Fórum hepatitidy

Share Tweet Pin it

Sdílení znalostí, komunikace a podpora pro lidi s hepatitidou

Proteflazid, recenze na drogu

Proteflazid, recenze na drogu

Vaše zpráva AlexGalina »25 Říj 2012 09:06

Re: Proteflazid, léčení nebo mrtev?

Vaše zpráva Serega »25. říjen 2012 09:27

Re: Proteflazid, léčení nebo mrtev?

Vaše zpráva AlexGalina »25 Říjen 2012 10:08

Re: Proteflazid, léčení nebo mrtev?

Vaše zpráva Serega »25.10.2012 10:20 hod

Re: Proteflazid, léčení nebo mrtev?

Vaše zpráva Zoya »25.10.2012 10:20 hod

Re: Proteflazid, léčení nebo mrtev?

Vaše zpráva Zoya »25. říjen 2012 10:23

Re: Proteflazid, léčení nebo mrtev?

Vaše zpráva Serega »25 Říj 2012 10:26

Re: Proteflazid, léčení nebo mrtev?

Vaše zpráva Serega »25 Říj 2012 10:29

Re: Proteflazid, léčení nebo mrtev?

Vaše zpráva hanebné »25 Říj 2012 12:49

Re: Proteflazid, léčení nebo mrtev?

Vaše zpráva AlexGalina »25 Říj 2012 13:22

Re: Proteflazid, léčení nebo mrtev?

Vaše zpráva Zoya »25 Říj 2012 13:35

Re: Proteflazid, léčení nebo mrtev?

Vaše zpráva Zoya »25. říjen 2012 13:44

Recenze týkající se léku Proteflazid

Shromáždili jsme skutečnou zpětnou vazbu o přípravku Proteflazid, který publikují naši uživatelé. Nejčastěji jsou odpovědi napsány matkami malých pacientů, ale také popisují osobní historii užívání léku na sebe.

- herpesvirové infekce kůže a sliznic způsobené viry herpes simplex (Herpes simplex typy 1 a 2), včetně genitálního herpesu.

Diskuse

Můj přítel pomohl proteflasid (kapky). A věnujte pozornost stresu a návrhům.

. otivovirusnye „a takzvané imunomodulátory s antivirovou aktivitou. - tsikloferon, likopid, polyoxidonium, timogen, Kagocel, panavir, neovir, izoprinozin, groprinosin, proteflazidum atd. byly také kvůli klinické testování bezpečnosti a účinnosti, a neměly by být použity, a to zejména u dětí. Většina z těchto léků byly po dobu 10 let nebo méně, a ještě nevědí, co chtějí „long-playing“ nežádoucí účinky (catamnesis) schopnost „stimulovat“ imunitní systém k rozvoji autoimunitních a systémových onemocnění... „Post“ Efficiency Viferon „Offline forums.rusmedserv.com lékař infekční choroby Vetrov Timofey Aleksandrovich, kandidát na lékařskou péči.

během těhotenství nemůžete acyclovir používat.. pokyny by měly být psány. Byl jsem léčený proteflazidem (ale nejprve musím požádat G, zda to potřebujete) 2 měsíce.. dobře vám poradím a radím vám.

O spermatu, hysteroském. odpovědi jsou již dokončeny. Připojuji se. Na úkor imunity jsem byl naprosto napomáhán kapkami proteflazidu! Dokonce i teď lékař jmenoval nebo nominoval na profylaxi. cíle v předvečer všech druhů virů a chřipky. Milong, nebuďte nemocní a štěstí.

Dobré odpoledne, Eleně! Mám stejný příběh. Ale dneska jsem byla s doktorem a ona mi napsala PROTEFLAZID. Vzhledem k tomu, rty namalované studený Třetí den lék podle následujícího schématu: Den 1 uzávěrem 8. každé 2 hodiny po dobu 2-3 dnů-7 důkladných každé 3 hodiny během 4. den 7 -by víčkem 3 krát denně (1 týden), druhý týden - 10 čípků 3krát denně, třetí týden - 6 čípků 3krát denně, 4. týden - 8 čípků 3krát denně. Kapek vytáhnou jídlo, kapkají na cukr nebo na plátky chleba. Chci říci, že tato droga byla podána i během prvního těhotenství. tendence k tomuto chladu.

. otivovirusnye „a takzvané imunomodulátory s antivirovou aktivitou - tsikloferon, likopid, polyoxidonium, timogen, Kagocel, panavir, neovir, izoprinozin, groprinosin, proteflazidum atd. - prostě neprošel správné klinické testování bezpečnosti a účinnosti, a neměly by být použity, a to zejména y detey.Bolshinstvo tyto léky existují kolem nebo méně než 10 let a stále ještě není známo pro své „trvanlivé“ vedlejších účinků (catamnesis), schopnost „stimulovat“ imunitní systém a na rozvoj autoimunitních systémových onemocnění.V obecně, jako shrnutí - v léčbě SARS se udržuje po dobu 7 dnů a bez léčby - týdny.

Proteflazid je velmi dobrá léčiva. bylo by velmi dobré ho vypít. Sám jsem ho pil pro profylaxi, pomohl a teď to pomáhá.

Propype proteflazid je velmi dobrá antivirový přípravek, předepsal jsem během těhotenství, jednal jsem se jen s herpesem - je tu měsíc na pití podle schématu (v návodu), stále si nepamatuji ttt. Opravdu pomohl

. blistru a nedovoluje, aby rostlo na neskutečné rozměry. Když je blistr odfoukl, vykaeste se nějakým druhem alkoholové tinktury. A obecně pro mě během těhotenství promytí G napsal, že Proteflazidum je taková tinktura, to pod recept dělá nebo dělá. Ale pomáhá hodně. Napil jsem láhev a dva roky jsem se zbavil herpesu, i když píšu, že jeho činy jsou uchopení.

Byla jsem příliš dlouho nemocná, jmenovala jsem nebo navrhla proteflazidu, zdá se mi imunostimulant.

Pomohla mi Proteflazid obě těhotenství

Proteflazidové recenze komárů

Vaše zpráva Justin »Čt 20. srpna 2009 14:54

Vaše zpráva Alex »Čt 20. srpna 2009 15:01

Vaše zpráva Sova »Pá 21. srpna 2009 11:49

Vaše zpráva Justin »Pá 21. srpna 2009 12:54

Vaše zpráva Bysinka26 »Pá 02.10.2009 14:14

Vaše zpráva Justin »Pá 02.10.2009 18:41 hod

proteflazid

Vaše zpráva sakura29 »Út 17.11.2009 10:35

Proteflazid

Formy uvolnění

Pokyny pro proteflazid

Proteflazid je antivirový phytopreparation na bázi flavonoidních glykosidů. Používá se pro herpetickou infekci kůže a sliznic, včetně genitálie. Pro Rusko, stejně jako pro všechny země bývalého SSSR, problém léčby virových infekcí neustále roste. Přirozená rezistence lidí k virovým infekcím je stále více ovlivňována faktory, jako je chronický psychoemotický stres, zhoršující se podmínky prostředí a nepřesnosti ve výživě. Výsledkem je postupné zhoršování stavu imunitního systému, ve kterém se stále méně rezervuje na zvládnutí virových agens, vč. herpes simplex virus. Posledních infikovaných 9 z 10 obyvatel země. Léčivý přípravek Proteflazid na bázi flavonoidních glykosidů extrahovaných z volně žijících rostlin obilovin je účinný při infekční infekci virem herpesu, protože může být zabráněno infekci. potlačuje aktivitu virové DNA polymerázy a aktivuje mononukleární fagocyty, které "pohlcují" virus. Proteflazid má přímý antivirový účinek ve všech fázích vývoje onemocnění. Má také imunotropní účinek, působí jako detoxifier a antioxidant (potlačuje proces oxidace volných radikálů). Dávkování má příznivý profil bezpečnosti: může být užíván u dětí, těhotných a kojících žen (po dohodě s lékařem po posouzení poměru "přínos / riziko").

Je dobře tolerován u pacientů a nezpůsobuje žádné nežádoucí vedlejší reakce. U pacientů infikovaných HIV může použití proteflazidu zlepšit chuť k jídlu, obnovit tělesnou hmotnost, eliminovat astenické jevy a zvýšit imunitu. Látka má také obecný restorativní účinek, který působí jako adaptogen. Absorpce léku do krevního řečiště probíhá hlavně v tenkém střevě a v malém rozsahu v žaludku. Menší část flavonoidů glykosidů podstupuje první metabolizaci v játrech, ale hlavní podíl aktivních složek rozmístěných v tkáních a do postižených buněk. Poločas rozpadu léku je v průměru 7 hodin. Množství proteflazidu je 3krát denně. Léčba je kontraindikována u osob s individuální intolerancí účinných látek, ulcerativními erozivními lézemi žaludeční sliznice a duodena. Doba trvání léku je 1 měsíc. Měsíc po indikaci je možný druhý kurz. Kapky je možno použít na vnitřní i vnější pomocí kapek Proteflazid napuštěných tampónů nebo gázy (např., Genitální herpes). Pro externí použití je doba léčby 2 týdny. S jinými léky se lék nevztahuje.

Zpětná vazba pacientů na proteflazid

Ona je obeznámena s "Proteflazide" již asi dva roky. Vždy měla slabou imunitu, ale před několika lety se mnohem častěji zhoršila. Šla jsem k lékařům, vzít pilulky, pil vitamíny a dokonce jsem zkoušel homeopatii, nebyl žádný účinek. O tomto léku čteném od Dr. Komarovského jsem se rozhodl konzultovat s mým doktorem. "Proteflazide" trvalo dvě návštěvy - během léčby a předešlo recidivě. Poté jsem přestala být nemocná. Zjistil jsem, že imunita byla posílena, byla jsem schopna běžně přenést zimu a podzim je naprosto zdravá. Teď pokračuji v metodě profylaxe. Jsem s výsledkem velmi spokojen.

Jeho žena měla na rtech herpes a začala růst do herpes zoster. Vzhledem k tomu, že její imunita je snížena kvůli onemocnění HIV, infekční lékařka doporučila "proteflazid", který zvyšuje imunitu a současně léčí herpes. Ve druhém týdnu přijetí jsme viděli zlepšení, herpetické lahvičky se přestaly šířit do obličeje a ty staré postupně vyschly. Vzhledem k tomu, že dvě nemoci jeho ženy okamžitě pokročily, byla požádána, aby pila "Proteflazide" po dobu minimálně 6 měsíců. A pak po roce se neobjeví herpes a imunita se zvětšila, a to podle analýzy. Nyní je to nejdůležitější lék na záchranu naší rodiny.

Jsem nosič jednoduchého herpetického viru (na rtech). Jakmile častější recidivy (vyrážka) více než třikrát za rok propyl kurz proteflazid v rámci režimu uvedeného v dřívějších pokynech pro drogy. Mimochodem, přijímací obvod v pokynech pro drogy jsou nyní změnil v dřívější technice začala jedna kapka cukru s následným zvýšením dávky na jedné kapky na den a přizpůsobit se 15 kapek pro dospělého, příjem po dobu 2 měsíců, a snížení dávkování v opačném pořadí. Pouze 3 měsíce. Nyní - přidáním kapiček do malého množství vody a pouhých 15 kapek. Výsledkem je více než rok bez relapsu.

Chci se podělit o zkušenost užívání drogy s názvem "Proteflazide". Tento léčivý přípravek byl pro mne předepsán v komplexní léčbě lidského papilomaviru. Přísně jsem dělal všechno podle pokynů, droze prokousal kousek chleba a pak jsem ho vzal. Po ukončení léčby byla analýza lidského papilomaviru negativní. Jsem velmi vděčný lékaři, že jsem jmenoval "Proteflazide" v komplexní terapii vnitřně vysídlených osob. Další výhodou tohoto léku je, že je přírodní na bylinkách.

Dítě se stalo velmi nemocným a vyprázdnil antivirový "proteflazid". Vážně jsem nevěřil v takové léky. Ale recepce začala. Během exacerbace poskytla 3 kapky třikrát denně. O dva týdny později šel na preventivní léčbu a začal dávat 3 kapky denně v noci. A dítě téměř není nemocné. Jde do zahrady, nyní adaptačního období. Samozřejmě, nemůžeme to udělat bez onemocnění, ale vše plyne velmi snadno. Od pondělí do pátku normální, v pátek, teplota stoupá na maximálně 37,4, běsný nos. V sobotu je teplota již 37,1 a v neděli je to normální. A opět v pondělí v zahradě. Mohu tuto drogu bezpečně doporučit všem často nemocným dětem. Dokonce i malá bublina v objemu 30 ml stačí na dlouhou dobu, je to velmi úsporné.

Před několika lety jsem před sebou byl akutním problémem onemocnění poměrně častá a nepříjemná infekce jako je herpes. Doslova se každý den objevila nová bublina, zdálo se, že se zblázním, ráno jsem se bála otevřít oči a pohlédnout do zrcadla. Po provedení testů se ukázalo, že virus v mém těle překračuje normu 7x. Imunolog předepsal mne "Proteflazide" a udržoval Pána člověka, který tento lék vytvořil. Již tři roky, když jsem zapomněl, že takový opar, čas do 2 let, který piji na profylaxi. Náklady na drogu jsou značné, ale kvůli tomuto výsledku nic není škoda.

Moje dítě bylo často nemocné a pediatr předepsal tento lék na zachování imunity, začal užívat předpis lékaře a dítě se stalo méně nemocným! Nyní na podzim začínáme profylaxizovat a v zimě se nám téměř nezhorší! Velmi spokojeni s drogou!

Před několika lety jsem se zajímal o výlety do posilovny. Tato móda byla na univerzitě, mnoho kluků téměř každý den běželo na houpací židli vedle sebe a soutěží, kteří budou vytlačovat víc, vydrží déle a tak dále. Nechtěla jsem zpoždění, obecně byl absolutně nezdravý přístup ke školení a znalosti a zkušenosti v té době byly nulové. Měsíc po třech svalů zřetelně zklamal, ale přetížení nějak podlomilo zdraví. Každý den jsem několikrát vyhodil nos, pak jsem zachytil dlouhotrvající bronchitidu, celé tělo mě bolelo jako narkoman. On opožděně šel k lékaři. Obecně mi předepsala spoustu vitaminů a "proteflazizidu". Dlouh se pokyny, bublina tři přesně vyčerpaná. Postupně jsem se cítil lépe, i když jsem musel udělat velký zlom v tomto sportu. Trénuji teď bez fanatismu.

Lékař mi předepsal proteflasidovou drogu, když jsem měl velmi nebezpečné onemocnění - lidský papilomavirus (HPV). Harmonogram léčby byl stanoven na jeden měsíc. Vzal jsem to takto: první týden - 10 kapek, druhý a třetí - 20 kapek, čtvrtý týden - 15 kapek. Po prvním týdnu užívání tohoto léku jsem si všiml, že ty papilomy, které byly v mém těle na těle, se začaly snižovat. A o týden později - nezůstaly stopy toho, co by mě nemohlo potěšit. Ale schéma léčby, samozřejmě, jsem prošel. Nyní pravidelně užívám proteflazid pro profylaxi proti HPV. A mimochodem, nepamatuji si, kdy jsem byl naposledy nemocný chladnými a virovými onemocněními.... Pah-pah

Proteflazid byl předepsán během těhotenství. Prostřednictvím zubu, který se rozpadl, došlo k infekci streptokoků, stalo se příčinou polyhydramniózy. V 7. měsíci byl zub roztrhaný s zvracením, připsaným proteflazidu. Dostal 10 kapek 3krát denně, bylo to nepříjemné chuť, ale jednalo se rychle, po týdnu prošel testy - polyhydramnios sestoupil.

"Proteflazide" mi předepsal komplexní léčbu gynekologie. Zvýšení imunity - to hodně pomohlo! Vyzvedlo se rychlejší zotavení. Používá se po dobu šesti měsíců - v důsledku toho následující dva roky neublížily vůbec, dokonce ani nachlazení. Jediný negativní pro mě není levná droga. Ale pokud jsou opravdu velké problémy, pak pomáhá "Proteflazide"!

Proteflazid nedávno mi doporučil lékař s oparkou. Opravdu nemám rád opar, když ještě neobjeví cestu a vytváří kompletní nepohodlí: to je nemožné, aby se rty, dokonce nejběžnější balzám, tam je pocit pálení, a když pupínky praskla, pak další a peče. Dříve jsem použil takové masti jako acic a acyclovir. Pomáhají, ale účinek zotavení nepochází najednou. Při přidělení proteflazidu doporučil lékař, aby jej pili podle schématu, která je uvedena v pokynech k léčivu. Obecná doba přijetí je měsíc, ale doporučuje se opakovat pro lepší účinek. Jedním slovem je, že droga je dobrá, posiluje a posiluje práci imunity.

Proteflazid mi pomohl dvakrát. Poprvé, když jeho syn, po podání antibiotik, upadl imunitu do takové míry, že se jeho nemoc (laryngitida) vrátila každé dva týdny, jsme byli předepisováni Proteflazidu. Přísně se řídí podle pokynů podle věku. A samozřejmě pili doprovodné léky, které také předepisoval otolaryngolog. Po několika měsících jsme zapomněli na laryngitidu obecně a mluví o nás také. Ale pořád jsem nechápal, jestli nám pomáhal nebo ne, protože jiné drogy ho oddělovaly. Ale pak, když můj syn měl měsíc vysokou teplotu a její důvod nebyl znám, protože nebyly žádné příznaky onemocnění, s výjimkou horečky. My, kromě Proteflazide, jsme nic nebrali. Absolvoval velký počet testů. Nic nebylo nalezeno. Bylo doporučeno pouze pít Proteflazid. A opět jsme zdraví. Co chci všem

Na rtech se často vyskytuje herpes, herpesvir nepomáhá, a pokud pomáhal, ne dlouho, lékař doporučil tento lék, koupil to, zkusil to, líbil se. Herpes rychle prošel a po dlouhou dobu se tato otázka netrápí mě. Jedna nevýhoda - cena je poměrně velká a důstojnost - zvyšuje imunitu.

Neurológ předepsal tento přípravek za herpes zoster. Poprvé jsem nemocen, ošetřil jsem a odmítl odmítnout, takže mě lékař navštívil a nepředepsal antibiotika. Opil jsem celý měsíc. Nemoc se objevila za týden. Bolest téměř nebyla za 2 dny. Dítě neinfikovalo ovčí neštovice (patogen byl stejný jako lékař vysvětlil). Jediná věc není v lékárnách okamžitě nalezena a nákladná. Jedna láhev však byla dostatečná pro celou léčbu.

Recenze Proteflazid

Produkt: Extrakt pro orální podání

Děkan (pozitivní zpětná vazba)

Díky němu by mohl bez vážných drog

Jsem stále šokován skutečností, že taková jednoduchá droga by mě mohla vyléčit z genitálního herpesu - a za pouhé 2 týdny. Proteflazid jsem nejen pil - i pro lékařské tampony, které používal. Zde pozor - alkoholické kapky, a vzniklý roztok byl připraven, jak je popsáno v návodu část (3 ml klesne na 20 ml roztoku chloridu sodného) se příliš spalování - mám poprvé tam byl pocit jako já rány nalil kyselinu. Proto doporučuji namísto 3 ml Proteflazidu užít 2-2,5 ml - v závislosti na tom, jak se cítíte. Pak v tomto hotovém roztoku je nutné umístit gázový tampón, počkat, dokud se do něj nedostane kapalina a jemně do něj vstoupíte. Tyto tampony jsem použil dvakrát denně a už jsem na třetí svrbení mě pustil. Ve skutečnosti prakticky zmizel do 8. dne léčby, ale v té době ještě byly vyrážky, takže se musel zacházet dále. Ale na konci dne jsem se dokázala zotavit - dva týdny uplynulo a ani výčitky ani vydírání neopomněly. Dělá mi to radost, a že bylo možné provést bez použití léků pro závažné herpes - v každém z těchto nežádoucích stát, ale Proteflazid byl naprosto bezpečný a nic jsem způsobil.

Margarita (pozitivní zpětná vazba)

Bezpečná a efektivní pro děti

Na rozdíl od mnoha léčiv určených ke zvýšení imunity Proteflazide neobsahuje nic nebezpečného, ​​jako jsou interferony, které ještě nejsou jasné, jak jsou extrahovány a jak ovlivňují přirozenou imunitu dítěte. Proteflazid je však určen pouze k jeho posílení - jednou a sestává výhradně z rostlinných výtažků - dvou. Děti mohou dostat drogu od narození a používat ji pro různé indikace. Ale já jsem osobně upravil kapky, abych zabránil ARVI u 4letého syna, který je během zimy 7-8krát nemocný. Použijte je jednoduše - 2-3 kapky (množství závisí na věku) zředíte teplou vařenou vodou a dáte dítě k pití. Proteflazid vůně bylin, chuť na to není cítit a problémy s recepcí u nás nevznikly absolutně. A nástroj funguje perfektně, i když kompozice je jednoduchá až do hrůzy. Syn se začal brát od září, a jako výsledek před začátkem léta on byl nemocný pouze 4 krát, a dokonce bez obvyklých komplikací, to bylo velký úspěch pro nás. Nebyly vůbec žádné vedlejší účinky - žádné alergie, žádná nevolnost, nic jiného nebylo cítit vůbec. Pokud neexistuje individuální nesnášenlivost, myslím si, že to neublíží žádnému dítěti. Z mínusů můžu přinést jen dvě, a pak ne moc vážné: kvapku bylo velmi obtížné najít, a jsou velmi drahé, to je všechno. Ale jakmile je efekt tak vysoce kvalitní, stojí za to vypadat a utrácet, věřím.

Veronica (negativní zpětná vazba)

Pro děti to prostě není bezpečné

Pokud je náprava založena na extraktech rostlin, lidé na stroji si myslí, že jsou zcela bezpečné. Bohužel, a já jsem byl stejně naivní a kvůli mé naivitě mé dítě trpělo. Dala jsem 2letou dceru - pediatr předepsal Proteflazide z důvodu herpesu, který vypadal, jako by se nikde na těle dítěte. Dítě v tomto věku nemůže mluvit, a já jsem to okamžitě nepochopil, plakat, nadýmat, červené skvrny na kůži a regurgitace jsou způsobeny právě těmito kapkami. Pak jsem četl kompozici a tam - alkohol 96%! Ne, můžete přidávat alkohol do kapiček povolených pro děti? Nechte své dítě dát jen pár kapek najednou, ethanol je velmi dráždí žaludek a děti, a proto je velmi citlivý - to je důvod, proč jsem vyplivnout svou dceru a mayalas žaludek. Za druhé - jak víme, zda má dítě alergii na součásti přípravku Proteflazide? Rostliny, které jsou obsažené v kapičkách, nemáme rostou, máme co do činění s nimi není - je možné, že dítě má reakce na těchto exotických výtažků, může dojít i anafylaktický šok, a to, že pokožka zčervená. Skutečnost, že moje dcera je alergická, jsem si uvědomila, když jsem přestala dávat své kapky - všechna místa zmizela a nezdála se už víc. Díky Bohu, že jsme všechno zvládli, ale stále se obávám, že jsem pediatra bezvýhradně věřil. A vy mi radíte - obcházejte Proteflazide stranu, pokud máte rádi vaše děti a nechcete rozdělit smutné důsledky těchto kapiček.

Proteflazid

Proteflazid: návod k použití a recenze

Latinský název: Proteflazidum

Aktivní složka: bylina Deschampsia caespitosa L., bylina Calamagrostis epigeios L. tráva

Producent: PJSC "Phytopharm" (Ukrajina), PJSC "Farmak" (Ukrajina), PJSC "Biolik" (Ukrajina), LLC "Sperko Ukraine"

Aktualizujte popis a fotografii: 11/01/2018

Proteflazid je antivirový prostředek přímého účinku rostlinného původu.

Forma vydání a složení

Proteflazid je dostupný v těchto formách:

  • kapky tmavě zelené barvy a zápachu (30 nebo 50 ml ve skleněné lahvičce světlo stínící zátkou s korek víkem kapátkem s řízením prvního otvoru v kartonové krabici 1 lahvička);
  • roztok pro topické podání a orální podání: tmavě zelená barva se specifickým zápachem; při výskytu skladování gelové struktury, která se zhroutí za třepání (25, 30 nebo 50 ml v lahvičce tmavého skla, pryžovou zátkou kapátko, láhev papírová krabička 1);
  • Čípky: hnědozelené, torpédoformované (5 čípků v blistru, v kartonovém svazku 1, 2 nebo 3 blistry).

V 1 ml kapky obsahuje tekutý extrakt proteflazidu v množství 1 ml:

  • účinná látka: štika rašelinový trávy (Herba Deschampsia caespitosa L.) a pozemní trávy rákos (Herba Calamagrostis epigeios L.) v poměru 1: 1 (zahrnutí karboxylových kyselin o nejméně 0,3 mg / ml, pokud jde o kyselinu jablečnou, flavonoidy nepřepne méně než 0,32 mg / ml z hlediska rutinu);
  • další složka (extrakční rozpouštědlo): ethanol 96%.

V 1 ml roztoku obsahuje:

  • léčivé látky: trávní šťáva - 500 mg, trávník z mleté ​​byliny - 500 mg;
  • další složka: ethanol 96%.

V 1 čípku obsahují:

  • účinné látky: flavonoidy, získané ze směsi trávy a reed štika rašelinový zemi (poměr 1: 1) - ne méně než 1,8 mg;
  • další složky: polyethylenglykol-400, butylhydroxyanisol (E 320), polyethylenglykol-4000, polyethylenglykol-1500.

Farmakologické vlastnosti

Farmakodynamika

Proteflazid je fytopreparace antivirového účinku. Kompozice s aktivními látkami - flavonoidy - jsou schopné inhibovat replikaci v infikované buňce DNA a RNA virů, jako výsledek inhibice virových enzymů, jako je například RNA, DNA polymerázy, thymidinkináza, reverzní transkriptázy a neuraminidázu. V preklinických a klinických studiích léku ukázaly aktivitu proti virům, které způsobují hepatitida, herpes, chřipka a akutní respirační infekce (ARI), infekce HIV, papilomaviru.

Phytopreparation stimuluje endogenní alfa- a gama-interferon, zvýšení jejich hladiny na fyziologicky aktivní, což zase k vylepšení nespecifickou odolnost organismu na obou bakteriálních a virových infekcí. Proteflazid chrání sliznici (t. H. pochvy a děložního čípku) normalizací na lokální imunitu (sekreční imunoglobulin A, laktoferin, C3 složka komplementu a lysozym).

Podle klinických studií Proteflazid pokles při denních orálních dávkách doporučeného věku v souladu s uvedenými aplikace obvod nemá imunotoxických účinek a nemá vést ke snížené odpovědi imunitního systému - nezpůsobí potlačení produkce alfa- a gama-interferon, který umožňuje použití, pokud je to nutné ho dlouho.

Phytopreparace je charakterizována antioxidační aktivitou - zabraňuje tok volných radikálů, zabraňuje hromadění produktů oxidační degradace lipidů a podporuje zvýšení antioxidačního stavu buněk. Při perorálním podání lék snižuje intoxikaci a pomáhá obnovit tělo po infekčním onemocnění a také přispívá k přizpůsobení se nepříznivým podmínkám prostředí.

Proteflazid týká modulátory apoptózy, zesilující účinek a faktorů indukujících apoptózu, což vede k aktivaci kaspázy 9 poskytuje eliminaci buněk infikovaných virem a vzhledu primární prevence chronických onemocnění s latentní virové infekce. Zabraňuje relapsu onemocnění a prodlužuje dobu remisí.

V genitálním herpesu bylinný prostředek ve formě čípků zabraňoval vývoji nových prvků vyrážky, pomáhá snížit riziko šíření a výskytu viscerálních komplikací a urychluje hojivý proces. Na pozadí vaginitidy, vaginózy a zánětlivých onemocnění cervixu proteflazid podporuje účinnější a rychlejší eliminaci patogenu a podílí se na obnově lokální imunity. Kvůli působení fytopreparace se odstraní dysbiotické poruchy mikroflóry genitálního traktu, obnoví se normální vaginální biotop.

Farmakokinetika

Po perorálním podání léku na flavonoidy je charakteristická rychlá absorpce z gastrointestinálního traktu (GIT). Podle studií in vivo se jejich maximální koncentrace dosahuje po 20 minutách po použití kapiček. Při perorálním podání je biologická dostupnost kapek 80%, poločas plazmy je přibližně 2,3 hodiny. Krevní buňky značně hromadí více účinných látek, než v krevní plasmě hladiny Proteflazid zajišťují její dlouhodobý účinek, stejně jako akumulace v orgánech a tkáních v důsledku uvolnění krvinek flavonoidů. Tak fitodrug inhibuje enzymy pouze v buňkách, infikovaných virem, zbývající buňky, které nejsou vidět výrazný aktivitu virových enzymů, jeho účinek je téměř nejsou zahrnuty.

Vzhledem k akumulaci farmakokinetické dynamiky a uvolnění krevních flavonoidů prostředky ve formě kapiček, které mají být přijata 2 krát denně, aby se dosáhlo požadované koncentrace.

Při užívání roztoku u dospělých může být konečný poločas 5-9 hodin, proto by měl být Proteflazid podáván 3krát denně.

Při lokální aplikaci se Proteflazide nevstupuje do systémové cirkulace a nemá systémové účinky. Ukázalo se, že při vaginálním podání je možné dosáhnout terapeutické koncentrace léčiva v tkáních pohlavních orgánů.

Indikace pro použití

Kapky

Kapky se doporučují pro léčbu a prevenci recidivy onemocnění způsobených těmito patogeny:

  • herpes simplex viry I a II (herpes simplex);
  • herpes viry typu III, způsobující herpes zoster a kuřicovou neštovice (Herpes zoster);
  • herpes virus typu IV (virus Epstein-Barr) v akutní a chronické aktivní formě;
  • herpes virus typu V (cytomegalovirus).

V kombinační terapii je přípravek Proteflazide předepsán pro následující onemocnění:

  • bakteriální, virové, plísňové infekce, jejich sdružování (mykoplazma, chlamydia, ureaplasma a další);
  • hepatitida B a C;
  • Infekce HIV a AIDS.

Tato forma phytopreparation používá k etiotropic terapii plic / sekundárních forem cervikální dysplazie (CIN1 a CIN2), způsobené infekcí papillomavirem (včetně onkogenních kmenů), a s kombinovanou terapií jinými formami onemocnění způsobených infekcí (v t. H. Onkogenní kmeny).

Proteflazid je také indikován pro prevenci a léčbu chřipky a dalších akutních respiračních virových infekcí (ARVI), včetně pandemických kmenů chřipky.

Řešení

Tento roztok se používá k léčbě infekcí kůže a sliznic herpesviru, které jsou způsobeny viry herpes simplex I a II, včetně genitálního herpesu.

Čípky

Čípky se používají k léčbě onemocnění ženských pohlavních orgánů způsobených těmito mikroorganismy:

  • viru lidského papilomaviru (HPV), včetně onkogenních kmenů;
  • viry Herpes simplex (typy I a II), cytomegalovirus, virus Epstein-Barr;
  • patogeny Zánětlivé léze smíšené etiologie: patogenní houby, viry, bakterie, Ureaplasma, Chlamydia, Mycoplasma (adjuvantní terapie).

Kontraindikace

  • peptický vřed žaludku a dvanáctníku ve fázi exacerbace (pro kapky a roztok);
  • věk dětí (pro roztok a čípku);
  • přecitlivělosti na složky přípravku Proteflazide.

Roztok by měl být používán s opatrností v případě anamnézy závažných alergických reakcí.

Návod k použití Proteflazid: metoda a dávkování

Kapky

Kapky Proteflazide se užívají perorálně a topicky. Před použitím musí být injekční lahvička kapaliny protřepána, činidlo dávkované kapátkem. Při perorálním podání léku by měl být požadovaný počet kapek odebrán 10-15 minut před jídlem, předem zředěný v 1-2 lžících vody.

Děti od narození do 1 roku Proteflazid jmenují 1 kapku denně.

Doporučené jednorázové dávky u pacientů starších 1 roku (četnost podávání - 2krát denně):

  • od 1 do 2 let - 1 kapka;
  • od 2 do 4 let - 2 kapky;
  • od 4 do 6 let - 4 kapky;
  • od 6 do 9 let - 9 kapek;
  • od 9 do 12 let - 10 kapek;
  • od 12 let a starší - 12-15 kapek.

Doba trvání užívání přípravku Proteflazide závisí na indikacích a závažnosti onemocnění:

  • cytomegalovirus, akutní a chronickou aktivní formu Epsteinovy ​​virové infekce - Barr, infekce papilomaviru (v kombinaci s lokálním podáním kapek); genitální herpes, herpes zoster (herpes zoster); herpetický ekzém a herpetická vesikulární dermatitida (v kombinaci s místním užíváním kapek); herpetické poškození očí, herpetická meningitida a encefalitida (pro terapii): doporučuje se užívat nepřetržitě po dobu 3 měsíců; s opakovaným průběhem onemocnění, na doporučení lékaře, kurzy probíhají 1-2 krát za rok;
  • recidivou varicelly, herpetickou gingivostomatitidou, faryngotongzillitidou (profylaxe / léčba); bakteriální, virové, plísňové infekce a jejich sdružování (komplexní terapie); virové a bakteriální infekce, které se vyskytují u jedinců s nedostatečnou funkcí imunitního systému (pro profylaxi): by měla být podána do 1 měsíce;
  • virové hepatitidy B a C, infekce HIV a AIDS (komplexní léčba): doporučuje se užívat bez přerušení po dobu 6-12 měsíců; u pacientů infikovaných HIV a AIDS je kurz veden před nebo po antiretrovirové léčbě;
  • chřipka a další akutní respirační virové infekce: pro terapeutické účely použijte 5-14 dnů s ohledem na závažnost onemocnění, pro profylaxi - 14-28 dní pro ½ léčby; V období epidemie může být doba trvání žádosti zvýšena na 42 dní.

Délka trvání léčby u dětí je podobná jako u dospělých.

Doporučený způsob podávání a dávkovací režim pro místní použití kapek (v kombinaci s perorálním podáním) k léčbě následujících onemocnění:

  • Herpes simplex infekce kůže a sliznic, papilomatóza kůže, herpes zoster akutní formy: Roztok léku v podobě aplikace aplikuje na postižené oblasti kůže 3-5 krát denně, délka trvání řízení by měl být 10-15 minut; řešení pro aplikace 36-38 byly připraveny zředěním drog kapek (1,5 ml) ve fyziologickém roztoku (0,9%) roztoku chloridu sodného při 10 ml; lokálně se přípravek Proteflazide používá až do odstranění příznaků poškození sliznice nebo kůže, avšak ne méně než 10 dní;
  • Papilloma virové a bakteriální infekce, ženských pohlavních orgánů, primární a recidivující genitální herpes: vaginální tampony napuštěné roztokem Proteflazid podané 30-40 minut, 2 krát denně; pro řešení vyžaduje 72-75 kapek (3 ml) se zředí ve fyziologickém roztoku chloridu sodného při 20 ml; Doba používání vaginálních tamponů během terapie s přípravou genitální herpes je 10 dní, a při léčbě infekcí papilomaviry virových a bakteriálních ženských genitálií - 14 dnů.

Řešení

Roztok Proteflazid se používá ústně i externě.

Při orálním podání se doporučuje, aby roztok byl aplikován na kus cukru nebo potravinového škrobu. Vezměte lék třikrát denně podle následující schématu (dávky jsou indikovány pro 1 příjem):

  • I týden - 5 kapek;
  • II-III týdny - 10 kapek;
  • IV týden - 8 kapek.

Po uplynutí 1 měsíce po dokončení terapie je možné v případě potřeby opakovat kurz. Maximální denní příjem pro perorální podání je 30 kapek (1015 mg nebo 1,25 ml).

Vnější proteflazid se používá ve formě lotionů nebo vaginálních tamponů. Pro přípravu lotion by měla být ve fyziologickém roztoku rozpuštěna 36-38 kapek phytopreparace (1,5 ml) v dávce 10 ml. Gáza namočená v připraveném roztoku se aplikuje na postiženou oblast pokožky nebo sliznice až třikrát denně.

Při použití vaginálních tamponů se doporučuje 72 - 75 kapek rostlinného přípravku, aby se rozpustil ve 20 ml fyziologického roztoku. Gázový tampon impregnovaný přípravkem se injektuje do vaginy dvakrát denně. Pokud má tampón pocit pálení v pochvě, musíte zdvojnásobit dávku rozpouštědla.

Vaginální tampony a lotiony jsou i nadále používány, dokud symptomy kůže nebo sliznice nezmizí, ale ne více než 14 dní. Maximální denní dávka pro vnější aplikaci je 72-75 kapek (3 ml).

Čípky

Čípky Proteflazid se podává intravaginálně po dokončení hygienických postupů. Po uvolnění čípku z ochranného plastového obalu by měl být vložen hluboko do vagíny. Po podání léčiva je žádoucí, aby ležel v poloze na levé straně po dobu nejméně 3 hodin a nepřišel do sexuálního styku po dobu 8 hodin. Zahájení léčby by mělo být okamžitě po ukončení menstruace, během menstruace je nutné léčbu přerušit.

Doporučený dávkovací režim:

  • recidivující herpes infekce, včetně přítomnost cytomegalovirové infekce a Epstein - Barr: aplikovat 1 krát za den 1 čípek po dobu 10 dnů, kurz - 3 měsíce (10 dní za měsíc)..
  • genitální onemocnění způsobená herpetickými viry typu I a II: 1 den denně pro 1 čípku po dobu 7-10 dnů a v případě potřeby ještě před odstraněním příznaků onemocnění;
  • HPV a / nebo infekci HSV v kombinaci s bakteriálními nebo houbovými lézí: použitím 2 krát denně po dobu 1 čípek po dobu 14 dnů, samozřejmě - 3 měsíce (14 dní v měsíci).

Nežádoucí účinky

  • trávicí systém (roztok a kapky): zvracení, nauzea, průjem, bolest v epigastrické oblasti; kapání - přítomnost chronického gastroduodenitis možného zhoršení onemocnění, vzhled refluxní choroby jícnu (v rozvoji těchto nežádoucích reakcí brát léky po 1,5-2 hodiny po jídle);
  • alergické reakce: zřídka - erytematózní vyrážky, svědění; u pacientů se zvýšenou individuální citlivostí - reakce přecitlivělosti;
  • běžná porucha (pro roztok a kapky): ojedinělé případy - slabost, bolesti hlavy, přechodné zvýšení tělesné teploty na 38 ° C po dobu 3-10 hodin léčby (v tomto případě zrušit Proteflazid to není nutné, je vhodné konzultovat s lékařem vyloučit jiná možná příčiny zvýšené tělesné teploty);
  • laboratorní parametry (po kapkách) v léčbě virové hepatitidy (10-15% pacientů s těžkou cytolytické syndromem) - zvýšené transaminázy, slaví po 2-4 týdny po začátku kurzu, zřídka - zvýšení hladiny bilirubinu po dobu 24 týdnů ( výskyt těchto nežádoucích účinků nevyžaduje stažení přípravku Proteflazid);
  • lokální reakce: pocit pálení, suchost, svědění.

Předávkování

Případy předávkování přípravkem Proteflazide nejsou fixní, ale existuje možnost nežádoucích účinků s perorálním podáním - hlavně z gastrointestinálního traktu. Terapie je předepisována symptomaticky.

Zvláštní instrukce

Při topickém podání kapiček v případě svědění, hoření a sucha se doporučuje snížit koncentraci léku v roztoku pro aplikace.

K prevenci urogenitální reinfekce je nutná současná terapie sexuálního partnera (je žádoucí kombinovat příjem kapiček pomocí čípků).

Během léčby čípkami se doporučuje upustit od pohlavního styku.

Vliv na schopnost řídit motorovou dopravu a složité mechanismy

Nepříznivé účinky proteeflazidu na schopnost řídit vozidla a řídit jiné složité vybavení nebyly nalezeny.

Použití v těhotenství a laktaci

Podle výsledků předklinických studií nebyly zjištěny teratogenní, embryotoxické, mutagenní, fetotoxické a karcinogenní účinky léčivých látek. Při klinickém použití přípravku Proteflazide v I.-III. Trimestru těhotenství a během kojení nedošlo k žádnému negativnímu účinku. Neexistovaly žádné zvláštní studie o vlivu fytopreparace na lidský plod.

Používání přípravku Proteflazide během těhotenství a kojení je povoleno pouze tehdy, pokud očekávaný přínos z jeho užívání výrazně překoná možnou hrozbu plodu. Léčba lékem se provádí pouze na doporučení a pod dohledem lékaře.

Při podávání proteflazidu ve formě roztoku během laktace je nutno přerušit kojení.

Aplikace v dětství

Podle pokynů je proteflazid ve formě roztoku a čípků kontraindikován v pediatrické praxi. Kapky dětí se mohou používat od narození v dávkách odpovídajících stáří, s přihlédnutím k průběhu onemocnění, léčbu by měla kontrolovat lékař.

Lékové interakce

Negativní projevy způsobené interakcí léčiva s jinými léky / léky nebyly stanoveny.

Proteflazid ve formě kapek a čípků v léčbě virových a bakteriálních a virových a plísňových infekcí mohou být aplikována v kombinaci s antibiotiky, antifungální činidla (kapek) a jiná antivirotika (čípky).

Analogy

Proteflazid analogy jsou Immustat, Herpes simplex, Detoksopirol, arbidol, Ingavirin, Kagocel, Armenikum, Flavozid, Ferrovir, Jodantipyrin, Panavir.

Podmínky ukládání

Skladujte na místech nepřístupných pro děti, chráněných před světlem, roztok - při teplotě 18-25 ° C, kapky a čípky - ne vyšší než 25 ° C. Lék by neměl být zmrzlý!

Doba použitelnosti roztoku a kapky - 3 roky, čípky - 2 roky.

Podmínky dovolené z lékáren

Je vydáván na lékařský předpis.

Recenze proteflazidu

Podle recenzí je Proteflazide účinným lékem používaným při léčbě infekčních onemocnění, které mají (zejména ve formě kapek) výrazný antivirový účinek. Pacienti, kteří užívají lék, reagují pozitivně na jeho vlastnosti imunomodulátoru, protože po léčbě lékem se mnoho z nich nemocných mnohem méně často. Přehledy rovněž ukazují na účinnost použití proteflazidu při léčbě herpetických infekcí a prevenci recidivy těchto lézí.

Nevýhody nápravy rostlin zahrnují jeho vysokou cenu a nepříjemnou chuť, a tam jsou také stížnosti na nedostatek léku v lékárnách.

Cena přípravku Proteflazide v lékárnách

Cena proteflazidu ve formě kapek činí v průměru 2000 rublů na láhev obsahující 30 ml.

Proteflazid je nutný.

Jdu do lékárny a potřebuji radu.

starší předal 2 dny do zahrady a přinesl slínu. na druhý den a malý také se objevil. dnes už jsou bílí.

Lékař napsal Proteflazid, ale stojí nebo stojí 300 nebo. ale potřebujeme a pokud existují anagenologové? poradit plis

pysy.u nás oooochen spousta léků, které už máme a mám zájem, je tento lék, který potřebujeme?)

Publikováno dne 24. května 2016, 11:45

123 komentářů

IvannaM 24. května 2016, 11:47

Nyní všichni lékaři předepisují tento lék, odpadky, nemají utrácet peníze, se již objevují vitamíny (jahody, okurky), co je nyní nacpat drogami

Rosinka 25. května 2016, 07:08

Dejtelo, levné a efektivní)

))) Poradenství a instrukce neznámé lidi- nejcennější, které mohou dát k Internetu)), když chci poradit, jsem okamžitě obrátit na vás, přímo naproti obrazovce telefonu, cítím tvou nejvyšší kvalifikaci)) vzdáleně sílu myšlenky, nemají léčit žádnou šanci? Nebo jenom neocenitelné tipy a výkřiky - abych zachránil své děti, od takového blázna jako já, stříkat zdarma? Neptal jsem se vás na radu, nebo něco mám? Tento rozhovor nemá smysl pokračovat, kolik lidí, tolik názorů. Přeji vám dobré zdraví, děkuji za vaši radu)

Polya 25. května 2016, 07:55

Také jsme my, po mononukleóze, pil a se sezónními ohnisky chřipky, účinnou drogu!

Po bronchitidě malý podal imunoflazid - až na jedno místo. Se stejným úspěchem chytil sval a znovu kašel. Proteflazid sám vzal před 4-5 lety - účinek je stejný.

KONFETKA 24. května 2016, 23:35

A máme z vedlejších účinků Immunoflazid - strašnou bolest v břichu, dítě se tak zkroucilo po podání drogy, o které jsem si myslel a hlas se roztrhne a sanitka už chtěla způsobit, obecně hroznou drogu!

KONFETKA 24. května 2016, 23:39

Nechci pronásledovat dítě s těmito muškami, jen extrémními případy, a dětské tělo není zvyklé na tuto chemii, protože pro něj med, maliny, rýže jsou léky. Dávám pouze takové čaje a med s mlékem, tři dny a dítě už běží po ulici!

že nám něco pomohlo vůbec. přestal dávat, stejně jako samotná nemoc

Ololosha 24. května 2016, 11:54

+ žádný rozdíl - proč platit více)

Dibrova 24. května 2016, 11:49 1

Sasha, náš doktor říká, že barva mušlí neznamená vůbec nic. Máte-li viru, neměl bych kapaliny nic jiného než fyziologický roztok, sulfacyl a vazokonstriktor v případě potřeby.

Dariya 24. května 2016, 12:18

++ do Olgy. Pouze jsem ještě driblovat Nasoferon, když jsem virus, zdravý a nemocný. Obvykle druhý nepoškodí

kohanka 24. května 2016, 12:22

Všechna -frony narušují správný průběh onemocnění a způsobují akutní špičky v průběhu onemocnění. Jejich pozitivní účinek je již dávno vyvrácen a dokonce i v našem zpětném polykliniku již nebyl předepsán.

Alice 24. května 2016, 17:18

a my nazanachali sulphacilum a pharmazoline (jakýkoli pro oči a jakýkoli pro nos, kapek po otočeních s rozdílem v 5 minách v nosu a za pár dní nosem okja)

Romanenko 24. května 2016, 11:50

my také neviděli rozdíl 600 UAH. šel do větru)))

MARICKA 24. května 2016, 11:50

tsіna skazhena a skladu lishe yakas trávy na alkohole Já jsem pila s deprivací, nebo výsledek jsem neměl bula v seizure.Moїh spodіvan vіn neoprávněný

Proteflazid Recenze

proteflazid.

Proteflazid

Drogy na bylinkách, upřímně věřím mnohem víc než jakýkoli jiný, například ocillococcin, který obsahuje nepochopitelné enzymy z jater neexistující kachny. To je opravdu reklamní kecy a figuríny.

Imunostimulant určitě nebude léčit, ale bude chránit před komplikacemi, bronchitidou, pneumonií, sinusitidou
Ty nebudou horší

Pomohl mi. Nevím, zda placebo funguje nebo opravdu funguje, ale pomohla mi zbavit se přetrvávající anginy.

Proteflazid

Když herpes dal synovi, asi 2 roky nerušily

Kdo užíval Proteflazide v těhotenství během kojení?

Měl jsem typické těžké nachlazení a bez herpes byl viditelný na rtech. A tak neustále. Lékař jmenoval nebo navrhl, řekl nebo řekl, že je v mém případě nutný. Musel jsem pít dva měsíce.

Mimochodem, holky, necítil jsem žádný nepříjemný zápach a chuť. Ačkoli celá B všude kolem stank. Vzal jsem ji s vodou. Dobře, umýt vodou. Totéž nemám rád chuť alkoholu.

Obecně platí, že pokud ji podruhé musím vzít během B, nebudou se bát. A ano, lékaři jsou samostatné téma. Musíte najít svého lékaře, abyste mu věřil. A pak bez důvěry, nechcete nic přijmout. A děsivě. Měl jsem štěstí.

Teď jsem se synem, je velký a robustní. A tento rok jsem trpěl maximálně dvakrát. A pak je slabá.

Proteflazid pro děti: návod k použití

K léčbě onemocnění způsobených viry se používají speciální léky, které mohou působit na takovéto patogeny. Patří mezi ně a Proteflazid - antivirový přípravek s přirozeným základem. Je možné podat tento přípravek dětem a jak je správně aplikovat v dětství?

Forma vydání a složení

Proteflazid je roztok, který má tmavě zelenou barvu a specifickou chuť. Je prodáván v lahvičkách opatřených zátkami, kapátky. Jedna taková láhev tmavého skla může obsahovat 25, 30 nebo 50 ml léku. Při skladování se roztok často stává gelovitým, ale po třepání se vrací do kapalného stavu.

Léčivými látkami léčivého přípravku jsou dvě divoké rostliny obilovin - louka travnatá (nazývána také šťuka) a zemní trávní tráva.

Ve 100 ml roztoku jsou tato bylina obsažena v množství 50 gramů a doplněna pouze 96% ethanolem. Jiné pomocné složky v takovém léku chybí.

Princip činnosti

Flavonoidní glykosidy, které jsou součástí proteflazidu, mají antivirový účinek. Jsou schopné působit na enzymy (mezi nimi DNA a RNA polymerázy, stejně jako tymidinkinázy a neuraminidázy) v buňkách infikovaných virem. Z tohoto důvodu je narušena reprodukce virových proteinů, množení virových částic se zastaví nebo zpomaluje.

Studie prokázaly aktivitu proteflazidu proti viru chřipky, herpes, ARVI, hepatitidě a mnoha dalším infekcím. Navíc, pod působením přípravku Proteflazide je aktivována produkce interferonů gama a alfa tak, aby byla posilována nespecifická imunita vůči bakteriální a virové infekci. Navíc použití roztoku normalizuje množství lysozymu, imunoglobulinu A, laktoferinu a dalších indexů lokální imunitní obrany.

Indikace

Důvodem použití přípravku Proteflazide může být jak léčba, tak prevence různých virových infekcí. Tento lék je předepsán:

  • pokud jsou nakaženy jednoduchými slizničními membránami viru herpes simplex a kůží;
  • s kuřecí neštovicou nebo herpes zoster;
  • s cytomegalovirovou infekcí;
  • pokud jsou infikovány virem Epstein-Barr;
  • u chřipky, virové rhinitidy a dalších ORVI.

Zdraví dětí

"Příliš mnoho práce může ztuhnout srdce \" (c)

Matka Julie, Pope Dima, Katyusha (30. července 02) a Anyuta (25. února 04)
z Brovary

Pokud nemůžete situaci přizpůsobit, přizpůsobte se situaci!

Těhotenství a porod
Od narození do roku
Od 1 do 6 let
Od 6 do 16 let
Rodina
Užitečné odkazy

Autorská práva k článkům jsou chráněna v souladu se zákonem o autorských právech. Použití materiálů na internetu je možné pouze s uvedením odkazů, hypertextových odkazů na portál otevřených pro indexování. Využití materiálů v tištěných publikacích je možné pouze s písemným souhlasem redakce.


Předchozí Článek

Pomocí diagnostiky PCR

Následující Článek

Hepatitida

Související Články Hepatitida