Fórum hepatitidy

Share Tweet Pin it

Sdílení znalostí, komunikace a podpora pro lidi s hepatitidou

Kam jít na konzultaci, Moskvě.

Kam jít na konzultaci, Moskvě.

Vaše zpráva ruslan_m »17. listopadu 2011

Re: Kde jít na konzultaci, Moskvě.

Vaše zpráva foma »17 listopadu 2011 21:49

Re: Kde jít na konzultaci, Moskvě.

Vaše zpráva Gudvin »17 Nov 2011 21:51

Re: Kde jít na konzultaci, Moskvě.

Vaše zpráva ruslan_m »17 listopadu 2011 21:55

Re: Kde jít na konzultaci, Moskvě.

Vaše zpráva jane7991 17. listopadu 2011

Re: Kde jít na konzultaci, Moskvě.

Vaše zpráva Madlen-ne-Angel »17 Lis 2011 22:18

Re: Kde jít na konzultaci, Moskvě.

Vaše zpráva ruslan_m »17 Nov 2011 23:09

Karpov Stanislav Y. Hepatologist recenze

Pracujeme denně

Pondělí až pátek: 8:00 - 20:00

Sobota: 8.00 - 19.00 neděle: 8.00 - 17.00

Karpov Stanislav Jurijevič

Gastroenterolog, hepatolog
Kandidát na lékařské vědy

V roce 1999 absolvoval s vyznamenáním MMA. IM Sechenov, specializující se na "lékařský obchod"

V roce 2001 absolvoval klinický pobyt MMA. Sechenov, specializující se na "terapii"

V roce 2004 absolvoval postgraduální kurz MMA. I. M. Sečenová

V roce 2006 - úspěšná obhajoba disertační práce na téma "Klinické charakteristiky a charakteristiky průběhu chronické hepatitidy C s nízkým stupněm aktivity"

Od roku 2004 pracuje na hepatologickém oddělení nefrologické kliniky, interních a profesních onemocnění. EM Tareeva MMA je. I.M. Sechenova

od roku 2009 av současné době je předním výzkumníkem v Laboratoři pro studium extrahepatálních projevů chronických onemocnění jater Research Institute of Rheumatology RAMS Gastroenterology, Hepatology, člen Asociace gastroenterologists Ruska, ruské společnosti pro studium jater. Pravidelně se účastní akcí prováděných EASL (Evropská asociace pro studium jater), AASLD (Americké sdružení pro studium onemocnění jater).

2013 - pokročilý výcvik v oboru "gastroenterologie"

Od roku 2014 a dodnes pracuje jako gastroenterolog, hepatolog, je výzkumným pracovníkem Ústředního výzkumného ústavu epidemiologie.

Karpov Stanislav Jurijevič

Podistova EA

7 hodnocení
Gastroenterolog
Nadšenci z dálnice, 62
Centrum endosurgery a litotrypsie "CELT"

Pavlova NM

3 hodnocení
Gastroenterolog
Nadšenci z dálnice, 62
Centrum endosurgery a litotrypsie "CELT"

Pracovní zkušenosti

Vzdělání:

1999
základní vzdělání
Moskevská akademie lékařů. I.M. Sechenova

2001
pobytu
První moskevská státní lékařská univerzita. I.M. Sechenova

2004
absolvent školy
První moskevská státní lékařská univerzita. I.M. Sechenova

2013
cyklů rekvalifikace
První moskevská státní lékařská univerzita. I.M. Sechenova

Recenze (3)

Byl jsem s Karpov už mnoho let, kompetentním lékařem, profesionálem. Pro klienty s onemocněním jater doporučuji lékaři.

Super doktor! Kvůli zjištěné hepatitidě C jsem musel naléhavě vyhledat hepatologa. Je to dar z osudu, který nalezl Stanislav Jurijevič. Byla jsem s ním několik let, hepatitida byla vyléčena léky. Je to velmi pozorný doktor, vždycky poslouchá, radí, neuvádí žádné nepochopitelné léky nebo nové postupy. Takový oddaný doktor - teď prostě ne! Doporučuji to všem! Děkujeme za Vaši práci!

Na konzultaci s Karpovou Stanislavem Jurijevičem mě napsala mou manželkou kvůli mé staré raně, ale nelitovala jsem, že jsem přišel k němu a důvěřoval mu. Lékař je zkušený, kompetentní, přidělil mi krátký seznam testů, vysvětlil, a pak mi řekl o výsledcích. Lékař mi předepsal profylaktickou léčbu a po tom jsem opravdu mnohem lépe. Díky vynikajícímu specialistovi na kvalifikovanou pomoc, porozumění, trpělivost a profesionalitu v práci. Radím všem, aby ho kontaktovali!

Karpov Stanislav Y. (hepatolog), jmenování lékařem, recenze a ceny

Karpov Stanislav Jurijevič

Náklady na příjem je od 1700

Informace o lékaři: Karpov Stanislav Jurievich

Poskytuje diagnostiku a léčbu: hepatitida, cirhóza, alkoholické jaterní onemocnění, žlučové kameny, toxická hepatitida, hepatitida C, leptospirózu.

Rozvrh lékaře: Karpov Stanislav Jurijevič

1) Multidisciplinární zdravotní středisko - Medelit na Kutuzovské

Adresy klinik, odkud má lékař: Stanislav Y. Karpov

1) Multidisciplinární zdravotní středisko - Medelit na Kutuzovské

Multidisciplinární lékařská klinika. Poskytuje konzultační příjem pro dospělé a děti od 16 let. Nachází se 10 min. pěšky od m. Park Pobedy. Recepce je po dohodě.

Karpov Stanislav Jurijevič

Poskytuje diagnostiku a léčbu: hepatitida, cirhóza, alkoholické jaterní onemocnění, žlučové kameny, toxická hepatitida, hepatitida C, leptospirózu.

Náklady na přijetí jsou 2500 rublů.

Karpov Stanislav Jurijevič. Recenze

Zveřejňujeme pouze zpětnou vazbu od lidí, kteří se prostřednictvím naší služby zaregistrovali u lékaře.

Jdu jen k tomu doktorovi. Odborný odborník. Všechno to říká detailně, a nikoliv pouze odmítá. A upozorňuje na všechny ty nejmenší detaily, které mohou být v budoucnu užitečné, které jsou pro mě důležité a zajímavé a zaměřují se na ně.

Velmi klidný doktor bez panice. Neměl jsem vážný problém, jen doporučil, abych dokončil vyšetření, abych byl klidný ve všech otázkách.

Četl jsem o tom předtím. Moc se mi líbilo. Odpovědný odborník odpověděl na všechny moje otázky. Stanislav Y. - velmi přátelský. Je profesionál ve svém oboru.

Doktor mi všechno vysvětlil. Touha mu pomáhat. Řekl vše, co potřeboval. Jediné pozorování - příjem trvalo jen málo. Doktor neposlechl všechny moje otázky.

Lékař mu všechno podrobně vysvětlil a podrobně mu doporučil. V zásadě budeme znovu požádat o pomoc.

Přihlásili jste se na schůzku s lékařem na našich webových stránkách? Zanechte svou zpětnou vazbu, zašleme ji po ověření.

Karpov Stanislav Y., hepatolog - recenze ohledně lékaře

Celkové hodnocení: 5

Četl jsem o tom předtím. Moc se mi líbilo. Odpovědný odborník odpověděl na všechny moje otázky. Stanislav Y. - velmi přátelský. Je profesionál ve svém oboru.

Přínos přijetí: 5; Důvěrnost: 5; Cena / kvalita: 5

Velmi klidný doktor bez panice. Neměl jsem vážný problém, jen doporučil, abych dokončil vyšetření, abych byl klidný ve všech otázkách.

Přínos přijetí: 5; Důvěrnost: 5; Cena / kvalita: 5

Doktor mi všechno vysvětlil. Touha mu pomáhat. Řekl vše, co potřeboval. Jediné pozorování - příjem trvalo jen málo. Doktor neposlechl všechny moje otázky.

Příspěvek: 4; Důvěrnost: 4; Cena / kvalita: 4

Lékař mu všechno podrobně vysvětlil a podrobně mu doporučil. V zásadě budeme znovu požádat o pomoc.

Přínos přijetí: 5; Důvěrnost: 5; Cena / kvalita: 5

Jdu jen k tomu doktorovi. Odborný odborník. Všechno to říká detailně, a nikoliv pouze odmítá. A upozorňuje na všechny ty nejmenší detaily, které mohou být v budoucnu užitečné, které jsou pro mě důležité a zajímavé a zaměřují se na ně.

Přínos přijetí: 5; Důvěrnost: 5; Cena / kvalita: 5

Doktor Karpov Stanislav Jurijevič

Poskytuje diagnostiku a léčbu: hepatitida, cirhóza, alkoholické jaterní onemocnění, žlučové kameny, toxická hepatitida, hepatitida C, leptospirózu.

Online lékařský záznam

Vezme na klinice "Medelit na Kutuzovské"

Podrobný lékařský dotazník

  • Obvykle je Residency ve studii o hepatitidě
  • Postgraduální studia, postgraduální studia hepatitidy
  • Diplom v oboru "Medicína (prevence a léčba)", Lékařská akademie v Moskvě. I.M. Sechenov v oboru "Medicína" (1999)

Hodnocení pacienta

Olga

Četl jsem o tom předtím. Moc se mi líbilo. Odpovědný odborník odpověděl na všechny moje otázky. Stanislav Y. - velmi přátelský. Je profesionál ve svém oboru.

Daria

Velmi klidný doktor bez panice. Neměl jsem vážný problém, jen doporučil, abych dokončil vyšetření, abych byl klidný ve všech otázkách.

Olga

Doktor mi všechno vysvětlil. Touha mu pomáhat. Řekl vše, co potřeboval. Jediné pozorování - příjem trvalo jen málo. Doktor neposlechl všechny moje otázky.

Konstantin

Lékař mu všechno podrobně vysvětlil a podrobně mu doporučil. V zásadě budeme znovu požádat o pomoc.

Andrei

Jdu jen k tomu doktorovi. Odborný odborník. Všechno to říká detailně, a nikoliv pouze odmítá. A upozorňuje na všechny ty nejmenší detaily, které mohou být v budoucnu užitečné, které jsou pro mě důležité a zajímavé a zaměřují se na ně.

Karpov Stanislav Jurijevič

Kandidát na lékařské vědy, hepatolog, gastroenterolog.

Pracovní zkušenosti od roku 1999

Absolvoval s vyznamenáním lékařskou fakultu jedné z nejvýznamnějších lékařských univerzit v zemi - moskevské lékařské akademie pojmenované po I.M. Sechenov v roce 1999.

Od roku 2001 pracuje na hepatologickém oddělení světově proslulé kliniky pojmenované podle E. M. Tarejeva, tvůrce domácí hepatologické školy.

Dokonce i v ústavu Stanislav Jurijevič se rozhodl studovat nejzábavnější onemocnění 21. století - hepatitidu. Studoval v rezidenci a poté pokračoval ve studiu hepatitidy na postgraduální škole. V únoru 2006 brilantně obhájil svou práci na téma "Klinické vlastnosti a charakteristiky průběhu chronické hepatitidy C". Je autorem 8 publikovaných prací, včetně 4 vědeckých článků věnovaných studiu chronické hepatitidy C, která byla zveřejněna v přezkumném časopisech „Clinical Medicine“, „Terapeutické archivy“, „Russian Journal of gastroenterologie, hepatologie a kolonoproktologii“.

Stanislav Jurijevič kombinuje rozsáhlou klinickou praxi s vědeckou a pedagogickou činností. Aktivně se účastní klinických konferencí, vyučuje volitelný kurz hepatologie na základě klinické praxe. E.M. Tareevská lékařská akademie v Moskvě. I.M. Sechenov. Dr. Karpov si je vědom všech nejnovějších světových výzkumů a úspěchů v oblasti diagnostiky a léčby hepatitidy.
Stanislav Jurijevič má rozsáhlé praktické zkušenosti s léčbou všech forem chronické virové hepatitidy a dalších onemocnění jater. Díky vysoké odbornosti Dr. S. Karpovovi. stovky pacientů již byli vyléčení.

Stanislav Y. - svědomitá a kompetentní odborník, který se vyznačuje tím, diskrétní a přátelský styl komunikace s pacienty, profesionálně bezvadný přístup k výběru léčebných metod, která jí umožní zachovat důvěryhodnost a udržovat vztah důvěry s pacienty. Ve výběru diagnostických strategií a metod léčby, stejně jako všichni ostatní lékaři kliniky "MedElit", Dr. Karpov S.Yu. které se řídí jejich profesionálními dovednostmi a zájmy pacienta, spíše než zájmy farmaceutických společností.

Karpov Stanislav Jurijevič

Recenze lékaře

Doktor vypadal jako impozantní a starodávný muž. Za těchto podmínek chci, aby byli lidé trochu měkčí. Z toho, co se mi líbilo: obecně je zřejmé, že člověk nic necítí, všechno je v takovém případě. S největší pravděpodobností je taková osoba jednoduchá, bez povzbuzení. Doktor se zeptal na všechno, dal radu, včetně další placené diagnostiky, kterou jsme odmítli a my jsme byli předepsáni léčbu, která je cenově dostupná. Výsledkem je, že doktor vytvoří pocit netečného specialistu, který si je vědom toho, o čem mluví!

Úžasný doktor. Recepce byla lepší, než jsem si myslel. Lékař je velmi zdvořilý. Srovnávám se s ostatními lékaři, kteří viděli hodně a je to jediný doktor v mé životní praxi, který nezpůsobil odmítnutí. Specialista se snaží léčit nejen projevy nemoci, ale také najít hlubší důvody pro jeho vývoj. Je zřejmé, že lékař používá své znalosti k získání pozitivních výsledků při nápravě onemocnění. Po umístění jsem měl naději na úplné zotavení. Vím, že pacienti chtějí bez dalších vyšetření, aniž by získali úplný obraz o své nemoci, aby dostávali účinnou léčbu, ale nestane se tak. Moc se mi líbí, že mě zkoumám hluboce, že bez potvrzení nemoci nepřipravuji mi zbytečné léky. V budoucnu chci vidět toho doktora, protože mu můžu svěřit mé zdraví.

Moc se mi líbilo. Lékaři vyhledávali internet ve směru. O odborníkovi jsem měl nejlepší názor. Vypadal velmi pečlivě, vysvětloval, udělal vše, co bylo nutné. Všechno, co řekl, se všechno stalo. Na konci jmenování jsem předepsal schůzku a řadu rafinérských analýz. Předepsal mi lepší léčbu než doktor, který jsem měl předtím, a věřím, že to bylo velmi správné. Protože doktor, který nás předtím vedl, nás vůbec nezajímal lidsky.

MedCenters.Online

Služby pro vyhledávání lékařů, klinik

Karpov Stanislav Y. (hepatolog) - vstup do lékaře v Moskvě přes internet

Karpov Stanislav Jurijevič

Zkušenost lékaře je 15 let.

Náklady na příjem je od 1700

Informace o lékaři - Karpovi Stanislavovi Jurievičovi

Poskytuje diagnostiku a léčbu: hepatitida, cirhóza, alkoholické jaterní onemocnění, žlučové kameny, toxická hepatitida, hepatitida C, leptospirózu.

Adresy klinik, kde lékaři berou - Stanislav Y. Karpov

Multidisciplinární zdravotní středisko - Medelit na Kutuzovské

Multidisciplinární lékařská klinika. Poskytuje konzultační příjem pro dospělé a děti od 16 let. Nachází se 10 min. pěšky od m. Park Pobedy. Recepce je po dohodě.

Moskva, pl. Vítězství, 2, budova. 2

U0417 u0430 u043f u0438 u0441 u044c u043f u043e u0442 u0435 u043b u0435 u0444 u043e u043d u0443: 7 (499) 519-36-73 „>]>‚>


Související Články Hepatitida