se vše vypočítá, je Phosphoglyph získáván někdy levnější než jiné analogy, což je zvláště důležité pro lidi s nízkými příjmy, kdy se počítá každý penny."

Komentář lékařů ohledně Phosphogliv mezi různými specialisty naznačuje, že droga je důvěryhodná. Phosphogliv potvrdil svou účinnost jak v rozsáhlých klinických studiích, tak v denní praxi. Nejsou to prázdná slova, ale fakta, které jsou snadno potvrzeny laboratorními a instrumentálními studiemi, například ultrazvuk jater atd. Téměř každý ruský lékař používá Phosphogliv k léčbě různých onemocnění jater.

Phosphogliv u psoriázy

Dnes se hepatoprotektory staly velmi populární, hepatoprotektivní lék Phosphogliv se používá k boji proti lupénce. Je vyroben z rostlinných surovin přírodního původu.

Phosphogliv - moderní analogický populární dnes Essentiale pro řešení problémů s játry. Fosfoglifie u psoriázy má příznivý vliv na stav jaterní tkáně, normalizující metabolismus sacharidů a lipidů, zvyšuje imunitu těla před nemocemi.

Složení

Přípravek Phosphoglif lze podávat orálně nebo injektovat, je dostupný ve dvou formách. Složení léčiva je mírně odlišné, ale účinná složka je vyvážený komplex fosfolipidů. Další složkou je glycyrrhizin sodný, zvyšuje funkci zdravých buněk a ničí viry.

Účinnost

Léčivo je předepsáno při léčbě psoriázy kvůli jeho dezintoxickému účinku. Pokud je lék používán systematicky, pak existuje řada účinků:

  • Jaterní buňky jsou obnoveny.
  • Snížený zánět.
  • Toxiny jsou vylučovány přirozeným způsobem.
  • Vývoj pojivové tkáně v játrech je zabráněn.

Při léčbě psoriázy je nejdůležitějším faktorem je čištění těla a normalizace pečení. Kůže pacientů s psoriázou je obzvláště citlivá na toxické látky, takže když velké množství toxinů v těle vyvolává reakci - na krmení a jiné kožní projevy.

Kontraindikace

Lék má několik přísných a relativních kontraindikací. Fosphogliv nelze přijmout za těchto podmínek:

  • těhotenství;
  • laktace;
  • věk do 12 let;
  • antifosfolipidový syndrom;
  • nesnášenlivost jednotlivých složek léčivého přípravku pacientovi.

Před začleněním léku do léčebného režimu je třeba navštívit lékaře. Pouze lékařský odborník přiměřeně posoudí kontraindikace užívání drogy.

Pozor prosím! Fosphogliv nelze kombinovat s alkoholem. Účinná látka léku nefunguje pod vlivem alkoholu, který ničí játrovou tkáň.

Phosphogliv u psoriázy má řadu vedlejších účinků, ale jsou poměrně vzácné. Klinické studie ukázaly, že existuje 1 případ na 10 000 pacientů. Pacienti tyto údaje potvrdí. Jaké jsou komplikace u pacientů:

Relativní kontraindikace je portální hypertenze. V současné době nebyly zaznamenány případy předávkování léky, ale není možné zvýšit dávky předepsané lékařem nezávisleJsem.

Aplikace

Phosphogliv orálně pít 3x denně při jídle. Je třeba vypít 1-2 tablety s velkým množstvím vody. Doba léčby je určena pouze lékařem. Minimální průběh léčby je 14-21 dnů.

Fosphogliv ve formě injekcí se užívá po dobu deseti dnů. K tomu je třeba zředit prášek v 10 ml injekčním roztoku. Léčivo se podává intravenózně dvakrát denně. Po podání injekce někdy pokračují v léčbě kapslí.

Důležité! Fosphogliv v tabletách se používá k prevenci psoriázy, takže není exacerbace. Podle recenzí trvá remise u některých pacientů pět nebo více let.

Klinické studie

Lékařské studie ukázaly, že během týdne užívání přípravku Phosphogliva u 80% pacientů s psoriázou dochází ke zlepšení stavu kůže. Kontrolní skupina pacientů, kteří se účastnili studie, ale neužívali přípravek Phosphogliv, vykazovali zlepšení u 50% pacientů.

Cena léku je poměrně levná, ve srovnání s jinými hepatoprotektory. Balíček pro perorální podání stojí 300-500 a lék na injekci - 1200-1400 rublů.

Kvalitu takové léčby v boji proti psoriázě řekli různí pacienti:

  • Karina (Moskva). Po dlouhou dobu jsem trpěl psoriázou. Phosphoglivus byl jmenován ošetřujícím lékařem. Celkově jsem opil tři balení tablet, nyní na mě na kůži nezůstávají ani stopy psoriázy. Jsem velmi potěšen, výborná droga!
  • Zhanna (Ulan-Ude). Fosphogliv byl doporučen dermatologem, varoval, že léčivo nemusí být vhodné. Ale všechno skončilo dobře, po třech měsících zmizely všechny viditelné příznaky onemocnění. Navíc jsem také ztratil 6 kg, i když jsem jedl jako obvykle.
  • Alexey (Togliatti). Četl jsem o Phosphoglivovi na internetu a rozhodl se ho vypít. O pár dní později jsem se cítila celkem nemocně, musel jsem jít na kliniku. Ukázalo se, že tato droga je pro mě kontraindikována, teď vidím kardiologa.

Srovnání s jinými léky

Phosphogliv u psoriázy postihuje játra stejným způsobem jako slavnější léky Essliver a Essentiale. Všechny tyto léky jsou hepatoprotektory, opravují metabolismus v těle.

Hepatoprotektory jsou předepisovány nejen pro onemocnění jater, ale také pro komplexní terapii autoimunitních a systémových onemocnění. Fosfoglave kromě účinku na metabolismus lipidů má také protizánětlivé, antivirové, antioxidační účinky.

Výskyt symptomů psoriázy silně závisí na stavu jater, proto je Phosphogliv předepisován jako léčba této choroby. Kapsle Phosphogliv a prášek pro přípravu injekcí jsou vydávány s různými dávkami jednotlivých složek, proto má přípravek řadu výhod oproti analogům:

  • Můžete zvolit optimální dávku pro léčbu.
  • Tím se zabrání většině komplikací.
  • Ušetříte peníze a čas.

Phosphoglive obnovuje jaterní buňky, aktivuje enzymy, normalizuje metabolismus, posiluje odolnost těla vůči negativním faktorům. Mezi hlavní příznaky užívání přípravku Phosphogliva patří takové závažné onemocnění:

  • akutní nebo chronická hepatitida;
  • tukové degenerace jater (hepatóza);
  • cirhóza;
  • poškození jater s drogami;
  • zotavení po operacích na gastrointestinálním traktu;
  • otravy;
  • kožní onemocnění;
  • psoriáza.

Volbu formy podání léku v těle by měl léčit lékař. Specialista bude brát v úvahu závažnost onemocnění, vedlejší účinky, doprovodné faktory.

Phosphogliv proti psoriázě

Phosphogliv u psoriázy lze použít jako součást komplexní terapie jako pomocné látky.

Hepatoprotektory se používají k udržování základních funkcí jater, protože jsou to hepatitidy oocyty, které jsou zodpovědné za odstraňování toxinů z těla.

Farmakologická skupina

Phosphogliv je hepatoprotektor. Tyto léky podle výrobců mají pozitivní vliv na funkci jater a obnovují hepatocyty. Phosphoglive obnovuje buněčnou membránu a normalizuje intracelulární metabolismus. Další účinky léku:

  • obnovení počtu hepatocytů;
  • snížení tukové dystrofie;
  • snížená nekróza buněk;
  • prevence proliferace pojivové tkáně.

Hlavními účinnými složkami přípravku jsou fosfolipidy - sada fosfolipidů a glycyrrhizové kyseliny.

Fosfolipidy podporují funkci jater. Komponenta se získává z přírodních složek, které jsou v struktuře blízké lidským fosfolipidům. Asi 75% fosfolipidů je fosfotidylcholin.

Buněčná membrána hepatocytů se skládá z fosfolipidů, které byly v těle syntetizovány. Při vývoji patologického procesu vlivem účinků toxinů, virů nebo léků je membrána zničena a následně samotná buňka.

Léčiva založená na fosfolipidech strukturálně vyplňují membrány stavebním materiálem a tvoří nový obal hepatocytů. Tím se sníží počet poškozených hepatocytů a obnoví se jejich detoxikační funkce.

Kyselina glycyrrhizová je vyrobena z kořene lékořice a má několik mechanismů účinku. Hlavní účinky glycyrrhizové kyseliny v těle:

  • protizánětlivé;
  • antivirotika;
  • imunomodulační;
  • expektorant;
  • antioxidační účinek.

Kyselina glycyrrhizová stimuluje produkci interferonů a také zvyšuje funkci lymfocytů a makrofágů. Kyselina také posiluje imunitu těla.

Při komplexní hormonální terapii kyselina glycyrrhizová zvyšuje účinek glukokortikosteroidů, což vede k výraznému protizánětlivému účinku.

Phosphoglivia je komplexní léčivo získané ze surovin přírodního původu.

Někteří lékaři vyjádřili pochybnosti o účinnosti použití hepatoprotektantů. Důkazní báze pro klinická hodnocení hepatoprotektorů je slabá a nejsou využívány ve vyspělých zemích Západu a USA.

Studie prokázaly silný terapeutický účinek drog (v Rusku a zemích bývalého SNS). Není možné rozlišit klinické zlepšení u pacientů léčených placebem. V některých případech je to kvůli nepřesným údajům nebo nesprávně prezentovanému materiálu.

Pozitivní klinický výsledek je založen na subjektivním pocitu pacientů. Významné zlepšení histologického charakteru jater u pacientů nebylo prokázáno.

Navzdory kritice hepatoprotektorů jsou předepsány pro komplexní léčbu chronických onemocnění, ale pouze v zemích s nedostatečně rozvinutými základy medicíny založené na důkazech.

Funkce detoxikace jater hraje významnou roli ve vývoji psoriázy. Při nadměrné akumulaci toxinů v těle dochází k jejich uvolňování játry a kůže.

U osob trpících psoriázou je kůže citlivá na účinky cizích látek, včetně toxinů a alergenů. V případech kontaktu dochází k náhlému a prodlouženému relapsu onemocnění.

Složení a forma uvolnění

Složení léku zahrnuje hlavní a další složky. Hlavními složkami jsou fosfolipidy a kyselina glycyrrhizová.

Pomocné látky zlepšují absorpci léčiva a zvyšují jeho biologickou dostupnost. Mezi další součásti patří:

  • uhličitan vápenatý;
  • stearát vápenatý;
  • celulóza;
  • mastek;
  • oxid křemičitý.

Lék je dostupný ve dvou formách:

  • tobolky pro orální podání;
  • lyofilizát pro přípravu injekčního roztoku.

Standardní balení obsahuje 50 tobolek pro orální podání. Injekční lyofilizát je k dispozici v ampulích pro intramuskulární injekci. Pro intravenózní podání není lék určen.

Hlavní indikace

Léčba je indikována při léčbě psoriázy, aby se snížilo riziko degenerace mastných kyselin a jaterní cirhózy. Při léčbě dochází k nadměrnému zatížení jater, což vede k porušení funkce těla.

Lék se používá v různých formách a stadiích onemocnění. Povaha vyrážky a závažnost průběhu onemocnění nezáleží na tom. Přímé indikace pro jmenování běžeckých pásů:

  • komplexní léčba psoriázy akutních a chronických forem;
  • odpuštění nemoci za účelem obnovení jaterní funkce;
  • degenerace tukových buněk tukem;
  • proliferace pojivové tkáně v játrech typem cirhózy;
  • hepatitida virové etiologie (hepatitida A, B, C);
  • toxické poškození jaterní tkáně.

Přípravek Phosphoglifus se používá také u pacientů s rozsáhlými erupciami psoriázy.

Kontraindikace

Phosphogliv má některé kontraindikace. Hlavním důvodem omezení užívání léku je možná hypersenzitivita na složky léku nebo nedostatek klinických údajů o bezpečnosti přípravku Phosphogliva v určitých skupinách.

Stojí za zmínku, že droga má absolutní kontraindikace. Jedná se o:

Antifosfolipidový syndrom je charakterizován autoimunitní poruchou, při které se produkují protilátky proti fosfolipidům. Tento syndrom je vzácný a je diagnostikován v raném věku.

Spolehlivé klinické údaje o bezpečnosti Fosphoglivní použití těhotných žen a dětí není dosaženo, takže je droga pro tuto skupinu lidí absolutně kontraindikována.

Při identifikaci individuální citlivosti na složky léku je nutné léčbu přerušit a konzultovat s lékařem.

S opatrností by měl být lék užíván pro hypertenzní syndrom (zvýšený krevní tlak) a bronchiální astma.

Dávkování a podávání

Užívání přípravku Phosphogliv byste měli užívat během jídla nebo bezprostředně po jídle. Napijte tobolky s malým množstvím vody.

Průměrná délka léčby je 3-6 měsíců. Doporučuje se provádět dva nebo tři léčebné postupy za účelem dosažení maximálního terapeutického účinku.

Kapsuly trvají až třikrát denně po dobu dvou. Průměrná denní dávka je 380 mg fosfolipidů a 210 mg kyseliny glycyrrhizové.

Prášek pro injekci se připravuje přidáním 10 ml fyziologického roztoku. Doba trvání této léčby je 10 dní. Další léčbu se doporučuje pokračovat v užívání kapslí Phosphogliv.

Pokyny k použití přípravku obsahují zvláštní pokyny pro použití injekčních roztoků. Aby se zabránilo vzniku alergických reakcí okamžitého typu, doporučuje se podstoupit léčbu v nemocničním prostředí.

Léčba je podávána pomalu při sledování pohody pacienta.

Roztok pro intramuskulární podání je používán s opatrností z důvodu možného výskytu senzibilizace.

Pokud se vyskytne vedlejší účinek léku, je nutné léčbu přerušit a poraďte se s lékařem.

Nežádoucí účinky

Tolerabilita přípravku Phosphogliva je dobrá, ale ve vzácných případech se objevují nežádoucí účinky:

  • vyrážky na těle jako kopřivka nebo peeling;
  • edém nosní sliznice;
  • vývoj konjunktivitidy;
  • kašel;
  • hypertenzní syndrom;
  • vývoj periferního edému;
  • dyspeptické jevy.

Pokud máte podezření na výskyt těchto příznaků, lék je zrušen a vy jste se obrátil na svého lékaře.

Zvláštní instrukce

Pokyny pro použití přípravku obsahují zvláštní pokyny. Nepite alkoholické nápoje!

Účinné látky mohou být zničeny působením nápojů obsahujících alkohol. Kromě toho je terapeutický účinek léku zaměřen na zvýšení odolnosti jater proti působení škodlivých látek a alkohol vede k toxickým účinkům na hepatocyty.

Pravidelné používání alkoholických nápojů může vést ke snížení očekávaného terapeutického účinku.

Fosfoglu a těhotenství

Někdy během těhotenství dochází k exacerbaci psoriázy, která vyžaduje okamžitou léčbu. V těchto případech je předepsána jakákoli medikace s ohledem na riziko pro matku a plod.

Při nesení dítěte v těle ženy se snížila imunita. Tento proces je fyziologický a napomáhá normálnímu zrání plodu. Jakýkoli zásah do imunitního systému matky přináší rizika.

Analogy Phosphogliv

Podle chemického složení se Phosphogliv týká kombinovaných činidel. Ve své struktuře je hepatoprotektor a imunomodulátor. Ve farmakologii je Phosphogliv analogickým prvkem Essentiale.

Essentiale je hepatoprotektivní látka na bázi fosfolipidů. Lék obsahuje pouze přírodní fosfolipidy, které jsou pro lidské tělo nepostradatelné.

Essentiale je mnohem méně kontraindikován. Například tento lék je hlavním hepatoprotektorem pro použití u malých dětí. V těhotenství je také povoleno používání přípravku Essentiale.

Další výhodou Essentiale je možnost léčby krátkými kursy. Průměrný průběh, který umožňuje zobrazit výsledky léčby, činí 2 měsíce.

  • Essliver forte. Společnost Essliver kromě fosfolipidů obsahuje komplex vitamínů B. Složení léčiva je účinnější v případě závislosti na alkoholu a toxického poškození jater.

Hlavní kontraindikace Essliver omezila individuální citlivost na složky léku. Průměrný průběh terapie k dosažení terapeutického účinku je přibližně 3 měsíce.

  • Heptrál. Heptral pro farmakologickou skupinu se týká hepatoprotektorů a antidepresiv. Antidepresivní účinek je spojen s přítomností ademtioninu v léku.

Psoriáza u každého pacienta se projevuje individuálně, takže účinnost tohoto nebo onoho hepatoprotektoru bude pro všechny jinak. Vyhodnoťte terapeutické účinky léčivých přípravků pouze po ukončení léčby.

Tato léčiva se však ve vyspělých zemích Evropy a USA nepoužívá, protože účinnost základních fosfolipidů, včetně přípravku Phosphogliv, se neliší od placeba, pokud provádíme vážný, dlouhodobý a drahý výzkum srovnávající konečné výsledky.


Předchozí Článek

Phosphogliv

Následující Článek

Virové hepatitidy B

Související Články Hepatitida