Fórum hepatitidy

Share Tweet Pin it

Sdílení znalostí, komunikace a podpora pro lidi s hepatitidou

je někdo v Nižním Novgorodě?

je někdo v Nižním Novgorodě?

Vaše zpráva lera84 »08 dubna 2015 12:42

Re: Je někdo v Nižním Novgorodě?

Vaše zpráva wwinter 08 srpna 2015 18:21

Re: Je někdo v Nižním Novgorodě?

Vaše zpráva Nové »29. srpna 2015 21:14

Re: Je někdo v Nižním Novgorodě?

Vaše zpráva Catherine 777 »10. ledna 2016 20:36

Re: Je někdo v Nižním Novgorodě?

Vaše zpráva titanu »11. ledna 2016 01:08

Re: Je někdo v Nižním Novgorodě?

Vaše zpráva titanu »11. ledna 2016 01:13

Re: Je někdo v Nižním Novgorodě?

Vaše zpráva titanu »11. ledna 2016 01:17

Re: Je někdo v Nižním Novgorodě?

Vaše zpráva Natalia A »01 únor 2016 20:12

Re: Je někdo v Nižním Novgorodě?

Vaše zpráva Gosha »01 únor 2016 20:23

Re: Je někdo v Nižním Novgorodě?

Vaše zpráva Natalia A »01 únor 2016 20:32

Re: Je někdo v Nižním Novgorodě?

Vaše zpráva wargus »02 února 2016 18:00

Re: Je někdo v Nižním Novgorodě?

Vaše zpráva LEXA »02 Feb 2016 18:29

Re: Je někdo v Nižním Novgorodě?

Vaše zpráva Lyudok »02 Feb 2016 21:33

Re: Je někdo v Nižním Novgorodě?

Vaše zpráva Natalia A »02 Feb 2016 22:51

Re: Je někdo v Nižním Novgorodě?

Vaše zpráva Lyudok »03 Feb 2016 07:11

Recenze ohledně hepatologů v Nižním Novgorodu

  • Provádí schůzku na klinice "Zdraví" na
    Nizhny Novgorod, okres Avtozavodsky, Yanki-Kupaly 38
  • Provádí schůzku na klinice "Alexandrie Malaya Pokrovskaya 2a" na adrese
    Nizhny Novgorod, okres Nižný Novgorod, st. Malaya Pokrovskaya 2A
  • Provádí schůzku na klinice "Síť lékařských kliniky Tonus, st. Izhorská "na
    Nizhny Novgorod, Sovetskiy, ul. Izhorská, dům 50
  • Provádí schůzku na klinice "Alexandrie Gagarin, 50" na
    Nizhny Novgorod, okres Sovetskiy, Gagarin Ave.50

Poslední recenze

  • Paul
  • 2018-04-18

Zpětná vazba o Tyabině Eleně Vladimirovna

Dobře prošla recepcí. Všechno bylo v pořádku, v pohodě. Dobrý doktor. Měl jsem rád lékaře.

  • Elena
  • 2018-04-13

Zpětná vazba na Sobolevskaya Oksana Lvovna

Doktor měl rád. Oksana Lvovna vysvětlila všechno jasně, vše je k dispozici. Velmi přátelská žena a velmi profesionální, to může být vidět hned.

  • Nikita
  • 2018-03-01

Zpětná vazba na Irina Andreevna Otmakhova

Všechno je dobré. Informace, které byly potřebné, jsem dostal všechno. Moc se mi líbilo. Všechno bylo dostupné a srozumitelné.

  • Vadim
  • 2018-02-23

Zpětná vazba o Tyabině Eleně Vladimirovna

Všechno bylo v pořádku. Doktor dělal vše, co bylo nutné. Pomohla nám.

  • Alexey
  • 2018-02-13

Zpětná vazba na Maria Vladimirovna Shkarina

Moc se mi líbilo. Lékař mi všechno vysvětlil, s tím, co jsem žádala, pomohla mi, předepsal léčbu. Moc se mi líbilo, budu s ní i nadále spolupracovat.

  • Irina
  • 2018-02-02

Zpětná vazba o Tyabině Eleně Vladimirovna

Recepci se mi líbil. Doktor je velmi kompetentní a profesionální. Dala mi doporučení. Byla jsem spokojená s návštěvou a servisem.

  • Lyudmila
  • 2018-02-01

Zpětná vazba o Tyabině Eleně Vladimirovna

Skvělý doktor, dobrý ve všem, velmi přátelský a kvalifikovaný. Jsem spokojen s kvalitou recepce.

  • Inna
  • 2018-01-25

Zpětná vazba o Tyabině Eleně Vladimirovna

Velmi dobrý doktor. Neexistují žádné stížnosti. Pouze to bude pozorováno.

  • Eugene
  • 2018-01-16

Zpětná vazba o Tyabině Eleně Vladimirovna

Doktor je dobrý. Pečlivě zkontroloval dítě, napsal předpis. Dítě bylo příjemné.

  • Alexander
  • 2017-11-29

Zpětná vazba na Maria Vladimirovna Shkarina

Osobně se mi líbilo všechno! Komunikuje dobře, vysvětluje vše oblíbeným způsobem, srozumitelně pro můj věk, vydává doporučení, tištěné, protože není vše zapamatováno ze slov.

Hepatolog v Nižním Novgorodu: primární jmenování a konzultace lékaře

Informace jsou k dispozici na 9 vhodných zdravotních střediscích. Hepatologist - ceny a recenze. Srovnávací tabulka lékařských center v Nižním Novgorodu, kde je oddělení hepatologie a lékař hepatologa.

  • Sada sloupců:
  • Adresy a telefony
  • Informace
  • Ceník
  • Přizpůsobení

Hepatolog je specialistou, jehož kompetence zahrnuje diagnostiku a léčbu onemocnění jater a žlučovodů. Vzhledem k tomu, že onemocnění jater se často prodlužuje, léčba tohoto orgánu je dlouhý a časově náročný proces. Je třeba si uvědomit, že úloha jater pro lidské tělo je dostatečně důležitá, a proto jakékoli porušení jeho normálního fungování může být pro život životně nebezpečné. Dobrý hepatologist pomůže nejen diagnostikovat jakoukoli odchylku ve fungování jater, čímž odhalí onemocnění v počáteční fázi, ale také správně zvolí metody prevence a léčby, které přispívají k další rehabilitaci.

Najděte hepatologa v Nižním Novgorodu s pomocí našeho portálu. Na svých stranách se shromažďují nejdůležitější a nejdůležitější informace o zdravotnických střediscích v Nižním Novgorodu, kde lékaři dostávají. Tabulky jasně ukazují ceny pro konzultaci s hepatologistou a hlavní diagnostické postupy, které může předepisovat.

Co léčí hepatologa?

Klinika onemocnění jater je docela různorodá. Jestliže pacient má nějaké abnormality ve funkci jater, nutně by se měli obrátit na katedře hepatologie žádné velké zdravotní středisko, kde mohou získat nejlepší rady hepatologem být testovány a obdržet plnou léčebnou kúru pro existující onemocnění.

Jak je hepatolog v Nižním Novgorodu?

Návštěva hepatologa by měla být připravena předem. Za prvé, před přijetím byste měli sprchu a oblékat se v čistém oblečení. Za druhé, snažte se jíst 6-8 hodin, než se s lékařem setkáte. Za třetí, v případě potřeby provedeme studii jater a dalších orgánů břišní dutiny. Při příjmu hepatologovi je nutné se objevit se všemi výsledky analýz a dalších provedených výzkumů na rukou.

Během přijetí by měl hepatolog slyšet povahu stížností pacienta a požádat jej o příznaky průběhu onemocnění. Také lékař shromažďuje informace o způsobu života pacienta, genetickou predispozicí k určitému onemocnění, a pak začne obecnou kontrolu a už je na své základně je diagnostikována za předpokladu, poradenství a jmenoval nejlepší průběh léčby.

Metody diagnostiky v hepatologii

Pro zlepšení účinnosti léčby a přesnosti diagnostiky v hepatologii se používají moderní diagnostické metody. Hlavní metody diagnostiky onemocnění jater jsou následující:

  • PCR testy.
  • Laboratorní diagnostika.
  • Ultrazvuk orgánů břišní dutiny.
  • Biopsie jater.
  • Počítačové a magnetické rezonanční zobrazování.
  • Fáze chromatického dvanácterního zvuku.

Obvykle hepatologové ve své práci používají integrovaný přístup, který jim umožňuje dosáhnout nejlepších výsledků.

Jaké postupy může jmenovat hepatolog?

Pro léčbu onemocnění jater je nezbytné především předložit základní testy: obecný test moči, celkový krevní test a biochemický krevní test. Kromě laboratorních studií může hepatolog předepisovat také metody ultrazvukového výzkumu, které jsou nezbytné pro přesnou diagnózu.

Pacientovi mohou být přiděleny další postupy, jejichž lékařský požadavek je vždy určen lékařem:

  • Biopsie jaterní jater.
  • CT orgánů břišní dutiny.
  • Elektroencefalografie.
  • Analýza obsahu stercobilinu ve stolici.
  • Ultrazvuk jater.
  • Analýza obsahu retikulocytů, erytrocytů v krvi.
  • Další konzultace potřebných specialistů (chirurg, onkolog).
  • Radiologické metody diagnostiky.
  • Magnetická rezonance, počítačová tomografie.
  • Analýza krve metodou PCR, atd.

Oddělení hepatologie je přítomno téměř v každém významném zdravotním středisku. Jeho specialisté poskytnou pacientům vysoce kvalifikovanou pomoc, zabrání vzniku onemocnění jaterních onemocnění. Pokud existují znepokojivé příznaky úzkosti, jako je dlouhodobý nedostatek chuti k jídlu, úbytek tělesné hmotnosti, zežloutnutí kůže a sliznic, nevolnost, horečka, měli byste okamžitě konzultovat s hepatologem.

Seznam nejlepších hepatologických lékařů k rychlému vstupu do Nižního Novgorodu

Otmakhova Irina Andreevna

Kandidát na lékařské vědy

Pracovní zkušenosti více než 21 let

Nizhny Novgorod, Malaya Pokrovskaya, 2A

Záznam Online Náklady na příjem 1500 rublů.

Specialista na léčbu peptického vředu žaludku a dvanáctníku, gastritidu, pankreatitidu, cholecystitidu, cholelitiázu, dysbiózu.

Sobolevskaya Oksana Lvovna

Hodnocení 5/5

Doktor lékařských věd

Pracovní zkušenosti více než 25 let

Nizhny Novgorod, Malaya Pokrovskaya, 2A

Záznam Online Náklady na příjem 1500 rublů.

Specialista na léčbu peptického vředu žaludku a dvanáctníku, gastritidu, pankreatitidu, cholecystitidu, cholelitiázu, dysbiózu.

Hryaeva Olga Lvovna

Hodnocení 5/5

Kandidát na lékařské vědy

Pracovní zkušenosti více než 33 let

Nizhny Novgorod, Malaya Pokrovskaya, 2A

Záznam Online Náklady na příjem 1500 rublů.

Specialista na léčbu peptického vředu žaludku a dvanáctníku, gastritidu, pankreatitidu, cholecystitidu, cholelitiázu, dysbiózu.

Skripacheva Maria Alexandrovna

Hodnocení 5/5

Kandidát na lékařské vědy

Pracovní zkušenosti více než 26 let

Nizhny Novgorod, Prospekt Gagarin, 50 let

Záznam Online Náklady na příjem 1500 rublů.

Specialista na léčbu peptického vředu žaludku a dvanáctníku, gastritidu, pankreatitidu, cholecystitidu, cholelitiázu, dysbiózu.

Malysheva Elena Borisovna

Hodnocení 4/5

Kandidát na lékařské vědy

Speciality: gastroenterolog, hepatolog, specialistka na infekční onemocnění, parazitolog

Nizhny Novgorod, Izhorská, dům 50

Záznam Online Náklady na přijetí 2000 rublů.

Specialista léčení žaludečních vředů a 12 duodenální vřed, gastritida, pankreatitida, zánět žlučníku, dysbacteriosis, nadýmání, kolitida, zácpa, ezofagitida, hepatitida, jaterní cirhózy a jiných chorob gastrointestinálního traktu. Diagnostiku a léčbu infekčních nemocí, včetně pertussis, encefalitida, spála, botulismu, tyfus, malárie, úplavice, atd Autor 200 tištěných vědeckých prací.

Otázka-odpověď

Dobrý den, nedávno jsem podal krevní test protilátek proti parazitům a našel pozitivní výsledek pro opisthorchiázu. Důležitá je také bolest v pravém hypochondriu a další související příznaky. Vím, že léčba této nemoci probíhá pod dohledem v nemocnici, protože je velmi toxická. Řekni mi, prosím, je to možné na základě Vaší nemocniční léčby? Děkuji.

V této situaci, měli byste se obrátit na GBUZ ale „infekčních nemocí v nemocnici №9», se zabývá problematikou péče o parazitárních invazí v souladu se schválenými postupy zdravotní péče u infekčních a parazitárních nemocí v oblasti Nižnij Novgorod.

Hlava. organizační a metodické oddělení I.Yu. Shchelina

Dobrý den! Můj otec se po průchodu MRI břišní dutiny doporučuje (napsáno ve stanovisku) konzultace hepatologa. Je možné jej předat ve Vaší instituci na povinné zdravotní pojištění? Potřebuji žádost o polikliniku?

Yana! Termín lze uskutečnit voláním: 434-17-64 nebo 415-75-11 od 08-00 do 15-00 v pracovních dnech týdne. Chcete-li poradit zdarma, je to povinné.

Hlava. organizační a metodické oddělení I.Yu. Shchelina

Dobrý den, pomoz mi! Jsem matkou mnoha dětí, výchovu dětí sama y mám hepatitidu C, nebo když jsem nekouřil, nepil.a nebyl závislý na drogách, šel jsem pro sport, jen můj manžel a já nejsou příliš štěstí s bývalým. Testy na bilirubin je obvykle dobré, a všichni ostatní je špatné požádán, aby vám směr není dané, s vysvětlením, že léčba komplexu a je podobný chemoterapie terapie, řekl, myslím, že z dětí, které máte jeden, ale věřím, že to zvládnu, a chci bojovat více.tem slyšel tam je nový lék sofosbuvir bez následků z Indie, zda si koupit to, jak zahájit léčbu, a zda mají nárok na dávky pro matky početných rodin? CRH Opravy s region Nižnij Novgorod nedává konkrétní odpovědi, pomoc.Hrista kvůli svým dětem.

Victoria! Od roku 2017, v souladu s řádem Nižnij Novgorod regionu ministerstva zdravotnictví z 13.03.2017 №414 «řádu na čekací listině pacientů trpících chronickou virovou hepatitidou a cirhózou jater pro antivirové terapie“ (dále jen - objednávce) potřebuje antivirové léčby jsou uvedeny v seznamu zdarma Očekávání po splnění předepsaného rozsahu průzkumu. Čekací seznam pacienti jsou dány rozhodnutím Komise na základě průzkumu, úplný seznam, který je nastaven podle pořadí. Další možností je získat zdarma léčbu chronické virové hepatitidy, včetně pro velké matky, podle našich údajů, ne. Doporučujeme, abyste se poradili s lékařem, specialistou na infekční onemocnění nebo obecné kliniky lékaře v komunitě (příloh), který se bude provádět průzkum poskytnuté pořadí a odkázat vás na konzultaci s poradním a diagnostické oddělení naší bolnitsy.Zapisatsya schůzku, volejte: 434-17-64 nebo 415-75-11 od 08:00 do 15:00 v pracovních dnech týdne. Volného konzultaci referral obyazatelno.Na recepci si můžete poradit se svým lékařem veškeré případné léčebný režim a zvolit optimální léčebný režim drog, s výhradou prodej v Ruské federaci.

Hlava. organizační a metodické oddělení I.Yu. Shchelina

Korochkina Olga Vladimirovna

Hlavní výzkumník v mezinárodních klinických studiích léčby hepatitidy. Zabývá se diagnostikou a léčbou chronické virové hepatitidy (B, C, D), onemocnění jater a žlučovodů, infekční patologie, imunosupresivní stavy.

Náklady na přijetí jsou 2000 rublů.

Korochkina Olga Vladimirovna. Recenze

Zveřejňujeme pouze zpětnou vazbu od lidí, kteří se prostřednictvím naší služby zaregistrovali u lékaře.

Recepce byla normální. Doktor mě pozorně poslouchal, předepsal léčbu. Řekla mi všechno a napsala mi, co potřebuje. Co je třeba vzít, jaké přípravy koupit. Neřekl bych, že cena odpovídá kvalitě, protože lékař rychle zaplatil jen málo času, stále jsem chtěl mluvit víc. Lékař mi řekl, že když projdu touto léčbou, pak než se k ní vrátím, napsal jsem, na jaký typ laboratoře se obrátit a prošel testy. V této laboratoři říkala, že jsou přesnější výsledky. Nemohu ohodnotit kliniku, o tom nic nevím. Jen jsem mluvil s lékařem.

Recepce proběhla dobře, přijel jsem dříve, doktor mě vzal dříve. Přijala mi přátelskou cestou, zeptala se mě všechno, co je to důvod, co mě bolí, co mě znepokojuje, vypadala, doktor mi okamžitě řekl, že já, jaká diagnóza okamžitě vidí onemocnění. Dívala se dobře na lehátka, doporučila mi na léčbu, předepsal léky na pivo a sledoval stravu, odpověděl na všechny moje otázky. Jediná věc, když jsem se znovu začala ptát lékaře, což mi není jasné, byla nervózní. Všechno šlo velmi rychle, myslela jsem si trochu víc, myslela jsem si, že mi doktor řekne víc, že ​​sám se musím ptát.

Jsem spokojená. Ale na chvíli lékař odpověděl nejednoznačně. Na stejnou otázku odpověděli nejprve: "Ano" a okamžitě "Ne". To je jediný okamžik, který mě zaujal, a tak se vše usadilo. A všechno bylo profesionální.

Prošel jsem pomocí diferenciální diagnostiky, abych mohl detekovat myelom v mém těle. Doktor měl dobré vyšetření, nemám žádné připomínky. Teď čekáme na výsledky.

Všechno je normální. Všechno je dobré. Jen velmi drahé. Recepce je drahá. A tak to bylo dobré. Je profesionální. Všechno bylo dobré. Řekla mi všechno. Moc se mi líbilo.

Dobrá, přátelská žena. Vysvětlil jsem vše, co mě znepokojovalo, zajímalo mě. Obecně platí, že vše je v pořádku, spokojená byla s recepcí.

Všechno je dobré. Byla dobrá recepce. A lékař je dobrý. Je zdvořilý. Všechny otázky jsou zodpovězeny správně a jasně. Nejsou žádné potíže.

Provedl diagnózu jícnu. Díky ní mohla najít škody na plášti a připravit si léčbu.

Doktor dělal pozitivní dojem. Recepce probíhala dobře, posílala mě doobsledování. Líbilo se mi všechno, doktor mi všechno vysvětlil, řekl mi, podíval se na to. Jsem spokojená s tím.

Měl jsem velmi dobrý příjem, moc se mi líbilo! Je zdvořilá, soucitná a okamžitě vidí, jak je doktor velmi gramotný!

Všechno je v pořádku, všechno je v pořádku. Klinika jako klinika, bez ozdůbek.

Profesionální lékař, od ní jsme dostali potřebné informace, všechny její otázky byly rozptýleny.

Olga Vladimirovna je velmi zdvořilý doktor, opravdu jsem se jí líbil.

Přihlásili jste se na schůzku s lékařem na našich webových stránkách? Zanechte svou zpětnou vazbu, zašleme ji po ověření.

Nejlepší hepatologové v Nižním Novgorodu

Chcete-li výsledky vylepšit, použijte vyhledávací formulář

Lékaři v kategorii: 6. Zobrazují výsledky od 1 do 6

Setkání s lékařem

Zkušenosti 21 let / doktor nejvyšší kategorie, kandidát lékařských věd

Recepční oblast: Gorkovská

Náklady na přijetí: 1500 rublů.

Specialista na léčbu peptického vředu žaludku a dvanáctníku, gastritidu, pankreatitidu, cholecystitidu, cholelitiázu, dysbiózu.

Setkání s lékařem

Zkušenosti 25 let / doktor nejvyšší kategorie, doktor lékařských věd

Recepční oblast: Gorkovská

Náklady na přijetí: 1500 rublů.

Specialista na léčbu peptického vředu žaludku a dvanáctníku, gastritidu, pankreatitidu, cholecystitidu, cholelitiázu, dysbiózu.

Setkání s lékařem

Recepční oblast: Avtozavodskaya

Náklady na přijetí: 1350 rublů.

Gastroenterolog, hepatolog, specialistka na infekční onemocnění. Léčí širokou škálu gastrointestinálních chorob, jako je žaludeční vřed a 12 tiperstnoj vředu, zánět žlučníku, pankreatitida, střevní dysbiózou, syndromu dráždivého tračníku, gastritidy, ezofagitida, nadýmání, zácpa.

Setkání s lékařem

Specializace: Gastroenterolog, hepatolog, infekční lékař, parazitolog

/ Doktor nejvyšší kategorie, kandidát lékařských věd

Recepční oblast: Gorkovská

Náklady na přijetí: 2000 rublů.

Specialista léčení žaludečních vředů a 12 duodenální vřed, gastritida, pankreatitida, zánět žlučníku, dysbacteriosis, nadýmání, kolitida, zácpa, ezofagitida, hepatitida, jaterní cirhózy a jiných chorob gastrointestinálního traktu. Diagnostiku a léčbu infekčních nemocí, včetně pertussis, encefalitida, spála, botulismu, tyfus, malárie, úplavice, atd Autor 200 tištěných vědeckých prací.

Ambulantní centrum pro transplantaci a hepatologii

V září 2011 bylo otevřeno ambulantní centrum pro transplantaci a hepatologii na základě Polikliniku č. 1 FBUZ POMC FMBA Rusko.

  • Vyšetření pacientů, kteří potřebují transplantaci jater, ledviny, zařazení do poradního seznamu.
  • Ambulantní léčba pacientů stojících na seznamu.
  • Ambulantní léčba pacientů po transplantaci orgánů.
  • Poradní příjem pacientů s difúzními a fokálními onemocněními jater.
  • Murtazalieva Marina Saidovna - Vedoucí Centra, Chirurg
  • Sivukhina Natalia Ivanovna - hepatolog, specialistka na infekční onemocnění
  • Sorokina Ksenia Alexandrovna - nefrolog
  • Ryabova Elena Nikolaevna - chirurg

Lékaři-hepatologové v Nižním Novgorodu

Specializuje se na gastroenterologické léčebné postupy. Více než 20 let léčí onemocnění trávicího traktu, konzultuje s dietetiky. Z odborného hlediska vám řekne pravidla výživy, pomůže vám vybrat si dietu a naplánovat plán hubnutí. Provádí vstup na klinice a doma dospělí a děti od pěti let.
Doktor nejvyšší kvalifikační kategorie.
Vzdělání: stáž ve vojenské nemocnici Severomorsk (1989); První Leningradský lékařský ústav. acad. I.P. Pavlova, specializace - lékařská činnost (1988).
Certifikační kurzy: Dietologie, SPbMAPO (2010); Gastroenterologie, SPbMAPO (1995, 1999, 2004, 2009); Therapy, SPbMAPO (2006); Alergologie a imunologie, SPbMAPO (2005); Endoskopie, SPbMAPO (2002).
Obnovovací kurzy.
Účast na akcích.
Lékařská zkušenost - 29 let.
Elena Vladimirovna převezme zdravotní středisko SM-Clinic poblíž stanice metra Ladozhskaya.
Pacienti jsou přijímáni na adresu:
Petrohrad, ulice Udarnikov, 19, budova 1.

Okres: Ladozhskaya. Odjezd: Petrohrad; Leningradská oblast.

Hepatologie: 1500-2150 rub.

Gastroenterologie: 1500-2150 rub.

Dietologie: 1650-2150 rub.

Přes poměrně krátkou pracovní zkušenost Anatolij Andreevič aktivně kombinuje praktickou a vědeckou práci. Zvláštní pozornost je věnována diagnostice a léčbě nealkoholické steatohepatitidy, ulcerózní kolitidy a Crohnovy choroby, které jsou věnovány hlavním publikacím a vědeckým pracím lékaře. Člen Ruské gastroenterologické asociace. Přednášející Národní školy gastroenterologů a hepatologů.
Vzdělání: klinická rezidence v gastroenterologii Voronežská lékařská akademie. N.N. Burdenko (2012); Vojenská lékařská akademie. S.M. Kirov, specializace - lékařský obchod (2007).
Autor publikací a vědeckých prací věnovaných nealkoholické steatohepatitidě, diagnostické studie ulcerózní kolitidy a Crohnovy nemoci.
Přednášející Národní školy gastroenterologů a hepatologů ruské gastroenterologické asociace.
Lékařská zkušenost - 8 let.

Okres: Alekseevská, VDNH. Odlet: Moskva; Moskevská oblast.

Hepatologie: 1800-2350 rub.

Gastroenterologie: 1800-2350 rub.

Odjezd; Příprava individuálního léčebného plánu.

Prioritním směrem lékařské činnosti je léčba zánětlivých střevních onemocnění. Pro prevenci onemocnění gastroenterologického profilu vyvíjí individuální programy. Sleduje těhotné ženy s patologií trávicího systému. Pacienti popisují lékaře jako skutečného profesionála ve svém oboru, velmi pozorný a příjemný při komunikaci s osobou.
Kandidát na lékařské vědy.
Vzdělání: postgraduální studium, specializace - interní onemocnění, všestranné centrum pro nouzovou a radiační medicínu ministerstva pro mimořádné události Ruské federace (2008); stáž, specializace - terapie (2006); SpbGMA je. I.I. Mechnikov, specialita - lékařská činnost, diplom s vyznamenáním (2005).
Cyklus odborné rekvalifikace v oboru gastroenterologie (2009).
Průběh zlepšení: Klinická hepatologie (2009).
Roční účastník Národní školy gastroenterologie a hepatologie (od roku 2005).
Zodpovědný vědecký pracovník při provádění mezinárodních klinických studií léků u pacientů s peptickým vředem, GERD, polypy hrubého čreva, ulcerózní kolitida.
Lékařská zkušenost - 8 let.
Tatyana Alekseevna převezme zdravotní středisko "SM-Clinic near Ladozhskaya metro".
Pacienti jsou přijímáni na adresu:
Petrohrad, ulice Udarnikov, 19, budova 1.

Dvě náhodně přezkoumají všechny zpětné vazby

Okres: Ladozhskaya. Odjezd: Petrohrad; Leningradská oblast.

Hepatologie: 2350 rub.

Gastroenterologie: 2350 rub.

Terapeuti: 2350 rub.

Má dovednost vyšetření pacientů s terapeutickým a gastroenterologickým profilem. Lékař se účastnil klinických studií a vědeckých konferencí o oboru. Při jmenování léčby dává dietní doporučení, aplikuje konzervativní terapii, praktikuje léčbu minerální vodou a jinými choleretickými léky. Dospělí a děti.
Doktor druhé kvalifikační kategorie. Kandidát na lékařské vědy.
Vzdělání: pobyt v terapii, VMA. S.M. Kirov (2007); VMA je. S.M. Kirov, specializace - lékařský obchod (2005).
Pokročilé vzdělávací kurzy: Pulmonology (2008); Radiační medicína: akční programy v souvislosti s radiační havárií (2009); Tuberkulóza dýchacího ústrojí a další lokalizace (2010); Terapie (2012); Gastroenterologie (2014).
Účastník událostí: Člen skupiny Motility Talent Group - ruská skupina expertů gastroenterologů zabývající se neurohistroenterologií, motilitou a funkčními onemocněními trávicího traktu (od roku 2012).
Lékařská zkušenost - 9 let.
Anna A. převezme zdravotní středisko "SM-Clinic near Kupchino".
Pacienti jsou přijímáni na adresu:
Petrohrad, Dunajský pr., 47.

Dvě náhodně přezkoumají všechny zpětné vazby

Okres: Kupchino. Odjezd: Petrohrad; Leningradská oblast.

Hepatologist v dolní části Novgorodu

Fórum Khabarovských rodičů HabMamy

  • Aktuální čas: 02-Jun-2018, 08:14
  • Všechny časy jsou UTC

Hepatologist - pomozte najít specialistu!

Moderátor: Svtln

Hepatologist - pomozte najít specialistu!

Vaše zpráva Host »22. února 2014, 00:10

Hepatologist - pomozte najít specialistu!

Vaše zpráva Prostě víš »22. února 2014, 2:00 hod

Hepatologist - pomozte najít specialistu!

Vaše zpráva host »22. února 2014, 03:15

Hepatologist - pomozte najít specialistu!

Vaše zpráva Host »22. února 2014, 13:12

Hepatologist - pomozte najít specialistu!

Vaše zpráva Host »22. února 2014, 17:47

Hepatologist - pomozte najít specialistu!

Vaše zpráva Host »23. února 2014, 17:05

Hepatologist - pomozte najít specialistu!

Vaše zpráva Host »23. února 2014, 17:10

Hepatologist - pomozte najít specialistu!

Vaše zpráva Host »08 březen 2014, 13:46

Hepatologist - pomozte najít specialistu!

Vaše zpráva špatně »24. března 2014, 13:39

Hepatologist - pomozte najít specialistu!

Vaše zpráva Host »24. března 2014, 13:42

Hepatologist - pomozte najít specialistu!

Vaše zpráva motrik »24. března 2014, 10:06 hod

Hepatologist - pomozte najít specialistu!

Vaše zpráva Host »08 duben 2014, 16:47


Související Články Hepatitida