Hepatitida B. Jak dále žít.

Share Tweet Pin it

Zdá se, že mozok našim lidem umyl média velmi dobře. Není to tak strašný ďábel, jak je malován. Live a s gep. V a s. C. Žijí normální život. Nestákejte se. Z hepatitidy V je možné provést inokulaci.

Živé vlákna na fóru

Populární blogy

Zajímavé fotky v galerii

Nejlepší články v knihovně

Reprodukce materiálů stránek je možná pouze s aktivním přímým odkazem na www.babyplan.ru

© 2004 - 2017, BabyPlan®. Všechna práva vyhrazena.

Základní teplota od A do Z

* Milí přátelé! Ano, je to reklama, točí se, jako by to mělo být!

Hepatitida B

Udělali testy... Hepatitida B pozitivní. Více než 250. Před čtyřmi lety po operaci mi udělali hepatitidu, ale napsali chemii. Od té doby se nevzdával. Dala jsem ho na operaci... Játra jsou normální. Stav je normální. Jak jsem žil 4 roky bez následků? Doktor řekl, možná jsem nosič. Je to jako? On je, můžu nakazit, ale nebudu trpět? Infekční pracovník na dovolené. Myslím, že to může znovu vydat znovu? VÁŠ názor na toto vše.

Přečtěte si komentáře 61:

Musíte se určitě vrátit, nemůžete začít z jednoho výsledku, v nemocnici také lidé pracují a mohou způsobit chybu nebo zmást výsledek.

Se vzdal EURODONu

Murka288, neplakejte, to není ukazatel, opakujte v jiné klinice. U mého manžela při podávání analýz na SHPP našli hepatitidu (on byl v dětství nemocný, na naší žloutence), ale markery zůstaly v krvi vždycky. Jak řekl doktor, nemůže infikovat ani se nemocí, dokonce jsem se vyděsil, když byly výsledky přijaty, plánujeme, ale doktor řekl, že je naprosto zdravý, to je příběh, který jsme měli. Nestákejte se, ale znovu se vzdejte. Hodně štěstí

Krisss, tj. a mohu být nositelem bez následků? Pouze pokud ano. Děkujeme za odpověď.

Murka288, moje máma byla infikována touto byakou stejně jako ty v kanceláři zubního lékaře. Byla vyléčená, ale v krvi se vždy projeví plus, teď už nemůže být dárcem, můj typ krve je pro mě, matku a sestru vzácný. A vždycky jí bylo řečeno, když dáváš krev, říkáš, že jsi nemocná a vyléčená a ona se za ni styděla, bez ohledu na to, jak jí bolest nebyla moc příjemná, ale že byla zdravá a dobře. Mimochodem, pocházím z města Shakhty a z Rostova živých příbuzných

Ano, jsme sousedé. ale moje babička má gukovo. Ukázalo se, že nyní bude vždy existovat tato analýza na pozitivním území.

Murka288, ano, vždycky, ale to není děsivé, hlavně je to být zdravé

Ano, je nutné vědět, která značka hepatitidy B byla zjištěna, a pak na důvod, nemoc nebo nosič...

Můj manžel našel chronickou hepatitidu b, je nevyléčitelná, ale ne příjemná, poté, co podala biochemický krevní test na funkci jater, řekli, že nemusíte léčit, prostě dívat se. Po objevu byl první rok analyzován každých půl roku a poté jednou ročně. Prošel jsem očkování v průběhu 9 měsíců od "pouze 3 očkování" imunity po dobu 10 let. Takže se neodkládejte a jděte k hepatologovi.

V pátek jdu. Je to jenom že jsem s ním již 4 roky... Pravděpodobně by mě játra dala vědět

Moje rada - znovu. I já jsem vzal testy a našel jsem antigen pro hepatitidu B. Měl jsem šok a slzu a stále jsem plný zmatek, protože neměl žádnou hepatitidu.
Je dobré, že v jiné (dobré) laboratoři mé krevní sérum zůstalo a já jsem dokázal provést kontrolní analýzu. A ukázalo se, že jsem to ani neměl. A kdybych to neudělal, udělal bych se mnou a mým dítěm nějaká opatření!
Takže nebuďte naštvaní a znovu se jistě!

Předal jsem hepatitidě B-HBsAg, nevím, co to znamená. Norma je napsána pod 0, 05 a mám více než 250. špatná klinika eurodon?

Přítomnost antigenu lze říci o dřívějších onemocnění dříve, můžete si jako dítě byl nemocný se žloutenkou, jako v sovětských dobách a vše bylo diagnostikováno u hlavy diagnostikována -Botkina... Nebo možná jste jen nemocný?
HBsAg: Diagnóza hepatitidy B je založena hlavně na detekci povrchového antigenu viru (HBsAg). Přítomnost tohoto antigenu v krvi osoby naznačuje, že je infikován virem. Tento antigen je detekován v séru 4-6 týdnů po infekci. V tomto okamžiku mohou příznaky onemocnění stále chybí (antigen je přibližně jeden měsíc před symptomy). Antigen je obsažen v krvi během akutní periody hepatitidy. Po zotavení (zmizení příznaků) může tento antigen zmizet z krve, ale někteří lidé trvají měsíce a roky.
Samozřejmě je lepší převzít analýzu a pokud bude potvrzeno, bude nutné kontaktovat lékaře. A budete přiděleni další studie.

Adresa na infekcionistu imunologovi, který vám bude vysvětlovat, kdy a kdy td

Jsem pozdě. Čekám na výsledek. Ano, to bolí. Přesněji řečeno, oni prostě jen hepatitidu po operaci, před 4 lety. Nebyly žádné příznaky a ne.

A co vaše testy?

Murka288, nezapomeň! Dali mi hepatitidu C. A o rok později řekli, že jsou zdraví! Posaďte se na dietu, dejte játra pauzu a trochu podči... A vy všichni jste lepší.

Výsledek je stejný více než 250 zítřek pro specialisty na infekční onemocnění. Vyprávěl internet, psal, co se stane po prudkém poklesu imunity, po chemii. Může být chronická. Jak víte, že se mohu podepsat.

Dívky, omlouvám se, ne na toto téma. Manželovi se také dostala hepatitida (a v dětství se objevila žloutenka - prostředky a hepatitida A), všechny naděje padaly a dva roky jako v pekle. Chceme dítě, ale chápu, že v případě cokoliv, všechno padne na ramena a vytáhni mě dvěma... Jak to být?

No, teď se s tím zachází?

Oh, dívky... rada vám tohle - zopakujte testy na hepatitidu v jiné klinice. Byli jsme po pádu situevina: Myslím, že Timka musel dělat operaci na metodě Uzilbata v Tule, a proto začal odevzdat všechny analýzy. Všechny testy přišly dobře a analýza hepatitidy C byla pozitivní. Skoro jsem omdlel: odkud. how. Beru kojenecké stravy do krajského města a pronájem analyzuje placené kliniku, kde jsou testy poslal do Moskvy, které mají být zpracovány. Několik dní žila na talířkách a pak se objevil negativní výsledek. Šel jsem u pediatra na polykliniku, ptám se: jak to může být? A vypadala oba testy, a ten, který je sdílen v našem městě a rozdrtil provinile hodil do odpadkového koše „analýzu Moscow domnívat, máme vždy něco napartachat.“. My Timokhov několikrát do roka bychom odevzdat krev a jiné testy - a nikdy takové podezření nebyly, tak jsem byl diagnostikován s hepatitidou C, jako blesk z čistého nebe. Ale ukázalo se, že buď něco zamíchali, nebo dokonce ani nevěděli.

Jsem zpožděný... pravda je na stejné klinice.

Můj manžel dvakrát dal a děláme v Center-Speed. Oba časy jsou pozitivní. A našel jsem, když můj manžel havaroval na staveništi a naléhavě provedl operaci. Když jsem šel domů z nemocnice, zavolal mi lékař a řekl mi o tom. Nemohl jsem uvěřit svým uším. A s největší pravděpodobností kvůli tetování, zatraceně je bude trvat. Dívky, nepleťte!

Dívky, jen proto, že výsledek nemůže být pozitivní.
Stává se to, ale jen zřídka, že míchám testy..
Nejčastěji však existují falešně pozitivní výsledky při stanovení protilátek proti různým infekcím, které mohou vzniknout v důsledku reumatoidního faktoru, kterým je imunoglobulin M proti jeho vlastnímu lidskému imunoglobulinu G; kvůli protilátkám vytvořeným při různých systémových onemocněních, metabolických poruchách nebo podávání léků; u novorozenců se takové falešně pozitivní reakce mohou objevit v důsledku tvorby protilátek proti matinému imunoglobulinu M v těle dítěte. Navíc příčinou falešně pozitivních výsledků může být polyklonální aktivační syndrom. V tomto případě speciální látky - superantigeny - nešpecificky stimulují tvorbu protilátek B-lymfocytů k různým infekcím. Prakticky se projevuje v nešpecifickém zvýšení titru protilátek najednou u mnoha patogenů.

Klimsneg, může to být nejen důvod tetování, návštěva zubaře, pedikúra-manikúra... totéž může být příčinou infekce... Hepatitida B a C jsou přenášeny krví...

Byl jsem v lékařské oblasti poliklinik... To je to, co říkala najednou: ano, vy... To je nebezpečné... Pomalu umíráte. Naléhavě je můj manžel naočkován, nakazíte ho. Vaše imunita umře. Byl jsem v šoku. Dále.. Začínám jí říkat, že hepatitida byla detekována před 4 lety po operaci a chemii. Další odborník na infekční onemocnění poté řekl, že jde o pseudo hepatitidu, hned po chemoterapii je játra zničena. Nevěřila tomu. Tvrdila, že to nemohou říci. Pokračoval v dalším přesvědčování, že jsem už byl velmi špatný. Ukázal jsem uzi - kde je všechno v játrech v pořádku. Nereagovala na to zvlášť.. Říká, že všechno probíhá. Kde? Myslel jsem... 4 roky a nevěděl. Uzi se pravidelně každý rok. Stručně řečeno, její léčba, bada z korálového klubu. A jemně naznačil, že je třeba zacházet s rezonanční terapií (jak to je... Nevím přesný název). Údajně u ní doma 2000 krát měsíčně 2 roky. Zdánlivě a onko léčí a na ženu. Slova, ale obvyklé tablety? Řekla: Nevěřím v léky. Já, to je to, co si myslím, kdyby všechno bylo tak nebezpečné, bylo by nutné hospitalizovat mě.. Je to tak? A opět, můj manžel není očkován... Neinfikoval jsem ho. Dali jsme také jeho krev. V tak...

Murka288, utéct od toho lékaře, že je z peněz vyfoukne Kde je laskavý k léčbě potravinových doplňků, které nejsou lék a rozvod na peníze, které mají s tímto procentem. První známky této nemoci se projevují velmi rychle. Přítel mé sestry, smluvně od manžela (také poznamenat bakaláře před jeho svatbou), protože první známka byla nehty začaly u kořínků hnisá, adresované k lékaři a zjistili, že důvod, proč se léčí, a vše je v pořádku, jen nehty na delší dobu rostla zpět a ona má na sobě rukavice šel. Viz tento dokument, je mluvit o takových lékařů jako Vy, kteří tam strčil doplňků a Karal klubu příliš http://film-onlin.info/3940-sreda-obitaniya.-tabletki-ot-vsex-boleznej.html

Nastya, dobře, máte-li hepatitidu, všude tam, kde se nikam nevede, stačí zjistit, v jaké fázi a stupeň... Úlovek může být velmi jednoduché, je to tetování, a zubaři v soukromých kancelářích, nechráněný sex, a to i dobrý člověk... Nebojte se, Nadi je dobrý infekční lékař a pozoruje ho. Jsem proti doplňkům stravy podle definice! Hepatitida C nežijí horší než zdravých lidí, jen v nemocnicích ve všech zásahů jsou nezbytné, aby se zabránilo, a pečlivě všechny léky, protože většina léků zpracováván v játrech, dobře, je to vy sami víte. A samozřejmě potřebujete sledovat jídlo, nepřetěžujte játra. Ano, a kurzy hepatoprotectors jako Ursosana nebo Essentiale jednou za rok. Můžete žít!

Ten chlap nemá hepatitidu... Ačkoli bych ho mohl napadnout. Chápu tak infikované během operace... A kdo slyšel o pojištění hepatitidy? U maminky je, dokonce i zaplacení 50 tisíc. V tomto případě. Proč ne...

Chronická hepatitida B.

Komentáře

Děkuji, Maryam. Můj já je jen takový trhák, podíval se na mě: jako hotový narkoman nebo prostitutka. Je nutné najít běžného specialistu a po porodu už platí. Znovu vám děkuji za odpovědi.

všechno bude v pořádku! Přejeme vám lehké zrození!

VŠECHNY BUDE BÝT OK. TALKOVANÉ VÁM A NESMÍM INSTALOVAT, KTERÝ ZNOVU ZVLÁŠTĚ. JSTE VĚŘEJTE V IT.

Vím, Bella! A já věřím v to!)) Prostě mě dostali i tyto doktory a jejich diagnózy!

ZABEY YULEK. Je jejich úlohou vyděsit maminku))))))

1. Pro EP neexistují žádné kontraindikace!

2. Dítě v prvních hodinách života bude očkováno. (nyní to dělá každý)

3. Můžete kojit!

4. Vydejte se v normální nemocnici. Pouze všechny postupy jsou provedeny jako poslední.

5. Pokud je to nutné, veškeré ošetření po porodu. Pokud je nosič a onemocnění v remisi, není nutné léčbu.

Od dva let jsem byl nosičem. Dítě je naprosto zdravé, i když velmi znepokojené. Neinfikovala svého manžela. Po dobu 13 let, jak by se projevila, kdyby nakazila. Zvláštní doktor, který vás chytil. Můj infektiolog vždy to říká - Vypněte si kabát a zapomeňte na tuto diagnózu. Zvažte, že je naprosto zdravá. Pouze u dárců není rvis))) Za posledních 25 let byl infekční nemocný dvakrát. První, těhotná s prvním dítětem, druhá právě teď. A to jen proto, že je to výměna nutná.

Všechno bude v pořádku.

děkuji, Natasi, za takovou detailní odpověď! Ano, neměl jsem s doktorem moc štěstí, ale nejdůležitější je, že se dítě nedotkne, díky znovu!

V prvním těhotenství jsem našla hepatitidu B. Byla nosičem, nyní dělají diagnózu - chronickou. K určení nosiče nebo kroniky je tedy třeba provést další testy PCR a biochemický krevní test. Pouze PCR může vykazovat chronický virus nebo ne. Je-li ještě chronický, pak zkontrolujte játra, proveďte ultrazvuk a podle biochémie. Pokud jsou všechny testy v pořádku, pak se nebojte. Nemám žádné z dětí, které mají tuto infekci TTT. V nemocnici okamžitě podávejte vakcínu proti hepatitidě. Můj infektiolog řekl, že nemá smysl léčit s dobrou biochemií, nebude mít žádný výsledek. Dát na záznam, bude mít nadále kontrolu. Každých šest měsíců se budu zabývat biochemií a pít přípravu na údržbu jater. Mimochodem, mě infikovali v nemocnici transfuzí. A můžete jít kamkoliv, dokonce i ve stomatologii. Zjistěte to nyní. Můj G řekne všechno tohle a rodí, budu v obyčejné nemocnici. Nebojte se, dítě nebude dělat nic špatného. Hodně štěstí)))

Děkuji moc, Lyube! Na recepci u G. zjišťuji všechno a pak jdu k dalšímu specialistovi na infekční onemocnění, možná mi bude něco přiměřené.

Mám přítelkyně porodila syna s takovou diagnózou, je nyní druhým beremenna.Ey řekl, že hlavní věc, která v krvi dítěte není smíchána s ní při řezání pupeční šňůru, a vso.Sama krmena normální dítě roste

Děkuji, Marina, ujišťuji vás! No, lékaři při narození pravděpodobně budou vědět o diagnóze rogenů a nedovolí, aby se krev mísila?

v odstavci 1 můj infektiolog nabízí COP, ale ona sama stanoví, že se zaregistrovala s dívkami sama a děti jsou zdravé

p.2 rizika jsou velmi malá, zejména v případě, že v nemocnici v mateřství bude včas provedena veškerá manipulace včetně očkování

Položka 3 - ANO, ale postupujte podle bradavek, abyste zabránili krvácení.

položka 4 - zde není jisté, ale u nás na hvězdárně s hepatitidami porodu (pobočka v obvyklém mateřském domě)

p.5 - ano, ale údaje o léčbě - aktivita viru a změny jater. Pokud jsou indikátory stabilní, nebudou zacházet. Léčba je drahá a dlouhá, úplné zotavení není všechno.

Dodržujte dietu, vést normální životní styl a pravidelně monitorovat játra. A dokonce i u doktora upřesněte hygienu (pokud například máte krve pryč, jak jednat, aby ostatní netrpěli).

Díky, Olya, ohromující. Moje matka a sestra byli v dětství nemocní hepatitidou, byli v nemocnici, nikdy se mě nedotkli, ale tady jste.

musíte zjistit, zda má váš manžel očkování proti hepatitidě B, pokud ne, pak musíte okamžitě udělat.

a to i pokud jste prošel zkouškami, a to nejen na nosiči a analýzy DNA, a ty v DNA viru není k dispozici, můžete rodit jako všichni ale GW lékaři nedoporučují, avšak tento zákaz není možné.

po narození jsou děti očkovány a není pro ně riziko, aby se nakazili.

díky, Katia! Můj manžel je zdravý, je vojenským potápěčem, neustále dává lékařské vyšetření, takže se nedotkl tohoto špinavého triku.

čas se nedotkl, není nutné riskovat, naléhavě očkování.

jistě. Děkujeme za radu a podporu.

všechno bude v pořádku!

Dobrý den, mám také chronické hepatitidy B. G řekl, že pro dítě, není to nebezpečné, po narození jejich kdysi očkována proti hepatitidě B, především dodržovat. nebojte se. Hodně štěstí.

Dobrý den! Děkuji vám, Aisha, za odpověď na mé poselství! Řekni mi, prosím, že se narodil a krmil se?

Ano, porodila se a krmila se sama. Tam, v určitém čase, musíte znovu darovat krev. Nebojte se.

Zjistěte, a manžel byl očkován proti hepatitidě B, pokud ne, pak musíte očkovat a ti, kteří s vámi bydlí na jednom náměstí.

Děkuji, Katyusha, opravdu doufám, že se to nestará jenom dětem!

To je to, co jsem našel, aby byl gynekolog naléhavě!

VIRAL HEPATITIS C. Odpovídá nejdůležitějším infekcím ze sociálního a ekonomického hlediska. Podle WHO je více než 1 miliarda lidí infikováno virem hepatitidy B, s více než 50 miliony případů ročně a více než 2 miliony zemřou!

Jak jsme již poznamenali, virus viru hepatitidy B se přenáší prostřednictvím infikované krve a (zřídka) pohlavním stykem. Nemyslete si na to, že pokud jste nepožádali o lékařskou pomoc a pečlivě si vybrali sexuální partnery, pak nejste ohroženi. Infikovat dostatek nejmenších kapek krve a občas je zdrojem infekce běžná zubní kartáčka nebo vášnivé polibky. Časté infekce během kosmetických procedur, ušní piercing, tetování, používání sdílených holící strojky, i když na prvním místě, a to je určitě, diagnostické a léčebné léčebné procedury - chirurgie, injekce, krevní transfúze, atd

Doba inkubace pro hepatitidu B je mnohem delší než u hepatitidy A - od 2 do 6 měsíců. Celkově lze říci, hepatitidy B se liší nejvíce ze všeho virové hepatitidy závažnosti onemocnění - 10% pacientů po akutní hepatitida se vyvíjí chronická hepatitida, cirhóza jater, často končí. Velmi důležitým bodem v šíření nemoci je skutečnost, že 5 až 10% lidí, kteří podstoupili hepatitidu B stane chronickými nosiči (a distributoři) virů.

Není-li onemocnění těhotné ženy s hepatitidou A pro plod nebezpečné, pak s hepatitidou B je riziko infekce a plod a novorozence velmi vysoké.

Hepatitida V. Jak dále žít?

16.02.04 16:51 Odpovědět na zprávu Hepatitis V. how to live on? Uživatel Anonymní uživatel

16.02.04 17:09 Odpovědět na zprávu Re: Hepatitis V. how to live on? Uživatel ed-dy

Jistě, pokud ne hněvem!

16.02.04 17:34 Odpovědět na zprávu Re: Hepatitis V. how to live on? Uživatel Anonymní uživatel

Jen málo lidí ví, že Schroedinger zbožňoval ruské pohádky. Zvláště potěšen slovy "dlouhý, krátký", "zjevně neviditelný" a samozřejmě "ani živý, ani mrtvý".

16.02.04 17:35 Odpovědět na zprávu Hepatitis V. how to live on? Uživatel Anonymní uživatel

16.02.04 17:41 Odpovědět na zprávu Re: Hepatitis V. how to live on? Uživatel Anonymní uživatel

16.02.04 17:44 Odpovědět na zprávu Re: Hepatitis V. how to live on? Uživatel Halinka

16.02.04 17:58 Odpovědět na zprávu Re: Hepatitis V. how to live on? Uživatel Anonymní uživatel

16.02.04 18:03 Odpovědět na zprávu Re: Hepatitis V. how to live on? Uživatel Anonymní uživatel

17.02.04 00:11 Odpovědět na zprávu Re: Hepatitis V. jak žít dál? Uživatel Anonymní uživatel

17.02.04 08:17 Odpovědět na zprávu Re: Hepatitis V. jak žít? Uživatel Anonymní uživatel

17.02.04 08:56 Odpovědět na zprávu Hepatitis V. how to live on? Uživatel Anonymní uživatel

17.02.04 10:37 Odpovědět na zprávu Hepatitis V. how to live on? Uživatel Anonymní uživatel

17.02.04 11:15 Odpovědět na zprávu Re: Hepatitis V. how to live on? Uživatel Anonymní uživatel

17.02.04 21:30 Odpovědět na zprávu Re: Hepatitis V. how to live on? Uživatel Anonymní uživatel

18.02.04 16:39 Odpovědět na zprávu Re: Hepatitis V. how to live on? Uživatel Anonymní uživatel

"Čekají na mě tyto problémy?" Kitten Gav

Antiretrovirová terapie online

Kalkulačky

Místo je určeno pro lékařské a farmaceutické pracovníky 18+

Hepatitida B - ne HH

Dobrý den. Měl bych diagnostikovat hepatitidy v.tri měsíců prick alviron 6 ml pít phosphogliv, Glutargin, steatel, artyčok, gepabene. měsíc po injekcích byla provedena analýza PCR, kvantitativní virus nebyl detekován, o 3 měsíce později jsem provedl opakovanou analýzu PCR znovu napsal v odpovědi na analýzu virus nebyl detekován. Nemohu udělat více injekcí alvironu? neměl moc růžového alia 3,1, na začátku byl piema 1,4

Průběh terapie interferonem musí být dokončen až do konce, na prvním místě. Za druhé, chronická hepatitida B je nevyléčitelná. Jste HIV pozitivní? dostat ART?

Pít phosphoglue, glutargin, steato, artyčok, hepabén

Vyhoďte a zapomeňte.

  • Přihlaste se nebo se zaregistrujte k odeslání komentářů

Měl bych diagnostikovat hepatitidy v.tri měsíců prick alviron 6 ml pít phosphogliv, Glutargin, steatel, artyčok, gepabene. měsíc po injekcích byla provedena analýza PCR, kvantitativní virus nebyl detekován, o 3 měsíce později jsem provedl opakovanou analýzu PCR znovu napsal v odpovědi na analýzu virus nebyl detekován. Nemohu udělat více injekcí alvironu?

Přesto diskutujte o tom s vaším hepatologem. Co bylo předtím, jako je tomu nyní. Kolik bylo plánováno?

  • Přihlaste se nebo se zaregistrujte k odeslání komentářů

byla provedena domácí dezinfekce kosmetických přípravků. osobě, o které se předpokládá, že je pacientkou s hepatitidou B, stačí umýt nádobu s pokojovou teplotou mycím prostředkem na mytí nádobí, nebo je lepší ji hodit pryč?

  • Přihlaste se nebo se zaregistrujte k odeslání komentářů

Je lepší spálit celý dům. Samozřejmě stačí jen umýt nádobí! Jen otočte hlavu a všechno vám bude jasné. Tip: jídelny, restaurace. Chytit to?

  • Přihlaste se nebo se zaregistrujte k odeslání komentářů

Chytím to. ale když strach jedí duši, a vy se schizofrenickou poruchou, zatíženou úzkostně-kompulzivní. velmi obtížné. rozumíte?

  • Přihlaste se nebo se zaregistrujte k odeslání komentářů

Může psychiatr a tam se rozhodnout, odtud se dostanou k problému?

  • Přihlaste se nebo se zaregistrujte k odeslání komentářů

je mycí prostředek dostatečný nebo je nutné ho odbarvit? ale lékaři říkají jednu věc, biologové jsou jiní a obvykle se používají v domácích podmínkách, takže je napsáno na in vitro, co přesně to znamenají?

  • Přihlaste se nebo se zaregistrujte k odeslání komentářů

Pokud je to operační sál, nestačí, pokud je dostačující. Pokud mluvíme o bytu, kde člověk s hepatitidou B explodoval, nestačí, pokud ne exploduje - dost.

  • Přihlaste se nebo se zaregistrujte k odeslání komentářů

Doktore, miluji vaše odpovědi.

  • Přihlaste se nebo se zaregistrujte k odeslání komentářů

Existuje další chladný vtip - aby se zabránilo zbytečnému myšlení - očkování proti hepatitidě B.

  • Přihlaste se nebo se zaregistrujte k odeslání komentářů

Dobrý večer. Úplně náhodou přišel na váš web, velmi rád, že můžete konzultovat a diskutovat o vaší situaci.
V tuto chvíli jsem ve stavu šoku, nedokážu si představit, co dělat dál.
V dubnu 2016, můj syn (20 let), průchod lékařské vyšetření ve směru vojenské jejich zařazení kanceláře, našel hepatitidy B. Stále musíme obnovit nemůže po stanovení diagnózy (velmi obávají psychický stav svého syna).
V nemocnici leží výsledky testů a vyšetření:
09/13/2016 beat. celkově-19 μmol / l Alt-64 μmol / min AST-38 μmol / min Gamma-GTP-22 μmol / min; APF-107 pmol / min
12.09.2016 Hb-181 g / l; er-5,9h10 ^ 6 / ml ^ 3; Ley 6,4h10 ^ 3 / ml ^ 3, TP-215h10 ^ 3 / ml ^ 3
09/13/2016 HBsAg +; aHBclgM +; aHBc +; aHD sum-; aHDlgM-; aHCV-
13.09 / 2016 Bel. celkem 70 g / l; alb-46%; PTI-98
09/13/2016 USA (závěr) mírné změny v jaterní struktuře s jevy cholangiopatie
14.4.2016 Knodell: (3-1-3-1) = 8; METAVIR A2-PMN = 2 LN = 1 F = 1 závěr - 4 trakty
diagnóza: chronická hepatitida B bez delta činidla, mírná aktivita, mírná fibróza.
Pomozte prosím pochopit situaci jako celek a řekněte mi, zda existují nějaké možnosti léčby, protože v nemocnici říkali, že léčba není nutná, ale je nutná podpůrná léčba. Zapsali se z fosfogliv.
Děkuji

  • Přihlaste se nebo se zaregistrujte k odeslání komentářů

Říkali to správně v nemocnici. Při této současné léčbě se nevyžaduje, tj. řekněme, že - v takových situacích ten správný neexistuje, v některých jiných situacích je tenofovir používán nepřetržitě. Fosphogliv - peníze do větru.

  • Přihlaste se nebo se zaregistrujte k odeslání komentářů

Děkuji vám za vaše připomínky.
Nedokážu pochopit, že se musí ukázat, že musíme počkat až na velmi špatné testy, nebo že možná vůbec nemusí být potřeba pozitivní průběh onemocnění a terapie?
Omlouvám se za možná hloupé otázky, ale ještě jsme se s tím ještě nenaučili.

  • Přihlaste se nebo se zaregistrujte k odeslání komentářů

Studie, že existuje tenofovir, lék je perfektně přenášen, ale stále to nejsou vitamíny. Existuje rovnováha mezi riziky a přínosy.

  • Přihlaste se nebo se zaregistrujte k odeslání komentářů

HBsAg +; aHBclgM +; aHBc +; aHD sum-; aHDlgM-;
Je to dost pro diagnostiku hepatitidy B? PTSR není nutné? Transaminázy jsou téměř normální. Samošetření již není zvažováno?

  • Přihlaste se nebo se zaregistrujte k odeslání komentářů

Existuje antigen, je možné potvrdit také PTSR a smysl?

  • Přihlaste se nebo se zaregistrujte k odeslání komentářů

Děkuji vám za vaše připomínky.
Na internetu jsem se podíval na tenofovir, pozitivní recenze.
Řekněte mi, myslíte si, že se můžeme rozhodnout pro sebe, jestli užíváme tenofovir místo fosfoglobinu? Váš názor je pro mě velmi důležitý. Jistě všichni odpovědnost Chápu a učiní závěry sami.K Bohužel se zeptat na tuto otázku naši lékaři není možné, a nijak zvlášť lékaři jít na kontakt, když se zeptáte na otázky typu, který podle jejich názoru, nevznikaly pochybnosti o jejich jmenování léčbě.
Mám strach z panice, že jsem ztratil drahocenný čas a zhoršil situaci svou nečinností. Na internetu psát, čím dříve diagnostikovat, tím více šancí na výhru infekce. Zde, bohužel, diagnostikována, pouze předepsané léčby, "vitamíny"?
V otázce samoléčeby je hodně o něm napsáno na internetu. Existuje opravdu šance na samoléčení? Opravdu to chci věřit! Může nějak pomoci nebo pomoci imunitě? Kromě zdravého životního stylu možná ještě existují doporučení?

  • Přihlaste se nebo se zaregistrujte k odeslání komentářů

tenofovir namísto fosfoglucinu? To je nesprávné vyjádření otázky, stejně jako zmrzlina namísto pletení košťat. Zaprvé, převzít zodpovědnost, musíme pochopit, co a proč. Jinak je to nezodpovědná odpovědnost.
obávat se špatné motivace.
Musíte se dívat, všechno. Není důvod k tomu, aby se třálo. Vraťme se k problému za rok, ne dřív.

  • Přihlaste se nebo se zaregistrujte k odeslání komentářů

Vraťme se k problému za rok, ne dřív.
Pokud vás to potěší. Hepatitida C byla nedávno vyléčitelná a první léky proti ní byly neúčinné a vysoce toxické. Nyní vyléčit Geps není problém vůbec. Čas nehybně stojí a u hepatitidy B existují také aktivní studie a testy nových léků.

  • Přihlaste se nebo se zaregistrujte k odeslání komentářů

No, to bylo nevyléčitelné před 25 lety, nedávno bylo vyléčeno 50 až 50, zhruba.

  • Přihlaste se nebo se zaregistrujte k odeslání komentářů

Děkuji vám za odpovědi a odpovědi na mé otázky.

  • Přihlaste se nebo se zaregistrujte k odeslání komentářů

Dobrý večer, znovu jsem s otázkou. Nalezly v dokumentech výpis z vakcinační karty a opět v nějakém zmatení.
Můj syn byl očkován HBV
V1 29.11.2010 g
V2 dne 27.12.2010.
V3 24/05/2011
A pak je otázka, jak bychom mohli dostat hepatitidu 6 let po očkování?
Kolik, nebo pokud chápu, musí být ještě důkazní imunita?
Tak pozdě očkovat, protože při narození nedělal tak, jak byly, a provoz byl odklon, proč ne dělat po operaci si nepamatuji.. může dělat na klinice, já prostě nemůžu najít v lékařské kartě, ale soudě podle Očkovací karta byla provedena ve škole. Jak ano.

  • Přihlaste se nebo se zaregistrujte k odeslání komentářů

K dispozici jsou 2 možnosti:
1. Žádná hepatitida. To je možné, pokud se ELISA provádí jednou a je falešně pozitivní.
Pokud odmítnete několikrát, je nepravděpodobné. Ale můžete provést PCR, abyste se ujistili.
2. Něco není v pořádku s očkováním. Očkování neudělalo, ale pouze zaznamenalo. nebo udělal, ale vakcíny byly uloženy nesprávně. nebo funkce těla.

  • Přihlaste se nebo se zaregistrujte k odeslání komentářů

Pokud jste si jisti, že před nákazou očkování nebylo (což může být také), pak se po vakcinaci infekci nelze vyloučit - a proto tam jsou některé, kde doporučení (například v Británii, ačkoli WHO nedoporučuje toto), ne-li po 5 letech zopakovat očkování, pak alespoň zkontrolujte přítomnost protilátek, které nemusí být navždy přítomné (i když předpokládáme, že očkováním je "všechno tak").

  • Přihlaste se nebo se zaregistrujte k odeslání komentářů

Je jasné.. Myslím, že druhý nejpravděpodobnější, protože testy byly dány několikrát kvůli pochybnostem o přesnosti výsledků.
Velice vám děkuji za odpověď, naději se snižuje, jen se držím na slamkách.

  • Přihlaste se nebo se zaregistrujte k odeslání komentářů

očkování by mohlo být provedeno po infekci, "před" markery, nikdo nekontroloval

  • Přihlaste se nebo se zaregistrujte k odeslání komentářů

A také může být

  • Přihlaste se nebo se zaregistrujte k odeslání komentářů

Vážení lékaři fóra, požádám o pomoc při konzultaci. Přesněji při interpretaci výsledků:

Anti-HBc - 7 mIU / ml;
Anti-HBs - 13 mIU / ml (i po třech očkováních);
Anti-HBe - negativní.
HBs antigen - negativní.
PTSR - je záporné. (kvalita)
anti-HepD somar. - Zatím není připraven.
Ultrazvuk jater a žluče - ve věkové hranici.

Otázka: Chápu správně - výsledky nejčastěji vysvětlují nepřítomnost chronické hepatitidy B, ale o přenesené hepatitidě B v dávné minulosti?

  • Přihlaste se nebo se zaregistrujte k odeslání komentářů

Anti-HBs - 13 mIU / ml (i po třech očkováních);
Kolik z nich?
Neexistuje žádný HBV.

  • Přihlaste se nebo se zaregistrujte k odeslání komentářů
  • Přihlaste se nebo se zaregistrujte k odeslání komentářů
  • Přihlaste se nebo se zaregistrujte k odeslání komentářů

Ne, nějak jsem trochu skeptický vůči Regevaku naladěnému, možná marně, ale takhle.
Angry. A už to byla druhá série injekcí 0-1-6. Po prvních třech mách má matka anti-Hbs obecně "otrits". byl.

  • Přihlaste se nebo se zaregistrujte k odeslání komentářů

Pak je to velmi zvláštní, může se změnit laboratoř pro hodnocení titulu?

  • Přihlaste se nebo se zaregistrujte k odeslání komentářů

Ilya, bohužel dvakrát - ve společnosti Invitro a nyní v KDL. Pro mě to vysvětluji ve stáří, i když určitě nejsem lékař. A přesto si vzpomínám, že Bobcat nějak napsal, že s chronickým HBV nebo kdo byl v minulosti měl nějaké problémy s titrem antiHbs (i když nechápal proč).
Brzy v mém rodném městě by se měla kancelář CMD otevřít, možná se tam zopakujeme (kdybychom měli vzít další cholesterol). Ale zdá se mi, že je to stejné.

  • Přihlaste se nebo se zaregistrujte k odeslání komentářů

Otázka: Chápu správně - výsledky nejčastěji vysvětlují nepřítomnost chronické hepatitidy B, ale o přenesené hepatitidě B v dávné minulosti?
http://www.gepatit-c.ru/otvety/img/hbv-3.gif

  • Přihlaste se nebo se zaregistrujte k odeslání komentářů

ahoj, nedávno jsem objevil hepatitidu B (ikterickou formou, jak jsem to pochopil) výsledky krevní zkoušky. se analýza ELISA HBsAg (pozitivní) je dále vyrobena serology lékař řekl, že k pochopení je, cirhóza, nebo ne, nebo něco podobného, ​​že jsem to neměl věnovat pozornost poté, co lékař říká, že neexistuje žádný cirhóza. Po provedení PCR (kvalitativních) testů se ukázalo, že nebylo zjištěno. stejná obecná analýza je v normě kromě přímého bilirubin je to 1,08 (norma od 2,1 do 5,1) můj dotaz je to, že mám hepatitidu nebo mám nosič? Měl bych předložit další testy k tomu, aby se k tomu přidal? Jsem také sportovním milencem a zvedám těžké bary apod. Cvičím 2-3 hodiny týdně 3 až 3 hodiny denně. mám přestat hrát sporty? a na úkor jídla bych již měl mít dietu číslo 5, která je chválena na internetu? Vím, že podle analýzy doktor sám mi řekne všechno a vysvětlí mi to, ale potřebuji další nezávislý názor. Díky předem za odpověď!

  • Přihlaste se nebo se zaregistrujte k odeslání komentářů

Znovu zkontrolovat VN v jiné laboratoři, pokud je negativní, interpretován jako nositel - dlouho zapomenout.

  • Přihlaste se nebo se zaregistrujte k odeslání komentářů
  • Přihlaste se nebo se zaregistrujte k odeslání komentářů

Dobrý den, Taková věc. Můj manžel několik let myslel, že má hepatitidu C, a teď se rozhodli, že budou léčeni indickými drogami a začnou zkoušet. Pak to všechno začalo. Fibroscan vykazoval stupeň fibrózy 0-1, poté přešel na genotyp a analýza byla negativní. To znamená, že se ukázalo, že neexistuje hepatitida C, ale je to hepatitida B. To je vlastně otázka, vzdala jsem se analýzy ženské konzultace, mám negativní analýzu, ale proč jsem ji nezískala? Stává se taková věc vůbec, že ​​ve skutečnosti není hepatitida C a hepatitida B je identifikována? A jak s ní léčit? Existuje taková terapie jako u hepatitidy C?

  • Přihlaste se nebo se zaregistrujte k odeslání komentářů

Jak je diagnostikována HBV? Jaká je virová zátěž a byla vůbec nějaká PCR s HBV DNA?

  • Přihlaste se nebo se zaregistrujte k odeslání komentářů

Nevím. Jednoduše lékař v nemocnici infekčních nemocí říkal, že tomu tak je. A to možná existuje gep D
Hep B odhalil nějaký marker, neudělal PCR

  • Přihlaste se nebo se zaregistrujte k odeslání komentářů

Tak to udělejte, stojí za to penny. Rubel 600 v Invitro je stejný.

  • Přihlaste se nebo se zaregistrujte k odeslání komentářů

Značka může být špatně?

  • Přihlaste se nebo se zaregistrujte k odeslání komentářů

Možná.
Chcete-li zjistit, bylo nebo nebyla nebo je nyní hepatitida B, kterou musíte projít:
1. HBsAg
2. protilátky proti HBsAg
3. protilátky proti HBcorAg
4. PCR DNA HBV.

  • Přihlaste se nebo se zaregistrujte k odeslání komentářů

Děkuji. Budeme brát

  • Přihlaste se nebo se zaregistrujte k odeslání komentářů
  • Přihlaste se nebo se zaregistrujte k odeslání komentářů

Dobrý den, Ilya! Máte zájem o tuto otázku: celková anti-HBc analýza může být negativní, pokud jeden, dva nebo všechny tyto testy: Anti-HBc IgM, Anti-HBc IgG, Anti-HBe pozitivní? (Na tuto odpověď prosím, správně jsem formuloval tu otázku)

  • Přihlaste se nebo se zaregistrujte k odeslání komentářů

V určitém okamžiku ano.

  • Přihlaste se nebo se zaregistrujte k odeslání komentářů

Děkuji. Ale pouze pokud je HBsAg také pozitivní, je to správné?

  • Přihlaste se nebo se zaregistrujte k odeslání komentářů
  • Přihlaste se nebo se zaregistrujte k odeslání komentářů

No, pokud jsem správně pochopil, celkový počet anti-HBc může být negativní pouze v jediném případě: pokud je HBsAg nutně pozitivní a Anti-HBe je negativní nebo pozitivní. To znamená, že i když je anti-HBe pozitivní, měl by být pozitivní také HBsAg. Stručně řečeno, HBsAg v jakékoliv možnosti by měl být pozitivní. Mám pravdu?

  • Přihlaste se nebo se zaregistrujte k odeslání komentářů

Ano, a PCR v tomto období bude také pozitivní. Vzhledem k tomu, že vzhledem k ceně testu v průměru doporučuji, abych se soustředil na PCR bez obtěžování serologie.

  • Přihlaste se nebo se zaregistrujte k odeslání komentářů

Jak ano. Přítomnost třístupňového očkování nezabránila dítě (ve FOX) před infekcí HBV. A všude se říká, že je to zaručená ochrana. Nebo ve skutečnosti v jejich případě došlo k infekci před očkováním.

  • Přihlaste se nebo se zaregistrujte k odeslání komentářů

A všude se říká, že je to zaručená ochrana. Zde psali to? Stejně jako u jakékoli vakcíny budou lidé, kteří netvoří nebo nezachovávají dlouhé ochranné tituly. A přesto - očkování jsou jiné - stane se to GlaxoSmithKline a někdy Zelenograd ul. Designer Guskova, 3, s. 1.

  • Přihlaste se nebo se zaregistrujte k odeslání komentářů

Je zřejmé, že existují vždy výjimky, bohužel. Ve většině případů ale chrání před nemocemi.
Ilya, a můžete také položit otázku, nenalezl téma HBV. Může tento virus být přenášen vodou? Není chlorovaný, ale obyčejný, který proudí z kohoutku, například při umývání dítěte, pokud náhle na rukách dochází k poškrábání, zbývají z nich krev. Když přijedete do kontaktu s vodou, existuje hrozba? Současně je obličej celého těla dítěte (mytí obličeje a mytí genitálií). Dodávám, že dítě je očkované třikrát (Kombiotech, Kombirotekh a Engeriks). Děkuji za vaši práci.

  • Přihlaste se nebo se zaregistrujte k odeslání komentářů

Ve většině případů ale chrání před nemocemi. Ano.
Může tento virus být přenášen vodou? Teoreticky ano, ale krev nabarví vodu v nejmenších množstvích a stěží by se neměla považovat za žádnou jinou možnost jako realistickou. Stručně řečeno, pokud by člověk s HBV byl vyhozen, spojený s granáty, ve vodní věži vaší vesnice, mohlo by to být riziko. Nic mnohem realističtějšího, nemyslím si.

  • Přihlaste se nebo se zaregistrujte k odeslání komentářů

Ilya, díky za rozšířenou odpověď. A pokud je vše stejné, ale o osobě s HBV. Koneckonců, virus HBV je mnohem životaschopnější..

  • Přihlaste se nebo se zaregistrujte k odeslání komentářů

Takže to bylo nad HBV. V souvislosti s HCV a HIV není nic co diskutovat - v žádném případě.

  • Přihlaste se nebo se zaregistrujte k odeslání komentářů

Oh, moc vám děkuji, zdánlivě jste jen zaplombili, napsal HCV. Díky znovu. ).

12 týdnů před lékem proti hepatitidě C

Hodnocení léčby hepatitidy B

Je možné vyléčit hepatitidu B? - Ne. Ale může být udržen pod kontrolou a pak to nebude hrozbou pro život!

Hepatitida B je nevyléčitelné chronické celoživotní onemocnění. Průběh onemocnění není doprovázen závažnými příznaky. Nemůžete po mnoho let počítat s tím, že máte virus a detekujete ho pouze v případě, že jste omylem prověřili. Někdy s dlouhou nemocí může docházet k bolesti kloubů, únavě, snížení výkonu, nespavosti. Pacienti často stěžují na závažnost v pravém hypochondriu.

Pro diagnostiku chronické virové hepatitidy B stačí jeden marker - HBsAg je pozitivní. Obvykle se provádí při jakékoli léčbě v léčebném zařízení, například při přípravě na operaci, těhotenství, IVF apod. Tento indikátor znamená, že játra má virus hepatitidy B. Zůstane tam navždy.

Nicméně to neznamená, že s virem nelze dělat nic a že nezvratné změny jater (cirhóza a primární rakovina jater) jsou nevyhnutelné. Virální hepatitida B je kontrolovaná nemoc, pak pokud ho udržujete pod kontrolou, můžete žít dlouhou životnost normální zdravou játrou. Navíc, Virové hepatitidě B se nemusí vždy léčit antivirovými léky!

Pokud je virus poprvé detekován, musíte absolvovat úplné vyšetření s cílem získat úplné informace o viru a stavu jater. Virologické markery hepatitidy B může určit aktivitu a agresivitu viru, přítomnost mutací v jeho rezistenci na léky, vypočítat množství viru v krvi, určit jeho genotyp.

Kromě toho je velmi důležité provést analýzu hepatitidy D, která může vstoupit do těla virem B. Tento virus je velmi agresivní a rychle způsobuje fibrózu v játrech s výsledkem v cirhóze. Léčba viru hepatitidy D se okamžitě přidělí, pokud se zjistí - interferonovými přípravky.

Játra jsou hodnocena různými metodami: Ultrazvuk, biochemické ukazatele, elastometrie (FibroMax, FibroTest) - stupeň hepatické fibrózy na stupnici METAVIR - F0 zdravá játra, cirhóza F4.

V závislosti na výsledcích tohoto průzkumu, různá řešení:

pokud je virus neaktivní a nepředstavuje ohrožení života, játra jsou v dobrém stavu, pak antivirové léčení NESTAVUJE;

pokud je virus aktivní a játra jsou již nakaženy tímto virem, musí lékař předepsat antivirová léčiva, aby zastavil ničivé procesy v játrech a obnovil zdravý stav.

Ve všech případech by měl být pacient informován o tom, jak kontrolovat virovou hepatitidu po celý život. Hlavními parametry kontroly je stav jater podle elastometrie (FibroTest, FibroMax) - to je stupeň fibrózy, stejně jako aktivita viru - jeho množství v krvi. Doporučuje se, aby byl pod dohledem kvalifikovaného hepatologa, který může provést správná rozhodnutí včas, pokud se situace změní.

Bohužel pro virovou hepatitidu B neexistuje jediný standard léčby a rozhodnutí o jeho jmenování. To je důvod, proč je tak důležité vyšetřit včas a konzultovat specialisty, který může léčit virovou hepatitidu B.

Jak zacházet s hepatitidou B?

Účel léčby hepatitidy B

Úplné odstranění viru hepatitidy B z těla je nemožné, protože DNA viru je zakotvena v hostitelském genomu. Současně virus není vždy nebezpečný a nevyžaduje vždy léčbu. Léčba je nutná pouze v případě, že je virus aktivní a změny v játrech vedou k cirhóze.

Cílem léčby s chronickou hepatitidou B (CHB) je zabránit progresi onemocnění k cirhóze, čímž se zlepší kvalita života a očekávaná délka života.

V přítomnosti cirhózy je cílem léčby prevence dekompenzace cirhózy a vývoje konečného poškození jater, primární rakoviny jater a úmrtí.

Tento cíl lze dosáhnout trvalým potlačením replikace HBV. Paralelní potlačení virové replikace a snížení zánětlivého procesu v játrech snižuje riziko vzniku jaterní cirhózy a rakoviny jater.

Léčebné režimy a antivirotika pro léčbu CHB

Neexistuje jednotná standardní léčba viru hepatitidy B. Rozhodování se provádí individuálně v závislosti na virologických indikátorech a stupni poškození jater.

V současnosti existují dvě různé strategie léčby: použití interferonů-alfa, včetně pegylovaných nebo nukleosidových / nukleotidových analogů (AN).

Analýzy nukleosidů: lamivudin, telbivudin, entekavir.

Analogy nukleotidů: adefovir a tenofovir.

Výhodou léčby interferonem je, že průběh léčby je omezen a je 1 rok. Navíc rezistence viru na interferon se nevyvíjí a persistentní virologická reakce přetrvává dlouho po ukončení léčby. Vírus je také možné zcela odstranit tvorbou imunity (tvorba anti-HBsAg), i když se to objevuje v přibližně 20-30% případů.

Současným významným nedostatkem této taktiky jsou závažné vedlejší účinky, stejně jako potřeba subkutánní injekce, která významně snižuje pacientovu toleranci a motivaci k léčbě.

Interferon léky jsou kontraindikovány u dekompenzované cirhózy, způsobené HBV infekce, autoimunitní onemocnění a u pacientů s nekontrolovanou těžkou depresí a psychóz v průběhu těhotenství.

Entecavir a tenofovir mají silnou antivirovou vlastnost a vyznačují se vysokou genetickou bariérou k rozvoji rezistence. Jejich dlouhodobé použití nezpůsobuje, že by virus vyvinul rezistenci k léčbě. Proto mohou být spolehlivě použity jako monoterapie pro první řadu.

Lamivudin, telbivudin a adefovir doporučuje se používat k léčbě CHB pouze tehdy, je-li nepřístupná k silnějšímu AN nebo pokud se vyvine intolerance k účinnějším lékům.

Lamivudin je levný lék, ale prodloužená monoterapie je často doprovázena mutací viru a rozvojem rezistence. Adefovir je méně účinný a dražší než tenofovir. Odolnost vůči němu dochází častěji.

Telbivudin - silný inhibitor replikace HBV, ale rychle vyvíjí rezistence u pacientů s vyšší výchozí úrovní hladin HBV DNA nebo HBV DNA stanovena za 6 měsíců. léčbě. Incidence rezistence na telbivudin je relativně nízká u pacientů s nízkou základní viremií (

1.Dodávka v Moskvě: 2-3 hodiny

Jsme zodpovědní za úspěch vaší terapie. Pokud vyčerpáte pilulky, dodáme nové balení bez prodlení a nebudete muset terapii přerušit.

2.Stop bez příplatků a skrytých poplatků

Webovou stránku nevystavujeme za příliš nízké ceny, abychom přilákali zákazníky. Nemáme žádné další platby za přepravu a takové triky. Cena uvedená na webu zůstává nezměněna.

3. Léky léčí hepatitidu C

Ano, nemáme největší sortiment. Ale kvůli kvalitě a účinnosti každého léku, který nám byl předložen, zaručujeme. Nezveřejňujeme recenze napsané pro uhlík. Můžete se vždy zeptat na kontakty našich bývalých klientů (těch, kteří to nevadí) prakticky z jakéhokoli města Ruské federace nebo SNS - žádní herci nemohou sdělit emoce vyléčených lidí. To pochopíte tím, že mluvíte.

mama.tomsk.ru

Webové stránky pro maminky, táty a děti!

Hledání lidí s chronickou hepatitidou B

  • Přejít na stránku:

Re: Chronická hepatitida B.

Vaše zpráva marfa 11. listopadu 2011

Re: Chronická hepatitida B.

Vaše zpráva ksybra 11. listopadu 2011

Re: Chronická hepatitida B.

Vaše zpráva marfa »11. listopadu 2011

Re: Chronická hepatitida B.

Vaše zpráva Atrakce »11. listopadu 2011

Re: Chronická hepatitida B.

Vaše zpráva marfa »11 listopad 2011, 23:38

Re: Chronická hepatitida B.

Vaše zpráva Atrakce 11 listopad 2011, 11:47

Re: Chronická hepatitida B.

Vaše zpráva Artemis »12. listopadu 2011, 00:00

Re: Chronická hepatitida B.

Vaše zpráva Yurcha »12 listopad 2011, 00:01

Re: Chronická hepatitida B.

Vaše zpráva Lisenysh 13. listopadu 2011

Re: Chronická hepatitida B.

Vaše zpráva ViVa 13. listopadu 2011

Re: Chronická hepatitida B.

Vaše zpráva marfa 13. listopadu 2011

Re: Chronická hepatitida B.

Vaše zpráva MakSimKa 13. listopadu 2011

Re: Chronická hepatitida B.

Vaše zpráva Lisenysh 13. listopadu 2011

Re: Chronická hepatitida B.

Vaše zpráva docSerge 13. listopadu 2011

Re: Chronická hepatitida B.

Vaše zpráva ksybra »15 listopad 2011, 12:28

Re: Chronická hepatitida B.

Vaše zpráva Lisha 15. listopadu 2011

Re: Chronická hepatitida B.

Vaše zpráva Lisenysh 15. listopadu 2011

Re: Chronická hepatitida B.

Vaše zpráva ksybra »15 listopad 2011, 18:28

Re: Chronická hepatitida B.

Vaše zpráva podsolnuh »27. prosinec 2011, 14:23 hod

MirTesen

V zdravém těle, zdravé mysli!

hepatitida B. Jak žít?

Dokonce ani nevím, jak začít. nedávno jsem se dozvěděla, že můj budoucí hepatitida B. jsem vždycky sledoval sebe a pak takovou zradu milovaného muže, náhodou jeho matka blábolila. můj život ztratil svůj význam. Obávám se, že půjdu vzít testy, protože nevím, co se mi stane, obávám se, že si položím ruce na sebe. Nevím, jak říct matce, že není očkována, ale používáme manikúru. jak žít? v neustálé obavě od někoho, kdo by nakazil. pokud nejste očkováni, požádejte o očkování, nemusíte být bezstarostní jako já, v době, kdy jste to vzdal. Myslel jsem, že mi bylo 30 let, že jsem partnera znal. ale ukázalo se to takhle.

Hepatitida - diskuze na fóru

Pravděpodobně jste slyšeli, že hepatitida je nějak spojena s "žloutenkou" a játry. A víte, že toto onemocnění je mnohem snadnější varovat než léčit?

Každý dvacátý Rus je nosičem jedné z forem hepatitidy (zánět jater). Nicméně je to teoreticky, ale ve skutečnosti je toto číslo mnohem větší kvůli velkému počtu neregistrovaných případů. A nemyslete si, že je to osud alkoholiků. Věřte mi, že to není daleko! A co je důležitější, je snadnější se vyhnout hepatitidě než léčit. Pravidla hygieny a přiměřená opatření snižují riziko infekce desítkykrát. Někdy je pro to jen dost kondom. To se týká především virů. B a C, které na rozdíl od zapalovače A a E nejsou přenášeny tzv. Enterální cestou (přes potravu a vodu). Mohou se infikovat buď krví, nebo sexuálním způsobem.

Secret Media

Ostrý úbytek váhy, nevyvážená strava, léky a alkohol způsobují, že játra pracují se zvýšeným napětím. Mnoho lidí infikovaných virem hepatitidy B, C a D, G to ani neví. A pro druhé jsou zdrojem infekce!

Znaky Chronická hepatitida B může být malátnost, únava a potíže při plnění před běžného výkonu. Nestálost příznaků této nemoci a její podobnost s zažívací potíže: nevolnost, bolesti břicha, průjem a svalů - mnoho jsou matoucí.

Hlavními kritérii pro diagnózu jsou klinické a laboratorní ukazatele markerů viru hepatitidy a krevní test biochemie.

Hepatologovi!

Po nejmenším pochybnosti se obraťte na hepatologa a proveďte průzkum. Mimochodem, existuje důvod k optimismu! Játra jsou jedinečným orgánem, který má schopnost samo-hojit a zachovat funkce. Zničte to nenahraditelně těžko.

Hepatitida A

Způsoby infekce. K infekci dochází špatně kvalitními potravinami a vodou. Virus se šíří přes tělo a usadí se v játrech. Sexuálně přenos není přenášen.

Symptomy. Slabost, bolest hlavy, únava, bolest svalů. Nevolnost, průjem. Močí ztmavne, výkaly se změní barvou. Když se žloutenka objeví, stav se zlepší.

Léčba. Detoxikační terapie a použití hepatoprotektorů. Po ošetření je přísná strava. Zákaz alkoholu, který působí na játra jako jed. Očkování, hygienická pravidla a další tipy. Vakcíny jako Havriks, Avaksim a Twinrichs jsou podávány podle zvláštního režimu. Opakované očkování po 6 měsících. Imunita přetrvává asi 10 let.

Hepatitida B

Způsoby infekce. Přenáší se krví a pohlavním stykem. Krev přenáší virus po celém těle. Začíná reprodukovat v játrech.

Symptomy. Doba inkubace je od 6 týdnů do 6 měsíců. Slabost, nevolnost, bolest břicha, svaly, klouby, stolice. Dokonce i při výskytu žloutenky se zdravotní stav nezlepšuje.

Léčba. Dlouhodobá detoxikační léčba v nemocnici. Často jde do chronické formy a zůstává v těle po celý život. Očkování, hygienická pravidla a další tipy. Imunizace ve třech fázích. Nouzové očkování bezprostředně po sexuálním styku s pacientem. První vakcína by měla být podána nejpozději do 14 dnů.

Hepatitida C

Způsoby infekce. Vstupuje do těla krví, ale stále není známo, zda se vysílá sexuálně nebo ne. To je nebezpečné až do smrtelného výsledku.

Symptomy. Slabost, snížená chuť k jídlu, nevolnost. Její ikterická doba může být nepřítomná nebo málo výrazná. Nejčastějším příznakem je asymptomatický vývoj.

Léčba. 20% pacientů je vytvrzováno nezávisle. V chronické formě existuje riziko cirhózy jater. Dlouhodobá léčba je pod kontrolou hepatologa. Očkování, hygienická pravidla a další tipy. Očkování ještě neexistuje, je ve vývoji. Pokud máte příležitostné sexuální styky, použijte kondomy.

Hepatitida D

Způsoby infekce. "Společenská nemocnice." Nemůže být nemocné nezávislou formou hepatitidy D.

Symptomy. Infekce může nastat pouze na pozadí hepatitidy B.

Léčba. Základní terapie v nemocnici. Pravděpodobně jak obnovení, tak přechod k chronické formě. Očkování, hygienická pravidla a další tipy. Vakcíny typu Euwax B a Engerix B. Při užívání léků a sledování režimu je možné obnovení.

Hepatitida E

Způsoby infekce. Dochází k němu, když nedojde k dodržování pravidel osobní hygieny a nedostatečné čištění vody.

Symptomy. To je velmi podobné hepatitidě A, ale začíná postupně a postupuje se pomaleji.

Léčba. Samotné tělo se bez léčby může zbavit viru. Obnova se vyskytne po 1-1,5 měsících. Očkování, hygienická pravidla a další tipy. Dodržujte hygienická pravidla: mé ruce před jídlem, nepijte vodu z kohoutku. Očkování, stejně jako u hepatitidy A.

Hepatitida G

Způsoby infekce. Podobně jako u C, ale méně nebezpečná. Přenáší se přes krev a během sexuálního styku.

Symptomy. Žádné. Někdy zvýšená slabost. Nejspolehlivější diagnóza: krevní test protilátek a biochemie.

Léčba. Interferon-alfa zabraňuje infekci nových jaterních buněk. Kontrola analýzy krve. Očkování, hygienická pravidla a další tipy. Ztuhlé, posilují imunitu, dýchají čerstvý vzduch a ne tabákový kouř. Používejte kondomy.

Fórum:

  • Přihlaste se nebo se zaregistrujte k odeslání komentářů

4 hodnocení (průměr 3.5 z 5)

Komentáře

Mám jednu otázku. Krevní testy na markery hepatitidy. Výsledek analýza ukázala přítomnost krve v australském antigenu, tj. hepatitidy B. Lékař poslal k opětovnému opravném krvi. Reanalysis již ukázaly negativní výsledek. Po dvou nebo třech letech, se situace opakuje, tj na další vyšetření musel darovat krev na hepatitidu a analýza znovu vykázaly pozitivní výsledek na přítomnost HCV antigenu nebo B. znovu, když znovu opakovat výsledek analýzy negativní, to znamená, žádný antigen.

Co to může být? Mám-li chronický virus hepatitidy B nebo ne?

Všechny uvedené typy hepatitidy jsou infekční druhy. Stále existují neinfekční hepatitidy, které jsou důsledkem prodlouženého účinku jakýchkoli toxických látek nebo komplikací akutní hepatitidy, které se přeměňují na chronickou formu. Tato chronická aktivní hepatitida a chronická perzistující hepatitida. Diagnostiku provádí pouze lékař a léčba.

Mira28! Mohl byste odpovědět na mou otázku, uvedenou výše, ohledně nepochopitelné situace s markery hepatitidy. Jenom mám strach, že budu nakaždět někoho.

Pokud je hepatitida B, pak nikam nepůjde. Ve vašem případě se mi zdá, že laboratoř, v níž byly testy dány, tedy její hodnocení, je důležité. V některých diagnostických centrech se provádějí bezohledné testy (ukládání činidel). Proto stojí za to udělat analýzu pro testování ve dvou různých laboratořích s dobrou pověstí. Pokud je výsledek pozitivní, pak stojí za to obrátit se na dobrý gastroenterolog a vyšetřit jaterní funkci.

Má přítelkyně má hepatitidu, opravdu nevím jak. Komunikujeme po celou dobu a často navštěvujeme. Neměla v nemocnici. Znamená to, že nemá infekční hepatitidu? Kdyby nedošlo k hospitalizaci, mohu ji od ní dostat?

Lyudmila! To je pravděpodobné, že hepatitidou C se přenáší výhradně sexuálně a skrze krev (krevní transfuze, zubní péče, atd.) Tak, že můžete snadno komunikovat s osobou bez obav z nákazy. A nedostanete žloutenku - formu hepatitidy, přenášené prostřednictvím špatné kvality vody a jídla, musíte si před jídlem umýt ruce.

Nechci riskovat, že kdybych byl tebou. Dokonce i když se můžete infikovat pouze krví, stále existuje šance. Ať už to nestačí, že někde v něm může zuby krvácet a pije z vašeho poháru.

Děkuji, Texasu! Nemá krvácení. Moc jste mě uklidnili. Když jsem v mládí trpěl žloutenkou, šel jsem na infekční onemocnění téměř dva měsíce. Z tohoto důvodu mě překvapilo.

Z naší místní klinice šel domů sestru a je zdarma očkování proti hepatitidě B. Využil jsem této příležitosti a osvobodit se k tomu, že opět nebude starat o možnosti infekce. Očkování se provádí ve třech stupních, tj. třikrát s intervalem přibližně šesti měsíců. Zdá se, že problém šíření hepatitidy je vážný, protože stát začal pro nás projevovat takový zájem.

Samozřejmě, to je vážný problém. Nyní existuje více případů této nemoci, která je nebezpečná kvůli důsledkům pro tělo a komplikacím. Tyto očkování ošetřete pouze opatrně.

Proč s opatrností? Bála jsem se! Co se může stát po očkování? Od posledního uplynulo tři roky.

Hepatitida B Určitě chráněna, ale jiné typy hepatitidy, by měly být chráněny prostřednictvím stravy, dobrá hygiena, preventivní léčba Hepatoprotektory atd

Hepatitida B je infekční onemocnění, které postihuje játra a je výsledkem virové infekce. Jeho příznaky jsou mírné, trvají několik týdnů a závažné - trvají více než šest měsíců. Hepatitida B může být akutní nebo chronická.

Akutní hepatitida B je onemocnění, které trvá obvykle šest měsíců.

Chronická hepatitida B je trvalý dlouhodobý stav, kdy virem hepatitidy B zůstává v těle po dobu delší než 6 měsíců.

Příznaky akutní hepatitidy B mohou zahrnovat horečku, slabost, ztráta chuti k jídlu, nevolnost, zvracení, bolesti břicha, tmavá moč, bolesti kloubů, žlutou barvu kůže a další.

Na rozdíl od oficiálního počtu registrovaných případů hepatitidy B je skutečný počet infikovaných osob mnohem vyšší. Mnoho lidí nemá žádné známky této nemoci, nevědí, že jsou infikováni, nevyhledejte lékařskou pomoc.

Hepatitida B se přenáší prostřednictvím tělních tekutin, jako je krev, spermie a mnoho dalšího. Infekce se může objevit při narození, sex s nakaženým partnerem, sdílení jehel a stříkaček, sdílení holicích strojků a kartáčky na zuby, přímým kontaktem s krví nakažené osoby, a tak dále.. I když někdo může stát obětí této choroby, v některých případech riziko je čím dál je vysoká.

Takové případy zahrnují:

- přítomnost několika sexuálních partnerů,

- injekční užívání drog,

- soužití s ​​těmi, kteří jsou infikováni hepatitidou B,

- narození dětí z infikovaných matek.

Nejlepší způsob, jak zabránit hepatitidě B je očkování. Je to bezpečné a účinné. Série několika dávek stimuluje přirozený imunitní systém člověka. Tělo produkuje protilátky, které ho chrání před viry. Tyto protilátky jsou uloženy v těle a bojují s infekcí, pokud je člověk vystaven.


Související Články Hepatitida