Fórum hepatitidy

Share Tweet Pin it

Sdílení znalostí, komunikace a podpora pro lidi s hepatitidou

PVG ALGERON + Ribavirin genotyp 3ab

PVG ALGERON + Ribavirin genotyp 3ab

Vaše zpráva xattav »09 květen 2017 14:29

Re: PVT ALGERON + RIBAVIRIN genotyp 3ab

Vaše zpráva Galina46 »9. května 2017 14:58

Re: PVT ALGERON + RIBAVIRIN genotyp 3ab

Vaše zpráva xattav »09 květen 2017 15:41

Re: PVT ALGERON + RIBAVIRIN genotyp 3ab

Vaše zpráva xattav »09 květen 2017 15:43

Re: PVT ALGERON + RIBAVIRIN genotyp 3ab

Vaše zpráva xattav »09 květen 2017 15:49

Re: PVT ALGERON + RIBAVIRIN genotyp 3ab

Vaše zpráva LEXA »09 květen 2017 16:04

Re: PVT ALGERON + RIBAVIRIN genotyp 3ab

Vaše zpráva danich »9. května 2017 16:09

Re: PVT ALGERON + RIBAVIRIN genotyp 3ab

Vaše zpráva xattav »09 květen 2017 16:13

Re: PVT ALGERON + RIBAVIRIN genotyp 3ab

Vaše zpráva Galina46 »9. května 2017 17:00

Re: PVT ALGERON + RIBAVIRIN genotyp 3ab

Vaše zpráva Galina46 »9. května 2017 17:11

Re: PVT ALGERON + RIBAVIRIN genotyp 3ab

Vaše zpráva Klaus »9. května 2017 17:31

Re: PVT ALGERON + RIBAVIRIN genotyp 3ab

Vaše zpráva Klaus »9. května 2017 17:36

Re: PVT ALGERON + RIBAVIRIN genotyp 3ab

Vaše zpráva lomax »9. května 2017 18:09

Re: PVT ALGERON + RIBAVIRIN genotyp 3ab

Vaše zpráva xattav »9. května 2017 18:14

Re: PVT ALGERON + RIBAVIRIN genotyp 3ab

Vaše zpráva xattav »9. května 2017 18:16

Pvt kurzy

IT-akademie - toto místo, vzdělávací centrum High-Tech Park, které cvičí vysoce kvalifikované specialisty schopné pracovat v dynamicky se rozvíjejícím průmyslu. Centrum bylo vytvořeno tak, aby uspokojilo potřebu kvalifikovaného personálu a od okamžiku vydání prvních specialistů se centrum stalo dlouhou cestou rozvoje a formace. Každoročně připravuje centrum více než 1000 odborníků v oblastech, jako je vývoj, testování, design, obchodní analýzy.

Kromě základních vzdělávacích programů a stáží pro absolventy konala bezplatné semináře na efektivní zaměstnání, pomoc při přípravě a zaslání své životopisy pro potenciální zaměstnavatele, se provádí průběžné sledování pozic, uspořádala setkání s firmami zájem.

Doposud nabízí OT SPE následující typy kurzů:

  • Vývoj aplikací pro mobilní zařízení.
  • Vývoj softwaru.
  • Marketing.
  • Testování softwaru.
  • Síťové technologie a správa systému.
  • Obchodní analýza.
  • Firemní a otevřené školení.
  • Návrh a grafika.
  • Kurzy cizího jazyka.
  • Kurzy osobního růstu.
  • ITeen Academy.

V centru se uplatňuje víceúrovňová modulární výcviková schéma: od základů specializací (pro začátečníky) až po pokročilé úrovně (pro ty, kteří chtějí zlepšit svou kvalifikaci). Zde pracují v intenzivních praktických programech se skutečnými projekty. Středisko spolupracuje s řadou IT firem (více než 40), a jeho absolventi pracují v ISSoft, Elilink, Exadel, Itransition, EPAM Systems, InToSoft, Belhard a dalších renomovaných firem.

IT-akademie - toto místo, vzdělávací centrum High-Tech Park, které cvičí vysoce kvalifikované specialisty schopné pracovat v dynamicky se rozvíjejícím průmyslu. Centrum bylo vytvořeno tak, aby uspokojilo potřebu kvalifikovaného personálu a od okamžiku vydání prvních specialistů se centrum stalo dlouhou cestou rozvoje a formace. Každoročně připravuje centrum více než 1000 odborníků v oblastech, jako je vývoj, testování, design, obchodní analýzy.

Kromě základních vzdělávacích programů a stáží pro absolventy konala bezplatné semináře na efektivní zaměstnání, pomoc při přípravě a zaslání své životopisy pro potenciální zaměstnavatele, se provádí průběžné sledování pozic, uspořádala setkání s firmami zájem.

Doposud nabízí OT SPE následující typy kurzů:

  • Vývoj aplikací pro mobilní zařízení.
  • Vývoj softwaru.
  • Marketing.
  • Testování softwaru.
  • Síťové technologie a správa systému.
  • Obchodní analýza.
  • Firemní a otevřené školení.
  • Návrh a grafika.
  • Kurzy cizího jazyka.
  • Kurzy osobního růstu.
  • ITeen Academy.

V centru se uplatňuje víceúrovňová modulární výcviková schéma: od základů specializací (pro začátečníky) až po pokročilé úrovně (pro ty, kteří chtějí zlepšit svou kvalifikaci). Zde pracují v intenzivních praktických programech se skutečnými projekty. Středisko spolupracuje s řadou IT firem (více než 40), a jeho absolventi pracují v ISSoft, Elilink, Exadel, Itransition, EPAM Systems, InToSoft, Belhard a dalších renomovaných firem.

Pvt kurzy

Děkujeme za práci, vše je v pořádku, každý je šťastný!

Mistr pracoval kvalitativně a rychle. Práce je šťastná!

Zpětná vazba na WINDOWS INDUSTRY plus:
06.01.2018 17:40 // Sergey [Host]

Okna jsou jako všichni ostatní, ceny jsou normální, dělali vše včas a podle plánu se zdálo, jako by bylo všechno v pořádku, jaký je důvod pro napsání recenze? Ale kluci, ke mně.

Automobily
Volný čas a zábava
Krása a zdraví
Zlepšování a opravy domů
Vzdělávání a školení
Podniky. Instituce.
Média. Komunikace. Internet.
Ochranné známky
Dopravní služby
Turistika a rekreace
Služby
Nakupování

Vzdělávání a školení / Počítačové kurzy

Recenze na "IT-akademii, vzdělávací centrum High-Tech Park (OCSE)":

Dobré odpoledne. Chtěl bych se podělit o své dojmy, které jsem dostal během tréninku v OC PTV. Šel jsem na přední část kurzu (kurz sestával z 2 a nyní ze 3 částí) s minimálními znalostmi (staré video tutoriály z internetu) v této oblasti. Jak se ukázalo, hned jsem měl štěstí, protože jsem byl v kapelu Alexei Loktevovi! Po rozhovoru s kluky z různých skupin se ukázalo, že veškeré školení závisí na učiteli. Soudě podle charakteru Alexey ze 74. ročníku, což znamená, že "správná" generace bez jakéhokoli kouzla nebo patosu. V programování to není ani jedno desetiletí a jeho nejdůležitější výhodou je, že může být k dispozici pro prezentaci vzdělávacích materiálů! K tomu všemu je prostě komplexně rozvíjen a má dobrý smysl pro humor (často se zasmál na svůj vtip na přednášce). Proto byla atmosféra v publiku vždy příznivá.
Co se týče samotného učebního plánu, je to velmi rozsáhlé, aby bylo možné investovat v stanovených lhůtách, je třeba se pokusit velmi, velmi tvrdě. To za 3 měsíce. po startu FD1 na výstupu máte stránky, musíte dát svůj volný čas, sílu a trpělivost, ale stojí to za to! :)
Velmi mě zajímalo učení a po chvíli jsem pokračoval ve studiu a přihlásil se do FD2, opět do Loktevu! Pro mě se tento učitel stal značkou jako znamení kvality! :)
Pro nás ve skupině byli přeloženi kluci z jiných skupin (od jiných učitelů) a všichni chválili Alexeyho za schopnost učit.
Pokud se zdá, že FD1 je nakonec obtížné, pak je FD2 mnohem komplikovanější, informace jsou jen oceán, nemyslel jsem si moc! :)
Celkově jsem byl s tréninkem velmi spokojen, byl to zajímavý a čas, který jsem strávil, byl vzpomínán na teplo.

[Zpětnou vazbu smazala administrátorská služba Otzyvy.by z iniciativy autora. S pozdravem, zpětné vazby v Bělorusku Otzyvy.by
+375 29 1 208 108, +375 29 5 508 208
[email protected]]

Absolvovala kurz "Rozvoj webových aplikací v jazyce JavaScript" s Alexiem Loktevem. Jsem s výsledkem velmi spokojen.
Alexey je učitel od Boha: dává výborný materiál, dobře vybíraný domácí úkoly pro praxi, velmi přátelský ke studentům. Navíc jsou za rameny obrovské praktické zkušenosti, vždy se snažili vysvětlit jejich použití v praxi a v jakých případech by mohlo být toto nebo toto rozhodnutí užitečné.
Kurzy byly velmi užitečné, i když už s tím pracuji, ale bylo zjištěno, že není dostatečná systematizace znalostí - díky tomuto kurzu se vše v mé hlavě shromáždila do jediného celku a objevila se celistvost vnímání celého materiálu.
Doporučuji školení Alexei Loktevovi. Děkuji moc!

Nedávno jsem absolvoval kurz v OC SPT "Rozvíjení webových aplikací na React and Angular". Toto byl první průběh kurzu na toto téma. Chci si vzít na vědomí vysokou úroveň materiálové přípravy, organizace a výuky. Moc se mi líbilo. Domnívám se, že tento cíl byl dosažen: pro dva nejpopulárnější rámce na trhu byl získán podrobný, archivovaný materiál. Dále je třeba používat pouze, stát se profesionálem při práci s danými rámci. Zvláštní poděkování patří učiteli - Alexei Loktevovi. Pokud si vyberete učitele, pak pro mě - bez možností. Dříve dokončil "Rozvíjení webových aplikací na Javascriptu". Myslel jsem, že je lepší učit je už nemožné)) Ukázalo se, možná všechno! Doporučuji každému kurzu a učiteli Alexei Loktevovi.

Jsem absolvoval kurz Rozvoj aplikací na úhlu a reakci s učitelem Alexey Loktev. Upřímně řečeno a přihlásit se do kurzu pouze proto, že jsou vedeni Alexem (předtím, než dokončil kurz na html, css, js). Kurz je velmi dobře vybudován, všechny témy jsou žvýkané doslova na drobnosti, neustálou zpětnou vazbu téměř po celý den! Výsledkem je 2 rámce za meesh než 3 měsíce - to je skvělé!
Kurz rozhodně doporučujeme!
P.S. Alex, moc děkuji za tento kurz!

Dne 12. ledna 2013 byl dokončen kurz "Vývoj webových stránek pomocí HTML, CSS a JavaScript od Instinctools". Obecně se mi všechno líbilo. Vše na vysoké úrovni: organizace tříd a proces učení, mezilidské vztahy.

Absolvoval kurz o vývoji iOS, učitel Vsevolod. Program je vynikající, všechno je správně a správně vysvětleno, ne-li líné, můžete dosáhnout velmi dobrého výsledku, protože směr je slibný. Přišel jsem se základními znalostmi v programování a 0 v IO a po dokončení, i když ne na nejvyšším výsledném skóre, se okamžitě dostal do skutečné společnosti pro stáž. Pro studenty obecně, ideální volba, je škoda, že jsem jen na 4 přišel. Obecně, důrazně doporučuji, je to zisk, a to i navzdory značným nákladům, většina z toho všeho bude téměř nemožné pochopit.

Chci zanechat zpětnou vazbu ohledně průběhu UI / UX designu učitele Jana Ageena.
Kurz byl příjemně potěšen. Dojem z kurzu a učitele je vynikající.
Tento kurz bude užitečný jak pro začátečníky, tak pro lidi, kteří dosud nejsou odborníky v této oblasti.
Díky Janu Ageyenkovi, výbornému mentoru. Organizoval proces učení takovým způsobem, že tvrdohlavý nováček na konci kurzu bude schopen soutěžit na trhu práce. Samozřejmě, že chcete dosáhnout správné úrovně, musíte pečlivě prostudovat všechny domácí úkoly, poslouchat a řídit se radou mentora. Bude to těžké, protože v nejmenších termínech je nutné provést velké množství domácích úkolů pro každou lekci, ale stojí za to, když získáte skvělý výsledek. Velká pozornost je věnována zkušenosti uživatelů, pro všechny kurzy byly vyvinuty všechny fáze vývoje konečného produktu (projektu). Teoretický materiál se dotýká nejdůležitějších témat. Jan Ageyenko se snaží udělat vše pro to, aby nás přemýšleli o designu a po absolvování kurzu všemi možnými způsoby přispívá k rozvoji jeho absolventů. Na konci kurzu budete mít slušné portfolio, které může být zajištěno zaměstnáním.
Samozřejmě, že k tomuto kurzu musíte pracovat alespoň s jedním z nástrojů: Photoshop, Illustrator nebo Sketch.
Potěšená s podporou po kurzu. Dostane se příležitost zúčastnit se bezplatného semináře o úspěšném zaměstnání. Budete také součástí ročního programu podpory absolventů. Poskytnou radu, jak napsat životopis, portfolio a další zajímavé "buchty".
Tento kurz doporučuji všemu tomuto instruktorovi. Budete pomáhat přiblížit se ke svému snu!

Chci poděkovat Janovi za návrhový kurz UX / UI. Kurz byl informativní a velmi intenzivní. Hodně praxe, což je velmi dobré. Všechna témata byla podrobně popsána a vysvětlena. Dostala jsem odpověď na některou z mých otázek.
Je velmi cool se učit od učitele, který utrácí 100% na každé lekci.
Od prvního dne kurzu bylo jasné, jak Ian neposkytuje informace pouze studentům, ale také dává hodně emocí do výuky. Je zřejmé, že učitel je "posedlý" designem :)
Dostal jsem kurz UX / Ui design a Jan Ageyenko pět hvězdiček a počet nekonečných nekonečných uchazečů.

Zpětná vazba na kurz Business Analysis.
Pros: 1. Program kurzu pokrývá požadavky na volná místa pro začátečníky BA
2. Kurz je rozdělen do teoretických a praktických částí. Praxe často spočívá v účasti na skutečném projektu, naše skupina měla možnost vybrat si z několika projektů
3. Program teorie je správně sestaven, přednášky přecházejí od jednoduchých až po složité. Klíčová témata (například požadavky) jsou zpracovávána během celého kurzu
4. OC organizuje školení v zaměstnání s kompetentním poradenstvím o životopisu, rozhovoru a také pomáhá při zaměstnávání absolventů
Potíže: program je bohatý a bude vyžadovat spoustu času (3x 3 hodiny týdně přednášky plus každý z nich domácí úkoly, často objemné), připravte se.
A instruktor (Roman Fingers): praktický lékař, sdílí své zkušenosti a osvědčené postupy, jasně stanoví materiál, který doplňuje standardní sadu přednášky a workshopy na straně prošel, je k dispozici pro komunikaci se studenty

Šel do kurzu v anglickém jazyce elementární +. Učiteli to. ale jím. a.
Zdá se mi, že to jsou nejhorší kurzy na světě v angličtině. Mluvím plynně polsky a španělsky, studoval jsem jak samostatně, tak i na kurzech a chápal, jak má být učební proces. Zde je všechno diametrálně odlišné. Za dva měsíce slibují, že udělají to, co to trvá rok. Pochopil jsem rozvod, ale v budoucnu jsem potřeboval gramatickou databázi a ukázkový plán samostudia.
Řeknu vám trochu o struktuře tříd:
10 minut "zkontrolovat" dz. Chyba se nerozkládá, ale jednoduše indikuje. Zajímalo by mě, proč potřebuji takového učitele. Dobře, dobře.
Dále, analýza nového materiálu a pak nejzajímavější: po dobu 2 hodin procházíme dvakrát / několik témat (!). Pro 6 lekcí jsme se naučili a rozvinuli 12krát angličtinu. No bez rohože nezanechává dostatečný tip. Metodu výuky jsem nebyla moc potěšena: z knihy jsem četla absolutně absolutně, [Některá z těchto připomínek byla odstraněna správou portálu z etických důvodů] a něco napsala na tabuli. Pro celý kurz byla deska použita dvakrát.
Jím to. a absolutní laik svého skutku. Nikdy se nedoporučuje, aby se přesně na to.
Mb se kurzy samy od ostatních učitelů a dobré, ale nesmí to jednoznačně jít. Má více Ponte než poznání. několikrát, možná 7-10 říkalo, že je autorkou knihy, kterou jsme dostali. Ale po 5 minutách našel tuto knihu na webu. Můj gramatický lab
Silně nedoporučujeme!

zpětná vazba o kurzech ve vzdělávacím centru Grodno HTP:
Osobně se mi líbily kurzy, udělali jsme projekt, který nám dává zkušenosti z práce v týmu, zvládnutí nových technologií, získávání nových poznatků v přednáškách.
Také, pokud máte nějaké dotazy nebo pomoc, můžete se obrátit na instruktory. Pro ty, kteří uvažují o tom, zda jít na hřiště, nebo ne jít, myslím, že pokud opravdu chcete, aby se zapojily do a rozvíjet v této oblasti zkušenosti, které dostanete na trati bude užitečné pro vás, jak sledovat průběh můžete ve skutečnosti získat pracovní nabídku.
Tak zkuste to zkusit. Přeji si budoucí uchazeče o kurzy, zajímavé školení a štěstí v budoucnu

Na IT-akademii absolvoval kurz "Front-end Developer" (všechny jeho části) v roce 2015.
Stručně řečeno, byla mi velice potěšena.
Přísně řečeno, s těmito kurzy jsem začal svůj život v IT :) (předtím jsem pracoval více než 15 let v oboru distribuce.) Ano, ano, jsem takový "starý" :)). Teď už 2 roky pracuji jako vývojář na front-end.
Nemohu říci, jak probíhají kurzy (i když si myslím, že se to nezhoršilo), ale náš učitel (Alexej Loktev) podle mého názoru našel dobrou rovnováhu mezi teorií a praxí. To umožnilo a zabývalo se různými pojmy a koncepcemi, a "zablokuje ruku a nárazy" a snaží se tyto věci uplatnit v praxi.
Chtěla bych si také všimnout velmi opatrného postoje ke všem účastníkům kurzu ak jejich otázkám.

Absolvoval kurz "Testování softwaru". Právě tyto kurzy jsem si vybral na doporučení přítele, který studoval v OC Java. Ve srovnání s ostatními školami se cena kurzů jeví jako poměrně vysoká. Nikdy jsem však nelitoval rozhodnutí. Mnoho informací, velké množství praktických úkolů, schopnost získat odpovědi na všechny otázky a případně další úkoly a informace. Učitel (a já jsem byl ve skupině na Jevgenij Shidlovského) je připraven odpovědět na otázky a v nevhodném čase prostřednictvím Skype, pošty.
S řádnou péčí a vytrvalostí se můžete naučit vše a bez technického vzdělání (například jsem učitel a od té doby IT nebyl spojen s IT).
Ale pro úspěšnou práci potřebujete dobrou úroveň angličtiny. Proto byly úkoly v průběhu kurzu prováděny také v angličtině, která se připravuje na opravdovou práci.
Na konci školení pomáhá při hledání zaměstnání a jsou vždy připraveni pomoci a zodpovědět všechny otázky.

Šel jsem na kurzy, abych diverzifikoval mé obzory. Skvělý způsob, jak se dostat z komfortní zóny, naučit se nové věci a nalézt nové obchodní body růstu.

Absolvoval jsem kurz "Business Analysis" interně vzdáleného formátu, tj. s webovými semináři a schůzkami na plný úvazek. Učitel Roman Palchikov.
Obecně jsem šel na kurz obnovit a aktualizovat své BA znalosti.
Skupina se dostala dost blízko, pomysleli si studenti, ale ukázali se, že jsou obchodními analytiky, obchodními zástupci, kteří jsou v zásadě zákazníky IT služeb. Během zasedání byly diskutovány velmi specifické zásadní otázky.
Přednášky byly přečteny webovými semináři, ačkoli někdy byla kvalita zvuku snížena, ale myslím, že se každý přizpůsobí a již probíhají diskuse na plný úvazek. Praktická část byla nejužitečnější, protože projekt byl realizován na základě práce s problematikou současného podnikání, mnoho z nich se zajímalo o živobytí s obchodem a ještě příjemnější najít vhodné řešení.
Roman Palchikov je učitel, který může jasně komunikovat myšlenku, která má praktické zkušenosti jak z obchodní strany, tak z oblasti IT.
Kurz může být užitečný pro podnikání a IT. Hlavní praxe a klást otázky!
Doporučuji!

Absolvoval kurz UI / UX designu. V práci a pravidelných studiích let čas zbloudil bez povšimnutí. Profesor ve svém oboru Jan Aenenko sdílel své znalosti a zkušenosti přístupným způsobem. Celá teorie byla podrobně zpracována a podrobena praktické práci. V učebně byla vždy atmosféra přátelské a snadné, tři hodiny třídy se držely v jednom dechu. Celkově za dva měsíce bylo provedeno spousta práce, výsledkem čehož je solidní základ znalostí, praktických dovedností a první práce v našem portfoliu.

Dnes jsem absolvoval závěrečný projekt kurzu "Vývoj webových aplikací na Javascriptu". Kurz je dokonale organizovaný a promyšlený do nejmenších detailů. Příslušná organizace vzdělávacího procesu, vynikající učební pomůcky. Zvláštní poděkování patří učiteli Alexei Loktevovi. S jeho pomocí jsem doslova od začátku zvládl JS během několika měsíců. Všechny komentáře Alexej, tipy, příklady, vždy porazil přímo k bodu, a tak, že řešení se ocitlo. Většina informací, které jsem neviděl ani v knihách, ani ve výukových lekcích, které byly hodně revidovány. Pokud se budete muset naučit JS - Alexey v OC SPT pro vývoj webových aplikací.
Dále na plánu - Node.js, React.js, Angulární :)

Kurz JAVA
trenér Igor Cykach
mé pozadí: žádné programování; anglicky je normální.
---
pokud se chcete dozvědět, jak psát na JAVA pak se učit na CyKachy.
Neexistuje jedno téma, které by se nemohlo rozložit na atomy.
Buďte připraveni kodit, kodit, kodit. doma, v práci, v dopravě.
Nepřipravený člověk je ocheno! těžké.
Pro mě to bylo 2 měsíce pekla! kdy kód musel psát 12 hodin denně.
----
kons
cena je příliš vysoká
špatná kvalita učební pomůcky

Úspěšně absolvoval kurz "Rozvoj webových aplikací v jazyce JavaScript". Jsem velmi vděčný všemu týmu vzdělávacího centra IT-akademie a zejména Loktev Alexei. Doporučuji ho jako učitele! Zajímavá prezentace materiálu, velmi kompetentní struktura výcviku, dobré materiály ke studiu, neustálá zpětná vazba (i ve tři hodiny ráno). Cokoli, co vám může zabránit v získávání znalostí, je jen vaše vlastní lenost a nedostatek motivace. Kurzy nabízejí vše, absolutně vše, pro úspěšné získání znalostí a další rozvoj IT.

Zpětná vazba na kurzy PVT

Naši učitelé jsou zlatým fondem naší akademie. Studenti získají znalosti z praxe s minimálně sedmiletými zkušenostmi.

Znáte, aplikujte a prozkoumejte

Těšíme se na dlouhodobou spolupráci!

Nové znalosti budou úplnou hlavou!

Velmi doporučuji kurz

Bez dalšího rozvoje už nejsme jednoduše stojící, ale dokonce se pohybujeme zpět

Moje zpětná vazba k dokončenému kurzu UI / UX

Teď volně komunikuji v angličtině

Pokud se pokusíte tvrdě, výsledek vás nebude čekat

Děkuji za zaslání svého životopisu IT společnosti!

Victoria Ovchinnikova

Na krátké časové období získáte spoustu informací o předmětu, různých materiálech a užitečné praktické rady.

Andrej se snaží dát všem čas, odpovědět na otázky, věnovat pozornost různým metodám a metodám.

Přístup k vedení tříd je kreativní. Diskuse jsou vzneseny.

Učení bylo zajímavé, informativní a efektivní.

Služba Desc

Společnost "Service Desk" vyjadřuje vděčnost za vysokou úroveň školení absolventů PVT Vzdělávacího centra.

V týmu už máme několik lidí. Kluci úspěšně vykonávali svou práci, vysoce motivovaní a usilovali o profesionální rozvoj.

Těšíme se na dlouhodobou spolupráci!

Marina Karaulnaya

Nedávno jsem absolvoval kurzy "Integrated Internet Marketing", byl jsem spokojen!

Než jsem šel na kurzy, pochyboval jsem o tom, zda se mi budou hodit, protože jsem si myslela, že přednášky jsou pro vlastníky podnikání spíše. Ale ukázalo se to ne tak, a jsem rád, že jsem se stejně přihlásil a prošel školením!

Program je zajímavý, učitel měl z praxe mnoho příkladů. Obzvláště užitečné pro mě byly poučení o analýze webu, kontextové reklamě a e-mailovém marketingu. Dostal jsem nové znalosti, které mohu nyní uplatnit v mé hlavní práci.

Obecně platí, že všichni začínající obchodníci poradit! Nové znalosti budou úplnou hlavou!

P. S. Hlavní věcí není skóre a pokus o práci

Alexander Borodich

Velmi se mi líbily kurzy, učitel Vsevolod byl profesionál ve svém oboru, velmi dobře zběhlý v materiálu a byl schopen to srozumitelně sdělit. Také vždy kladí důraz na věci, které budou v budoucnu užitečné při reálném pohovoru.

Pro fanoušky jablek, kteří chtějí udělat kariéru v oblasti špičkových technologií, ale dosud se nerozhodli o směru, bude kurz vhodný. Myslím si také, že kurz je velmi vhodný pro studenty juniorských technických kurzů (šel na 4 a lituji, že ne dříve).

Pokud jste opravdu vyzkoušet a naučit se celý nebo v podstatě celý program, to je docela možné najít práci po ukončení studia, což je nejdůležitější - „dobře sedět ve večerních hodinách po práci / studium bude naslouchat“ dokončí všechny domácí úkoly, a to bez výjimky, a vztahují se k zaměstnání s plnou odpovědností, a nikoli

Důrazně doporučuji, protože to je opravdu velmi užitečné, a zvládnout to doma je téměř nerealistický úkol.

Dmitrij Maleev

Kurz vám obecně umožňuje pochopit směr, ale funguje jako druh spouštěcí podložky, základ, a jak víme na jednom základě, nebudete daleko. Je třeba pracovat tvrdě a tvrdě na sobě.

V dnešní situaci lze tento směr nazvat jednou z nejslibnějších, částečně díky HYIPu, částečně kvůli "měnové vazbě", ale v určitém nebo jiném směru je nejvíce vyhlídky.

Několik přehodnotit svůj přístup, lze říci systemizovány logiku, a to jak z hlediska běžného provozu (myšlenkou změny, které začaly navštěvovat častěji, ale myslím, že budete potřebovat trochu vytáhnout své znalosti), a pokud jde o vnímání celku. Obchodní analýza, kterou můžete říci, začala být používána nejen v podnikání ;-)

Bez dalšího rozvoje už nejsme prostě stačeni, ale dokonce se vracíme zpět, a pokud jen z toho důvodu stojí za to chodit na kurzy.

Tatiana Shikunetsová

Cílem mého vstupu do kurzu UI / UX bylo získat pro mě poznání v novém směru návrhu. Prozkoumat všechny jemnosti vytváření webových stránek a mobilních aplikací, abyste mohli podrobně porozumět tomu, co je. Bylo důležité, abych pochopil, kde začít a jak to funguje, protože jsem neměl téměř žádné praktické zkušenosti.

Třídy byly nadšené, formát byl často změněn, což způsobilo bouřku pozitivních emocí.

Jan je ideologický inspirační a zajímavý člověk! Explicitní přednášky, vynikající úkoly v různých směrech. Díky klukům, kteří byli se mnou, vynikající tým dělal všechno 100%. Kurz je praktický, musel jsem pracovat hodně, v tomto jsem považoval jednu z jeho hlavních výhod.

Zvláště bych chtěl poznamenat, že Janův diplomatický přístup k nám, zdravému duchu hospodářské soutěže při přípravě domácích úkolů a kreativní atmosféře.

Na konci kurzu jsem měl jasný plán pro zahájení práce na projektu, vytvoření struktury a atraktivního rozhraní. Zajímalo se o učení se o nové programy. Chápu, že jsme všichni na začátku cesty a budeme muset projít mnohem více.

Děkujeme IT-akademii za organizaci kurzu, Jan tvůrčí vítězství a rozvoj v různých směrech!

Recenze společnosti Vzdělávací centrum Vysokého technologického parku

Sergej Karpovič 15. 5. 2018 16:09

Doplňky: Dobré odpoledne. Chtěl bych se podělit o své dojmy, které jsem dostal během tréninku v OC PTV. Šel jsem na přední část kurzu (kurz sestával z 2 a nyní ze 3 částí) s minimálními znalostmi (staré video tutoriály z internetu) v této oblasti. Jak se ukázalo, hned jsem měl štěstí, protože jsem byl v kapelu Alexei Loktevovi! Po rozhovoru s kluky z různých skupin se ukázalo, že veškeré školení závisí na učiteli. Soudě podle charakteru Alexey ze 74. ročníku, což znamená, že "správná" generace bez jakéhokoli kouzla nebo patosu. V programování to není ani jedno desetiletí a jeho nejdůležitější výhodou je, že může být k dispozici pro prezentaci vzdělávacích materiálů! K tomu všemu je prostě komplexně rozvíjen a má dobrý smysl pro humor (často se zasmál na svůj vtip na přednášce). Proto byla atmosféra v publiku vždy příznivá. Co se týče samotného učebního plánu, je to velmi rozsáhlé, aby bylo možné investovat v stanovených lhůtách, je třeba se pokusit velmi, velmi tvrdě. To za 3 měsíce. po startu FD1 na výstupu máte stránky, musíte dát svůj volný čas, sílu a trpělivost, ale stojí to za to! :) Velice mě zajímalo učení a po nějaké době jsem pokračoval ve studiu a přihlásil se do FD2, opět do Loktevu! Pro mě se tento učitel stal značkou jako znamení kvality! :) U nás ve skupině byli přeloženi kluci z jiných skupin (od jiných učitelů) a všichni chválili Alexeyho za jeho schopnost učit. Pokud se zdá, že FD1 je nakonec obtížné, pak je FD2 mnohem komplikovanější, informace jsou jen oceán, nemyslel jsem si moc! :) Celkově byl výcvik velmi potěšen, zajímavé bylo, že čas strávený ve vzpomínkách byl teplo.

Nevýhody: Máte-li trochu volného času (hodně práce, rodinného života atd) musí být neustále pod tlakem a dohnat s programem, je rozsáhlá a nebude čekat na vás, ale jakmile vybrán trénink bude muset být připraven

Vzdělávací centrum parku vysokých technologií 05/29/2018 12:12 PM

Sergey, děkuji za váš názor.

Katsyaryna Tsyunel 05/05/2018 15:17

Doplňky: Kurz je velký test, učitel chic (Eugene Szydlowski), ale stačí být připraven, že bude hodně práce - a to je velké plus, jakmile odstraněni lidi, kteří chápou, že to není pro ně. Chtěla bych dodat, že všude je zapotřebí více praxe. Z vlastní zkušenosti však mohu říci, že žádná praxe v průběhu kurzu ještě neumožní porozumět skutečnému projektu. Proto doporučuji každému, aby pilně studoval a pracoval samostatněji a vše ostatní přichází se zkušenostmi.

Vzdělávací centrum parku vysokých technologií 05/29/2018 12:13 PM

Katsyarina, děkuji za vaši zpětnou vazbu a ocenění trenéra.

Aliaksandr Dabarovič 05/04/2018 12:30 PM

Doplňky: V Evgeny Shidlovském jsem se zúčastnil funkčního testování. Učební proces je dobře zaveden. Dobrým vysvětlením materiálu je domácí úkol přiřazení domácí úkoly s odpověďmi na další otázky. Samozřejmě, kontrolní práce s objektivním hodnocením. Zpoždění ve třídách, pozdní odeslání materiálů a připomínek - není to o tomto učiteli. Všechno je jako v lékárně! Eugene je vášnivý svou tvorbou a terénem jako celku, proto s potěšením vede kurz! Obecně chci velmi poděkovat, tk. díky kurzu nalezen práci ve velké společnosti.

Vzdělávací centrum parku vysokých technologií 05/29/2018 12:13 PM

Aliaksandr Dabarovič, děkuji za vaše hodnocení.

Zinka Spuncelová 19.9.2018 07:51

Doplňky: Absolvovala kurz "Rozvoj webových aplikací v jazyce JavaScript" s Alexiem Loktevem. Jsem s výsledkem velmi spokojen. Alexey je učitel od Boha: dává výborný materiál, dobře vybíraný domácí úkoly pro praxi, velmi přátelský ke studentům. Navíc jsou za rameny obrovské praktické zkušenosti, vždy se snažili vysvětlit jejich použití v praxi a v jakých případech by mohlo být toto nebo toto rozhodnutí užitečné. Kurzy byly velmi užitečné, i když už s tím pracuji, ale bylo zjištěno, že není dostatečná systematizace znalostí - díky tomuto kurzu se vše v mé hlavě shromáždila do jediného celku a objevila se celistvost vnímání celého materiálu. Kromě toho je velmi výhodné, aby si v první lekci všichni přijali učebnice, a pokud náhle muselte ujít třídu, můžete požádat o jeho záznam od učitele. Doporučuji školení Alexei Loktevovi. Děkuji moc!

Nevýhody: ne

Vzdělávací centrum parku vysokých technologií 05/29/2018 12:14 PM

Zinka Shpunselová, děkuji za váš názor a chváluhodnou zpětnou vazbu ohledně trenéra.

Ekaterina Dimitrovich 02.12.2018 13:03

Doplňky: Jsem absolvoval kurz Rozvoj aplikací na úhlu a reakci s učitelem Alexey Loktev. Upřímně řečeno a přihlásit se do kurzu pouze proto, že jsou vedeni Alexem (předtím, než dokončil kurz na html, css, js). Kurz je velmi dobře vybudován, všechny témy jsou žvýkané doslova na drobnosti, neustálou zpětnou vazbu téměř po celý den! Výsledkem je 2 rámce za meesh než 3 měsíce - to je skvělé! Kurz rozhodně doporučujeme! P.S. Alex, moc děkuji za tento kurz!

Nevýhody: Nenašel jsem

Vzdělávací centrum parku vysokých technologií 05/29/2018 12:14 PM

Ekaterina Dimitrovich. Děkujeme, že jste ocenili práci našeho trenéra.

Katerina Martysiuk 11/22/2017 15:22

Doplňky: Ani v posledním roce na univerzitě přišel ke mně, aby si uvědomili, že i přes různorodost předmětů studovaných v oborech ekonomie, managementu, programování a projektování informačních systémů, neměl jsem jasnou a strukturované chápání jejich profese v první řadě, co bude zapotřebí jako odborník na "podmínky v terénu". A ačkoliv je rozhodnutí jít na hřiště, „Business Analysis IT“ Nebylo to snadné (zastaví cenovou prohibitivní vzhledem k aktuální platu), touha něco změnit byl silnější v mém životě, takže po přečtení recenze na místě a pohovorů spoustu absolventů (včetně kolega, který úspěšně absolvoval směru Front-end) v LinkedIn, jsem se zapsal do večerních kurzů za účelem získání nových znalostí, jak se říká, na práci. Pokud budeme hovořit o výhodách, to znamená, že v první řadě, ochota učitele vždy přijít na pomoc v obtížných situacích poradit, vyjasnit některé body a nuance, které přicházejí na mysl, jen když praktického úkolu. Takový demokratický přístup ke vzdělávacímu procesu mi pomohl osobně osvobodit se, cítit více sebejistého týmu a naučit se klást otázky. A bez toho, jak všichni ví, obchodní analytik není nikde. Bonus pro studenty byl průběh zaměstnání, kde má HR-specialista řekl, jak chtějí vidět svůj životopis zaměstnavatelům, které chtějí získat odpovědi na své otázky o složité a co je nejdůležitější - jak prodat sám sebe, když nemáte žádné zkušenosti v této oblasti. Obecně doporučuji všem nejvíce motivovaným a pracovitým. Získané vědomosti v IT-akademii vás nebudou čekat, až se vyplatíte. Pokud se mě ze "výšky žilých let" zeptáte, teď bych si vybral další vzdělávací centrum, okamžitě vám řeknu: NE! A to je důvod. Jak víte, všechno se naučí ve srovnání. Můj spolužák začal studovat směr „Business Intelligence“ v jiném vzdělávacím centru Minsku téměř současně se mnou, ale za jinak stejných podmínek v procesu „smíření“, které jsme získali znalosti měli potíže při projednávání klíčových prvků projektových artefaktů - vize, specifikace krytí. Možná, že až vás tato slova nemají nic říkat, a dokonce děsivé, ale věřte mi, v průběhu se naučíte nejen to, co to je, ale také to, co se jí, jak se připravit a jak nejlépe tyto „jídla“ odeslat. Dare, a úspěch na vás na této tvrdé cestě dobývání nových vrcholů!

Nevýhody: Kurz byl velmi intenzivní - 3 lekce týdně a to je vzhledem k tomu, že po každém z nich bylo uděleno domácí úkoly, aniž by se dal čas na swing. Nelze říci, že takový rozvrh je vhodný pro každého - koneckonců, práce trvá většinu času a úsilí, a stále se musíte připravit na lekci. Proto nejsou takové kvality jako sebe-disciplína, schopnost upřednostňovat a spravovat svůj čas. Pravděpodobně je to jakýsi křest ohně, protože na skutečných projektech jsou lhůty ještě tvrdší a musíte se vyrovnat se stresem.

Andrey Gusarov 18.1.2017 19:11

Doplňky: Šel jsem na kurzy, abych diverzifikoval mé obzory. Skvělý způsob, jak se dostat z komfortní zóny, naučit se nové věci a nalézt nové obchodní body růstu. I studovat společně s kolegy z Gusarov, sdílet své názory na facebooku nebo telefonicky 375296668300. Jsme na kurzu „Business Development, marketingu a prodeje v oblasti IT“

Nevýhody: Zatímco nemohu hodnotit, ale učí se v procesu učení. Jistě budou, neměňte ty, kteří nic neudělají :)

Eugen Ivandicov 7/10/2017 15:31

Doplňky: Absolvoval jsem kurz "Business Analysis" interně vzdáleného formátu, tj. s webovými semináři a schůzkami na plný úvazek. Učitel Roman Palchikov. Obecně jsem šel na kurz obnovit a aktualizovat své BA znalosti. Skupina se dostala dost blízko, pomysleli si studenti, ale ukázali se, že jsou obchodními analytiky, obchodními zástupci, kteří jsou v zásadě zákazníky IT služeb. Během zasedání byly diskutovány velmi specifické zásadní otázky. Přednášky byly přečteny webovými semináři, ačkoli někdy byla kvalita zvuku snížena, ale myslím, že se každý přizpůsobí a již probíhají diskuse na plný úvazek. Praktická část byla nejužitečnější, protože projekt byl realizován na základě práce s problematikou současného podnikání, mnoho z nich se zajímalo o živobytí s obchodem a ještě příjemnější najít vhodné řešení. Roman Palchikov je učitel, který může jasně komunikovat myšlenku, která má praktické zkušenosti jak z obchodní strany, tak z oblasti IT. Kurz může být užitečný pro podnikání a IT. Hlavní praxe a klást otázky! Doporučuji!

Andrey N 05/27/2017 18:23

Doplňky: Dnes jsem absolvoval závěrečný projekt na kurzu "Vývoj webových aplikací na Javascriptu". Mohu jednoznačně říci, že pokud jste se rozhodli projednat s Front-Endem, musíte studovat JS - rozhodně je nejlepší řešení OT SPT, učiteli Alexei Loktevovi. Alexey je nejen vynikajícím specialistou, vývojářem, ale také talentovaným učitelem. Dokáže přesně říci, co je skutečně zapotřebí. S jeho pomocí se čas ukládá vážně na učení (je to jen to, že provoz se neustále pohybuje správným směrem s maximální efektivitou). Samozřejmě pod podmínkou konstantní práce doma. Na druhém - v žádném případě. Ale stojí to za to! Rozhodně.

Nevýhody: Pro tuto úroveň školení jsem nenalezl žádné nedostatky. Existuje obrovská potřeba dalšího studia toho, co je skutečně zapotřebí na trhu práce: Node.js, React.js, Angular.js. Musíte se naučit pro sebe :)

Dmitrij Lipský 05/01/2012 14:10

Doplňky: Absolvoval kurz v programu "Vývoj webových aplikací v jazyce JavaScript". Školení zanechalo jen příjemné dojmy. Dobře promyšlený moderní program, vynikající prezentace materiálu, pohodlná učebna. Chci vyjádřit zvláštní vděčnost našemu učiteli Loktevovi Alexeiovi Vladimirovičovi za jeho vytrvalost při kontrole domácí práce, trpělivosti a schopnosti vysvětlit složité věci v běžném jazyce. Předtím jsem měl zkušenosti se studiem v jiných vzdělávacích centrech a nepochybně mohu říci - IT Academy je nejlepší z nich! S potěšením doporučuji tento kurz svým přátelům. Děkuji!

Alex Reutski 04/25/2012 11:25 AM

Doplňky: Úspěšně absolvoval kurz "Rozvoj webových aplikací v jazyce JavaScript". Jsem velmi vděčný všemu týmu vzdělávacího centra IT-akademie a zejména Loktev Alexei. Doporučuji ho jako učitele! Zajímavá prezentace materiálu, velmi kompetentní struktura výcviku, dobré materiály ke studiu, neustálá zpětná vazba (i ve tři hodiny ráno). Cokoli, co vám může zabránit v získávání znalostí, je jen vaše vlastní lenost a nedostatek motivace. Kurzy nabízejí vše, absolutně vše, pro úspěšné získání znalostí a další rozvoj IT. Když mé děti vyrostou, budu je povinně poslat do tříd robotiky. Díky znovu!

Pavel Nikityuk 4/4/2017 6:46 PM

Doplňky: Prošel jsem kurz FRONT-END-DEVELOPER. Dostupný kompilovaný a odkládaný materiál mi pomohl zapnout mozky a přemýšlel jsem jako programátor :). Před třemi měsíci jsem netušil, že bych mohl udělat hru! Nyní jsem pochopil, kolik úsilí a úsilí investoval instruktor kurzu - Alexej Lokev, za nějž mu velmi děkuji!

Dmitrij Sobolevski 04/15/2012 21:26

Doplňky: Chtěl bych vám poděkovat velkému dílu OT SPT a konkrétně Alexeji Vladimirovicovi Loktevovi - nejlepšímu učiteli, kterého jsem kdy potkal! Velice vám děkuji za všechny poznatky, které jsem dostal, a za nový svět, který byl pro mě objeven! Hodně štěstí! OC HTP doporučuji všem, dokončil jsem 3 kurzy - všechno je super!

Nevýhody: ne!

Dmitrij D 04.01.2017 16:11

Doplňky: Chci říci v podstatě a pouze fakta. Jmenuji se Dmyria a tato zpětná vazba odráží můj názor. Dlouho jsme si mysleli, že stojí za to, že bychom dali takové peníze na kurzy, tk. podařilo se dokončit kurz o testování na jiném místě, kde učil jednu teorii, kterou si můžete přečíst sami. Hlavní věc spočívá v tom, že po těchto kurzech nebylo k zaměstnání dostatek skutečných dovedností. V důsledku toho jsem se rozhodl a úspěšně absolvoval kurzy testování IT Academy a byl velmi potěšen, pokud si někdo myslí, že nejlepším místem k vyhledání trénink, pak jste na omylu. Učitelka Irina Shulyaková. Tato osoba je připravena odpovědět na některou z vašich otázek a k tomu, aby pomohla zvládnout materiál, slova nemohou sdělit, jak jsem Irině vděčná. Kromě povinného programu bylo z iniciativy učitele mnoho dalších materiálů. S jistotou mohu říci, že je lepší nehledat učitele, stejně jako nejlepší kurzy. Budete potřebovat pouze 3 věci: znalost anglického jazyka, minimální pochopení testování / počítačové dovednosti a nejdůležitější věc - touha a čas na práci v tréninku! A Irina nám dal možnost vyzkoušet si skutečný projekt, poměrně velké společnosti ve střední Evropě, je skutečný zážitek, který vám bude velmi užitečné v zaměstnání, pokud nechcete mi věřit, zeptejte se některého z testeru.

Grigory Greenwest-Rasputin-Z 30.3.2012 12:05

Doplňky: Absolvoval jsem kurz "Angličtina pro IT. Předprůměrné. " Chci poděkovat učitelce Irině Dubinské. Řekl bych, že ihned se mi líbilo kurzu, po dobu 2 měsíců, bylo dáno spousta informací, protože silná skupina kurzů v předškolním věku byla zachycena procházejícími místy v Intermediate. Kurz je velmi intenzivní, super intenzivní, takže se nemůžete uvolnit. Byly tam velké a pestré domácí úkoly. Poradím těm, kteří chtějí v krátké době zvýšit úroveň angličtiny, a jsou připraveni na to tvrdě pracovat.

Ashley Jane 01/06/2017 17:06

Doplňky: Ne (jen chtěl psát o velké publikum, počítače a podobně, ale okna směřují přímo na pevném disku Pokud jsou otevřeny pro vysílání -!.. Vlak hluku je tak silná, že nemůže slyšet učitele K dispozici je klimatizace, ale přímo v centru stropu nad tabulkami se studenty. projektor je slabý, když svítilny lze vidět špatně. Počítače jsou vypnuty asi na kráse. A je to samozřejmě o programování.) Proto je zásluha.

Nevýhody: Třídy namísto 21,20 skončily o 22,30 hod. Některé přednášky. Praxe je zanedbatelná. Přednášky - pokud to můžete říct - části z knihy o programování. Často s doprovodnými komentáři říkají, že nemusíte být v práci, ale v rozhovoru se můžete zeptat, zda se jedná o pečlivé rozhovory, a tak rozdělíme toto téma. Učitel An.. Troy.. jsou jen ponty. Mnoho textů o tom, jak se dostal do práce, jak sledoval rozhovory a všechny druhy věcí. Několik tříd, které padly na prázdniny, pak stejně neuskutečnily (zřejmě proto, že se posadily až do 22:30), jeli více za klíště. Výuka prvních čtyř přednášek byla až 20 minut pozdě! Pro první rok (tři pro zaměstnání) musíte zaplatit 600 dolarů. Jedná se o cenu všech tří kurzů pro velmi známého konkurenta. S odborným vzděláním a zkušeností jako učitel jsem byl zděšený. Nepřišli sem. Toto je čerpání peněz.

Vzdělávací centrum parku vysokých technologií 18.1.2017 11:29

Drahá Ashley Jane;) Znovu vám odpovíme, nyní na tomto zdroji;) Naše Vzdělávací centrum má příležitost spolupracovat s praktikujícími specialisty domácností HTP jako učitelů. To je velmi důležité pro současný okamžik IT průmyslu, kdy "historie je dnes vytvořena". Praktická úspěšná zkušenost je něco, co odborníci mohou předat motivačním posluchačům. V tomto smyslu by měl být učitel důvěryhodný, kdo má právo používat různé spolehlivé zdroje, metody a metody výuky. Vyhodnotit efektivnost by neměla být na subjektivní počáteční dojem, ale na výsledcích. Čísla OC SPT: podle předběžných výsledků z roku 2016 je zaměstnáno zhruba 84% absolventů našich programů Java. ročně je více než 300 absolventů OT SPT zaměstnáno v IT průmyslu (pro srovnání, všechny běloruské vysoké školy poskytují pouze 1000 zaměstnaným a pracujícím specialistům v IT průmyslu). Úspěch však závisí především na posluchači. Ty, kteří si stanovili cíl zaměstnání v IT společnosti, by měli být připraveni projít všemi nezbytnými kroky a investovat hodně času a úsilí.

Alexander Zanko 12/24/2016 23:12

Doplňky: Chci poděkovat Alexei Loktevovi za poznatky, které získal při Javascriptu na kurzech https://it-academy.tam.by/ Děkuji obrovským!

Nevýhody: Neexistují žádné nedostatky

Olga Kolobová 18.1.2016 12:28

Doplňky: Touha po změně oblasti činnosti (ekonoma podle vzdělání) vznikla již dávno. Rozhodnutí přišlo po velmi emotivní řeči Vadim Zelenková, ředitel IT Academy Education Centre of High Technologies parku, „Cesty kariéry v IT“ na konferenci IT Entrnance 2016, které se konalo 15.října 2016 na podnikatelský inkubátor High-Tech Park. Na stejném místě jsem se rozhodl pro výběr vzdělávacího programu - JAVA DEVELOPER. Vzhledem k tomu, že jsem neměl žádné programové znalosti, zaměstnanci IT oddělení doporučili zahájit kurz "Projektování webových stránek pro programátory". Kurzovní instruktor Sergey Pishchik je profesionál ve svém oboru. Řekl bych, že úspěšně použita metoda „learning by doing“: neexistovaly žádné nudné přednášky, téměř všechny lekce trávíme na počítači, experimentování s kódem dostal uspokojivé odpovědi na své otázky a obdivoval získaný výsledek na obrazovce! Úkoly byly rozmanité a nestandardní. Každá lekce je doprovázen prezentaci s ukázkový kód, a to především příjemná ke všem informacím o průběhu (prezentace, ukázkový kód, užitečné odkazy), posluchači mají přístup 24/7. Neváhejte, IT Academy zaměstnává profesionály, kteří jsou zamilováni do své práce. Aniž by čekal na dokončení „Návrh webových stránek pro programátory,“ jsem se přihlásil na další dva: „Programování v jazyce Java» a «angličtinu pro IT» v IT Academy.

Anastasia Swift 30. září 2016 10:27

Doplňky: Dobré odpoledne všem, kteří se zajímají o OC SPE! Jsem absolvent Business Analytics v oblasti IT a chci se s vámi podělit o své dojmy z tréninku, který právě prošel. Trenérem naší skupiny byl A. Kolesnikov, stejně jako několik přednášek vedených S. Podolyančikem. Nyní v pořádku. Pokud si myslíte. S těmito "kurzy" se marně bavíte s očekáváním, že budete sedět a čekat na osvědčení v uvolněném stavu. Je to spíš jako univerzita, kde musíte pracovat po celou dobu. Pokud tedy nejste připraveni pracovat každý den, neměli byste začít. Kromě toho, že musíte vykonávat úkoly, musíte být připraveni na to, že je musíte znovu provést, pokud jste udělali závažné a zásadní chyby. Je třeba číst literaturu, hledat informace a je důležité, aby bylo neustále a systematické myslet. Pojď sem s myšlenkou - sedím a půjdu rovnou do práce, protože hodně peněz nebude fungovat. Pokud se chcete dozvědět, buďte připraveni pracovat. Ale pokud jste vážně, pokud chcete skutečně poznat, pak máte všechny možnosti. Náš trenér, A. Kolesnikov, cvičící certifikovaný BA s obrovskou praxí, nám poskytl všechny informace, které jsme chtěli a byli připraveni přijmout. Je velmi důležité, že není teoretik, ale praktik, jehož zkušenost je nejen v podnikové analýze, ale také ve vývoji a jinak. Některá témata byla pro nás velmi snadná, protože lidé byli připraveni, se zkušenostmi, s jasnými cíli. Na to, co bylo pro nás nové, anebo nepochopitelné nebo zásadně důležité, zastavil se Andrei, všichni jsme postupovali krok za krokem společně ve třídě. Zvláštní poděkování za to, že nám nikdy neřekl: "Všechno, lekce skončila, sbohem!". Seděl s námi až do pozdě v noci, vyřešil všechny otázky, všechny kroky krok za krokem. To nám umožnilo s jistotou začít psát díla, a zdá se mi, že je hodna, aby je mohli hrát. Děkuji vám za práci a čas! Chci poděkovat Sergei Podolyanchiku že jsme strávili několik velmi zajímavých přednášek a bylo velmi užitečné pro nás, když jsme nemohli najít odpověď na Googlu. Je to nejen BA, ale i certifikovaný učitel, který dělá jeho výuky velmi stručné, srozumitelné a snadno zapamatovatelné. Sergey odpověděl na všechny naše otázky, poskytl nám zpětnou vazbu na domácí úkoly, vždy odpověděl na naše otázky ve Skype, našel čas na rozhovor s každým. Děkuji moc, Sergei! Zvláštní poděkování patří metodistů, kteří vždy šli s námi setkat, diváci objevili i během dne, kdybychom fungovat, vždy odpovídat na e-maily, stokrát vysvětlovat, kam jít, co dělat. The OC HTP semináře o zaměstnání, které vám vysvětlí, jak se vyvarovat chyb v rozhovoru, psát životopis, jak pokračovat v hledání zaměstnání. Zde pak - pokud jste zralý člověk se zkušenostmi, připraven tvrdě pracovat, aby se stal AD - to je váš cíl, budete mít všechny potřebné vlastnosti: Obecně platí, že chci, aby to shrnul.

Marta Verenchiková 07/07/2016 20:01

Doplňky: To je konec kurzu "Úvod do Java pro automaty". Chtěl bych podělit o své zpětné vazby, a to jak pozitivní, tak negativní. Pokud chápu, náš kurz se ukázal trochu ne v tradicích HTP, protože několik lidí bylo zároveň školiteli. Na jedné straně měla pozitivní momenty: měli jsme možnost podívat se na stejné věci z různých úhlů, s přihlédnutím k osobní zkušenosti každého z pěti trenérů. Současně, navzdory tak velkému počtu učitelů, nemůžeme v zásadě říci, že jsme z programu nebyli odhaleni. Ano, někdy ne tak hluboko, jak bychom chtěli, ale přesto. Také nezapomeňte, že tento kurz je jen odrazovým můstkem k hlavnímu předmětu „Selen WebDriver“ a je určena k rozvoji terminologii a dostat minimální znalosti programování, takže pokud se očekávat, že z vás bude dělat software guru, bohužel, jako nebude. Velkou výhodou je, že všechny vozy bez problému s námi podělili o své kontakty, a to i přes jejich základní práci, odpovídají na vaše dotazy, pokud není v detailu, pak jeřáb jak poskytovat odkazy na další materiál. Obecně platí, že chci poděkovat trenérům, kteří provedli předmět: Anton Semenchenko - pro pokládání v našem chápání většiny OOP konceptů, které mají takovou základnu, můžeme pokračovat v růstu, jakož i za to, že se snaží přinést na konferencích a IT - činnosti; Alexander Savenkov Vitaly Zinevych, Andrew Stakhievich - pro držení a křivolakých kontaktních hodin tréninku, stejně jako pro komentáře o tom, co a kdy studovaného materiálu bychom mohli potřebovat v budoucnu jako Automator; Vadim Zubovič - za to, že shromáždil nahromaděnou "hromadu" znalostí a pomohl "dát vše do pořádku".

Nevýhody: Negativní vliv na průběh byly některé vozy občas ztratil pořadí prezentace, nebo náhradní trenér není vždy připraven podrobný pokrytí některých záležitostí, nebo neměl s praktickými příklady a úkoly, které by byly celé skupiny mohou společně provádět upevnit nové poznatky (věřím, že to nemá nic společného s kompetencemi školitelů, ale je spíše kvůli tomu, že se dozvěděli o nadcházejícím nahrazení jen den předtím). Bylo by samozřejmě žádoucí, aby teorie a praxe společně procházela: osvětlovaly nějakou problematiku teoreticky a okamžitě ji v praxi fixovaly. Nechť jsou to nejjednodušší příklady, ale i na samém začátku cesty jsou velmi, velmi důležité, protože první kroky v OOP jsou nejkomplexnější, ale hodně záleží na nich. Relativně letáky nelze říci, hodně dobré, protože teoretická část je málo, a příklady uvedené v manuálu, zpravidla nejsou kompletní pocit mini-program, který může být opakován, ale představují „kus kódu“ něčeho většího. Nemyslím si, že všechno půjde dobře a bez problémů v jiných organizacích, ale stále je třeba usilovat o to nejlepší a přeje si, aby, pokud jde o organizaci byly také některé změny: bylo by dobré se naučit odložit nebo zrušit výuku na 2 dva pracovní dny (jak je uvedeno ve Smlouvě), a nikoliv v den jednání, protože někteří z nás pocházeli z oblasti Minska.

Svetlana Kashtelyan 07/07/2016 00:18

Doplňky: Ve Vzdělávacím centru HTP už absolvuji druhý kurz. První kurz byl "Podniková analýza v oblasti IT", podle které jsem byl ihned poté, co byla ochrana projektu vyzvána k práci ve velké IT společnosti. Chtěl bych poznamenat, že znalosti získané v průběhu kurzu byly v práci velmi užitečné a byly dostatečně velké pro středně pokročilou, a to díky našemu učiteli. Od učení výhody OEM by se chtěl zmínit o pedagogických pracovníků: je to vždy praxe těch, kteří pracují v dané odbornosti ve velkých IT firem a jsou zapojeny do výběru personálu. Nyní studuji na kurzu "Úvod do JAVA pro automaty." Selenium Webdriver ". Předtím jsem studoval sám Java a na základě výsledků první části kurzu, mohu říci, že lekce pomohly strukturovat znalosti a vyplnit mezery :) zde Zvláštní poděkování Anton Semenchenko kteří zaplatili velkou pozornost na teoretické základy OOP na jednoduchých příkladech.

Nevýhody: Z přání: teorie a praxe kurzu byly rozděleny do bloků - první teoretické studie, pak praxe. Podle mého názoru by bylo mnohem produktivnější, kdyby teorie a praxe šly paralelně. Bylo by také dobré vytvořit projekt založený na výsledcích kurzu, který můžeme použít jako portfolio. Byl jsem poněkud zklamán heterogenní úrovní počátečních znalostí ve skupině, od již připravených studentů až po posluchače s téměř nulovými znalostmi. Někteří studenti projevili malou aktivitu ve svých hodinách a při práci na domácí práci. To podle mého názoru silně bránilo skupině.

Minchuk Dmitriy 7/05/2016 10:31 AM

Doplňky: Za peníze, které jsme zaplatili za kurz, byla v nové budově v kaskádovém mini-městu kvalitní počítač a diváci.

Nevýhody: Shromáždili jsme, budeme platit za kurz, byli jsme vzhledem k nechutným kvalitní sešity s partou chyb, nekompetentní člení copy-paste kód z Internetu, 5 tiskové chyby v 1. řadě (!) A začít cvičit. Třídy začaly vést pěkný mladý Anton Semenchenko. Možná měl vysvětlit pouze úvodní základní pojmy, protože syntaxe Java věděl špatný, jak je napsaný v C, a to i v poslední době napsal dávno, a od té doby má jen manažerských pozicích. Ale lekce s ním bylo odloženo z důvodu práce, nemohl přijít do třídy 5 nebo 6 krát, což je důvod, proč byly zrušeny třídy a museli jsme pak tvoří pro ně na konci. Vyhýbal se používání projektoru, protože kód psát, že by bylo v reálném čase velmi těžké, všechno vysvětlení je sledování společných vět na tabuli. Narativní styl je velmi specifický. V rámci výuky tento styl místo - začíná vysvětlovat, co je abstraktní třída, mluvil asi 1,5 hodiny Crusaders F.Skorina a středověku. Všichni, včetně mě (i když jsem přišel na kurz již povážlivý), rychle ztratil vlákno vyprávění a začal kývnout. Proto po takových lekcích lidé nemohli napsat samostatný řádek kódu. Pak 1 hodinu vedl Vadim Zubovich. Je to muž s talentovaným učitelem, který měl původně tyto kurzy vést, ale kvůli zaměstnání nemohl. Měl jen jednu lekci, měl čas co nejvíce vysvětlit polovinu hřiště a my jsme ho znovu neviděli. Stojí to všichni učitelé, které jsme měli, vynásobené počtem 10. Pak byly lekce vedeny dvěma mladými kluky Sasou a Vitalikem. Komplementovali se dobře. Třídy s nimi jsou jistě lepší a informativní než s Antonem, ale mnohem slabší než u Vadimu. S nimi máme tento kurz a trpíme až do konce. Ve druhé části přímé automatizace testování šlo jednotky ze skupiny. Po celou dobu nikdo (obecně NIKDY) od metodologů této organizace nikdy navštěvoval kurzy a nekontroloval, jak jsou vedeny. Všechno bylo neuvěřitelně neprofesionální. Problém není v učitelích, kteří nerozumějí, jak se ukázalo, kolik z nich organizuje tyto kurzy. Tyto kurzy mi nedaly nic nového. Veškerý materiál, který jsem doma zvládl před kurzy, abych je mohl použít k leštění a třídění věcí, které jsem už věděl. Ti, kteří přišli z nuly - s nulou a zůstali. A to je nejdražší a raspiarennye kurzy v Minsku.

Olga Kostina 06/12/2016 11:14 PM

Doplňky: Líbí se mi kurzy na designu Ui / Ux. Před těmito kurzy jsem se nezúčastnil na IT oboru. Všechny třídy byly zajímavé, informativní. Hodně jsem se naučil: Photoshope, azure, css, html. Učitel odpověděl vyčerpávajícím způsobem na všechny otázky, které pomohly všem. Jan Ageyenko je vynikající učitel, který zná svou práci! Informace byly vždy velmi zajímavé a srozumitelné. Děkuji vám za takové nezaplacené znalosti!

aLena Vasiłeŭna 04/09/2016 17:41

Darya Antonovičová 06/25/2015 14:09

Výborné centrum s vynikajícím týmem. #It #minsk

Lilly podzim 31.3.2015 23:04


Související Články Hepatitida