Zpětná vazba, dotazy, stížnosti, návrhy

Share Tweet Pin it

V této sekci můžete získat rady odborníků z organizace, odejít

přezkoumat, podat stížnost, nabídnout nebo položit otázku

Určitě vám budeme odpovědět

26.7.2017 Poděkování

Mé upřímné poděkování všem zaměstnancům důchod a osobně ředitel Elena Leonidovna Tyagachev k vysoké profesionalitě personálu, vynikající režim v Festival „talenty Jubilee fér!“, Laskavost a pohostinnost. S pozdravem Kristina Gasparyanová! Gasparyan Kristina Razmikovna

01/04/2017 Poděkování

Chci vyjádřit upřímnou vděčnost zaměstnancům patronát oddělení, kteří přišli na pomoc v obtížných situacích, kdy odrazuje před naším byrokracie a frustrace přebírá smysluplné akce. Mnoho díky vedoucí odboru Schemeleva Viktoria za důvěru, že nás vštípil v těžkých časech, víra v upřímné pečující postoj zaměstnanců oddělit to s mou matkou, ochrnutý po cévní mozkové příhodě. Zvláštní poděkování záštitou oddělení zaměstnanec Bazanova Elena Jurevne pro svou tvrdou práci a praktickou pomoc při překonávání domácí a byrokratické potíže, se kterými se setkávají starší osoby křehkého a jejich rodinným příslušníkům. DĚKUJI VÁM VÍCE! Laktanov Andrey Alexandrovich

08/12/2016 Přezkum

Dnes, 12.08.2016., Jsem byl na recepci u ředitele Penzionu pro pracovní veterány č. 17 Tyagachevoy Elena Leonidovna. Příjemně překvapila čistotou penzionu je prostě perfektní, zdvořilé stráže (u vchodu do území a ty, kteří jsou ve stejné budově), stejně jako kouzlo režiséra. Je pozorná a dobrotivá. No, o budově penzionu a lidem, kteří v něm pracují, je velmi příjemný dojem! Děkuji. Tatyana Mikhailovna

03/21/2016 díky

Děkuji zaměstnancům tří kanceláří za jejich tvrdě pracující práce. Samozřejmě Děkuji jejich manažerovi Sergejovi Nikolajevičovi, protože takový člověk říká obrovský duševník. Smirnová Valentina Fedorovna

24.12.2015 Poděkování

Zadření moment, a sice skutečnost, že jsme na prahu nového roku chci pogratulovat vedoucího odboru Záštita Schemeleva Viktoria a děkuji za takovou cennou zaměstnance jako Natalja Petrovna Shcherbakov. A přejeme vám všechno zdraví, štěstí a úspěch v našich těžkých časech. S úctou k vám. Váš klient Alexander Alexeev. R.S. Jinak jsme bez tebe.. Alexander G. Alexeev

14.1.2015 Omlouváme se.

Ráda bych se omluvila šéfovi patronátního oddělení Shchemileva Victoria Ivanovna za nedorozumění, které jsem ve vztahu k mému osobnímu vyjádření vyjádřil. zaměstnance. Prosím, znovu omluvte. Za chvíli upadl do chvíle slabosti. Omlouvám se. Sparkem. uv. Váš klient Alekseev A.G.

08.11.2015 Děkuji moc

Děkujeme vám za váš postoj k našim blízkým.

© Pension pro veterány práce č. 17 - 2018 g

Témata stránek

Recenze.

Zpětná vazba od Gasparyana K.R.

24 leden 2018 podání SBD HTP 6 pozval naše příjemců sociálních služeb v hudební hře „Žabí princezna“, který stanovil se žít společně s úředníky ze sociální a lékařskou pomoc. Také byli pozváni k životu z HTP 17, HTP 31. Kluci jsou skvělí! Všichni tak talentovaní, kreativní, nabírali chodbu energii a bylo potěšením podívat se na jejich kreativitu! Sál byl slavnostní atmosférou, publikum získalo mnoho pozitivních emocí. Ředitelka HTP 17 Elena L. Tyagacheva po pohádce poděkovala všem umělcům za skvělý výkon a dávala květiny všem.
Jménem svým i jménem našich příjemců sociálních služeb, jak vyjádřit svou upřímnou vděčnost ředitel GBU HTP 6 Svetlana Valerievna Siteevoy za pozvání, na dovolenou, kterou nám dal!
Výsledkem své čtyřleté úspěšné práce v oblasti sociální ochrany jsou vaše tvůrčí a vynikající schopnosti, vysoký smysl pro zodpovědnost, aspiraci, kompetence, perspektivní myšlení a schopnost nalézt kontakt s každým v každé situaci. Nejste jen vynikající vůdce a profesionál ve svém oboru, ale také skvělý člověk s laskavou a soucitnou duší! Ze srdce děkuji za vaši práci a touhy vytvořit si penzion a život našich příjemců sociálních služeb LEPŠÍ! Přeji Vám pokračovatelný úspěch, sílu a prosperitu, optimismus po mnoho let a nové úspěchy pro prosperitu sociální služby!
S respektem a vděčností,
Specialista na rehabilitační činnost Státního jednotného podniku PNI 26 Kristina Razmikovna Gasparyan!

Zpětná vazba od Anastasie (příjemce sociálních služeb PSU č. 6)

Pohodlný a pohodlný penzion. Děkuji všem zaměstnancům za jejich těžkou, ale velmi důležitou práci! Přátelský a dobře kvalifikovaný personál. Ošetřují starší lidi s porozuměním, zdvořile odpovídají na otázky. Máma je obklopena péčí a teplem. Dobré jídlo na "bufetu" v útulné restauraci "Firebird". Správa penzionu pravidelně provádí kulturní a masové akce. Děkuji! Vyjadřuji svou upřímnou vděčnost primáře Bezhin Roman Alexandrovič a ředitel penzijního Svetlana Siteevoy Valerievna profesionalitu, citlivostí a důrazem na bydlení!
S HI. Anastasia!

15. ledna 2018

Zpětná vazba od příjemce sociálních služeb SPT č. 6.

Z celého srdce bych chtěl poděkovat zaměstnancům důchod №6 a zejména v 8. patře bytového B pro vynikající péči a teplé lidské postoje k tetě Kachannikovoy Maria Alexandrovna, který žil v místnosti №6. Mnoho díky čele oddělení Marina E., velké poděkování všem zaměstnancům v 8. patře: Svetlana Nikolayevna, Anna, Olga Inna (pardon, no druhé jméno), Anna Ivanovna, Marina A., Olga A. (Odpusťte, kteří neměli název) pro jejich každodenní tvrdá práce. Bůh vám dá štěstí a zdraví!
Odděleně chci zaznamenat vynikající životní podmínky, čistotu, krásu, která panují v tomto penzionu (chci říct - dům). To je samozřejmě zásluha paní Svetlany Valeryevny, ředitelky penzionu. Děkuji vám ještě jednou celému týmu.

14. ledna 2018

Zpětná vazba od Nádeje! (příbuzný příjemce sociálních služeb HTP č. 6)

Vážení zaměstnanci penzionu №6!
Blahopřeji vám na Nový rok roku 2018 a Veselé Vánoce! Přeji vám dobré zdraví, štěstí ve svém osobním životě, nekonečnou trpělivost a rodinný blaho! Děkujeme vám za Vaši tvrdou práci, za vaši pozornost a dobročinnost, za vaši citlivost vůči těm, kteří žijí, pro teplo, péči, čistotu a pořádek. Slabý luk pro vás a další takové pečující lidi na zemi!
A také vyjádřit svou hlubokou vděčnost ředitel penzijního Svetlana Valerievna Siteevoy o dokonalost, pro jemností v komunikaci, takt a schopnost najít kontakt s zvláštní teplo a pozornost, a to jak živých, a kontaktní-příbuzní, protože nikdo z naší žádosti není zůstává nemožné! Děkuji za ušlechtilou práci a morální podporu. Přeji Vám nadále úspěch ve své profesionální činnosti a hodně štěstí ve vašem novém úsilí! Silné zdraví, štěstí a prosperitu pro vás a vaše blízké!
S pozdravem, naději! (příbuzný příjemce sociálních služeb HTP č. 6)

4. ledna 2018

Zpětná vazba od Gasparyana K.R. a personálu GBU PNI 26!

Dne 28. listopadu 2017 navštívil PVT6 kolektivní amatérské představení naší internátní školy s barevným koncertním programem "Na vlnách mé paměti". Byli jsme šťastní, že vidíme šťastné tváře, zářící úsměvy penzionu. Oni tak laskavě přivítali každou píseň, tak upřímně poděkovali a zpívali své oblíbené písně. Děkujeme za upřímnost a podporu našich umělců během představení! Rád bych vyjádřil vděčnost zaměstnancům oddělení sociální a lékařské pomoci za setkání a pomoc při konání koncertu. To všechno by nebylo možné bez citlivého a profesionálního vedení, které zastupuje Svetlana Valerievna Siteva. Děkujeme za pozvání, srdečné a srdečné vítání! Taková setkání vnášejí lásku k kráse, rozvíjejí obzory.

Penzion pro veterány práce č. 17

- 2 oddělení všeobecné terapie pro 45 míst;

- 4 pobočky charity obecného typu pro každých 25 sedadel;

- 5 poboček charity (pro občany na posteli) pro 25 míst;

- Gerontopsychiatrické oddělení s 80 místy;

Obecný penzion. Formy bydliště: dočasné (do 6 měsíců) a trvalé. Uvedení do provozu v roce 1965. Plánovaná kapacita je 350 míst.

Životní podmínky: celkový počet pokojů (pokojů) - 198. Včetně: 72 jednolůžkových pokojů, 126 třípokojových pokojů. Vybavení pokojů: lůžko, stůl, židle, skříň, TV, lednice, rádio.

Jídelna pro 100 osob. Spíž v kanceláři pro 10 míst. Knihovna a kina pro 40 míst. Rozvinuté území.

Léčebné a rehabilitační kanceláře: zubní chirurgie, rehabilitace pokoji, optometristy office „Mountain Air“ dotyková terapie pokoje, laboratoři SSC kancelář.

Staré 2 staré komentáře, samozřejmě, ale nerozumím ani - pokud je všechno tak špatné, proč počkat 3,5 týdnů - přišel a vzal rodiče, pokud máte strach o jeho pohodu.

Doufám, že v tvé matce, IW, je všechno v pořádku.

Právě kvůli lidem jako Sh..rko a s těmi, s nimiž jsem měl poměr, a máte pocit, že je všechno tak dobré v domech s pečovatelskou službou, tak jak vylíčený? Pokud takoví lidé s nízkým smýšlením pracují. S bývalým ředitelem S..stunovym jsem měl tu čest mluvit teprve před jednou tři roky a že při této příležitosti jako návštěvníci nejsou fouká v zimě kvůli karanténě! Snažil jsem se, že bych vynechal moje matka produkovat osvědčení trvalého přechodu lékařů, protože jsem DĚKUJÍCÍ DONOR a každé 2 týdny jsem se plazmou dostal do SEC. Co je také odměnou, není nic menšího než titul, který má Sh.. er, ale neztrácel jsem gram mé slušnosti! A o režisérovi Sh.. Pokusím se zveřejnit informace o všech dostupných zdrojích, protože to, co jsem napsal, je pravda. Rodák z města Rostov na Donu, vystudoval Stavropol Med.Akademiyu a pak v Moskvě fgu FBMSE a má titul doktora lékařských věd, má dospělou dceru, která je 25 let byla špinavá a nečestný člověk bez kapky svědomí! A lidé si hrají na ní v této hře, která, je-li součástí hlasitý telefon slyšel náš rozhovor s I..noy M..aylovnoy přesně, o čem mluvím ya.No a v případě, že neslyší dobře nebo dokonce oni slyšeli, že mě zjevně lhali, abych se obrátil na naše rozhovory !!! Jen jednou šel do „flámu“ Dodávám, že matka nemusí vědět, že její důchod by měl být například promývá zadarmo, protože mám rád to vždycky říká, že zítra bude muset peníze vyprat davat.Kto No jen jsem chtěl být čistý. Nebo potřebujete někoho něco dát za to, co mi ukazují a najít moje produkty v ledničce. Mnoho věcí znamená něco jiného, ​​o němž nevím. Také se moje matka již přiblížila a pokřikovala ji kvůli mým údajným hovorům. Takže starší lidé, kteří ve většině případů manipulují, protože jsou pohodlní. A dokonale pochopí, že taková osoba proti nim nikdy nic neřekne. Moje matka v místnosti, kde jsou 3 lidé nemají ani noční stolek, kde můžete dát svůj osobní veschi.Tak v této místnosti, je to prostě není místo. Asi jako je Sh..rko by měla ukázat, televizní vysílání, které se budu snažit organizovat.A také uspořádat různé kontroly, které nejsou mluvené v předstihu, a ve kterém je všechno hotovo okázale. Jinými! Chci jen říci o hůl, s níž moje máma chodí (včera jsem pomocný nástroj jako videokazety), místo, kde se odpadky! Pokud zvýšíte hůl ze země jej (další podrobnosti, z nichž byla vybrána) go otřesy a Shake It když chrastítko přirozeně ze skutečnosti, že shatayutsya.No rovněž ukázala, že v horní části hole Bylo mi řečeno, že hůlka je právě ta věc, aby růst mámu a byla na to velice zvyklá! No, je to stejně nesmysl jako se Sh.. er. HORROR. A opět STUD SH..RKO M..TE A..KSEEVNE hoden zabere místo OEM DIRECTOR číslo 17 a nemá právo na práci s lidmi, které prokázaly svou komunikaci s ní.

Má matka je v tomto penzionu. Prim.v Letos dostala hůl, s níž není nijak zvlášť rozumět ka zvládnout a jít často vloží jej mezi jejím nog.Kogda Dívám se na to přijde myslím, že to bude klesat a razobet (to je to, co se stalo 1.08.). Opakovaně tento govorila.Tak dorazil 7.5.12 jsem řekl o tomto medu sestře (to bylo v noci) a ona slíbila, že někdo, volal jsem na ráno následujícího dne skazat.Kogda st.med sestra E..na E..enevna s Hovořil jsem hrubě, když říkal nesmysl, že moje matka chodí, jak se jí líbí. Dále jsem volal v téže příležitosti zástupce ředitele na medové části A.. ne A.. Telleva K.. syasyasovoy. A to, co jsem zaslechl, mě šokovalo. Na moje, bojím se podívat na svou matku, jak chodí s holí v reakci jsem slyšel, že pak můžete sledovat jeho matka vázána na posteli nebo odjezdu na Durkee. Po tomto rozhovoru jsem napsal stížnost dne 06.08.12 a poslal jej e-mailem na jméno ředitele. Příštích několik dní snažila jsem sekretáře číslo, které zaznamenané prohlášení! Tajemník chovali prostě hamski.ni jaké otázky neodpověděl hned, a hodil trubku.cherez jako počet dní Bylo mi řečeno, že mě bolee.So tak nikoho a neráčil kontakt v tomto ohledu.Direktora mě na telefonu není kývl, a opakuji, že okamžitě hodil trubku.31.07 neslyšíte můj hlas ředitele trubice kývl, ale trubka byla sekretářka několik sekund !!! Když jsem se zeptal, kde je odpověď trvalo 3,5 týdnů? Proč je nikdo spojený to prostě není, že mi dokončit Hodil jsem trubku.No mi zavolal o hodinu později a rychle řekl, že jsem prý 30.chisla odpověď poslal ho I..noy A.. tolevnoy je, že jsem mluvit hovno po telefonu a já zhalovalas.Dalee znovu jsem se pokusil volat zjistit, že trubka, ale také pokračoval s drzostí hodit !!! Next 1.srpna mi zavolal a řekl své matce, že ona spadla. 2. srpna jsem šel na HTP číslo 17. První věc, kterou jsem šel do 1. patra vedoucího. Tajemník (házení trubky) řekl, že jsem poprvé viděl. Dále jsem seděl 40 minut na chodbě. SH.. vyšel ven, aniž by mě pozorně věnoval pozornost. Next (po odběru je souborem klaunů) Bylo mi řečeno, zahodit.Ya vstoupil do kanceláře, kde další 4 cheloveka.Sh..rko byl kromě Sh..rko konverzace startéry, že všichni chtějí smnoy chce mluvit o tom, co se mi nelíbí péči mámy.I řekl, že to je přesně to, co chci mluvit, ale skutečnost, že to bylo psáno v mém zayavlenii.A je, že se nechávají mluvit zaměstnanci rodstvennikam.Tak také o tom, jak to všechno tentokrát jednatel házet to trubki.Pochemu W.. rko slyšel můj hlas po telefonu a uvědomil si, s kým to nebylo o mně mluvit a proč se mnou na žádost obecně nebo kdo nekontaktoval ??? Na tomto tématu se Sh.. zřejmě nechtěla vůbec mluvit, protože nepovažovala incident za podstatnou. Zjevně ve své praxi to je v pořádku věcí, jen řekla, že mi odpověď byla zaslána. Pořád mi říká, že jsme tady v první řadě pro které by diskutovat o tom, jak jsme se (OEM №17) funguje a jak to bude sloužit svým zákazníkům (to je zmíněno slovo, jako by s nimiž plně souhlasím, protože ukazuje realitu toho, co se děje ), které jsou u nás prozhivanii.A Tvá matka nikdy na to, co není zhalovalas.Tak I (Sh..rko) se domnívají, že je horosho.A mi vykládal o něčem drugom.O jak chuvtvo mámě o výživa a podobně. No, opakovaná (zkoušel) říci, že pokud mám náznak, že něco nebude vyhovovat udržovat „dostat do dalšího důchodu“.I opět vrátil k písemným prohlášením (které chci dostat odpověď a diskutovat přesně to, co bylo napsáno v mém prohlášení) doslovně že mi bylo řečeno telefonicky. Zde (podle scénáře) zaměstnanec vstoupil do konverzace a byl představen jako Isp.obyz.zam. dir.po díl medu a trpěl herezi, že když jsem volal I..ne A..tolevne obrátila na hlasitý odposlech a 4 osoby (je to asi bylo přesně 4 přítomen pracovník herec, s nimiž uzavřela dohodu jim dal skript s jejich slova) Slyšel jsem, že mi tohle řekla: VÁM, CHCETE UDĚLAT MAMI JE TO ??? Takhle vám to bylo řečeno. !! Píši to doslova od této hry jsem napsal slova reprodukovat s přesností !! I když se říká, je z obyčejné, znovu jsem mluvil slovo za slovem, co bylo řečeno na mě, a já zase, že handsfree údajně slyšel! Sh.. řekla, že všechno otočím a kopím jejich personál a lže. Proč mám ty lidi, kteří dávají svou duši. které mám právo obvinit někoho (to všechno řekl Sh.. er).To bylo něco. Opravdu všichni nerozuměli, kolik to všechno je směšné a smysluplné! K čemuž jsem řekl, že jsem měl také hlasité spojení a náš rozhovor slyšel 10 lidí proti jejich 4. Smích a jenom. Byl jsem unavený ze sledování a nebylo to příjemné, protože pro tento cirkus jsem řekl, že nemám s nimi nic víc a mluvím.

Facebook

HTP 17 přidáno 7 nových fotografií.

Premiéra loutkové výstavy "Popelka"

Všichni lidé, hluboce ve sprše, zůstanou děti, bez ohledu na to, jak jsou staré - 25, 40 nebo 80. A probuzení tohoto dítěte potřebujete malý zázrak. Například, například výkon. A prvního června je to naléhavější než kdy jindy. Během 5 měsíců jsou kruhy "Handmade" a...

HTP 17 přidány 4 nové fotky.

Den narozenin

29. května v penzionu blahopřál šťastlivci, kteří se narodili v květnu. Zpívali písně mládí, četli blahopřání básní. Každý člověk narozenin si pamatoval svou pracovní cestu - mezi nimi vojenské muže a inženýry, učitele, řidiče. Správa a Rada veteránů penzionu blahopřeji...

HTP 17 přidáno 8 nových fotografií.

Stepashka je načechraný psycholog

V teplém, slunečním dni 29. května uspořádali psychologové penzionu společné setkání s CSP v technice "Animalotherapy", jehož cílem je zlepšit psycho-emocionální a fyzický stav člověka. Naši obyvatelé se zúčastnili...

HTP 17 přidáno 19 nových fotografií.

Dne 24. května náš penzion zářil s talenty z celého jihovýchodní části Moskvy! Soutěž "Super Babička SEAD" shromáždila našim hostům nejuniverzálnější, talentované, umělecké, jasné SUPERBABUSHES JUVAO! Každé číslo určilo individualitu soutěžících - řekli a...

HTP 17 přidáno 28 nových fotografií.

Skupiny dětí nás navštěvují

Slavnostní události zde nekončí.

21. května se kreativní tým Centra pro podporu rodinné výchovy, Yu.V. Nikulin. Překračující hra na vojenském tématu, čtení dopisů z přední strany a samozřejmě talentovaná hra chlapů - to všechno našlo rezonanci v...

RESORT FOR VETERANS OF WORK # 17 - Moskva a Moskva

Zanechat novou recenzi

  • pečovatelských domů

Tato stránka je masový mediální nástroj nazvaný "GMSTAR.RU (DZHIEMSTAR.RU)".

Osvědčení o registraci č. FS77-42631. Vydáno Federální službou pro dohled v oblasti komunikací, informačních technologií a sdělovacích prostředků (Roskomnadzor)

Mezinárodní akademie věd "Problémy intelektuálního rozvoje"

Redakční adresa: 127051, Moskva, Lane. Bolshaya Karetniy d. 20, budova 3
Telefony redakce: 8 (495) 783-76-11, 8 (800) 775-27-03 (zdarma v Rusku)

Penzion pro pracovní veterány № 17 v Lublinsku

Penzión veteránů práce č. 17 (hodnocení na Zoon - 2.4) se nachází v Stavropolu, 27a.

V penzionu pro veterány práce č. 17 je vždy místo pro ty, kteří se ocitnou bez střechy nad hlavou. Oddělení a pracovníci penzionu se stávají jednou velkou rodinou. Můžete také pomoci studentům střediska tím, že se přímo podílejí na jejich životě.

Hovory jsou přijímány na čísle 74953581765. Další informace naleznete na webu pvt17.ru. Otevírací doba: Po-Pá od 09:00 do 17:30, oběd od 13:00 do 13:30.

Fórum hepatitidy

Sdílení znalostí, komunikace a podpora pro lidi s hepatitidou

HBV PVT Tenofovir (viread) začátek 21.07.17. Deník

HBV PVT Tenofovir (viread) začátek 21.07.17. Deník

Vaše zpráva FriendCalledPhiPhi »24. července 2017 15:35

Re: HBV PVT Tenofovir (viread) začátek 21.07.17. Deník

Vaše zpráva MapaT »24. července 2017 18:07

Re: HBV PVT Tenofovir (viread) začátek 21.07.17. Deník

Vaše zpráva FriendCalledPhiPhi »24. července 2017 18:29

HTP 17

@17Pvt

Státní rozpočtová instituce Důchod pro veterány práce č. 17

Tweets

  • Tweets Tweets, aktuální stránka.
  • Tweety a odpovědi
  • Média

Přispěli jste @17Pvt na černé listině

Opravdu chcete vidět tyto tweety? Pokud právě procházíte tweety, @17Pvt zůstane v černé listině.

Ano, ukaž profil

HTP 17 začalo (a) číst

  • Zkopírujte odkaz na tweet
  • Publikovat Tweet
  • Zkopírujte odkaz na tweet
  • Publikovat Tweet
  • Zkopírujte odkaz na tweet
  • Publikovat Tweet
  • Zkopírujte odkaz na tweet
  • Publikovat Tweet

Studenti zpěv ortodoxní tělocvična chrámu svatého Ondřeje v počtu OEM 17 http: // pvt17.ru/index.php?page = 414... pic.twitter.com/JvCQhE7YHT

  • Zkopírujte odkaz na tweet
  • Publikovat Tweet
  • Zkopírujte odkaz na tweet
  • Publikovat Tweet
  • Zkopírujte odkaz na tweet
  • Publikovat Tweet
  • Zkopírujte odkaz na tweet
  • Publikovat Tweet
  • Zkopírujte odkaz na tweet
  • Publikovat Tweet
  • Zkopírujte odkaz na tweet
  • Publikovat Tweet
  • Zkopírujte odkaz na tweet
  • Publikovat Tweet
  • Zkopírujte odkaz na tweet
  • Publikovat Tweet
  • Zkopírujte odkaz na tweet
  • Publikovat Tweet
  • Zkopírujte odkaz na tweet
  • Publikovat Tweet
  • Zkopírujte odkaz na tweet
  • Publikovat Tweet
  • Zkopírujte odkaz na tweet
  • Publikovat Tweet
  • Zkopírujte odkaz na tweet
  • Publikovat Tweet
  • Zkopírujte odkaz na tweet
  • Publikovat Tweet

Kristus je vzkříšen! Slavnostní velikonoční liturgie a velikonoční procesí ve státní pokladnici HTP č. 17 http: // pvt17.ru/index.php?page=396... pic.twitter.com/KDxZVhBiK7

  • Zkopírujte odkaz na tweet
  • Publikovat Tweet
  • Zkopírujte odkaz na tweet
  • Publikovat Tweet

Skandinávská chůze v GBU HTP č. 17http: //pvt17.ru/index.php? Page = 394pic.twitter.com / wOJGmYiqDa

@ 17Pvt zatím nic nenavštívil.

Stahování může chvíli trvat.

Pravděpodobně jsou servery Twitter přetíženy nebo došlo k krátkodobému selhání jejich práce. Zkuste to znovu nebo navštivte stránku Stav Twitter a dozvíte se více.

Nepoužívejte Twitter?

Můžete se také líbit

false

  • © Twitter, 2018
  • O nás
  • Centrum nápovědy
  • Podmínky
  • Ochrana osobních údajů
  • Cookies
  • O reklamě

Vyberte zeměpisné umístění

Přejděte na profil

Inzerujte tento tweet

Černá listina

Nastavte polohu v tweetu

Toto nastavení umožňuje přidávat do informací o poloze tweety, například název města a přesné souřadnice, na webových stránkách a v aplikacích třetích stran. Informace o poloze z vašich tweetů můžete kdykoli smazat. Další informace

Vaše seznamy

Vytvořte seznam

Zkopírujte odkaz na tweet

Zde je odkaz na tento tweet. Zkopírujte jej tak, aby se tweet mohl snadno sdílet s přáteli.

Publikovat Tweet

Vložte toto video

Přidejte tento tweet na svůj web kopírováním kódu níže. Další informace

Přidejte toto video na své webové stránky kopírováním kódu níže. Další informace

Vytvořením obsahu ze služby Twitter na vašich webových stránkách souhlasíte s Dohodou o vývojáři a zásadami pro vývojáře.

Vzorek

Proč vidíte tuto reklamu

Přihlaste se na Twitter

Registrační formulář

Nejste ještě na Twitteru? Zaregistrujte se, sledujte zajímavé události a obdržíte zprávy, které se objeví.

Krátká čísla pro odesílání a příjem:

Potvrzení

Vítejte domů!

Toto je vaše páska, kde budete trávit většinu času obdržením okamžitých oznámení o tom, co vás zajímá.

Tweety, které se vám opravdu nelíbí?

Umístěte kurzor myši na obrázek profilu a klikněte na tlačítko pro čtení, abyste přestali číst žádný účet.

Vyjádřete své pocity bez slov

Když najdete tweet, který se vám opravdu líbí, klikněte na ikonu srdce a sdílejte svou lásku s osobou, která ji napsala.

Povězte celému světu

Nejrychlejší způsob, jak sdílet někoho tweet s vašimi čtenáři je opakovat to. Klepnutím na ikonu šipky tuto možnost okamžitě provedete.

Připojte se k korespondenci

Podělte se o své myšlenky o jakémkoli tweet tím, že jednoduše zodpovíte. Najděte téma, které vás zajímá, a zapojte se do konverzace.

Všechny ty nejčerstvější

Okamžitě zjistěte, co právě teď diskutují.

Získejte více z toho, co se vám líbí

Přečtěte si další účty, abyste získali okamžité informace o tom, co vás nejvíce zajímá.

Zjistěte, co se děje

Přečtěte si nejnovější konverzace o jakémkoli tématu, které se okamžitě zobrazí ve vašem streamu.

Nenechte si ujít moment

Sledujte, jak se nejlepší příběhy odvíjejí.

Státní rozpočtová instituce města Moskva Penzion pro veterány práce č. 19 Katedry práce a sociální ochrany obyvatel Moskvy

Kalendář událostí

Užitečné odkazy

Otázky a odpovědi

Převedení na HTP č. 19 a ubytování se zvířaty.

Jsem 75, žijící sám. Podepsala smlouvu o pobytu v penzionu č.9 od nachází se blízko mého domu. Doma mám 2 kočky, sterilizovanou a kastrovanou kočku (17 let). Nebudou žádné koťata. Rozdělit se s nimi - prostě zradím, nemohu. Jsou to moji nejbližší příbuzní. Kam dát? Samotné to nechodím. Já opravdu chci jít do svého penzionu. Je možné se s mými kočkami spokojit na své náklady (byt, penzion) a dostat se k vám? Potřebuji jediný pokoj, kde můžete žít s kočkami, aniž byste je nechali z místnosti. Prostě člověkem. Jsou zdravé. S HI. Lyudmila Alekseevna.

Drahá Lyudmila Alekseevna!

Vaše odvolání na stránky penzionu je zvažováno.

Uvědomujeme si, že rozhodnutí o poskytování služeb občanům v pevné formě, jakož i o převedení z jedné instituce, která poskytuje sociální služby ve stacionární podobě, na jinou podobnou, přijímá oddělení sociální ochrany obyvatel Moskvy. Penzión přijímá příjemce služeb na cestu do Oddělení sociální ochrany obyvatel Moskvy.

Prioritní právo žít v penzionu v jednolůžkovém pokoji je poskytováno účastníkům, handicapovaným veteránům z Velké vlastenecké války, kategorii občanů, kteří se s nimi vyrovnávají a některým dalším kategoriím občanů definovaným zákony Ruské federace.

Podmínky pro chov zvířat v penzionu nejsou poskytovány.

Placené služby

Dobré odpoledne jsem chtěl vědět o dostupnosti placených míst ve vašem penzionu pro pěšího pacienta

Dobré odpoledne, Marina Alexandrovna! V odpovědi na vaši otázku vás informuji, že čas a podmínky ubytování lze vyjasnit pomocí telefonů: 8 (499) 464-06-58 - zástupce ředitele lékařské jednotky; 8 (499) 464-03-89 - ředitel penzionu (sekretářka) nebo návštěva penzionu na adrese: Moskva, ul. 16. park, 16.

Pro informaci: 3. října 2015. V penzionu se koná otevřená hala, vyzýváme vás a vaše známé, aby se na této akci zúčastnili.

veterán práce

Babička je 87 let, je veteránem práce, pracoval v nemocnici číslo 64 vedoucího terapeutického oddělení.

Budete kontaktováni, abyste tuto záležitost objasnili telefonicky

Jaké dokumenty jsou potřebné?

Dobré ráno! Prosím, řekněte nám, jaké dokumenty jsou potřebné pro registraci ve vašem penzionu.

Seznam dokladů pro přijetí pro ústavní sociální služby:

1. žádost o poskytování sociálních služeb ve formě schválené federálním výkonným orgánem, který vykonává funkce rozvoje a provádění státní politiky a regulační a právní úpravy v oblasti sociálních služeb;

Formulář žádosti je umístěn na informačních tabulích úřadů sociální ochrany obyvatel Moskvy a oficiálních internetových stránkách odboru v informační a telekomunikační síti Internet;

2. cestovní pas nebo jiný doklad totožnosti občana, včetně rodného listu nezletilého občana, který nebyl dosáhl věku 14, obsahuje informace o místě pobytu v Moskvě, a při absenci takovým informacím dokumentu navíc k dokumentu, doklad totožnosti občana, další doklad obsahující informace o místě pobytu v Moskvě;

3. pas nebo jiný doklad totožnosti jednoho ze zákonných zástupců nezletilého nebo neschopného občana (v případě léčby k poskytování sociálních služeb v menší občana nebo dospělého);

4. dokument obsahující informace o okolnostech, které zhoršují nebo mohou zhoršit podmínky života občanů za účelem uznání toho, že potřebují sociální služby;

5. Dokument potvrzující okolnosti objektivně bránícím implementaci členy rodiny nebo blízké příbuzné odpovědnost za není schopen sebeobsluhy občana, včetně prodloužení nemoci (více než jeden měsíc), zdravotního postižení, věku odchodu do důchodu, vzdálenost bydliště od nutnosti pečovat o občana, časté a dlouhodobé pracovní cesty (v případě žádosti o sociální služby pro občana s bydlištěm v rodině nebo pokud má blízké příbuzné);

6. Závěr zdravotnické organizace o zdravotním stavu občana, včetně absence nemocí, které jsou kontraindikací sociálních služeb;

7. osvědčení federální státní instituce o lékařské a sociální odbornosti, potvrzující zdravotní postižení (v případě občana, který je invalidní, o poskytování sociálních služeb);

8. Závěr lékařské komise psycho-neurologického dispenzáře nebo nemocnice s podrobnou diagnózou a uvedením doporučeného druhu organizace sociálních služeb (v případě občana, který žádá o sociální služby v stacionární formě);

9. Osvědčení o propuštění z vězení (v případě léčby sociálních služeb pro občany počtu osob propuštěných z vězení, u nichž je v souladu s právními předpisy Ruské federace založila správní dozor a jsou částečně nebo zcela ztratila schopnost samoobsluhy);

10. Informace o příjmu občana a jeho rodinných příslušníků za posledních 12 kalendářních měsíců předcházejících léčbě sociálních služeb (s výjimkou údajů o velikosti invalidního důchodu a (nebo) důchodu, která je hrazena ze státního orgánu - odboru penzijního fondu panem Moskva a Moskevský kraj a jsou získávány interdepartmentální interakcí) (v případě žádosti o sociální služby občanům, kteří nepatří do kategorií občanů, vyhláška nnyh v části 1 článku 31 spolkového zákona ze dne 28. prosince 2013 N 442-FZ „Na základě sociálních služeb pro občany v Ruské federaci“ a kategorií občanů zařazena do seznamu schváleném regulačním právním aktem vlády Moskvy).

Při podání žádosti oprávněné osoby občana musí být předložena kopie dokladu prokazujícího totožnost (s předložením originálu) a kopie dokladu potvrzujícího oprávnění oprávněné osoby (s předložením originálu).

Dokumenty jsou předkládány v originálech nebo kopiech ověřených v souladu se zavedeným postupem nebo kopiemi s originálními dokumenty.

Příjem příjemců sociálních služeb (za přítomnosti povolení vydaného Úřadem práce a sociální ochrany obyvatel Moskvy): úterý, čtvrtek od 10:00 do 17:00.

Seznam dokladů o přijetí do nemocničních sociálních služeb za úplatu:

  1. Uplatnění občana (jeho právního zástupce) zavedeného vzorku na poskytování platebně nemocničních sociálních služeb (formalizováno v penzionu);
  2. Lékařský závěr okresního lékaře terapeuta o nepřítomnosti kontaktů s infekčními pacienty za poslední měsíc, potvrzený osobním pečeť lékařem a pečeť instituce. Výpis z ambulantní karty s doporučeními pro léčbu;
  3. Závěr klinické odborné komise psychoneurologického dispenzáře nebo psychiatrické léčebny o doporučeném typu instituce;
  4. Výsledky testů na skupinu záškrtu a střev (s trváním nejvýše sedmi dnů);
  5. Závěr lékaře ftiziária o absenci kontraindikací pro pobyt v nemocnici;
  6. Originál a kopie cestovního pasu určeného k výživě, kopie pasu právního zástupce;
  7. Originál a kopie povinné zdravotní pojištění;
  8. Individuální rehabilitační program (je-li k dispozici);
  9. Originál a kopie osvědčení o lékařské a sociální odbornosti (je-li k dispozici).

Další informace můžete kontaktovat telefonicky +7 (499) 464-03-89

O placených službách

Dobrý den! Jak mohu na vás dva týdny zařídit mému 89letému otci diagnostikovanému Parkinsonovou chorobou s částečnou ztrátou samoobsluhy? S.N.

Milá Nadezhda Vitalevna!

Chcete-li určit dočasného ubytování v vypláceného důchodu je nutný balík dokumentů, jejichž seznam je uveden na internetových stránkách. Vzhledem k tomu, že jste zadaný časový úsek určující svému otci zaplatil za dočasné ubytování v penzionu, uvádí, že ke dni 27.01.2016, na bezplatnou místa nejsou ve frontě na placené ubytování je 15 osob. Pro více informací můžete klást otázky na stránkách nebo zavolat na telefonní číslo uvedené na webu v "Kontakty"

Možnost zařízení

Dobrý den, Řekni mi, prosím, je možné zajistit pro vás dědečka, je mu 81 let, je veteránem práce? Catherine

více o státních službách na našich webových stránkách: http://www.pvt19.ru/index.php?page=2

více informací o placených službách na našich webových stránkách: http://www.pvt19.ru/index.php?page=platn

Můžete také kontaktovat telefonem: +7 (499) 464-06-58; +7 (499) 464-03-89 http://www.pvt19.ru/index.php?page=contacts

Poskytování lékařské a sociální pomoci veteránovi

Dobrý den, Jmenuji se Julia. Moje babička. se narodil. utrpěl mrtvici 22. srpna 2017. Byla hospitalizována v GKB. Byla přemístěna do paliativního oddělení v této nemocnici a poté do paliativního oddělení GKB. Nyní je na odpočinku na posteli, potřebuje neustálou externí pomoc při péči a léčebně na léčbu dekubitů. Od 4. listopadu je v soukromém domě severu. Tento penzion je drahý. Mám dítě, jsem kojící matka, není tam žádný manžel. Mám 37 let. Bohužel nemám příležitost se starat o babičku. Kromě mě nemá nikoho. Syn a manžel jsou mrtví.. je invalid ze dvou skupin, veterán práce. Narodil se v Moskvě. Je registrován v Moskvě. Můžete jej vzít do svého penzionu pro pracovníky veteránů číslo 19. Pokud se vám to nepodaří zdarma, možná si to pro vás za částečnou platbu vyděláte? Velký požadavek, řekněte mi, kde můžeme kontaktovat? Babička nechce žít v sociálním domě pro starší lidi. Opravdu doufám, že vaše pochopení a pomoc. Děkuji. S pozdravem, Julie.

Milá Julia! Na odvolání informování: Důchody pro veterány práce ministerstva práce a sociální ochrany obyvatelstva v Moskvě trvat dočasné (až 6 měsíců), nebo trvalý pobyt občanů Moskvy uznány jako oblasti vyžadující lůžkových sociálních služeb (příjemci sociálních služeb), povolení a ministerstvo práce sociální ochranu obyvatel Moskvy. Všechny otázky týkající se registrace za následek dočasné nebo trvalé bydliště na rozpočtové bázi (ne více než 75% příjmu na hlavu) důchodů pro veterány porodu (včetně počtu OEM 19, kde jste se přihlásili) jsou řešeny v Ústavu sociální péče místa bydliště vaší babičky ( bývalý Sobes, okres SSZN).

Krátký film

Dobrý den. Vyzývám správní penzion. Jmenuji se Polina a udělám krátký film o štěstí. Za to bych chtěl pohovořit s několika důchodci z penzionu. Film bude vycházet z jejich životních příběhů. Co se týče účasti důchodců přímo ve filmu, ráda bych zaznamenala náš rozhovor na kameru. Zeptejte se je na život, požádejte o radu. V mém týmu, zkušení video režiséři, kameramani, režiséři, psychologové. Můžete mi pomoct realizovat tuto myšlenku tím, že uděláte povolení k natáčení? Z naší strany slibuji úctyhodný respekt vůči důchodcům, nedostatek tlaku a vytvoření příznivého prostředí pro ně při natáčení. Pravděpodobně důchodce bude mít zájem jednat ve skutečném filmu a povídá o svém životě s mladými lidmi. Jsem připraven přijet a mluvit s managementem v každý vhodný den pro vás. S pozdravem. Pauline. 8-977-. -. -.

Rádi se setkáme a diskutujeme o události.

Šťastný nový rok!

S pozdravem, ředitel státní pokladny průmyslového designu Bureau č. 19 Shmatkovskiy Vladimir Fedorovich

Kontaktní informace zaslané e-mailem

Ubytování v penzionu

Dobrá máma den.Moey 93 goda.Ona WWII veterán, veterán z práce, za neplatnou 2 mě gr.Podskazhite jak se vypořádat mou matku v Pansionat.S ohledu Nina postižené 3 skupiny Nina Vasilievna

Recenze птт 17

Datum aktualizace informací - 16/03/2017

Obsah

Kontaktujte nás

Adresa - 109386, Moskva,,,,, Ставропольская ул, 27 / А,

Souřadnice - 55.684402 37.767735. Zobrazení mapy

Služby

  • 0 osob - ústavní sociální služby v charitativních odděleních trpících duševními poruchami W 1
  • 181 osob - sociální péče doma starších lidí a osob se zdravotním postižením, částečně nebo zcela ztracená samoobslužná schopnost S 5
  • 78 osob - ústavní sociální služby v charitativních ústavech starších osob a osob se zdravotním postižením, které částečně nebo zcela ztratily svou schopnost samoobsluhy S 4
  • 93 osob - ústavní sociální služby pro seniory a osoby se zdravotním postižením, částečně nebo zcela ztracené schopnosti samoobsluhy S 3
  • 148 lidí - ústavní sociální služby v charitativních útvarech trpících duševními poruchami S 2
  • 56 osob - ústavní sociální služby pro občany trpící duševními poruchami S 1

Finanční ukazatele

Rok poslední informace - 2015

Zaměstnanci na začátku roku - 300,50 osob

Zaměstnanci na konci roku - 302,50 osob

Průměrná mzda činí 55 151,24 rublů.

Výdaje - 266.124.037,00 rublů.

Celkový příjem - 286,109,652.67 rublů.

  • Dotace na výkon státní úlohy - 260 654 720,00
  • Cílené granty - 0,00
  • Rozpočtové investice - 0,00
  • Placené služby a další aktivity - 25 454 932,67

Nemovitosti - 80 808 943 rublů.

Movitý majetek - 127 640 552 rublů.

Celková plocha nemovitosti je 11 218 m2

Příjem z majetku - 0 rub.

Výdaje na rozpočet, rub

  • 227,418,068 - Odměňování za práci a přírůstky za mzdy
  • 355,027 - Komunikační služby
  • 274,820 - Dopravní služby
  • 9 065 146 - Nástroje
  • 0 - Pronájem za užívání nemovitosti
  • 14,778,186 - Práce, služby pro údržbu majetku
  • 1,135,661 - Zvýšení hodnoty dlouhodobého majetku
  • 0 - Zvýšení hodnoty nehmotného majetku
  • 8 280 037 - Zvýšení nákladů na zásoby
  • 4 734 708 - Ostatní práce, služby
  • 82 384 - Ostatní náklady

Požadavky

OKFS - vlastnictví subjektů Ruské federace 13

OKOPF - Instituce státního rozpočtu subjektů Ruské federace 75203

OCTO - obecní čtvrť Lublino 45389000

Registrar - Město Moskva Hlavní město Ruské federace Město federální významnosti

Registrar OKTMO - Městské útvary města Moskvy (hlavní město Ruské federace města federálního významu) 45000000

Registrar OKATO - Město Moskva kapitál Ruské federace města federálního významu 45000000000

  • Předškolní vzdělávání 85.11 C

Dokumenty

Zakladatelé

  • ODDĚLENÍ PRÁCE A SOCIÁLNÍ OCHRANY ZAHRANIČÍ MĚSTA MOSKVA 45214800

Rozpočty

Vzdělání v Rusku - informace o školách, mateřských školách, klubech, univerzitách. Pokrok, hodnocení, rozpočet, kontakty, náležitosti, síla.


Předchozí Článek

Která strana je játra?

Následující Článek

Zubovský Bulvar, 4 s. 1

Související Články Hepatitida