Agarický brazilský (Agaricus Blaizei)

Share Tweet Pin it

Syn:. Solar houba, brazilský houba, houba Boha, k nezaplacení Aztec houba, houba a trvanlivosti, brazilské houby, houby, tlačítko hub mandle, božské houby, houbová princezna.

Brazilská agarická je jedlá houba, která roste v tropickém podnebí.

Obsah

V medicíně

Brazilská agarická houba nyní získala zvláštní popularitu v lékařské praxi mnoha zemí světa kvůli své jedinečné kompozici. Tato senzační rostlina je uznávána vědci za jedinečnou a účinnou v onkologických praktikách, protože obsahuje cenné polysacharidy - beta-glukany. Ty mají znatelný protinádorový účinek, stimulují imunitní systém těla k potírání růstu rakovinných buněk. Agarika Brazilský v RF státní lékopisu není uveden, ale jeho prospěšné vlastnosti jsou široce používány v oficiálním a lidovém léčitelství k východu, Ameriky a nyní v Evropě. Agaric je dostupný ve formě suchého ve vodě rozpustného prášku, kapslí, drcených surovin. Používá se k přípravě různých biologicky aktivních přísad širokého spektra účinku. Agarika Brazilian - nízkokalorické produkt, který usnadňuje čištění a hubnutí tělu zbavit cholesterolu, normalizuje látkovou výměnu, brání zvýšení hladiny glukózy v krvi. Jíst uvnitř agarika hub extrakt, i když není prolomení dietu, můžete dosáhnout hmatatelných výsledků hubnutí - do 5 kg za měsíc.

Kontraindikace a vedlejší účinky

Aplikace agaru se nedoporučuje ženám během těhotenství a laktace s individuální nesnášenlivostí. Brazilské agarické kontraindikace se vztahují i ​​na děti do 18 let, které používají houby a drogy z nich, je přísně zakázáno.

Ve vaření

Sušené a drcené na stav prášku agaric houby, místní obyvatelé používají jako koření pro masové pokrmy, omáčky. Houby mají spíše neobvyklou chuť - pikantní a sladké a kyselé, vůně ostře.

Klasifikace

Botanický popis

Brazilská agarická látka je talířovitá houba s válcovitým, plochým kuželovým kloboukem, který nakonec získává více konvexní, rozšiřující se tvar. Ve volné přírodě brazilský agar vyčnívá ze země a stěží viditelný mezi trávou. Klobouk má průměr od 5 do 19 cm, jeho barva se liší od bílé až na načervenalou. Maso agaru je jedlé, sladce chutné a připomíná mandle nebo anýzu. Lamely nejsou připevněny k noze, úzké. Během dozrávání získají spóry tmavě hnědý odstín. Spóry houby jsou hladké, oválné. Brazilská agarická noha je pýřitá, dlouhá 5 až 15 cm, rozšířena na základnu. Zpočátku je to těžké, ale stárne s věkem. Mladí agarici mohou vidět bílý závoj, který spojuje nohu s kloboukem, a pak se odtrhne a zanechá pevný kroužek na noze.

Šíření

Původně brazilská agarická houba se nachází v severovýchodních oblastech Spojených států amerických a Kanady. Později byla nalezena agarická houba v Kalifornii, Spojeném království, Havaji, Tchaj-wanu, Nizozemsku, Brazílii a na Filipínách. Tam je houba sám, stejně jako malé skupiny v deštných pralesích, preferovat bohatou, úrodnou půdu.

V současné době se brazilská agarická houba pěstuje ve velkém měřítku v Číně, Japonsku s cílem vyrábět protinádorová činidla z ní. Agaric se pěstuje po celý rok v laboratorních podmínkách z mycelií na substrátu v tmavých, dobře větraných místnostech. Rostoucí houby jsou dodávány téměř všem farmakologickým podnikům na světě.

Zadávání surovin

Chemické složení

Ve složení houby agarika brazilský nalezeno polysacharidové molekuly (beta-glukany, a-glukany, D-glukany, nukleové kyseliny, xyloglukany, peptidoglykanu), velké množství ergosterolu, protinádorových lipidy, linolové, olejové, palmitové a palmitolejové kyseliny, piroglyutamat sodný, sacharidy, beta-karoten, pyroglutamové aminokyseliny. Ze všech testovaných hub agarika obsahuje největší množství beta-glukanu - polysacharidový protinádorové. Specifický pach houby přivádí do kompozice benzaldehyd, benzylalkohol, benzonitril a methylbenzoát.

Farmakologické vlastnosti

V laboratorních studiích prováděných u pacientů s leukémií hlodavců, čínští vědci prokázali, že tato houba agarika Brazilec je schopna aktivovat imunitní systém. Vzhledem k přítomnosti polysacharidů (beta-glukanů) v přípravku je extrakt agarický účinný při různých zánětlivých procesech a novotvarů. Čínští vědci z Národního centra pro vědecký výzkum studovali vliv extraktu brazilské agarické houby na potkany, které jsou obézní. Výsledkem je, že potkani, kteří byli drženi na strave a přidali extrakt z brazilské houby do své stravy, nezvýšili hmotnost a ztratili váhu. Podle oddělení čínské medicíny mají léky brazilské houby, zejména agarický extrakt, příznivý účinek na játra. Zejména u pacientů s hepatitidou B je významně zlepšena funkce jater. Sacharidy s dlouhým řetězcem nacházející se v houbových buňkách představují beta-glukan, který je prezentován jako komplex - chitin-glukan. Tato složka je tepelně stabilní, to znamená, že varu houby nezničí její molekulu. Chitin-glukany brazilského agarického aktivují růst ochranných buněk, čímž přispívají k ničení a odstraňování těžkých kovů a toxinů po chemoterapii. Pyroglutaminová aminokyselina agarové houby blokuje oběhový systém nádoru. Podle průzkumu Ústavu gastroenterologie chirurgie Ullevaal fakultní nemocnici v Oslu (Norsko), lékařské houby agarika brazilský schopen aktivně bojovat proti některým typům infekcí, zpomaluje proces stárnutí. Léčivé houby agarické brazilské se nazývá "jedním z nejslibnějších hub pro léčbu rakoviny" na jednom z vědeckých kongresů v New Yorku.

Aplikace v lidové medicíně

Brazilské agarické houby, jejichž léčebné vlastnosti jsou již dlouho známy, se používají v lidové orientální medicíně. Zvláště ceněný agarika v onkologii, jako aktivně odstraňuje produkty odbourávání rakoviny v různých fázích, a to i ve stavu nekrózy. Po chemoterapii agarická normalizuje činnost jater a obnovuje střevní mikroflóru, nezpůsobuje alergické reakce. Agarika alkoholát nebo vodné infuzní mleté ​​hub používají pro profylaktické a terapeutické cíle v onkologii v různých fázích, obezita, diabetes, onemocnění jater (hepatitida, cirhóza). Agarika Brazilský používá při léčbě chronických onemocnění střeva, žaludku, ledvin a močových cest, jako při onemocnění krve a lymfy. Pomoc houby a autoimunitních onemocnění: systémový lupus erythematodes, artritida, sklerodermie, roztroušené sklerózy, epilepsie a encefalopatie. Agarický je zvláště ceněn v onkologii. To se používá pro terapeutické účely v gynekologické praxi: na polypy, endometrióza, fibroidy, myomy, zánět přívěsky, s různými sexuálních infekcí a houbovým chorobám (mycosis, kandidózy), které jsou často velmi časté komplikace chemoterapie nebo radiační terapie. Agarický brazilský ve formě odtučněné nebo alkoholové tinktury se používá ke ztrátě hmotnosti, protože houba aktivuje metabolismus.

Historické pozadí

Historie brazilské agarické houby pochází z doby aztéků. Starověké kroniky, byzantské lékařských pojednání, nalezené během archeologických vykopávek v oblasti Středomoří (jejíž počátky sahají do 4. století před naším letopočtem. E.), staří fresky a keramické zlomky s obrazem léčivých hub tlačítek ukazují, že léčivé vlastnosti agarika znali starověké národy. Poprvé byla tato houba používá v brazilské vesnici Piedade, používat u infekčních onemocnění, chronických onemocnění trávicího traktu. Místní obyvatelé považovali houbu za magickou. Oficiálně objevil a popsal houbový agarický americký vědec - mykolog Murill (1965). Vědci už dlouho studoval obyvatele malé obce nedaleko Sao Paulo, který se lišil živost, zdraví a dlouhověkost ve srovnání se svými vrstevníky, stejně jako malé procento z různých nemocí, včetně rakoviny. Takže rybáři ve věku 90-100 let aktivně lovili, aniž by se lišili od svých mladších kolegů. Ukazuje se, že místní obyvatelé pravidelně používali agarické houby pro jídlo. Jak se ukázalo později v průběhu japonských studií, buňky v organizmech těchto venkovských obyvatel jsou mnohem pomalejší než ostatní obyvatelé. Toto bylo tajemství aztécké dlouhověkosti. Po takovém výzkumu způsobily agarické houby agiotáž, byly shromážděny k masivnímu prodeji. A jen Murill a jeho spolupracovníci vytáhli část mycelií těchto léčivých hub, čímž zachovali vzhled. Zředí agarika Brazilský otáčet pouze v 90. letech, vytváření umělé příznivých podmínek pro růst a vývoj hub (vysoké vlhkosti, symbióze s tropických rostlin, teplota není nižší než 35 stupňů Celsia). Dnes je agarický ve velkých městech pěstován v zemích východu, zejména v Číně, na výrobu protinádorových léků. Velké množství houb agariki se nachází na trhu s potravinami - v Číně a Japonsku. V roce 2002 světoznámý Coca-Cola Company učinila při zahájení prodeje „hub“ colu obsahující agarika brazilské extraktu.

Terapeutická brazilská agarická houba má mnoho zajímavých jmen. V Japonsku je to himematsutake ‚což znamená‘ princezna houba ‚v Latinské Americe -‘ sogumelo do Sol ‚nebo‘ houba boha ‚v Evropě -‘ Královské slunné agarika ‚a rodné brazilské město Sao Paulo -‘ Houba Piedadi. " Brazilci volají houba "královská", "božská houba". Botanický název z houby - Agaricus brasiliensis nebo Agaricus blazei Murill - pojmenovaný biologové Myurilla.

Literatura

1. Gubanov, IA, atd. 703. Turritis glabra L. [Arabis glabra (L.) Bernh.] -. Arabis glabra // Ilustrované Manuál rostlin Middle Rusku. Ve 3 svazcích. - Moskva: Te-nauch. ed. KMC, Ústav technologie. issled., 2003. - T. 2. Angiospermy (dvouděložné rostliny: dioecious). - str. 329.

2. Malovichko A. Boj proti rakovině. Zastavte a vyhrajte! Autorská technika slavného léčitele. - Litry, 2015. - 135 str.

3. Malovichko A. ONKO-STOP. Boj proti rakovině. Self-učitel pro ty, kteří chtějí porazit nemoc. - litry, 2015. - 680 p.

4. Phillipova IA Houby proti rakovině. - "Vydavatelství" "Peter" ", 2013. - 224 p.

Agarik

Stav:

  • Nový produkt

    Řekněte o tom příteli

    Agarik

    Extrakt rozpustný ve vodě (prášek) z buněk Agaricus blazei Murill.
    Baleno s 15 metalizovanými sáčkami.
    2 gramy extraktu v sáčku.
    Celková hmotnost léčiva je 30 gramů.

    Aplikován v jakékoli fázi rakovině plic, jater, močového měchýře, lymfom, tenkého střeva, prostaty, děložního těla, glioblastom a astrocytom, hypofaryngu, melanomu, mnohočetného myelomu, prsu, jícnu, slinivky, ledvin, sarkom, děložního čípku, vaječníku.

    E-mailová adresa přítele *:

    Extrakt rozpustný ve vodě (prášek) z buněk Agaricus blazei Murill.
    Baleno s 15 metalizovanými sáčkami.
    2 gramy extraktu v sáčku.
    Celková hmotnost léčiva je 30 gramů.

    Aplikován v jakékoli fázi rakovině plic, jater, močového měchýře, lymfom, tenkého střeva, prostaty, děložního těla, glioblastom a astrocytom, hypofaryngu, melanomu, mnohočetného myelomu, prsu, jícnu, slinivky, ledvin, sarkom, děložního čípku, vaječníku.

    Pozor: omezené množství dostupných produktů!

    Při zakoupení tohoto výpisu obdržíte 1850 bonusových bodů.

    Agarická je brazilská. Agaricus blazei Murill.

    Složení: 100% tělo Agaricus blazei Murill
    Obsah polysacharidy: 45%.

    Certifikát o stát registrace:
    Č. RU.77.99.88.003.E.003317.02.15 ze dne 11.02.2015.
    Formulář №0262512 (kontrola na internetových stránkách státního rejstříku)


    Schváleno pro použití Státním výborem pro zdraví a plánovaným dítětem Čínské lidové republiky a Čínskou akademií lékařských věd. Je zařazen do klinické praxe pro prevenci a léčbu rakoviny. Je analogem léku Lentinan™ (Lentinan).

    Chemické složení účinných látek:
    neutrální polysacharid: beta-D-glykan (F1o-alfa-b);
    peptidový glykan: alfa-glykan (FA-1 alfa-alfa);
    kyselý heteropolysacharid: beta-galaktoglykan (FA-1-alfa-beta);
    nukleová kyselina (RNA) (FA-2-beta-beta);
    ribonukleotid protein - protein glykan F III-2-beta (komplex beta (1-6), alfa-D-glykan a protein) a RNA (ribonukleová kyselina);
    neutrální polysacharid - xyloglykan FIV-2-beta;
    ergosterol a pyroglyutamát sodný;
    antineoplastické lipidy: 3,6% lipidů, z nichž 26,8% jsou neutrální lipidy a 73,2% fosfolipidy.

    Farmakodynamika:
    Protinádorový účinek posilováním mechanismu protinádorové rezistence organismu:
    Režie aktivace různých imunitních pohonů (zvýšení NK-buněčné aktivity, zvýšená tvorba cytotoxických T lymfocytů (CTL), aktivace makrofágů);
    zvýšení jejich životního cyklu;
    antiangiogenní účinek - blokuje růst vlastního oběhového systému nádoru;
    podporuje průnik imunitních buněk do nádoru, což zvyšuje účinnost imunitního účinku;
    potenciace různých lymfokinů (interleukin 1, 2 a 6);
    zvýšená syntéza alfa-TNF (faktor nekrózy nádorů);
    zvyšuje produkci interferonu-alfa a zlepšuje působení interferonu-gama 2-4krát;
    zvýšení výroby perforinů;
    obnovení snížené imunologické reaktivity, která je pozorována během ozáření nebo chemoterapie;
    potlačit depresivní účinky cytostatik na počet bílých a červených krvinek;
    s chemoterapií a radiačními úlevy od symptomů, jako jsou: slabost, anorexie, zvracení, sucho v ústech, spontánní pocení a bolest;
    imunomodulace;
    analgetický účinek;
    protizánětlivé vlastnosti;
    hepatoprotektivní účinek, zlepšení funkčního stavu jater, snížení enzymopatie.

    Hlavní akce:
    Potlačit růst nádoru, zastavit šíření metastáz, To zahrnuje postup destrukce a ničí rakovinové buňky a metastáz, zvyšuje úroveň imunity, silně podporuje tělo během chemoterapie a radiační terapie, snižuje na minimum negativní účinky chemoterapie a radiační terapie, zlepšuje krevní testy, otupuje bolest, což výrazně prodlužuje životnost baterií.
    Podrobně si přečtěte: JAK VÝSLEDKY VLIVU NA TUMOR

    Denní dávkování:
    Preventivní: 2 x denně 1 sáček po dobu 30-60 minut před jídlem
    Terapeutické: 2-3 krát denně pro jedno sáček 30-60 minut před jídlem
    Pro dosažení nejlepších výsledků doporučujeme provést metodu "PROGMA" podle pravidel. Je nutné konzultovat odborníka.

    Nedoporučuje se trvat déle než dva měsíce po sobě.

    Popis:
    Jemný prášek, zcela rozpustný ve vodě. Barva se může měnit od světle hnědé až tmavě hnědé.

    Způsob aplikace:
    Obsah sáčku nalijte do sklenice se 100 ml horkou

    80 ° C vodou, míchat až do úplného rozpuštění prášku, ochladit na přijatelnou teplotu. Pít.

    Nežádoucí účinky:
    Při zvýšené citlivosti může ve vzácných případech způsobit mírnou dyspepsii. Také alergické reakce ve formě kopřivky na složkách extraktu byly zřídka pozorovány.

    Kontraindikace:
    Pouze individuální nesnášenlivost.
    Těhotenství, laktace - v těchto skupinách nebyly provedeny žádné klinické studie.
    Doporučuje se, aby přípravek nebyl podán dětem mladším 8 let.

    Interakce s jinými léky, doplňky stravy a produkty:
    To jde dobře s cytostatiky. Také s terapií dává výraznější účinek v kombinaci s výtažky z jiných hub. V tomto případě musí být dávka extraktu upravena odborníkem. To jde dobře s jinými doplňky stravy.

    Podmínky skladování:
    Uchovávejte při pokojové teplotě (15-25 ° C) v původním obalu.

    Ošéfe:

    Zhejiang Fangge Pharmaceutical Co, Ltd
    QINGYUAN, ČÍNSKÁ MUZEUM MĚSTO, NO. 1
    EKOLOGICKÉ PROSTŘEDÍ ČÍNA ČÍNA,
    ZHEJIANG PROVINCIE
    ČÍNA

    Norma produkce a kvalita: GMP (správná výrobní praxe)

    Speciální nabídky podmínky:
    Před použitím konzultujte odborníka
    Biologicky aktivní přísada není léčivý přípravek.
    Neobsahuje GMO.

    Platba příkazů:
    - kreditní kartou při zadávání objednávky na web
    - bankovním převodem na náš účet
    - hotovost v kanceláři (pouze v Petrohradě)
    - hotovost při obdržení objednávky (pouze v Petrohradě)

    Dodání objednávek:
    - objednávky pro Rusko a CIS jsou zasílány kurýrními službami SDEC nebo EMC-Post Ruska
    - Dodání do Petrohradu provádí vlastní kurýři

    Kompletní platební podmínky a doručení objednávek naleznete ZDE.

    Průměrná doba dodání trvá 3-6 dní. Kuriér předá objednávku na zadanou adresu v pracovní době. Sledovat pohyb objednávek pro Rusko může být na místech poštovních služeb. Budete vždy vědět, kde je odjezd, a zjistěte přibližné datum dodání. V okamžiku obdržení dalších doplňkových plateb se nevyžaduje.

    Agarik brazilský - houba života a dlouhověkost na stráži zdraví

    Příroda poskytla lidstvu vše potřebné pro pohodlný a zdravý život. Tato myšlenka je potvrzena pravidelnými objevy vědců v oblasti používání léčivých bylin a rostlin pro boj s různými nemocemi. Jedním z nedávných objevů byl brazilský agar - houba rostoucí v jihovýchodní části Brazílie.

    Historie objevu brazilského agaru

    Poprvé brazilský agarika byl otevřen v roce 1917 americký biolog William A. Myurillom, po němž houba byla jedním z jeho jmen - Agaricus blazei Murill. Téměř o 50 let později další američtí vědci, Jay W. Sinden a Dr. ED Lambert si všiml, že obyvatelé malé oblasti Sao Paulo, s centrem ve městě Piedade, který se nachází v jihovýchodní Brazílii, překvapivě zřídka potýkají s rakovinou. V tomto případě byla základem kuchyně houba Piedadi, jiná jména pro brazilský agar.

    Dva roky po zveřejnění těchto studií se japonský biolog Ferumoto rozhodl pokračovat ve studiu vlastností houby a přinesl své vzorky do Japonska. Další výzkumnou práci provedl Sogdi Sibata, profesor na klinickém oddělení Tokijské univerzity a Dr. Ikebata, pracující v oddělení rakoviny japonského Národního onkologického centra.

    Jednalo se o první kroky ve vědeckém studiu protinádorových vlastností brazilského agaru. Tehdy byly objeveny a studovány protinádorové vlastnosti beta-glukanů s vysokým obsahem brazilského agaru.

    Poprvé tento hub a vědeckých prací, které podporují účinnost agarika v boji proti nádorům byly představeny v roce 1980 na 39 zasedání japonské Akademie rakoviny profesorů Hitoshi Ito, Keyshiro Shimura a Sensuke Naruse. Poté studie léčebných vlastností brazilské akarice začala v mnoha dalších zemích a Japonsko a Čína ji začaly aktivně kultivovat. Podle statistik tyto dvě země konzumují největší množství agarů a v roce 2002 dokonce vydaly Coca-Cola obsahující jeho extrakt.

    Botanický popis a klasifikace

    Brazilský agar se odkazuje na rodinu Shapminyonovů nebo Agarikovů. Rod Acaricus má až 30 druhů, ale léčivé vlastnosti byly nalezeny pouze v brazilské agarice. Tyto houby mají sladkou chuť s nádechem mandlí nebo anýzu, takže jedno z názvů je mandlový hřib.

    Jedná se o talířovitou houbu s malou bílou nebo červenohnědou čepičkou zploštělou kónickou tvarovou, s časem nahrazeným více konvexním. V přírodním prostředí jsou tyto houby prakticky neviditelné v trávě, protože rostou poměrně nízko a stěží vyčnívají nad povrch země. Průměr krytu se může lišit od malých 5 cm až po působivé 19 cm.

    Poškozená noha může dosáhnout délky 5-15 cm, obvykle se rozšiřuje. S věkem se pevnost snižuje a noha se stává dutá, s pevným kroužkem zdobeným odděleným krytem, ​​který zpočátku spojil stopku s víčkem.

    Přes jeho název, brazilská agarická v jeho přirozeném prostředí se nachází nejen v Brazílii, ale také v mnoha dalších regionech a zemích, včetně:

    • v severovýchodních Spojených státech a Kanadě;
    • v Kalifornii;
    • Velká Británie;
    • na Havaji;
    • na Tchaj-wanu;
    • Nizozemsko;
    • Filipíny.

    Rusty může buď jednotlivě, nebo v malých skupinách, preferovat úrodné půdy tropických lesů. Uměle je agar se aktivně pěstuje v Japonsku a Číně, odkud je dodáván téměř všem farmakologickým firmám.

    Výhody a ublížení

    Indikace a užitečný účinek

    Za prvé, brazilský agar se používá k boji proti nádorovým nádorům, a to:

    • pro prevenci vývoje a léčby stávajících maligních nádorů;
    • pro léčbu a prevenci benigních nádorů;
    • jako další nástroj, který chrání tělo před škodlivými účinky chemoterapie a radioterapie, a nezhoršuje jejich účinnost v boji proti rakovinným buňkám.

    Kromě onkologie může být tato houba použita také k boji proti nemocem:

    • GIT;
    • játra (toxická, virová hepatitida B, C, D, J, počáteční stavy cirhózy, degenerace tuků, hepatóza atd.);
    • ledviny;
    • urogenitální systém;
    • lymfatický systém a krev;
    • s epilepsií a encefalopatií;
    • při autoimunitních onemocněních.

    Kromě toho je brazilská agarická látka schopná potlačit vývoj patogenní houbové flóry, a proto je široce používána k léčení houbových kožních a nehtových lézí. A také je považována za účinnou látku schopnou zpomalit procesy stárnutí organismu a prodloužit život.

    Na rozdíl od jiných hub užívaných k léčbě nádorů nemá brazilská agarická jediná, ale tři mechanismy boje. První z nich je společná všem takovým houbám. Jedná se o přítomnost polysacharidů - beta-glukanů, které se dostanou do krve a aktivují vlastní síly těla, aby bojovaly proti buňkám nádoru.

    • makrofág;
    • přirozený zabiják;
    • cytotoxický T-lymfocyt (CTL).

    Objevující rakovinnou buňku, tyto tři lymfocyty jsou schopny ji zničit, čímž se zabrání dalšímu šíření. Pokud se však rakovina objeví, počet těchto buněk klesá a jejich činnost se snižuje. Existuje názor, že nádorové buňky mohou inhibovat aktivitu lymfocytů a zabránit jejich aktivní práci. Na druhé straně beta-glukan, obsažený v houbách, naopak aktivuje tyto lymfocyty a obnovuje svůj vlastní ochranný systém těla. V tomto případě také agarické glukany přispívají ke zvýšení rychlosti zrání potřebných lymfocytů a období životně důležité aktivity.

    Podobný mechanismus je také charakteristický pro houby shiitake, Reishi, Maytake, vícebarevnou průdušnici. Brazilský agarik má navíc ještě dvě další, což výrazně zvyšuje jeho účinnost.

    Již v roce 2004, profesor Yoshiki Kimura a Takeshi Takaku prokázal schopnost inhibovat vývoj agarika vlastní rakovinu brazilského systému v krvi v důsledku látek obsažených v něm. V průběhu svého vývoje, nádor začne vyrábět speciální látky v krvi - vaskulární růstový endoteliální faktor (VEGF), který způsobuje, že tělo vytváření nových krevních a lymfatických cév, které spojují nádor s celkovým průtokem krve. Prostřednictvím těchto buněk dostávají rakovinné buňky základní výživu a schopnost metastázovat. Tato plavidla umírají rychle, ale na jejich místě se objevují nové.

    Jako součást agarové látky byly nalezeny dvě látky, které mohou inhibovat uvolňování VEGF do krve. Výsledkem je, že zničené nádoby nejsou obnoveny a nádor ztrácí svou výživu a začne umírat. Tyto látky jsou ergosterol a pyroglutamát sodný.

    Ten má dodatečnou schopnost vyvolat apoptózu (úmrtí) rakovinných buněk. Výsledkem je, že lymfocyty jsou schopny proniknout hluboko do nádoru a zničit jeho buňky nejen na povrchu, ale také zevnitř, což významně zvyšuje účinnost a rychlost léčby.

    Ergosterolu a piroglyutamat sodného se stát nové látky, které jsou již dlouho známé, nicméně, extrahované z houby, jejich molekuly mají zcela unikátní konfiguraci a strukturu odlišnou od všechny známé.

    Kontraindikace a vedlejší účinky

    Brazilská agarická látka téměř nikdy nevyvolává vývoj alergické reakce těla na jeho podání a také nezpůsobuje nežádoucí účinky. Jeho použití se však nedoporučuje ženám během těhotenství a laktace, je zakázáno pro děti do 18 let a pro osoby s individuální nesnášenlivostí ke složkám houby.

    Jak užívat agaric

    Brazilský agarik je používán v lidové medicíně již od starověku. Jeho zmínka se nachází v rukopisech byzantských léčitelů, mezi zbytky kultury aztéků a jiných národů. Od té doby se způsoby aplikace houby neměnily, s výjimkou toho, že není nutné osobní sběr a přípravu surovin.

    Důležité! Než začnete léčbu brazilským agarem, nezapomeňte poradit se specialistou, který vám řekne, jak správně a bez negativních důsledků pro tělo užívat.

    Přípravky z této houby lze použít jako biologicky aktivní přísady k aktivaci tělesných sil, ke zlepšení celkového stavu. Infuze a bujóny brazilského agaru se připravují nejčastěji z práškového extraktu nebo drcených suchých hub.

    Chcete-li připravit doplňky stravy z agaru, můžete použít dva recepty:

    1. Prášková agarika rozpuštěná ve vodě nebo v bujné bujné půdě (50-100 ml). Je lepší použít odvar, protože v kombinaci s vitamínem C se agarická látka absorbuje účinněji.
    2. 0,5 g prášku se vaří v 20 g teplé vody, která se užívá ráno na prázdný žaludek, 1 hodinu před prvním jídlem. Připravit řešení pro budoucí použití se nedoporučuje, je nejúčinnější čerstvé.

    Jako lék v boji proti nádorům je připravena tinktúra agarického na vodku. K tomu se do 150 ml vodky nalije 5 gramů surovin, trvá na chladu, trvá až 3krát denně na lžíci.

    Brazilská agarická látka je dnes jednou z nejúčinnějších protirakovinných hub, schopných zpomalit vývoj nádoru a zničit rakovinné buňky. Vzhledem k jeho složení nemá jeden, ale tři mechanismy boje, což zvyšuje jeho účinnost, a tím usnadňuje urychlení léčby. Současně nemá žádné vedlejší účinky a nezpůsobuje alergické reakce, což umožňuje jeho použití téměř ve všech případech.

    Jste jednou z těch milionů žen, které se potýkají s nadváhou?

    A všechny vaše pokusy zhubnout nebyly úspěšné? A už jste přemýšleli o radikálních opatřeních? Je to pochopitelné, protože štíhlá postava je indikátorem zdraví a příležitostí k hrdosti. Navíc je to minimálně dlouhověkost člověka. A skutečnost, že osoba, která ztrácí "extra kilo" vypadá mladší - axiom, který nevyžaduje důkaz. Proto doporučujeme přečíst si historii ženy, která dokázala rychle, efektivně a bez nákladných postupů zhubnout. Přečtěte si článek >>

    BIA ORIHIRO Agaricus Blazei Murill Agaric Brazílie - tip

    Účinek používání japonských dietních doplňků. Mýtus nebo realita?

    Sběr další objednávky na japonském trhu Rakuten a nabotavshis o zázračných léčivých houbách se rozhodl hodit košík Agarika brazilské firmy Orihiro (Orihiro). To bylo před zdvojnásobením dolaru a cena přímo z Japonska byla od 1000 r. (v závislosti na tom, kteří prodejci) plus náklady na dopravu.

    Je to něco jako zvláštní druh žampionů a častěji se prochází vyhledáváním cizích stránek stejně jako "šampiňon" a ne "agarické".

    Obecně platí, že mám zkušenosti s používáním japonských dietních doplňků, které mě nezklamaly, to je, že nebyl téměř žádný pobochek a někteří dokonce pozorovali jakýkoli snadno vyjádřený účinek. Nejpamátnější byly kapky pro oči, o kterých jsem již napsal, a odkud jsem začal své známosti s japonskými doplňky stravy. Některé z nich neměly vůbec žádný účinek a od kyseliny alfalipolové (nebo koenzymu, které je užívaly dohromady) došlo několikrát k hrozným pálením žáhy (nebo nevím, jak to můžete nazvat). Byli někteří, kteří se nejdříve zdáli, že mají účinný účinek (ne placebo) a jejich aplikace nemá žádný účinek.

    Ale obecně, relativně k ostatním, velmi dobré výrobky.

    Takže teď o Hagaricovi.

    Složení přípravku je následující:

    Agaricus Blazei prášek, Agaricus Blazei extrakt, kvasinkový extrakt, sladový cukr, mléko vápník (obsahující mléčné produkty), mikrokrystalickou celulózu, oxid křemičitý, stearát vápenatý, šelak.

    Zde šelak pravděpodobně není to, co jste si mysleli.. Oh, tyto problémy s překladem..

    Balení 432 tablet po dobu 36 dnů. Čistá hmotnost 108 gramů, hrubá hmotnost 240 g.

    A samozřejmě máme na internetu mnoho slibů:

    Použití extraktu z brazilského Agarica:

    • O(léčba maligních nádorů, vysoká účinnost, včetně posledních onkologických stadií);
    • Prevence a léčba benigních nádorů;
    • Prevence a léčba kardiovaskulárních onemocnění;
    • Ochrana funkce jater, ochrana sleziny a celého imunitního systému;
    • Prevence diabetu, prevence hyperinzulinémie;
    • Prevence osteoporózy;
    • Snížení vysokého cholesterolu v krvi;
    • Prevence a léčba infekčních onemocnění;
    • Jako doplňkové činidlo před a po záření a chemoterapii;
    • Léčba alergií a kožních onemocnění;
    • Ochrana proti záření a tak dále.

    Pokud se dostanou ruce, budu na japonských místech a píšu o svých slibech a zpětné vazbě, které budou pravdivější.

    Ve skutečnosti jsem ho vzal měsíc. A jaký je výsledek? Dobře nic se nezměnilo. Ani horší, ani lepší.. Mám mnoho zdravotních potíží, nebudu vyčíslit, a tady už jsem už dávno zašel... No, alespoň něco někde nějak.. Ale ne.. Ačkoli třeba je třeba pít několik měsíců pro tento efekt, ale nebudu experimentovat, pokud se někdo pokusil - napiš, prosím, jak pocity.. A pak zázračné recenze dosud jen našly od distributorů..

    Takže zbytky japonských výživových doplňků samozřejmě dokončím to, stále je tam někde chlorella. Ale už bez velkého nadšení.

    Teď se domnívám, že blahobyt je ovlivňován nejen tím, co dáváme do žaludku, ale také naší životní motivací a obecně našeho světového pohledu, způsobu věcí a rozkazů v naší hlavě. Pokud existuje motivace k životu, pokud existují cíle, pak se objeví síly, aby se udržely na nohou. Můžete samozřejmě strávit celý svůj život vykopáváním a hledáním všech druhů onemocnění a příčinou vašich strachů a pocitů, zbytečnou energií na tom, marně seberealizovat, samo zničením, soucením pro sebe a obviňováním ostatních.

    Dobře, pak jsem nesouhlasil..

    Mimochodem, z naší šalvěje a vratič ještě více výhod, než z jakéhokoli exotických hub, kočičí dráp a další vybavení.. ale o tom až později.. Pozitivní článek a najdete nádherné vždy, legenda byla a bude existovat. To je náš současný trh..

    Fórum hepatitidy

    Sdílení znalostí, komunikace a podpora pro lidi s hepatitidou

    kteří se pokusili nebo slyšeli brazilské agarické houby

    kteří se pokusili nebo slyšeli brazilské agarické houby

    Vaše zpráva Edward123 »28. ledna 2015 16:25

    Re: Kdo se pokusil nebo slyšel brazilské agarické houby

    Vaše zpráva lynx »28. ledna 2015 v 16:53

    Re: Kdo se pokusil nebo slyšel brazilské agarické houby

    Vaše zpráva LEXA »28. ledna 2015 16:17

    Re: Kdo se pokusil nebo slyšel brazilské agarické houby

    Vaše zpráva lynx »28. ledna 2015 1701

    Re: Kdo se pokusil nebo slyšel brazilské agarické houby

    Vaše zpráva Edward123 »29. ledna 2015 12:35

    Re: Kdo se pokusil nebo slyšel brazilské agarické houby

    Vaše zpráva Edward123 »30. ledna 2015 09:32

    Re: Kdo se pokusil nebo slyšel brazilské agarické houby

    Vaše zpráva Edward123 »23. června 2015 15:07

    Re: Kdo se pokusil nebo slyšel brazilské agarické houby

    Vaše zpráva Vesta »23. června 2015 15:10

    Re: Kdo se pokusil nebo slyšel brazilské agarické houby

    Vaše zpráva KAWAII »23. června 2015 15:11

    Re: Kdo se pokusil nebo slyšel brazilské agarické houby

    Vaše zpráva Vesta »24. června 2015 12:25

    Houbové agarické brazilské recenze

    POZOR PŘEČTĚTE ČTĚTE VÍCE!

    Dobrý den! Přijeli jste do sbírky recenzí, ale ne jednoduše, pozorně si přečtěte tyto řádky!

    Přehledy dat shromážděné z webových stránek nebo spíše komentáře na webech, které opouštějí lidi. Pokusili jsme se zkopírovat recenze, které vám pomohou pochopit, zda se vám tato léčba hodí nebo ne. Komentáře jsme se nezměnili, protože některé z nich jsou čitelné, jiné jsou jednodušší, třetí je snadné! Pokusili jsme se ponechat odkaz na starou stránku, kde byl komentář nalezen.

    Také k článku jsme se pokusili najít video o léčbě onemocnění, které vám pomůže porozumět problému a jeho řešení více! Takže neváhejte kliknout na odkaz a sledovat video!

    Druhým, stejně důležitým, v článku bude odkaz na vyhledávání informací v sociální síti vkontakte! To je pro vás nejdůležitější a víte proč? V článku se dozvíte, jak hledat v sociální síti Vkontakte! Najdeme zde lidi, kteří používají tyto nebo jiné způsoby léčby a v sobě konzultovat, což znamená, že můžete okamžitě získat informace, které potřebujete, není na jednu osobu, ale málo, a já doufám, že to vám pomůže při řešení vaší situace. Také nezapomeňte, že jsme pro vás shromáždili komentáře, a proto je také přečtěte!

    A teď je dobré, abyste si přečetl informace, sledoval video a možná vyhledal informace v sociální síti Vkontakte!

    léčba houbami z fór a stránek

    Děkujeme, Yuri Victorovich! Díky vám a vašim hubám je všechno v pořádku. Až do července se lékaři rozhodli jen sledovat, protože samotný nádor (centrální rakovina plic malých buněk o průměru 3,2 x 3,0 cm) a všechny metastázy: v plicích, na mozku zcela vyřešen. Cítí se dobře. Trhání za práci. Myšlenka sama, jemu v červnu 2011godu prorokoval jen 2 3 měsíce života. A dnes ti, kteří to vědí, říkají, že m / b diagnóza byla špatná. V červenci chceme provést vyšetření na PET, zhodnotit účinnost léčby. Obyazatelno pak posílám jeho zkoušku. Teď i nadále pít houby, které byly vypouštěny po dobu 4 měsíců, ve stejné dávce - 8 gramů denně. Takže můžeme získat rakovinu. V tuto chvíli děkuji Bohu, že jsem vás našel na internetu a riskoval objednávání hub. Kazachstán, Astana.

    recenze houbového ošetření

    Během posledního roku používám tinkturu z houby Vesyolka. Zapomněla, že takové katarální choroby (rýma, chřipka, OPP, viry atd.). Rany, řezy, oděvy se hoji velmi rychle. "Rychleji než pes." Moje houba vyléčila trofický vřed před 10 lety.

    Tinktura trvá 1krát denně (ráno) pro 1 stůl. lžíci 20 minut před jídlem po dobu jednoho měsíce. Pak jsem si na 1 měsíc odpočinout a pak znovu přijdu recepci. Přijmu dvakrát ročně, v zimě a v létě po dobu dvou měsíců s přestávkou za jeden měsíc.

    Nejprve jsem ji vzal pro vnitřní použití, pak jsem to zkusil pro venkovní použití, akce Veselyka se zvyšuje.

    Když jsem sbíral plodné tělo z houby Veselka, používal jsem ho syrové, jedno vejce denně. Chuť není příliš velká, zkusila jsem to se zakysanou smetanou a solí - chutná lépe.

    recenze houbového ošetření

    mary76, jednoznačný názor lékařů ohledně použití fungolézy a fytoterapie při léčbě rakoviny - ne. S největší pravděpodobností je to způsobeno tím, že účinnost těchto metod nebyla prokázána v klinických studiích (mám na mysli studie, které byly prováděny na lidských dobrovolnících, pouze za použití těchto metod, víte, že rostliny a houby jsou používány pouze jako součást integrovaného obvodu léčba, monoterapie - nevztahuje se).

    léčba houbami

    Irina Filippová: Stejná homeopatie byla také považována za módní trend, který existoval již 200 let a který je docela efektivní. Houby jsou mnohem účinnější než byliny. Protože bylinkový efekt je měkčí a šetrnější a houby fungují poněkud jinak. Nyní jsou houby velmi aktivní, používáme houby v onkologii, při rehabilitaci pacientů s rakovinou. To v žádném případě nenaznačuje, že nemůžete udělat operaci, nemůžete dělat chemoterapii, ale musíte být ošetřeni houbami. Nevypadá to tak. Za prvé, všechna uvedená opatření a následná rehabilitace pacientů s rakovinou již probíhají. Vzhledem k tomu, že zmutované buňky zůstávají. Zvyšujeme imunitní systém tak, aby začal bojovat proti těmto buňkám.

    recenze

    Seděl jsem na internetu a hledal téma jako "fusarium proti rakovině", které jsem narazil na toto fórum, chci to říct. Mám strýce, který žije v Sergiev Posad. Spíše, až donedávna přežil. Rakovina čtvrtého stupně, dvě operace, jedna ledvina, 15 kurzů chemoterapie, ozařování, pak byly propuštěny domů. To, co určitě vím, po tom všem mělo metastázu v obratle. Zaklepal 56. Má matka a já jsme šli k němu k narozeninám, no, docela sklíčený. A co mě přinutilo psát, nepoznali jsme ho! Za prvé, nebyl zemitý, jako předtím, růžově zbarvený. Za druhé se začal usmívat, chodit, začal něco s radostí jíst. Nevěřili jsme svým očím. Bylo to radostné a nejasné. Mluvili jsme s jeho ženou, ukázalo se, že dva měsíce pil tento velmi Milavit. Tam v Posadovi u něj poradil doktor, který je znám. A po začátku recepce se začal zotavovat. Manželka mého strýce říkala, že je to lék z terapeutické houby fusarium. A že také pomáhá při onkologii, chemoterapii a onkogynekologii. A maminka má endometriózu. Zpravidla jsem našel informace o místě této drogy. Vše je detailně popsáno zde. Chci koupit Milavit za matku, nenašel jsem žádné analogy. Chtěla jsem diskutovat na fóru zkušené lidi, je to opravdu tak široce působící a neškodné? A můj strýc dokonce poděkoval firmě za to, že radí firmě, která vyrábí léčivo. Odkaz na jejich stránky, kteří mají zájem, pošlu.

    recenze houbového ošetření

    Léčivé vlastnosti léčivých hub jsou jedinečné, což potvrzují dva tisíce let historie japonské fungoterapie a řada klinických studií v Japonsku, Americe, Evropě a Rusku. "

    Je zřejmé, že beznadějný pacient ztratí schopnost kriticky myslet. Nemůže si dovolit projít žádnou šancí, aby se zotavil. Neptá se: proč neví o všech těchto houbách? Proč neudělili Nobelovu cenu vědcům? Kdo jsou tito lidé, kteří provedli klinické studie?

    Chcete-li pochybovat o zázračných vlastnostech houby, nemusíte být odborníkem. Dostatečný zdravý rozum. Existují však i techniky, jejichž účinnost mohou posuzovat pouze odborníci na vysoké úrovni. Například kliniky léčivé onkologické hypertermie velmi přesvědčivě vysvětlují, jak funguje jejich systém. Ačkoli tato metoda byla již dlouhou dobu uvedena jako nevyřešená, několik institucí ji stále uplatňuje.

    recenze

    Je to nezbytné. Nyní je přímo dokázáno, že současný příjem extraktů z hub a cytostatik vede k významnému zvýšení délky života pacienta o více než 2,2krát. Houby podporují obnovu mechanismus apoptózy rakovinných buněk - „normální buněčnou sebevraždu“, takže když je chemoterapie léčivo podává, na množství hmoty zvyšuje mrtvých nádorových, což zvyšuje účinek léčby. Houby a chemoterapie nejsou navzájem v rozporu, jejich působení v těle (farmakokinetika) se nepřekrývají, každý vykonává svou funkci. Navíc houby mají na tělo ochranný účinek: když chemie nepoškozuje střevní sliznici a jaterní buňky, funkce jater a krevní složení se rychle obnoví. Chemoterapie se provádí mnohem jednodušší - po chemoterapii nedochází k závažnému zvracení, nevolnosti, průjem, depresi. V klinických studiích na onkologických klinikách Číny se ukázalo, že čím dříve se začne příjmem hub v chemii, tím vyšší je účinek!

    léčba houbami

    Nehodlám dát houbu Chaga na stejném seznamu se všemi odpadky, takže tato houba nepředstavuje tolik silného jedu jako kerosen. Tato houba se používá spolu s několika houbami k léčbě rakoviny. A pokud jde o pan Malakhov, je to respektovaná a uznávaná osoba a lékař, ale léčba petrolejem není jediná cesta ven a někdy i falešná cesta. Mnoho lidí se pustoší a vybírá podobnou cestu léčby.

    Rakovina je už jedem. Rakovina je organismus v těle. Má vlastní oběhový systém, nervový systém a vylučovací systém. Výrobky jeho životně důležité činnosti, to uvolňuje do krve osoby, a to je také jed. A jestliže tělo přijímá další jedy zvenčí, vnitřní organy člověka se nedokážou vypořádat s neutralizací těchto jedů. Výsledkem je selhání jater, slinivky břišní, ledvin, žaludku a střeva.

    Tento mýtus je odhalen!

    Protinádorové houby

    Pátek, 2. ledna 2009

    Docela časté je stanovisko, že houby mají protinádorový účinek. Například, Japonci dávají celé štěstí za tinder, roztrhaný na Mount Fujiyama. Nicméně legendární protirakovinová látka nebyla dosud nalezena, ani v jiných potravinářských houbách. Rak centrum Ruské akademie lékařských věd, kde po mnoho let zabývá podobnými studiemi, vědci je zodpovědný: obsažený v potravinářských hub látky mobilizovat imunitní systém, pomáhá zvládat sboleznyami obecně, a to je dobře. Navíc aktivně vylučují radionuklidy a těžké kovy z těla, protože mají schopnost absorbovat je jako houbu. V přírodě vysávají všechny jedy z otrávené půdy a stávají se nebezpečnými. A všechny mluvy o tom, že je to výsledek mutace, není nic jiného než jen blud.

    Navíc, od nových vědeckých poznatků, japonská vláda vydala varování pro spotřebitele a podniky, které produkují takzvaný aktivní potravinářských přídatných látek, a obecně - jídlo: ústřičná, získala obrovskou popularitu, údajně kvůli schopnost bojovat s rakovinou, ve skutečnosti to má přímo proti vlastnostem.

    Materiály

    Dovolte mi říct,

    Drahý příteli!

    Pravděpodobně jste četl nebo slyšel od přátel a příbuzných o tom, co pacient s rakovinou, přijímání peněz lidí, zbavil jeho nemoci, nebo že jiný soused přesně ví, co, pokud budete mít bolehlav nebo oměj, je „pravděpodobné“, že to bude fungovat.

    Jak najít cestu? Jak se dostat kolem všech nástrah?

    Existuje metoda, která je oficiálně přijata pro léčbu rakoviny v 5 zemích. Japonsko, Čína, Indie, Jižní Korea a Vietnam formálně aplikují tuto techniku ​​spolu s chirurgií, radiací a chemoterapií. Oficiálně! Tato metoda je použití léčivých hub metodou PROGMA.

    PROGMA je zkratka: PR otivist. O nafouknutém hroznu.

    Jako každá technika by měla obsahovat několik důležitých ustanovení. Zde jsou:

    1. Houby se používají pouze ve formě výtažkových extraktů

    Od roku 1998 do roku 2002 jsem pracovala pouze s mletými houbami - houbovou moukou. Dala jsem to svým pacientům a nezávisle připravila z jejích alkoholových tinktur. Koncentrace polysacharidů byla velmi malá - přibližně 4% a terapeutický účinek byl odpovídajícím způsobem malý.

    2. Systém vždy obsahuje 2 houby

    Přidání další houby do terapeutického režimu zvyšuje celkový protinádorový účinek

    3. Důležitý bod - stejná houba není podána déle než 8 týdnů!

    Praxe ukazuje, že pokud dáte pouze jednu houbu po celou dobu, pak přibližně v 3. měsíci léčby přichází závislost na působení houby.

    4. Velká dávka - minimálně 8 gramů denně

    Případ pomohl. V roce 2002, vedoucím pacienta s rakovinou prsu, jsem nemohl zastavit růst nádoru. V podpaží byly metastázy. Dávkování podle dnešních standardů bylo malé - 4 gramy denně.

    Můžete použít houby pomocí této techniky a začít proces obnovy?

    Zavolejte mi telefonicky
    (495) 509-6374
    a konzultujte!

    Nejdůležitější otázka, která se stará o mé pacienty, je, zda houby pomáhají s rakovinou nebo ne? Nebo je to jen jeden obchod?


    Nejprve teorii. Terapeutické vlastnosti houbových vědců se začaly používat od konce 60. let minulého století. Jako obvykle vycházely z dlouholetých praktických zkušeností léčitelů a provedly hodně experimentů se zvířaty a později i s klinickými zkouškami s dobrovolníky.

    V houbách existují látky - sacharidy, přesněji - polysacharidy. Jsou nazývány beta-delta-glukanem, nebo prostě beta-glukany.

    Tato molekula je v některých léčivých protinádorových houbách. Proto mají společný protinádorový mechanismus. Konkrétně:

    § Houba beta-glukanů probudí naši protinádorovou imunitu, "tlačí" ji a pošle ji do boje s rakovinovým nádorem. Jak? Aktivují tři buňky protinádorové ochrany - makrofág, CTL (cytotoxický T-lymfocyt) a přirozený vrah.

    Takže beta-glukany zahrnují protinádorový mechanismus, aktivují makrofágy, CTL a přírodní vrahy a začnou svou hlavní práci - ničení rakovinných buněk.

    Jak přirozené zabijáky a cytotoxické T-lymfocyty zničí nádor?

    V NK a CTL existují látky, které se nazývají perforiny a granzymy.

    Když NK přistupuje k rakovinové buňce a rozpozná, přilne se k ní a vyhazuje její perforiny, které tvoří otvory v obálce nádorových buněk. Voda a sůl se uvolňují přes tyto otvory - v této fázi se často vyskytuje smrt rakovinných buněk. Ale jestliže úkony úderů nestačí, pak se bitva stává grasims, která zničí jádro zhoubného článku, který se zárukou vede k jeho smrti.


    Jaké další mechanismy potlačování růstu vědců maligních nádorů našli v houbách?

    Každá houba má svůj vlastní a jedinečný protinádorový mechanismus. Který z nich?

    • Brazilský Agarik má mechanismus, který odděluje krevní cévy od nádoru, protože Perseus odřízl hadové vlasy od Gorgon Medusa. Našel pyroglyutamáty sodíku, které blokují růst oběhového systému nádoru.

    To vědci zjistili za 40 let výzkumu.


    A co ukázala praxe léčby?


    V tomto vydání před sebou - Japonsko.

    A zde je vhodné se ptát:

    Jaká je účinnost léčby rakoviny houbami?

    „Začal jsem trpět bolestmi hlavy, křeče, necitlivost v prstech, levé oko začal vidět méně, a proto 07.10.2006 jsem šel do lidové Ichzhan okresní nemocnice, kde jsem podstoupil diagnostiku mozkové. I byl diagnostikován s nádorem na mozku, a odstranit chyby, jsem se rozhodl zdvojnásobit zkontrolovat diagnózu a řešit 8. lidové nemocnici v Chenzhou, kde se po mé MRI potvrdily prvotní diagnózy: nádorem mozkového kmene, pravděpodobně anaplastický astrocytom.

    Takže o účinnosti - pacienti jsou podmíněně rozděleni do 3 skupin:

    Skupina A: v 79,3% případů je možné dosáhnout inhibice růstu nádoru. V tomto případě nádor již neroste. Pacienti po dlouhá léta žijí s těmito formacemi v normálním životním rytmu.

    Terapie vyvinutá na východě, od tohoto okamžiku je k dispozici!

    Jaké jsou výhody užívání léčivých hub?

    Při léčení rakoviny pomocí extraktů z houb je s větší pravděpodobností dosaženo požadovaného výsledku, účinek na nádor je mnohem dokonalejší a silnější vzhledem k tomu, že každá houba má alespoň 2 protinádorové mechanismy účinku

    Mohou se houby používat společně s chemoterapií?

    Je to nezbytné. Nyní je přímo dokázáno, že současný příjem extraktů z hub a cytostatik vede k významnému zvýšení délky života pacienta o více než 2,2krát.

    Pozor: starší příjem extraktů hub zvyšuje pravděpodobnost úspěšné chemoterapie!


    Mohou se houby používat společně s ozařováním?

    Stejně jako v případě chemoterapie je to nutné. Houby dělají nádorové buňky citlivější na záření a chrání zdravou tkáň před radiační nemocí. Výsledkem je podstatně méně komplikací: edém tkání kolem ozařovaného místa je 2krát menší.

    Upozorňujeme, že příjem extraktů hub zvyšuje protinádorový účinek ozařování!


    Mohu použít houby, jestliže plánujete operaci?

    Při předběžném příjmu plísní operace často probíhá bez komplikací - hnojení a nekonzistence stehů a co je nejdůležitější - snižuje možné riziko pooperačních metastáz.

    Vezměte prosím na vědomí: příjem extraktů hub zvyšuje šance na úspěšné fungování!

    Jak zjistit načasování zahájení léčby a dodržovat správný postup při užívání hub během chemoterapie, záření a chirurgie? Zavolejte mi nyní (495) 509-6374 a kontaktujte naléhavě!


    Může být nějaká rakovina léčitelná?

    Samozřejmě žádné. Rakovina má mnoho forem, mohou se jednat o různé fáze procesu, různé velikosti rakovinových uzlin, kombinace s jinými nemocemi - pokaždé, když musíte přemýšlet nad terapeutickým schématem.


    Jakákoliv houba vyléčí nějakou rakovinu?

    Mnoho lidí se na mě obráti s otázkou: je možné koupit pouze jeden brazilský Agarik nebo Shiitake? bylo to o něm, že četli v knize, v reklamě, v přítele nebo známém známém.

    Proč nikdo o této technice neslyšel?

    Často kladl takovou otázku. Zde je třeba objasnit - v naší zemi slyšeli. Řekněme jen, že - tyto techniky jsou v Rusku dobře známé pro úzký okruh odborníků. Například: na katedře mykologie a algologie Biophak Moskevské státní univerzity. Mikhail Vasilyevich Lomonosov nebo ve Výzkumném ústavu pro studium nových antibiotik Ruské akademie lékařských věd. Georgy Frantsevich Gause. Tam byl léčivý účinek těchto hub studován na velmi dobré úrovni - je to nicméně naše vědecká elita. Materiály těchto studií jsou však publikovány nejčastěji v časopisech ústavních ústavů, v zahraniční nebo speciální literatuře.

    Uveďte: houby - je to jen podpora těla, a ne léčba?

    To je zásadně špatné. Podpora, samozřejmě, důkladná. Ale dělám to přesně léčbě zhoubných nádorů.

    Je dobré, že houby léčí rakovinu samozřejmě. A co metastázy?

    Metastázy jsou stejné nádory, které se oddělí od hlavního uzlu a jsou připojeny k novému místu. Proto houby působí na metastázy, stejně jako na podkladový nádor.

    Existuje nějaká závislost na houbách?

    Ne, v tom smyslu, že zvyknou na houby jako drogy nebo spací pilulky - ne, samozřejmě ne.

    Je možné vyrobit tinkturu hub?

    Můžete, ale je to zbytečné. Faktem je, že houby na jídlo se vyrábějí na lusku rýže a mísí se s houbovým myceliem. Sklizeň se ukáže rychle - po 1 měsíci jsou houby velmi chutné. Ale nemají léčivé vlastnosti.

    Proč dělat extrakt?

    Zajímavá otázka. Koneckonců, předtím, než byly žádné farmaceutické produkce a laboratoře. Faktem je, že houba obsahuje hodně polysacharidů - chitin (chitin je například v krabích, z něhož se tvoří vnější kostra kraba). Je to součást buněčné stěny hub. Díky tomu houba pevně stojí na svém pedikelu, je to zvláštní houbová kostra. Chitin není v lidském střevě asimilován - je to proto, že je obvyklé říkat, že houby jsou těžké potraviny.

    Nyní, v podmínkách farmaceutické výroby na třídních zařízeních, je možné vyrobit vysoce koncentrovaný extrakt - až 50%, je to velmi.

    Existují vedlejší účinky a jak toxické jsou tyto houby?

    Houbové výtažky jsou velmi silné. Někdy dochází k poklesu krevního tlaku o 10-15 mm Hg, toto by mělo být zapamatováno a pokud tlak klesl, pijte šálek čaje nebo kávy.

    Jaká jsou balení vašich výtažků?

    Říkáte, že máte více účinné látky na jednotku hmotnosti v 80-90násobku než u produktů jiných společností. Je pro mé tělo škodlivé užívat tolik polysacharidů?

    Neškodné, jsou jen dobré. Navíc, pokud jde o léčbu nádorů, je jediným možným řešením dávkování 8-12 gramů denně.

    Jak to být: máte ve svých houbách polysacharidy, ale cukr nelze aplikovat na onkologii?

    Nejprve nemůžeme vstřebat glukózu do nádoby v blízkosti nádoru. A tam je cukrová plechovka (v rozumných mezích, samozřejmě),


    Je hub nalezen v přírodě lépe, nebo pěstován lidmi?

    Přírodní houba může mít vynikající léčebné vlastnosti nebo nemusí mít vůbec.

    Zajímalo by mě, jak dostanete tak užitečný produkt?

    Zpočátku se zvolí místo kultivace. Mělo by kombinovat stabilní průměrnou denní teplotu - asi 24-28 ° C a vysokou vlhkost - asi 70%.

    Proč přesně výrobky společnosti "Zhejiang Fungi Pharmaceutical Company", slyšel jsem, že dobré přípravky jsou v "..."?

    Volba není náhodná.

    Xiao Lizhang (Xiao Lizhang), 32 let, rakovina jater, Nanjing City.

    "8. července 2005 jsem šla do lidové nemocnice kvůli bolesti na pravé straně a těžké nevolnosti. Po ultrazvukové vyšetření mi bylo řečeno, že jsem měl v levém laloku jater velký nádor 11 x 10 cm. Souhlasil jsem s operací, která mi byla nabídnuta, a 19. července jsem odstranil celý nádor.


    Přesně přinášíte houby z Číny?

    Máte síťovou společnost?

    Ne, to není. Mám přímou smlouvu s továrnou. Neexistují žádní zprostředkovatelé.


    Některé firmy prodávají své výrobky pouze v sadách. Jak se chováte?

    Na mě si můžete koupit libovolné množství potřebné výroby - ačkoli 1 balení.

    Já kromě nádoru mám další nemoci. Bude jejich současnost zhoršovat užívání hub?

    Samozřejmě že ne. Léčivé houby nemají silné vedlejší účinky. Naopak existuje široké terapeutické spektrum. Používají se pro kardiovaskulární, endokrinologické onemocnění s hormonálními poruchami, záněty a virovými, bakteriálními a plísňovými infekcemi velmi dlouho a s velkou účinností. Tyto vlastnosti nejsou uvedeny pouze v rámci PROGMA.

    Výtažky z léčivých hub zachránily mnoho životů pacientů s rakovinou v provincii Hunan. To znamená, že pacient byl přijat do nemocnice, Chen Zheng Liang diagnostikována v srpnu 2006: nemalobuněčný karcinom pravé plíce s metastázami v paratracheal lymfatických uzlin. Pacientovi byla odmítnuta formální léčba as předpovědí zbývající doby života až 4 měsíce byla vyhoštěna pod dohledem místního onkologa.

    Nevím, co mám dělat, řekni mi to!

    Vzhledem k tomu, že moderní věda stále nezná jistě mechanismy degenerace normálních buněk do maligních buněk, je nutné pracovat na zvýšení přírodní protinádorové obrany organismu. A zde jsou jen dvě možnosti:

    Vždycky dávám tuto odpověď svým pacientům.

    Kdy budete doporučovat spuštění houbových výtažků?

    Mohl bych říct, že je to lepší před 5-6 lety, ale kdybych byl tak chytrý...

    A přesto, hlavní otázka: Mohou houby léčit můj nádor? Zbavím se toho?

    Okamžitě nebudu odpovídat. Jako svědomitý doktor řeknu: musíme se pokusit. Obvyklé taktiky v tomto případě - po měsíci přijetí (během této doby jsou zahájeny základní mechanismy) očekávám pozitivní dynamiku. Vše závisí na citlivosti konkrétního nádoru na houbu.

    Co mohu zaručit?

    Vzhledem k samotné podstatě této terapie a zákeřnosti této nemoci vám nemohu zaručit lék. Důvod je jednoduchý: Jsme lékaři a vědci, doposud neznáme mechanismy degenerace normálních buněk do rakovinných buněk. Ale mohu vám osobně zaručit několik důležitých věcí:

    - Garantuji že produkt je originální, že se vyrábí v samotné Číně av podniku, kde je standard GMP (Good Manufacturing Practical). GMP - velmi přísných farmaceutických standardů - bere v úvahu každý detail, jako je počet bakterií na krychlový metr, obklady stěn, moderní vybavení, a co je nejdůležitější - je třeba neustále vysoce kvalitní suroviny.

    - Garantuji ty, co jsou extrakty, a že v těchto extraktech není méně než 50% rozpustných polysacharidů

    - Garantuji vy, že tyto výtažky hub jsou naprosto bezpečné pro vaše zdraví

    - Garantuji že tyto výtažky hub jsou účinné proti maligním nádorům a jsou naprosto přínosné pro vaše zdraví. To potvrzují klinické studie, které vám poskytnu na požádání.

    To jsou mé osobní záruční povinnosti vůči vám, mým pacientům.

    Abyste správně užívali léčivé houby, vždy byste se měli poradit s lékařem!

    Léčivé houby jsou silné v jejich protinádorových vlastnostech, ale mohou se objevit některé doprovodné projevy:

    KAŽDÉ MINUTE MEDITACE ZVYŠUJE VELKÝ PROTI PROTITUMOVÉ OCHRANĚ - NAROZENÝ TUMÁŘ ZŮSTĚJE STŘÍBRNĚ! Máte čas čekat? Je nutné začít už dnes užívat houby!

    Pokud si koupíte výtažky z léčivých hub, dostanete:

    Získáte zdarma soubor literatury o houbách a protinádorových mechanismech těchto hub.

    Někdy je tato nebo ta houba pro pacienta nevhodná. Dělám to, co nikdo jiný nečiní (a podle zákona má právo) - změnu výtažku z houby do vhodnějšího.

    Když vezmete houby, vždy můžete volat a konzultovat mě. Koneckonců, jsem praktický lékař od svých 94 let, a proto mám velké zkušenosti s léčbou rakoviny.

    P.S. Chtěla bych znovu zdůraznit, že tato metoda léčby rakoviny je variantou metody, která byla oficiálně přijata v pěti zemích. Můj zásluh je pouze při vypracování skvělých praktických zkušeností s léčbou rakoviny houbami.

    P.S.S.

    Teď je na řadě, abyste se rozhodli učinit tento první krok.

    Zavolejte mi a získejte co nejdříve cestu na obnovu!

    Pochopte, nemohu vám pomoci, dokud nevyjádříte svou touhu přijmout svou pomoc. Bude to váš první krok.

    Volejte prosím tel.: 8-800-555-0328 zdarma vyzývá Rusko (495) 5096374, nebo (495) 506-6652, pošlete mi e-mail na [email protected] nebo přijít do mé kanceláře na adrese:.Mосква, ул.Новая площадь, д.8, стр. 2 a obdržíte kompletní konzultaci o problému, který vás zajímá.

    Budu s vámi po celou dobu zotavení, radím vám a podporím vás.

    Tel.: 8-800-555-0328 bezplatné volání po celém Rusku.

    Tel.: +7 (495) 509-63-74
    Tel.: +7 (495) 506-66-52


  • Související Články Hepatitida