Sofosbuvir / Sowaldi v Rusku

Share Tweet Pin it

Původní příprava sophusbuvira Sowaldi - popis, instrukce, odhadovaná cena a nahrazení analogy

Průlom v léčbě hepatitidy C

Několik let poté, co revoluční vzniku jako základ pro všechny nové slibných možností léčby chronické hepatitidy C, v březnu 2016 sofosbuvir zapsána v Rusku (počet LP-003 527, výrobce :. Gilead Sayensiz Ayelend Yuci (Irsko) Nyní, tento lék se stal dostupný pro pacienty a pomáhá vyrovnat se s onemocněními, jako je hepatitida C, cirhóza a rakovina jater způsobená HCV infekcí. Sofosbuvir / Sowaldi vede k poklesu koncentrace viru, k poklesu zánětu a v důsledku k prevenci patologických onemocnění jater.

Předtím Sowaldi / sophosbuvir v Rusku standard léčby byl obecně přijatým režimem léčby kombinovaný režim peginterferonu a ribavirinu. Kromě toho, že standardní léčba doprovázena řadou, často závažných nežádoucích účinků v těle pacienta a trvala od šesti do 12 měsíců, náklady na léčbu dosáhl půl milionu rublů, zatímco míra recidivy dosáhl 50%. V tomto ohledu byla léčba předepisována pouze pacientům s vysokým rizikem vzniku cirhózy jater.

Co je Sowaldi / Sofosbuvir?

Farmaceutické společnosti na celém světě hledají léky na mnoho let, takže k boji proti zákeřným virem hepatitidy C, který je mutujícího vyhýbá lidský imunitní systém tím, že skryje B buňky jater, které se jich týkají, s tím, že místo toho, odumřelých buněk dochází, zjizvené tkáně, což vede k růstu fibrózy a cirhózou jater.

Sofosbuvir se stal takovým lékem, který dostal obchodní název "Sovaldi".

Sofosbuvir první byla zapsána do Federálního úřadu pro léčiva (FDA) v USA a na konci roku 2013 byla do všech norem pro léčení chronické hepatitidy C, a brzy se ukázal jedinečnou aktivitu v potlačení virové RNA a se stal základem pro většinu léčebných režimů pro infekci HCV.

Lék prošel řadou klinických studií a prokázal jeho účinnost, bezpečnost a snášenlivost u pacientů, včetně pacientů s cirhózou jater.

Video o výhodách Sovaldiho při léčbě hepatitidy C

Revoluční droga sophosbuvir pod značkou Sowaldi v Rusku zachraňuje život tisíce pacientů trpících touto nemocí.

Jak kofosbuvir inhibuje virus?

Sofosbuvir patří do tzv. Třídy léčiv s přímým účinkem (PPD) - inhibitorů RNA polymerázy NS5B. Účinná látka inhibuje (inhibuje) produkci NS5B proteinu potřebného pro reprodukci viru hepatitidy C v buňkách.

Sofosbuvir se aktivuje po vstupu do gastrointestinálního traktu osoby, pronikající do krve, podporuje nezbytnou antivirovou aktivitu po dobu až 30 hodin. Takže užívání jedné tablety (400 mg) během dne zajišťuje nepřetržité působení léku.

Způsob užívání sofosbuviru

Každý pacient by měl mít informace o tom, jak správně užívat sophosbuvir a jakou dávku a jakou kombinaci by měla lék užívat. Máme všechno - denně užívejte sofosbuvir v dávce 400 mg, zatímco nemůžete prasknout, žvýkat ani zlomit pilulku. Samotná dávka se také výrazně odráží.

Podle doporučení Evropské asociace pro studium jaterních onemocnění pro léčbu hepatitidy C, v roce 2016, stejně jako standardu WHO, doba trvání léčby může být od 12 do 24 týdnů, v závislosti na genotypu HCV, přítomnost předchozí léčbě, a cirhózy.

Léčebné režimy pro hepatitidu C Sowaldi / Sofosbuvir

Přes přítomnost šesti genotypů HCV, stejně jako mnoha podtypů, je kofosbuvir panthenotypický a v různých kombinacích byl úspěšně použit k léčbě všech variací viru.

ko-terapie s peginterferonem alfa a ribavirinem používá k léčbě pacientů s HCV infekcí u genotypu 1a, 1b, 2, 3, 4, 5 a 6, po dobu alespoň 12 týdnů;

Sowaldi spolu s ribavirinem bez interferonu je předepsán pacientům s druhým HCV genotypem s trváním trvání nejméně 12 týdnů;

Sofosbuvir ledipasvir a (kombinace dvou léků v jedné tabletě pod obchodním označením «Harvoni») podáván pacientům s chronickou hepatitidou C, způsobené genotypu 1a, 1b, 4, 5, nebo 6, v délce 12 týdnů;

sophosbuvir plus simeprevir - používaný u pacientů s prvním nebo čtvrtým genotypem (jakýmikoli podtypy) po dobu nejméně 12 týdnů;

sophosbuvir s daklatasvirem +/- ribavirinem - panthenotypický režim pro léčbu všech typů viru je předepsán po dobu 12 až 24 týdnů;

sophosbuvir s velpatasvirem - je také předepsán panthenotypický režim pro léčbu všech typů viru po dobu 12 týdnů.

Kontraindikace a vedlejší účinky

  • Sophosbuvir se používá pouze v kombinaci s jinými léky. Vlastní použití je nepřijatelné
  • Individuální intolerance k aktivní složce nebo složkám léčiva je možná
  • Je možné snížit reakční dobu. Buďte opatrní při řízení vozidel
  • Ženy se vyvarují těhotenství při užívání léku ribavirinem nebo interferonem alfa
  • Během léčby se vyvarujte kojení

Kde koupit Sofosbuvir v Rusku?

Cena Sowaldi je poměrně vysoká, například v Evropské unii náklady na balení mohou činit 25 000 eur, ve Spojených státech - 67 000 eur, v Kanadě - 45 000 eur měsíčně. V Rusku lze lék zakoupit online lékárny za cenu 200 000 rublů na balení, což stačí na 4 týdny léčby. Tak, 12-týdenní kurz bude stát od 800.000 rublů. Jedná se nepochybně o velmi vysokou cenu terapie, proto doporučujeme zakoupit generikum (bioekvivalentní analogy původního léku), cena začíná od 5000 rublů na balení. S rozsahem naleznete na našich webových stránkách v příslušných sekcích a objednávat - na našem skvělém fóru. Úspěšná léčba a být zdravý!

Recenze Sowaldi / Sofosbuvir

Rinat

2017-04-26 15:55:23 Rusko / Perm

Ahoj všichni, napište svůj názor.

Začal jsem léčbu hepatitidy v březnu 2016.

Dlouho jsem hledala, kde si můžete koupit sophosbuvir v Moskvě nebo Petrohradě.

Četl jsem oddíly: recenze cofosbuviru na místech tohoto tématu: léčba hepatitidy C, na stránkách prodejců, na fórech.

Rozhodujícím krokem v mém rozhodnutí koupit Sowaldi byla rada blízkého přítele.

Nyní je čas učinit vážný krok, jak si koupit sophosbuvir, a ještě se nedá oklamat. Na internetu je spousta podvodníků.

Začal jsem zkontrolovat každou stránku za přítomnost skutečného a současného zastoupení v Indii a téměř každý, to byla data či tvář osoby nebo jen levá kancelář, která nemá nic společného s lékařskými tématy.

Nemluvě o tom, že to byl určitě prokázaný prodejce v Indii.

Nebudu napsat Debri. Našel jsem 3 společnosti a vybral jsem jeden z nich, byl jsem osloven za cenu a co je nejdůležitější, nedostatek zprostředkovatelů v dodavatelském řetězci.

Lékař mi pomohl se schématem. Doba trvání léčby je 12 týdnů, sof + dac.

Během terapie jsem se rozhodla, že nebudou provádět žádné testy, aby se nestratili peníze.

Když jsem věděl, že vaše tělo je, byl jsem si jistý, že by měl být dosažen výsledek.

Analýza byla provedena na konci léčby.

Oddaný v Petrohradě na klinice Mirgorodskaya. Viz fotografie

O dva dny později jsem se rozhodl, že se ve společnosti Invitro znovu vrátím, abych byl jistější.

Když naposledy provedl testy, když žil v Permu v hepato centru u Puškina, výsledek na fotografii:

Poslední analýza byla provedena 27. 9. 2016 v Medlabu v Perm

Selivanov Aleksey Petrovič

2017-03-22 07:42:30 Rusko / Barnaul

Před rokem, když testoval, našel v jeho domě hepatitidu C. Vše začalo s nárůstem ALT a bilirubinu. Zpočátku si mysleli, že je to právě výsledek toho, kdo se den předtím vypil na oslavě narozenin. Poslali k předání analýz hepatitid. Předal analýzy a byl zděšený - RNA hepatitidy S tím je odhalena. Dlouho jsem si myslel, že bych mohl chytit infekci. Takže nic v hlavě kromě zubního lékaře a krevní transfuze v dětství nepocházelo. Poslali jsme znovu, abychom předali hromadu analýz, fibroscan, genotypování. Hlavním diagnostickým centrem v našem městě je pouze 1 a jeden hepatolog. Doktor jen povzdechl si pokrčil rameny a poslal na interferon. Po přečtení tohoto vedlejšího účinku se to ještě zhoršilo.

Na doporučení přátel jsem šel do nejbližšího hlavního města, abych se seznámil s infekční osobou. Jaké bylo mé překvapení, když mi bylo oznámeno, že hepatitida C je nyní nejen úspěšně léčena, ale nové léky jsou snadno přenášeny. Řekl, že s Sovaldi může být zacházeno, že ho maloval po dobu tří měsíců a řekl, že k němu přijede na závěrečné testy.

Po dalších 2 týdnech po zahájení léčby jsem podstoupil testy. MINUS. To prostě není slova, která by měla být vysvětlena. Ale domov je víc vítán. Nyní už nemusíte ovládat doma každý krok, přiložte vidličku na ručník tak, aby Bůh zakázal neinfikovat příbuzné. Děkuji lékaři za vaše rady. Doufám, že moje zpětná vazba bude užitečná.

Anastasia Karaseva

2017-03-12 17:39:25 Rusko / Moskva

Veškerý příjemný den! Zde je moje recenze. S diagnózou hepatitidy C se všichni mohou setkat! Tento osud a naši rodinu neprošli! Maminka před operací před očima předepsanými testy a poté jako šroub z modré, pozitivní test na hepatitidu C! Odkud? Jak? Proč? Co dělat.
Zdálo se, že na tyto otázky nelze odpovědět! Kde se virus z mé matky - stále tajemství! S největší pravděpodobností od zubaře, prostě nikde! Biochemická analýza krve ukázala nadhodnocení ALT a AST v časech! Na ultrazvuku jater to vůbec nebylo špatné. Hrst tablet (Heptor, Ursosan atd.), Přísná strava a testy jsou stále stejné! A tak 2 roky! Zdálo se, že to není lepší! Od přátel se dozvěděli o některých strašných lécích, které jsou extrémně obtížné tolerovat, dlouhodobou léčbu a ne 100%. Dokonce i po samotné léčbě se lidé museli dlouhou dobu zotavit! Je to děsivé!
Nechtěli jsme se podívat, ale naše ruce šla dolů. Až do jednoho dne ošetřující lékař řekl své matce, že tam byl Sowaldi, který porazil virus a byl snadno přenesen!
Máma začala užívat drogu! To neovlivnilo moje zdraví. Velmi doufali. Věřím. Měli strach. Zkušení. A teď uplynulo měsíc, přesněji 28 dní! Pouze 1 měsíc z 3! Čas provést kontrolní testy! Exkruzivní očekávání výsledků a. Zázrak. Neexistuje virus, ALT a AST jsou normální.
V tom není možné věřit. Ale je to pravda. A toto je VICTORY. Samozřejmě, budete potřebovat ještě dva měsíce, abyste si pilule dokončili. Ale výsledek je již na tváři. To je takové štěstí.

Sofosbuvir - návod k použití, hodnocení, analogů a formy uvolňováním (tablety 400 mg Sovaldi), léky k léčbě hepatitidy C genotypu 1, 2, 3 nebo 4, u dospělých, dětí a v těhotenství. Složení, cena a vyhlídky vstupu na ruský trh

V tomto článku si můžete přečíst pokyny pro použití drogy Sofosbuvir. Tam jsou recenze návštěvníků webu - spotřebitelé tohoto léku, stejně jako názory lékařů odborníků na používání Sofosbuvira (Sovvaldi) v jejich praxi. Velkou žádostí je aktivně přidat svou zpětnou vazbu k léčivému přípravku: léčivo pomohlo nebo se nepodařilo zbavit se nemoci, u kterých byly pozorovány komplikace a vedlejší účinky, které v anotaci pravděpodobně neuvádí výrobce. Analogy sofosbuviru v přítomnosti existujících strukturních analogů. Používá se k léčbě hepatitidy C genotypu 1, 2, 3 a 4 u dospělých, dětí, stejně jako během těhotenství a kojení. Složení, náklady a vyhlídky léku na ruském trhu.

Sofosbuvir - analog nukleotidu se používá v kombinaci s dalšími léky pro léčbu hepatitidy C na světovém trhu do roku 2013. Ve srovnání s jinými léky sofosbuvir vykazovaly větší účinnost, méně vedlejších účinků a je 2-4 krát kratší trvání léčby. Sofosbuvir eliminuje použití interferonu alfa - protivirový lék s řadou vedlejších účinků, je klíčovým prvkem v léčbě hepatitidy C, v mnoha zemích, včetně Ruska.

Sofosbuvir inhibuje RNA polymerázy používané virem hepatitidy C ke kopírování vlastní RNA. Sofosbuvir vyrábí společnost Gilead.

V roce 2013 správa FDA Food and Drug Administration ve Spojených státech schválil použití sofosbuvir v kombinaci s ribavirinem jako non-injekční léčby hepatitidy C ve 2. a 3. genotypu a kombinované trojkombinace (sofosbuvir + Ribavirin (orální ) + interferon alfa (injekce)) pro léčbu hepatitidy C 1. a 4. genotypu. V roce 2014, úspěšná kombinace s sofosbuvir ledipasvirom otevřel možnost k léčbě hepatitidy C genotypu-1 bez použití interferonu alfa. Klinické údaje o použití sophosbuviry u pacientů s genotypem 5 nebo 6 jsou omezené.

Složení

Sofosbuvir + pomocné látky.

Indikace

  • chronická hepatitida C genotypů 1, 2, 3 a 4 (v kombinační terapii).

Formy uvolnění

Tablety 400 mg (pod ochrannou známkou Sovaldi (Sovaldi)).

Pokyny pro použití a léčebný režim

Léčbu by měli provádět pouze lékaři, kteří mají zkušenosti s léčbou chronické hepatitidy C. Doporučuje se, aby byl přípravek užíván v kombinaci s jinými léky. Monoterapie sofosubujími se nedoporučuje.

Doporučená dávka pro dospělé pacienty je jedna tableta 400 mg denně během jednoho jídla.

  • U hepatitidy C genotypu 4, 5 nebo 6 je kombinace přípravku Sovaldi (somosbuvir) + ribavirin + interferon alfa používána déle než 12 týdnů.
  • V hepatitidy C genotypu 1, 4, 5 nebo 6, - na ribavirinu (pouze u pacientů s kontraindikací k použití interferonu alfa nebo interferonem, který má nesnášenlivostí) více než 24 týdnů.
  • U hepatitidy C genotypu 2 - s ribavirinem po dobu delší než 12 týdnů.
  • U hepatitidy C genotypu 3 - s ribavirinem a interferonem alfa více než 12 týdnů.
  • Pacienti s hepatitidou C, kteří čekají na transplantaci jater, dostávají před transplantací kombinaci cofosbuviru + ribavirinu. Schéma je platné pro pacienty s koinfekcí s hepatitidou a HIV.

Trvání léčby může být zvýšena až na 24 týdnů, a to zejména u pacientů s jedním nebo několika negativních faktorů, jako je progresivní fibróza / cirhóza, vysoká počáteční virové zátěže, černé kůže dříve nedostatek odpovědi na interferon-alfa a ribavirinem.

Dávka ribavirinu pro kombinovanou léčbu závisí na hmotnosti pacienta (75 kg = 1200 mg), rozdělené na dvě části a užívá se také s jídlem.

Nedoporučuje se snižovat dávku sophosbuviry.

V případě kombinované přijímací sofosbuvir s interferonem alfa, postupující vážné vedlejší účinky spojené s touto drogou, měli byste snížit dávku interferonu nebo úplně přestat brát drogy. Pravidla pro snížení dávky nebo zastavení užívání interferonu jsou předepsána ve zvláštních pokynech.

Pokud dojde k závažným nežádoucím účinkům spojeným s podáním ribavirinu, dávka ribavirinu by měla být odpovídajícím způsobem snížena nebo by mělo být léčivo úplně staženo. Pravidla pro snížení dávky nebo zastavování příjmu ribavirinu jsou předepsána ve zvláštních pokynech.

Po zrušení ribavirinu na základě vylepšených krevních testů a klinických příznaků se můžete pokusit obnovit užívání léku v dávce 600 mg denně a jeho zvýšení na 800 mg. Nicméně další podávání léčiva v počáteční dávce (1000 mg a 1200 mg denně) se nedoporučuje.

Způsob a doba trvání přijetí

  • Vzhledem k hořké chuti by měla být tableta spolknutá bez žvýkání nebo rozdělení na části. Vezměte si s jídlem.
  • Pokud do 2 hodin po užití léku došlo k zvracení, měli byste si vzít další pilulku. V případě zvracení po 2 hodinách není potřeba žádná další tableta.
  • Pokud je lék chyběn, jestliže jste pozadu méně než 18 hodin, musíte vzít zmeškanou pilulku. Následující tableta se užívá ve zvyklosti. Po uplynutí více než 18 hodin odložte další tabletu v obvyklém čase.

Při úplném zrušení jednoho z léků s kombinovaným přijetím byste měli zrušit a dostat sophosbuvira.

Pokyny EASL 2017 pro léčbu HCV

Nežádoucí účinek

  • nespavost;
  • bolesti hlavy;
  • migréna;
  • snížená chuť k jídlu;
  • křeče;
  • závratě;
  • nevolnost, zvracení;
  • průjem, zácpa;
  • sucho v ústech;
  • únavu;
  • deprese;
  • podrážděnost;
  • anémie, neutropenie, pokles počtu lymfocytů a krevních destiček;
  • kožní vyrážky;
  • svědění;
  • vyrážka;
  • bolest v kloubech;
  • myalgie;
  • zimnice;
  • horečka;
  • kašel;
  • rhinofaryngitida;
  • zhoršené vidění;
  • ztráta vlasů;
  • suchá kůže;
  • bolest v hrudi;
  • asténie.

Kontraindikace

  • přecitlivělost na léčivo a jeho složky.

Opatrnost by měla být použita u žen v reprodukčním věku.

Použití v těhotenství a laktaci

Opatrnost by měla být použita u žen v reprodukčním věku. Při aplikaci přípravku Sovaldi (Sofosbuvira) v kombinaci s ribavirinem a interferonem alfa je nástup těhotenství nežádoucí. Vyhněte se užívání léků během těhotenství a kojení. Neexistují žádné údaje o účinku léku na reprodukční výkonnost.

Použití u dětí

Údaje o bezpečnosti a účinnosti užívání přípravku Sofosbuvira u dětí a dospívajících mladších 18 let nejsou k dispozici.

Zvláštní instrukce

Cena Sofosbuviru ve Spojených státech se pohybuje od 84 000 do 168 000 USD za kurz za různé sazby, ve Velké Británii 35 000 liber na 12-týdenní kurz. V září 2014 Gilead oznámil vydání licencí na výrobu pro 91 rozvojových zemí. Odhadovaná cena sophosbuvira v Indii nebo v Číně se odhaduje na 300 USD za kurz.

Na konci roku 2015 se Sofosbuvir připravuje na registraci v Rusku. Stojí za to očekávat, že v dohledné budoucnosti bude na našem trhu vypadat tato droga. Možná (kvůli rozšíření generik) by v tomto okamžiku léčivo mělo pro naše pacienty dostatečné náklady na léčbu, včetně bezplatných programů.

Droga je součástí WHO v seznamu základních léků.

Lékové interakce

Použití s ​​jinými antivirotiky může být povoleno pouze tehdy, pokud podle dostupných údajů přínos přesahuje možná rizika. Nedoporučuje se užívat cofosbuviru a telaprevir nebo boceprevir společně. Doporučený příjem v kombinaci s léky, které jsou silnými induktory glykoproteinu ve střevě (rifampicin, třezalka tečkovaná karbamatsepin a fenytoin).

Analogy drogy Sofosbuviru

Strukturní analogy účinné látky:

  • Viropak (MPI Viropack) (Egypt);
  • Grateziano (Egypt);
  • Hepcinat (Indie);
  • Hopetavir (Bangladéš).

Analogy o léčebném účinku (léky na léčbu chronické hepatitidy C):

  • Algeron;
  • Altevir;
  • Alfaron;
  • Asunaprevir;
  • Daklataswir;
  • Ingaron;
  • Intron A;
  • Layfferon;
  • Ladipasvir;
  • Moliksan;
  • Neovir;
  • Pegasys;
  • Peginterferon;
  • PegIntron;
  • Realdiron;
  • EU Reaferon;
  • Rebetol;
  • Ribavirin Meduna;
  • Ribamidyl;
  • Roferon A;
  • Sovriad;
  • Ferrovir;
  • Cykloferon.

Fórum hepatitidy

Sdílení znalostí, komunikace a podpora pro lidi s hepatitidou

Sovaldi (sofosbuvir)

  • Přejít na stránku:

Re: Sovaldi (sofosbuvir)

Vaše zpráva almendo »11 Červen 2014 20:10

Re: Sovaldi (sofosbuvir)

Vaše zpráva irena »11 Červen 2014 20:49

Re: Sovaldi (sofosbuvir)

Vaše zpráva Margarita »11. července 2014 21:33

Re: Sovaldi (sofosbuvir)

Vaše zpráva Enina »11. července 2014 21:51

Re: Sovaldi (sofosbuvir)

Vaše zpráva Enina »11. července 2014 21:55

Re: Sovaldi (sofosbuvir)

Vaše zpráva almendo »11. července 2014 22:26

Re: Sovaldi (sofosbuvir)

Vaše zpráva Serg1 »12 Červen 2014 12:23

Re: Sovaldi (sofosbuvir)

Vaše zpráva sofosbuvirem »12 Červen 2014 12:47

Re: Sovaldi (sofosbuvir)

Vaše zpráva sofosbuvirem »12 Červen 2014 12:53

Re: Sovaldi (sofosbuvir)

Vaše zpráva RomaMat »12 Červenec 2014 13:17

Re: Sovaldi (sofosbuvir)

Vaše zpráva nohep »12 Červen 2014 16:42

Re: Sovaldi (sofosbuvir)

Vaše zpráva Unicom »12 Červen 2014 16:47

Re: Sovaldi (sofosbuvir)

Vaše zpráva Tasha Unknown »12 Červen 2014 16:59

Re: Sovaldi (sofosbuvir)

Vaše zpráva Tasha Unknown »12 Červen 2014 17:19

Re: Sovaldi (sofosbuvir)

Vaše zpráva almendo »12 Červen 2014 19:07

12 týdnů před lékem proti hepatitidě C

Sowaldi nebo sophosbuvir

Sofosbuvir: základ úspěšné léčby hepatitidy C

tablety z hepatitidy s kofosbuvirem a daklatasvirem

Sofosbuvir (sofosbuvir), vyvinutý v roce 2013, přinesl revoluci v léčbě hepatitidy C. Předtím byla léčba bolestivá a neúčinná. Používání interferonů má katastrofální účinek na zdraví pacientů, zatímco šance na zotavení jsou zanedbatelné. Bohužel, až do roku 2013, neexistovala žádná jiná možnost, jak bojovat proti nemoci. Dnes si na našich stránkách můžete koupit sophosbuvir, daklatasvir, ladypasvir a velpatasvir!

Hepatitida C byla považována za téměř nevyléčitelnou a byla na stejné police s HIV.

Nicméně, po vzhledu sophosbuvira se všechno změnilo. Klinické studie, které si objednala farmaceutická společnost Gilead Science, ukázaly ohromující výsledek. Sophosbuvir hlásili významní hepatologové. Informace o novém léku se rychle šíří. V Rusku, známý televizní moderátor Elena Malysheva, hlasitě uvedl ve svém programu o jednom z jejích programů, i když mnoho pacientů o Sofosbuviru už dávno vědělo a přijímalo informace ze západních zdrojů. Na mnoha lékařských konferencích konaných v Rusku byli o této droze informováni hepatologové.

V roce 2015 byl certifikován v Rusku, ale v lékárnách se nezjistil kvůli báječné ceně desítek tisíc dolarů. V rozpočtu, bohužel, nebyly peníze na nákup této drogy.

Jednalo se o paradox - všichni slyšeli o Sofosbuvire, lékaři měli právo předepsat předpis na tuto drogu, ale jen málo si to mohlo dovolit. Dosud bylo mnoho pacientů v Rusku léčeno interferony, ačkoli Světová zdravotnická organizace přímo zpochybnila jejich účinnost.

K dnešnímu dni, WHO oficiálně doporučuje sophosbuvir jako základ pro léčbu jakéhokoli genotypu viru.

tablety z hepatitidy s kofosbuvirem a daklatasvirem

Sofosbuvir je základem úspěšné terapie.

Stojí za to vědět, že jako monoterapie se sofosbuvir nepoužívá. Toto je hlavní složka, která je základem jakéhokoli průběhu terapie.

Níže uvádíme nejúčinnější a nejznámější kursy a kombinace včetně sophosbuviru. Všechny mají oficiální status a výsledky jsou potvrzeny klinickými studiemi.

U genotypu 1 (a, b) - sophosbuvir a lepidavir nebo sophosbuvir a velpathaswir. Obvykle se vyrábějí v jedné tabletě. 98-100% šance na zotavení.

Genotypy 2,3 - sofosbuvir a daklatasvir nebo sophosbuvir a velpathasvir. 96-100% šance na zotavení.

Genotypy 4,5,6 - софосбуир и велпатасвир. 97-100% šance na zotavení. V Rusku nejsou tyto genotypy běžné.

Minimální kurz je 8 týdnů. Doba trvání se stanoví v závislosti na virové zátěži, rychlosti jejího poklesu, zda pacient dosáhl dříve neúspěšného léčení a stupně fibrózy.

Maximální rychlost je 24 týdnů.

Jednoduché způsoby, jak zhruba určit potřebný čas pro budoucí terapii:

Při cirhóze je přítomnost neúspěšné léčby v minulosti doporučována jako kurz po dobu 24 týdnů (jakýkoli genotyp / jakákoliv kombinace), který také stojí za přidání Ribavirinu.

V případě pomalého snížení virové zátěže se do kurzu přidává také ribavirin.

V případě nízkého virového zatížení (až 6 milionů) se žádné předchozí pokusy o léčbu, žádná fibróza - 8 nebo 12 týdnů (podle výsledků testů během léčby).

Univerzální způsob, jak určit dobu trvání kurzu: poté, co analýza ukázala, že virální zátěž je nulová, zbývající doba trvání by měla být dvakrát delší než doba, která uplynula před úplným zmizením virové zátěže. Tedy dvě třetiny celého kursu musí pacient podstoupit s nulovou virovou zátěží. To je současná praxe medicíny.

tablety z hepatitidy s kofosbuvirem a daklatasvirem

Je známo, že sophosbuvir byl propuštěn na trh americkou společností Gilead Science v roce 2013. Byl však objeven a syntetizován daleko dříve. V roce 2007 syntetizoval určitý Michael Sophia (Sofia - sophosbuvir). Založil společnost Pharmasset, ale nenalezl žádné prostředky pro provádění kompletních klinických testů nového léku. Fondy byly zjištěny, když farmaceutický gigant Gilead koupil společnost Pharmasset, provedl potřebný výzkum a uvolnil drogu na trhu.

Mají patent a monopol na tento účinný lék, Gilead Sinc., Rozhodne se co nejvíce "vytlačit". Ceny za Sowaldi (tzv. Droga, která zahrnuje cofosbuvir) jsou stanoveny na přibližně 100 000 dolarů za 12-týdenní kurz.

To v mnoha zemích způsobilo nesčetné nespokojenosti. Společnosti byly prezentovány s ultimátnami a Gilead se musel vzdát. Asi 170 zemí, jejichž úroveň příjmů je uznána za nízkou, má právo vydávat licencované analogy. Rusko, které se týká zemí s vysokými příjmy, není zahrnuto do tohoto seznamu.

Existoval ještě jeden paradox: v Bangladéši nebo v Indii cena drogy činila 1500 dolarů za kurz za 12 týdnů, v USA nebo v Jižní Koreji - 30 000 dolarů na balíček. Současně byly licencovaným zemím pod hrozbou zbavení licence zakázáno dovážet drogu kdekoli, a je povoleno ji prodávat pouze v rámci svých hranic občanům.

K dnešnímu dni jsou nejkvalitnější analogy, včetně kompozice sophosbuvir, považovány za indické drogy vyráběné pod licencí Gilead.

tablety z hepatitidy s kofosbuvirem a daklatasvirem

Naše společnost není vázána přísnými licenčními podmínkami a nebojí se soudních sporů z Gileadu. Dodáváme z Indie do Ruska sophosbuvir a všechny další složky pro léčbu jakéhokoli genotypu viru za dostupné indické ceny.

Každá strana, která k nám přichází před implementací, je poslána na laboratorní vyšetření. Dáváme 100% záruku účinnosti léku a léčení (zdokumentované), jinak se zavazujeme vrátit veškeré prostředky vynaložené pacientem.

Dodávka v Moskvě během 2-3 hodin, v Rusku - od jednoho dne (expresní doručení) do týdne (bezplatná dodávka).

Žádné předplacené platby. Pacient zaplatí lék poté, co ho dostal do rukou, poté, co provedl všechny nezbytné kontroly. Poskytujeme podrobné pokyny k použití, protokoly laboratorních studií, přípravu potřebného kursu a řízení pacienta až do zotavení, nepřetržité konzultace a vše ostatní nezbytné pro úspěšnou léčbu.

Stačí, když zavoláte telefony na telefonní linku a začnete léčbu používat.

Sowaldiho nebo sophosbuvirů a charakteristik léčby tímto lékem

Výběr léčby onemocnění hepatitidou C online

Diagnóza viru hepatitidy C (HCV), je obecně považován za muže nevyléčitelné nemoci, ale vznik farmaceutickém trhu se léčivo sofosbuvir sovaldi změnil názor pacientů, revoluci v metodologii a účinnost léčby.

Patentoval novou syntetickou látku cofosbuvir společnost Gilead Sciences Inc, USA, v roce 2013, dává jí obchodní název Sovaldi. Kontrola klinických studií u několika skupin pacientů s různými genotypy HCV potvrdila vysokou účinnost léčby použitím nové látky.

Účinnost léčby

V závislosti na genotypu onemocnění bylo možné dosáhnout hojivé účinnosti 85 až 98%, zatímco interferon, dříve používaný k léčbě, nedal účinnost terapie více než 50%. Výsledkem je ohromující, je škoda, že pouze plná sazba za ceny stanovené společností Gilead přesáhla 84 tisíc dolarů.

Bohužel většina těch, kteří jsou infikováni tímto virem, jsou pod hranicí chudoby žijící v rozvojových zemích a takové léčení zjevně není k dispozici. Proto pod tlakem protestů od pacientů a projevy veřejných organizací Gilead vydal licence na výrobu generik (analogů) sovaldi.

Takové licence byly poskytnuty řadě egyptských, pákistánských a indických společností. Společnost Natco Pharma Ltd., India, například na základě získané licence, organizovala výrobu americké technologie a zavedla propuštění sophosbuvira pod jinou obchodní značkou - Hepcinat.

Heptcinát produkovaný v Indii je absolutně identický ve složení, hmotnostních parametrech, technologii a výrobních normách sophusbuvir sovaldi. Ale cena indického generického hepcinátu byla téměř 80krát nižší než cena Sovaldiho. Při výběru mezi hodnocením svaldi nebo sophosbuvire budou hrát důležitou roli, i když nejdůležitějším faktorem bude cena.

Sofosbuvir jedna 400 mg tableta denně se podává perorálně. Žvýkat, rozdělit na části, brousit nebo rozpustit tabletu nemůže, protože látka je příliš hořká, a vedle těchto opatření snížit účinnost terapie.

Užívejte současně denní dávku tabletu s vodou (v žádném případě šťávu, čaj nebo kávu). Během léčby by měla být věnována pozornost jejich vlastním pocitům. Pokud by se v těle objevila bolest v těle, migréna nebo nutkání zvracet, měla by být oznámena lékaři, aby přijal nezbytná opatření.

Schéma terapie je přímo spojeno s genotypem viru. Hlavní účinnou látkou je sofosbuvir. na které jsou vybrány jako složky při léčbě jiných léků (např. sophosbuvir plus daklatisvir). Doba trvání léčby je obvykle 12 týdnů, ale v případě potřeby může být zvýšena až na 24 týdnů. Renální selhání může donutit doktora, aby změnil taktiku terapie, vážit všechny výhody a nevýhody.

Nepříznivé události

Nejčastěji pacienti užívají léky dobře, někdy se mohou vyskytnout vedlejší účinky ve formě:

  • periodické migrény;
  • únavu;
  • nevolnost;
  • vzhled nespavosti.

To by mělo být hlášeno ošetřujícímu lékaři, který musí přijmout potřebná opatření. Během léčby se berou v úvahu možné kontraindikace.

Kombinovaná léčba hepatitidy a kofosbuviru se nepoužívá v případě:

  • nástup těhotenství;
  • plánování těhotenství;
  • léčba dětí mladších 18 let;
  • kojící matky;
  • přecitlivělost na jednotlivé složky léčiva;
  • Potřeba jmenovat muže, jejichž manželé budou porodit dítě.

Taková opatření jsou způsobena možnostmi výskytu vrozených anomálií.

Pokud jde o ženy a jejich partnery, budou muset aktivně používat antikoncepci.

A ne vždy bude použití hormonální antikoncepce poměrně efektivní.

Velmi pečlivě byste měli užívat tento lék těm, kteří byli diagnostikováni:

  • tuberkulóza;
  • křečové poruchy;
  • Nervózní patologie.

Vzhledem k tomu, že vedlejší účinky sophosbuviru ovlivňují koordinaci pohybů, je třeba věnovat zvláštní pozornost řidičům. U dětí a dospívajících, do 18 let, se tato léčba nepoužívá vzhledem k nedostatku údajů z klinických studií.

Během příjmu je třeba dodržovat také následující požadavky:

  1. Denní dávka by měla zůstat nezměněna.
  2. Nezapojujte se k samovznášení pro podezření na HCV. Léčba je určena výhradně odborníkem a je prováděna pod jeho přímým dohledem.
  3. Kombinujte sofosbuvir pouze s povolenými a kompatibilními léky.
  4. Žádná monoterapie s sophosbuvirem by neměla být.
  5. Během léčby se nezapojujte do aktivit vyžadujících koncentraci a zvýšenou reakci.
  6. Léčba z hepatitidy se sophosbuvirem se užívá denně striktně současně bez výjimek.

Předepsaná dávka by neměla být překročena. Kombinujte sofosbuvir s daklatasvirem, lepidavirem, ribavirinem, peginterferonem a dalšími léky. Je však přísně zakázáno používat telaprevir a boceprevirov.

Předávkování

Neexistuje mnoho informací o předávkování. Dokumentován a zdokumentován byl jediný přebytek sophosbuvira. Jedná se o super terapeutickou dávku 1200 mg, kterou vzala 59 zdravých dobrovolníků.

Nebyly nalezeny žádné překvapení. Téměř všechny se shodovaly se skupinou, která užívala placebo a se skupinou, která užívala sofosbuvir (400 mg). V případě předávkování nebyly žádné další projevy účinku cofosbuviru. Je třeba poznamenat, že protilátka proti sofosbuviru neexistuje.

Pokud dojde k náhodnému předávkování, stačí sledovat pacienta, aby nalezl známky toxicity, pokud existují. Způsob léčby předávkování lékem sovaldi sestává hlavně z obecných podpůrných opatření, například z monitorování jeho vitálních ukazatelů a také z klinického stavu.

Skladování

Úložný prostor by měl být vybrán suchý, na který není přístup dětí a kde nedosahují sluneční paprsky. Teplota by měla být mezi 15 a 30 ° C. Nepoužívejte lék, pokud si všimnete poškození obalu.

Je třeba připomenout, že v souladu s dostupných údajů nedodržování ukládání parametrů stanovených výrobcem, materiál začne ztrácet svou stabilitu, a proto se také nakonec bude zeslaben účinek jejího použití.

Máte-li jakékoli dotazy nebo máte nějaké nepochopitelné příznaky, měli byste se poradit se svým lékařem. Pouze on může udělat správné rozhodnutí, založené na znalosti situace a charakteristiky vašeho těla.

Jak koupit sophosbuvir v Rusku?

Když byl na indickém trhu prodán první levný generický sofosbuvir, lidé infikovaní tímto virem byli posláni do Indie, aby si drogu koupili v průběhu léčebného cyklu.

Dva zajíci byli zabiti najednou: mohli jste vidět zemi a dostat lék.

Nyní se situace změnila a na internetu najdete spoustu návrhů na nákup těchto léků a od různých výrobců a za různé ceny. Až do dodání doručení domů.

Je zřejmé, že zvýšená poptávka způsobila možnost vyšší nabídky. Toto se však zároveň stalo podnětem k určitým podvodným operacím, které vytvářejí podmínky pro vznik jednodenních společností, které ne vždy dodržují své závazky vůči zákazníkům.

Jak rozlišit originál od padělání

Nezkušený člověk je velmi obtížné rozlišovat mezi pravdou a fikcí, a proto se výběr spolehlivého dodavatele stal nejzákladnějším problémem pro mnoho, kteří chtějí koupit lék na léčbu hepatitidy se sophosbuvirem.

Při výběru léku pro léčbu byste měli určitě zkontrolovat:

  • zda je v něm zaznamenáván hmotnostní poměr mezi hlavními součástmi a zda jejich kvalita odpovídá původnímu prvku;
  • zda jsou drogy vyráběny v souladu s mezinárodními standardy;
  • zda mají certifikáty jakosti a shody;
  • zda má prodávající živnostenský list.

Tyto požadavky splňují jednotlivé generické sosposbuviry, například vyráběné firmou Natco Pharma Ltd, Indie. Jedná se o jednu z mála společností, která přesně sleduje technologii a současné výrobní normy.

Při nákupu drogy nezapomeňte zkontrolovat certifikát potvrzující původ výrobku, zkontrolovat ho a zároveň zkontrolovat trvanlivost a neporušenost balení.

Zjistěte, zda existují komentáře a komentáře k tomuto online obchodu a jaké jsou jejich data. Možná, že byly právě umístěny současně s uvedením internetových stránek obchodu?

Jak vyplývá z pokynů pro užívání sofosbuviru, je přísně zakázáno vypít léky, jejichž doba použitelnosti uplynula. Protože v tomto případě látka také přestává být stabilní, ztrácí postupně svou schopnost léčit.

Vzhledem k tomu, že sofosbuvir je velmi náročný na podmínky skladování a přepravy (teplota a vlhkost), měl by být také zkontrolován.

Nedodržení těchto podmínek snižuje účinnost léků, což znamená, že dodavatel musí hlásit opatření, která užívá při podávání léku.

Představte si, že online obchod odesílá bez použití termo-kontejneru. A to i přes skutečnost, že teplota v Rusku, v závislosti na ročním období, může kolísat v průměru -30 ° C až + 35 ° C. Co se stane s lékem, nechráněným před vystavením příliš nízkým nebo vysokým teplotám?

Jak si koupit sophosbuvir z Indie

Pokud se nemůžete rozhodnout o akvizici, zkuste se na tématických fórech ptal na internetu. V minulých letech se mnoho pacientů s podobnou diagnózou podařilo podrobit léčbě. Proto vědí ty úskalí, které se mohou objevit na vaší cestě.

Je zřejmé, že v sázce je velké množství, a proto by měly být dvojnásob opatrní a snaží se volit jako dodavatel spolehlivou firmu, již delší dobu pracuje na tomto trhu, a po všechna pravidla při přepravě drog.

Nebo jen vzít a zavolat na náš telefon. V takovém případě dostanete vybraný lék přímo do domu bez předčasného splacení. Navíc každý klient má právo získat bezplatnou konzultaci od našeho kvalifikovaného odborníka, který vám umožní vynechat pochybnosti a udělat správnou volbu cofosbuvira analogue svaldi.

Léčba Hepcinat se sofosbuvirem z hepatitidy C

Léky s sofosbuvir jmenován pro léčebné účely v chronické hepatitidy C. Hlavní složka má kontraindikace, tedy před přijetím důležité si přečíst návod k použití. Produkt lze zakoupit jak v lékárně, tak prostřednictvím distributorů. Podle recenzí je cena specializovaných stránek nižší než u maloobchodních prodejen.

Sofosbuvir - základ antivirové terapie pro hepatitidu C

Sophosbuvir je hlavní účinnou látkou komplexní léčby hepatitidy C. Ve srovnání s analogy má méně nežádoucích účinků. Obvykle se předepisuje v kombinaci s dalšími antivirovými imunomodulačními látkami:

  • díky kombinaci s lepidavirem bylo možné léčit virovou hepatitidu prvního genotypu bez použití interferonu alfa;
  • v kombinaci s ribavirinem účinně ovlivňuje virus 2., 3. genotypu;
  • když je infikován 4 genotypy, je předepsána trojnásobná terapie spolu s ribavirinem, injekce interferonu alfa.

Přejděte na webové stránky dodavatele

Sofosbuvir je inhibitor RNA polymerázy NS5B, inhibuje replikaci virových buněk.

Cena a koupit Sofosbuir

Maloobchodní lékárny v Moskvě zpravidla stanovují pro drogu vyšší cenu a je výhodné zakoupit si Sofosbuvir za nižší cenu a s absolutní zárukou originality nabízí oficiální webové stránky výrobce.

Efektivní léčení hepatitidy C se systémem Sofosbuvir Hepcinat nedávno bylo dostupné zákazníkům, kteří se nacházejí na území Ruska. Tato ochranná známka vytváří analog založený na stejné účinné látce. Generic se vyrábí v Indii za použití nejnovějších technologií. Vysokou kvalitu produktu zajišťuje moderní farmaceutický přístroj.

Oficiální webové stránky ochranné známky poskytují příležitost:

  • objednávejte tablety za přijatelnou cenu;
  • koupit 100% původní produkt;
  • zařídit dodávku do jakékoli země, regionu;
  • uskutečnit nákup bez zprostředkovatelů;
  • přečtěte si pokyny k použití.

Účinnost expozice léčiva je zaručena pouze tehdy, když je dokončen celý cyklus léčby. Použití komplexů obsahujících účinnou látku Sofosbuvir je nezbytné, ale nákladné terapeutické opatření.

Alternativní řešení - příjem generik.

Největší indický výrobce NATCO PHARMA LIMITED, na rozdíl od egyptských čínských farmaceutických společností, vyrábí cenově dostupné a licencované léky s podobným složením a mechanismem působení na farmaceutickém trhu.

Kolik je Sofosbuvir

Náklady na jeden balíček Sofosbuvira - asi 600 let. e. Sofosbuvir v generických složení - až 15 tisíc rublů. Při nákupu 3 nebo více balíčků je poskytována sleva.

plný průběh léčby je 90 dní u pacientů s diagnózou F1-F3 (nejméně 3 sklenice léku v dávce 400 mg), F4-180 - 6-7 plechovek. Pokud je předchozí schéma neúčinné, trvání opakované terapie je šest měsíců.

Kolik stojí Hepcinat-LP:

  • Moskva - 15000 rublů.
  • Petrohrad - 15000 rub.
  • Khabarovsk - 15000 rublů.
  • Jekaterinburg - 15000 rublů.
  • Ukrajina, Kyjev - 6420 UAH.
  • Dnepropetrovsk - 6420 UAH.
  • Minsk - 490 bel. rublů.
  • Almaty - 80900 tenge.

Přejděte na webové stránky dodavatele

Doktorovy komentáře

Podle četných recenzí lékařů, kteří se podílejí na léčbě hepatitidy, je Sofosbuvir považován za jeden z nejlepších a nejúčinnějších léků, které pomáhají léčit onemocnění.

I přes vysokou účinnost kombinace Sofosbuviru a inhibitorů Daklatasvir, resp. NS5B a NS5A, mají závažné vedlejší účinky. A pokud se první složka liší o minimální množství, pak s druhou musí být velmi opatrná. Lék indické výroby Helcinat je nejbezpečnější a zároveň účinný mezi ostatními. Je třeba poznamenat, že účinnost léčby závisí do značné míry na správnosti zvoleného schématu užívání léků.

Edward Vladimirovich, hepatolog (terapeut)

Souhlasím s názory odborníků, kteří předepisují Sofosbuvir pacientům s diagnostikovanou hepatitidou C. Lék blokuje mechanismus šíření viru. Při pravidelném užívání v dávce 400 mg se zaznamenává klinické zlepšení v prvním týdnu po zahájení léčby.

Igor Dmitrievich, odborník na virové onemocnění

Pacienti hodnotí názor na Sofobuvir

Každý, kdo zažil tuto nemoc, může najít zajímavé informace a skutečné názory pacientů s podobnou diagnózou na tematickém fóru věnované hepatitidě C.

Když jsem slyšel rozhodnutí lékařů, zpanikařil jsem. Po chvíli jsem na internetu našel několik lidí, kteří jsou nemocní stejnou nemocí, po mluvení trochu uklidněni. Četl jsem hodně o tomto tématu. Zkušený hepatolog předepsal léčbu přípravkem Sofosbuvir s lapidavirovem. O měsíc později jsem znovu vzal testy. Indikátory se zlepšily. Pokračovala další 2 měsíce. Při kontrole jsem zjistil, že jsem zdravý. Díky tomu, že existují rozumní lékaři a dostupné léky, jako je Hepcinat.

Karina, 32 let, Novosibirsk

Hepatitida je onemocnění, které pomalu zabije člověka. Naneštěstí jsem se o tom dozvěděl na mém příkladu. Během léčby komunikoval s bratry v neštěstí. Když jsem diskutovala o cenách antivirových léků, byl jsem rád, že mě lékař vzal za rozumnou cenu. Generika Hepcinat dobře známé léky jsou mnohem levnější než inzerované tablety. Antivirová terapie je drahá, ale život je neocenitelný.

Gennadij, 47 let, Saint-Petersburg

Hodnocení těch, kteří se zotavili z různých genotypů hepatitidy, tvrdí, že indické analogy antivirotik se liší v nejlepším poměru ceny a kvality.

Pokyny pro použití přípravku Sofosbuvira

Sophosbuvir je silný prostředek s kontraindikacemi a různým složením, proto je příjem pouze za účelem ošetřujícího lékaře v souladu s pokyny pro použití.

Hepcinat Sofosbuvir je v závislosti na klasifikaci viru kombinován s:

Léčba se provádí podle schématu, vybrané individuálně, v závislosti na:

  • virový genotyp;
  • přítomnost souběžných patologií;
  • dříve používané léky.

V balení každé drogy je v ruštině výuka, kde jsou všechny informace o vlastnostech aplikace. Standardní schéma je denní 400 mg tableta s jídlem. Doporučuje se jej umýt čistou vodou.

Při těhotenství je zakázáno užívat léky proti hepatitidě.

Kontraindikace

Sofosbuvir je silná lék, který pomáhá tisícům lidí překonat hepatitidu. Nicméně nebyly provedeny žádné studie, které by zkoumaly vliv látky na děti, těhotné ženy a ženy během laktace. Není povoleno užívat drogu současně s alkoholem. Také se nedoporučuje kombinovat metodu s telaprevirem, boceprevirem.

Hlavní kontraindikace:

  • děti do 18 let;
  • těhotenství;
  • kojení.

Před zahájením léčby je často nutné provést další testy, které by ověřily stav jednotlivých orgánů, vnitřních systémů.

Nežádoucí účinky

Sofosbuvir je jedním z nejbezpečnějších léčiv s dokázanou terapeutickou účinností. To lze hodnotit statistikou oživení po přijetí. Rozdíl mezi prostředky spočívá ve skutečnosti, že vedlejší účinek není zpravidla samotná látka. Zhoršení pohody vede s ostatními součástmi, které jsou v komplexu součástí.

Při léčbě léky se mohou objevit následující nežádoucí účinky:

  • migréna;
  • ospalost;
  • nezměněná únava.

Jak rozlišovat falešné

V souvislosti s poptávkou, vysvětlenou vysokou prevalencí onemocnění, byl Sofosbuvir často kovaný. Bezohlední distributoři pod záštitou léků prodávají nekvalitní produkt, jehož účinnost může být srovnávána s účinkem placeba. Aby se zabránilo padělání, které může poškodit zdraví, je nutné zkontrolovat přítomnost rozlišovacích znaků na obalu. Hepcinat má:

  1. Jednoduchý tisk na přední straně krabice, nápadný na dotek.
  2. Zvláštní digitální kód, v němž jsou uvedeny informace o datu výroby, datu vypršení platnosti, číslo šarže (data na krabici a banka se musí zcela shodovat).
  3. Utěsněno fóliovým krkem s ochranným nápisem.
  4. Značkový holografický obrázek loga s názvem výrobce NATCO při změně úhlu pohledu na HEPCINAT.
  5. Holografické nálepky na vnějším obalu chrání před otevřením.

Věnujte pozornost výše uvedeným značkám, můžete snadno rozlišit originál od padělaných výrobků.

Uvedení a účinnost žádosti

Přípravek Sofosbuvir je určen jako hlavní složka komplexní antivirové terapie pro chronickou formu hepatitidy C. Je prokázána účinnost léčby viru patřícího k genotypu 1, 2, 3, 4th.

Výhody použití inhibitoru NS5B RNA polymerázy zahrnují:

  • možnost léčby této diagnózy u pacientů s pozitivním statusem HIV;
  • zkrácení trvání kurzu léku;
  • vysoké míry virologické rezistence.

Chcete-li uspět v antivirové terapii, je nutné si koupit originální komplex, důsledně dodržovat schéma přijetí, dodržovat lékařské doporučení.

Složení a farmakologické vlastnosti

Původní Hepcinat, vyrobený v Indii, je obsazen podrobným popisem léčivého přípravku. Složení antivirového léčiva zahrnuje:

  • léčivá látka Sofosbuir - 400 mg;
  • pomocných komponent.

Tableta má horkou chuť.

Základem léčby je blokování polymerázy nezbytné pro replikaci virových buněk. Kvůli depresnímu mechanismu je možné zničit virus hepatitidy.

Analogy

Sophosbuvir je vysoce kvalitní generický přípravek od firmy Sowaldi. Protivirové činidlo bylo v Rusku k dispozici před několika lety. Nejvýhodnější cenu přípravku Hepcinat získáte od oficiálních zástupců výrobce. Tam jsou analogy široce používané v boji proti hepatitidě:

Každý komplex je účinný pro různé virové genotypy.


Předchozí Článek

Inkubační doba hepatitidy

Následující Článek

Mebeverine

Související Články Hepatitida